Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    zany62
    blog.seniorennet.be/zany62
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protest tegen wijken school voor moskee

    Protest tegen wijken school voor moskee

    door Marjolein van der Gaag
    ARNHEM -  Bewoners van de Arnhemse wijk Klarendal lopen massaal te hoop tegen de komst van een grote moskee op de plek van hun geliefde St. Jansschool.

    Honderden inwoners van de Vogelaarwijk hebben zich verenigd in de hoop te kunnen voorkomen dat het gezichtsbepalende pand uit 1927, waarin nog altijd les wordt gegeven, tegen de vlakte gaat. Op een informatieve bijeenkomst van de gemeente over de stand van zaken rondom het gebouw aan de Rosendaalsestraat eisten zij gisteren opheldering. Zo zijn ze woedend over het feit dat zij pas een jaar geleden te weten kwamen over de bouwplannen voor een groot gebedshuis. Dit moesten zij nota bene horen van de Islamitische Unie, waarmee de gemeente al in gesprek was over de verkoop van het terrein. Pas toen werd de bewoners duidelijk dat de Arnhemse gemeenteraad al in 2006 akkoord was gegaan met het verdwijnen van hun karakteristieke schoolgebouw.

    meer lezen op:
    telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom in Gaza, onze feministische zusterstad

    Welkom in Gaza, onze feministische zusterstad

    Hedy

    Welkom in Gaza, onze feministische zusterstad

    Twee vooraanstaande feministes doen hun best om van de Hamas-enclave Gaza een zusterstad van Rotterdam te maken. Natuurlijk doet SP-senator Anja Meulenbelt mee, langjarig voorvechter van de Palestijnse zaak. De lokale afdelingen van SP en GroenLinks krijgen steun van het PvdA-comité Doorbreek de Stilte, waarin de feministe en ex-minister HedyAncona een van de prominente leden is.
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herschapen tot Anatolische boerentrien.

    Herschapen tot Anatolische boerentrien.




    Zuurpruim        22 september 2008

    Hoe dwaallicht Joyce Weber zichzelf verloor in de islam.

    Al rondzappend voor wat onderhouding bij de koffie kwam ik terecht bij het IKON-programma HET VERMOEDEN, waar Ceylan (voorheen Joyce) Pektas-Weber, een tot de orthodoxe islam bekeerd autochtoon dwaallicht, te gast was. Ik bleef verbijsterd hangen. Altijd wanneer ik een dergelijke vrouw zie, vraag ik me af wat haar in vredesnaam bezielt.
     
    Eén ding is mij reeds vaak opgevallen: de meeste bekeerlingen zijn bepaald onappetijtelijk (om niet te zeggen foeilelijk) en ze doen bovendien hun uiterste best om hun onaantrekkelijkheid zoveel mogelijk te perfectioneren.
    meer weten:
    het vrijevolk

    22-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN verbiedt elke kritiek op de Islam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VN verbiedt elke kritiek op de Islam

    Islam is nu in feite enige officiële en onschendbare wereldreligie

     

      
    Dit begint steeds meer werkelijkheid te worden
     
    We berichtten al vaker dat het er mogelijk aan zat te komen, maar nu is het dan zover: de Mensenrechtencommissie van de VN heeft een resolutie aangenomen waarin iedere vorm van openlijke kritiek op de Islam, de Koran, de Sharia-wetgeving en zelfs fatwah's -doodsoordelen over mensen- verboden wordt. De Islam is vanaf nu de enige religie op Aarde die volledige onschendbaarheid geniet.


    Na jaren van lobbyen en indoctrineren is het de Islamitische landen eindelijk gelukt hun religie officieel door de VN als 'superieur' beschouwd te krijgen. Dankzij de inspanningen van met name Iran, Egypte en Pakistan mogen alle handelingen in naam van de Islam niet langer in verband worden gebracht met de mensenrechten. meer lezen op:
    wees waakzaam

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Graaf: avondklok in Meijhorst

    De Graaf: avondklok in Meijhorst

    NIJMEGEN - De directe omgeving van de Boerderij en het winkelcentrum in Meijhorst wordt in de nachtelijke uren verboden terrein.

    Burgemeester Thom de Graaf van Nijmegen heeft dit besluit genomen nadat onbekenden gisternacht opnieuw brand hadden gesticht in het voormalige jongerencentrum de Boerderij. "Het is het zoveelste incident", zegt De Graaf. "Een nacht eerder is hetzelfde gebeurd." Afgelopen week zijn er drie brandstichtingen en andere incidenten geweest. Vrijdagnacht brandde een pas gerenoveerd deel af, in de nacht van zaterdag op zondag is brand gesticht in het deel van de Boerderij dat als kinderdagverblijf dienst deed.

    "We hoeven er geen doekjes om te winden. En het wordt tijd dat we benoemen waar het hier om gaat: jongeren van Marokkaanse afkomst die voor enorm veel overlast zorgen."

    De Graaf zegt geen 'toestanden te willen zoals in Ede' waar groepen Marokkanen een complete wijk terroriseren
    meer lezen in de:
    de Geldelander

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'žRivieren van Bloed'œ

    „Rivieren van Bloed“




    Brekebeen        21 september 2008

    De berucht-beroemde „Rivieren van Bloed“ toespraak werd door de Britse parlementariër Enoch Powell gehouden in Birmingham op 20 April 1968. Hij voorspelde dat de grootschalige immigratie uiteindelijk in een ramp voor het land zou eindigen.
    Powell wordt door vele journalisten, commentatoren en politici als 'extreem rechts, 'proto-fascistisch' of 'racistisch' gebrandmerkt. Dezen werden door Powell collectief aangeduid als de ‘babbelende klasse’.
    In een tv-uitzending met de titel „de ‘berechting’ van Enoch Powell“, 30 jaar na de toespraak en twee maanden na zijn dood, stemde 64% van het publiek in de studio tegen de stelling dat hij een racist was. In augustus 2002 eindigde Powell als nummer 55 in de lijst van "100 Grootste Britten aller tijden".


    NB!
    Het gaat hier om een door mij volledig in het Nederlands vertaalde toespraak. Een Nederlandse vertaling was voorzover ik weet nog niet (makkelijk) op het internet te vinden. Nu dus wel!!! Exclusief op HVV! Ik heb geprobeerd om een makkelijk leesbare vertaling te maken.
    meer lezen op:
    het vrijevolk

    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholen sluiten deuren met Suikerfeest

    Scholen sluiten deuren met Suikerfeest


    AMSTERDAM -  Terwijl politici en opiniemakers zich nog afvragen of het Suikerfeest een nationale feestdag moet worden, hebben veel scholen zich al aangepast aan de behoeften van moslimleerlingen. Een aantal openbare scholen met veel kinderen met een islamitische achtergrond is gesloten tijdens de afsluiting van de vastenmaand ramadan. Die valt dit jaar op of rond 1 oktober.

    Foto: ANP

    Het Calvijn met Junior College in Amsterdam-West is twee dagen dicht en het Huygens College in de hoofdstad een dag. Leraren van deze vmbo-scholen moeten wel komen. “Zij hebben een studiedag”, aldus een woordvoerder van de Amarantis Onderwijsgroep, waaronder beide instellingen vallen.

    De scholen compenseren de ’vakantie’ wel. Zo begint het studiejaar op het Calvijn met Junior twee dagen eerder. De zegsman benadrukt dat dit volgens de leerplichtwet mag.

    Ook het Carré College Rotterdam (vmbo en mbo) geeft alle leerlingen een dag bijzonder verlof. Een groep islamitische kinderen organiseert bovendien een eigen iftarmaaltijd. “Dergelijk initiatieven ondersteunen we natuurlijk van harte”, zegt een woordvoerder
    meer lezen op:
    telegraaf


    20-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de Marokkaanse gemeenschap is het ieder voor zich
    Fadoua Bouali

    In de Marokkaanse gemeenschap is het ieder voor zich

    Fadoua Bouali, 19-09-2008 20:30

    ambul_300

    Foto ANP
    In de Marokkaanse gezinnen gaat iets fundamenteel mis. Vaders interesseren zich niet voor hun kinderen. Moeders hebben niet veel in te brengen en leven in angst en stress door hun partner.

    Voor het eerst maakte ik deze week gebruik van het vliegveld Aroui Nador.
    Deze  stad ligt in het Rifgebergte waar een groot gedeelte van de Marokkanen in Nederland vandaan komen. De reizigers waren bijna allemaal 50-plus. De gezinnen met kinderen zijn al vertrokken – terug naar school en werk.

    Het viel me op dat de mannen er vitaal en gezond uit zagen met hun bruine koppen, terwijl de vrouwen er allemaal lijkwit uit zagen.

    Het enige dat een beetje kleur gaf aan de vrouwengezichten waren de stervormige blauwe tatoeages op hun voorhoofd.

    Een aantal oudere vrouwen reisde alleen. Ze spiedden om zich heen en leken te twijfelen waar ze naar toe moesten. Sommigen liepen een beetje waggelend door hun overgewicht en keken alsof elke stap  pijn deed. Aangekomen bij de paspoortcontrole waren ze buiten adem.

    Het tonen van hun paspoort bij de douane deden ze met een gebaar van grote onzekerheid, die bijna op angst leek.
    meer lezen op:
    volkskrant


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keulen: Betoging tegen islamisering verboden

    Keulen: Betoging tegen islamisering verboden

    zaterdag 20 september 2008 13:41

    De politie in het Duitse Keulen heeft op het laatste moment een bijeenkomst tegen islamisering op het laatst moment verboden. De veiligheid in de stad gaat voor, aldus de politie.

    Op het laatste moment werd de bijeenkomst verboden Op het laatste moment werd de bijeenkomst verboden

    De plaatselijke partij Pro Köln wilde zaterdagmiddag een anti-islamiseringscongres houden. Daarvoor nodigde de partij gelijkgezinden uit verschillende landen uit.

    Om deze reden houdt de politie zaterdag ook de Nederlandse en Belgische grens ten westen van Keulen ‘in de gaten’, melden Duitse media.

    Veiligheid

    Volgens de politie in Keulen komt door de bijeenkomst middenin het centrum de veiligheid van de burger in gevaar. Aannemelijker lijkt echter dat tegenstanders van het congres voor de onveiligheid zorgen.

    Vrijdag kwam het namelijk ook al tot opstootjes waarbij extreemlinkse en 'autonome' betogers die tegen het congres ageerden, de aanval openden op bezoekers van de bijeenkomst tegen islamisering.

    Oprukkende islam
    Pro Köln stelt dat er moet worden opgetreden tegen de oprukkende islam die de westerse en christelijke cultuur van Europa zou bedreigen. De groep is bijvoorbeeld fel tegenstander van de voorgenomen bouw van een grote moskee in Keulen.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theoloog verdedigt trouwen met 9-jarige

    Theoloog verdedigt trouwen met 9-jarige

    Gepost in Geloof op september 15th, 2008

    imamEen Marokkaans islamtheoloog heeft verklaard dat huwelijken met meisjes van 9 jaar gelegitimeerd zijn en baseert zich daarvoor op de leer van de profeet Mohammed. “Huwelijken met meisjes van 9 jaar zijn niet verboden, want volgens de Ahadith (overleveringen over het doen en laten en de uitspraken van de profeet) is Mohammed met Aïcha getrouwd toen die 7 jaar was en heeft hij het huwelijk geconsumeerd toen zij 9 was”, zo verklaart sjeikh Mohamed ben Abderrahman Al-Maghraoui op zijn site (Maghrawi.net).
    meer lezen op:
    meghrebmagazine


    19-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veelwijverij wordt netjes geregistreerd

    Veelwijverij wordt netjes geregistreerd

    door Jarco de Swart
    AMSTERDAM -  Exotische huwelijksvormen als bigamie en polygamie blijken in Nederland springlevend, zo blijkt uit cijfers van de gemeente Amsterdam. Niet minder dan 173 personen in Amsterdam staan geregistreerd met twee actuele huwelijken en twee personen zelfs met drie.
    Dat bigamie en polygamie ondanks het wettelijke verbod daarop doodgewoon in de gemeentelijke basisadministraties van grote steden werden geregistreerd, leidde enkele maanden geleden tot flinke ophef. In Amsterdam vroeg de VVD hierover opheldering en kreeg als eerste in Nederland de cijfers.
    meer lezen op:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze neergeknuppeld omdat hij bier drinkt tijdens ramadan

    Dakloze neergeknuppeld omdat hij bier drinkt tijdens ramadan


    BRUSSEL - Een veertigjarige dakloze is in Brussel door een man en zijn vader, allebei moslims, bijna doodgeslagen omdat hij een biertje dronk in de ramadanperiode. Rachid, de 19-jarige dader, ranselde slachtoffer Serge af met een staaf die met spijkers was bezet.

    Serge had enkele dagen geleden een afspraak met de dokter, in een polikliniek in de Blaesstraat. Hij kwam te vroeg op de afspraak en omdat hij toch moest wachten, besloot Serge intussen een aperitiefje te drinken, een biertje.
    meer lezen op:
    nieuwsblad.be

    18-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA-raadslid Rotterdam ook benaderd door Marokko

    PvdA-raadslid Rotterdam ook benaderd door Marokko

    woensdag 17 september 2008 23:41

    Volgens Fouad El Haji, gemeenteraadslid voor de PvdA in Rotterdam, worden Marokkaanse Nederlanders die belangrijke maatschappelijke functies bekleden regelmatig door de Marokkaanse overheid benaderd, bijvoorbeeld om te lobbyen voor hun vaderland.

    Het Rotterdamse raadslid Fouad El Haji (PvdA) Het Rotterdamse raadslid Fouad El Haji (PvdA)

    Dat zei El Haji in het actualiteitenprogramma Pauw en Witteman naar aanleiding van de politieagent in Rotterdam die wordt verdacht van spionage voor Marokko.

    Lobby

    ‘Je wordt uitgenodigd voor galafeestjes, dan word je voorgesteld aan allerlei mensen en als je niet oppast zit je in een lobbynetwerk.’

    Volgens hem probeert Marokko parlementsleden, lokale politici, politiemensen en ondernemers zover te krijgen dat ze zich inzetten voor de Marokkaanse zaak.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambtenaar in 'zwarte tent' schrikt af"

    Ambtenaar in ’zwarte tent’ schrikt af"

    Rel over hoofddoek Voorburgs stadhuis

    door Marieke van Essen
    VOORBURG, donderdag

     -  Een islamitische medewerkster die sinds twee weken in een zwart gewaad achter de gemeentelijke balie zit, zorgt voor grote onrust in het Voorburgse stadhuis.

    Diverse collega’s ergeren zich aan haar omdat zij menen dat bezoekers van het servicecentrum in de Herenstraat zich niet op hun gemak voelen bij de moslima, die een hoofddoek en mantel draagt.

    De vrouw gaat sinds haar aantreden op 1 september gekleed in een Perzische chador, die ze heeft bedekt met een colbertjasje.

    De verplichte dienstkleding van gemeentelijk loketpersoneel is echter een colbert met broek of rok in de blauwgroene huisstijlkleuren.

    Veel van deze personeelsleden vinden het te gek voor woorden dat de loketbeambte gewoon in haar dagelijkse plunje werkt. „Wij lopen hier ook niet met een keppeltje rond”, aldus een collega.

    meer lezen op:
    telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameraploeg mishandeld in Oosterwei

    Cameraploeg mishandeld in Oosterwei

    Door RUUD F. WITTE
    GOUDA - In de wijk Oosterwei is woensdagmiddag een cameraploeg mishandeld. De politie heeft direct daarna een verdachte, een 19-jarige Gouwenaar, aangehouden.
    afbeelding vergroten Connexxion in de wijk Oosterwei in Gouda. FOTO?S MARTIN DROOG
    Hij zit nog vast. De vrijwel constante aanwezigheid van tv-ploegen hangt de wijk de keel uit en dat lieten de jongeren merken. De sfeer werd allengs grimmiger, maar uiteindelijk is de rust weergekeerd.
    meer lezen op:
    AD

    17-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er gebeuren vreemde dingen in de wereld

    Er gebeuren vreemde dingen in de wereld

    Er gebeuren vreemde dingen in de wereld van de internationale rechtspleging, dingen die weinig goeds voorspellen voor de toekomst van vrije meningsuiting. Uniek is bijvoorbeeld de Jordaanse rechtbank die twaalf Europeanen vervolgt in een extraterritoriale poging het debat over de radicale islam te smoren.

    De aanklager in Amman heeft de twaalf Europeanen beschuldigd van godslastering, minachting voor de islam en de gevoelens van moslims, en laster en smaad tegen de profeet Mohammed, in strijd met het Jordaanse strafrecht. De aanklachten zijn vooral ongebruikelijk omdat de aangevoerde overtredingen niet op Jordaanse bodem zijn begaan. [...]

    De Jordaanse poging tot criminalisering van de vrije meningsuiting buiten de eigen grenzen zou nog niet zo ernstig zijn als het een alleenstaand geval was. Helaas is het onderdeel van een grotere campagne om door middel van de wet en internationale fora critici van de militante islam te intimideren. Zo heeft in december de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een resolutie ter bestrijding van de belastering van godsdiensten aangenomen; de enige godsdienst die bij naam werd genoemd was de islam. [...]

    Zorgelijker is dat de Mensenrechtenraad van de VN in juni heeft verklaard geen schendingen van de mensenrechten te zullen veroordelen die verband houden met „een bepaalde godsdienst”. [...]
    meer lezen op:
    the realshowstopper


    16-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Spion Marokko' zat naast Máxima

    'Spion Marokko' zat naast Máxima

    HILVERSUM -  De agent Ré L. die is ontslagen bij het politiekorps Rotterdam-Rijnmond omdat hij zou spioneren voor de geheime dienst van Marokko, blijkt warme banden te onderhouden met prinses Máxima.
     

    De 'knuffel-Marokkaan' is namelijk de initiatiefnemer van Project Máxima waarbij Rotterdam Airport in samenwerking met verschillende bedrijven en de Rotterdamse politie een opleiding verzorgt voor jonge Marokkanen tot luchtvaartmedewerker.

    Het project werd zeer gewaardeerd door het Koninklijk Huis en kreeg in het bijzonder de steun van prinses Máxima. Het initiatief werd zelfs naar haar vernoemd en zo kwam de prinses afgelopen februari naast Ré L. te zitten tijdens de diploma-uitreiking op de luchthaven van een aantal Marokkaanse jongeren. De prinses reikte ook de diploma's uit.

    meer lezen in de:
    telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft Britten wil weg

    Helft Britten wil weg

    AMSTERDAM -  Stijgende prijzen in de supermarkt laten miljoenen Britten overwegen te emigreren. Elk jaar stijgen prijzen aan de kassa met 25 procent.

    Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Engelse inwoners denkt te emigreren, 37% geeft als oorzaak de hoge kosten van levensmiddelen. Australië, Spanje, Amerika, New Zeeland en Frankrijk zijn de bestemmingen van de emigranten.

    meer lezen in de:
    telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Cornelis, de burgemeester van Gouda

    Wim Cornelis, de burgemeester van Gouda




    Mark d`Aviano        15 september 2008

    Gouda is een mooie stad die onder lijkt te gaan in de multiculturele zegeningen. De burgemeester is Wim Cornelis. Net als Cohen is hij van de PvdA. Op diverse fora staat dat hij joods is. Zijn er nog meer overeenkomsten met Cohen? Het lijkt er wel op.

    In 2002 kwam Cornelis in het nieuws toen hij samen met een aantal andere burgemeesters op bezoek ging in Iran. Ik neem aan om alvast te kijken hoe volgens de sharia verkrachtte meisjes opgehangen moeten worden. Je weet maar nooit hoe snel de dingen gaan in dit land.

    Een rondgang op internet levert een ontluisterend beeld op. Cornelis zorgt voor veiligheid, maar vooral die van hem zelf. De Goudse politie lijkt machteloos, maar is vooral gecorrumpeerd. Gouda stijgt met stip op de misdaadbarometer tot in de top 25 van Nederland, maar Cornelis is heel verbaasd, want het gaat allemaal juist zo goed.
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leren voor een islamitische toekomst

    Leren voor een islamitische toekomst

    Hamas gebruikt onderwijs in de Gazastrook om kinderen het ware geloof bij te brengen

    Meisjesscholieren en -studenten moeten  een hoofddoek dragen.   
    Meisjesscholieren en -studenten moeten een
    hoofddoek dragen. © FOTO AP

    In de Gazastrook is het Hamas-bewind bezig het onderwijs te islamiseren. Leraren die niet zuiver in de leer zijn, worden ontslagen.

    Niet alle onderwijzers stonden bij aanvang van het nieuwe schooljaar in Gaza voor de klas. Een behoorlijk aantal had gehoor gegeven aan de oproep van de onderwijzersbond om te staken uit protest tegen de ’vervanging’ door Hamas van onderwijzers en schoolhoofden die niet zuiver genoeg in de leer zouden zijn. Hamas ontkende dat die ingreep politiek gemotiveerd was, maar besloot wel meteen om ook de stakers onmiddellijk te ontslaan en te vervangen door onderwijzers die wel deugden.
    meer lezen op:
    Trouw




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!