Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    enieuws2
    blog.seniorennet.be/enieuws
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    06-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaza is vrij!”
    Gaza is vrij!”

    DE MYTHE ONTMASKERD: Een verrassende ontboezeming van Hamas leider Mahmud al-Zahar. Israël kan niet langer worden beschuldigd van bezetting van de Gazastrook, zegt een van de vijf hoogste leiders van Hamas.

    De uitspraak kwam als een complete verrassing. Een paar weken geleden zei Mahmud Al Zahar, een van de oprichters van het Hamas-regime: ‘De Gazastrook wordt niet meer bezet gehouden. Gaza is bevrijd van de Israëlische bezetting en bevindt zich niet meer in een belegerde toestand. Het contact tussen Gaza en de buitenwereld is veel gemakkelijker geworden. Er komen steeds meer toeristen naar Gaza, vooral vanwege de prachtige stranden.’

    Mahmud Al Zahar zei dit tegen het Palestijnse persagentschap Ma´an.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE WERELD CAPITULEERT VOOR DE ISLAM

    DE WERELD CAPITULEERT VOOR DE ISLAM

    Een stukje voorgeschiedenis, geschreven in waarheidsgetrouwe en (hopelijk) begrijpelijke taal!

    “Massa-immigratie was altijd al onnodig en werd enkel gefaciliteerd om de dubbele linkse fascistische agenda te behartigen.

    Ruim 20.000 mensen uit het buitenland halen voor het eigen gewin moest opvallen. Het mooie sprookje van de tijdelijke arbeiders die ons uit de brand geholpen zouden hebben na de oorlog werd begin jaren ’70 door geen fatsoenlijk denkend mens meer geloofd. Logischerwijs zouden we denken dat het volk dan massaal in opstand zou komen, maar dat bleek niet zo te zijn door een slinkse list. Mensen zijn gedurende hun leven voornamelijk bezig met het vervullen van eerste levensbehoeften als voedsel en onderdak. Pas als dat geregeld is, zijn ze eventueel bereid verder te denken. Ervoor zorgen dat mensen die behoeften niet meer kunnen vervullen, is dus voldoende om schapen te kweken die alles toelaten zolang ze hun natte en droogje maar krijgen.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    05-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ad feminam

    Ad feminam

    Hafid Bouazza overhandigt winnaar Hans Jansen Het Scalpel 2012
    Winnaar Het Scalpel 2012 : Hans Jansen!

    Op 2 november 2004 heeft een sharia-fundamentalist Theo van Gogh vermoord. Om dat te herdenken werd in de Balie, Amsterdam, op vrijdagavond 2 november 2012 de derde Avond van de Polemiek gehouden: een avond waar geen bloed vloeit en er niemand wordt vermoord. Een tiental genomineerden voor de Scalpel-polemiekprijs kregen de opdracht daar te laten horen hoe ze in precies 500 woorden iemand Ad hominem zouden aanpakken. Hans Jansen daarentegen koos voor een Ad feminam en won daarmee Het Scalpel 2012.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom integreren de Turken zich niet gewoon?

    Waarom integreren de Turken zich niet gewoon?

    Het zal voor altijd een raadsel blijven waarom zoveel Turken er niet van geprofiteerd hebben dat hun families naar Duitsland zijn geëmigreerd. Normaal gesproken zou uiterlijk de derde generatie hier gewoon geïntegreerd moeten zijn. Vaak is helaas het tegendeel het geval:

    Junge Freiheit:

    Het aantal slecht opgeleide Turken in Duitsland blijft onveranderd groot. Volgens informatie van het Centrum voor Turkijestudies bezit bijna de helft van de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige inwoners van de deelstaat Nordrhein-Westfalen geen beroepsopleiding. Vooral vrouwen zijn met 58% duidelijk oververtegenwoordigd. Opvallend daarbij is, dat de derde in Duitsland levende generatie (46,3% zonder opleiding) het duidelijk slechter doet dan de tweede generatie (31,9%)
    Meer lezen op:
    ejbron.com



    03-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders wil kabinet naar huis sturen

    Wilders wil kabinet naar huis sturen

    Geplaatst door Frank Verhoef op 3 november, 2012

    De koopkracht gaat de komende jaren fors omlaag. Geert Wilders dreigt met een motie van wantrouwen tijdens het debat over de regeringsverklaring van het kabinet-Rutte II.

    Voor sommige Nederlanders gaat de koopkracht de komende jaren tot wel 30 procent achteruit, zo becijferde RTL Nieuws gisteren. Het CPB bevestigde de uitkomst. Het gaat om een opeenstapeling van de bezuinigingen van het eerste kabinet-Rutte, het Kunduz-akkoord en de geplande bezuinigingen van het tweede kabinet-Rutte. De cijfers zijn deels gebaseerd op niet-openbare CPB-stukken. SP en CDA eisen nu dat nog voor het debat over de regeringsverklaring van aanstaande donderdag alle cijfers openbaar worden gemaakt die gevolgen hebben voor de koopkracht.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    02-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadsleden Lijst Islam willen hoofddoek bij politie en ambtenaren

    Raadsleden Lijst Islam willen hoofddoek bij politie en ambtenaren

    België, oktober 2012

    Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober haalde de politieke partij Lijst Islam een zetel in zowel de Brusselse deelgemeente Anderlecht als in deelgemeente Molenbeek. Lijst Islam haalde in Brussel in totaal 5000 stemmen.
    Toekomstig raadslid in Anderlecht Redouane Ahrouch pleit nu voor het dragen van een hoofddoek op school en op het werk: ‘We willen dat ambtenaren van de gemeente of het OCMW en vrouwelijke politieagenten een hoofddoek mogen dragen. In Engeland kan dat, waarom zou het hier niet kunnen?’ Ahrouch pleit ook voor aparte sportbeoefening voor mannen en vrouwen. Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    01-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse minister: wij lachen om partnerschap met EU

    Turkse minister: wij lachen om partnerschap met EU

    woensdag 31 oktober 2012

    Turkije wil alleen het volledige lidmaatschap van de Europese Unie. Het land zal nooit akkoord gaan met tussenoplossingen zoals een partnerschap.

    Bagis tijdens een perconferentie (foto ANP)
    Dat heeft de Turkse minister van Europese Zaken Egemen Bagis woensdag gezegd tijdens een bezoek aan Duitsland. 'Wij lachen om zo'n partnerschap,' aldus Bagis.

    Invloedrijk
    De Duitse bondskanselier Angela Merkel had Turkije eerder een 'geprivilegieerd partnerschap ' aangeboden. Ze voelt weinig voor een volledig lidmaatschap van het grote islamitische land, dat dan zeer invloedrijk zou worden in de EU.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    30-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte II over immigratie: operatie dode mus

    Rutte II over immigratie: operatie dode mus

    Geplaatst door Joost Niemoller op 30 oktober, 2012

    Geen speciale bewindslieden, wat losse maatregelen, niet uitvoerbaar wegens EU.

    Ze hebben zich voorgenomen om een brug te bouwen, Rutte en Samsom, maar van waar naar waar die brug moet leiden is onduidelijk. En als het gaat om de immigratie- en integratie-agenda, zien we een herhaling van veertig jaar nonbeleid: een analyse van het probleem ontbreekt, verdieping blijft uit omdat het dossier voor de zoveelste keer wordt opgesplitst en onderverdeeld in weer andere ministeries. En er komen een aantal maatregelen, waarbij de uitvoerbaarheid allerminst vaststaat. De plannetjes klinken misschien streng, maar op de keper beschouwd stelt het allemaal niks voor.Meer lezen van:
    joostniemoller


    29-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heethoofdige moslims selectief in hun woede

    Heethoofdige moslims selectief in hun woede

    maandag 29 oktober 2012
    Islamwoede: een selectief fenomeen

    De wapenstilstand in Syrië blijkt een illusie. De onderhandelaar van de Verenigde Naties was niet in staat om de strijdende partijen voor een paar dagen, gedurende de hadj, een wapenstilstand op te leggen.

    Hadj of geen hadj: de burgeroorlog in Syrië gaat door. Het is raar dat de strijdende partijen in Syrië geen korte wapenstilstand aanvaarden.
    Meer lezen op:
    elsevier nl






     

             


    28-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaarwel Sofielund

    Vaarwel Sofielund

    Door: vederso


    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als redelijk mens onredelijkheid bestrijden

    Als redelijk mens onredelijkheid bestrijden

    Geplaatst door Blondemevrouw op 27 oktober, 2012
    Gebrek aan humor door gebrek aan individualistisch denken.

    “Democratie, mensenrechten en door mens gemaakte wetten maken het onnodig zelf rechter en beul te zijn.”

    Onze cultuur heeft vandaag de dag een basis van reden en redelijkheid. Voor de Verlichting was dat voorbehouden aan de elite en werd in het algemeen meestens simpelweg een beroep gedaan op bruut geweld bij het ontstaan van een conflict. Laws of the Jungle waren de geldende wetten. Met de groei van het seculiere onderwijs, ontwikkeld door westerse regeringen, heeft onze cultuur een vlucht genomen op het gebied van rede en redelijkheid. Conflicten worden oplost door te discussiëren, te debatteren, via het gerecht, via het parlement en via internationale organen. En het is niet langer nodig een beroep te doen op het toepassen van bruut geweld. Democratie, mensenrechten en door mens gemaakte wetten maken het onnodig zelf rechter en beul te zijn.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama loog en blokkeerde doelbewust reddingsactie ambassadeur Benghazi
    Obama loog en blokkeerde doelbewust reddingsactie ambassadeur Benghazi
    'Minister Hillary Clinton heeft documenten die haar vrijpleiten en bewijzen dat Obama weigerde in te grijpen'

     
    9/11/12: Islamistische terroristen kunnen urenlang hun gang gaan en de Amerikaanse ambassadeur vermoorden, zonder dat de aanwezige drones, gunships, special forces en anti-terreureenheden mogen ingrijpen.
    In de VS is een storm van kritiek opgestoken nu er steeds meer bewijzen boven tafel komen dat president Obama op 11 september doelbewust een CIA operatie om de Amerikaanse ambassadeur in Benghazi (Libië) Christ Stevens uit handen van islamistische terroristen te houden heeft geblokkeerd. Stevens werd vervolgens vermoord, maar Obama gaf pas na 2 volle weken toe dat het hier om een 'terreurdaad' ging.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl





    27-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live: Geert Wilders spreekt in Malmö

    Live: Geert Wilders spreekt in Malmö

    De Zweedse Free Press Society heeft grote moed getoond in het naar Malmö, Zweden, uitnodigen van de Nederlandse politicus Geert Wilders. Grote moed, omdat Malmö zwaar wordt belast door de islamitische immigratie, tot het punt waar de stad, naast de normale immigratie gerelateerde problemen, voor Joden niet meer veilig is om in te leven.

    Live streaming van Geert Wilders begint op zaterdag 27 oktober om 14:00 uur. Omdat de Antifa haar deelname heeft aangekondigd, willen we eerder met streaming beginnen, om 13:00 uur, om hun straatactivisme te laten zien en om alle geweld dat zij kunnen veroorzaken te documenteren.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurabische nachtmerrie in Rotterdam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eurabische nachtmerrie in Rotterdam

    In onze tijd zijn we getuige van de zelf-uitroeiing van de Europese beschaving, die de bakermat vormde van het huidige moderne tijdperk. In zijn nieuwe bestseller Civilization schrijft de hoog in aanzien staande Harvard historicus Niall Ferguson: 'Als de moslimbevolking in Groot Brittannië jaarlijks met 6,7% blijft doorgroeien (zoals tussen 2004 en 2008 het geval was), dan stijgt hun aandeel van krap 4% in 2008 naar 8% in 2020, 15% in 2030, 28% in 2040 en voorbij de 50% in 2050.'
    Meer lezen op:
    uitkijk.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Uitstel Griekenland kan tot 30 miljard euro kosten'

    'Uitstel Griekenland kan tot 30 miljard euro kosten'

    vrijdag 26 oktober 2012.

    De eurozone onderzoekt momenteel hoe een Grieks verzoek voor twee jaar uitstel van de besparingdoelen kan worden ingewilligd. Met het uitstel is mogelijk 30 miljard euro extra aan hulp gemoeid, zegt een Europese bron vrijdag tegen persbureau ANP.

    Het uitstel van Griekenland kan veel geld kosten (foto ANP) Het uitstel van Griekenland kan veel geld kosten (foto ANP)

            

    'Wat betreft het uitstel zijn zaken in beweging, maar we moeten eerst de kosten vaststellen en zien hoe die worden gefinancierd,' zegt de bron, die anoniem wil blijven.







    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    25-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen houdt van Qatar

    Iedereen houdt van Qatar

    Geplaatst door Nick Ottens op 24 oktober, 2012
    Hamad bin Khalifa Al-Thani

    Hamad bin Khalifa Al-Thani, de emir van Qatar, bracht gisteren een bezoek aan de Gazastrook waar de Palestijnse terreurbeweging Hamas sinds 2007 aan de macht is. Het Westen hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

    Qatar lijkt een dubieus buitenlands beleid te voeren. De kleine Golfstaat heeft een bevolking van zo'n driehonderdduizend etnische Qataris,
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qatar en Qaradawi hand in hand tegen de vrijheid van meningsuiting

    Qatar en Qaradawi hand in hand tegen de vrijheid van meningsuiting

    Door Carel Brendel, 23 oktober 2012

    De minister van justitie van Qatar (midden), met links Yusuf al-Qaradawi

    Qatar is overal. Op het voetbalveld, in de Parijse voorsteden, in Gaza en op Al Jazeera. De invloedrijke Golfstaat zal via de Verenigde Naties een wet indienen, die het beledigen van religies internationaal wil verbieden. Yusuf al Qaradawi en zijn geleerde Moslimbroeders bieden de helpende hand bij het onderdrukken van de vrijheid van meningsuiting.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische president Morsi bidt voor de vernietiging van de Joden

    Egyptische president Morsi bidt voor de vernietiging van de Joden

    Door: Ingezonden
    Op een uitzending van de Egyptische staatsomroep was te zien hoe de Egyptische president Morsi bidt voor de vernietiging van de Joden.
    Het volgende gebed werd uitgesproken door de Islamitische voorganger Futouh Abd Al-Nabi Mansour:
    "O Allah, vergeef ons onze zonden, maak ons sterk, en schenk ons de overwinning op de ongelovigen.
    O Allah, vernietig de Joden en degenen die hen steunen.
    O Allah, verspreid hen, scheur hen aan stukken.
    O Allah, laat Uw macht en grootheid aan hen zien.
    O Allah, toon ons uw almachtigheid."
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

     


    23-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalistencomité: Onderdrukking persvrijheid in Turkije ergste ter wereld
    Journalistencomité: Onderdrukking persvrijheid in Turkije ergste ter wereld
    Syrische ambassadeur: Erdogan wil Ottomaans Rijk doen herleven

     
    Op 30 september ontving de Turkse premier Erdogan in Ankara de Moslim Broederschap president van Egypte, Mohamed Morsi. Beide islamisten streven naar de realisering van hun visioen van een islamitisch wereldrijk.
    Volgens het Committee to Protect Journalists (CPJ) is het met de persvrijheid in Turkije inmiddels slechter gesteld dan in Iran, Eritrea en China, landen waar journalisten traditioneel het zwaarst worden onderdrukt. Nergens ter wereld zitten er naar verhouding zóveel journalisten in de gevangenis als in Turkije, de meesten omdat ze weigeren zich te onderwerpen aan de strenge censuur van de islamistische regering van premier Tayyip Erdogan. Zo is het Turkse journalisten verboden om ook maar iets negatiefs over Turkije te schrijven of iets positiefs over de onderdrukte Koerden.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl 





    22-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met meneer Wilders op de tv

    Met meneer Wilders op de tv

    In oktober 2010 heb ik zo goed als alle zittingen van het Wildersproces bijgewoond, in de rechtbank aan de Parnassusweg in Amsterdam. Het begon maandagochtend 4 oktober meteen al mooi. De rechtbank had niet voorzien dat Geert Wilders er voor zou kiezen zich op zijn zwijgrecht te beroepen. ‘Niemand is gehouden aan zijn eigen veroordeling mee te werken’, dat is het principe waarop het zwijgrecht van een verdachte gebaseerd is.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.com



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!