Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tieke
    blog.seniorennet.be/tieke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    14-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bus mijdt Goudse wijk

    Bus mijdt Goudse wijk

    door Sebastian Schramm
    GOUDA -  Na een reeks incidenten heeft vervoersbedrijf Connexxion gisteren besloten de Goudse probleemwijk Oosterwei links te laten liggen.


    De maatregel volgt op klachten van buschauffeurs. Zij melden dat zij op hun route door de wijk worden bespuugd, bedreigd en beroofd door vooral Marokkaanse jongeren, die stelselmatig tegen de bussen zouden schoppen.

    ,,De maat is na een lange reeks incidenten vol", bevestigt woordvoerster Anja Pieroen van Connexxion.

    Sinds gisteren rijden de chauffeurs met een grote boog om de beruchtste plekken in de probleemwijk Oosterwei heen.
    meer lezen op:
    telegraaf


    13-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije: Griekse minderheid bijna uitgestorven
    Turkije: Griekse minderheid bijna uitgestorven
    geplaatst: donderdag, 11 september 2008, 13.38 uur
    De Griekse minderheid in de Turkse stad Istanbul, het voormalige Constantinopel, staat op uitsterven, meldt de Turkse pers. In sommigen klassen van de Grieks-orthodoxe scholen zitten nog maar een handjevol kinderen. Het totaal aantal leerlingen uit deze minderheid bedraagt in Istanbul nog slechts 240. In de jaren vijftig waren dat er nog meer dan 5000.
    Volgens prognoses zijn er over tien tot vijftien jaar helemaal geen Griekse leerlingen meer, aldus directeur Yani Demircioglu van het het Zografyon-gymnasium in de krant Sabah. De school, waaraan ook de huidige patriarch Bartholomaios I heeft geleerd, telde in het schooljaar 1960/1961 nog meer dan 700 leerlingen. Nu zijn dat er nog maar 53. De zesde klas telt vier leerlingen.
    Bij andere niet-islamitische scholen doen zich dezelfde ontwikkelingen voor. De joodse gemeenschap heeft nog slechts één school. De Armeniërs, die de grootste christelijke minderheid vormen in Turkije, hebben nog slechts rond 3000 leerlingen. De Turkse staatsscholen barsten met klassen van zestig leerlingen vrijwel uit hun voegen. (KN/KNA)
    Bron:  Katholiek Nieuwsblad

    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vasten terwijl je buiten Ramadan niet bidt?
     

    Vasten terwijl je buiten Ramadan niet bidt?

    Zondag 24 augustus 2008 - 13:58:21 | 2096 keer bekeken


    Vasten terwijl je buiten Ramadan niet bidt?Vraag en antwoord:
    (bron: www.IslamQA.com, onder verantwoordelijkheid van Sjeich Mohammed Saalih al Munajjid)



    Als iemand tijdens Ramadan vast en gebeden verricht, maar ophoudt met bidden zodra Ramadan voorbij is, is het vasten van deze persoon dan geldig?

    Alle lof zij Allah,

    Het gebed is één van de pilaren van de Islaam en de belangrijkste pilaar na de Shahadatayn (getuigen dat er geen god is dan Allah Soebhanahoe Wa Ta'ala en dat Mohammed Salla Allahoe Alaihi Wa Sallam Zijn Boodschapper is).
    Het is tevens een verplichting voor elk individu. Eenieder die het gebed niet verricht omdat hij niet gelooft dat het verplicht is of omdat hij lui en onverschillig is, is een kaafir. Wat degenen betreft die vasten tijdens Ramadan en slechts bidden tijdens Ramadan; zij proberen Allah te misleiden. Hoe slecht zijn zij die Allah slechts tijdens Ramadan erkennen? Hun vasten is niet geldig als zij slechts tijdens Ramadan bidden. Door deze daad plaatsen zij zich buiten de Islaam door zich schuldig te maken aan kufr akbar.
    meer lezen op:
    eltawheed.nl

    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordanië is gevaar voor het vrije woord

    Jordanië is gevaar voor het vrije woord


       Illustratie Cyprian Koscielniak Illustratie Cyprian Koscielniak

    De aanklacht tegen Wilders en Denen inzake de islam heeft tot doel de westerse opvattingen over vrije meningsuiting juridisch de das om te doen, meent

    Elizabeth Samson.

    Er gebeuren vreemde dingen in de wereld van de internationale rechtspleging, dingen die weinig goeds voorspellen voor de toekomst van vrije meningsuiting. Uniek is bijvoorbeeld de Jordaanse rechtbank die twaalf Europeanen vervolgt in een extraterritoriale poging het debat over de radicale islam te smoren.

    De aanklager in Amman heeft de twaalf Europeanen beschuldigd van godslastering, minachting voor de islam en de gevoelens van moslims, en laster en smaad tegen de profeet Mohammed, in strijd met het Jordaanse strafrecht. De aanklachten zijn vooral ongebruikelijk omdat de
    meer lezen op:
    NRC


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer kinderen gebruikt voor zelfmoordaanslagen

    Meer kinderen gebruikt voor zelfmoordaanslagen

    Radicaalislamitische opstandelingen zetten steeds meer kinderen in bij zelfmoordaanslagen. Hoewel cijfers ontbreken, is volgens de Verenigde Naties sprake van een snelle stijging in onder meer Irak en Afghanistan.

    Behalve voor aanslagen, worden kinderen ook gemobiliseerd voor politieke en militaire activiteiten, stelde de speciale gezant van de VN voor kinderen in bewapende conflicten, Radhika Coomarawamy. Zij presenteerde gisteren in Genève een rapport over de misstanden.
    meer lezen op:
    hln.be

    10-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambulance-belagers vrijuit; ies cultuur...

    Ambulance-belagers vrijuit; ies cultuur...

    lekker togEen klap in het gezicht van Job Cohen. Naar aanleiding van de bedreiging aan het adres van ambulancepersoneel in 020 Gaza pleitte de burgervader voor een keiharde aanpak van de rotjochies. Sterker nog: Cohen noemde zowaar eens een keer het beestje bij de naam, alleen gaan diezelfde beestje wel gewoon vrijuit. De kinderrechter (ja, de knulletjes waren nog minderjarig) heeft namelijk in al haar wijsheid besloten de acht Marokkaantjes, die in 2006 bij het Amsterdamse De Mirandabad twee ambulancebroeders aftuigden, vrij te spreken. De hulpverleners kregen raken klappen, toen zij probeerden een bewusteloze vriend van de relschoppers te resetten. Allemaal leuk en aardig, maar volgens de kinderrechter kon niet bewezen worden wie van de acht boys er nu precies klappen heeft uitgedeeld
    meer lezen op:
    geen stijl


    09-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie neergestoken jongen verbijsterd over voorlopige vrijlating

    Familie neergestoken jongen verbijsterd over voorlopige vrijlating

    Messentrekker mag doorleren

    LEIDEN -  De ouders van Ruben Niggebrugge (18) zijn verbijsterd na de vrijlating van de 16-jarige Albnor Z. De jongen stak hun zoon in juni bijna dood, maar de rechter-commissaris liet hem vrij want 'de jongen moet toch ook weer naar school'
    .

    „Die Z. zit nu bij bekenden van onze kinderen in de klas, waar het onderwerp van de steekpartij tot verboden spreekstof is verklaard”, zegt moeder Annemiek Niggebruge.

    Ruben Niggebrugge verliet in juni een feestje, toen hij zag dat er onenigheid was tussen een paar van zijn vrienden en de drie verdachten Albnor Z., Amar H. en Ahmed M. De net geslaagde Leidse vwo-scholier sprong tussen de ruziënde partijen om een handgemeen te voorkomen. Dat leek te lukken tot Z., die al op het punt stond om weg te fietsen, zich kennelijk had bedacht.
    meer lezen op:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevarengeld verloskundige in probleembuurt

    Gevarengeld verloskundige in probleembuurt

    Door HANS VAN SOEST
    DEN HAAG - Verloskundigen in achterstandswijken krijgen extra geld om zich te beveiligen tijdens hun werk. Het tarief voor de hulp aan zwangere vrouwen in ‘slechte buurten’ gaat met 23 procent omhoog.
    afbeelding vergroten FOTO ARMIN WEIGEL
    Dat schrijft minister Klink (Volksgezondheid) vandaag in een brief aan de Tweede Kamer.

    Verloskundigen klagen al tijden dat zij extra kosten maken voor hun werk in sommige buurten. Ze worden soms belaagd door junks die op zoek zijn naar medicijnen. Huisartsen krijgen al een hogere vergoeding voor het werk in wijken met veel probleemgezinnen. Vanaf 1 januari geldt dat ook voor vroedvrouwen.

    De vereniging voor verloskundigen KNOV is blij met het extra geld. ,,Het gaat niet alleen om veiligheidsmaatregelen,’’ zegt voorzitter Sjaak Toet. ,,We maken extra kosten omdat we in slechte buurten meer tijd kwijt zijn aan de klanten. Er wonen meer mensen die veel hulp nodig hebben.
    meer lezen op:
    AD

    08-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcouch en Enait succesvol.

    Marcouch en Enait succesvol.




    Bottehond        8 september 2008

    De voorbije week waren twee islamisten prominent in het nieuws. Ahmed Marcouch kon op applaus rekenen nadat hij jonge marokkanen opriep zich te gedragen in de publieke ruimte. Dit naar aanleiding van de zoveelste keer dat jonge straatjihadi's ambulancepersoneel verhinderden hun werk te doen. Faizel Enait, de bekende handenweigeraar, scoorde ook flink in het nieuws. Hij weigerde op te staan voor een Rotterdamse rechter. De islam, zo betoogde Enait, acht alle mensen gelijk. Daarom hoeft hij niet op te staan voor een ander mens. De Rotterdamse rechter gaf Enait gelijk. Hoewel Marcouch zelfs van de Telegraaf gejuich oogstte en Faizel Enait weggehoond werd waren beiden succesvol. Een korte analyse.

    Reeds eerder betoogde ik dat Marcouch, Faizel Enait, Tariq Ramadan, Fawaz Jneid, Cheppi en andere moslimse kopstukken dezelfde agenda nastreven: onderwerpen van het Westen aan de islam.  Hoewel ze allen een andere modus operandi volgen is hun gedrag steeds eenvoudig te herleiden tot die gezamenlijke agenda. Deze heren hebben die agenda niet zelf bedacht. Ik roep in herinnering dat de plannen  en strategie om het Westen te islamiseren die de moslimbroederschap heeft  en uitvoert enige jaren terug ontdekt werden.  En de daarin beschreven strategie wordt in het gehele Vrije Westen gevolgd door islamisten. 
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie van Marokkanen uit kritiek op Cohen

    Organisatie van Marokkanen uit kritiek op Cohen

    ANP

    Amsterdam, 8 sept. Het Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN) vindt dat burgemeester Job Cohen van Amsterdam zich vorige week „stigmatiserend” heeft uitgelaten. Dat liet de organisatie vandaag in een verklaring weten. Cohen zei dat bij bedreiging van en geweld tegen ambulancemedewerkers vaak Marokkanen zijn betrokken. Hij deed die uitspraak nadat circa vijf omstanders woensdag in Amsterdam-West hulpverleners hadden bedreigd. Die probeerden een 15-jarige jongen te helpen die zwaargewond was geraakt bij een steekpartij.
    meer lezen op:
    NRC

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD woest over korting cursus Arabisch

    VVD woest over korting cursus Arabisch

    maandag 8 september 2008 07:57

    Met de speciale U-pas krijgen allochtonen in de gemeente Utrecht wel korting op Arabische les, maar niet op Nederlands. VVD-Kamerlid Halbe Zijlstra is woedend en roept minister Ella Vogelaar (PvdA) van Integratie op het matje.

    Met de U-pas krijgen allochtonen korting op Arabische les

    Nederlands leren
    'Het enige dat de overheid moet doen, is mensen Nederlands bijbrengen,' zegt VVD-Kamerlid Halbe Zijlstra. 

    'Hiermee schiet je je doel voorbij,' zegt Eveline Schell van de Utrechtse VVD-fractie, die het onbegrijpelijk vindt dat op Nederlandse cursussen geen korting wordt gegeven.
    meer lezen op:
    eslsevier


    07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwart 'racisme'

    Zwart 'racisme'

    Volgens onze verlichte linkse multiculofielen en andere z.g. politiek correcten komt 'racisme' alleen bij blanken voor. Zeg dat je een neger een klootzak vindt en je wordt door deze verdachte lieden beschouwd als een heuse 'racist'. Andersom ligt dat anders. Een achterlijke moslim mag Nederlandse vrouwen best hoeren noemen. Dat is immers 'cultuur'. Ook over de misstanden in Zuid-Afrika zijn onze 'goedmenschen' opvallend stil.
    06-09-2008      Lees verder... op uitkijk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Milli Görüs heeft banden met terreurorganisaties'

    'Milli Görüs heeft banden met terreurorganisaties'

    zondag 7 september 2008 09:35

    Uit een geheime analyse van een Regionale Inlichtingendienst, blijkt dat de Turkse moskeeorganisatie Milli Görüs banden heeft met financiers van terrorisme en extremisme.
    Voorzitter van Milli Görüs Yusuf Altuntas Voorzitter van Milli Görüs Yusuf Altuntas

    De analyse is ook in het bezit van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst en is in handen gekomen van de Telegraaf.

    Dat schrijft de krant vandaag.

    Duitsland
    De Duitse Ibrahim El-Zayat zou de spin in het web zijn en vertegenwoordiger van de extremistische Moslim Broederschap. Hij zou zich bemoeien met de invulling van belangrijke posities in Nederland.

    Milli Görüs, dat in Nederland ruim honderd verenigingen en stichtingen,
    meer lezen op:
    elsevier
    en
    uitkijk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leugenachtig rapport Veerman mag niet naar de Tweede Kamer.

    Leugenachtig rapport Veerman mag niet naar de Tweede Kamer.


    Muriel Muyres        6 september 2008

    Meneer Balkenende waar bent u in Godsnaam toch mee bezig?

    Ik roep de Tweede Kamer en de regering op het rapport van Veerman te weigeren. Het moet eerst leugenvrij zijn voordat de voorstellen besproken kunnen worden. Het broeikaseffect bestaat niet.
     
    De Tweede Kamer spreekt alleen nog over verhullende abstracties zoals: sociaal gezicht, duurzaamheid, sterke schouders zwaarste lasten, etc. Maar niemand kan omschrijven wat dit dan is. men praat slechts over leugens en verzinsels. We hebben een bemiddelingsdemocratie. Praten over problemen die verantwoordelijke politici zelf in het verleden veroorzaakt hebben. Eindeloos bemiddelen ter verlichting van de problemen voor het volk en om andere problemen onder het tapijt te vegen (onderwijs). Men biedt geen perspectief, geen toekomst en heeft geen toekomstvisie.
     
    Terwijl het bestuurswerk zou moeten gaan over ons bestaan in de toekomst, wordt de toekomst van de jeugd op het spel gezet. Men moet zich eens goed afvragen of de jeugd dezelfde welvaart kan genieten als de welvaart die nu door zijn of haar ouders wordt verkwanseld. Men claimt uit de vrijheid en middelen van de jeugd om de eigen malaise te verdoezelen.
     
    Het lijkt me dat de tijd is aangebroken om de Tweede Kamer te vragen te stoppen met deze onzin, want de schade wordt onoverzichtelijk en gaat over in chaos. (Eurlings moet wegen aanleggen en daar is hij druk mee bezig, onderwijl subsidieert hij milieudefensie die de aanleg van snelwegen frustreert. En als je vraagt wat er met het geld is gebeurd weet niemand waar het is gebleven. )
    meerlezen op:
    het vrijevolk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leugenachtig rapport Veerman mag niet naar de Tweede Kamer.

    Leugenachtig rapport Veerman mag niet naar de Tweede Kamer.


    Muriel Muyres        6 september 2008

    Meneer Balkenende waar bent u in Godsnaam toch mee bezig?

    Ik roep de Tweede Kamer en de regering op het rapport van Veerman te weigeren. Het moet eerst leugenvrij zijn voordat de voorstellen besproken kunnen worden. Het broeikaseffect bestaat niet.
     
    De Tweede Kamer spreekt alleen nog over verhullende abstracties zoals: sociaal gezicht, duurzaamheid, sterke schouders zwaarste lasten, etc. Maar niemand kan omschrijven wat dit dan is. men praat slechts over leugens en verzinsels. We hebben een bemiddelingsdemocratie. Praten over problemen die verantwoordelijke politici zelf in het verleden veroorzaakt hebben. Eindeloos bemiddelen ter verlichting van de problemen voor het volk en om andere problemen onder het tapijt te vegen (onderwijs). Men biedt geen perspectief, geen toekomst en heeft geen toekomstvisie.
     
    Terwijl het bestuurswerk zou moeten gaan over ons bestaan in de toekomst, wordt de toekomst van de jeugd op het spel gezet. Men moet zich eens goed afvragen of de jeugd dezelfde welvaart kan genieten als de welvaart die nu door zijn of haar ouders wordt verkwanseld. Men claimt uit de vrijheid en middelen van de jeugd om de eigen malaise te verdoezelen.
     
    Het lijkt me dat de tijd is aangebroken om de Tweede Kamer te vragen te stoppen met deze onzin, want de schade wordt onoverzichtelijk en gaat over in chaos. (Eurlings moet wegen aanleggen en daar is hij druk mee bezig, onderwijl subsidieert hij milieudefensie die de aanleg van snelwegen frustreert. En als je vraagt wat er met het geld is gebeurd weet niemand waar het is gebleven. )
    meerlezen op:
    het vrijevolk

    06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het niet zo tragisch was, dan was het echt hilarisch

    Als het niet zo tragisch was, dan was het echt hilarisch

    Tijdens de VN-conferentie tegen racisme in Durban in 2001 lieten antiwesterse fanaten volgens Pascal Bruckner hun ware, antisemitische gezicht zien. Democratische landen, vindt de Franse filosoof, zouden weg moeten blijven bij een herhaling van deze vertoning, volgend jaar in Genève.

    In september 2001 vond in de Zuid-Afrikaanse stad Durban de derde Wereldconferentie tegen Racisme van de Verenigde Naties plaats, die tot doel had erkenning te krijgen voor aan slavernij en kolonialisme gerelateerde misdaden. De organisatoren van het evenement hoopten dat de gehele mensheid deze plichtmatige gelegenheid zou aangrijpen om haar geschiedenis met berusting te aanvaarden.
    meer lezen op:
    Trouw


    05-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Als mijn broer sterft, dan jullie ook'

    'Als mijn broer sterft, dan jullie ook'

    Door KEMAL RIJKEN
    AMSTERDAM - Hulpverleners van het ambulancebedrijf Verenigd Ziekenvervoer Amsterdam (VZA) hebben genoeg van scheldpartijen en doodsbedreigingen van slachtoffers en omstanders. Burgemeester Cohen is het ook beu en komt met maatregelen.
    afbeelding vergroten Ambulancewerknemers van VZA praten over de aanpak van Cohen. FOTO MARCO OKHUIZEN
    ,,Je rukt uit om iemand te helpen en als je op de ongeluksplek aankomt, word je met de dood bedreigd,'' zegt hulpverlener Nico Weiland (49) verontwaardigd. Woensdagavond was het opnieuw raak. Ambulance en politie kregen rond zes uur een melding: een 18-jarige Marokkaan had in de wijk Geuzenveld een 15-jarige Marokkaanse jongen neergestoken. Bij aankomst van de hulpverleners stond er een boze groep jongeren en familieleden. Ze bedreigden het ambulancepersoneel: ,,Als mijn broertje doodgaat, gaan jullie ook dood.''
    meer lezen op:
    AD

    03-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ede zint op samenscholingsverbod Marokkaanse reljeugd
    Ede zint op samenscholingsverbod Marokkaanse reljeugd

    Ede broedt op een samenscholingsverbod om de overlast van probleemjongeren aan te pakken. Voor de Gelderse gemeente zou dat een unicum zijn en daarom spreekt burgemeester Cees van der Knaap (CDA) van een onorthodoxe maatregel. Een groep van tien jongeren van Marokkaanse afkomst zou stelselmatig buurtbewoners lastigvallen in de wijk Veldhuizen.

    Onlangs werden een handvol auto's in brand gestoken en de ruiten van een politieauto en een wijkpost ingegooid. Van der Knaap gaat deze week praten met de korpschef in Gelderland en de hoofdofficier van justitie. Tijdens dit zogeheten driehoeksoverleg zal onder meer een samenscholingsverbod ter sprake komen, bevestigt Van der Knaap via een woordvoerder.

    Veldhuizen wordt al jaren getroffen door overlast van hangjongeren. Afgelopen november gingen Marokkaanse ouders nog undercover op twee buslijnen, omdat jongeren uit de wijk chauffeurs en passagiers zouden bespugen en belachelijk zouden maken. Op 11 september 2001 trokken Marokkaanse jongeren door de straten, naar verluidt om te vieren dat er aanslagen op de Verenigde Staten waren gepleegd.
    meer lezen op:
    maroc.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte verraadt Israël door Hezbollah te erkennen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Egypte verraadt Israël door Hezbollah te erkennen




    Originele vlag van Hezbollah, die zorgvuldig uit het oog van Westerse camera's wordt gehouden
     
    De Egyptische minister van Buitenlandse Zaken Ahmed Abu Ghait heeft afgelopen week in het geheim overlegd met leiders van de Islamitische terreurgroep Hezbollah in Beirut. De pro-Iraanse jihadstrijders, die bij de VN en veel landen op de verboden lijst van terroristische organisaties staan, kregen zelfs een uitnodiging voor een officieel bezoek aan Caïro.

    Analysten noemen de Egyptische stap een 'mes in de rug' bij de Israëlische premier Olmert en minister van Defensie Barak, die in hun politiek zwaar hebben ingezet op de bemiddeling van Egypte, onder andere om Hamas op de Gazastrook in toom te houden en de vrijlating van de ontvoerde Israëlische soldaat Gilead Shalit veilig te stellen.
    meer lezen op:
    weeswaakzaam

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook niet-vastende moslims respecteren

    Ook niet-vastende moslims respecteren

    De belangrijkste islamitische autoriteit in Turkije doet een beroep op gelovige moslims tolerant te zijn ten opzichte van niet vastende landgenoten in de maandag begonnen ramadan. Iemand onder druk te zetten om te vasten is volgens de chef van het Turkse departement voor godsdienst, Ali Bardakoglu, een “buitengewoon hatelijk” gedrag. Dat berichtte het dagblad Yeni Safak in zijn editie van dinsdag.

    Turkije is een vrij land waarin iedereen zelf mag besluiten of hij bidden en vasten wil of niet, stelde Bardakoglu. Bovendien zou het individuele gelovigen niet toegestaan zijn anderen van zonde te betichten.

    Volgens het Katholiek Nieuwsblad komt het soms vooral voor op het Turkse platteland dat tijdens de Ramadan niet-vastende moslims door hongerige en ontstelde medegelovigen gemolesteerd worden
    meer lezen op:
    maghreb




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!