Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oompie_rob
    blog.seniorennet.be/oompie_
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenlijk een slimme gevangenenruil van Israël

    Eigenlijk een slimme gevangenenruil van Israël


    De moeders wachten op de terugkeer van hun zonen. Of ze daar wel echt naar uitkijken? Vanaf morgen mogen ze die ​​jonge, sterke luie donder van een vent opnieuw alle dagen vetmesten. Hadden ze die zoon van hun dan niet beter in een Israëlische luxe cel laten wegrotten? Daar had die luiaard tenminste nog een vak kunnen leren of een diploma via de Open Universiteit kunnen behalen zoals bv Marwan Barghouti…

    Eigentlich hat Israel mit dem Gefangenentausch sehr schlau gehandelt

    door Kybeline [bron]
    vertaald door E. J. Bron [bron]

    Nu is Gilad Shalit eindelijk vrij. Je kunt het in alle media lezen. De Israëli’s hebben eigenlijk heel slim gehandeld. Eigenlijk zouden ze niet 1000, ze zouden 10.000 Palestijnen voor Gilad hebben moeten ruilen. En als ze zelf niet genoeg hebben, dan kunnen ze misschien een paar van landen zoals Duitsland, Frankrijk of Engeland of van andere landen krijgen. Of nog liever 100.000 Palestijnen of 1.000.000.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonensprookjes.
    Allochtonensprookjes.

    De NRC van 07 oktober 2010 laat de voorzitter van de SER ( Sociaal Economische Raad), Alexander Rinnooy-Kan, een luid hoera roepen voor wat betreft de zogenaamd 'hoogopgeleide' allochtonen.
    Vanzelfsprekend is dit appels met peren vergelijken.
    De door de voorzitter van de SER gemaakte vergelijkingen zijn ook al eens- maar dan over een ander onderwerp- gebruikt door hoogleraar de Beer: geen getallen noemen, maar wel percentages, dat is een achterhaalde truc.
    We hebben nu al 2 miljoen allochtonen en dus is het aantal hoogopgeleiden - meestal geen Turken of Marokkanen - natuurlijk hoger dan wanneer we 1 miljoen allochtonen zouden hebben.
    Meer lezen op:
    geweta.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtone agent slachtoffer van links groepsdenken

    Allochtone agent slachtoffer van links groepsdenken

    Geplaatst door Esther op 17 oktober, 2011 - 17:44

    Het werven wegens afkomst werkt zoals gewoonlijk alleen maar averechts.

    Sinds de jaren tachtig poogt de politie meer allochtonen te werven. Het gaat er bij de werving dan niet om dat de kandidaten goede agenten zullen worden, maar dat ze van allochtone afkomst zijn. Daar beginnen de problemen natuurlijk al. Er stromen door dit soort discriminatie wel meer allochtone agenten binnen, maar aan de andere kant vertrekken ze net zo hard weer.

    Aan de universiteit van Tilburg promoveert Sinan Çankaya volgende week op het onderwerp van de positie van de allochtoon binnen de politie. Hij deed daarvoor praktijkervaring op door zelf vier jaar als onderzoeker en adviseur voor de politie Amsterdam-Amstelland te werken en onder meer mee te lopen met agenten.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom hoeft de PVV niet aan te schuiven bij Pauw & Witteman

    Niet alleen Wilders, de hele PVV schuift niet meer aan bij Pauw & Witteman. Terecht.

    Paul Witteman is daar niet blij mee, gezien wat hij daarover zei in de VARA gids:

    “Het schijnt dat niet Geert Wilders maar Martin Bosma daar achter zit, de ‘ideoloog’ die een bijna pathologische weerzin heeft ontwikkeld tegen alles wat naar links ruikt. Bovendien wil hij voorkomen dat andere PVV-ers dan Wilders voor de camera aan hun eigen carrière werken.”

    Witteman schetst hier het beeld van een heel enge club. Niet allen ideologisch, maar ook omdat fractieleden van de PVV wel zouden willen, maar niets durven, zonder de instemming van ‘de ideoloog.’
    Meer lezen op:
    joost-niemoller.nl


    18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dagwaarde van een Joodse held

    De dagwaarde van een Joodse held



    door Loor

    Het was zo’n bericht waarbij ik mezelf letterlijk moest knijpen, me vol ongeloof in de ogen wreef. Maar het stond er echt, genadeloos, zwart op wit: 1027 'militante' Palestijnen worden door Israël overgedragen aan Hamas, in ruil voor de vrijlating van de Israëlische soldaat Gilad Shalit. En ik dacht bij het lezen van dat bericht ‘fuck’. En ik dacht nog een keer ‘máár! fuck!’, bij gebrek aan een beter woord dat de weerzinwekkende lading dekt.
     Meer lezen op:
    loor schrijft.com


    17-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent u 65 plus en allochtoon,gefeliciteerd !

    Laten wij aannemen dat u in goede gezondheid 65 geworden bent. Woont u uw hele leven lang al in Nederland is er weinig aan de hand, aanvraag naar de Sociale Verzekerings Bank ( SVB) en ja hoor de maand dat u deze heugelijke leeftijd bereikt heeft, komen de Euro’s u tegemoet, waar u overigens zelf voor heeft gesappeld.

    En uw echtgenote ? Idem, als zij maar samen met u ook vanaf uw beider 15e in ons land gewoond heeft, niets aan de hand, de volle 100% AOW.

    Anders is het, als u of uw echtgenoot( note) niet 50 jaar in Nederland hebben gewoond. U bouwde namelijk ongemerkt door het afdragen van de AOW premie of die laten afdragen door uw huwelijkspartner, terwijl u de huishouding runde, ieder jaar 2% AOW rechten op, dus 15 tot 65 jaar is 100% en voor ieder jaar dat u buiten het land verbleef wordt u met 2% gekort op het AOW pensioen.
    Meer lezen op:
    geen nieuws.com


    16-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitisme neemt hand over hand toe. Europa is onverschillig

    Antisemitisme neemt hand over hand toe. Europa is onverschillig

    Geplaatst door Isser op 16 oktober, 2011 - 12:44

    Joden liggen wereldwijd onder vuur, Bij de occupybeweging zie je klassiek antisemitisme. Joden hebben geld en hebben macht en het is de schuld van de Joden dat de wereld in een economische crisis verkeert. Joden liggen dus wereldwijd onder vuur, maar voornamelijk in Europa is de onwetendheid, het wegkijken en de onverschilligheid meer dan stuitend. Joden zitten als minderheid weer eens in de hoek waar de klappen vallen.
    Meerlezen op:
    dagelijksestandaard


    15-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische inteelt en zijn gevolgen

    Islamitische inteelt en zijn gevolgen

    Door: E.J. Bron

     
    In de politiek ver links staande “Berliner Tageszeitung” (taz)behandelde diens oorspronkelijk uit Turkije afkomstige redactrice Çiğdem Akyol onder de titel “Alles blijft binnen de familie” een taboethema: de gezondheidsgevolgen van islamitische inteelt. Het vroeger hier in het land door de adel en in boerendorpen gepraktiseerde huwelijk tussen neef en nicht is opnieuw modern geworden – door islamitische migratie.
     
    Akyol beschrijft het alledaagse leven van een Turkse familie in Herne, waarvan de drie dochters zwaar werden getroffen door erfelijkheidsziekten, veroorzaakt door inteelt: eentje vroeg overleden, eentje zwaar gehandicapt, eentje achtergebleven. De laatste dient volgens plannen van de familie, mogelijk, vroeg te trouwen.
    Meer lezen op:
    amsterdampost

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische Lente niet positief voor christenen in Midden-Oosten

    Arabische Lente niet positief voor christenen in Midden-Oosten

    15-10-2011 08:59 | Martin Janssen | reacties (3)
    De rellen afgelopen zondag tussen Egyptische kopten en het leger bevestigen de vrees dat de Arabische lente voor christenen in het Midden-Oosten helemaal niet zo positief is.

    In Egypte zijn sinds het begin van de opstand tegen het regime van president Mubarak allerlei militante salafistische groeperingen bezig met een gevaarlijke hetze tegen de Koptische Kerk, waarbij alle registers werden opengetrokken. Salafistische haatpredikers kregen hierbij ruim baan in de media en verschenen in programma’s van de Arabische satellietzender Al-Jazeera.
    meer lezen op:
    refdag.nl


    14-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wat doet Rosenthal als de Moslim Broederschap de verkiezingen in Egypte wint?

    'Wat doet Rosenthal als de Moslim Broederschap de verkiezingen in Egypte wint?

    Hala Naoum Néhmé − 13/10/11, 14:27
    Duizenden demonstranten in gebed op het Tahrirplein in Cairo tijdens de demonstraties tegen president Mubarak in februari. © anp

    Hoe moeten we omgaan met democratisch gekozen regeringen waarin radicale moslims vertegenwoordigd zijn, zoals in Egypte dreigt te gebeuren? Het uitgangspunt moet zijn dat de liberaal-constitutionele democratie gegarandeerd is, betoogt politicologe Hala Naoum Néhmé.

    Aan de vooravond van de historische verkiezingen in Bosnië in 1996 vroeg topdiplomaat Richard Holbrooke de internationale gemeenschap na te denken over het volgende dilemma. Stelt u zich voor, zo zei hij, dat de verkiezingen vrij en eerlijk verlopen maar dat de gekozenen fascisten, racisten, of separatisten zijn die niets met vrede en verzoening hebben.
    Meer lezen op:
    de volkskrant


    13-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubbel paspoort: Kafka-Nederland doet braaf wat Marokko zegt
    okt 122011

    “Ben jij buitenlands? Dat had ik helemaal niet door”, zei een politie-agente anderhalve week geleden tegen mij, toen ik op het bureau was om aangifte te doen. Toen ik op het printje keek van mijn aangifte zag ik het inderdaad staan: ‘Nationaliteit: Marokkaanse’. Ik wist natuurlijk altijd al dat ik een Marokkaanse vader heb en een Nederlandse moeder, maar ik ben me pas de afgelopen jaren bewust geworden van mijn dubbele nationaliteit door de berichtgeving hiervan in de media.

    Nationaliteitswet
    Mijn Nederlandse nationaliteit heb ik gekregen doordat ik op Nederlandse bodem geboren ben, mijn Marokkaanse doordat ik na mijn geboorte ben aangegeven bij het Marokkaanse consulaat. Echter, ook zonder aangifte bij het consulaat was de Marokkaanse nationaliteit op mij van kracht geweest.
    Meer lezen op:
    de jaap.nl


    12-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische Revolte Zonder Lente

    Syrische Revolte Zonder Lente

    De animo om te demonstreren neemt af, terwijl het geweld toeneemt. In mijn tweede undercover bezoek aan Syrië merk ik dat het voorjaar van vrede en vrijheid in het land van Bashar al-Assad nog niet is aangebroken.

    Geweerschoten echoën door de straten van Homs, de derde stad van Syrië. ‘Het is hier een soort burgeroorlog geworden’, verzucht de Nederlandse jezuïetenpater Frans van der Lugt (74). Vier maanden eerder bezwoer hij dat het allemaal wel mee zou vallen, die Arabische Lente in Syrië. Nu we elkaar weer ontmoeten, toeren we voorzichtig in zijn oude VW-bus. Een vuurgevecht kan ieder moment uitbreken
    Meer lezen op:
    arnoldkarskens


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de VVD islamkritisch?

    Wordt de VVD islamkritisch?

    Geplaatst door Joost Niemoller op 11 oktober, 2011 - 20:29

    Opvallend: Tweede Kamer lid Ton Elias maakt zich zorgen over herstart moslimschool.

    Als het gaat over een probleem met een moslimschool, dan gaat het in de Tweede Kamer in de regel om iets met de PVV. Maar nu maakt ineens Tweede Kamerlid Ton Elias zich boos over de heroprichting van een moslimschool in Amsterdam, waarvan eerder de subsidie was ontnomen.

    Het gaat om het Islamitisch College Amsterdam (ICA). Er liggen nu plannen van een bestuur tot heroprichting van die school. Het gaat voor het grootste deel om dezelfde bestuurders die eerder de boel al in de soep lieten lopen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mega claim van Nederlanders aan de staat

    Naar aanleiding van het feit dat duizenden Turken menen een schadevergoeding te moeten claimen bij de Nederlandse overheid om hun inburgeringsgeld terug te vorderen, is er nu een tegenactie op komst van de vereniging “de verontuste Nederlandse burger” die eveneens een mega claim in wil gaan dienen in Den Haag.

    Zoals u heeft kunnen lezen hebben duizenden Turken een eis ingediend om hun inburgeringsgeld van de overheid terug te vorderen. Daarbij zou het gaan om een vergoeding voor het leed dat hun is aangedaan met de verplichte inburgeringscursus.
    Meer lezen op:
    newsgossipandmore


    11-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studie toont aan dat Franse banlieus steeds verder islamiseren

    Studie toont aan dat Franse banlieus steeds verder islamiseren

    Door: J.A.Kapteyn


    Bewoners keren zich af van de staat en richten zich meer en meer op de islam
     
    Politiek wetenschapper Gilles Kepel voerde een nieuwe, omvangrijke sociologische studie uit in twee buitenwijken van Parijs. Kepel waarschuwt dat de toekomst van Frankrijk ervan afhangt of het lukt om de buitenwijken weer te integreren in de staat, die sterk seculier (scheiding van godsdienst en staat volgens een wet uit 1905) gericht is.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yochanan Visser: Dagelijks gesjoemel met waarheid over Israël

    Yochanan Visser: Dagelijks gesjoemel met waarheid over Israël

    08-10-2011 10:40 | Mr. Richard Donk | reacties (11)
    Yochanan Visser
    Yochanan Visser
     

    Israël komt er in de media doorgaans niet best vanaf. Militaire acties heten vaak bij voorbaat „buitenproportioneel” en verhalen over het Palestijnse leed voeren in de berichtgeving dikwijls de boventoon. Yochanan Visser: „Er wordt dagelijks met de waarheid gesjoemeld.”

    In weinig landen in de wereld zijn, relatief gezien, zo veel journalisten actief als in Israël. De Joodse staat, die qua oppervlakte slechts iets meer dan de helft van Nederland beslaat, mag zich sinds jaar en dag in een zeer warme mediabelangstelling verheugen.
    Meer lezen op:
    refdag.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden Turken eisen geld inburgeringscursus terug

    Duizenden Turken eisen geld inburgeringscursus terug

    dinsdag 11 oktober 2011 07:20

    Turken die voordat zij naar Nederland zijn gekomen een inburgeringscursus hebben gedaan, eisen het geld dat zij daarvoor hebben betaald terug. Daarnaast eisen ze een vergoeding voor het 'leed' dat hen is aangedaan met de verplichte cursus die drie weken geleden is afgeschaft.
    De Stichting Inburgeringsleed eist 104 miljoen euro van Nederland 
    De Stichting Inburgeringsleed eist 104 miljoen euro van Nederland
    De totale claim van de Stichting Inburgeringsleed is 104 miljoen euro. Zo'n tweeduizend Turken zouden zich al hebben aangemeld bij de stichting, meldt De Telegraaf dinsdag.

    Regel
    Duizenden Turken die naar hun partner in Nederland wilden komen, werden verplicht een inburgeringscursus te doen voordat zij in aanmerking kwamen voor een verblijfsvergunning. Eind september schafte minister Piet Hein Donner (CDA, Binnenlandse Zaken) de regel af, omdat deze in strijd is met regelgeving van de Europese Unie.
    Meer lezen op:
    telegraaf


    10-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimregime in Egype vermoordt 35 Koptische christenen

    Moslimregime in Egype vermoordt 35 Koptische christenen, 300 gewonden, maar laat wel moslims vrij demonstreren.



    Nederlands vertaling van artikel van  AINA, zoals hierboven gepubliceerd:

    Voor de tweede maal in vijf dagen hebben het leger en de politie op gewelddadige manier koptische protestanten uit elkaar gedreven.
    Vijfendertig Kopten kwamen vandaag om het leven en meer dan driehonderd raakten gewond. De getallen kunnen nog verder oplopen aangezien veel lichamen nog niet geïdentificeerd zijn en te verminkt om te herkennen.
    De doden en gewonden zijn over gebracht naar het Koptisch ziekenhuis in Cairo. De lichamen van 4 kopten werden in gebouwen gevonden en naar het plaatselijke openbare mortuarium gebracht, zo werd vermeld in de al-Ahram Daily.

    Er waren tegenstrijdigheden tussen de verslagen van de officiële staatstelevisie en de onafhankelijke TV stations. Al-Hayat bevestigde dat pantserwagens op een “vreemde manier” Maspero inreden en over de protestanten heen reden.
    Meer lezen op:
    tora-yeshua.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woorden, woorden, woorden – Maar ze doen er toe

    Woorden, woorden, woorden – Maar ze doen er toe

    Woorden doen ertoe. Ze kunnen ons informeren of in verwarring doen raken.

    In tegenstelling tot de mythe, is een Israëlische ‘settler’ geen ‘kolonist’- hoewel veel moslims die zich in Europa hebben gevestigd en die vijandige, gewelddadige en separatistische enclaves hebben gevormd (no go-area’s) in wezen bezig zijn met het ‘koloniseren’ van Europa, teneinde een Europees kalifaat te stichten. Amerika en Canada staan nog overeind – evenals Israël. Echter: landen met een meerderheid aan moslims zijn zelf steeds meer slachtoffer van islamitische overnames die veel bloediger zijn dan wat in het Westen gebeurt. Door de hele moslimwereld heen zijn vrouwen uit het zicht verdwenen en hun gezichten en lichamen steeds meer bedekt. Ze dragen de totalitaire islamitische vlag volledig of gedeeltelijk op hun gezichten, hoofden, schouders, armen en lichamen. Amerikanen en Europeanen zijn getraind in madrassa-stijl met het geloof dat terrorisme niet echt een belangrijke dreiging is, dat het niets te maken heeft met moslims, islam, Koran of een Palestijnse staat. Zélfs als dat zo zou zijn, kunnen we het alleen onszelf verwijten dat wij ‘heilig land’ van de moslims hebben ‘gekoloniseerd’ en ‘bezet’.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dawkins valt moslimscholen aan

    Dawkins valt moslimscholen aan

    Geplaatst door Joost Niemoller op 9 oktober, 2011 - 18:59 in Frontpage

    Wat jammer toch dat we in Nederland geen strijdbare atheïsten hebben als Richard Dawkins.

    Dawkins schreef een kinderboek over de magie van de realiteit, en daarin wil hij duidelijk maken dat het atheïsme net zulke mooie verhalen te vertellen heeft als de godsdienstmythen. 

    Bij een van de interviews naar aanleiding van de promotie van het boek deed hij daarbij uitspraken over het onderwijs op moslimscholen. Hij zei dat er op moslimscholen 'alientroep' wordt verkondigd over een wereld die slechts zesduizend jaar oud zou zijn. Tot op universiteitsniveau bleek dat de dusdanig onderwezen moslims niet meer in staat waren om wetenschappelijke kennis over de evolutie tot zich te nemen. Sterker, de moslimstudenten, stapten zelfs de collegezaal uit als de docent het waagde de evolutie aan de orde te stellen:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!