Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    09-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met anoniem surfen

    Gedaan met anoniem surfen

    Men is altijd best om niet teveel achter te laten op het internet. Dus steeds nadenken voor men iets doet. Zie al veel mensen die gewoon klevertje op webcam laptop hangen. Vond het eerst belachelijk maar is niet zo. Men kan meekijken zonder dat men het beseft. En laat mij eens goed lachen met bescherming van burgers. De echte criminaliteit wordt nooit bestreden. En zeker al niet als het door een nieuwe Belg gebeurt. Dus dat gezever over 'veiligheid' slaat nergens op.

    Dit is je reinste politiestaat .Dit is geen democratie meer , dit is pure sovjet stijl , de KGB is terug opgestaan , en is in apeland Eliostan neergestreken



    Telecomoperatoren moeten voortaan alle mogelijke details bijhouden over ons telefoon-, internet- en e-mailverkeer. Dat staat in een nieuw koninklijk besluit, zo schrijft De Tijd. Bevoegde ministers Johan Vande Lanotte (sp.a) en Annemie Turtelboom (Open Vld) erkennen dat hun KB veel verder gaat dan de Europese richtlijn van 2006 én dat ze niet met alle verzuchtingen van de privacycommissie rekening houden.

    Volgens De Tijd zal werkelijk alles worden opgeslagen: hoeveel mails u verstuurt, of en hoe u Skype gebruikt, waar en hoelang u mobiel belde, wanneer en via welk netwerk u mobiel surfte, hoe u uw telefoon- of internetrekening betaalt, of uw gesprekken worden doorgeschakeld, enzovoort. De operatoren zullen alles een jaar lang moeten opslaan. Behalve politie en gerecht zullen ook de Staatsveiligheid, de militaire inlichtingendienst en de ombudsdienst voor telecommunicatie in onze telecomgegevens mogen grasduinen.

    Volgens Turtelboom en Vande Lanotte is de Europese richtlijn uit 2006 achterhaald. Politie en gerecht hebben veel meer gegevens nodig om hun werk te doen, argumenteren ze. Bij de privacycommissie valt te horen dat het laatste advies over de kwestie dateert van 2009. "We moeten dus evalueren of het nieuwe KB wel door de beugel kan", luidt het. De operatoren krijgen nog een jaar tijd om hun organisatie aan te passen aan de nieuwe verplichtingen.

    Momenteel probeert het gerecht de betaalgegevens voor telefoons bij strafrechtelijke onderzoeken ook al te achterhalen. Tussen 2006 en 2011 zijn jaarlijks gemiddeld 309 telefooncontracten opgevraagd en 446 facturen opgevraagd, aldus de krant. Per jaar werd ook 5.500 keer informatie gevraagd over de herlaadbeurten van prepaid-kaarten.

    09-10-2013 om 19:36 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GAS-boete voor 4 uittreksels in gemeentelijke vuilnisbak

    GAS-boete voor 4 uittreksels in gemeentelijke vuilnisbak

    GAS-boetes. Eén van de uitvindingen van een land met een regering waar verspilzucht en graaipolitiek hand in hand gaan, waar ministers oogluikend toelaten en zelfs meespelen in het zich verrijken van macht- en geld...veel geld, waar corruptie en vriendjespolitiek hoogtij vieren. Maar waar de hard werkende burger door allerlei van dit soort opgelegde straffen moet opdraaien voor het delven van de gigantische financiële putten, gecreëerd door zijn eigen verkozen regering.

    Dit gaat erover! Tijd dat we op straat gaan komen voor zo van die dingen. . Den mens die dat heeft uitgevonden moeten ze in de bak steken. verschrikkelijke wereld waar we naartoe gaan of mss al in leven! Wanneer worden de Belgen dit beu. Volgend jaar met zen alle geen belasting betalen. Daar kan je toch een paar Gas boetes mee betalen. huh 250 euro...?



    Een vrouw uit Herentals hangt een GAS-boete van 250 euro boven het hoofd omdat ze vier bankuittreksels in de vuilnisbank gooide toen ze een bankfiliaal verliet. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

    "Het is verboden huishoudelijk afval te deponeren in straatvuilbakjes", aldus het proces-verbaal dat Patricia Baum in de bus kreeg. "Er mag uitsluitend afval in van ter plekke geconsumeerde producten."

    De GAS-ambtenaar was volgens de krant van mening dat hij een sluikstorter op het spoor was, aangezien de vuilnisbak op zo'n 165 meter van haar huis staat. Bovendien "blijkt dat het gezin uit twee personen bestaat en onregelmatig en weinig afval meegeeft met de gemeentelijke afvalophaling", redeneerde de ambtenaar.

    "In wat voor een totalitair regime leven wij?", reageert de vrouw. "Omdat mijn dochter en ik weinig afval produceren en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk proveren te houden, zijn we sluikstorters? Dit is pure Kafka. Big Brother."

    Gemeentelijk juriste Ann Heylen verduidelijkt dat de vuilnisbakken regelmatig gecontroleerd worden om sluikstorten tegen te gaan. "Als wij identiteitsgegevens vinden, maken we daar standaard een dossier voor op. Dat wil niet zeggen dat mevrouw ook effectief een boete zal krijgen. Als wij een vergissing hebben begaan, verdwijnt de zaak."

    "Dader" Baum spreekt ook van een inbreuk op haar privacy, maar volgens Leuvens professor Sociale Wetenschappen Frankie Schram is afval doorzoeken door wie het ophaalt perfect legaal. "Deze mevrouw moet niet komen huilen, want ze heeft zelf haar gegevens te grabbel gegooid in een publieke vuilnisbak", argumenteert hij.

    09-10-2013 om 18:20 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akkoord over de begroting 2014 en relancemaatregelen

    Akkoord over de begroting 2014 en relancemaatregelen

    Altijd maar de loonkost verdekke. Zou werkgelegenheid creëren. Wie geloofd dat? Loon inlevering heeft nog nooit een extra job opgeleverd, alleen een hogere bonus voor de ceo. Eerst een paar jaar goed profiteren van loon inlevering en als iedereen goed uitgemolken is, de regering incluis dan sluit men de boel en gooit men 1000den de straat op. Het moet kunnen met sociaal verantwoord besparen. Zoals een BTW vermindering op energie. Die komt iedereen ten goede.

    Proficiat cd&v, 6% btw op electriciteit is niet nodig... Zucht Nu ze eens een goede maatregel hebben dat niet enkel goed is voor de 'hoge pieten', maar ook voor de werkmensen. Cd&v, belachelijk. Ook water zou 6% btw zijn, basisbehoeften in 2013



    Het kernkabinet heeft een akkoord over de begroting 2014 en relancemaatregelen bereikt. De discussie over de wet van 1996 vindt later plaats.

    Het kernkabinet buigt zich al anderhalve week over de opmaak van de begroting voor volgend jaar en over maatregelen om de concurrentiekracht van de ondernemingen op te krikken. Het budgettaire werk is al een tijd min of meer afgerond, maar over het relancebeleid botsen de visies.

    Ondertussen heeft het kernkabinet dan toch een akkoord bereikt over de begroting voor 2014 en relancemaatregelen.

    De discussie over de wet van 1996, die ervoor moet zorgen dat de lonen niet ontsporen ten opzichte van onze buurlanden, is nog niet afgerond. De regering besliste tijdens een vorige begrotingsronde de kloof tegen 2018 weg te werken, maar een aantal zaken moet nog worden besproken.

    Volg de persconferentie over het akkoord hieronder live

    09-10-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    08-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wassen op 40 graden doodt amper 14 procent van de bacteriën

    Wassen op 40 graden doodt amper 14 procent van de bacteriën

    Misschien moeten we eens meer terug gaan naar vroeger met iets minder hygiene zodat we terug zelf afweerstoffen kunnen aanmaken.Tegenwoordig zijn gewone bacterien al gevaarlijk aan het worden!

    Mijn grootmoeder deed alles in de kookwas. mijn moeder dito en wij nu ook het zelfde. . We have no problems. luistert u maar naar diegene die u meer geld uit uwe . zak wil verdienen. Ik pas voor Merken of producten.



    Je kleren wassen op 40 graden is dan wel beter voor het milieu, maar de meerderheid van de bacteriën wordt er niet door gedood. Volgens nieuw onderzoek bevatten kledingstukken na zo'n wasbeurt slechts 14 procent minder bacteriën dan ongewassen. De microbiologen stelden zelfs vast dat een op de vier kledingstukken na het wassen sporen bevatte van bacteriën die gelinkt worden aan uitwerpselen.

    De wetenschappers analyseerden voor hun onderzoek meer dan 100 stukken kinderkleding en beddengoed. De helft van de stalen werd gewassen op 40 graden, terwijl de andere helft ongewassen was en rechtstreeks uit de gezinswasmand kwam.

    Broedplaats
    Opvallend was vooral dat de gewassen kledingstukken slechts 14 procent minder bacteriën bevatte dan de ongewassen stukken. "Daar schrik ik niet van, want eerdere studies toonden al aan dat de moderne wasmethodes een ideale broedplaats voor bacteriën kunnen creëren", aldus gezondheidsexperte dr. Lisa Ackerly. "Mensen denken dat de wasmachine alle bacteriën doodt. Maar het is niet omdat het er goed uitziet en schoon ruikt dat het ook hygiënisch is."

    Bacteriële soep
    De microbiologen stelden vast dat de gewassen knuffels de meeste bacteriën bevatten die gelinkt werden aan uitwerpselen. Het ondergoed van de kleuters bevatte dan weer het meest bacteriën in het algemeen. Ook de kruippakjes van baby's en T-shirts van kinderen bevatten erg veel bacteriën. Bij kussenslopen en broeken van kleuters valt het aantal veel beter mee.

    "Het wassen op een lage temperatuur moedigt een 'bacteriële soep' in onze wasmachines aan, waarbij micro-organismes overgebracht worden tussen besmette en niet-besmette items", aldus dr. Pixie McKenna. "Bacteriën en virussen zoals griep en E. coli kunnen overleven als je op minder dan 60 graden wast, wat het potentiële risico op infecties verhoogt. Vooral tijdens de winter is het voorkomen van de verspreiding van bacteriën erg belangrijk."

    Eerder onderzoek van dr. Ackerley toonde al aan dat er ongeveer 10.000 organismes die gelinkt worden aan uitwerpselen te vinden zijn op elk stuk ondergoed dat op een lage temperatuur gewassen wordt. In slechts twee eetlepels water in een wasmachine zouden er zelfs één miljoen bacteriën zitten.

    Bovendien kunnen de bacteriën ook blijven zitten in de wasmachines, waardoor ze overgedragen kunnen worden tussen verschillende wasbeurten. Zelfs als je ondergoed en vaatdoeken apart wast, kunnen de bacteriën van die eerste dus overgedragen worden op de tweede.

    Wat doen?
    Maar wat kan je daar nu aan doen? Er wordt aangeraden om je wasmachine minstens een keer per maand te laten draaien op 90 graden, zonder dat je er kleren insteekt. Beddengoed en ondergoed moet ook apart gewassen worden van washandjes en handdoeken.

    "Dokters raden aan om je was op 60 graden te wassen om de bacteriën te doden. Als je toch voor een lagere temperatuur kiest, voeg je best een desinfecteermiddel toe", aldus dr. McKenna.

    Na het wassen mag je de deur van je wasmachine niet onmiddellijk sluiten, zodat er lucht binnen kan om de groei van bacteriën tegen te gaan. Het regelmatig schoonmaken van de deurafdichting en de wasmiddellade kan ook helpen.

    Deze items bevatten na een wasbeurt van 40 graden nog het meest bacteriën die gelinkt konden worden aan uitwerpselen:

    1. Knuffel: 66 procent
    2. Kruippakje: 50 procent
    3. Crèche T-shirtje: 46 procent
    4. Sportshortje: 44 procent
    5. Babydekentje en gezichtshanddoek: 33 procent
    6. Schooltrui: 29 procent
    7. Lakens van een kinderbed: 22 procent
    8. Slabbetjes: 17 procent
    9. Kussenslopen: 11 procent
    10. Kleuterbroek: 3,2 procent


    08-10-2013 om 21:52 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klinkende ruzie binnen regering over herstelplan

    Klinkende ruzie binnen regering over herstelplan



    Het al maanden durende debat binnen de federale regering over het levensnoodzakelijke economisch herstel is gekelderd door electorale manoeuvres. Voor dat herstel ligt nu voor amper 160 miljoen aan maatregelen klaar. De belangrijke beslissingen, zoals die over de verlaging van de btw op elektriciteit, werden naar een latere datum verschoven.

    Precies die door Johan Vande Lanotte (SP.A) voorgestelde btw-verlaging op de elektriciteit van 21 naar 6 procent, werd keihard getorpedeerd door CD&V-vicepremier Pieter De Crem. Maar volgens socialisten en liberalen is hét grote probleem dat de schaduw van Vlaams minister-president Kris Peeters de voorbije dagen mee aan tafel zat. Hij zou het niet gepikt hebben dat de federale regering met de eer van een relanceplan zou gaan lopen.

    08-10-2013 om 08:33 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee lichamen ontdekt in woning in Beveren

    Twee lichamen ontdekt in woning in Beveren



    In het Oost-Vlaamse Verrebroek, deelgemeente van Beveren, zijn de lichamen van twee personen aangetroffen in een woning. Dat bevestigt het parket van Dendermonde. De doodsoorzaak en de omstandigheden van de overlijdens worden nog onderzocht.

    De lichamen werd ontdekt in een woning in de Pastoor Jasparsstraat in Verrebroek. Het gaat om verdachte overlijdens, maar de identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend. Politie, parket en het afstappingsteam zijn ter plaatse.

    De doodsoorzaak en de omstandigheden van de overlijdens worden nagegaan. Een wetsdokter zal de lichamen verder onderzoeken. Morgen verwacht het parket meer informatie te hebben over de feiten.

    08-10-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    07-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanaf donderdag winter in Alpen

    Sneeuw op komst: vanaf donderdag winter in Alpen



    De herfst heeft zich amper kunnen tonen of daar is de winter al in de Alpen. Vanaf donderdag wordt er veel sneeuw verwacht. Goed nieuws voor de wintersportliefhebbers onder ons.

    Het wordt koud in de Oostenrijkse, Zwitserse en Franse Alpen. Volgens meteorologen bereikt donderdag een koufront met polaire lucht de bergregio's. Een gevoelige afkoeling is het gevolg. In de Oostenrijkse stad Innsbruck zal het kwik vrijdag bijvoorbeeld niet boven minus vijf graden uitstijgen. Kortom, de eerste sneeuw is op komst.

    Donderdag zullen er op duizend meter hoogte veel witte vlokjes vallen in de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen. In de nacht van donderdag op vrijdag zakt de sneeuwgrens al naar 800 meter en op sommige plaatsen zelfs al naar 500 meter. Enkel de dalen blijven groen. In de Franse Alpen wordt vooral vanaf vrijdagavond veel sneeuw verwacht. In de Italiaanse Dolomieten wordt ook neerslag voorspeld, die weliswaar pas op grote hoogte overgaat in sneeuw.

    Wie in de bergregio's vertoeft, doet er dus goed aan met winterbanden rond te rijden en sneeuwkettingen in de aanslag te houden.

    Duitse weerdeskundigen hebben trouwens al voor een ongemeen strenge winter gewaarschuwd. Het zou de koudste winter in honderd jaar worden. Afwachten maar

    07-10-2013 om 21:45 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluit snelweg volledig af tijdens werken

    Boze wegenwerkers: ‘Sluit snelweg volledig af tijdens werken’



    De wegenwerkers zijn boos. Ze pikken het niet langer dat collega’s het slachtoffer worden van onvoorzichtige weggebruikers die de snelheidsbeperkingen nabij wegenwerken niet respecteren. ‘Snelwegen moeten voortaan volledig afgesloten worden’, klinkt het in Het Belang van Limburg.

    De aanleiding van de straffe uitspraak is een ongeval vrijdagochtend, in het West-Vlaamse Moorsele. Drie wegenwerkers raakten gewond toen een automobilist de signalisatie negeerde en op de wegenwerken inreed. ‘Ondanks alle maatregelen blijven weggebruikers levensgevaarlijke toestanden creëren’, vertelt Bas van de Kreeke, voorzitter van de Limburgse wegenbouwers, in Het Belang van Limburg. ‘Het kan zo niet verder. Voortaan moeten autosnelwegen volledig afgesloten worden’, vindt hij. Ook de Confederatie Bouw Limburg is gewonnen voor het voorstel. ‘Zo kunnen de wegenwerken niet alleen veiliger, maar ook beter worden uitgevoerd’, steunen ze van de Kreeke.

    Het Agentschap Wegen en Verkeer is verrast en meent dat een dergelijk voorstel een gigantisch mobiliteitsprobleem zou creëren. ‘En toch is het realistisch’, reageert van de Kreeke. ‘In Nederland doen ze het ook, en worden automoblisiten via andere snelwegen omgeleid. Zo zouden bestuurders van Hasselt naar Antwerpen kunnen omrijden via Brussel’, klinkt het. 

    Volgens Het Laatste Nieuws liepen de gemoederen vrijdag trouwens hoog op na het ongeval in Moorsele. De wegenwerkers zouden de chauffeur twee klappen hebben gegeven uit frustratie na de zoveelste aanslag op hun leven.

    07-10-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    06-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeduldige bestuurder slaat verkeersopzichter neer

    Ongeduldige bestuurder slaat verkeersopzichter neer

    Zou die 'dikke' met zijn bmweke het ook aangedurfd hebben een jongere opzichter zo te behandelen?Laf zijn de meeste 'machos' Zwaar straffen als voorbeeld !!!!
     
    Een oude man aanvallen, heel moedig is dat...strenge straf is hier op zijn plaats. BMW een paar maandjes aan de ketting zal hem in de toekomst (misschien) wat rustiger houden.

    Fons de Bie is gemachtigd opzichter en bevoegd om het verkeer te regelen.

    De 15de scholencross in Malle is afgelopen donderdag in mineur geëindigd voor verkeersopzichter Fons de Bie (72). Hij werd het slachtoffer van verkeersagressie, toen een ongeduldige chauffeur hem neersloeg.

    Meer dan 1.500 leerlingen van de Malse lagere scholen zetten donderdag hun beste sportieve beentje voor op de jaarlijkse scholencross.

    Gemachtigd verkeersopzichter Fons de Bie, die al negen jaar kinderen en fietsers helpt oversteken aan ‘zijn’ zebrapad op de Turnhoutsebaan, voerde zijn taak uit op het kruispunt met de Zoerselbaan en Schepersdijk.

    Ongeduldig

    ‘Tegen 14.15 uur liet ik net een hele reeks kinderen en supporters over’, vertelt Fons, nog steeds onder de indruk van de feiten.

    ‘Toen is er een BMW gestopt, met daarin een man, een vrouw en een baby. Voor de man duurde het allemaal wat te lang. Hij begon op zijn stuur te kloppen en te schelden: ‘Wat denk je dat je daar aan het doen bent? Paljas, maak dat je daar wegkomt!’ En meer van dat fraais. Toen probeerde hij links voorbij te steken, het leek wel alsof hij mij wilde aanrijden. De auto raakte per ongeluk mijn verkeersbordje en toen is hij uitgestapt. Na een vuistslag op de borstkas ben ik gevallen’, huivert hij.

    Niet aangehouden

    Een getuige van het incident, een politieagent van zone Lier, kon de situatie kalmeren en droeg de dader op om ter plaatse te blijven.

    ‘Een interventieteam heeft ter plekke een proces verbaal opgesteld’, aldus Carolien Roofthooft, communicatieverantwoordelijke van politiezone Voorkempen.

    Volgens een andere bron bij de politie werd de 25-jarige man uit Malle niet aangehouden, maar zal hij later nog worden verhoord.

    ‘Fons was in functie en bevoegd om het verkeer te regelen. Chauffeurs dienen zijn orders op te volgen’, klinkt het.

    Ondertussen werd het proces verbaal overgemaakt aan het parket van Antwerpen, dat de zaak nu in handen zal nemen.

    Politietoezicht

    Dit geval van verkeersagressie doet de vraag rijzen of er niet meer politietoezicht nodig is op gevaarlijke oversteekplaatsen, een vraag die Fons die bewuste middag nog had gesteld aan burgemeester Harry Hendrickx. ‘Op sommige plaatsen zie ik inderdaad liever politie staan dan een verkeersopzichter, zeker tijdens een groot evenement als de scholencross. Helaas zien zij dat minder als hun taak dan bijvoorbeeld diefstallen en grotere criminaliteit. Toch gaat er niets boven de veiligheid van zwakke weggebruikers, en dit incident kan zeker een aanleiding zijn om de mogelijkheden nog eens na te gaan’, besluit hij.

    Na een week thuis te hebben gezeten met een gekneusde borstkas, last van schouder, heup en hoofdpijn, gaat Fons maandag opnieuw aan het werk.

    ‘Ik heb gewoon de verkeerde getroffen, maar nu is het tijd om terug te beginnen. Ik hou van mijn job, de kinderen verwachten mij op mijn post!’ glimlacht hij.

    06-10-2013 om 21:50 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zolang PS mee bestuurt, zal dit land niet op de weg van het herstel geraken

    De Wever: "Zolang PS mee bestuurt, zal dit land niet op de weg van het herstel geraken"

    In het boekje van ps-spa is de definitie van "onderhandelen" om de ander zolang aan de praat te houden tot iemand de muilkorf gehaald heeft, iets wat bart heeft mogen ondervinden in de vorm van het feitelijk cordon welk de gevestigde graaiers oprichtten om toch maar aan de postjes te kunnen blijven. Uiteraard zijn er altijd die zulks niet willen toegeven en het gegraai blijven verdedigen. Bart gaat de bende corruptelingen geen tweede keer onderschatten, vandaar de andere strategie. Het is bart gegund de huidige bende flink uit te mesten, tijd voor verandering.

    Onderhandelen met de ps.?? Zijn we nu nog niet lang genoeg bedrogen en bestolen geworden ???

    De Wever: Zolang PS mee bestuurt, zal dit land niet op de weg van het
herstel geraken

    Bart De Wever wil na de verkiezingen een sociaal-economische herstelregering oprichten zonder de PS. Dat zegt de N-VA-voorzitter in een interview met De Zondag.

    "Wij zijn bereid om vanaf de eerste dag de regering-Di Rupo te vervangen door een sociaal-economische herstelregering. Het confederaal model moet er ook komen, maar dat kan niet op één dag. We kunnen ons niet permitteren om één of twee jaar niet te besturen", legt De Wever uit. "Zolang de PS mee bestuurt, zal dit land niet op de weg van het herstel gezet worden. Als de kiezer het ons toelaat, willen wij regeren zonder de PS."

    "Wij zijn bereid om vanaf de eerste dag de regering-Di Rupo te vervangen door een sociaal-economische herstelregering. (...) Het institutionele blijft wel daaraan gekoppeld: er moet een kaderakkoord zijn voor het confederalisme. Maar de mate waarin we die institutionele omslag kunnen doordrukken ligt in handen van de kiezer."

    De Wever wil niet meer "in de situatie van 2007 en 2010" verzeild geraken, "waarbij er onderhandeld wordt met een partij die niet vooruit wil en die gewoon wacht tot je opgeeft". "Wij kunnen niet blijven verkiezingen winnen, en tegelijkertijd onderhandelingen verliezen. Daarom zetten we nu druk op de PS."

    06-10-2013 om 15:13 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor rechter omdat ze bedelaar koffiekoeken gaf

    Voor rechter omdat ze bedelaar koffiekoeken gaf

    Dit gaat die bakker een paar klanten kosten vrees ik

    6 koffiekoeken en voor de rechter en wie is de volgende "slachtoffer". Pesterijen zie ik niet voor de rechter komen maar voor koffiekoeken wel, buitenland kan weer lachen met justitie.
     



    In Oudenaarde staat een vrouw uit Zottegem voor de rechter omdat ze een bedelaar zes koffiekoeken toestopte uit de bakkerij waar ze werkte. Haar daad van barmhartigheid werd gefilmd door de bewakingscamera's en volgens haar baas was dat voldoende om haar te ontslaan en naar de politie te stappen. "Ik schaam me dood", zegt Marleen De Lombaert (55).

    "Bij de politie namen ze zelfs mijn vingerafdrukken, alsof ik een dief was." Toen de bedelaar een tijdje later terugkeerde om de verkoopster te bedanken met een doosje groenten, was het hek helemaal van de dam. De bakker vond dat dit leek op 'ruilhandel' en ontsloeg Marleen De Lombaert op staande voet. Omdat ze naar de arbeidsrechtbank trok om haar ontslag aan te vechten, sleepte hij haar bovendien voor de rechter. "Waar gaan we naartoe als een winkelbediende enkele minuten voor sluitingstijd zélf beslist wat er met de onverkochte koopwaar dient te gebeuren", zegt de advocaat van de bakker.

    06-10-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (8)
    05-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg krijgt te weinig terug voor zijn belastinggeld

    Belg krijgt te weinig terug voor zijn belastinggeld

    Dàt weet de burger al véle jaren, en intussen bleven de onterechte oprotvergoedingen en ander lekkers kwistig uitgedeeld worden aan onze poliZieke zakkenvullers. Grootste probleem met de huidige bende ondemokratische corruptelingen is dat ze er àlles aan doen om toch maar de macht te behouden zodat ze nog meer wetten in eigen voordeel kunnen schrijven om de eigen zakken te vullen. Mooiste voorbeelden van de graaizuchtige schijndemokratie zijn het "wettelijk" cordon rond VB en het feitelijk cordon rond NVA, nieuwkomers mogen zelfs niet aan de macht komen om de boel flink uit te mesten.

    Belg krijgt te weinig terug voor zijn belastinggeld

    Hoewel de belastingsdruk in ons land de vierde grootste van Europa is, krijgt de Belg er te weinig voor terug. Uit een werkgeversonderzoek van VOKA blijkt dat ons land op de 20ste plaats staat, van de 24 onderzochte Europese landen. Dat meldt VTM.

    Alleen in Denemarken, Frankrijk en Finland moeten de inwoners nog meer afstaan aan de overheid. VOKA stelt vast dat daar veel te weinig tegenover staat. Zo bekleedt ons land op vlak van dienstverleningen die door belastinggeld gefinancierd worden pas op de 13de plaats. Alleen in Hongarije, Frankrijk, Italië en Griekenland hebben de inwoners nog minder baat bij investeringen via belastingsgeld. Zwitserland scoort het beste, samen met Noorwegen en Luxemburg.

    05-10-2013 om 22:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windows 7 groeit opnieuw sneller dan Windows 8

    Windows 7 groeit opnieuw sneller dan Windows 8

    Ik gebruik nog windows 7. Is een goed besturingsysteem.



    Windows 7 groeit op dit moment iets sneller dan opvolger Windows 8, blijkt uit nieuwe cijfers van NetApplications. Het aantal computers dat op Windows 7 draait is in september met 0,8 procent toegenomen, tegenover een groei van 0,61 procent voor Windows 8.

    Windows 7 is met een marktaandeel van ruim 46 procent nog steeds verreweg het meest gebruikte besturingssysteem. Windows XP heeft ruim 31 procent van de markt in handen en bezet daarmee de tweede plaats. Op de derde plek staat Windows 8 met iets meer dan 8 procent marktaandeel. Vista (bijna 4 procent) volgt daarna, net als Linux en enkele versies van Mac OS X.

    Dat Windows 7 sneller marktaandeel vergaart dan Windows 8 is opvallend. Tot vorige maand was dat nog andersom. Een reden daarvoor kan zijn dat consumenten wachten met upgraden tot Windows 8.1 over twee weken verschijnt.

    05-10-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    04-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vande Lanotte is negatieve toon rond vergrijzing beu

    Vande Lanotte is negatieve toon rond vergrijzing beu

    Voilla, die zen verkiezingscampagne is ook van start gegaan bij deze............hahahahaha

    Eerst hebben ze ons onzeker, ongerust en sommigen zelfs bang gemaakt met 'werken tot 67' (ook De Croo Fils was daar sterk in). Nu komen onze buitengewoon competente bestuurders doodleuk vertellen dat we het allemaal niet serieus (hadden) moeten nemen. Dat het eigenlijk maar wat nattevingerwerk was of zo...

    Vande Lanotte is negatieve toon rond vergrijzing beu

    Hij was de architect van het Generatiepact en pleitte tegen de achterban in voor langer werken. Vandaag verandert Johan Vande Lanotte (sp.a) het geweer van schouder. "Zeggen dat mensen langer moéten werken, haalt niets uit. Laat ons er een positief verhaal van maken. We hebben daar trouwens meer tijd voor dan we denken", zo zegt Vande Lanotte in De Standaard en Het Nieuwblad.

    De regeringen moeten stoppen met zagen over de pensioenleeftijd en de vergrijzing, vindt vicepremier Johan Vande Lanotte. "Met onze aanpak van vandaag gaan we er niet geraken. Het is naïef om te denken dat je met regels alleen alles gaat oplossen".

    "Vergrijzing is positief resultaat"

    De voorbije tien jaar waarschuwde onder meer Vande Lanotte voor onbetaalbare vergrijzingskos­ten, financiële drama's en generatieconflicten. Vande Lanotte gooit het nu radicaal over een andere boeg: "Ik ben die negatieve ondertoon beu. De vergrijzing wordt gezien als bedreigend voor de maat­schappij, bedreigend voor de sociale zekerheid, bedreigend voor onze pensioenen. Terwijl het feit dat mensen langer le­ven, de vergrijzing dus, juist het meest positieve resultaat is van onze hogere welvaart".

    Vande Lanotte wil daarom dat de regering met een opti­mistisch verhaal naar buiten komt. Volgens hem is er ook meer dan voldoende tijd om de ver­grijzing aan te pakken. "Een studie uit 1988 toonde aan dat het aantal mensen beschikbaar op de arbeidsmarkt in tien jaar zou dalen door de vergrijzing. Tot op vandaag is dat aantal al­leen nog maar gestegen".

    Bedrijfscultuur aanpassen

    Hij pleit ervoor om de bedrijfscul­tuur aan te passen aan de oude­re werknemers zodat het "aan­genaam" is om langer door te gaan. Tegelijk beklemtoont Vande Lanotte dat iemand die jarenlang zware fy­sieke arbeid ver­richt, vroeger moet kun­nen stoppen dan iemand met een crea­tieve job. Langer werken moet ook meer opleveren voor de ou­dere werknemer.

    04-10-2013 om 21:16 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cipiers Sint-Gillis in staking na nieuw geval van agressie

    Cipiers Sint-Gillis in staking na nieuw geval van agressie

    Cipiers die staken? Op een vrijdag? VERRASSING!!!



    Zowat 90 procent van de personeelsleden van de gevangenis van Sint-Gillis is vanmorgen in staking gegaan. Dat is vernomen van vakbondsafgevaardigde Laurent Lardinois (ACOD). De staking is een reactie op een geval van agressie en zou tot 22 uur duren. Rond 10 uur is een vergadering voorzien tussen de vakbonden en de regionale directie.

    Gisterenavond werden twee beambten aangevallen door een gedetineerde toen ze hem fouilleerden. Daarbij werden drugs aangetroffen. De twee cipiers werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Eén cipier is gewond aan de knie, zijn collega aan de rug.

    "Al meer dan een jaar klagen we het veiligheidsprobleem in de gevangenis van Sint-Gillis aan", aldus de vakbondsman. "Eens te meer werden cipiers aangevallen. Ditmaal kunnen we het niet langer tolereren". Hij spreekt van een noodkreet, om in veiligheid te kunnen werken. "Er is erg veel niet gevormd personeel. Vandaag zijn 60 à 70 cipiers nog in stage. Het tekort is zo groot dat men mensen direct op de vloer zet en niet op vorming stuurt of parallel laat meedraaien."

    De vakbonden vragen een beperking van de instroom van nieuwe cipiers, een voorafgaande vorming en een voldoende aantal cipiers om hen in veiligheid te laten werken. De bonden vrezen overigens de verlaging van het personeelskader vanaf 1 november.

    04-10-2013 om 16:53 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een heksenjacht bezig tegen politici

    Dedecker: "Er is een heksenjacht bezig tegen politici"

    Heksenjacht tegen politici ? Hoe zou dat komen ? Misschien dat het volk toch nog in opstand moet komen maar blijkbaar hebben we het toch zo slecht nog niet. Misschien door de straten lopen van Brussel met fluitjes zoals de zorgsector of protesteren met " zelfgemaakte liedjes " tegen de verhoging van het inschrijvingsgeld aan de universiteiten. Lachen doen ze met de bevolking en dat zal altijd zo blijven. We hebben het nog te goed om te protesteren. Salonrevolutionairen noemen ze dat.

    Neen Mr. Dedecker, de mensen zijn het gewoonweg BEU om steeds zelf uitgemolken te worden door mensen die op hun beurt schandalige bedragen toegestopt krijgen, zélfs al hebben ze hun job niet naar wensen uitgevoerd. Waarom besparen als men kan zien dat het door een andere venster gewoonweg naar buiten geworpen wordt. Je moet niet zo slim zijn om dat te vatten!



    Voor Kamerlid en LDD-voorzitter Jean-Marie Dedecker komt de beslissing over het afschaffen van de uittredingsvergoeding voor Kamerleden die vrijwillig vertrekken neer op "paniekgedrag". "Ik heb niets tegen de herziening van ons statuut," zei hij in 'De Ochtend' op Radio 1, "maar voer een deftig debat over de toekomst van ons parlementair mandaat."

    Dedecker spreekt van een "heksenjacht tegen politici" en een "mediatieke storm". "Er zijn er die onterecht hun vertrekpremie opstrijken en onmiddellijk is er een paniekreactie om de gemoederen te stillen."

    Hij vindt dat de vergelijking van de verloning van politici en die van mensen die in de privésector aan de slag zijn niet opgaat en vraagt een debat over alles wat bij een parlementair mandaat komt kijken. "Willen we parlementairen die een tijdje verlof zonder wedde kunnen krijgen? Willen we parlementairen die na hun loopbaan kunnen terugvallen op de zuil? Of willen we mensen die nog vrij kunnen zeggen: 'Kijk, ik ga me een tijdje in de politiek gooien, achteraf krijg ik een periode om me te adapteren'?" Hij merkt op dat hij heel wat persoonlijke schulden maakte toen hij enkele jaren geleden zijn partij oprichtte.

    Regels veranderen tijdens het spel
    De vertrekpremie voor parlementairen dient om die mensen opnieuw te helpen integreren of opnieuw aan een job te helpen, legt Dedecker uit. "We hebben ingeleverd op onze wedde, we hebben ingeleverd op ons pensioen en ik wil ook inleveren op onze vertrekpremie. Maar voer daar een deftig debat over."

    Dedecker vindt dat afspraken over de verloning pas op het einde van de legislatuur veranderd mogen worden. "Als je de wedden verandert, verander ze op het einde van het mandaat", zegt hij. "Als je een voetbalmatch speelt, dan verander je ook de regels niet tijdens de duur van het spel."

    04-10-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    03-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenaar Pim Fortuyn mag met proefverlof

    Moordenaar Pim Fortuyn mag met proefverlof

    Hopen dat hij de walgelijkheid van zijn daad ondertussen heeft ingezien, zal wel ijdele hoop zijn zeker? Maar niet enkel deze Volkert Van Der Graaf is schuldig. Een hele hoop socialistische politici à la Marcel Van Dam, die het volk middels halve en hele leugens hebben opgehitst en Fortuyn tot een minderwaardig mens en neonazi hebben verketterd zijn even schuldig aan de moord. Maar zij hebben nooit verantwoording moeten afleggen.

    De man die mogelijke redder van Nederland vermoorde , R.I.P



    Volkert van der G., de moordenaar van de Nederlandse politicus Pim Fortuyn, mag met proefverlof. Dat heeft de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming besloten, zo melden verschillende Nederlandse media. Het is nu aan staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven om een beslissing te nemen over dat verlof.

    De staatssecretaris moet ten laatste op 14 oktober een beslissing nemen over de verlofaanvraag. Teeven benadrukt alvast dat de uitspraak van de Raad voor de Strafrechttoepassing "nadrukkelijk niet" betekent dat Volkert van der G. ook echt meteen verlof krijgt. "Het kan zijn dat ik volgende week beslis dat hij geen verlof krijgt", klinkt het.

    Van der G. werd in 2003 tot 18 jaar cel veroordeeld voor de moord op Fortuyn, die een jaar eerder plaatsvond in het Mediapark in Hilversum. Als hij twee derde van zijn straf heeft uitgezeten, kan hij vervroegd vrijkomen. Dat is in mei 2014 het geval. Het proefverlof wordt gezien als een middel om hem voor te bereiden op zijn terugkeer in de samenleving.

    Van der G. heeft al meerdere keren verlof aangevraagd, maar telkens werd dat door de gevangenisdirecteur afgewezen. Een beroepscommissie had daarop Van der G. in het gelijk gesteld, waarop het ministerie weer in beroep ging.

    Nu heeft de Raad dus zijn uitspraak gedaan en Van der G. het proefverlof toegekend. Die beroepscommissie zegt dat het van doorslaggevend belang is dat Van der G.'s terugkeer in de maatschappij op een verantwoorde en geleidelijke manier gebeurt.

    03-10-2013 om 21:22 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro stijgt naar hoogste koers in acht maanden

    Euro stijgt naar hoogste koers in acht maanden

    Het is gewoon een stijging van de Euro om de Duitse economie binnen aanvaardbare groeiperken te houden. We kunnen de Euro beter de Nieuwe Duitse Mark noemen. Als exporteur hebben we de laatste maanden reeds een extra prijshandicap van 25% tegenover de groeimarkten, dit gaat zijn tol eisen.

    Perfect te verwachten na het afschaffen van de muntjes 1 en 2 eurocent



    De euro zet zijn sterke koerswinst vanochtend voort. De eenheidsmunt kostte in de vroege handel 1,3623 Amerikaanse dollar. Dat is de hoogste stand sinds begin februari.

    Waarnemers wijzen op verschillende factoren om de huidige sterkte van de euro te verklaren. Een belangrijke reden is het monetair beleid in de Verenigde Staten, waar de Federal Reserve de geldkraan langer open laat dan verwacht. Dat drukt op de dollar. Ook het feit dat de Italiaanse premier Enrico Letta met duidelijke meerderheid een vertrouwensstemming heeft overleefd, speelt mogelijk een rol.

    03-10-2013 om 16:02 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer kinderen met lege maag naar school

    Steeds meer kinderen met lege maag naar school

    Akkoord dat men deze kinderen eten geeft. Maar niet weeral ten koste van de belastingbetaler. Gewoon de rekening presenteren aan de ouders. En als die ouders niet kunnen betalen. Desnoods innen met een deurwaarder. Moeten die maar zelf een naar een oplossing zoeken (voedselbank, OCMW of dergelijke)

    De kinderen hebben niet gevraagd om op de wereld te komen ,maar als je dan toch kinderen wilt draag er dan zorg voor die komen op de eerste plaats !!En ga dan werken zoeken als je niet aankunt om te overleven !! Zijn genoeg waar je terecht kan om eten te halen voedselbanken durft de stap zetten en legt de situatie uit of gaan naar O.C.M.W , die gaan u daar bij helpen , maar laat toch niet zover komen dat de kinderen slachtoffer zijn van zijn !! Wat gaat er van die kinderen komen voor laters !!



    Steeds meer scholen moeten op eigen kosten een middagmaal geven aan kinderen die zonder eten op school arriveren en anders honger lijden. De stad Gent en de Vlaamse Onderwijsraad trekken aan de alarmbel, zo melden De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

    De economische crisis treft Vlaanderen, en dat merkt ook het onderwijs. In Gent bijvoorbeeld zien steeds meer scholen, uit alle onderwijsnetten, 's ochtends leerlingen met honger binnenkomen. "Die kinderen hebben ook geen boterhammen mee voor 's middags, hoogstens een lege lunchbox", zegt de Gentse schepen van Onderwijs Elke Decruynaere (Groen).

    Decruynaere verwacht nu al dat het Gentse budget om de scholen bij te springen volgend jaar moet worden opgetrokken van 35.000 naar 50.000 euro. Ze zal daarvoor samenwerken met het Gentse OCMW omdat almaar meer Gentse scholen met het probleem te maken krijgen. "Finaal zal de Vlaamse overheid moeten ingrijpen. Scholen en steden kunnen dit niet alleen aan."

    Ook de Vlaamse Onderwijsraad (Vlor) maakt zich zorgen. Volgens Gerda Bruneel van het Vlaams Verbond van Katholiek Basisonderwijs, tevens lid van de Vlaamse Onderwijsraad, bereidt de Vlor daarom een advies voor dat stelt dat op school gratis maaltijden aangeboden moeten worden, "zoals dat in een aantal Scandinavische landen al veel langer het geval is".

    03-10-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    02-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beke hoopt op meer dan 20 procent bij verkiezingen

    Beke hoopt op meer dan 20 procent bij verkiezingen

    Als Vlaamse partij zijn ze uitgeteld, alleen de postjes tellen en mannen als Beke, Verherstraete, en co zijn NIET te vertrouwen. Ik verwacht 5 à 10% voor deze partij.

    We weten toch allemaal al hoe het zal gaan ? NVA zal grote overwinnaar zijn maar de huidige regering blijft aan de macht. Alles staat al vast.



    CD&V-voorzitter Wouter Beke hoopt dat zijn partij bij de verkiezingen volgend jaar eenzelfde resultaat haalt als bij de provincieraadsverkiezingen van vorig jaar, toen de Vlaamse christendemocraten op ongeveer 21 procent uitkwamen. Dat heeft hij verklaard tijdens De Ochtend (Radio 1).

    Sinds gisteren is duidelijk dat Beke de enige kandidaat is om zichzelf op te volgen als voorzitter van CD&V. Tussen 5 en 26 oktober zal Beke zijn programma voor de volgende drie jaar aan de leden uit de doeken doen. Op 12 november zal de uitslag van de voorzittersverkiezingen bekend worden gemaakt. Vorige keer, toen Beke ook al de enige kandidaat was, haalde hij ruim 98 procent van de stemmen. Ditmaal hoopt hij "op een stevig mandaat en groot draagvlak."

    Bedoeling is dat CD&V op 12 november voor elke provincie ook de lijsttrekkers voor de Vlaamse en federale verkiezingen naar voren schuift. Zijn eigen rol als voorzitter daarbij ziet Beke als "zorgen voor een stevige campagne met een hele ploeg." Wat de gehoopte score betreft bij de "moeder aller verkiezingen" verwijst hij naar de uitslag bij de vorige Vlaamse verkiezingen (23 procent), federale verkiezingen (17 procent) en provincieraadsverkiezingen (21 procent). "Het zou goed en mooi zijn indien we bij de uitslag van de provincieraadsverkiezingen, dus boven de 20 procent, zouden kunnen landen", stelde Beke.

    02-10-2013 om 21:15 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!