Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eenmmrestauratie
    blog.seniorennet.be/eenmmre
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    01-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francisco van Jole voert strijd tegen rechts op tot kruistocht

    Francisco van Jole voert strijd tegen rechts op tot kruistocht

    Geplaatst door Tim Engelbart op 30 september, 2011 - 17:45 in Frontpage

    Het nieuwe credo is: iedereen die het waagt positief te praten over Rutte I gaat aan de schandpaal.

    Nou jongens, het was weer top hoor, die nieuwe pennenvrucht van Francisco 'vader aller Godwins' van Jole. In een nieuw epistel van zijn hand veegde de VARA-propagandist eventjes de vloer aan met de NOS, willekeurige twitteraars, De Telegraaf, Mark Rutte en eigenlijk iedereen die ook maar durft te beweren dat Joop óóit fout zat.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije zoekt meer confrontatie: ook met Cyprus
    Turkije zoekt meer confrontatie: ook met Cyprus.
    Door: Frans Groenendijk

    Klik om te vergroten. Ook de afbeelding is afkomstig van StratforDe recente aanvaring in de Tweede Kamer tussen Rutte en Wilders hield tamelijk rechtstreeks verband met de beoordeling van de Turkse regering. Eerder noemde Wilders Erdogan een 'freak'. Beslist en bewust ondiplomatiek maar het lijkt toch tamelijk onwaarschijnlijk dat de koers van de Turkse regering van de afgelopen tijd ingegeven wordt door ergernis over de terminologie die gebezigd wordt door een parlementslid in een klein land op duizenden kilometers afstand.
    Niet alleen tegenover de Koerden, tegenover Israël en tegenover de EU lijkt het regime steeds meer de confrontatie te zoeken: ook Cyprus moet er nu aan geloven. Een zeer verontrustende ontwikkeling. Een levensgevaarlijke ontwikkeling indien de analyse van denktank Stratfor zou kloppen.
    Meer lezen op:
    keizers&kleren


    30-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-redacteur gispt NRC over Israel

    Oud-redacteur gispt NRC over Israel


    CIDI, 28 september 2011.


    Klachten over de opstelling van NRC-Handelsblad bestaan al langer. Ze waren aanleiding voor een onderzoek naar de berichtgeving van de krant tijdens de Gaza-oorlog in december 2008-januari 2009. Uit dit onderzoek bleek dat er in die periode 124 artikelen waren geschreven over die oorlog; 34 % daarvan was gekleurd of sterk gekleurd ten nadele van Israel, terwijl 2% uitgesproken positief over Israel was.
    Meer lezen op:
    likud.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld in Gaza en wat eraan te doen zou zijn.

    Geweld in Gaza en wat eraan te doen zou zijn.

    Ramsey Nasr en een aantal andere hele of halve Palestijnen
    met een Nederlands paspoort plaatsten in De Volkskrant van woensdag 9 januari 2009 een opgewonden ingezonden brief . Zij maakten zich als veel andere Nederlanders
    ongerust over de situatie in Gaza, waar het aantal doden op dat moment de vijfhonderd had overschreden. Honderdduizenden zijn wereldwijd de straat op gegaan om tegen de gang van zaken in Gaza  te protesteren, wat in orde van grootte
    duizend maal zoveel is als het aantal slachtoffers op dat moment. Dat zegt toch wel iets.
    Vergelijk dat met aantal doden in Syrië de laatste maanden en de protesten van dezelfde Nederlandse Arabieren daartegen.
    Meer lezen op:
    akasdorp.com


    29-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rol van de islam domineert de Franse politiek

    De rol van de islam domineert de Franse politiek

    Door: E.J. Bron


    In Frankrijk worden tegenwoordig meer moskeeën gebouwd dan katholieke kerken. Dat is niet zo vreemd, want de katholieke kerk beschikt immers over een dicht netwerk aan kerken en kapellen uit een periode van bijna tweeduizend jaar, die behoren tot het grote culturele erfgoed van het land. De moslims, die pas sinds enkele tientallen jaren immigreren in het land aan de Seine en de Rhône, moeten hun gebedsplaatsen nog bouwen. Wat echter wel verbaast, is het bericht, dat er tegenwoordig meer praktiserende moslims dan katholieken in Frankrijk zouden zijn.
     
    In 2000-2010 werden er 100 nieuwe moskeeën gebouwd en 40 kerken gesloten
     
    In Frankrijk, waar de grootste islamitische gemeenschap van Europa woont, worden op dit moment ongeveer 150 moskeeën gebouwd.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    28-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woede om Ghana-reizen burgemeester Gouda
    Woede om Ghana-reizen burgemeester Gouda
     
    Gouda -  Burgemeester van Gouda Wim Cornelis is in 3,5 jaar tijd zestien keer op dienstreis gegaan naar Ghana.
     Wim Cornelis. Wim Cornelis.

    De Afrikaanse stad Elmina is een zusterstad van Gouda. Cornelis heeft daar bovendien een vakantiewoning staan. Voor zijn zakelijke uitstapjes declareerde de burgervader vaak de vlucht en soms hotelkosten, schrijft het AD. De krant weet dat hij er in totaal 18 weken doorbracht, waarvan 12 voor zakelijke doeleinden.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een velletje papier

    Een velletje papier [door Wiesje de Lange]


    Op de afbeelding hierboven toont de Britse premier Neville Chamberlain trots zijn velletje papier aan pers en publiek met daarop het ondertekende akkoord dat hij met Adolf Hitler in München had bereikt op 29 september 1938. Hitler had Tsjecho-Slowakije opgeëist en dreigde met een invasie van Europa als het niet zou toegeven. Europa stuurde Chamberlain die Tsjecho-Slowakije cadeau gaf aan nazi-Duitsland en bij zijn terugkomst trots verkondigde dat hij “de vrede had gered”. Elf maanden later viel Duitsland Polen binnen. De 2de Wereldoorlog was een feit. Anno 23 september 2011: Mahmoud Abbas overhandigt zijn velletje papier aan Ban Ki-moon, de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Hierin kondigt de PA de gefaseerde annexatie van Israël aan door het Palestijnse Eerste Rijk. Ook Ban Ki-Moon hoopt daarmee in het M-O “de vrede te redden.” De geschiedenis herhaalt zich..
    Meer lezen op:
    brabosh.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptisch – Israëlisch drama in het ‘Theater van de Absurditeit’

    Egyptisch – Israëlisch drama in het ‘Theater van de Absurditeit’

    Egyptische studenten in Cairo schreeuwen anti Israel slogans

    De crisis in de relatie tussen Israel en Egypte heeft voorlopig even plaats moeten maken voor een andere crisis. Namelijk die in de relatie tussen Israel  en de Palestijnse Autoriteit. 

    Alle ogen zijn nu gericht op de VN waar PA president Mahmoud Abbas de show stal, in wat  door premier Netanyahoe van Israël het ‘theater van de absurditeit’ werd genoemd.

    Meer lezen op:
    missingpeace

     


    27-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Verenigde Nazi’s willen “op de Westbank” nóg een misdadiger-staat scheppen

    De Verenigde Nazi’s willen “op de Westbank” nóg een misdadiger-staat scheppen

    Door: Martien Pennings
    Efraim Karsh, de man van het paradigmawisselend boek “Palestine Betrayed”, schrijft een artikel op Middle East Forum over de komend stemming in de Verenigde Nazi’s over een “onafhankelijke Palestijnse staat”:
     
    Het voornaamste van wat hij zegt, lichtjes aangescherpt:
     
    1) De Palestijnse Arabieren zijn tegenwoordig net zo min capabel om een staat te runnen als in 1948 of 1993 na “Oslo”. In 1948 waren de leiders rond de moefti van Jeruzalem corrupt, incompetent en bloeddorstig en na 1993 onder Arafat idem dito. En anno 2011 is de “Palestijnse Autoriteit” in Samaria-Judea (“Westbank”) van hetzelfde smerige laken een pak.
    meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    26-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een nieuwe islamitische middelbare school in Amsterdam?

    Weer een nieuwe islamitische middelbare school in Amsterdam?

    Nederland, september 2011

    Minister van Bijsterveldt van Onderwijs geeft goedkeuring voor een nieuwe islamitische middelbare school in Amsterdam. Het grootste deel van het bestuur – 4 van de 7 bestuursleden- van de nieuwe school bestaat uit oud-personeelsleden van het Islamitisch College Amsterdam (ICA), waarvan Van Bijsterveldt vorig jaar de geldkraan dichtdraaide. De kwaliteit van het onderwijs op het ICA was jaren achtereen zeer zwak volgens de Onderwijsinspectie.
     Meer lezen op:
    nieuw religieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelies Moors laat de grote problemen rond islamitische vrouwen onbesproken

    Annelies Moors laat de grote problemen rond islamitische vrouwen onbesproken

    Wederom Actueel! 'Boerkaboete' voor 500 'islamiseren-begint-bij-je-zelf-moslima's'

    Onderzoeker Annelies Moors schrijft semi-wetenschappelijk rapport van 56 pagina's over 20 'islamiseren-begint-bij-je-zelf-moslima's' en laat de grote problemen rond islamitische vrouwen onbesproken.

    Prof. dr. Annelies Moors van de Universiteit van Amsterdam heeft onderzoek verricht naar het dragen van gezichtssluiers in Nederland, kleding dus waarbij alleen de ogen vrij zijn.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    24-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Palestijnse slachtoffers waar niemand over praat

    De Palestijnse slachtoffers waar niemand over praat

    Palestijns vluchtelingenkamp Trablous (Tripoli) in Libanon, 85 km ten noorden van Beiroet

    De Palestijnse slachtoffers waar niemand over praat

    door Khaled Abu Toameh [bron]
    Vertaald door W. IJsgeer [bron: Het Vrije Volk]

    Wanneer was het voor het laatst dat de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties bijeenkwam om een Arabische regering te veroordelen wegens het mishandelen van Palestijnen? Hoe komt het dat groepen en afzonderlijke personen, verbonden aan universiteiten in de Verenigde Staten en Canada die zich ‘pro-Palestijns’ noemen, blijven zwijgen als Jordanië het burgerschap van duizenden Palestijnen intrekt?
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese bevolking begint zich te verzetten tegen de islam
    Europese bevolking begint zich te verzetten tegen de islam

    Uit opiniepeilingen blijkt dat anti-islamist Marine Le Pen bij de Franse presidentsverkiezingen volgend jaar hoge ogen kan gaan gooien.

    In heel Europa beginnen steeds meer mensen en politieke partijen zich te verzetten tegen de oprukkende islam. Gebeurtenissen zoals afgelopen zondag, toen pro-Palestijnse activisten op de Franse luchthaven Roissy de lobby van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al bestormden, luidkeels 'Dood aan Israël' en 'Dood aan de Joden' riepen en passagiers lastig vielen en bedreigden, doen velen de ogen openen voor waar de islam, de religie van onderwerping, voor staat. In Frankrijk is men het inmiddels spuugzat dat moslims massaal de straten bezetten om daarop demonstratief te gaan bidden om hun 'superioriteit' te tonen, en heeft men vanaf vorige week vrijdag hier een verbod op ingesteld.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salaris directeur asielzoekersorganisatie snel gestegen

    Salaris directeur asielzoekersorganisatie snel gestegen

    zaterdag 24 september 2011 09:48

    Het salaris van directeur Nurten Albayrak van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is in de periode 2004 tot en met 2009 met meer dan 170 procent gestegen. Verdiende Albayrak in 2004 nog een ton, in 2005 is dit opgelopen tot 175.109 euro en in 2009 tot 273.526 euro.
    Albayrak herkent zich niet in het door medewerkers geschetste beeld van haar
    Albayrak herkent zich niet in het door medewerkers geschetste beeld van haar     
    Dat zeggen de bestuursleden die haar destijds aannamen zaterdag tegen de Volkskrant. Vorige week werd bekend dat binnen het COA gemeenschapsgeld wordt verspild en een angstcultuur heerst.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oppositie tegen Rutte-1 faalt
    Oppositie tegen Rutte-1 faalt
    23 september 2011

    Tijdens de Algemene Beschouwingen heb ik met verbazing gekeken naar de oppositie, die zo in beslag wordt genomen door haar hekel aan Geert Wilders dat zo hopeloos faalt in haar verzet. Debattechnisch is het niet verstandig om te proberen een sterke tegenstander met zijn eigen wapens te bestrijden. Alleen Pechtold is retorisch sterk genoeg om het op te nemen tegen Wilders. Inhoudelijk gebruikt de oppositie het afgezaagde cliché dat dit kabinet geen leiderschap zou tonen. Ik zal deze twee punten kort toelichten.
    Meer lezen op:
    artikel7


    23-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een taxi nemen in Jeruzalem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een taxi  nemen in Jeruzalem

     

    Na een weekje Jeruzalem  wil ik graag toch een ervaring kwijt n.l het verschil tussen taxi’s in Jeruzalem.

    Je hebt twee soorten taxi’s op de ene staat op het gele bordje Arabische-  en op de andere Hebreeuwse lettertekens.

    Stap je in de taxi met de Hebreeuwse tekst dan drukt de chauffeur de meter in en brengt je gewoon naar je bestemming

    Misschien vraagt hij nog waar je vandaan komt of hij wijst je op bijzondere plekken waar je langs komt.

    Bij aankomst op je bestemming betaal je wat op de meter staat en dat is het.

    Een ritje van ons  hotel naar de Damascuspoort koste 21 NIS.= 4.20€

    Maar stap je in een taxi met het Arabische opschrift dan staat je heel wat te wachten.

    Je geeft je bestemming op en meteen krijg je een hele lijst met allerlei plaatsen waar hij je ook heen wil brengen.

    Naar Bethlehem,  Nazareth, de Dode Zee maar ook naar de winkel van zijn broer.

    Dan zie je dat er  geen teller of meter in de taxi zit en op de vraag wat het allemaal kost krijg je als antwoord dat het bijna niks kost en dat we het over de prijs wel eens worden.

    Je moet overal consequent  nee nee nee opzeggen anders rijdt hij de hele stad met je door.

    Ben je op je bestemming en vraag wat de rit kost blijkt hij minstens twee keer zoveel te vragen als zijn Joodse collega.

    Zo kostte een ritje naar de Damascus poort nu 50 NIS dus 10 €

    Een voorbeeld van zo’n ritje, wij liepen de olijfberg af door de lange droogte en de grote hitte was de weg behoorlijk glad, mijn vriendin had niet de goede schoenen aan en kon de berg eigenlijk niet goed aflopen zonder uit te glijden.

    Gelijk reed er een Arabische taxi achterons aan, hij wilde ons wel even voor zo goed als niets naar beneden rijden, n.l. voor 15 NIS.

    Uiteindelijk stapten we toch in, gelijk wilde hij doorrijden naar de stad maar we bleven maar zeggen dat we alleen  naar de tuin van Gethsemane wilden en niet verder.

    Hij stopte bij de tuin, ik gaf hem 20 NIS maar hij zei dat hij niet 15 maar 50 had gezegd, niet moeilijk doen, ik gaf hem een briefje van honderd meteen reed hij door stopte 50 meter verder, op een plaats waar je niet mag staan, gelijk een hoop getoeter achter ons.

    Hij gebaarde dat we uit moesten stappen, eenmaal uitgestapt bleek dat het ritje van 500 meter ons geen 15 maar 100 NIS had gekost.=20€

    Een rit retour hotel naar Yad Vashem met een Arabische taxi kwam ons te staan 300 NIS.= 60€
    Na deze ervaringen hebben we alleen nog maar gebruik gemaakt van taxi's met Hebreeuwse lettertekens, daar zit je ontspannen in, omdat je weet dat je gewoon naar je bestemming wordt gereden en je betaalt simpel de prijs die de meter aangeeft..

    Ik loop voortaan nog liever twintig kilometer dan ik in een taxi stap met een Arabische chauffeur.

    Het is slecht voor je hart en vooral voor je portemonnee.
    Groeten vanuit Tel Aviv
    Harrie

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien legaal, maar niet legitiem

    Misschien legaal, maar niet legitiem

    Wie is de Nederlandse politicus die Nederland de huidige collectieve financiële verplichtingen heeft opgelegd? Hoe is het mogelijk dat een aantal beslissingen van Nederlandse politici de belastingbetaler buiten diens weten heeft opgezadeld met de plicht onbeperkt euro’s te betalen voor openstaande rekeningen in de landen aan de Middellandse Zee? Zonder dat er een maximum voor die betalingen vaststaat? Althans bekend is? Het gaat bovendien om betalingen waarvan de omvang kennelijk niet door de betaler of de ontvanger maar door derden bepaald wordt. Zijn er daarvan meer voorbeelden op aarde?
    Meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse cartoonist ontsnapt aan moordaanslag

    Zweedse cartoonist ontsnapt aan moordaanslag

    Laatste update: 21 september 2011 13:09 infoBekijk op de kaart

    De Zweedse cartoonist Lars Vilks, die de profeet Mohammed had afgebeeld als hond, is ontsnapt aan een moordaanslag in Göteborg.

    Foto: AFP

    Dat meldde de Zweedse krant Metro woensdag op basis van vertrouwelijke documenten.

    Drie mannen werden op 10 september gearresteerd omdat ze volgens de Zweedse justitie van plan waren de tekenaar om te brengen. Een van de mannen had een mes aangeschaft, terwijl een ander Vilks had uitgenodigd voor een bezoek aan een kunstbeurs.
    meer lezen op:
    nu.nl


    22-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wij zijn de laatste 3 Duitse kinderen op school”

    “Wij zijn de laatste 3 Duitse kinderen op school”

    Door: E.J. Bron


    De Jens-Nyhdal-basisschool in Berlin-Kreuzberg heeft nog 3 Duitse kinderen, die door de medeleerlingen gepest worden als “varkensvleesvreters”, maar daarvoor in de plaats 310 Turkse en Arabische, honderd keer zoveel!
    Van 285 van de in totaal 313 leerlingen worden de ouders door de staat, dus door ons belastingbetalers, financieel ondersteund. In de schoolkantine is geen varkensvlees meer te krijgen. De Duitse taal wordt er ook niet meer gesproken. De wethouder van onderwijs Monika Herrmann van de Groenen maakt dat allemaal niets uit. Dit is eigenlijk een korte samenvatting van een artikel in BILD:
    Meer lezen op:
    amsterdampost

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Moll: "NRC is een te opzichtig linkse krant geworden."

    Hans Moll: "NRC is een te opzichtig linkse krant geworden."

    Geplaatst door Joost Niemoller op 22 september, 2011 - 10:14 in Frontpage

    Hans Moll was 23 jaar redacteur bij NRC handelsblad. Nu komt hij naar buiten met een boek over het politiek correcte klimaat en de leugens en pesterijen. Deel 1 van een interview.

    Tot hij met de VUT ging was Hans Moll redacteur bij NRC handelsblad. Hij was opgelucht toen hij er weg was. Een politiek correct klimaat waarin de enkeling die anders dacht, zoals hij, het slachtoffer werd van aanhoudende pesterijtjes. Hans Moll voerde vanaf 9-11 een vergeefse strijd om stukjes waarheid terug in de krant te krijgen. Met name als het ging om de islam, Marokkanen en Israël. Het boek dat hij erover schreef is vandaag verschenen: Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant.

    Hier een interview met Hans Moll.

    -U heeft 23 jaar gewerkt als redacteur bij de NRC. Nu schrijft u een terugblik over die periode, en het onderwerp is Israël. Waarom juist dat onderwerp?
    meer lezen op:
    dagelijksestandaard




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!