Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    cate
    blog.seniorennet.be/cate
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Marokkanen integreren snel

    De Marokkanen integreren snel

    Geplaatst door Joost Niemoller op 21 oktober, 2012 - 11:29

    De tijd van de straatroofjes is voorbij. Ook de Marokkanen zitten nu in het grote werk.

    Gisteren werd op klaarlichte dag, in het zicht van vele gasten op de parkeerplaats van het Crowne Plaza Hotel in Antwerpen Najib B. alias 'Bo' doodgeschoten. Hij maakte deel uit van een extreem gewelddadig drugsnetwerk van Antillianen, Albanezen en Columbianen. De grond was 'Bo' te heet onder de voeten geworden, en daarom was hij gevlucht naar Marokko. Maar nu dacht hij dat de kust weer veilig was. Ook een Noord-Afrikaanse familie in België is betrokken. Het gaat om intern verraad en om afrekeningen. En het gaat er dus extreem gewelddadig aan toe:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    20-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchthaven München: Autochtone burgers moeten wachten – boerkadragers worden doorgewuifd
    Luchthaven München: Autochtone burgers moeten wachten – boerkadragers worden doorgewuifd

    Al jarenlang vecht de Burgerbeweging Pro Deutschland tegen discriminatie en verdedigt de mensenrechten als nauwelijks een andere groepering. Wij zetten ons er dus heftig voor in dat autochtone burgers niet langer worden behandeld als tweederangs burgers. Onlangs heeft een passagier een bijzondere waarneming gedaan op de luchthaven van München en onmiddellijk een klacht ingediend. Draagsters van boerka´s zouden door het beveiligingspersoneel probleemloos zijn doorgewuifd, terwijl pesterijen zoals “kleren uittrekken” over zich heen moest laten komen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die laatste islam-grap was er net eentje te veel…

    Die laatste islam-grap was er net eentje te veel…

    Door: Ingezonden

    Kunstenaar wegens opiniedelict aangeklaagd

    Fazil Say is een pianist van wereldklasse. Maar enkele weken terug sloeg hij een valse toon aan. Vandaar dat de Turkse virtuoos nu voor de rechter moet verschijnen. Wegens het beledigen van de islam. Een verslag van Stefanie Rosenkranz en Tobias Schmitz.
     
    Om zijn muziek is hij heel geliefd. Maar voor zijn vijandige uitspraken over de islam ligt hij zwaar onder vuur. Nu staat hij dan voor de rechter. Kijk eens goed naar hem, hoe hij over het podium naar zijn vleugel sloft, gebogen als een oude man. Je krijgt gewoon de indruk, dat Fazil Say de loodzware last van het Avondland op zijn schouders meetorst. Maar hoe gek het ook klinkt, die ondraaglijke last verdampt, zodra hij begint te spelen.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl
    en ook
    hier

    18-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links clichémannetje

    Links clichémannetje


    In het najaar van 1960 trok de Amerikaanse auteur John Steinbeck per auto door zijn land om vervolgens daarvan verslag uit te brengen in Reizen met Charley, waarbij de naam in de titel verwees naar zijn poedel. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar het leek de Nederlandse journalist Geert Mak een aardig idee om deze reis samen met zijn vrouw eens over te doen en daar een dik boek over te schrijven. Mak's Reizen zonder John is deels een waardevol eerbetoon aan Steinbeck, een groot schrijver die ondanks de Nobelprijs voor de Literatuur zeker in Nederland nooit helemaal op waarde is geschat. Maar Mak wil toch in de eerste plaats zijn persoonlijke visie etaleren op de Verenigde Staten ("mijn geheime liefde") en de ontwikkeling van de plaatselijke bevolking in de afgelopen halve eeuw in beeld brengen. Dat is geen eenvoudige opgave. Over het onderwerp is namelijk al heel veel geschreven en de redelijk ontwikkelde Nederlander weet er ook al het nodige van.
    Meer lezen op:
    uitkijk.net







    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse organisaties boos omdat grootste kerken VS zich tegen Israël keren
    Joodse organisaties boos omdat grootste kerken VS zich tegen Israël keren

      
    Amerikaanse evangelische christenen bidden in Jeruzalem voor Israël. Terwijl de islamitische uitroeiingscampagne tegen christenen in het Midden Oosten wordt genegeerd keert de overgrote meerderheid van de wereldwijde christelijke kerken zich echter met steeds fellere bewoordingen tegen de Joodse staat.
     
    Diverse Joodse organisaties in de VS overwegen de intergeloofsdialoog met christenen stop te zetten omdat ze woedend zijn dat de leiders van 16   kerken in de VS, waaronder ook de grote protestantse, presbyteriaanse, baptistische, lutherse en methodistische denominaties, in een brief aan het Congres zich eenzijdig tegen Israël hebben gekeerd.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    16-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kees Driehuis werkt een ritueel af met halve garen

    Kees Driehuis werkt een ritueel af met halve garen

    Kees Driehuis

    (Door: Martien Pennings)

    Zondagmiddag 14 oktober 2012 weer eens naar Buitenhof gekeken. Toeval. Want ik heb in de keuken een hometrainer staan met uitzicht op een tv-toestel en ik was toe aan een traininkje. Het is nu inmiddels dinsdagmorgen en die uitzending laat me niet los, want het was een hallucinante ervaring. Ik heb dat voor het laatst gehad toen Kees Driehuis nog lang haar had en ik nog wel eens een hasj-sigaretje rookte: dat je dus ineens denkt  de werkelijke werkelijkheid te zien via een verhoogd bewustzijn, weet je wel.
    Meer lezen van:
    Martien Pennings


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOS Avondland: De moslims vallen aan
    SOS Avondland: De moslims vallen aan


    (Door: Udo Ulfkotte)
    Razendsnel geven we onze waarden op ten gunste van cultuurvreemde migranten. De haat van de islamitische wereld bejegenen we met steeds meer tolerantie en openheid. Dat is dodelijk.
    Overal in de wereld waar moslims wonen, beginnen op een bepaald moment de etnische zuiveringen. Alles wat niet-islamitisch is wordt dan verdreven, vernietigd of onderdrukt. Men kan dat wetenschappelijk bewijzen zoals de historica Bat Ye´or (zij schreef bijvoorbeeld het boek “De ondergang van het Oriëntaalse christendom onder de islam”) of door gewoon om je heen te kijken en een blik te werpen op de realiteit. Men kan deze ontwikkeling in verre landen of direct voor de huisdeur zien.
    Meer lezen op:
    pim-fortuyn.nl


    14-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veertien feiten over immigratie

    Veertien feiten over immigratie

    Uit: Het Immigratietaboe, 10 wetenschappers over de feiten - Joost Niemöller, uitgeverij Van Praag, Amsterdam, 2012.

    Veertien feiten die na de gesprekken met de tien wetenschappers naar boven kwamen:

    1. Van de immigratie van niet-westerse allochtonen in Nederland hebben de migranten en de werkgevers economisch voordeel. De lager opgeleiden in Nederland gaan erop achteruit. Niet alleen in geld, maar ook in goederen. Zo zijn er door de immigratie in de grote steden minder woningen in de sociale sector beschikbaar voor autochtonen.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Invoering sharia Egypte in volle gang;
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Invoering sharia Egypte in volle gang; Opperleider Moslim Broederschap roept weer op tot 'bevrijding' Jeruzalem

     
    Moslim Broederschap opperleider Mohamed Badie (L) ontvangt de islamitische broederkus van Hamasleider Ismail Haniya. Beide islamisten streven naar hetzelfde doe: de vernietiging van de Joodse staat Israël.
    Uit een recent interview op een Arabisch TV-station blijkt dat sinds het aantreden van Moslim Broederschap president Mohamed Morsi de invoering van de streng islamitische sharia wetten in Egypte in de hoogste versnelling is gezet. Wat de gevolgen voor het land en het hele Midden Oosten zullen zijn laat zich niet moeilijk raden,.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl

    13-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qatar koopt Frankrijk op

    Qatar koopt Frankrijk op

    Door: Wachteres

    Franse politici, zoals president François Hollande, hopen dat de fondsen vanuit Qatar de armoede in de achtergestelde islamitische wijken zullen helpen bestrijden, Ze gaan ervan uit dat armoede de oorzaak is van de sociale problemen in Frankrijk. Zij zouden echter beter moeten weten. De problemen in de buitenwijken van Seine-Saint-Denis en elders worden niet veroorzaakt door armoede, maar door de onwil van veel moslims om te integreren in de Franse samenleving.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    12-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wrede wereld van de kinderbruiden in beeld gebracht

    De wrede wereld van de kinderbruiden in beeld gebracht

    Bewerkt door:
    12/10/12   Bron: Daily Mail
      © ap.

    Op zesjarige leeftijd stapte Tahani (in het roze) in het huwelijksbootje met de toen 25-jarige Majed. Vooraan staat haar ook al uitgehuwelijkte klasgenootje Ghada. Zij zijn slechts enkele van de meer dan tien miljoen jonge meisjes die elk jaar gedwongen worden om te trouwen met mannen die hun vader of zelfs grootvader kunnen zijn. Dit soort praktijken vinden nu nog steeds in meer dan vijftig ontwikkelingslanden plaats.
    Meer lezen op:
    hln.nl


    11-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bittere waarheid over “multiculti”

    De bittere waarheid over “multiculti”

    Heinz Buschkowsky (SPD), de burgemeester van het Berlijnse probleemdistrict Neukölln, (41% migranten) heeft een boek geschreven, dat aanleiding zal zijn tot veel discussies.

    Het gaat me hier meer om een alledaagse machteloosheid in een wereld, waarin men door de supermarkt gaat, spullen in de kar gooit, langs de kassa marcheert zonder te betalen en de caissière duidelijk maakt wat er met haar gebeurt als ze de politie waarschuwt.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DocP: Nieuwe Boycot-Israel organisatie opgericht

    DocP: Nieuwe Boycot-Israel organisatie opgericht

    Vanmiddag is in het HTIB gebouw te Amsterdam een geheel nieuwe anti-Israelgroep, met de naam DocP opgericht. Op de website staat:"De Stichting Diensten en OnderzoekCentrum Palestina, docP, zet zich in om BDS in Nederland te ondersteunen, te bundelen en te versterken." De organisatie zal één betaalde kracht in dienst nemen en zich vooral richten op het boycotten van Israelische bedrijven.

    De zaal van de Turkse actiegroep HTIB zat vol deze middag, toen leden van het Palestina Komitee, medewerkers van de Protestantse Kerk en activisten van de Gazaboot bijeenkwamen om DocP op te richten.
    Meer lezen op:
    keesjemaduraatje.nl
    daarna
    het vervolg

    09-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn niet bereid te onderhandelen over ons waardenstelsel

    Wij zijn niet bereid te onderhandelen over ons waardenstelsel

    Geplaatst door Blondemevrouw op 8 oktober, 2012
    a cartoon a day keeps islam away

    “Wij zijn niet bereid te onderhandelen over ons waardenstelsel. Wij gaan onze grondwetten niet wijzigen.” – Ayaan Hirsi Ali

    Vraag: Moeten we in het westen een beetje buigen en zoals de islamitische leiders van ons vragen, ietsje minder beledigen? Of moeten we juist de aanval kiezen? Antwoord: “Er is een derde weg; Wij zijn niet bereid te onderhandelen over ons waardenstelsel. Wij gaan onze grondwetten niet wijzigen”.

    Het programma Brandpunt (vanaf 14.55min) faalde gisteren opnieuw, omdat men Ayaan wel wenst te interviewen, maar niet wil horen wat zij zegt. Velen willen niet horen wat Ayaan te zeggen heeft. Omdat het hun wereldbeeld vernietigt en de realiteit in het gezicht duwt.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Sommer: 'Feiten willen we jongens, knoertharde, grote feiten'

    Martin Sommer: 'Feiten willen we jongens, knoertharde, grote feiten'

    30/09/12  − bron: OPINIE - Martin Sommer
    © reuters. Protest in Frankfurt tegen de Trojka van IMF, ECB en de Europese Commissie

    column Tijdens de verkiezingen werd iedere uitspraak langs de lat van de factcheckers gelegd. Maar waar zijn de factcheckers nu er miljarden aan steun verdwijnen in Griekenland? Die vraag stelt columnist en politiek redacteur Martin Sommer.

    Hoe zou het toch zijn met de factcheckers? Tot de verkiezingen tweeënhalve week geleden hadden ze het druk met de vraag of ziekenhuizen in de regio Eindhoven in strijd met de NMA-regels hadden samengewerkt. Dat had Diederik Samsom namelijk beweerd.
    Meer lezen in:
    de volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense crimineel ontsnapt uit gevangenis dankzij burqa

    Deense crimineel ontsnapt uit gevangenis dankzij burqa

    maandag 8 oktober 2012

    Een Deense crimineel is dit weekend zonder problemen de staatsgevangenis in Nyborg uitgelopen. De gevangene wist te cipiers te misleiden door een gezichtsbedekkende burqa aan te trekken.

    De Deense crimineel kon in burqa de gevangenis uitlopen (foto ANP) De Deense crimineel kon in burqa de gevangenis uitlopen (foto ANP)

    Volgens Deense media kreeg de man zaterdag bezoek van twee personen waarvan er een was gehuld in het traditionele islamitische kledingstuk.

    Op een onbewaakt moment heeft de gevangene de burqa van de vrouw aangetrokken en is vervolgens met de andere bezoeker naar buiten gelopen. Hoe de vrouwelijke bezoeker vervolgens is ontkomen, is niet bekend.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    07-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatsburg: Grootste moskee van Frankrijk pas een week geleden geopend; Het islamitische terrorisme komt naar Straatsburg

    Straatsburg: Grootste moskee van Frankrijk pas een week geleden geopend; Het islamitische terrorisme komt naar Straatsburg

    Straatsburg: Pas een week geleden opende men hier, in de mooie hoofdstad aan de Rijn van de Elzas, de grootste moskee voor de geïmmigreerde papier-Fransozen en nu al zijn er botsingen en terreur bij het terrorismeonderzoek:

    Grootste moskee van het land in Straatsburg geopend

    In Straatsburg werd de tot nu toe grootste moskee van Frankrijk feestelijk geopend. De eerste steen voor de nieuw geopende moskee werd twintig jaar geleden al gelegd. In totaal werden voor de bouw van de moskee bijna 10,5 miljoen euro uitgegeven.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    06-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiekeme staatsgreep van Turkse premier Erdogan

    Stiekeme staatsgreep van Turkse premier Erdogan

    vrijdag 5 oktober 2012 10:01

    Afshin Ellian

    De islamitische AK-partij van Erdogan is druk bezig om grip te krijgen op de inlichtingendiensten van Turkije De islamitische AK-partij van Erdogan is druk bezig om grip te krijgen op de inlichtingendiensten van Turkije

    De Turkse politiek ondergaat een metamorfose. De islamitische AK-partij heeft niets te vrezen van de Turkse inlichtingendiensten en het Turkse leger. Deze twee organisaties boezemden lang angst in bij de regerende partij van Turkije. Maar nu heeft het onmogelijke toch plaatsgehad. Een Turkse rechtbank heeft 330 Turkse officieren veroordeeld voor het beramen van een staatsgreep. Waren alle 330 personen echt betrokken bij een staatsgreep?
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft U even tijd
    Heeft U even tijd, klik dan hier

    05-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtone specialisten

    Allochtone specialisten

    In de islamitische wereld is geen tekort aan inheemse medische specialisten. Integendeel, alle artsen zijn specialist. Maar er is iets heel raars aan de hand: de patiënten gaan liever naar de extreem schaarse buitenlandse specialisten die er in de islamitische wereld bij westerse instellingen werkzaam zijn. Ook de notabelen laten zich liever in het Westen behandelen: zowel Arafat als Rafsandjani lieten zich asap naar een ziekenhuis in Europa vervoeren toen er wat met ze aan de hand was.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!