Inhoud blog
  • HET EINDE.
  • DE BIESENWEIDEN.
  • 28ste BROEKVENTJESTOCHT TE HEINDONK.
  • LAKEBOSSCHENTOCHT TE RUDDERVOORDE.
  • MIDWEEKTOCHT TE WORTEL.
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dierenopvoedster
    blog.seniorennet.be/diereno
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vicky43
    blog.seniorennet.be/vicky43
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    leopold33
    blog.seniorennet.be/leopold
    Foto
    Lichtpuntje.
    Foto
    Koning Boudewijn op linkeroever.
    Foto
    Te Wintam voor alle binnenschippers
    Foto
    Eventjes bewegende feestverlichting.
    Foto
    Kunst te Nieuwpoort.
    Foto
    Kasteel van Beloeil.
    Foto
    Vliegenzwammen.
    Foto
    Een interessant adres?
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto

    Een mooi kasteel te Overijse.

    Foto
    Foto
    Ludo in de putstraat in Overijse.
    Foto

    Kasteel van Bouchout

    Foto
    Nationale plantentuin Meise.
    Foto
    Afrit linkeroever te Antwerpen.
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lyke
    blog.seniorennet.be/lyke
    Foto
    Foto
    Foto
    De wandelaar

    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDELIJK NOG EENS HELDER WEER.

    Nu de helft van de calorierijke dagen voorbij zijn kunnen we nog eens gaan stappen met goed weer, naar de koude gaan we ons natuurlijk wat dikker kleden. De plaats van het gebeuren is te Branst (Bornem), organisator van het gebeuren is wandelclub Kwik Bornem. We kunnen er max. 18 km stappen maar daarmee zal toch al een ferm stuk van de taart verdwenen zijn.
    En meer moet dat niet zijn.

    26-12-2008 om 07:09 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT HEBBEN WE ZOAL UITGESPOOKT IN DECEMBER.

    Sommigen onder U zullen denken “het is daar zo stil, er wordt niet meer gewandeld in december”, niets is minder waar. Ik heb heus de beentjes niet stilgehouden, integendeel, door de vele wandelingen en het verblijf aan zee, en het bewerken van de foto’s ben ik niet meer zo vlot aan het schrijven toegekomen. Er kruipt echt wel wat tijd in als men het een beetje goed wil doen.
    Op 7 december ben ik 22 km op de Broekventjestocht gaan stappen te Heindonk. Lees
    hier verder met foto's.

    23-12-2008 om 11:27 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEN BRUSSELEER.
    Dit bericht heb ik ontvangen van een vroegere collega die ook op welverdiende rust is, hij is woonachtig te Laken en het toeval wil dat hij eveneens naar de naam Albert luistert, nee niet AlbertII. Regelmatig ontvang ik dan berichten van mijn reporter ter plaatse geschreven in het onvervalst Brussels zoals niemand het beter kon dan onze collega. Albert, hiervoor dank.
    Het bericht.

    Onzen Bère den Twide wet wei wa doon deis doêge. Ei aa al teige zan Paoola gezeit dat em mè de doêge vui de Kessemis ne ki op za gemak no den televees waa lette, en klet! Eit em toch vanèr wei gin krees on zan bien. Figeurlak deize ki, want et es nog ni zoe lank geleie dat em last aa van zanne rugge, en dat em on zan et es gopereid. En naa doon ze daane mens zanne konzjei no de vointsjes. En mier nog, daane soekeleir es zoe mo efkes al ouver de seifteg, en dèn doon ze daane nog dag en nacht fakke.
    Da’s zeikerst oemda ze vanoeit et nasionoêl goevernement nog straffer waaie zaain as Frankske Vandenbroucke, dee da vreuger al ei probeiren oeit te legge da de mense moeste beginne paaze da ze tot seifteg zulle moote blaaive werke. En lap, naa doon ze do dus nog ne schëp bouvenop. As ze gin attense doon vroêgt den Albert sebeet nog za brugpansioon. Da zal oek wel zoe rap ni gebuire, want wee wet, den pakke z’em nog den elft van zan dotation royale af. Ondertussen es em dus wel goblizjeit van alle doêge en de weekend er nog baa zanne cache-poussière wei oên te trekke vè ’t stof van ’t goevernement af te doon.
    Enfin, van et ex-goevernement. Allowwel da da ni zoe gemakkelaaik zal zaain, want et schaint dat er nog mier probleimen op komst zaain. W’emmen op de redakse guut da Leterme-Reynders-Dewaele-Milquet-Onkelinckx allemo ’n neu klacht on uile broek gon kraaige bei zjusteese. W’emme dovui de vuizitter van et BVT opgebeld, en daanen eit da gekonfirmeid. “Jajaa, et es ’n echte schanne. Dei polleteekers moote bei uile steel blaaive, dat es zoe al erg genoeg. Wa da ze naa gedoên emmen es schandaluis. Ik em do gin woure vui.” Mo wat emme ze dèn spesioêl oeitgestouke da gaaile zoe opgesmeite zet? “As et es vè boelvaartejoêter te moêke dèn moote ze dat on ons loête doon.
    Et Brussels Volkstejoêter es al joêre beizeg mè tof en plezant tejoêter vol zwans, en waailen investisseire do alle doêgen in. En al zeg ek et zëlf, waaile zaain do vuil beiter in as et goevernement” zeit de vuizitter azoe on den telefon. Mo et schaint da gaailen oek ’n klacht goit neilegge? “Da’s vanaaiges da! Wa da ze naa de leste weik gedoên emmen es de giele radio en den telezevee gemonopolizeid vè ’n trazjedee à la Sjeekspier en alleman lachte persees of et was ne film van Charlot.
    Dat es de la concurrence déloyale pur et simple. En dovui ouverweige waaile serjuis van klacht in te deene.” Want ge zet nog ni zeikerst? “Neie, vè de moment z’emmen on et oeitzeuke bei wee da me dei plainte moote depozeire. We zaain nog op zeuk no nen tribunal en ne zjeusj bei wee da me binsjt et proses vantaaid tot taaid is ne ki kunne belle vè te zegge oo dat em za vonnis moo schraaive. Iene dee geire echt schuun tejoêter zeet...”
    DE REDAKSE (dee NOG NI GEDEMISSIONEID EIT).

    22-12-2008 om 07:41 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VENUS EN MARS.
    Onderstaand diagram illustreert het proces in de hersenen van een man en een vrouw op de simpele vraag van de partner: Willen we een glaasje gaan drinken?

    22-12-2008 om 07:08 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ULTIEME RELATIETEST.
    Mijn knappe vriendin en ik waren al meer dan een jaar met elkaar en besloten het erop te wagen. De huwelijksdatum werd vastgelegd maar er was 1 ding dat mij parten bleef spelen: haar bloedmooi jonger zusje.
    Mijn toekomstige schoonzusje was 22, droeg ultrakorte minirokjes en liep gewoonlijk zonder beha. Als ze in mijn buurt was, gebeurde het regelmatig dat ze zich bukte en mij een hemels zicht op haar lekkers gunde. Dat kon geen toeval zijn. Ze deed zoiets nooit bij anderen.
    Op een dag belde het kleine zusje om te vragen of ik even langs kon komen om de huwelijksaankondigingen met haar te overlopen. Ze was alleen thuis toen ik toekwam en fluisterde dat ze gevoelens en verlangens voor mij koesterde die ze niet kon overwinnen. Ze bekende mij dat ze 1 keer met mij wilde neuken voor ik zou trouwen en haar zuster tot vrouw zou nemen.
    Ze zei met hese stem: ik ga naar boven, naar mijn kamer. Als je nog een laatste wilde beurt wil, storm dan de trap op en neem me. Ik stond als aan de grond genageld, kon mijn oren niet geloven, toen ik haar heupwiegend de trap op zag gaan.
    Op de bovenste trede stroopte ze haar panty af en gooide die mij toe. Ik stond een ogenblik perplex, draaide me dan om en beende recht naar de voordeur. Ik opende de deur en liep naar mijn auto, daar stond heel mijn schoonfamilie verzameld.
    Ze klapten allen in de handen. Met tranen in de ogen legde mijn schoonvader zijn arm rond mij en sprak: wij zijn zo blij dat je onze kleine test hebt doorstaan, We kunnen ons geen betere schoonzoon wensen !

    Moraal van het verhaal

    'Bewaar uw condooms altijd in uw wagen'.

    18-12-2008 om 06:59 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAAR ZEE.

    Vanaf morgenvroeg trekken we nog eens voor een 3 tal dagen naar onze schuilplaats op de boerderij te Nieuwmunster, jammer genoeg zijn er geen wandelingen in de week aan de kuststreek, geen probleem, we zijn in het bezit van goede wandelboeken, waaronder "Groot wandelboek Vlaanderen" een uitgave van Lannoo en dan het boek "Stap voor stad, de mooiste wandelingen van Knack" ook een uitgave van Lannoo.
    Ik vrees dat de dagen weer véél te vlug zullen voorbij vliegen. We keren dan zaterdag in de loop van de voormiddag terug huiswaarts want  in de namiddag is het Kerstmarkt in de school van de kleinkindjes.
    Door de goedkope treintickets tijdens deze periode in het weekend zijn we in overweging om zondag deel te nemen aan de "Veurne-Ambachttocht - 21ste wandelserie van de Westhoek", zo kunnen we deze streek ook eens al wandelend verkennen.
    Wedden dat het vlug maandag zal zijn.

    09-12-2008 om 10:17 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Desperate Housewives.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    06-12-2008 om 07:27 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN DAGJE NAAR DE ZOO TE ANTWERPEN.

    Gisteren trok ik met echtgenote per trein van Schelle naar Antwerpen-Centraal waar we met onze lidkaart van de Zoo nog eens een bezoekje zouden brengen aan de schepselen der natuur in de Zoo. We namen sinds lang nog eens de trein, zo moesten we geen parking zoeken, en of betalen en je stapt als het ware van de trein in het dierenpark. De trein stopte in Antwerpen-Zuid voor een normale halte, doch de stop duurde tamelijk lang, tot men langs de luidspreker melde” Wegens een technische storing zal het oponthoud een 10 tal minuten duren en bla bla bla enz.”. Eerlijk gezegd kon het ons geen ene moer schelen, we hadden de ganse dag tijd, maar je zou er maar eens je trein door missen in Antwerpen-Centraal. Lees hier verder.

    27-11-2008 om 16:26 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BROERTJES.

    Fred en Mary zijn net getrouwd, maar kunnen geen huwelijksreis veroorloven, dus gaan ze na de trouwerij naar het huis van Fred's moeder en vader voor hun eerste nacht samen.

    De volgende ochtend, staat Johnny, Fred's kleine broertje, op en eet zijn ontbijt. Als hij naar school gaat vraagt hij zijn moeder of Fred en Mary al op zijn gestaan. Ze antwoord: 'Nee'. Johnny vraagt: 'Wil je weten wat ik denk?' Zijn moeder antwoordt: 'Ik wil niet horen wat jij denkt! Ga maar gewoon naar school.' Als Johnny thuis komt tussen de middag vraagt hij aan moeder: 'Zijn Fred en Mary al op?' Ze antwoordt: 'Nee.' Johnny zegt: 'Weet je wat ik denk?' En zijn moeder zegt: 'Het maakt niet uit wat jij denkt! Eet je boterham en ga weer naar school' Na school komt Johnny thuis en vraagt weer: 'Zijn Fred en Mary al op?' Ze antwoordt 'Nee.' Hij vraagt: 'Weet je wat ik denk?' En zijn moeder zegt: 'Ok, vertel me dan maar wat jij denkt'



    Hij zegt: 'Vannacht kwam Fred in mijn kamer de vaseline halen en ik denk dat ik hem mijn secondenlijm heb gegeven'.

    27-11-2008 om 08:01 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11de AAWE KLEIRETOCHT TE AARTSELAAR.


    Zondag gingen we op stap bij “De Schorrestappers” te Aartselaar met vertrek in zaal “De Koekoek”. In onze kindertijd hebben we hier ooit de hele grote vakantie doorgebracht, het was hier dan een enorme speeltuin, jammer genoeg, allemaal geschiedenis. Jullie denken nu die naam van die wandeling, waar slaat dat nu op, heel simpel, het is geschreven in het dialect van de Rupelstreek en wil zeggen in het ABN, 11de Oude Klaretocht, juist ja, Jenever dus, men kreeg gratis een borrel bij inschrijving, wij hadden wijselijk besloten om deze neut na de wandeling op te souperen.
    Voor de rest van de wandeling, lees hier verder.

    25-11-2008 om 10:18 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEERLING (12) GEARRESTEERD.

    Leerling (12) gearresteerd voor scheten laten in klas


    Het proces-verbaal heeft het over "opzettelijk verspreiden van gas".
    Een twaalfjarige leerling in een Amerikaanse school in Florida is gearresteerd voor een wel heel speciale reden. Hij had opzettelijk winden gelaten in de klas.

    De politie moest ingrijpen op de Start's Spectrum School toen de jongen ongehoorzaam werd, de computers van zijn medeleerlingen afsloot en opzettelijk scheten liet. Dat meldt The Smoking Gun (what's in the name). Officieel heet het dat de jonge dader opzettelijk gassen verspreidde. Hij bekende de feiten en werd later weer vrijgelaten. (hlnsydney/kh)

    25-11-2008 om 06:40 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET IDEALE WIJNGLAS.























    Zo moesten alle wijnglazen van vorm zijn.

    25-11-2008 om 06:17 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA BEELD VAN DE DAG.




















    Being First

    STS-126 astronaut Steve Bowen and Heidemarie Stefanyshyn-Piper (out of frame) worked to clean and lubricate part of the station's starboard Solar Alpha Rotary Joints (SARJ) and to remove two of SARJ's 12 trundle bearing assemblies. The spacewalkers also removed a depleted nitrogen tank from a stowage platform on the outside of the complex and moved it into Endeavour's cargo bay. They also moved a flex hose rotary coupler from the shuttle to the station stowage platform, as well as removing some insulation blankets from the common berthing mechanism on the Kibo laboratory.

    Image Credit: NASA


    21-11-2008 om 08:16 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    20-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA BEELD VAN DE DAG.




















    A View to Earth

    Space shuttle Endeavour and the International Space Station's robotic Canadarm2 (foreground) are featured in this view while the shuttle as it is docked with the station. A blue and white Earth and the blackness of space provide the backdrop for the scene.

    20-11-2008 om 06:43 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11de HERFSTWANDELING TE EEKLO.


    Zaterdag 15 november ging ik stappen te Eeklo, gelegen in de meest noordwestelijke hoek van de provincie Oost Vlaanderen, Eeklo is tevens de hoofdstad van het Meetjesland. Het is zwaar bewolkt en een zeer grijze dag als ik op het immens grote plein parkeer vlakbij de startplaats, zoiets kom je niet vaak tegen.

    Hoe groter de parking, hoe kleiner de startzaal, dus vlug inschrijven en op stap. Ik stap even door de stad en dan een soort van sociale woonwijk met veel groen, dan door het plaatselijke parkje, de baan over en naar rechts het groen in. Deze asfaltbaan blijf ik enkele kilometer volgen die door de velden slingert. Aan het einde hiervan kom ik op het grondgebied van Lembeke en hier ga ik rechtsaf en zit meteen in de prachtige natuur van de “Lembeekse bossen”. Het vervolg kan je hier lezen met de foto's.

    18-11-2008 om 15:42 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZOND LEVEN.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-11-2008 om 10:43 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IN BLIJDE AFWACHTING.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-11-2008 om 07:12 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5de OCTAAFTOCHT WSV SCHELLE TE NIEL.
    Op zondag 9 november richtte WSV Schelle in samenwerking met de Nielse Sportraad zijn 5de Octaaftocht in te Niel. Door de storm en hevige regen van de vorige nacht schenen vele wandelaars het te laten afweten, voor hun zal later blijken dat ze groot ongelijk hadden. Ook door de vele wandelorganisaties in de korte omtrek is de opkomst jammer genoeg aan de lage kant gebleven, betere samenwerking zou dit misschien uit de wereld kunnen helpen, dit is voor niemand goed, maar genoeg hierover en nu de wandeling.
    Van parcoursmeester en clubvoorzitter André is geweten dat hij op dit gebied altijd het onderste uit de kan haalt en dat was ook nu weer het geval. Slecht een honderdtal meter stappen en ik zit in het groen van het “Nielse Broek” en stap richting Rupeldijk waar de eerste splitsing is, voor mij is het linksaf voor de 28 kilometer die ik vandaag zal stappen. Lees hier verder.

    13-11-2008 om 10:34 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE NIEUWE DOLLAR.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-11-2008 om 06:44 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOEGEPASTE WISKUNDE.
    WISKUNDIGE ROMANTIEK
    Slimme man + slimme vrouw = romance.

    Slimme man + domme vrouw = affaire.
    Domme man + slimme vrouw = huwelijk
    Domme man + domme vrouw = ongewenste zwangerschap.

    WISKUNDE OP HET WERK
    Slimme baas + slimme werknemer = winst.
    Slimme baas + domme werknemer = productie.
    Domme baas + slimme werknemer = promotie.
    Domme baas + domme werknemer = overuren.

    WISKUNDIG SHOPPEN
    Een man zal EUR 20 betalen voor een voorwerp van EUR 10 dat hij kan gebruiken.
    Een vrouw zal EUR 10 betalen voor een voorwerp van EUR 20 dat ze niet nodig heeft.

    ALGEMENE STATISTIEKEN EN VERGELIJKINGEN
    Een vrouw maakt zich zorgen over de toekomst tot ze trouwt.
    Een man maakt zich pas zorgen over de toekomst wanneer hij trouwt.
    Een succesvolle man is er één die meer geld verdient dan zijn vrouw kan opdoen.
    Een succesvolle vrouw is er één die een dergelijke man kan strikken.

    WISKUNDIGE BENADERING VAN GELUK
    Om gelukkig te zijn met een man, moet je hem heel veel begrip schenken en een beetje liefde.
    Om gelukkig te zijn met een vrouw, moet je haar veel liefde schenken en niet proberen haar te begrijpen.

    WISKUNDIGE LEVENSDUUR
    Getrouwde mannen leven langer dan vrijgezellen, maar vrijgezellen leven liever.

    WISKUNDIGE WIJZIGING
    Een vrouw trouwt met de idee, dat de man zal veranderen, maar dat doet hij niet.
    Een man trouwt met de hoop, dat de vrouw niet zal veranderen, maar dat doet ze wel.

    DISCUSSIE LOGICA
    Een vrouw zal altijd het laatste woord hebben in een discussie.
    Alles wat de man daarna nog zegt, is per definitie het begin van een nieuwe discussie.

    07-11-2008 om 06:32 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fotovreugde
    blog.seniorennet.be/fotovre
    Archief per jaar
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    getand
    blog.seniorennet.be/getand
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    egelhof
    blog.seniorennet.be/egelhof

    http://hetfotograafje.blogspot.com


    Foto

    Werk van Jan Fabre Nieuwpoort.
    Foto

    Foto

    Kasteel van Beloeil.
    Mijn favorieten
  • katjesnest
  • smiling cobra
  • Alcyon's nest
  • wimblog
  • sportfanaat
  • pierre du coin
  • Wandelclub Schelle
  • kladblog
  • comicsken
  • Maya's leven

    Mijn favorieten
  • borriquito
  • pliske
  • freddy11
  • slabber
  • keukenweetjes
  • panthera
  • jenthes keuken
  • Het fotograafje
  • Mijn hobby's

  • Foto

    Kasteel van Bouchout.
    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog als favoriet !


    Gastenboek
  • hallo
  • Bezoekje uit Oostende en de hemel is blauw, het zonneke schijnt!
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Goedemorgen ,

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Foto

    Kasteel Wissekerke te Bazel.
    Foto

    Een uitgeregende 15/08 te Steenhuffel.
    Foto

    WSV Schelle te Overijse.
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    waasland
    blog.seniorennet.be/waaslan
    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    luckruisstraat
    blog.seniorennet.be/luckrui
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nina
    blog.seniorennet.be/nina

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!