Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pierre2005
    blog.seniorennet.be/pierre2
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    31-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De immigratieleugen (+ video)

    De immigratieleugen (+ video)

    Door: E.J. Bron


    In het Duitse politieke theater is het weer eens volkspedagogische sprookjestijd. De immigratie van miljoenen Turken zou ons hebben “verrijkt” en “meer open naar de wereld” gemaakt, onze “welvaart hebben vergroot” – de jubilarissen van de politiek correcte ooms en gouvernantes van Wulff tot Wowereit over het 50-jarige jubileum van het gastarbeiderverdrag met Turkije zijn ongeveer net zo pluralistisch en weinig realistisch als de toespraken van Fidel Castro en zijn kameraden op een Cubaanse partijdag.
     
    Nauwelijks te geloven, dat de meerderheid van de Duitsers hier nog zo gelaten naar luistert. Want in werkelijkheid is de Turkse immigratie naar Duitsland de vermoedelijk grootste en meest bittere fout van de Duitse naoorlogse geschiedenis geworden.
    Meer lezen op:
    amsterdampost

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mahmoud Abbas: Afwijzen eigen staat in 1947 was fout van alle Arabieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mahmoud Abbas: Afwijzen eigen staat in 1947 was fout van alle Arabieren

    Op deze kaart is goed te zien hoe de joden uiteindelijk slechts een klein deel van het in 1920 en 1922 aan hen toegewezen gebied kregen, en de Arabieren het overgrote deel. Toch gingen ze niet akkoord en verklaarden de joden de oorlog.

     
    In een zeldzaam interview met de Israëlische media heeft de Palestijnse leider Mahmoud Abbas gezegd dat het een 'fout van de hele Arabische wereld was' om in 1947 het VN-Verdelingsplan voor het toenmalige Britse protectoraat Palestina af te wijzen. De VN kende destijds een groot deel van het huidige Israël toe aan de Arabieren (niet de Palestijnen, die naam bestond toen namelijk nog niet) en slechts een beperkt deel aan de joden. De joden gingen akkoord met het VN plan, de Arabieren echter niet, omdat zij 100% van het gebied wilden hebben. Daarom verklaarden ze de oorlog aan het nog in oprichting zijnde Israël - een oorlog, die ze verloren. (1)
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    30-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Epidemie van verkrachtingen in Oslo

    Epidemie van verkrachtingen in Oslo

    In mei verscheen er een rapport met de informatie, dat alle verkrachtingen (!) in Oslo worden gepleegd door personen met een niet-westerse achtergrond, in Noorwegen is dat een eufemisme voor “moslim”. Nu blijkt, dat er al twee keer zoveel verkrachtingen hebben plaatsgevonden dan in geheel 2010. Tenminste één parlementslid, André Oktay Dahl van de Conservatieve Partij, noemt de situatie “kritiek” en is dapper genoeg om te bekennen dat veel van de daders uit culturen met een zeer laakbare houding tegenover vrouwen komen.

    Meer lezen op:
    ejbron.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over immigratie en Mauro kan links niet nadenken
    Uit de nieuwe column van Hans Goslinga in Trouw, blijkt weer dat links niet wil/kan denken over immigratie.

    Over de zaak Mauro en immigratie schreef Hans Goslinga vandaag een column in zijn dagblad Trouw. Wat daaruit blijkt is dat Goslinga niet nadenkt. Laten we enkele van zijn ‘argumenten’ bekijken.

    De Turkse kleermaker uit Amsterdam moest met zijn gezin het land uit, omdat hij niet geheel en al voldeed aan de criteria om voor legalisering van zijn verblijf in aanmerking te komen.

    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    29-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunesië

    Tunesië

    De islamitische Ennahda-partij heeft de eerste vrije verkiezingen gewonnen.
      De islamitische partij Ennahda heeft zoals verwacht de verkiezingen in Tunesië gewonnen. De partij kreeg 90 van de 217 zetels. Het parlement gaat een nieuwe grondwet schrijven, een regering vormen en een president benoemen.

    De centrumlinkse CPR eindigde op de tweede plaats met 30 zetels, voor de sociaaldemocratische partij Ettakatol, die 21 zetels kreeg. Ennahda-leider Rachid Ghannouchi bezwoer gisteren dat de rechten van vrouwen en niet-moslims gerespecteerd zullen worden. Hij streeft naar een “Tunesië dat vrij, onafhankelijk, in ontwikkeling en voorspoedig is, waarin de rechten van Allah, Mohammed, vrouwen, mannen, gelovigen en niet-gelovigen zijn verzekerd, omdat Tunesië voor iedereen is”.
    Meer lezen op:
    powned.tv


    27-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De trotse jaren van de islam.

    De trotse jaren van de islam.

    De succesjaren van de islam waren de jaren dat moslims instaat waren andere landen binnen te vallen en leeg te roven. Welbeschouwd gaat de hadith over hoe Mohammed Arabië heeft veroverd. Hij was daar ongeveer mee klaar toen hij in het jaar 632 stierf. Meteen daarna vielen de moslims al hun buurlanden ten oosten noorden en westen binnen. In het oosten poogden ze India te veroveren wat geleid heeft tot de grootste holocaust in de menselijke geschiedenis. Er zijn schattingen dat deze poging honderdmiljoen slachtoffers heeft geëist. En onderweg daarnaar toe werd bv eerst Irak veroverd. Door Ali. Volgens de overleveringen kleurden de rivieren daar rood van het bloed.
    Meer lezen op:
    dutch.faithfreedom.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama-regering schrapt verwijzingen naar islam uit opleidingboeken voor veiligheidsdiensten

    Obama-regering schrapt verwijzingen naar islam uit opleidingboeken voor veiligheidsdiensten

    VS, oktober 2011

    Procureur-generaal James Cole bevestigde deze week dat de Amerikaanse regering verwijzingen naar de islam in opleidingsmateriaal voor wetshandhavers en veiligheidsmensen gaat verwijderen. 
    De Council on American Islamic Relations (CAIR) en aan de Moslim Broederschap gelieerde organisaties hadden bezwaren geuit tegen diverse tekstpassages. Ook de Holy Land Foundation die in 2004 werd veroordeeld wegens fondsenwerving voor terrorisme, behoorde bij de klagers.
    Meer lezen op:
    nieuw religieuspeil.net


    26-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurkije en Turdistan

    Kurkije en Turdistan

    Zondagmiddag 23 oktober stonden er honderden Turkse jongeren op het Museumplein in Amsterdam. Aan het eind van de middag ontaardde het samenzijn in een poging de Koerden in Amsterdam hardhandig een lesje te leren. Daarbij heeft de politie ten slotte moeten ingrijpen. Dat moet een hele verrassing voor de Turkse testosteronbrigade geweest zijn.
    Meer lezen op:
    hoei boei.com

    25-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarschuwing voor Wilders….

    Waarschuwing voor Wilders….

    25 oktober 2011

    Van Ahmad Said Ikhlaf bereikt ons het volgende bericht:
    Tijdens een recent bezoek aan Nederland, heeft het wereldwijde hoofd van de Ahmadiyya Moslims Djamaat, Hadhrat Mirza Masroor Ahmad, een waarschuwing doen toekomen aan de Nederlandse politicus Geert Wilders, . Hij waarschuwde Wilders dat als hij door zou gaan met het belasteren van de Islam en de Heilige Profeet Mohammad hij en andere gelijkgestemde individuen door God de Almachtige zullen worden vernederd.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodgestoken inbreker is recidivist

    Doodgestoken inbreker is recidivist

    17-jarige staat bekend bij politie en justitie

    • dinsdag 25 oktober 2011,

      ANTWERPEN/ANTWERPEN/ANTWERPEN/ANTWERPEN/ANTWERPEN/ANTWERPEN - De 17-jarige inbreker uit Borgerhout die zondag werd doodgestoken, stond onder toezicht van de jeugdrechter.
      Van onze redacteurs

      Zijn familie omschrijft Ilyas E.H. als het zonnetje in huis. Dat hij gedood is met een messteek vinden ze onaanvaardbaar. 'Waarom heeft die man Ilyas niet in bedwang gehouden tot de komst van politie zodat hij naar een instelling gebracht kon worden?, vraagt neef Brahim zich af.
      Meer lezen op:
      standaard.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekt u Egypte, zolang het nog kan…

    Bezoekt u Egypte, zolang het nog kan…

    Door: E.J. Bron


    Herinnert u zich de jubelende berichten van de journalisten nog over de “Arabische Lente” en over de zogenaamde komende democratie in Egypte? Er werd gezegd, dat met de val van Moebarak alles beter zou worden. Het tegendeel was het geval. Nu gaat het steil bergafwaarts.
     
    Brandende kerken en christenen, die door moslims in Egypte door de straten worden gejaagd. Dat is zeven maanden na de val van Moebarak op dit moment de realiteit in Egypte. In Cairo zijn weer uitgaansverboden ingevoerd. Maand na maand is de situatie in Egypte verslechterd.
    Meer lezen op:
    amsterdampost

    24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia wordt fundament wetgeving Libië – ‘geen verrassing, Libië was al niet seculier’

    Sharia wordt fundament wetgeving Libië – ‘geen verrassing, Libië was al niet seculier’

    Buitenland

    De sharia, de islamitische wetgeving, wordt een van de fundamenten van de nieuwe wetgeving in Libië.

    Dat zei de leider van de Libische Nationale Overgangsraad (NTC) Mustafa Abdel Jalil vanmiddag tijdens de ceremonie in Benghazi waar de bevrijding van Libië is uitgeroepen, meldt persbureau Reuters. Jalil:

    Wij, een land van moslims, nemen de islamitische sharia als bron voor onze wetgeving. Daarom zal elke wet, die niet strookt met de principes van de islam, nietig verklaard worden.”
    Meer lezen op:
    NRC.nl


    23-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte glijdt af naar islamitisch totalitarisme

    Egypte glijdt af naar islamitisch totalitarisme

    Geplaatst door Tim Engelbart op 23 oktober, 2011 - 10:15

    Er waren al lange tijd vermoedens dat de Arabische Lente een Winter voor het Vrije Denken was, maar nu dienen zich ook concrete bewijzen aan. Het vonnis van Ayman Youssef Mansour is zo'n bewijsstuk.

    Er is geen klap veranderd in Noord-Afrika. Nouja, er is nog een sprankje hoop voor Tunesië en een even zo klein beetje voor Libië.. maar Egypte is echt een verloren zaak. Op zich hadden de Egyptenaren dat kunnen weten: wie een land uitlevert aan het leger, levert het uit aan dictatuur
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezerspost: Joost Zwagerman over de hufterigheid van Anil Ramdas

    Lezerspost: Joost Zwagerman over de hufterigheid van Anil Ramdas

     
    okt 212011

    Het zal u niet ontgaan zijn dat Anil Ramdas onlangs is aangehouden in de trein van Frankfurt naar Utrecht nadat hij een conducteur lastig viel. Zoals u wellicht weet is schrijver Joost Zwagerman een Ramdas-watcher van de bovenste plank. Hij irriteert zich aan Ramdas’ ‘ruim zittende jasje van de underdog’. “Aan de hufterigheid a la Ramdas gaat dit land ten onder, maar het erge is dat Ramdas de hufter in hem niet eens herkent.” Daar Zwagerman geen Facebook-account meer heeft, stuurde hij een ingezonden brief naar DeJaap.
    Meer lezen op:
    jaap.nl
    hp de tijd.nl


    22-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromer

    Dromer

    22 oktober 2011

    Obama: Libië kan democratische natie worden.

    Medvedev: Libië kan een moderne, democratische staat worden. De Arabische Lente zoals het heet, is in volle hevigheid bezig, tirannen worden verdreven en despoten worden een kopje kleiner gemaakt.

    De beelden van het einde van Muammar Ghadaffi gaan de wereld over en ik ga er vanuit dat de man letterlijk is doodgeschopt. Een kogel in je knar of in de knieën brengt niet zoveel bloed teweeg als op de gepubliceerde foto’s. Het zij zo, de man behoorde niet tot mijn vriendenkring en zeker niet bij de mensen die ik bewonder vanwege hun capaciteiten.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van verwijtbaar naïef tot misdadig optimistisch
    Van verwijtbaar naïef tot misdadig optimistisch

    wat meestal 'gewone moslims' worden genoemMaak kennis met de secretaris van de Midden Oosten Commissie van GroenLinks. Mijn boek Islamofobie? Een nuchter antwoord bevat een paragraaf getiteld: Kan naïviteit verwijtbaar zijn? Hij staat in een hoofdstuk dat gewijd is aan d. De strekking daarvan is dat vrij veel van hen behoorlijk geïntegreerd zijn en dat men de dreiging die uitgaat van de anderen niet moet overdrijven.
    "We hebben het eigenlijk best wel getroffen met onze mohammedanen" zeg ik tegenwoordig wel eens.
    Belangrijkste vaststelling van dat hoofdstuk luidde:
    Meer lezen op:
    Frans Groenendijk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders niet welkom bij autochtone cabaretgroep Islama’s

    Wij betwijfelen of u ze kent, de Islama’s , een cabaretgroep uiteraard met subsidie , bestaande uit een groepje “nieuwe Nederlanders” . Na wat YouTube filmpjes bekeken te hebben, moeten wij u zeggen mist u er niets aan.

    Echter de openingskreet van deze “would be “grappenmakers, die o.a. optraden in de Meervaart, een Amsterdams theater gelegen in het hart van het Amsterdamse Marakech  schoot o.a. het VVD raadslid Michèl Tromp in het verkeerde keelgat. “Nederlanders hebben niets te zoeken bij de nieuwe voorstelling van de Islama’s ” werd er aangekondigd in het Amsterdamse huis aan huis blad de Echo.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zwitsers mogen het, wij niet.

    De grootste partij van Zwitserland wil een quotum tegen massa immigratie. Hier kan dat niet.

    Het heet, zo lees je de laatste jaren dat we kneuterige kleinburgers zijn geworden, ons ingravend achter de dijken. We zijn bang, om met Femke Halsema te spreken, en we houden, om met Job Cohen te spreken, niet van vreemde luchtjes in het portiek. We zouden ons eigen belang niet kennen, hoor je ook telkens weer, en ons eigen belang, dat zou toch vooral zijn dat Nederland een open samenleving is, gericht op het buitenland, een knooppunt van internationaal verkeer.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    21-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maleisische moslims roepen op tot massale demonstratie tegen christenen

    Maleisische moslims roepen op tot massale demonstratie tegen christenen

    Door: E.J. Bron


    De Maleisische autoriteiten hebben toestemming gegeven voor een massale manifestatie tegen een zogenaamde christelijke missionering. De “bijeenkomst van een miljoen moslims” (Himpunan Sejuta Umat), waartoe islamitische organisaties en politieke partijen hebben opgeroepen, moet zaterdag in Shah Alam plaatsvinden. Dat meldden Maleisische media woensdag. Het doel zou “een versterking van de islam en het Maleisische ras” zijn, zei een woordvoerder van de manifestatie.
    Meer lezen op:
    amsterdampost

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Londen een gevaarlijk “Londonistan” werd

    Hoe Londen een gevaarlijk “Londonistan” werd


    De Israëlische cosmeticaonderneming “Ahava” heeft zijn hoofdfiliaal in Londen gesloten. Omdat honderden moslims tegen de onderneming protesteerden.

    Als ik terugdenk aan mijn tijd op de London School of Economics, herinner ik me de nabijgelegen wijk Covent Garden met zijn geuren van groente en fruit, maar ook van oude boeken en landkaarten en dan ´s avonds op alle straathoeken theater.
    Meer lezen op:
    Ej Bron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!