Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    joseph1950
    blog.seniorennet.be/joseph1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    10-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sharia-charlatan (8)
    De Sharia-charlatan (8)
    "De Sharia is voor 98% gelijk aan het Nederlands Recht".
    Deel acht van een feuilleton over Leidsche flessetrekkerij.


    Wat vooraf ging: Mau­­rits Ber­­­ger is Leids hoo­g­­­leraar "Islam in de heden­­­daagse Wes­­terse wereld", vooral be­kend van zijn uit­­­­spraak dat de Sharia (het isla­­­mi­tisch recht) voor 98% (later: 95%) over­­­­een zou komen met het Neder­­­­lands recht. Berger had arabist Jansen toege­zegd om zijn uitspraak te onder­­bouwen. Hij kwam deze toezegging nooit na. Een jaar geleden schreef ik professor Berger daarover aan. Hij antwoordde niet; daarop diende ik een klacht in bij het College van Bestuur van de universiteit, en op verzoek lichtte ik dat toe. Na maanden wachten wees de universiteit mijn klacht af.
    Meer lezen op:
    keizers&kleren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Nederland moslimmurw?

    Is Nederland moslimmurw?

    Geplaatst door Joost Niemoller op 9 maart.

    In heel Nederland struikel je bij Hogescholen en Universiteiten over de gebedskleedjes. De moslims eisen meer.Wie de Haagse Hogeschool binnenloopt, bijvoorbeeld om te studeren, moet omzichtig manouevreren tussen de gebedskleedjes die in de gangen en op de trappen liggen, zoals hier te zien is. Het is een sprekend voorbeeld van hoe slordig wij omgaan met de scheiding tussen kerk en staat. Onder onze ogen staan we toe dat door de staat bekostigde onderwijsinstellingen veranderen in de nieuwste frontlinies van de islam.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.NL


    09-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen !!: CDA 2e kamerlid van Bochove en de Vestia affaire

    CDA 2e kamerlid van Bochove wil dat er een enquete komt inzake de problemen rond de woningbouwcorporaties, waarbij de affaire VESTIA de bekende druppel was die de kamerleden ruw uit hun slaap rukte. Nu kunnen wij het slechts eens zijn met van Bochove om deze zoveelste PvdA beerput eens grondig te gaan reinigen, want hoe meer wij ons in deze zaak verdiepen hoe meer je tot de conclusie moet komen dat dit een zoveelste voorbeeld is van een wat wij zo langzamerhand toch wel mogen noemen PvdA Maffia, die elkaar de bal toespeelt.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom willen zoveel Arabieren en moslims graag in de ‘Apartheid Staat’ wonen?

    Waarom willen zoveel Arabieren en moslims graag in de ‘Apartheid Staat’ wonen? [Evelyn Gordon]

    Israëlische Arabische moslima’s: “Leven in Israël is meer ‘cool’ dan in Palestina. Onze Arabische zusters op de West Bank en dan vooral in de Gazastrook, waar Arabische moslima’s erg lijden onder de islamistische beperkingen opgelegd door Hamas, zijn er qua mensenrechten en burgerlijke vrijheden heel wat slechter aan toe. En niemand die het voor hen opneemt...
    Meer lezen op:
    brabosh


    08-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks wethouder wil meer boerka's

    GroenLinks wethouder wil meer boerka's

    Geplaatst door Joost Niemoller op 8 maart, 2012 - 11:29

    Andrée van Es is tegen de Nederlandse cultuur.In Amsterdam is een wethouder voor 'diversiteit en integratie.' Volgens mij zijn dat twee tegengestelde begrippen. Je bent voor integratie of je bent voor diversiteit. Maar in de multiculturele denksoep die Nederland al jaren beheerst, hangen die twee juist samen. Hoe dat moet gaan, heeft nog nooit iemand helder kunnen uitleggen overigens.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland kan terroristen niet uitzetten door EU-regels

    Nederland kan terroristen niet uitzetten door EU-regels

    donderdag 8 maart 2012
    Het CDA vreest dat Nederland een 'vrijhaven' wordt voor extremisten, nu blijkt dat de staat verschillende terrorismeverdachten niet kan uitzetten vanwege Europese regelgeving.

    Nederland zit vast aan Europese regels Nederland zit vast aan Europese regels

    Volgens minister van Justitie Ivo Opstelten (VVD) gaat het om een 'zeer beperkt aantal'. Het exacte aantal wil hij niet geven, meldt De Telegraaf.

    De minister benadrukt dat ook wanneer de terroristen op geen enkele wijze kunnen worden uitgezet, ze geen recht hebben op een verblijfsvergunning in Nederland.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl



    07-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-Joodse rellen in Oslo

    Anti-Joodse rellen in Oslo

    Door: E.J. Bron


    Een boekrecensie van Manfred Gerstenfeld. In zijn dunne boek “The Anti-Jewish Riots in Oslo”, een essay van 20.000 woorden, beschrijft Eirik Eiglad gebeurtenissen in Noorwegen uit het jaar 2009. De schrijver zegt hierover: “Voor zover ik het kan beoordelen, hebben we hier te maken met de grootste anti-Joodse rellen in de geschiedenis van Noorwegen”. Zelfs voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen er sterke antisemitische vooroordelen bestonden, toen de politiek de Joden openlijk discrimineerde en de genazificeerde staatspolitie joods eigendom confisqueerde en Joden deporteerde op het vreselijke slavenschip SS Donau – zelfs toen maakte Noorwegen geen anti-Joodse uitbraken in deze omvang mee.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anke Van dermeersch (VB) stelt organisatie "Vrouwen tegen Islamisering" en boek voor

    Anke Van dermeersch (VB) stelt organisatie "Vrouwen tegen Islamisering" en boek voor

    dinsdag 06 maart 2012
    Anke Van dermeersch (VB) stelt organisatie "Vrouwen tegen Islamisering" en boek voor

    Anke Van dermeersch (VB) stelt organisatie "Vrouwen tegen Islamisering" en boek voor

    (Belga) In Anwerpen vindt dinsdag de startmeeting plaats van "Vrouwen tegen Islamisering", een nevenorganisatie van "Steden tegen Islamisering". Voorzitster is Vlaams Belang-senatrice Anke Van dermeersch, die tegelijk haar boek "Hoer noch slavin. Vrouwen en islam" voorstelde. De organisatie wil "de aandacht vestigen op de problemen die een verdere islamisering van onze samenleving met zich meebrengt, in het bijzonder voor vrouwen".
    Meer lezen op:
    knack.be


    06-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een toekomst voor Groot-Brittannië vrij van islamisering

    (Door Wachteres)

    Het Verenigd Koninkrijk of Londonistan, zoals Melanie Phillips, deskundige en autoriteit van de Daily Mail het noemt, is in moeilijkheden gekomen door een gigantische demografische verandering en een ermee samengaande islamisering, veroorzaakt door het recente ‘open deur’ immigratie beleid van de regering. Dit werd treffend duidelijk vanwege de aanval op het Londense ondergrondse- en busnetwerk door vier Britse moslim zelfmoordterroristen, die meer dan 52 onschuldige slachtoffers om het leven brachten en meer dan 700 verwondden.

    Het werd ook uitgedrukt in het tolereren van meer dan 85 sharia rechtbanken door de Engelse rechtsorde en door het controversiële hoofd van de Engelse kerk, de aartsbisschop van Canterbury, Rowan Williams.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Kas voor WW na rijke jaren helemaal leeg

    Wybo Algra − 05/03/12,
    © anp

    De miljardenreserves in de kas voor werkloosheidsuitkeringen zijn in een paar jaar volledig opgesoupeerd. Zat er eind 2008 nog ruim 9 miljard euro in de WW-fondsen, inmiddels staan zij 1,9 miljard euro in het rood, blijkt uit cijfers van uitkeringsinstantie UWV.

    De WW-fondsen werden in het verleden gevuld via werkgevers- en werknemerspremies. Het werknemersdeel werd in 2009, toen de fondsen nog zeer goed gevuld waren, afgeschaft door het kabinet Balkenende-IV. Dat leidde tot onmiddellijke koopkrachtverbetering.
     Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims slopen Bridse begraafplaats

     
    Moslims slopen Bridse begraafplaats

    Waarde lezers,

    Onderstaande video wilde ik even met u delen. De woede omtrent die Islamitische Haatboeken die plotseling vlamvatten, is nog steeds niet geluwd. In Prachtland Libië slopen razende moslims een begraafplaats waar Britse geallieerden liggen. Hier de beelden:

    Zo, u zag weer even de Religie van Tolerantie & Verdraagzaamheid aan het werk!
    Het zijn video’s die de Linkse Goedmensenkerk u liever niet laat zien. Men houdt angstvallig de melige mond dicht, want moslims zijn lief en u bent misschien wel zo’n infame PVV-stemmer, dus racist.
    Meer lezen op:
    boilingpoints

    02-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De SP is slecht voor psychische gesteldheid van Nederlanders

    De SP is slecht voor psychische gesteldheid van Nederlanders

    Geplaatst door Timon Dias op 2 maart, 2012 - 17:44

    De SP staat momenteel op circa 31 zetels in de peilingen. Naast dat dit een historisch hoogtepunt is voor de socialisten, illustreert het ook dat Nederland ten diepste verdeeld is over de volgende vraag: wat is een gezonde en rechtvaardige maatschappij?

    Iedereen zal het eens zijn dat een gezonde maatschappij bestaat uit gezonde mensen. De lichamelijke gezondheid van haar burgers is iets waar een regering zich maar in beperkte mate in kan mengen. Veel verder dan voorlichting, preventie, een halfslachtig rookverbod en het op peil houden van de algehele gezondheidszorg komt een regering eigenlijk niet.
    meer lezen op
    dagelijksestandaard


    01-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GB bindt de strijd aan tegen het multiculturalisme

    GB bindt de strijd aan tegen het multiculturalisme


    De Britse regering heeft een nieuwe “integratiestrategie” aangekondigd, die tot doel heeft een “uniforme Britse identiteit” te creëren. Deze nieuwe politiek eist van immigranten, die zich in Groot-Brittannië willen vestigen, dat zij Engels leren en zich aan de Britse “mainstream”-cultuur en aan waarden zoals democratie en de rechtsstaat aanpassen. Hieronder de vertaling van een artikel van Soeren Kern voor het Stonegate Institute:
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN: Delen grote Britse steden levensgevaarlijk door migrantenbendes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VN: Delen grote Britse steden levensgevaarlijk door migrantenbendes

    Gewelddadige rellen zoals vorig jaar augustus in grote Britse steden dreigen de komende jaren in heel Europa steeds frequenter te worden, totdat rond 2020 grote delen van veel steden totaal onleefbaar zullen zijn geworden.

     
    Terwijl de gevestigde orde in de Europese media en politiek nog altijd de loftrompet steekt over het feit dat immigranten zo'n verrijking voor de samenleving zijn, laat de harde realiteit in steeds meer grote Europese steden zien waar deze 'verrijking' in werkelijkheid uit bestaat. Volgens professor Hamid Ghodse, de president van de Internationale Narcotica Controle Commissie van de VN, zijn delen van de grote Britse steden Manchester, Birmingham en Liverpool inmiddels 'no-go' zones geworden voor autochtonen omdat ze zijn overgenomen door drugs- en misdaadbendes die voornamelijk uit migranten bestaan.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Controversiële schrijver naar Balie

    Controversiële schrijver naar Balie

    Onze maatschappij is te voorzichtig met kwesties over de islam, de Koran en moslims. Dat vindt de Britse historicus en schrijver Tom Holland, die een controversieel boek schreef over het ontstaan van de islam en de Koran.

    'Je moet voorzichtig omgaan met gevoelens, maar we overdrijven tegenwoordig best wel.' Holland dook een paar jaar in de geschiedenis van de islam. Dinsdag ligt zijn boek Het Vierde Beest in Nederlandse boekwinkels, als eerste land ter wereld.
    Meer lezen op:
    at5.nl


    29-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gifslang Van Agt in intiem conclaaf met Holocaust-voorbereider Haniyeh

    Gifslang Van Agt in intiem conclaaf met Holocaust-voorbereider Haniyeh

    Door: Martien Pennings

    Op 1:42 van dit filmpje buigt het helle-serpent Van Agt zich vertrouwelijk over naar een belangrijke leider van Hamas, mijnheer Haniyeh, die bekend is van zijn uitspraken dat Israël en verder alle Joden vernietigd moeten worden. Wat zegt u? Zoals dat ook in het beginselprogramma van Hamas staat? Inderdaad. "Israel will arise and continue to exist until Islam wipes it out, as it wiped out what went before."
    Meer lezen van:
    martien pennings


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Politici verzwegen bewust omvang Oost-Europese misdaad'

    'Politici verzwegen bewust omvang Oost-Europese misdaad'

    woensdag 29 februari 2012 08:49

    Europese politici hebben bewust de aard en de omvang van de Oost-Europese misdaad toegedekt in de aanloop naar de toetreding van Oost-Europese landen tot de Europese Unie (EU). Dit zegt de Utrechtse criminoloog Dina Siegel (49) deze week in weekblad Elsevier.
    Oost-Europese samenlevingen zijn sterk gecriminaliseerd 
    Oost-Europese samenlevingen zijn sterk gecriminaliseerd

    Siegel geldt als de Nederlandse deskundige op het gebied van de Oost-Europese maffia.

    Import misdaad
    'Brussel weigerde het gevaar van de import van misdaad onder ogen te zien,’ zegt Siegel. Meer wantrouwen was volgens haar op z’n plaats geweest. 'Die Oost-Europese samenlevingen zijn sterk gecriminaliseerd.'
    Meer lezen op:
    elsevier


    28-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminele bendes kosten winkelier 250 miljoen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Criminele bendes kosten winkelier 250 miljoen

    Algemeen Nieuws | 04-11-2009 08:25 | Willem-Paul de Mooij

     BRUSSEL – Nederlandse winkeliers lijden jaarlijks voor 250 miljoen euro schade door rondtrekkende bendes, met name uit Oost-Europa. Detailhandel Nederland luidt hierover vandaag de noodklok met een nieuw onderzoek.

     De schade die de winkeliers oplopen komt door winkeldiefstallen, inbraken en ramkraken. Over heel Europa komt het jaarlijkse schadebedrag uit op 7,6 miljard euro
    Meer lezen op:
    levensmiddelenkrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dramgeloof slaat weer toe

    Het dramgeloof slaat weer toe

    Geplaatst door Joost Niemoller op 27 februari, 2012 

    Er moet een gebedsruimte voor moslims komen in de Hogeschool van Amsterdam, vindt Marcouch.De moslims hebben weer iets om zich op te dringen binnen de Nederlandse maatschappij. Nu gaat het om een eigen gebedsruimte. Op de Hogeschool van Amsterdan wordt er tegenwoordig overal in het gebouw gebeden. In trappenhuizen, kelders. Zo dringt zich de islam op in een openbaar gebouw van de overheid. Waar studenten zouden moeten komen om ongestoord onderwijs te genieten, worden ze nu dag in dag uit geconfronteerd met het dramgeloof.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    27-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse leider Abbas roept Arabische Liga op tot mars op Jeruzalem
    Palestijnse leider Abbas roept Arabische Liga op tot mars op Jeruzalem



    Uitzicht op de Israëlische hoofdstad Jeruzalem, met op de voorgrond de joodse begraafplaats op de Olijfberg, die steeds vaker het doelwit is van Palestijnse vandalen.
     
    De Palestijnse leider Mahmoud Abbas heeft op de Internationale Al-Quds (Jeruzalem) Conferentie in Doha (Qatar) de Arabische Liga opgeroepen tot een mars op Jeruzalem om het 'Arabische en christelijke' karakter van Oost Jeruzalem te behouden. Daarmee draait Abbas zoals gewoonlijk de werkelijke feiten 180 graden om, aangezien het juist de Palestijnen zijn die al jaren alle bewijzen dat er ooit twee joodse Tempels op de Tempelberg stonden proberen te verwijderen. Mede als gevolg van Abbas' opruiingen is het de afgelopen dagen erg onrustig op en rond de Tempelberg. Palestijnen gooien met stenen naar bezoekers en schoppen relletjes, en ook vanaf de Gazastrook vuren terroristen weer regelmatig raketten af op Israël. (1)
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!