Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    stabos
    blog.seniorennet.be/stabos
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra politie-inzet tegen criminaliteit rond ramadan

    Extra politie-inzet tegen criminaliteit rond ramadan

    vrijdag 13 juli 2012

    Utrecht en Den Haag zetten deze zomer meer politie in tegen criminaliteit van moslims die in Nederland verblijven tijdens de ramadan. Veel Marokkanen blijven deze zomer in Nederland, omdat de vastenperiode die op 20 juli begint, in het warme Marokko een stuk zwaarder is.
    De ramadan is moeilijker in het hete Marokko 
    De ramadan is moeilijker in het hete Marokko
    Dat schrijft het Algemeen Dagblad vrijdag.

    Grote evenementen
    De vastenmaand ramadan valt voor het eerst in 32 jaar precies in de Nederlandse zomervakantie. Een woordvoerder van het Utrechtse politiekorps zegt tegen de krant dat ze moeten inspelen op het samenvallen van deze twee periodes. Hoeveel extra personeel wordt ingezet wil hij niet zeggen.
    Meer lezen op:
    elsevier


    12-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosab Hassan Yousef – Van Hamas terrorist tot Israël supporter

    Mosab Hassan Yousef – Van Hamas terrorist tot Israël supporter

    Door Missing Peace 

    Mosab Hassan Youssef is de zoon van Hassan Yousef, de geestelijke leider van Hamas. Hij werd wereldberoemd toen hij een boek publiceerde over het Palestijnse terrorisme en zijn werk voor de Israëlische veiligheidsdienst Shin Beth.

    In dat boek, getiteld ‘Zoon van Hamas’, legt hij uit hoe hij een geleidelijk proces  doormaakte waardoor hij met geheel andere ogen naar de Palestijnse maatschappij ging kijken.
    Meer lezen op:
    missingpeace.eu/nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia-extremisme lastig te bestrijden met shariapredikers in de moskee

    Sharia-extremisme lastig te bestrijden met shariapredikers in de moskee

    Door Carel Brendel, 9 juli 2012


    Opiniemaker Ibrahim Wijbenga roept moskeeën en jongerenwerkers op om stelling te nemen tegen extremistische shariagroepen. Een lastige opgave omdat ook in moskeeën de sharia wordt gepredikt, alleen niet zo radicaal en provocerend als door de straatpredikers.

    “Het is de hoogste tijd dat de moslimgemeenschap stelling neemt tegen de praktijken van zelfbenoemde uitnodigers van de islam.
    Meer lezen op:
    carelbrendel


    11-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa immigratie zet gemiddelde intelligentie Nederland onder druk
    Massa immigratie zet gemiddelde intelligentie Nederland onder druk
    IQ kloof tussen migratiecontinent Europa en ontwikkeld Azië steeds groter

      
    In Zuid Koreaanse klassen zullen vanaf 2015 geen papier en geen boeken meer te zien zijn, maar enkel laptops en tablets. Terwijl ontwikkeld Azië steeds slimmer wordt is in Europa sinds de jaren '90 het omgekeerde het geval. Oorzaak: massa immigratie.
     
    De massale immigratie uit hoofdzakelijke Arabische- en moslimlanden zet de gemiddelde intelligentie in Nederland en andere Europese landen in toenemende mate onder druk en daarmee ook onze toekomstige ontwikkeling en welvaart. De Telegraaf berichtte dat de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, zich zorgen maakt over het snel groeiende aantal 'minderbegaafden' in zijn stad
    Meer lezen op:
    xandernieuws





    10-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tariq Ramadan en De Gouden Regel

    Tariq Ramadan en De Gouden Regel

    Door: J.A.Kapteyn


    De omstreden  islamitische filosoof en "bruggenbouwer" Tariq Ramadan, de man die 2 jaar geleden vanwege zijn islamistische opvattingen het gasthoogleraarschap aan de Erasmus Universiteit kwijtraakte, heeft weer eens een fraai staaltje van taqqiya ten beste gegeven tijdens een recent gehouden toespraak. Volgens Ramadan wordt de Gouden Regel binnen de islam erkend, niet alleen voor de islamitische Broeders en Zusters, maar voor de hele Mensheid. Voor zover we al niet wisten dat dat een leugen is, hieronder een toelichting WAAROM dit een opzichtige, grove, door de islam geïnspireerde leugen, en dus taqqiya is. 
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl 

    08-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is toch die media obsessie met Wilders?

    Wat is toch die media obsessie met Wilders?

    Geplaatst door Joost Niemoller op 8 juli, 2012

    Ook nu weer. Niet aflatende slechtnieuwsdrang bij de media.

    Gisteravond besteedde het TV programma Nieuwsuur tweederde van haar zendtijd aan de PVV.

    Waren er dan geen andere items? Ik zou zeggen van wel. Zo was er bijvoorbeeld de plotselinge bekering van de VVD tot de D66. Daarmee gaf de VVD aan dat wat hen betreft de keuze was gemaakt voor na de verkiezingen: Een draai naar een centrumlinks machtsblok. Ook was er de vaststelling dat de PvdA in thuisstad Amsterdam een groot verlies tegemoet ging. Of de wederzijdse liefdesverklaringen van CDA en PvdA. Over dit soort nieuwe gegevens zou je in verkiezingstijd interessante items kunnen maken.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    07-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijk rapport: Israëliërs hebben het wettelijke recht zich in heel Judea & Samaria te vestigen

    Opmerkelijk rapport: Israëliërs hebben het wettelijke recht zich in heel Judea & Samaria te vestigen

    Zicht op Tel Aviv vanop de heuvels in Judea & Samaria. Vooraan een Joodse ‘nederzetting’

    Mijn oog viel deze week op twee uitspraken van bekende [Belgische] beleidsmakers, die zich beiden in interviews in het julinummer van Joods Actueel ontpopten als voorstanders van de tweestatenoplossing: Maurice Sosnowski, voorzitter CCOJB: “Het CCOJB staat achter de tweestatenoplossing, binnen Israël is iedereen daarvan overtuigd en is er een meerderheid die tot een oplossing wil komen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    06-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine lettertjes ESM onthullen bewuste misleiding nationale parlementen
    Kleine lettertjes ESM onthullen bewuste misleiding nationale parlementen
    1,6 biljoen Nederlands geld op het spel, maar 2e Kamerleden lezen de tekst niet eens

      
    Bondskanselier Merkel krijgt op de ESM top vorig week een regelrechte judaskus -en feitelijk zelfs een kus des doods- van EC president Barroso, samen met EU president Van Rompuy het meesterbrein achter dit onvoorstelbare volksbedrog.
     
    Analisten van de Amerikaanse megabank Citi Group behoren hoogstwaarschijnlijk tot de weinigen die de tekst van het complete ESM verdrag dat vorige week werd gesloten hebben gelezen. In een intern rapport bestemd voor de klanten van de bank wordt onthuld dat de nationale parlementen doelbewust door de EU zijn misleid om hen te laten instemmen met het ESM. In tegenstelling tot wat men dacht dat was afgesproken hebben de donateurs van het ESM, de -met name Duitse en Nederlandse- belastingbetalers namelijk géén bevoorrechte status gekregen (1). Kortweg betekent dit dat wij geen cent van al het belastinggeld dat wij via het EFSF en het ESM in de schuldenlanden stoppen ooit nog zullen terugzien.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl





    05-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders gaat regeren

    Wilders gaat regeren

    Geplaatst door Joost Niemoller op 5 juli, 2012

    Ja, lach maar.

    Wilders zei in een interview met Elsevier dat hij niet uitsluit dat hij weldegelijk gaat regeren. Grootspraak? Verkiezingsretoriek? Zo zal het zeker worden opgevat.

    Maar als je er een beetje over nadenkt dan is de enige voor de hand liggende regering er een van PVV, VVD en SP. Jawel, een anti-Europa-blok.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse rechter: Hoofddoekje symbool van terrorisme; Overheid achter moorden op christenen
    Turkse rechter: Hoofddoekje symbool van terrorisme; Overheid achter moorden op christenen
    'Premier Erdogan en President Gül jagen het Ottomaanse Rijk na'



    In 2007 protesteerden veel Turken na de gruwelijke moord op 3 christenen (inzet) door 5 moslims met spandoeken zoals 'Solidariteit tegen fascisme. Wij zijn allemaal christenen.'

     
    Volgens de Turkse krant Zaman, die 1 miljoen abonnees heeft en vanaf volgend jaar ook in het Nederlands verschijnt, is op een geluidsopname te horen hoe de Turkse rechter en kolonel Ali Cakmakkaya in een officiële vergadering van militairen het hoofddoekje voor vrouwen een 'symbool van terrorisme' noemt en premier Erdogan en president Gül beschuldigt van het najagen van het voormalige islamitische Turks-Ottomaanse rijk. Uit een ander bericht van Zaman blijkt dat de Turkse overheid zelf de aanstichter is van een laster- en moordcampagne tegen christenen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl



    04-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro: realisme niet gewenst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Euro: realisme niet gewenst

    In Sarrazins eigen woorden: 'De kritiekloze eurogelovigen handelen uit een reflex waarin de boetedoening voor de Holocaust pas is voltrokken als Duitsland al zijn belangen en geld in Europese handen heeft gelegd.' En toen was het land te klein.
    Niemand minder dan Wolfgang Schauble, de minister van Financiën, reageerde door te zeggen dat Sarrazin of uit overtuiging hemelschreiende onzin verkocht dan wel uit commerciële motieven handelde. Categorie ad hominem dus.

    Het kon erger. Sarrazin lijdt sinds 2004 als gevolg van een tumoroperatie aan een gedeeltelijke gezichtsverlamming. Op 19 mei bestond de Turkse columniste Mely Kiyak het om Sarrazin in de Berliner Zeitung en de Frankfurter Rundschau te omschrijven als een 'lispelende, stotterende en stuiptrekkende karikatuur van een mens'.
    Meer lezen op:
    uitkijk.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim rijdt in op christendemonstranten: geen melding in de kranten, wel van “provocerende christenen”

    Moslim rijdt in op christendemonstranten: geen melding in de kranten, wel van “provocerende christenen”

    Moskee van Dearborn, Michigan

    (Door: Roelf-Jan Wentholt)

    In de plaats Dearborn in Michigan wonen veel moslims. Zij maken een derde van de bevolking uit. Jaarlijks houden zij een festival. Christenen zijn op dit festival niet welkom, vooral niet als zij krachtig gebruik maken van hun recht op vrije meningsuiting. Het afgelopen jaar werden ze door de moslim-meute aangevallen en verjaagd. En dat onder toeziend oog van de politie van Dearborn. In de lokale pers werden de christenen zeer negatief beschreven als ordeverstoorders en provocateurs. Twee dagen later, op zondag, protesteerden de christenen bij de moskee van Dearborn. Tijdens dit proces reed een moslim met zijn SUV op hen in.
    Meer lezen op:
    ej.bron.com


    03-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Utrecht mag scooter-aso's niet harder aanpakken

    © ANP.

    De gemeente Utrecht mag scooterrijders die overlast veroorzaken, niet harder aanpakken. De gemeente wilde scooters na twee ernstige verkeersovertredingen afpakken, maar dat mag niet van minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie.

    Opstelten vindt dat strafmaatregelen 'proportioneel en zorgvuldig' moeten zijn. Afpakken na twee overtredingen is te snel. Als een scooterrijder betrokken is bij een misdrijf, is het aan het Openbaar Ministerie om het afpakken van het voertuig deel van de straf te laten zijn, aldus de minister in een brief aan burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht.
    Meer lezen op:
    AD.nl



    02-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De prijs van de Europese immigratie

    De prijs van de Europese immigratie

    Door: vederso


    In zijn in 2008 verschenen boek 
    Et Delt Folk (“Divided A Nation”), bekeek de Deense historicus en schrijver Morten Jensen Uhrskov zorgvuldig de voor het publiek beschikbare bronnen. Hij toonde aan dat de openstelling van zijn land voor de massa-immigratie werd geregeld door slechts een deel van de bevolking, soms lijnrecht tegenover grote publieke oppositie. Grofweg waren de vertegenwoordigers van het politieke establishment, de media en de hoogste klassen voorstander van open grenzen, terwijl die van de lagere klassen vaak tegen waren. Deze kloof wordt door de bovenste segmenten van de samenleving voornamelijk gezien als veroorzaakt door racisme, vooroordelen, onwetendheid en xenofobie. 
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    30-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anand Soekhoe: Mijn kant van het verhaal

    Anand Soekhoe: Mijn kant van het verhaal

    Anand Soekhoe

    Geachte lezers, beste vrienden,

    Onlangs kwam ik in de regionale en landelijke pers naar aanleiding van mijn anti islam kritische tweets. Hierdoor ben ik een paar weken geleden (per zondag 20 mei) geschorst van het ‘Fioretti college’ (een VO school) te Lisse. Ik werkte hier amper een jaar, naar volle tevredenheid. Niet alleen van de directie en collega’s, maar ook vooral van de leerlingen en hun ouders! Ten tijde van mijn aantreden heb ik er geen geheim van gemaakt dat ik aanhanger van de PVV ben en duo-raadslid voor Leefbaar Leiden.
    Meer lezen op:
    hoeiboei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosab Hassan Yousef – Van Hamas terrorist tot Israël supporter

    Mosab Hassan Yousef – Van Hamas terrorist tot Israël supporter

    Door Missing Peace

    Mosab Hassan Youssef is de zoon van Hassan Yousef, de geestelijke leider van Hamas. Hij werd wereldberoemd toen hij een boek publiceerde over het Palestijnse terrorisme en zijn werk voor de Israëlische veiligheidsdienst Shin Beth.
    In dat boek, getiteld ‘Zoon van Hamas’, legt hij uit hoe hij een geleidelijk proces doormaakte waardoor hij met geheel andere ogen naar de Palestijnse maatschappij ging kijken. Uiteindelijk besloot hij om het terrorisme af te zweren en voor de Shin Beth te gaan werken.
    Meer lezen op:
    missingpeace.eu


    29-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sjeik Haitham al-Haddad: Trouwen? Hoe eerder hoe beter, speciaal voor meisjes

    Door Carel Brendel, 26 juni 2012

    Met aanvulling: Alle referenties van islaminstituut Dar-al-’Ilm

    Nieuws van Haitham al-Haddad, de Britse sjeik die volgens leunsteuldenker Folkert Jensma zulke ‘amusante adviezen’ aan gelovige moslims geeft. In Engeland is een onthullend filmpje opgedoken van de man, die een sharia-adviesraad voor Nederland wenselijk vindt
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihad-strijdster eindelijk doorgedrongen tot de Tweede Kamer

    Jihad-strijdster eindelijk doorgedrongen tot de Tweede Kamer

    Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Salima Belhaj, nu nog fractieleidster van de D66 in Rotterdam, staat op een verkiesbare plaats van de D66 kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012. Salima Belhaj, die geen enkele binding met het Marokkaanse volksdeel heeft, omdat ze in een afgeschermde omgeving te Harderwijk opgegroeid is, heeft enorm hard aan de weg getimmerd de laatste jaren. In 2006 kwam ik haar nog tegen bij een
    lijsttrekkersdebat in Tilburg, waar ze als fervent aanhangster van Lousewies van der Laan was.
    Meer lezen op:
    keesjemaduraatje







    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar: Italië en Spanje eisen opkopen staatsschuld in ruil voor hulp - aan zichzelf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Bizar: Italië en Spanje eisen opkopen staatsschuld in ruil voor hulp - aan zichzelf

     
    De Italiaanse premier Mario Monti en de Spaanse premier Mariano Rajoy hebben almaar meer hulp nodig en eisen in 'ruil' daarvoor nóg meer miljarden...
    Op de eerste de beste dag is de Eurotop over de financiële crisis ontaard in een bizarre, tragische klucht. Het is bijna niet voor te stellen, maar de landen die op dit moment het meeste hulp nodig hebben, Italië en Spanje, eisen dat in ruil voor het accepteren van die hulp (!!) de EU / ECB op korte termijn hun staatsobligaties opkoopt, zodat de rente die ze daarover moeten betalen weer gaat dalen. Een analogie: stel dat u een arme zieke oude buurvrouw heeft waar u boodschappen voor doet, en u biedt bij het afleveren van de boodschappen aan om deze voor haar te betalen. En dan zegt de arme vrouw dat ze dit alleen accepteert als ze ook uw autosleutels mag hebben. Sterker nog, ze eist die zelfs op.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Extremisten Afrika werken nauw samen'

    WASHINGTON - Drie van de grootste extremistische organisaties in Afrika werken nauw met elkaar samen.   

    Foto: AFP PHOTO / AU-UN IST / STUART PRICE

    Zij delen geld en explosieven en leiden samen plegers van aanslagen op.

    Daarvoor heeft de commandant van de Amerikaanse strijdkrachten in Afrika, generaal Carter Ham, maandag in een lezing in Washington gewaarschuwd.

    Zorgwekkend

    De drie organisaties waarop Ham doelde, zijn Boko Haram, actief in het noorden van Nigeria, de Somalische organisatie al-Shabaab en al-Qaeda in de Islamitische Maghreb.
    Meer lezen op:
    NU.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!