Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    biekevanghent
    blog.seniorennet.be/biekeva
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G8: Obama kiest voor Hollande, Merkel geïsoleerd

    G8: Obama kiest voor Hollande, Merkel geïsoleerd

    Geplaatst door Nick Ottens op 19 mei, 2012
    De leiders van de G8 in Camp David

    De Duitse bondskanselier kan dit weekend op weinig steun rekenenen in Camp David. Voordat de leiders van de acht grootste industrielanden min China bijeenkwamen, maakte de Amerikaanse president Barack Obama duidelijk dat hij de koers van de kersverse Franse president François Hollande steunt.

    Voorafgaande aan de G8-top riep Obama de andere leiders op om "op een verantwoorde manier de begrotingstekorten weg te werken." Hij voegde eraan toe dat dat gepaard moet gaan met een "sterke groei agenda."
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    19-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortdurend aangevallen en gemolesteerd door moslims: Homoseksuelen vluchten uit Hamburg

    Voortdurend aangevallen en gemolesteerd door moslims: Homoseksuelen vluchten uit Hamburg

     

    Openbare terechtstelling van homoseksuelen

    Voorwoord van Michael Mannheimer

    Ik heb de nieuwste fatwa van de islamitische rechtsgeleerde Dr. Yusuf al-Qaradawi over homoseksualiteit gepubliceerd, waarin wordt vastgelegd, dat er voor homo´s maar één straf kan zijn: de dood. Echter – Allah is wijs en barmhartig -, de shariarechtbanken kunnen er over beslissen of homo´s levend verbrand, van hoge gebouwen geduwd of aan bouwkranen opgehangen worden. Deze doodsfatwa voor homoseksuelen oriënteert zich, net zoals alle andere fatwa´s, uitsluitend op de beide heilige geschriften van de islam: koran en Hadith en zijn daarom ook niet aan te vechten door gematigde moslims, tenzij ze het risico zouden willen lopen om zelf het slachtoffer te worden van een aanklacht wegens godslastering of ketterij.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imamschandaal in Zweden

    Imamschandaal in Zweden

    Een under-coverreportage van de Zweedse openbare omroep SVT resulteerde woensdag in een schandaal van dimensies in het Scandinavische land. Uit de reportage bleek namelijk dat de imams aan enkele van de grootste moskeeën van het land zich weinig aantrekken van de Zweedse wetten wanneer ze hun gelovigen raad geven, en vrouwen aanmaanden tot volledige onderwerping aan hun man.
    Meer lezen op:
    brusselsjournal.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De totale verachting

    Zo af en toe komen er bij de redactie verzoeken binnen tot het plaatsen van een artikel , dat dan door de redactie wordt goed-of afgekeurd. De redenen kunnen talloze zijn, maar als wij een artikel ontvangen van Wim, dan weten wij bij voorbaat dat er geen speld tussen te krijgen is met wat hij “op papier”zet. Zo ook deze keer, want lees wat Wim veracht en u zult het met de meeste punten eens zijn.

    IK VERACHT HET LAND dat toestaat dat het ongekozen staatshoofd de rechters dwingt
    ERWIN LENSINK voor een klein vergrijp op dit moment al twee jaar gevangenisstraf op
    te leggen.
    IK VERACHT HET LAND waarin de rechters klakkeloos de bevelen van het ongekozen
    staatshoofd opvolgen en het recht op zijn beloop laten.
    IK VERACHT HET LAND dat het ongekozen staatshoofd, een van de rijkste lieden van de
    wereld, niet dwingt belastingen te betalen.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    18-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja: ik stem PVV; wat mankeert daar eigenlijk aan?

    Ja: ik stem PVV; wat mankeert daar eigenlijk aan?


    corstius
    Jelle Brandt Corstius is dol op Oekraïne en weet alles van de do’s en dont’s in het Oost-Europese land. Ook schreef Corstius het boekje ‘Universele Reisgids voor Moeilijke Landen’, niet onhandig tijdens het reizen in ‘moeilijke landen’. Hij schreef slechts 3 boeken tot dusver, die overigens geen staande ovaties teweeg brachten. Een vierde is op komst, dus het blijft noodzakelijk om te sabbelen aan de Staatsruif middels de VPRO, waar hij af en toe een programma voor maakt. Lage kijkcijfers, dat wel.

    Brandt Corstius, de naam klinkt als van een gemene plantersfamilie op destijds Java, was gisteravond te gast bij Knevel & van den Brink. Een actualiteitenprogramma uit de schoot van ’s Heeren omroep: de EO. En zie: aan hen verscheen ook het Noorderlicht van de PvdA, Diederik Samsom. Aspirant banenjager van beroep, om te beginnen bij voorkeur Minister president van alle Nederlanders, behalve hen die PVV stemmen.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    17-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel: No-Go-Areas worden als “BEZIENSWAARDIGHEID” aangeprezen

    Brussel: No-Go-Areas worden als “BEZIENSWAARDIGHEID” aangeprezen (+ video)

    Door: E.J. Bron


    Moeten u en uw gezin nog plannen maken voor de vakantie? Twijfelt u misschien tussen een vakantie in een stad of een avontuurlijke vakantie? Wat denkt u van een combinatie van beide?
    WeltOnline prijst een stadsvakantie naar Brussel aan – en opdat het avontuurlijke element niet tekort komt, adviseert men om ook per se de No-Go-Areas in de EU-hoofdstad te bezoeken:
     
    Toegegeven, criminaliteit is in de hoofdstad van België een groot probleem, het aantal vooral kleine delicten is zo groot als de werkloosheid. Veel wijken – Anderlecht, Molenbeek, Cureghem – gelden als No-Go-Areas. Het klopt, bij het invallen van de duisternis moet men daar niet verdwalen.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    16-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een trotse zionistische moslim

    Een trotse zionistische moslim

    Geplaatst door Kasim Hafeez op 15 mei, 2012

    Ik ben een zionist, een trotse moslimzionist, en ik houd van Israël. Maar dit was niet altijd het geval. Sterker nog, lang was ik juist radicaal het tegenovergestelde. Ik maakte het sterke antisemitisme en de anti-Israël-activiteiten die plaatsvinden op de Britse universitaire campussen van nabij mee. Want ik was ook zo'n actieve antisemitische anti-Israël-activist.

    Opgroeiend in de islamitische gemeenschap in het Verenigd Koninkrijk werd ik gebombardeerd met informatie en meningen die in het beste geval Israël veroordeelden en Joden afschilderden als dieven en moordenaars. In het ergste geval riep zij op tot de volledige vernietiging van de "zionistische entiteit" (Israël) en alle Joden. Kortom, er was geen plaats voor een Joodse staat in het Midden-Oosten.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België is een immigratienatie

    België is een immigratienatie

    België is een immigratienatie: 25% van de bevolking is van oorsprong migrant. Prognoses voorzien een stijgende trend en versterken de immigratienatie.

    Itinera pleit voor een integratiebeleid die alle bestuursniveaus aanspreekt en die berust op een brede consensus

    Het Itinera Institute lanceert een reeks van studies en debatten onder het motto "Mobilisatie voor integratie". Laurent Hanseeuw (fellow Itinera Institute) stelt in zijn rapport vast dat België een immigratienatie is.

    België is een immigratienatie
    Meer lezen op:
    itinerainstitute.org


    15-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets dan ergernis met Oriëntalen? Een actueel overzicht

    Niets dan ergernis met Oriëntalen? Een actueel overzicht

    Mensen uit andere cultuurkringen gelden bij ons als grote verrijking. Hieronder een heel normaal dagelijks overzicht van de vele facetten van deze “verrijking”.

    In Oldenburg staat een moslim voor de rechtbank, die zijn dochter heeft afgeslacht, omdat zij zonder zijn toestemming trouwde. In Berlijn staat een Turk voor de rechtbank, omdat hij een Duitse gedwongen heeft te trouwen met zijn jongere broer in Turkije, zodat hij een verblijfsvergunning in Duitsland kreeg. In Neuss staan Oriëntalen voor de rechtbank, die oude mensen hebben beroofd – en zich daar heel goed bij voelden. In Berlijn heeft een moslim een camerateam aangevallen. Een Turk heeft in Berlijn twee mensen doodgeschoten. In een Oriëntaals theehuis in Lüneburg zijn 20 leden van grote families met elkaar op de vuist gegaan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Utrechtse Romafamilie logeert gratis in hotels
    Utrechtse Romafamilie logeert gratis in hotels

    Gemeente betaalde 29 mille aan hotels, diners en telefoonkosten

    Burgemeester van Utrecht Aleid Wolfsen. © ANP.

    De beruchte Romafamilie Nicolich is een half jaar lang op kosten van de gemeente Utrecht ondergebracht in hotels en op vakantieparken. Dat blijkt uit stukken die het AD in handen heeft. De huisvesting kostte de gemeente 29.000 euro. De gemeenteraad kende de details van de deal niet.

    De overnachtingen werden geregeld door de rechterhand van burgemeester Aleid Wolfsen. Het AD kreeg de nota's in handen met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur.
    Meer lezen op:
    AD.nl


    13-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ware Islamofobie

    Ware Islamofobie

    moslimvote
    In een tot op het bot verdeeld Nederland staan linkse utopisten voor: open grenzen, wegkijken van de realiteit en “racist” zeggen tegen rechtse critici zodra een schattig Afrikaantje blijkt te zijn uitgeprocedeerd. Rechts protectionisme betekent: opkomen voor je eigen stuk op basis van feiten.

    De linkse gezindte overleeft uitsluitend bij de gratie van zielige mensen. Links hoeft dit helemaal niet zelf te zijn zoals revolutionairen op barricades of vroeger de arbeiders met als vijand de kapitalist. Immigranten zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Wilders.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders gaat deze verkiezingen winnen

    Wilders gaat deze verkiezingen winnen

    Geplaatst door Joost Niemoller op 13 mei, 2012 - 12:44

    Op deze site, maar ook in de media, wordt Wilders afgeschreven. De wensdenkers gaan op hun neus kijken.

    De breker betaalt, heet het. Maar als iets opvalt, dan is het wel dat Wilders helemaal niet betaalt voor het feit dat hij dit kabinet heeft laten springen. De dalende lijn van de PVV is na de breuk juist omgezet in een stijgende. Uit de peilingen blijkt, wat ik al voorspelde: De VVD wordt de grootste verliezer van deze verkiezingen. De VVD wordt tegen zijn zin in gedwongen om mee te gaan in het linkse bezuinigingsakkoord van de Kunduz coalitie, waarbij naast allerlei extra subsidiies voor het milieu, veel geld voor ontwikkelingshulp, het terugdraaien van de subsidies op de kunsten, ook veel maatregelen staan die de middeninkomens gaan treffen, zoals de opheffing van de hypotheekrente aftrek, de 400 euro eigen bijdrage en de verhoging van de BTW. Met name die laatste maatregel zal vooral de kleine ondernemers treffen, de basis van de VVD. In Duitsland worden de liberalen door dergelijke belastingverhogingen al weggevaagd
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    12-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racisme ‘het smerige geheim van de Arabische wereld’

    Racisme ‘het smerige geheim van de Arabische wereld’

    Noord-Afrika, 2012

    Racisme is diep geworteld in de Arabische wereld. VN Watch publiceerde in 2010 een artikel over de geschiedenis van racisme tegenover zwarte gastarbeiders in Libië. In 1998 sprak het Committee for the Elimination of Racial Discrimination (CERD) haar zorg uit over het racisme in Libië tegenover zwarte Afrikaanse gastarbeiders.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekeerlingendagen, islamcongressen, benefiets; de opkomst van de islamitische ‘oecumene’

    Bekeerlingendagen, islamcongressen, benefiets; de opkomst van de islamitische ‘oecumene’

    Door Carel Brendel, 12 mei 2012

    Conferenties, islamcongressen, benefietavonden, islamkampen en – afgelopen zondag – de Nationale Bekeerlingendag. De afgelopen jaren is een soort islamitische ‘oecumene’ ontstaan, waarin diverse orthodoxe groeperingen steeds beter samenwerken. Deze op zending en bekering gerichte islam krijgt financiële en organisatorische steun vanuit Koeweit en de Moslimbroederschap, maar is geen zaak van de Moslimbroeders alleen. De door politici, sociologen en godsdienstwetenschappers voorspelde en gewenste Nederlandstalige islam krijgt steeds meer vorm. Maar het is niet de liberale beweging geworden, die de Amsterdamse PvdA-voorman Lodewijk Asscher voor ogen had toen hij in 2005 pleitte voor een ‘Hollandse islam’.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    11-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extremistisch geweld tijdens Indonesische tournee van Irshad Manji

    Extremistisch geweld tijdens Indonesische tournee van Irshad Manji

    Door Carel Brendel, 10 mei 2012

    De Canadese schrijfster Irshad Manji heeft de afgelopen dagen de Indonesische versie van haar nieuwe boek Allah, Liberty and Love gepresenteerd in Indonesië. Haar optredens in de steden Jakarta (zie foto), Solo en Jogjakarta werden verstoord en/of afgelast als gevolg van bedreigingen en geweld van extremisten. Vergeleken daarmee was de inval van een knokploeg van Shariah4Belgium, eind vorig jaar in het Amsterdamse debatcentrum De Balie, kinderspel volgens de islamhervormster.
    Meer lezen op:
    carelbrendel


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Presidentskandidaat Moslim Broederschap Egypte zal Jeruzalem 'bevrijden' en hoofdstad van Kalifaat maken'
    'Presidentskandidaat Moslim Broederschap Egypte zal Jeruzalem 'bevrijden' en hoofdstad van Kalifaat maken'
    'Miljoenen martelaren zullen naar Jeruzalem marcheren' - 'Verban de slaap uit de ogen van alle Joden'

      
    Tienduizenden uitzinnige Egyptische moslims zingen 'verban de slaap uit de ogen van alle Joden' en verheugen zich op een nieuwe oorlog tegen Israël.
     
    Volgens de Egyptische islamitische geestelijke Safwat Higazi zal Mohamed Mursi, de officiële presidentskandidaat van de Moslim Broederschap die een grote kans maakt de verkiezingen te winnen, Jeruzalem 'bevrijden' van de 'Zionisten' en zal hij de stad tot de nieuwe hoofdstad van het wereldwijde islamitische Kalifaat maken. Mursi deed vandaag zelf ook een duit in het zakje en kondigde aan dat hij als president de strenge islamitische Sharia wetten zal toepassen (2).
    Meer lezen op:
    xandernieuws






    10-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witteman & Bouazza: de daverende domkop en de hysterische haatsnee

    Witteman & Bouazza: de daverende domkop en de hysterische haatsnee

    Bij het overlijden van Edward Saïd in 2003 is deze uitvinder van het begrip “Oriëntalisme” door Hans Jansen ooit “de luchtfietser van het Midden Oosten” genoemd.  Het was een veel te zacht artikel, want Saïd was een blinde ideoloog, een fanaticus en een bedrieger. Maar ja, in die tijd sprak Hans Jansen dan ook nog van “zowel de goede als de slechte kanten van de islam”.

    Misschien is dit nog het meest veelzeggend: wijlen Anil Ramdas was een groot bewonderaar van Saïd en zijn Oriëntalisme-gelul. Ergens in 2011 schreef ik :
    Door:
    Martien Pennings


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ineke van Gent : een slimme meid is ………..

    Of Ineke van Gent echt een slimme meid is laten wij aan uw oordeel over, maar de wervingsspreuk van de Marine : “een slimme meid is op haar toekomst voorbereid” is zeker wèl van toepassing op Ineke, die zich niet meer verkiesbaar gaat stellen voor een 2e kamerlidmaatschap. “Goed voorbeeld doet goed volgen”, is het andere gezegde, dat wij aan willen halen, u merkt, het is zondagochtend en zijn wij wat filosofisch gestemd. Goed voorbeeld volgen ? Nu , het zou beter klinken als wij zouden schrijven “een roversvoorbeeld volgen”, want mummelbekje Femke Halsema ging haar reeds voor. Niet de bijbel, noch de koran ging deze dames voor , maar eerder das Kapital van hun grote roerganger de heer Marx, of was het toch de APPA ?
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram

    Bram

    Geplaatst::
    do, mei 10th, 2012
    Wat is het leven waard? Ach, dat verschilt. Van 3 maanden geheel verzorgd uitrusten voor het doodrijden van een peuter door van een straat een motorracebaan te maken, tot…

    Op 15 januari wilden twee Nieuwe Nederlanders (NN), een uit Beuningen, een uit Nijmegen, pardoes het Belvoirhotel in Nijmegen beroven. Bij dat hotel zagen ze een politieauto, en de aspirant rovers sloegen op de vlucht. Hoe wanhopig en onverstandig, maar als cultuurverrijkers zijn zij geëxcuseerd – wat deed die politieauto daar?

    In hun onnodige verwarring en wanhoop sloegen zij op de vlucht (de Nieuwe Nederlanders). Dat vluchten gebeurde gelukkig snel, maar ze hadden pech. Gedwongen door rood verkeerslicht te rijden kwamen zij op het trottoir terecht waar een inwoner uit Arnhem hinderlijk in de weg liep. Geen wonder dat die voetganger zijn hufterig gedrag niet overleefde – wat doet een inwoner van Arnhem in Nijmegen?
    Meer lezen op:
    artikel7


    09-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpletterende Duitse documentaire 'De Griekenland Leugen'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Verpletterende Duitse documentaire 'De Griekenland Leugen'
    Voormalig EU Commissaris Frits Bolkestein velt bitter oordeel over 'Brussel' - 'Politici in Europa verbijsterend naïef'

    Talloze mensen die alles zijn kwijt geraakt slapen op straat - niet in een achterbuurt, maar in de wijken in en rond het centrum van Athene.
     
    De allerrijksten van Griekenland die nog steeds geen cent belasting hoeven te betalen - letterlijk. De EU miljarden waar geen stuiver van bij de bevolking terecht komt. Openlijke drugshandel, prostitutie, massale criminaliteit en burgers die op straat slapen - niet in een achterbuurt, maar in de bijna alle wijken in en rond het centrum van Athene. Griekenland is één grote puinhoop en is dat feite altijd al geweest, maar na de verkiezingsoverwinning van 'links' zinkt het land nog verder weg in chaos en wordt het onregeerbaar. De Duitse ZDF documentaire 'De Griekenland Leugen' laat niet alleen zien hoe hopeloos het land er voor staat, maar ook hoe schandalig de burgers van de EU door 'Brussel' en vooral ook hun regeringen werden en worden bedrogen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!