Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fotoboek
    blog.seniorennet.be/fotoboe
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    10-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatmaffia

    Straatmaffia

    Screenshot_55

    Ter aanvulling op het verhaal van Daniel S. uit Bremen beschrijf ik hier een aantal gebeurtenissen die ik voor een groot deel uit de eerste hand heb opgetekend van Nederlandse jongemannen, die het slachtoffer werden van vergelijkbare allochtone straatterreur, hoewel er gelukkig geen doden vielen.
    In mijn woonplaats opereert al jaren een bende jonge Turken onder aanvoering van ene Ozan. Zelf begon hij toen hij een jaar of 14 was, veel van zijn handlangers zijn nog geen 18. De hoofdmoot van hun “werkzaamheden” vindt plaats in de drugshandel.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De euro: politieke schaamteloosheid voor gevorderden
    De euro: politieke schaamteloosheid voor gevorderden

    door Hala Naoum Néhmé 7 mei 2013

    Lubbers en Kok: belangrijk in de aanloop naar het Verdrag van Maastricht
    Lubbers en Kok: belangrijk in de aanloop naar het Verdrag van Maastricht - Foto: ANP

    De enige antwoorden die onze politici kunnen bedenken wanneer het op Europa aankomt, zijn gestoeld op afschrikking en bangmakerij. En dan verbaasd doen dat het Europese integratieproject steeds minder draagvlak heeft.
    De Griekse mythologie kent vele mooie uitdrukkingen, waarvan 'schaamte ligt aan de oogleden' er een is. Het recente opiniestuk van de toenmalige Griekse minister van Financiën Yannos Papantoniou in Foreign Affairs maakt snel duidelijk hoe treffend die uitdrukking eigenlijk is.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Subsidiëring moskeeën leidt niet tot Europese islam"
    "Subsidiëring moskeeën leidt niet tot Europese islam"
    subsidiering moskeeen leidt niet tot europese islam
    "De subsidiëring van moskeeën bevordert alleszins geen Europese islam. Vlaams minister van inburgering Geert Bourgeois (N-VA) subsidieert immers twee fundamentalistische Turkse moskeeën." Dat zegt Vlaams Parlementslid Filip Dewinter (VB) in reactie op een vraag aan Bourgeois.

    De minister zegt dat in 2012 575.312 euro subsidies werden uitbetaald aan 17 van de achttien erkende moskeeën. Opmerkelijk is volgens Dewinter dat 65% van deze subsidies gaat naar 9 moskeeën van de Dyanet, het Turkse "Presidium van godsdienstzaken",
    Meer lezen op:
    gvz.be


    09-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrië wordt een shariastaat

    Syrië wordt een shariastaat

    Door:

    al-Nusra

    Groot Visionair Frans Timmermans hield in maart nog even een slag om de arm voor wat betreft het spenderen van onze laatste centen. Om "de rebellen" in Syrië te ondersteunen met wapens. Het stickertjes plakken op produkten uit Samaria en Judea had voor hem vermoedellijk grotere urgentie toen omdat Israël natuurlijk de Grote Satan is. Frankrijk en Engeland stonden toen al wel te trappelen in de startblokken om ook in dit Arabische Lente Land definitief de sharia in te voeren middels hun vurig gewenste wapenleveranties aan nét de verkeerde clubs.
    meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    08-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijftafelzelfmoordterroristen
    Schrijftafelzelfmoordterroristen
    Er bestaat geen enkele twijfel aan hoe het officiële islamitische leerstuk van de jihad luidt. Dat is na te kijken in preken, fatwa’s, korancommentaren, de koran zelf, de gecanoniseerde verzamelingen van uitspraken van Mohammed en, niet minder belangrijk, in de gecanoniseerde commentaren op die verzamelingen – en er is meer, mocht dat allemaal nog niet genoeg zijn.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl


    07-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Rutte prijst nazisme op Bevrijdingsdag (+ update)

    Premier Rutte prijst nazisme op Bevrijdingsdag (+ update)

    (Door: Martien Pennings)

    In het NON-journaal van vrijdag 4 mei 2013 gaf premier Mark Rutte duiding aan de bevrijding van de nazi’s in 1945. Hij deed dat door stiekeme propaganda te maken voor het oerste nazisme dat de wereld ooit gekend heeft: de islam.

    Luister maar vanaf 3:06:

    “En dat betekent voor mij dat je niet alleen zelf kunt beslissen wat je wilt en zelf allemaal keuzes in je leven kunt maken, maar dat je ook rekening houdt met andere mensen, met hún opvattingen, met hún vrijheid van meningsuiting, MET WELK GELOOF ZIJ AANHANGEN, MET DE OPVATTINGEN DIE ZIJ HEBBEN.”
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicale imams zwepen de massa op tot zinloze oorlog
    Radicale imams zwepen de massa op tot zinloze oorlog

    door Afshin Ellian 6 mei 2013

    Moskeeën blijven niet ongeschonden in de Syrische strijd
    Moskeeën blijven niet ongeschonden in de Syrische strijd - Foto: EPA

    Grafschennis is een barbaarse daad. Het gaat mij niet om Ali en Zaynab of Petrus en Paulus. De doden moeten met rust worden gelaten.
    De burgeroorlog in Syrië wordt met de dag wreder. Al geruime tijd is niet meer duidelijk wie welke oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid pleegt. Alle partijen plegen er misdaden die niet ongestraft mogen blijven. Maar het internationaal recht is onmachtig zonder een besluit van de VN Veiligheidsraad over de inzet van juridische instrumenten tegen Syrische oorlogsmisdadigers.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    06-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodenhaat uiting komend einde Europese cultuur

    Jodenhaat uiting komend einde Europese cultuur

    Geplaatst door Leon de Winter op 6 mei, 2013

    Ik ben gaan schrijven na de plotselinge dood van mijn vader. Ik was twaalf. Veel later begreep ik dat dat mijn eigen rouwproces was. Mijn moeder rouwde als een Arabische vrouw, hysterisch, buiten zinnen. Ik bleef stil. Maar ik ging schrijven en verzon verhalen vol verschrikkingen. De oorlogsverhalen die mijn moeder bijna dagelijks vertelde – verhalen over al die familieleden die nooit waren 'teruggekomen' – voedden mijn fantasie.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    05-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische Holocaust komt dankzij Obama steeds dichterbij
    Islamitische Holocaust komt dankzij Obama steeds dichterbij


    Arrestaties en deportaties van christenen in Soedan, vervolgingen in Mali, Libië, Pakistan en Egypte, slachtpartijen in Nigeria en verwoeste kerken in Syrië ten spijt, de Amerikaanse president Barack Obama blijft de Moslim Broederschap, die wereldwijd goedschiks of kwaadschiks de Sharia wil invoeren, steunen met miljarden dollars en grote hoeveelheden tanks, gevechtsvliegtuigen en andere wapens. De komende islamitische Holocaust tegen christenen neemt dan ook steeds duidelijkere vormen aan. Zelfs in de VS mag je in het leger niet langer openlijk voor je geloof in het evangelie van Jezus Christus uitkomen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    04-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gematigde moslims” van Amerika zijn willig instrument van bommenleggers
    Gematigde moslims” van Amerika zijn willig instrument van bommenleggers

    Screenshot_28

    (Door: Roelf-Jan Wentholt)

    Begin maar even met goed naar bovenstaande poster te kijken. Die is verspreid door CAIR (Council on American-Islamic Relations), de grote Amerikaanse organisatie van “gematigde islamieten”. Is daar nog iets onduidelijk aan, geachte lezer?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    03-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouderen in Eindhovense wijk De Bennekel in protest tegen 'Turkse appartementen'

    Ouderen in Eindhovense wijk De Bennekel in protest tegen 'Turkse appartementen'

    Publicatie: woensdag 24 april 2013 | Auteur: Emile Vaessen

    EINDHOVEN - Woningcorporatie Trudo wil in de Eindhovense wijk Bennekel, in de Lassusstraat, een nieuw complex bouwen waarin veertien seniorenappartementen komen. Deze veertien woningen zijn alleen voor Turkse senioren bestemd. De autochtone ouderen in Gestel komen nu in opstand en willen zelf ook kans maken op zo'n plekje in het nieuwe complex.

    Tijdens de eerste buurtbijeenkomst wordt er al hevig gediscussieerd. "Waarom komen wij niet in aanmerking voor zo'n nieuw appartement", vraagt een buurtbewoonster zich af?
    Meer lezen op:
    omroepbrabant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfmoordaanslagen: moeten kunnen

    Zelfmoordaanslagen: moeten kunnen

    Screenshot_1
    Studie: 40% van de “Palestijnen” beschouwt zelfmoordaanslagen als gerechtvaardigd

    Vier van de tien moslims in de Palestijnse autonome gebieden zijn van mening dat zelfmoordaanslagen op burgers ter verdediging van de islam gerechtvaardigd zouden zijn. Dit schrikbarende resultaat leverde een studie van het Amerikaanse “Pew Research Center” in Washington D.C. op, die onlangs werd gepubliceerd. Voor het representatieve onderzoek werden bijna 1000 volwassen Palestijnen ondervraagd.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    02-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAPPORT! Een half jaar Kabinet Rutte II

    RAPPORT! Een half jaar Kabinet Rutte II

    doorrrrrrrschuiven.jpg Het ene volksfeest is nog niet afgelopen, of we kunnen meteen door naar het volgende: de aanstaande kabinetsval. Het Kabinet Rutte II is een half jaar aan het ploeteren en je moet diep graven in de krochten van de media, de partijkaders of de bevolking om nog iemand te vinden die denkt dat dit kabinet Prinsjesdag 2013 gaat halen. Of zelfs het zomerreces. In het oog van een economische storm zit Nederland opgescheept met een kabinet zonder daadkracht, dat binnenkort hooguit twee pagina's in de geschiedenisboeken zal gaan vullen als de onhoudbare haastcoalitie VVD/PvdA tussen twee Prinsjesdagen in. Die pagina's zullen gaan over missers en/of het niet aankunnen van verantwoordelijkheden.
    Meer lezen op:
    geenstijl..nl


    01-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdamse zender AT5: ook de islamitische roofmoordenaars-ideologie kleurt helemaal oranje

    Amsterdamse zender AT5: ook de islamitische roofmoordenaars-ideologie kleurt helemaal oranje

    Screenshot_5

    (Door: Martien Pennings)

    Ik heb het gevoel in januari van dit jaar al in een stukje vastgelegd: de alomtegenwoordigheid van de islam, onder de titel “Islam is hier! Islam is hier! Islam is hier!” Mevrouw A. Nanninga schrijft er ook al over op GeenStijl: “Allah surft mee op Oranjehype: inhaak-dawah”. Maar de heer Van Frikschoten brengt het toch het meest hartstochtelijk onder woorden:
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adviseur Pentagon noemt christenen monsters en spirituele verkrachters
    Adviseur Pentagon noemt christenen monsters en spirituele verkrachters

    Voorgestelde straf legerpredikanten op evangeliseren in het leger: de Krijgsraad - Traditionele Bijbeluitleg 'zinloos gebral' van 'gedrochten'


    Legerpredikanten moeten als het aan de nieuwe adviseur 'religieuze tolerantie' ligt voortaan hun mond houden over Jezus Christus, omdat het evangelie gelijk zou staan aan 'verraad'.

    Mikey Weinstein, oprichter van de Military Religious Freedom Foundation (MRFF) en binnenkort beleidsadviseur van het Pentagon op het terrein van religieuze tolerantie, noemt christenen 'fundamentalistische monsters' wier 'extremistische, militante' Bijbelse geloofsovertuiging leidt tot 'gemeen gedrag'. Christenen die het evangelie verkondigen vormen 'een bedreiging voor de nationale veiligheid' en maken zich volgens Weinstein schuldig aan 'spirituele verkrachting. Het Pentagon moet begrijpen dat dit opruiing en verraad is en gestraft zou moeten worden.'
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    30-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waaraan herken je terreur als jihad?
    Waaraan herken je terreur als jihad?
    Moderne jihad-terreur heeft tot doel ontreddering te scheppen bij het publiek waarop de jihadisten het gemunt hebben. Gewone terroristen doen een poging de inwilliging van een pakket van eisen af te dwingen, maar bij jihad blijft zo’n poging achterwege want juist de onzekerheid over de bedoelingen van de jihad-actie draagt bij aan de ontreddering van de doelgroep. Individuele strafexpedities als die tegen President Sadat of Theo van Gogh kunnen ook jihad zijn; maar daarover een andere keer.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims ziekenhuispersoneel Engeland mag hygiëneregels aan laars lappen

    Moslims ziekenhuispersoneel Engeland mag hygiëneregels aan laars lappen

    Door:

    muslim-female-doctor-in-hospital
    FOK – In het Verenigd Koninkrijk is het nu voor islamitische medici toegestaan om zich deels te onttrekken aan de gezondheidsvoorschriften. Vrouwelijke artsen en operatieassistentes hoeven hun onderarmen niet meer onbedekt te laten.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    29-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Turkse mannen behoort geweld tegen vrouwen tot de dagelijkse routine

    Voor Turkse mannen behoort geweld tegen vrouwen tot de dagelijkse routine


    Voor Turkse mannen behoort geweld tegen vrouwen tot de dagelijkse routine

    Wij zijn niet te beroerd om een tekortkoming recht te zetten. Zij het met nog meer slecht nieuws uit de Prachtlanden. Er mag niet de indruk ontstaan dat huishoudelijk geweld voorbehouden is tot Saoedi-Arabië. Ook in het Europees wachtland, Turkije, behoort familiaal geweld tot de dagelijkse omgang. Wij horen er hier niets over, want de NGO’s berichten er niet over.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Horizon viert Turks kinderfeest

    De Horizon viert Turks kinderfeest

    extern turks kinderfeest van de horizon

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk, zo kan het ook!

    Kijk, zo kan het ook!

    Geplaatst door trias politica op 28 april, 2013

    In mijn column van vandaag eens een heel ander onderwerp dan de EU of de eurocrisis. Vrijdagavond zat ik te dineren in een cozy restaurantje, samen met mijn Portugese vriendin. Na afloop raakten we ter plekke in gesprek met drie Marokkaanse meiden, waarvan één 'traditioneel' gekleed. Er onstpon zich een uitvoerig gesprek, dat zeker anderhalf uur heeft geduurd.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!