Steeds meer mensen beginnen mij te contacteren omdat ze het chinees restaurant syndroom hebben. Dat zijn allergiƫn op smaakversterkers , en die worden in de Oosterse keuken heel veel gebruikt. Ik raad de mensen al jaren aan om zeker deze kruiden te vermijden, omdat wij hier in het westen deze kruiden niet goed verdragen. Ook de mensen die hier wonen ( ook al komen zij uit deze landen) kunnen maar beter de kruiden gebruiken die hier groeien. De lever kan deze sterke kruiden, en ook de pikante kruiden niet meer omzetten. Enzeker in de winter niet ) Lieve mensen allemaal, eet deze kruiden niet te veel . Iedereen die meer uitleg wel kan mij altijd een mailtje sturen met vragen. Ik zal die zeker beantwoorden. Laat de vetsin, en andere sterk uitzettende kruiden weg ( sambal, tabasco, pepers enz. ) . Je organen zullen je dankbaar zijn, en je geldbeugel zal er ook goed bij varen, want je moet dan zeker veel minder naar de dokter. Laat de kookboeken van een bepaalde kok uit huis, want in deze persoon zijn kruiden, ( onder zijn eigen naam te verkrijgen ) zitten ook vol met glutamaten . ok hij zal ooit moeten veranderen in zijn kruidensamenstelling. Maak er een prachtige week van, Met lieve, fitte groetjes, Leoni