Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nineke1956
    blog.seniorennet.be/nineke1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    18-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De echte feiten van anti-islam betoging in borgerhout
    De echte feiten van anti-islam betoging in borgerhout (verteld door een moslim)
    Bismillah Ar-Rahmaan Ar-Raheem

    Op zaterdag 15 september 2012 ontwikkelde zich verschillende feiten die allemaal samensmolten tot wat er gebeurd is op die bewuste dag van woede. Uiteraard heeft achteraf elke Belgische media een eigen verhaal ontwikkeld van de feiten die zich afspeelden waarop verschillende moslims zich baseerden om de demonstratie af te schilderen als fitnah, ongeorganiseerd of ronduit slecht. Maar laat mij u dan zeggen dat zolang een persoon er niet persoonlijk aanwezig was of iemand kent die er persoonlijk bij was nooit zal begrijpen wat er werkelijk gebeurde en steeds zal beïnvloeden door de foto die de media hen voorhouden. Daarom besloot ik neer te schrijven wat werkelijk gebeurde op die dag, omdat ik er zelf actief bij betrokken was en alles persoonlijk meemaakte, alhamdoulillah.
    Meer lezen op:
    forums.ansaar.nl

    17-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims : hoeveel rechten hebben ze?


    De bovenstaande vraag is snel te beantwoorden, althans als het Nederland betreft, want inmiddels hebben onze politici en een legertje door de overheid gesubsidieërde “hulpverleners” er voor gezorgd, dat een gemiddelde moslim in ons land aanzienlijk meer rechten heeft dan u als diegene die deze zoveelste politieke misstap weer MOET financieren. En nu wij toch bezig zijn, geldt dit uiteraard ook voor de groep economische asielzoekers die als sprinkhanen ons land veroveren, aangevuld door een legertje zgn. MOE-landers die er voor zorgen dat de mannen en vrouwen die in hun wapen ooit eens hadden staan; dat u kon rusten terwijl zij waken, ook een bezigheidstherapie hebben, die weer eens wat anders is dan de controle van uw fietsverlichting, snelheid in de auto, of verkeerd parkeren.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Islam. Kwaadaardig tot op het bot.

    De Islam. Kwaadaardig tot op het bot.

    ‘Onthooft iedereen die de profeet beledigt.’ Aldus deze moslimkleuter… Het wordt er met de couscous-lepel ingeramd.
    Ik word een beetje doodziek van dat superioriteitsgevoel. En dat dreigen met geweld door de ‘vredelievende moslim’. Wij zijn goed en u, ongelovige hond, moet dood.

    Momenteel zijn er wereldwijd rellen en schermutselingen gaande, vanwege een anti-islamfilmpje op Youtube. Het filmpje is inderdaad beledigend. Beledigend voor regisseurs die wél een fatsoenlijke film in elkaar kunnen draaien. Wat een belabberde film. Maar dat maakt de Boze Baardman niets uit. Wanorde scheppen, moorden, rellen en de boel ophitsen. Daar is het hen om te doen. Het gros van de Baardmannen heeft die hele fokking film niet eens gezien.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanvallen beloond met knieval voor sharia

    Aanvallen beloond met knieval voor sharia

    Obama zwaait de witte vlag
















    Wederom zijn op 11 september (en daarna) Amerikaanse doelen aangevallen. In reactie daarop bood Obama zijn excuses aan voor een in Amerika gemaakte film over Mohammed. Volgens een woordvoerder van het Witte Huis is deze (bedroevend slecht gemaakte) film dé reden voor de aanvallen. De linkse MSM gaan een stapje verder en doen een Ernst Hirsch Ballin en eisen dat de filmmaker wordt vervolgd.
    Meer lezen op:
    het vrijevolk.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgende meerderheid moslims is het probleem
     Afshin Ellian

    Zwijgende meerderheid moslims is het probleem

    maandag 17 september 2012 09:35

    Over Salman Rushdie werd een fatwa uitgesproken Over Salman Rushdie werd een fatwa uitgesproken

    Onrust door anti-islamfilm

    ‘Als Rushdies doodvonnis van imam Khomeini ten uitvoer was gebracht, hadden ze het niet aangedrufd om met cartoons, teksten en films de islam en de profeet Mohammed te beledigen,’ aldus ayatollah Khamenei, de leider van het islamitische Iran.

    Volgens Khamenei en alle andere radicale moslims is de kritiek op de islam een zionistisch en Amerikaans complot. Stichting 15 Khordad heeft de prijs op het hoofd van schrijver Salman Rushdie met 500.000 dollar verhoogd. 
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    16-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dossier NOS en het Vrijdagmiddaggebed

    Dossier NOS en het Vrijdagmiddaggebed

    Door: E. van Lith

    De Media waaronder met name de NOS mogen zich weer eens afvragen hoezeer ze met hun euforische verslaggeving van de zogeheten Arabische Lente ons als burgers weer hebben voorgelogen, de huidige aanslagen op de USA ambassades mogen hier een schokkend voorbeeld van zijn..
    meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dhimmitude in Oslo

    Dhimmitude in Oslo

    Onze Noorse correspondent The Observer heeft gisteren een artikel en een videoclip van Aftenposten vertaald. De vertaler heeft deze inleidende opmerking betreffende het laatste incident van de Noorse islamitische overgevoeligheid en hun absolute gebrek aan mentale beheersing wanneer ze geconfronteerd worden met verschillende meningen, en toont de pathetische pogingen van het officiële Noorwegen om de prachtige nieuwe fragiele cultuurverrijkers te sussen.
    Meer lezen van:
    ejbron.com


    15-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moslim Obama steekt vuur aan tegen het Westen

    De moslim Obama steekt vuur aan tegen het Westen

    Geplaatst door Joost Niemoller op 15 september, 2012

    Obama ontmantelt de VS en zet moslimwereld aan tot opstand tegen het Westen.

    De president van de VS is de zoon van een moslim en had zelf les op een moslimschool. Volgens de wetten van de islam is hij daarom een moslim, een pijnlijk feit waarover zelfs zijn politieke vijanden in de VS het niet durven te hebben. 

    Een van de eerste daden van Obama was zijn onderdanigheid betuigen aan de islam, in Caïro. Letterlijk een diepe buiging maakte hij voor de rijkste moslimheerser. Toen er vervolgens in Iran een volksopstand uitbrak van mensen die democratie opeisten en zich wilden bevrijden van het islamitische juk, ondernam Obama niets en liet de revolutionairen doodbloeden. Dit waren belangrijke signalen voor de moslimwereld.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSLIMMOE

    MOSLIMMOE

    SMAK100.jpeg Het raakt me niet. Het raakt me gewoon niet. Ja dus die moslimgekkies hebben een ambassade bestormd. Ze hebben de ambassadeur vermoord. En ze hebben de smaak te pakken, de moslimgekkies gaan op tournee langs meerdere ambassades (live meekijken? HIERRR livestream - red. )als een variant op Expeditie Robinson: ‘wie kan de meeste schade aanrichten’. Niet dat er een prijs aan vastzit, ze weten waarom ze dit doen of wie er beter van wordt. Nee. Maar de moslimgekkies doen het wél: moorden, plunderen, dreigen – de cavemen uithangen met moderne wapens. Je ziet ze op tv en denkt: ‘get a life’. Ga naar school, leer een vak, doe iets met je handen, zorg voor je vrouw en kids, neem een groentetuin, pluk wat bloemen, doe ‘es normáál.
    Meer lezen van:
    Ebru Umar


    14-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam: geweld, geweld en nog meer geweld.

    De islam: geweld, geweld en nog meer geweld.

    Geplaatst door Joost Niemoller op 14 september, 2012

    Mensen die als gekken dingen stuk slaan, gebouwen in de fik steken, anderen vermoorden. Nu weer om een film.

    Nu zijn ze weer razend om een filmpje. Het is moeilijk je te onttrekken aan de absurditeit van het geheel. Gekken die staan te rukken aan een hek. In Jemen staan volwassenen op een gebouw dingen stuk te slaan. Een man met een bebloed hoofd roept op tot nog meer bloed. Er worden granaten in een consulaat gegooid. In Caïro wordt een Amerikaanse vlag stuk gescheurd. Men vertrapt elkaar.
    Meer lezen van:
    joostniemoller


    13-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolande Sap juicht om verlies PVV.

    Jolande Sap juicht om verlies PVV.

    Zo, dat waren de Verkiezingen 2012, landgenoten.


    Met een behoorlijk verlies voor de PVV. Negen zetels verlies, waardoor de Verzetsbeweging van Oom Geert op vijftien zetels uitkomt. Wie had dat gedacht? Ik niet en u waarschijnlijk ook niet. Aan ons heeft het niet gelegen. Wij zijn keurig naar het stembureau gegaan en hebben onze ogen gericht op Lijst 3 en het juiste vakje aangekruist.

    Kennelijk heeft de Linxe Propagandamachine uitstekend werk verricht. Goed geolied en het volk is week gemaakt.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit land verdient niet beter

    Dit land verdient niet beter

    Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

    De uitslag van de verkiezingen is op het moment van dit schrijven nog niet 100% bekend maar er is zoveel duidelijk dat Rutte en Samsom er met de winst vandoor gaan en Wilders is afgestraft. Dat laatste had ik al een aantal dagen na het stekkertrekken voorspeld op deze site. Het is nog maar de vraag of Wilders überhaupt nog in beeld zal komen tijdens een formatie. Die kans acht ik nog steeds zeer gering en daar was ik kennelijk niet uniek in gezien de uitslag.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    12-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De !Uitkijk "stemwijzer"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De !Uitkijk "stemwijzer"

    Ook wij missen haar. De "rechtse" columniste Pamela Hemelrijk. Ze overleed plotseling in 2009, pas 62 jaar oud. Een scherpe geest met een duidelijke kijk op de werkelijkheid. Zo vlak voor de Enige Dag van de Democratie (lees: verkiezing) leek het ons een goed idee om een van haar inspirerende stukken te plaatsen waarin ze het socialisme/communisme tot op het bot fileert. Ter leerinck ende vermaeck zogezegd als u op 12 september weer in het stemhokje staat.
    Meer lezen op:
    uitkijk.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambassadeur Amerika gedood vanwege islamkritische film

    Ambassadeur Amerika gedood vanwege islamkritische film

    woensdag 12 september 2012 De Amerikaanse ambassadeur in Libië, Chris Stevens, en drie van zijn stafleden zijn woensdag om het leven gekomen bij een raketaanval in de Libische stad Benghazi.
    Stevens is overleden Stevens is overleden
    Dat meldt persbureau Reuters dinsdag op basis van een Libische bron.

    Handgranaten
    Volgens ooggetuigen gebruikten betogers automatische geweren en handgranaten tegenover Libische veiligheidsmedewerkers die het gebouw moesten beschermen. De demonstranten zijn woedend over een islamkritische film in Amerika.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVDA, CDA, GL, D66 en Expansie van Islam

    PVDA, CDA, GL, D66 en Expansie van Islam

    Terwijl alle ogen de afgelopen jaren op de EU gericht waren, voltrekken grote steden zich steeds meer in een werkelijke ramp. Moslims kregen binnen enkele jaren meer wijken van de grootsteden in handen. Wat ooit de stabielste democratie uit de regio was, dreigt nu een safe haven voor de Moslimmilitanten te worden. Straks scanderen ze niet alleen in het middenoosten, maar hier ook; “In de naam van Allah, wij vragen jullie ons de keel te brengen van deze ongelovige die de islam en de moslims beledigt en de profeet Mohammed belachelijk maakt.
    Meer lezen op:
    volksstam.nl

    09-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische migranten te verzwijgen
    Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische migranten te verzwijgen
    Frankrijk telt al 751 door migranten overgenomen wijken waar het Franse recht niet meer geldt - Parijs overweegt om 15 wijken met wapengeweld te heroveren

     
    Mede door de hevige migrantenrellen in Amiens overweegt de Franse regering nu om zeker 15 wijken in diverse Franse steden met geweld te heroveren.
    64 dagen lang stond een alleen voor interne ogen bedoeld document van de Duitse overheid per ongeluk open en bloot op het internet te lezen. In het 'alleen voor dienstgebruik' gekenmerkte bericht stond hoe de Duitse politie van de politiek de opdracht heeft gekregen om de criminaliteit van Arabische (/ moslim)migranten te verzwijgen en tegenover de media juist bovenmate veel aandacht te besteden aan de als rechtse extremisten bestempelde rock- en motorclubs zoals de Hells Angels. De jarenlange vermoedens van critici dat de politiek op deze wijze de bevolking doelbewust manipuleert om daarmee het complete failliet van de multiculturele samenleving te verbergen werden hiermee volledig bevestigd.
    Meer lezen op:
    xanderniews





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slavernij in Mauritanië

    Slavernij in Mauritanië

    Honderdduizenden lijden in lijfeigenschap, hoewel deze officieel verboden is.

    Een Arabisch dagblad koos hem in 2011 tot man van het jaar in Mauritanië. En in Weimar in Thüringen kreeg hij afgelopen zomer een mensenrechtenprijs: Biram Dah Abeid, de leider van de antislavernijbeweging “IRA”. In Mauritanië leven minstens 500.000 mensen nog steeds in lijfeigenschap, hoewel die volgens de wet al 30 jaar lang verboden is. Biram Dah Abeid stelt deze omstandigheden al lange tijd aan de kaak en heeft daarmee van zichzelf de vijand van de staat gemaakt, die het probleem hardnekkig ontkent. Eind april sloeg de politie toe en arresteerde Abeid en zes medestrijders.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    08-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer christenen vermoord

    Steeds meer christenen vermoord


    Sinds ruim een jaar wordt op allerlei jihadfora aangemoedigd om christenen te vermoorden. En die oproepen worden steeds vaker opgevolgd.

    Dat schrijft de Telegraaf. Christenen in islamitische landen worden al decennia vervolgd, maar worden nu in een angstaanjagend snel tempo extra getroffen door islamitische terreurbewegingen in landen zoals Pakistan, Somalië, Nigeria en Syrië. Maar ook elders in de islamitische wereld zijn zij compleet vogelvrij verklaard. 
    Meer lezen op:
    bnr.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden 'verborgen vrouwen' in Amsterdam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
     

    Honderden 'verborgen vrouwen' in Amsterdam

     
    0 reacties

    Er moet meer aandacht komen voor het fenomeen ‘verborgen vrouwen’. Dat zijn vrouwen die door hun partner of familielid thuis worden opgesloten en gedwongen in een isolement leven. Er zouden minstens twee- tot driehonderd gevallen in Amsterdam voorkomen, schat het Verwey-Jonker Instituut, dat er in opdracht van de gemeente onderzoek naar deed.
    Meer lezen op:
    binnenlandsbestuur.nl


    05-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Botte deze week opviel.

    Wat Botte deze week opviel.

    Door: Bottehond

    De komende weken zal ik eens per week een column wijden aan wat me opviel in politiek en media. Aanvankelijk ontstond bij mij de gedachte dit dagelijks te doen, nadat ik op Twitter geschorst werd omdat ik de euvele moed, dan wel het gore lef had het op te nemen voor de geplaagde Kees van der Staaij van de SGP. Nadat de schorsing opgeheven werd bleef het idee toch hangen en met de casus Van der Staaij kom ik dan op het eerste dat ik opmerkelijk genoeg vind om met U te bespreken.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!