Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    brabbes
    blog.seniorennet.be/brabbes
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV boos over welkom Mekkagangers op Schiphol

    PVV boos over welkom Mekkagangers op Schiphol

    (Novum) - Een welkomststand voor moslims die op bedevaart naar Mekka zijn geweest heeft de woede gewekt van de PVV. De PVV-fractie in de Provinciale Staten in Noord-Holland spreekt van 'zelfislamisering'. "Onze nationale luchthaven Schiphol is een seculier overheidsbedrijf, dat zich verre dient te houden van dit soort speciale behandelingen van religieuze groepen", vindt Statenlid Hero Brinkman.

    PVV boos over welkom Mekkagangers op Schiphol

    Op Schiphol is een kleine ruimte ingericht waar Mekkagangers worden verwelkomd met muntthee en zoete lekkernijen. Daarboven hangt een bord met de tekst: Amsterdam Airport Schiphol heet alle Haci/Hadj welkom.

    De PVV vraagt of andere terugkerende pelgrims, zoals die naar Lourdes, Fatima of Santiago de Compostella ook zo in de watten worden gelegd. Ook wil de partij weten waarom er geen kerstbomen op Schiphol te zien zijn, maar wel een 'stilleven bestaande uit een Perzisch tapijt en ligkussens met een banier erboven.'
    Meer lezen op:
    binnenlandsnieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De echte Egyptische revolutie is begonnen

    De echte Egyptische revolutie is begonnen

    Geplaatst door Joost Niemoller op 22 november, 2011 - 20:29

    Nu het gaat om de echte macht, doet de Moslim Broederschap niet mee,Het lijkt op een herhaling van de eerste opstand op het Tahrirplein. Dezelfde beelden van de oproerpolitie die in het nauw wordt gedreven. De mars vanaf het Tahrirplein naar het ministerie van veiligheid. de enorme mensenmassa's. Het traangas.

    Maar er zijn ook belangrijke verschillen. Toen, in februari, was het de eerste keer dat mensenmassa's in Egypte in opstand kwamen tegen het gezag, en dat was, in die omvang, nog nooit vertoond in de Arabische wereld. Vandaar dat er al snel werd gesproken van een 'Arabische lente.' Maar er was nog een belangrijker verschil: Toen reden er tanks door de straten. Even hing er de vrees dat die tanks zich tegen de demonstranten zouden keren, maar dat gebeurde niet. Het leger koos de kant van de opstand, en tegen Mubarak. Dat was het einde van Mubarak, maar niet van de grootste macht in Egypte, het leger.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    22-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grote Hans Jansen interview
     

    De Arabist Hans Jansen schreef een boek over de kruistochten. In Op, op, ten strijde, Jeruzalem bevrijden!. Het ware verhaal van de kruisvaarders, wilde Jansen een misverstand rechtzetten. In gesprek met een ironicus met een boodschap.

     -Wat was de aanleiding om dit boek te schrijven over de kruisvaarders?

    “Ik had in 2007-2008 met de jongerenimam Abdul-Jabbar van der Ven dat boek Bombrieven geschreven, en toen had hij me steeds maar tuk over de kruistochten. De kruisvaarders hadden in Jeruzalem zoveel moslims vermoord dat het bloed tot de knieën stond. Een onwaarschijnlijk verhaal natuurlijk, maar ik wist er niks van. Toen heb ik daar met mijn uitgever over gepraat, en die zei: daar gaan we achterheen. Ook als ik wel eens een lezing gaf in het land, kwamen de mensen altijd aan met de kruistochten, onder het mom wat waren wij toen vreselijk slecht. Ik geef nog een paar uur les op een HBO. Zodra het woord ‘Jihad’ valt, beginnen ze allemaal ‘kruistochten!’ te roepen. Dat is er zo ingeramd. Die kruisvaarders waren geen lieverdjes, maar het waren geen bloeddorstige idioten. Je hoort er de raarste dingen over. In de Wikipedia staat dat ze er ‘uit verveling’ aan waren begonnen.”Meer lezen op:
    joost niemoller.nl


    21-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie haat wie het meest?
    Wie haat wie het meest?
    21 november 2011

    De laatste tijd is het weer flink raak tussen Turken en Koerden in Nederland en zijn ze veelvuldig in het nieuws. Of eigenlijk moet ik zeggen, tussen de extremistische Turkse Grijze Wolven en de Koerdische afscheidingsbeweging PKK, oftewel de Koerdisch Arbeiderspartij (Partiya Karkerên Kurdistan). PKK is een terroristische organisatie die naar eigen zeggen vecht voor een onafhankelijke Koerdisch staat, Koerdistan. Het, volgens de PKK, imperialistische Turkije wil Syrië verdelen en daardoor de positie van geaccepteerde Koerden en de PKK in Syrië ondermijnen. De Grijze wolven zijn van huis uit nationalistisch en zijn vaak betrokken bij liquidaties en maffiapraktijken. De mantelorganisatie van de Grijze Wolven is de door Nederland gesubsidieerde Turkse Federatie Nederland (TFN).
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen en de leer van Mohammed
    Vrouwen en de leer van Mohammed


    Vandaag is er een bijeenkomst in De Balie in Amsterdam onder de nietszeggende titel 'Rayhana'. Voor wie deze Algerijns/Franse schrijfster/actrice kent, zegt het wel wat: de bijeenkomst gaat over de positie van vrouwen in Algerije. In een land dus waar het patriarchaat (of tribalisme?) en de leer van Mohammed welig tieren. Van de week las ik over dat land dat er 900 moskees/bidhuizen zijn gesloten in het kader van de strijd tegen wat door velen gezien wordt als de Noord-Afrikaanse poot van Al-Qaeda.
    Meer lezen op:
    frans groenendijk.nl


    19-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosies Iran mogelijk toch door Stuxnet; Arabische Golfstaten willen snel aanval op Iran
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Explosies Iran mogelijk toch door Stuxnet; Arabische Golfstaten willen snel aanval op Iran


    Lancering van een Iraanse Sejil-2 ballistische raket, het type dat afgelopen zaterdag mogelijk door het Stuxnet virus geëxplodeerd zou zijn.
     
    Na diepgaand onderzoek lijken de feiten er voorlopig op te wijzen dat de enorme explosies op een raketbasis van de Iraanse Revolutionaire Garde zijn veroorzaakt door óf een technische fout, óf een fout in het computersysteem dat de ontplofte Sejil-2 ballistische raket controleerde. Iran vreest nu dat deze fout werd veroorzaakt door het teruggekeerde Stuxnet computervirus, en dat de geleidingssystemen van alle andere Iraanse raketten eveneens zijn geïnfecteerd. Ondertussen zouden diverse Arabische Golfstaten achter de schermen Amerika zover proberen te krijgen om nog dit jaar Iran aan te vallen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer migranten, minder Europeanen: We zouden minder kinderen moeten krijgen
     

    Meer migranten, minder Europeanen: We zouden minder kinderen moeten krijgen

    Professor Sir Ian Wilmut is een van de bekendste reproductiegeneeskundigen ter wereld. Hij was diegenen die het schaap Dolly kloonde. Hij is nu de voorbereidende denker voor de planning van bevolkingstoename.
    Meer lezen op:
    ej bron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV Europa eist uitzending EU-film over islam

    PVV Europa eist uitzending EU-film over islam

    Door: ANP/De Pers
    Een kritische, door Brussel betaalde documentaire over het lot van gedetineerde vrouwen in het islamitische Afghanistan moet zonder censuur worden uitgezonden. Dat stelde de PVV in het Europees Parlement woensdag.

    De documentaire In-Justice: The Story of Afghan Women in Jailvertelt het verhaal over een 19-jarige vrouw die werd verkracht en bezwangerd door haar neef. Ze was niet getrouwd en werd veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf vanwege buitenechtelijke seks.
    Meer lezen op:
    de pers.nl


    18-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eindeloze geduld van Israël met de islam
     Het eindeloze geduld van Israël met de islam

    Omdat “Dr. Zeldzaam” van Iran blijkbaar van de bom leert houden, ziet Israël zich blootgesteld aan een existentieel gevaar. De waanzinnige van Teheran heeft niet alleen meerdere malen verbaal aangekondigd Israël te willen vernietigen – zo´n Apocalyps zou ook overeenkomen met de sjiietische voorstelling van een vooraankondiging van de terugkeer van de legendarische 12e imam, “de verwachte” Muhammad ibn Hasan al-Mahdi. Misschien zullen de moellahs er dus niet voor terugdeinzen om te beginnen met de atomaire Holocaust tegen de gehate Jodenstaat.

    De islamitische agressie tegen de Joden van Israël kent een lange traditie. Sinds tegen het einde van de 19e eeuw de Joden in grotere getale terugkeerden naar hun Bijbelse thuisland, verscherpten zich de twisten met de islamitisch-Arabische bevolking, die de regio abusievelijk als islamitisch grondgebied beschouwt.
    Meer lezen op:
    ej bron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV wordt steeds meer seculiere partij

    Gaat de PVV nu ook iets doen tegen het knippen in piemeltjes vanwege de God van hun ouders?

    De PVV ontwikkelt zich steeds meer als een seculiere partij, en dat is een goede zaak. Het standpunt tegen de rituele slacht in Nederland was ferm. In Nederland horen dieren niet onnodig te lijden vanwege een of ander achtelijk religieus voorschrift. We zijn hier een beschaafd land en daar hoort dierenmarteling niet bij. De zaak is er overigens nog steeds niet helemaal doorheen, want de in de Eerste Kamer hangt nog twijfel.  Het is blijkbaar nog steeds een lange weg naar de seculiere samenleving waarin de grote meerderheid allang leeft.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller.nl


    17-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag Egypte, morgen de wereld

    Vandaag Egypte, morgen de wereld

    Door: E.J. Bron
     
    De moslimbroederschap krijgt steeds meer invloed in het Arabische gebied. Vervalt de “Arabische Lente” tot een islamistische winter?
     
    De Franse filosoof André Glucksman wist in februari manende woorden te schrijven: “Wie revolutie en vrijheid zegt, bedoelt niet altijd democratie, respect voor minderheden, gelijkberechtiging, goede relaties met de buren.” Wat in revolutiedronken gelukzaligheid bij voorkeur door westerse commentatoren euforisch als “Arabische Lente” werd gevierd, dreigt nu te vervallen tot een islamistische winter.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mevrouw Sap en gebrek aan gezag van Rutte

    Mevrouw Sap en gebrek aan gezag van Rutte

    woensdag 16 november 2011 09:54


    Jolande Sap vindt dat premier Rutte te weinig gezag heeft Jolande Sap vindt dat premier Rutte te weinig gezag heeft

    GroenLinks-leider Jolande Sap vindt dat VVD-premier Mark Rutte niet uitblinkt in financieel-economische expertise, en te weinig persoonlijk gezag heeft om een prominente rol te claimen in internationale gezelschappen. Maar wat bedoelt mevrouw Sap met 'gezag' en 'economische expertise'?

    Volgens de GroenLinks-leider speelt Nederland door Rutte een steeds kleinere rol bij internationale onderhandelingen over bijvoorbeeld de financiële crisis.

    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broederschap betoogt vrijdag in Caïro

    Broederschap betoogt vrijdag in Caïro

    Laatste update:  17 november 2011 07:49 info Bekijk op de kaart

    Caïro - De Moslim Broederschap in Egypte gaat vrijdag massaal de straat op om te betogen tegen de bemoeienissen van de regering met de op te stellen grondwet.

    De islamitische politieke beweging heeft dit woensdag op haar website aangekondigd.De broederschap is boos op de door militairen gedomineerde regering. Die heeft 'beginselen' geformuleerd waar de te kiezen volksvertegenwoordigers zich strak aan zouden moeten houden als ze een grondwet maken.
    Meer lezen op:
    NU.nl

    16-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nee, wij mogen niet discrimineren

    Het was weer eens raak . In een Supermarkt in het Utrechtse Lunetten werd eerst een moeder uitgemaakt voor “kankerhoer” en daarna werd haar 13 jarige dochter met een klap K.O. geslagen. Maar nee, wij mogen niet discrimineren, want er zijn zoveel goed geïntegreerde en welopgevoede soortgenoten van de dader die met het inmiddels bekende Nederlandse MSM understatement werd omschreven als een donker getint type met opgeschoren haar.

    Enfin kijkt u zelf even wat de bewakingscamera’s te zien gaven en u weet waar wij het over hebben. Meer dan 40% van de Marrokanen tot 25 jaar zijn reeds met de politie in aanraking geweest, maar ach dat moet je ze niet aanrekenen, ze hebben toch al zo weinig om handen.
    Meer lezen op:
    geenieuws.com


    15-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pseudojournalistiek en pseudowetenschap – De Nederlandse media en Israël

    Pseudojournalistiek en pseudowetenschap – De Nederlandse media en Israël

    By Missing Peace
     

    Essay  

    De Nederlandse media hebben bovenmatige aandacht voor Israël, dat zal niemand durven te ontkennen. Kranten hebben bijna dagelijks een bericht over de situatie in de enige staat in het Midden-Oosten, waar democratie al vanaf het begin een normaal verschijnsel was.


    De meeste van die berichten gaan echter niet over Israëli’s maar over de Palestijnen.  Door deze wijze van nieuwsselectie wordt structureel een deel van het verhaal over Israël genegeerd.

    Welke gemiddelde Nederland weet bijvoorbeeld dat Israël wereldleider is op het gebied van medische inventies, recyclet water, high tech, landbouw technologie en de integratie van immigranten (afkomstiguit meer dan 70 landen) ?
    Meer lezen op:
    missingpeace.eu


    14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het islamisme, een kritische beschouwing
    Het islamisme, een kritische beschouwing
    Verslag van een JOVD-symposium

    De JOVD organiseerde 12 november een debat “Het islamisme een kritische beschouwing”. Er kwamen diverse sprekers die een lezing hielden en er was een paneldebat tussen Ehsan Jami, Marcel Duyvestijn, Cora van Nieuwenhuizen en Mohammed Cheppih. Ondergetekende was daar aanwezig en ik wil u een bespreking van deze dag niet onthouden, temeer omdat ik op zo’n dag helemaal niet aan het woord kom, wat natuurlijk erg jammer is.
    De eerste spreekster was Nahed Selim. Mevrouw Selim is degene die elke keer als Monique Samuels of Bertus Hendriks onzin uit zaten te kramen bij P&W écht had kunnen vertellen hoe het nu zit met de
    Als je haar precieze uitleg hoort, voel je je pas echt bekocht door de publieke omroep
    “Arabische lente” maar dat willen Pauwel&Wauwel natuurlijk niet horen.
    meer lezen op:
    islamofobie.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komen de Turken ?

    Van onze correspondent in Nederland , Driek ,ontvingen wij het volgende bericht

                       De Turken komen werd er vroeger geroepen

    Alvorens wij besluiten om Turkije en zijn haatdragende Islam te omarmen en in Nederland nog meer moskeeën neer te zetten, wil ik de lezer, die niet helemaal op de hoogte is der Turkse geschiedenis, even meenemen naar de 19e eeuw.

     “De zieke man”, werd Turkije vroeger wel genoemd, en dat was zeer terecht. Het Turkse leger, dat eenmaal geheel Europa met grote schrik vervulde, en dat met ‘te vuur en te zwaard’ doordrong tot de poorten van Wenen, was in de loop der tijden ontaard en verzwakt, en zag zijn macht, vooral door Oostenrijk, Hongarije en Rusland, teruggedrongen. In de loop van de 19e eeuw hebben zich hele landstreken – weliswaar met heel veel wapengekletter – aan de invloed van de woeste Turken kunnen ontworstelen.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    13-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Albayrak-tragedie

    De Albayrak-tragedie

    Ik krijg het meteen al 's ochtends vroeg naar mijn hoofd geslingerd. "Wilders is een fascist". Wat heeft hij nou weer gedaan? Heeft hij de snode plannen van Angela Merkel om een Frans-Duits-Europa tot stand te brengen tegengewerkt? Wil hij een referendum uitschrijven om Koningin Juliana wederom terug op de troon te brengen?

    Het is mijn Groenlinkse ega die meent, nog geheel in pyama en de tafel niet gedekt, bovendien geen koffie gezet, zich tegen de grote blonde leider te mogen afzetten. Het wederom invoeren van de Gulden heeft haar woede gewekt. Daarom ga ik eerst maar eens broodjes halen en koffie zetten. Op een lege maag kan ik geen politiek bespreken.
    Meer lezen op:
    keesje maduraatje.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse meisjes groeiend probleem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Marokkaanse meisjes groeiend probleem

     

    Gemiddeld is 38,7 procent van de Marokkaanse mannen tussen 12 en 24 jaar in de zogenaamde Marokkanengemeenten de afgelopen 5 jaar één of meerdere malen bij de politie beland. Ook meisjes vormen een groeiend probleem. Het gaat vooral om vermogens- en geweldsdelicten.

    Koploper is Den Bosch: van de Marokkaanse mannen in die leeftijdsgroep die op 1 januari 2010 in die stad woonden, is 47,7 procent de voorgaande 5 jaar ooit verdachte geweest. Dat percentage is stijgende: een jaar eerder had 45 procent van de Marokkaanse jonge mannen in Den Bosch politie-antecedenten.
    Meer lezen op:
    binnenlandsbestuur.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rellen en arrestaties in Luik na begrafenis overvaller

    Rellen en arrestaties in Luik na begrafenis overvaller

    zondag 13 november 2011 08:56

    In het centrum van de Belgische stad Luik hebben zaterdagavond ernstige rellen plaatsgehad. Tientallen jongeren hebben vernielingen aangericht na de begrafenis van een overvaller die door een juwelier was doodgeschoten.

    Jongeren verzamelen zich na de dood van overvaller Jordy Makono Kasavubu (printscreen De Standaard) Jongeren verzamelen zich na de dood van overvaller Jordy Makono Kasavubu (printscreen De Standaard)

    Dat melden Belgische media.

    Extra patrouilles
    De relschoppers trokken na de begrafenis naar het centrum van Luik. Daar gooiden ze onder meer een molotovcocktail naar een bus, richtten ze vernielingen aan op straat en staken ze enkele auto's in brand. De politie pakte zo'n 30 relschoppers op in de leeftijd van 15 tot 25 jaar.

    Meer lezen op:
    elsevier




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!