Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dolleke
    blog.seniorennet.be/dolleke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    31-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finse bisschop zegt: “Moslimbroeders zijn werkelijke democraten.”

    Finse bisschop zegt: “Moslimbroeders zijn werkelijke democraten.”
    “Hier is weer een voorbeeld van een kerkelijk leider die verklaringen afgeeft over iets waar hij totaal geen verstand van heeft. Helaas heeft de Moslimbroederschap een lange geschiedenis, waarin ze regelmatig mooier wordt voorgesteld dan ze is, zoals door onwetenden als (bisschop) Heikka. Ieder die denkt dat de Moslimbroederschap een vriend van het Westen is, moet zich laten nakijken.”

    De huidige leider van de Moslimbroederschap, Mohammed Badie:
    “Arabische en moslim regimes verraden hun volk door na te laten de werkelijke vijanden van moslims te confronteren. Niet alleen Israël, maar ook de VS. De Jihad moet gevoerd worden tegen deze ongelovigen, omdat de opdracht van Allah niet kan worden genegeerd.
    Meer lezen op:
    artikel7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen sauna's meer op Malediven
    Geen sauna's meer op Malediven
    MALE -  Radicale moslims in de Malediven zijn erin geslaagd alle sauna's in het eilandenrijk gesloten te krijgen.

    De regering in de hoofdstad Malé nam het besluit na een klacht van de conservatieve oppositiepartij Adhaalath. Die stelde dat de saunacomplexen in de talloze luxehotels in de eilandengroep in de Indische Oceaan fungeren als dekmantel voor prostitutie.

    Het ministerie van Toerisme besloot daarop een bericht naar alle hotels te sturen, waarin staat dat de sauna's hun deuren tot nader order gesloten moeten houden. De Malediven tellen ongeveer 330.000 inwoners, die volgens de wet allemaal moslim zijn.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    30-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is geen revival van religie

    Er is geen revival van religie

    Geplaatst door Sven op 30 december, 2011 - 11:30

    Fundamentalisme en ietsisme zijn wél in opkomst.

    Al sinds de ontzuiling blijft Nederland onkerkelijken. Steeds minder mensen bezoeken op zondag de kerk en naar het schijnt neemt zelfs onder moslims het moskeebezoek af. Toch heeft religie de afgelopen tien jaar een ongekend prominente plek in het publieke debat ingenomen. Logische verklaring daarvoor zijn de aanslagen van 11 september 2001, waardoor het Westen niet meer om de vraag heen kon hoe om te gaan met de massale instroom van immigranten uit islamitische culturen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Islamitisch kerstfeest” , in Nigeria, waar ons staatshoofd het niet over had in haar Kersttoespraak

    “Islamitisch kerstfeest” , in Nigeria, waar ons staatshoofd het niet over had in haar Kersttoespraak


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen die met Noord-Afrikaanse vrouw trouwen, tot islambekering gedwongen door Franse ambassades

    Fransen die met Noord-Afrikaanse vrouw trouwen, tot islambekering gedwongen door Franse ambassades

    Frankrijk, december 2011

    Franse mannen die willen trouwen met Noord-Afrikaanse vrouwen, zijn verplicht met een bewijs van de Franse ambassade ter plekke aan te tonen dat ze mogen trouwen.
    De ambassades geven echter uitsluitend een dergelijk document af als de Fransman zich tot de islam bekeert.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil


    29-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De devaluatie van normen ,waarden en de rechtspraak

    Steeds dieper en dieper zinkt Europa in de stinkende moerassen der Islamitische heersers en hun meedogenloze volgelingen en sympathisanten, – volgelingen die werkelijk op schaamteloze nietsontziende wijze in een goed blaadje wensen te komen bij de verkondigers van een misdadige ideologie, – zij trachten, zo lijkt het wel, – gunsten te verwerven bij de volgelingen van fanatieke Arabische Imams en goddeloze Satansknechten, die onze duur bevochten beschaving, op listige Mohammedaanse wijze naar de Filistijnen willen helpen.
    Wat houdt hen, die onbetrouwbare imbecielen – onbetrouwbaar en leugenachtig in woord en daad – die tot in het merg verdorven figuren, – die negenjarige meisjes uithuwelijken en als lustobject zien: – wat houdt hen nog tegen? wanneer zelfs rechters zich over gaan leveren aan het immorele perverse gedachtegoed van een groep stompzinnige geloofsfanaten? Schrijver dezes zit sidderend van verontwaardiging achter zijn Laptop.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    28-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte-instituut door islamisten afgebrand

    Egypte-instituut door islamisten afgebrand

    Door: E.J. Bron
     
    Het gebeurde afgelopen dinsdag, toen gewelddadige Salafisten (die zoals bekend ongeveer 25% van de stemmen kregen bij de laatste verkiezingen in Egypte) het “l´institute d´Egypte”in Cairo in brand staken, het beroemde wetenschappelijke instituut, opgericht door Napoleon en startpunt voor de moderne tijd in Egypte. Bijna het volledige archief werd door het vuur en door plundering verwoest.
     
    Het Egyptische instituut bezat ongeveer 200.000 originele documenten, zeldzame boeken, kaarten, kunstvoorwerpen, archeologische vondsten en studies uit Egypte en de rest van het Midden-Oosten Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische propagandazenders in Spanje

    Islamitische propagandazenders in Spanje Posted on by

    En opnieuw een stapje dichterbij Eurabië… Twee nieuwe televisiezenders zenden vanaf deze en volgende week programma´s in het Spaans uit over de islamitische religie en cultuur.

    De eerste zender, gefinancierd door de Iraanse regering, is erin gespecialiseerd de Sjiietische islam te verbreiden. “Hispan TV” zal in Spanje en Latijns Amerika te ontvangen zijn. De zender zendt uit vanaf 21 december.

    Hispan TV zal series, die in Iran worden geproduceerd, in de Spaanse taal uitzenden. Het belangrijkste programma van de zender zal een show genaamd “Debate Abierto” (Open Debat) zijn, die volgens de Iraanse regering een sleutelpositie inneemt om de Sjiietische islam in Spanje en Latijns Amerika te verkondigen.
    Meer lezen op:
    ej bron.com


    26-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indoctrinatie van Palestijnse kinderen tot genocidale haat: de zienswijze van een psychiater

    Indoctrinatie van Palestijnse kinderen tot genocidale haat: de zienswijze van een psychiater

    Door: E.J. Bron


    “Zowel in de Palestijnse Autonomie als in het door Hamas geregeerde territorium van de Gazastrook bestaan zorgvuldig geplande, wijdverbreide campagnes om kinderen op te hitsen. Als gevolg van deze indoctrinatie beginnen kinderen er zelfs mee om hun deelname aan terroristische activiteiten, waarbij ze hun leven riskeren, als positief te zien. Dit proces van ophitsing zou beter gedocumenteerd moeten worden. Daarna zou geanalyseerd moeten worden, hoe dit in het grotere plaatje van de genocidale Palestijnse en islamitische ideologie past.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia functioneert in alle Duitse steden

    Sharia functioneert in alle Duitse steden

    Duitsland, 2011

    Volgens het afgelopen september verschenen boek Richter ohne Gesetz: Islamische Paralleljustiz gefährdet unseren Rechtsstaat van jurist en ARD-onderzoeksjournalist Joachim Wagner functioneert de sharia in alle Duitse steden.
    Dit parallelle ‘recht’ ondermijnt het Duitse rechtsstelsel. Imams regelen strafzaken zonder dat Duitse officieren van justitie of advocaten er aan te pas komen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen vredige kerst voor christen in moslimland

    Geen vredige kerst voor christen in moslimland

    Inwoners van het vrije westen vieren dit jaar het kerstfeest weer in vrede en voorspoed. Niet zo vanzelfsprekend is het lot van christenen die dezer dagen in islamitische landen de geboorte van Jezus vieren - of niet kunnen vieren

    De kopten in Egypte houden zich stil om moslims niet te provoceren De kopten in Egypte houden zich stil om moslims niet te provoceren

    In de landen waar de zogenaamde Arabische Lente voor een spectaculaire omwenteling zorgde, is de positie van de christenen er niet bepaald op verbeterd in 2011.

    Provoceren
    De kopten in Egypte, 10 procent van de bevolking, houden zich dit jaar koest tijdens de kerst omdat zij bang zijn anders radicale moslims te provoceren.

    Meer lezen op:
    elsevier


    25-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doden bij bomaanslagen op verschillende kerken Nigeria

    Doden bij bomaanslagen op verschillende kerken Nigeria

    zondag 25 december 2011 10:49

    Na een aanslag op een katholieke kerk in de Nigeriaanse hoofdstad Abuja, zijn nog twee kerken getroffen door terreuracties. Bij de aanslagen zijn tientallen doden en gewonden gevallen. De acties zijn opgeëist door de radicale moslimgroep Boko Haram.
    In Nigeria had in augustus een aanslag plaats op een VN-gebouw         
    In Nigeria had in augustus een aanslag plaats op een VN-gebouw   
    In een kerk in de stad Gadaka in de noordelijke deelstaat Yobe had zondag ook een explosie plaats. Enkele uren later werd op een kerk in de stad Jos een aanslag gepleegd.

    Lijken
    Hulpdiensten hadden moeite om de situatie onder controle te krijgen. Zo zouden er te weinig ambulances zijn. Hierdoor gaat het vervoeren van lijken en gewonden moeizaam.
    Meer lezen op:
    elsevier  


    24-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Rossem betreurt valse beschuldiging Dion Graus

    Van Rossem betreurt valse beschuldiging Dion Graus

    vrijdag 23 december 2011 23:35

    Historicus Maarten van Rossem 'betreurt' het dat hij PVV-Kamerlid Dion Graus onterecht heeft beschuldigd van onkunde. Eerder dreef Van Rossem de spot met Graus' optreden in de Commissie-De Wit.

    Van Rossem betreurt zijn misser Van Rossem betreurt zijn misser


    Uit een tweet van het magazine Maarten blijkt nu dat Maarten zijn beschuldiging 'zeer betreurt'.

    Geknipt
    Tijdens het tv-programma De Wereld Draait Door enkele weken geleden verhaalde Van Rossem nog uitgebreid over de 'fouten' die Graus maakte tijdens zijn vragen aan ex-ABN AMRO-bankier Jan Peter Schmittmann.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland doet massaal aan goededoelenprostitutie

    Nederland doet massaal aan goededoelenprostitutie

    Geplaatst door Tim Engelbart op 24 december, 2011

    Hoe lang nog voordat een BN'er z'n lichaam verkoopt voor hongerende kinderen in Afrika?

    Tjongejonge. In alle rust en eenvoud geld geven aan het goede doel bestaat anno december 2011 zeker niet meer. Gewoon een bescheiden bedrag overmaken naar een girorekening: uit piëteit en medeleven, omdat je je het lot aantrekt van mensen die op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats zijn. Of een handjevol kleingeld in een collectebus stoppen, om je steentje bij te dragen aan het uitroeien van armoede en honger.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elisabeth Sabaditsch-Wolff veroordeeld tot geldstraf

    Elisabeth Sabaditsch-Wolff veroordeeld tot geldstraf

    De Oostenrijkse islamcritica Elisabeth Sabaditsch-Wolff werd vanwege “kleinering van religieuze leren” tot een geldstraf veroordeeld.

    Het gerechtshof in Wenen heeft dinsdag het vonnis in eerste instantie tegen Elisabeth Sabaditsch-Wolff betreffende haar toespraak aan de FPÖ-partijacademie inhoudelijk volledig bevestigd. Sabaditsch-Wolff werd vanwege “kleinering van religieuze leren” veroordeeld tot een geldstraf van € 480,-, omdat ze zich tijdens een islamseminarie in de herfst van 2009 minachtend over de profeet Mohammed had uitgelaten.
    Meer lezen op:
    ej bron.com

     


    23-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Universitaire studie: Westers nieuws over Midden Oosten bomvol anti-Israël propaganda
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Universitaire studie: Westers nieuws over Midden Oosten bomvol anti-Israël propaganda


    Wereldwijde haatprotesten tegen de joodse staat zijn veelal het gevolg van de éénzijdige anti-Israël propaganda van de internationale media.

     
    Uit een onderzoek van de Roosevelt Universiteit in Chicago naar de veronderstelde 'objectiviteit' van Reuters -één van de drie belangrijkste internationale persbureaus waar alle reguliere Westerse media zich op baseren- blijkt dat Reuters' persberichten over het Midden Oosten 'systematisch bedorven zijn door propaganda en de lezers beïnvloeden om de kant van de Palestijnen en Arabische landen te kiezen, tegen Israël.' Uit een ander onderzoek bleek al eerder dat de gezaghebbende BBC zelfs een ware lastercampagne tegen de joodse staat voert.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV in Almere lekt geheime brief door Thijs Wartenbergh
    PVV in Almere lekt geheime brief door Thijs Wartenbergh
     
    ALMERE -  De PVV-fractie in de Almeerse gemeenteraad is woedend over de vergoeding die door de gemeente wordt toegekend aan de projectleider van de duurzaamheidswinkel in Almere, Vera Dam. Zij krijgt voor twee dagen werk per week een bedrag van 71.392,00 euro op haar bankrekening bijgeschreven. De PVV heeft deze informatie, die geheim moest blijven, op haar site geplaatst.
    Vera Dam Vera Dam
    Omgerekend naar een werkweek van vijf dagen, aldus de PVV, zou het gaan om een bedrag van 212.391,00, inclusief btw. “Dat is schandalig veel”, aldus fractiewoordvoerder Toon van Dijk. “Dat is belastinggeld, voor wie dat niet duidelijk is.” In de winkel kunnen burgers informatie krijgen hoe ze zo duurzaam mogelijk kunnen leven.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl

    22-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk neemt Armeense genocidewet aan – Turkije roept ambassadeur terug
    Frankrijk neemt Armeense genocidewet aan – Turkije roept ambassadeur terug

    turkije

    Franse Turken in Parijs demonstreerden vandaag nog tegen het verbod op de ontkenning van genocide. Foto Reuters / Charles Platiau

    In Frankrijk heeft de Assemblée Nationale vandaag een wet aangenomen die ontkenning van de Armeense genocide van 1915-1916 strafbaar stelt. Turkije heeft stevige kritiek op de wet en heeft de Turkse ambassadeur teruggeroepen.
    Meer lezen op:
    nrc.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School Helmond wil 9 ton niet terugbetalen

    School Helmond wil 9 ton niet terugbetalen

    Archieffoto ANP

    Archieffoto ANP

    Die eist 900.000 euro terug van het schoolbestuur. De stichting bestiert een islamitische basisschool in Roermond en de basisschool Salah El Auyyoubi in Helmond.
    Meer lezen op:
    eindhovens dagblad


    21-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Weston: Waarom is dit geen verraad?

    Paul Weston: Waarom is dit geen verraad?




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!