Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    arkan
    blog.seniorennet.be/arkan
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De strijd om een nieuw Egypte
    De strijd om een nieuw Egypte

    Opnieuw zit het Egyptische volk klem tussen de twee ondemocratische machthebbers van Egypte. Het land houdt haar adem in terwijl zowel christenen als moslims massale gebedsacties organiseren voor de toekomst van hun land.
    Meer lezen op:
    moniquesamuel.nl


    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim Broederschap plant terreurcampagne Suezkanaal en tegen Israël
    Moslim Broederschap plant terreurcampagne Suezkanaal en tegen Israël

    Felle gevechten tussen Egyptisch leger en islamisten bij Eilat


    De Moslim Broederschap/Al-Qaeda/Hamas terreurcoalitie wil proberen het olieverkeer door het Suezkanaal lam te leggen. (Foto: Panoramio).

    De extremistische coalitie van de Moslim Broederschap, aan Al-Qaeda verbonden Salafisten en de Palestijnse terreurbeweging Hamas plant als vergelding voor het afzetten van president Morsi een terreurcampagne die het internationale scheepvaartverkeer door het Suezkanaal moet lamleggen, wat de olieprijzen zal doen exploderen. Tevens lijken de islamisten te gaan proberen de aandacht te verleggen naar hun aloude gemeenschappelijke vijand: Israël. Het Egyptische leger stuurt eenheden om te voorkomen dat de terroristen aanslagen kunnen plegen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte begeert het juk van de sharia af te schudden
    Egypte begeert het juk van de sharia af te schudden
    Al sinds de Farao’s zijn de Egyptenaren als weinig anderen erin getraind om politieke narigheid gelaten te ondergaan. Maar nadat één jaar lang de politieke islam aan de macht is geweest, is het toch ook deze geharde ervaringsdeskundigen te veel geworden. (Niet dat zoiets een waarschuwing zal zijn voor Nederlandse politici die er een hobby van hebben gemaakt de islam ruim baan te geven in het lands-, stads- en schoolbestuur. Immers, alleen de bevolking heeft er last van, dus voor de meeste politici is het dan niet echt een punt.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam is nazisme! Waarom word ik niet vervolgd? Waarom doet niemand aangifte?

    Islam is nazisme! Waarom word ik niet vervolgd? Waarom doet niemand aangifte?

    Screenshot_34

    (Door: Martien Pennings)

    Waarom word ik niet vervolgd? Ik heb tientallen keren de islam een seksueel aangedreven roofmoordenaars-ideologie genoemd en gelijkgesteld aan het nazisme. En kijk nu eens naar deze uitspraak van het  Gerechtshof in Amsterdam van 21 januari 2009:

    “Volgens het hof is het haat zaaien in een democratische rechtsorde dermate ernstig dat een algemeen belang aanwezig is om in het maatschappelijk debat een duidelijke grens te trekken. Ten aanzien van groepsbelediging maakt het hof een onderscheid. In het algemeen stelt het hof vast dat de traditie binnen de Nederlandse debatcultuur is gebaseerd op een grote mate van tolerantie ten opzichte van elkaars opvattingen, terwijl van moslimimmigranten begrip mag worden verwacht voor de in Nederland heersende sentimenten ten aanzien van hun geloof, dat op enkele onderdelen op gespannen voet staat met Nederlandse en Europese waarden en normen.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De etnische zuivering van Amsterdam is in volle gang

    De etnische zuivering van Amsterdam is in volle gang

    Door:
    en de politie, aangestuurd vanuit de moskee, faciliteert het














    Verlate reactie op het interview met de weggepeste Hr. Smits en zijn familie bij Knevel en Van den Brink vorige week.

    En niet alleen in Amsterdam. Door het hele land raast de islamitische jihad. Dit zijn geen rotjochies, maar de frontsoldaten van allah. Of hoe moet ik ze anders noemen als ze met pistolen lopen te zwaaien? Het zijn geen onschuldige puberstreken en kwajongensgedrag zoals sommigen het willen doen voorkomen. Ze zijn niet aan het belletjetrekken. Dit zijn de broertjes van die gassies die naar Syrië trekken en die zo meteen met geladen kalasjnikovs terugkomen. Dit is oorlog, dit is gebiedsuitbreiding door de oorspronkelijke bewoners te verdrijven. 'Huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk' (uit Pesten en treiteren voor Allah, Antivenin)
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Leraren Ibn Ghaldoun bedreigd, cijfers onder druk opgehoogd'
    'Leraren Ibn Ghaldoun bedreigd, cijfers onder druk opgehoogd'
    Ibn Ghaldoun

    Rector en leerlingen bij de gymzaal van de Ibn Ghaldounschool. Foto ANP / Robin Utrecht

    Binnenland

    Op de islamitische school Ibn Ghaldoun, waar examenfraude is gepleegd, heerste altijd al een “sjoemelklimaat”. Cijfers van leerlingen werden "regelmatig" onder druk opgehoogd. Ook waren er bedreigingen. Dat zeggen zeven docenten die actief zijn of waren op de Rotterdamse school in nrc.next.

    Vol idealisme waren deze niet-islamitische leraren ooit aan hun baan op het Ibn Ghaldoun begonnen. Maar tegen NRC-verslaggever Andreas Kouwenhoven zeggen zij nu:
    Meer lezen op:
    nrc.nl


    05-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderswijk heeft geen islamprobleem

    Schilderswijk heeft geen islamprobleem

    Geplaatst door Joost Niemoller op 5 juli, 2013

    Maar de gemeente knalt er nog wel eens drie miljoen extra tegenaan. Tegen wat? Tja.

    Goed, we hadden dus de discussie over de shariadriehoek, oftewel De punt van het zwaard.  In deze discussie blonk de burgemeester van Den Haag uit door afwezigheid. Het Haagse college stelde ook vast dat dit probleem niet bestond. En nu gaat de gemeente Den Haag nog eens drie miljoen extra uittrekken voor dit niet bestaande probleem. Komende woensdag gaan ze in de Raad een beetje nababbelen over een gloednieuw mega-pamperplan. Papier is er weer in overweldigende hoeveelheden geproduceerd.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saudi Arabië steunde coup Egypte als wraak op Obama
    Saudi Arabië steunde coup Egypte als wraak op Obama

    Massale financiële steun beloofd door Saudi Arabië en V.A.E. - Syrische president Assad: 'Dit is de val van de politieke islam'


    Demonstranten halen het gehate symbool van de Moslim Broederschap, met daarop de Koran en de twee gebogen zwaarden van de jihad, uit het geplunderde hoofdkwartier in Caïro.

    De coup van het Egyptische leger had niet plaats kunnen vinden zonder de financiële hulp en steun van de inlichtingendiensten van Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Hun doel is om een spaak in het wiel te steken van president Obama's beleid gematigde Arabische regeringen te vervangen door radicaal islamistische. Voor Israël betekent Morsi's val een ontspanning aan de zuidelijke grenzen in de Sinaï. Daarentegen is de coup een ramp voor de Palestijnse terreurbeweging Hamas, een militaire 'zoon' van de Moslim Broederschap.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    03-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits tv-station roept tijdens ramadan op tot gebed

    Brits tv-station roept tijdens ramadan op tot gebed

    Robin de Wever − 03/07/13
    © afp. Een minaret in Istanbul.

    Het Britse Channel 4 gaat tijdens de ramadan zijn programmering onderbreken voor de islamitische gebedsoproep. Een spraakmakende beslissing, erkent de commerciële zender.
    Op de eerste dag van de vastenperiode (9 juli) herinnert Channel 4 zijn kijkers vijf maal, in de daaropvolgende dagen is de oproep alleen om 3 uur 's nachts te zien. De overige vier oproepen zijn online te bekijken. Vooraf verzorgen 'uiteenlopende figuren' een twee tot drie minuten durende overdenking
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-directeur Slotervaartziekenhuis beschuldigd van verrijking

    Ex-directeur Slotervaartziekenhuis beschuldigd van verrijking

    03-07-13  Bron: Het Parool

    Erbudak ontkent alle aantijgingen

    Aysel Erbudak. © anp
    Aysel Erbudak, de ex-directeur van het Slotervaartziekenhuis, wordt ervan beschuldigd zich te hebben verrijkt ten koste van het ziekenhuis.

    De beschuldiging staat in stukken die namens het ziekenhuis en de eigenaren zijn ingediend bij de Ondernemingskamer, waar Erbudak een zaak heeft aangespannen. Stukken van alle betrokkenen zijn in bezit van deze krant.
    Meer lezen op:
    parool.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jonge Marokkaan vindt grof geweld normaal'
    'Jonge Marokkaan vindt grof geweld normaal'
    Door: redactie
    3-7-13   bron: Algemeen Dagblad 


    Ibrahim Wijbenga, veldwerker in Amsterdam wil met hulp van imams de geweldscultuur onder jonge Marokkanen indammen. 'In de wijken zijn mensen bang.' © FOTO AD, KOEN VERHEIJDEN.

    Marokkaanse jongeren zijn steeds vaker betrokken bij zeer gewelddadige criminaliteit, van liquidaties tot geweld op straat. Daarom luidt de Marokkaanse gemeenschap vanaf vandaag de noodklok. 'Geweld is gewoon aan het worden voor de jeugd', vertelt Ibrahim Wijbenga, veldwerker in Amsterdam Nieuw-West, in het AD.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    02-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samsom: ouderen rijkste groep van het land
    Samsom: ouderen rijkste groep van het land

     
    Diederik Samsom © anp.

    PvdA-leider Diederik Samsom 'weigert te zeggen' dat ouderen het enige slachtoffer zijn van de economische crisis. In tegenstelling tot zo'n 40 jaar geleden vormen mensen van boven de 50 de rijkste groep van het land. Zij bezitten gezamenlijk 30 tot 40 procent van het totale vermogen. Samsom zei dat maandag tijdens een door het damesblad Libelle georganiseerde bijeenkomst in Den Haag.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader, vergeef mij…

    Vader, vergeef mij…


    Een jonge Syrische soldaat neemt tijdens een telefoongesprek  afscheid van zijn vader, vooraleer hij gedood wordt.

     Dit filmpje documenteert de wreedheid van het “Vrije Syrische Leger”.  Een jonge Syrische soldaat wordt gevangen genomen en in een – zoals hij het beschrijft – “slaughterhouse” (slachthuis) gebracht.  Vooraleer hij onthoofd wordt, wilden de “rebellen” een beetje plezier maken, zoals ze al meermaals gedaan hebben.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    01-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas von der Dunk gaat met fakkel en witte puntmuts richting Israël

    Thomas von der Dunk gaat met fakkel en witte puntmuts richting Israël

    Geplaatst door Tim Engelbart op 30 juni, 2013

    Verbijsterend artikel van Von der Dunks hand in De Volkskrant.

    Dat Thomas von der Dunk geen vriend is van Israël, dat wisten we al. Zo verkondigde hij ooit eens in het tv-programma Tegenlicht dat het terecht was dat een goede vriend van ex-PVV-Kamerlid Wim Kortenoeven was doodgeschoten. De man begaf zich - naar hij immers zelf aannam - buiten Tel Aviv, en als Jood moet je dan "ook niet zeuren als je dan een kogel in je kop krijgt." Een ijzingwekkend citaat, dat aantoont hoe weinig acht Von der Dunk slaat op een Joods leven. Carel Brendel heeft nog meer voorbeelden verzameld van hoe lasterlijk en ronduit antisemitisch de heer Von der Dunk uit de hoek kan komen. Zo praat de man zelfs moord op onschuldige kinderen goed.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    29-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer Nederlanders vluchten voor Marokkanen

    vluchtende NLers
    Ook deze week was het weer raak, want een Nederlandse familie woonachtig in een van de inmiddels tot een soort N0-Go area van Amsterdam verworden buurt, hield de aanhoudende pesterijen van Noord Afrikaanse kansarme jongeren ( zo zeggen wij het toch netjes? ) niet langer uit en verhuist. Op zich geen opvallend nieuws, want steeds meer Nederlanders houden het in hun oude vertrouwde woonwijken voor gezien, laten de verhuizer voorkomen en zoeken een voorlopig veilig heenkomen elders in de stad of in de omgeving.  En zoals wij uit reacties mogen opmaken heeft klagen bij de politie weinig of geen nut. Integendeel om de zaak niet te laten escaleren ( u weet wel politiek correct optreden) wordt zelfs afgeraden aan de verhuzing ruchtbaarheid te geven.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdamse PvdA-bestuurders schuldig aan vriendjespolitiek
    Rotterdamse PvdA-bestuurders schuldig aan vriendjespolitiek

    door Anna Vossers 28 jun 2013

    Bij sommige onderwerpen, zoals de Turkse moskees, halen de politici alles uit de kast om gelijk te krijgen
    Bij sommige onderwerpen, zoals de Turkse moskees, halen de politici alles uit de kast om gelijk te krijgen - Foto: ANP

    Bestuurders in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord maken zich schuldig aan vriendjespolitiek en machtsbederf. De deelraadsleden van vooral de PvdA hebben 'harde en ruwe' omgangsvormen en halen alles uit de kast om gelijk te krijgen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    28-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie is intimidatie zat en wil naar Badhoevedorp
    Familie is intimidatie zat en wil naar Badhoevedorp

                
         

    Na jaren van intimidatie door jongens uit de buurt is de familie Smit uit Nieuw-West het zat. Ze laten Amsterdam achter zich en gaan op zoek naar een huis in Badhoevedorp.

    René Smit legt uit waarom. ' Ik doe het vooral voor mijn kinderen, zij kunnen niet veilig over straat. Het begon met een zware mishandeling van mijn 14-jarige dochter. Vervolgens werd mijn oudste dochter van haar fiets beroofd met een pistool tegen haar hoofd.
    Meer lezen op:
    at5.nl


    27-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europarlementsleden worden handtastelijk bij vragen over het onterecht opstrijken van dagvergoeding +Video

    Europarlementsleden worden handtastelijk bij vragen over het onterecht opstrijken van dagvergoeding +Video

    Raffaele_Baldassorre

    Het Nederlandse shocklog Geenstijl richtte zijn pijlen de voorbije week op de activiteiten van de Europarlementariërs in Straatsburg en Brussel. Dat leverde twee 10-minuten durende filmpjes op die je moet zien om ze te kunnen geloven.

    Of, zoals blogger Marc Ernst op zijn Facebookpagina schreef:

    ‘Men moet al een stevige believer zijn van het nut van de EU (wat ik ben, maar niet van deze EU) om geen Euroscepticus te worden.’
    Meer lezen op:
    welketoekomst.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socialistische misleiding van burgers is ramp aan het worden
    Socialistische misleiding van burgers is ramp aan het worden

    door Afshin Ellian 26 jun 2013

    Volgens Samsom moeten burgers worden 'verleid'
    Volgens Samsom moeten burgers worden 'verleid' - Foto: ANP

    Wie nivelleert, zoals Samsoms partij wil, moet niet schrikken van het vastlopen van bedrijvigheid in Nederland. Geld verdienen moet zin hebben. De overheid moet niet misleiden of verleiden, maar haar banken aan het werk zetten.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    26-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Antwerpen…

    In Antwerpen…


    Liesbeth Homans: ‘Ik ben op vreselijke zaken gestoten’ ©Knack

    “Onlangs kreeg ik een aanvraag van een man voor een sociaal appartement. Maar die man woont al met zijn partner in een sociaal appartement. In zijn motivatie voor een twééde appartement schreef hij, zwart op wit: ‘Omdat ik dan een hogere werkloosheidsuitkering krijg.’ Ik vind het niet normaal dat ik daarop moet ingaan en heb die aanvraag dus afgewezen. Maar ik ben teruggefloten.”
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!