Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gazette
    blog.seniorennet.be/gazette
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Subsidie moskee Panningen vanwege voorbeeldfunctie
    Subsidie moskee Panningen vanwege voorbeeldfunctie

    De stichting Marokkaanse Islamitische Belangen Helden heeft subsidie van zowel gemeente, provincie en Rijk gekregen vanwege de voorbeeldfunctie die ze met haar moskee vervult.

    De stichting heeft een tweejarig projectplan opgesteld met de titel: 'Van Ontmoeting Naar Kennis'. Hierin staat aan de hand van vier speerpunten (onderwijs, vrouwen, ouderen en dialoog) beschreven hoe de moskee wil bijdragen aan de integratie van culturen. Rondleidingen in de moskee vormen een onderdeel van het projectplan. Dinsdag bezocht een groep dames uit Heythuysen de moskee. Zaterdag in De Limburger een verslag van dat bezoek., waarbij kritische vragen aan de Marokkaanse dames niet werden geschroomd.
    meer lezen op:
    limburger


    20-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een derde christenen weg uit Mosul

    Een derde christenen weg uit Mosul

    Geplaatst door Theo Borgermans op maandag 20 oktober 2008 om 00:05u (Bron: Nederlands Dagblad)

    ERMELO (RKnieuws.net) - Het einde van de vluchtelingenstroom uit Mosul in het noorden van Irak is nog niet in zicht. Inmiddels heeft een derde van de christenen de stad verlaten.

    Dat hebben vertegenwoordigers van Open Doors, actief in dat gebied, gemeld. Een toenemend aantal christenen vlucht weg omdat de situatie voor hen onverminderd dreigend is, vertelt woordvoerder Jan Heinen. ,,Op straat vragen extremisten naar identiteitsbewijzen. Als daarin staat dat je christen bent, loop je kans doodgeschoten te worden.’’ Ook als de veiligheidssituatie verbetert, zal de exodus van christenen aanhouden, verwacht hij. ,,Dan zien veel christenen pas kans om weg te komen. Het is de vraag of zij dan nog zullen terugkeren omdat zij de stad als onveilig voor christenen ervaren.’’
    meer lezen op:
    rorate


    19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is mevrouw Aboutaleb?

    Waar is mevrouw Aboutaleb?


    aboutaleb.jpgAhmed Aboutaleb (1961) wordt de nieuwe burgemeester van Rotterdam. Een ongekende successtory voor de immigrant die opgroeide in een ronduit armoedig en achterlijk bergdorpje in Marokko. In tegenstelling tot veel van zijn landgenoten die, zacht uitgedrukt, wat moeite hebben zich aan te passen, is Aboutaleb - in elk geval ogenschijnlijk - volkomen geassimileerd in de Nederlandse samenleving. Dat zegt ten eerste veel over het doorzettingsvermogen, de intelligentie en ambitie van de man. Respect! Het zegt ook iets over de tolerantie en het absorptievermogen van Nederland, alle gejammer van Marokkaanse jongeren (Turken klagen zelden of nooit) dat ze worden achtergesteld ten spijt. Het tegenovergestelde lijkt me in veel sectoren van de maatschappij - ambtenarij, politiek, journalistiek - zelfs eerder het geval. Maar de nieuwe burgervader van de tweede stad van het land, de grootste havenstad ter wereld, heeft ook de dubbele nationaliteit en is daarenboven een gelovig moslim…
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken is financieel niet aantrekkelijk

    Werken is financieel niet aantrekkelijk

    schotelsMarokkaanse organisaties hebben veel moeite om hun eigen werkloze jongeren te overtuigen van het belang van een baan of opleiding. Dat blijkt uit een onderzoek dat door Marokkaanse en Turkse deskundigen is gedaan.

    De jonge werklozen vinden werken financieel gezien niet aantrekkelijk. Ook ondervinden zij vooroordelen bij werkgevers, hebben ze weinig zelfvertrouwen en ervaren ze geen steun van hun directe omgeving.

    De Marokkaanse Stichting Tilburg (MAST) en Sami Inal van adviesbureau Tune Consultancy voerden de studie uit. Het onderzoek is gestart naar aanleiding van een banenproject van MAST en de Marokkaanse Tilburgse Ouderen (MTO).

    “We hebben nu zes jongeren geplaatst bij bedrijven en maatschappelijke organisaties. Daar komen er nog vier bij. Dat is veel te weinig”, stelt projectleider Sami Inal. “We vermoeden dat een deel van onze jeugd niet wil werken. Een groot deel van de werklozen kunnen we ook niet bereiken”, vult Inal aan
    meer lezen in:
    maghreb


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poitiers verschopt Rotterdam!
    Poitiers verschopt Rotterdam!
    Mededeling -
    "Indien de aanstelling van mijnheer Aboutaleb tot burgemeester van Rotterdam bevestigd zou worden, zal Poitiers, de stad van Karel Martel, haar samenwerkingsakkoorden met haar zusterstad Rotterdam moeten herzien." Dit heeft Alain Claeys, burgemeester van Poitiers, vandaag verklaard aan onze krant. Poitiers is verzusterd met Rotterdam sinds 1964. "De grote Karel Martel, die in al de scholen van de Republiek als held en redder van de patrie wordt voorgesteld, heeft destijds het bruine gevaar weer naar het zuiden verjaagd. We kunnen niet aanvaarden dat zij langs het noorden weer binnengelaten worden! Daarom heb ik, in samenspraak met en met de unanieme goedkeuring van mijn voltallige gemeenteraad besloten om tot nader order alle culturele uitwisselingsprojecten met Rotterdam te bevriezen. Cultuur is geen holle term, het is een Frans woord!" aldus de burgemeester.
    meer lezen op:
    defrut.be

    18-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV: 'Aboutaleb mag burgemeester van Rabat worden'

    PVV: 'Aboutaleb mag burgemeester van Rabat worden'

    PVV-leider Geert Wilders heeft vrijdag felle kritiek geleverd op de komende benoeming van de Marokkaan Ahmed Aboutaleb tot burgemeester van Rotterdam. 'Een Marokkaan als burgemeester van de tweede stad van Nederland is net zo gek als een Nederlander als burgemeester van Mekka', liet hij weten.

    Aboutaleb kan volgens Wilders 'beter burgemeester van Rabat in Marokko' worden dan van Rotterdam. 'Met hem erbij is het dus Rabat aan de Maas. Nog even en we krijgen een imam als aartsbisschop. Gekkenwerk.' De PVV vindt dat het heerschap Aboutaleb beslist geen burgemeester mag worden, omdat deze huidige staatssecretaris van Sociale Zaken behalve een Nederlands ook een Marokkaans paspoort heeft.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Harrie

    Nu heeft Rotterdam, tweede havenstad van de wereld, een burgemeester in dienst, die verplichtingen heeft en onderdaan is aan de Koning van Marokko.

    Dat Aboutaleb geen afstand van zijn Marokkaanse nationaliteit zou kunnen doen omdat Marokko dat niet accepteert is natuurlijk een slap excuus.

    Het gaat er immers niet om wat Marokko van Aboutaleb vindt. Het gaat erom wat Aboutaleb van Marokko, en van Nederland, vindt.

    Maar ook dat is niet zo simpel want:
    Aboe heeft nog familie in Marokko.
    En dat je familie daar iets kan overkomen dat geeft je toch geen prettig gevoel, hij is dus chantabel.
    En inderdaad kan hij daardoor niet voluit Nederlander zijn, hij veinst het.

    En zo iemand mag en kan dus nooit burgemeester worden of een andere overheidsbaan bekleden.


    17-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste moskee in voormalig Oost-Duitsland

    Eerste moskee in voormalig Oost-Duitsland

    moskeeDonderdag is de eerste moskee met een minaret en een koepel in voormalig Oost-Duitsland geopend. Er werd door een paar honderd mensen tegen gedemonstreerd.

    Terwijl de politie straten afzette vierden moslims van de Ahmadiyya-gemeente de bouw van de Khadija-moskee, een wit gebouw in twee lagen en met een grote koepel en minaret. “Deze is bijzonder”, zei Fazlur Rehman Anwar uit Hamburg. Hij was speciaal naar Berlijn gekomen voor de opening. “Hij staat in de hoofdstad. Het is de eerste in voormalig Oost-Duitsland.”
    meer lezen:
    maghreb


    16-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defensie wil snel imams in dienst
    Defensie wil snel imams in dienst
     
     
    Staatssecretaris De Vries van Defensie wil op korte termijn drie imams in dienst te nemen. Daarmee wil hij de krijgsmacht aantrekkelijk maken voor allochtonen.

    Bij het ministerie van Defensie is het aantal vacatures opgelopen tot 7000, zo meldde De Vries gisteren in een brief aan de Tweede Kamer. Bij Defensie werken in totaal 65.000 mensen. In de eerste acht maanden van dit jaar vertrokken er bijna duizend mensen meer dan er binnenkwamen.

    In de brief somt De Vries een aantal maatregelen op die hij wil nemen om het werken bij de krijgsmacht aantrekkelijk te maken en te houden. Een daarvan is de snelle aanstelling van imams, zodat ook moslims een beroep kunnen doen op geestelijke bijstand.
    meer lezen op:
    weeswaakzaam


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turks tuig

    Turks tuig

    Ebru3fu

    Turks tuig

    Als het regent zoals het regent in Nederland, weet ik dat ik me gewonnen moet geven. Dat er maar één ding op zit als je om half acht in Utrecht moet zijn. De trein. Op zich is er niets mis met de trein. Voor een autorijder is het nietsdoen in de trein zelfs een uitdaging en die vertragingen, ach. Vergeleken met de bediening in een gemiddeld Amsterdams restaurant is de vertraging bij de NS verwaarloosbaar. En dus nam ik opgewekt plaats in een tweede klas coupé – ja, de hypotheekcrisis treft ook mij.

    De jongen tegenover me las Metro, het meisje naast me was druk aan het communiceren via de knopjes van haar telefoon. Relaxt, de trein. Totdat op Amsterdam Amstel een zooitje pubers allochtoons pratend binnenkwam. Even overwoog ik toch naar de eerste klas te verhuizen maar aangezien de hele coupé stoïcijns bleef zitten,
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 ergste dingen die President Osama zou doen...

    De 10 ergste dingen die President Osama zou doen...




    Mark Evers        15 oktober 2008

    De lijst kan veel langer zijn, maar ik beperk me tot 10 punten, ad random gekozen:

    1. Pres. Osama trekt zonder zich iets van de situatie op de grond aan te trekken alle Amerikaanse troepen terug uit Irak. Al Qaeda in Irak ruikt haar kans en herstart de burgeroorlog die ze in 2007 verloren. Irak wordt het speelterrein van Iran, Hizbollah en andere terroristische clubjes (note: voor Anja Meulenbeld is dit het beste wat President Osama kan doen).

    2. Hij verhoogt de belastingen op inkomen, spaargeld en investeringen en duwt de VS hard over de rand van de recessie heen. Daarna zal hij pleiten voor meer ''overheidscontrole'' omdat het kapitalisme heeft gefaald (lees ook: Elian's blog.)

    3. Hij benoemt linkse, activistische rechters die de rol van de wetgevende macht zullen verkleinen en hun eigen ''beleidsmatige'' rol ten volle zullen benutten. Het einde van de trias politica.

    4. Hij zal de Amerikaanse industrie onderwerpen aan imbeciele niet werkende mileumaatregelen om een onbewezen bedreiging te keren. Zie verder onder 2.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    04-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerusalem


    Het is fantastisch om in Jerusalem zijn.
    Daarom gaan wij daar een weekje naar toe.
    13 Oct zijn we weer terug.

    veel blogplezier,
    Hexaeder


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    'Politie bang voor Franse toestanden'

    door Charles Sanders
    AMSTERDAM -  De slappe houding van de politie tegenover Marokkaans straattuig en het ontkennen van de problematiek komt voort uit schaamte voor het ontbreken van eigen gezag en angst voor escalatie en 'Franse toestanden'. Dat zeggen een psycholoog, een strafadvocaat en en oud-politieman in een reactie op de uitspraken van korpschef Jan Stikfoort van de regiopolitie Hollands-Midden.                     
       Jeffrey Wijnberg

    De hoofdcommissaris stelde gisteren dat hij en zijn korps zich in de steek gelaten voelen door politiek en media. Volgens Stikvoort is er weinig aan de hand in Gouda en hebben zijn agenten meer last van autochtone plattelandsjongeren dan van rel-Marokkanen.

    Klinisch psycholoog Jeffrey Wijnberg: "Dit ontkennende gedrag zie je vaker bij mensen en patiënten in nood. De politie voelt zich in eer en goede naam aangetast, is diep gekrenkt. Daarom zeggen ze nu 'politiek en Telegraaf, wíj bepalen zelf wel of er een probleem is'."

    "Want als iedereen zegt dat het mis is in die wijk Oosterwei, is dat natuurlijk nogal vernederend voor de beroepsgroep.
    meer lezen in de:
    de telegraaf


    03-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcouch moet ophouden de islam te beschermen

    Marcouch moet ophouden de islam te beschermen

    Weblog Afshin Ellian

    vrijdag 3 oktober 2008 10:54

    Ahmed Marcouch, PvdA-stadsdeelvoorzitter in Slotervaart Ahmed Marcouch, PvdA-stadsdeelvoorzitter in Slotervaart

    De radicalisering van moslimkinderen gaat onverminderd door. Deze zorgwekkende constatering is niet afkomstig van de AIVD of andere inlichtingendiensten.

    Nee, hij komt van Ahmed Marcouch, stadsdeelvoorzitter van de PvdA in de Amsterdamse wijk Slotervaart.

    Marcouch noemt een paar voorbeelden.

    Gedichtje
    In een gedichtje schreef een Amsterdamse moslimjongen: ‘Eens wil ik naar de hemel gaan, met een raket of als taliban. Zoveel maagden voor mij alleen wanneer ik als een levende bom verdween.’ 

    En in een werkstuk schreef een andere jongen dat hij hoopt dat de islam de wereld verovert en dat PVV-leider Geert Wilders wordt onthoofd.
    meer lezen op:

    elsevier

    Reactie

    reactiesEmmie Steiger op vrijdag 3 oktober 2008 14:52

    Beste Mijnheer Ellian, ik ben een geweldloos iemand en ik stem daarom op Geert Wilders. Hij is de enige die optreedt tegen het Allochtonen geweld, dat gericht is op de Nederlanders. Ook zal ik nooit ofte nimmer nog op een andere partij stemmen. Zoals die de Nederlanders in de steek hebben gelaten, daar heb ik geen woorden voor.
    Marcouch is een moslim en zal zijn geloof nooit verloochenen. De Islam is de bron van alle ellende.
    Zolang dat niet erkend wordt, zijn alle projectjes en snoepreisjes zinloos. Zolang Saoedi-Arabië het in onze Westerse wereld voor het zeggen heeft zijn alle zogenaamde oplossingen van dit probleem tot mislukken gedoemd. Of de Saoedi's een anti Islam project ooit zullen goedkeuren. Laat me niet lachen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onnozele Hein of volksverlakker?

    Onnozele Hein of volksverlakker?

    Piet Hein Donner is een zeer merkwaardige man. De CDA-minister van Sociale Zaken zei op 1 juli in een Kamerdebat dat 'Nederland steeds heeft welgevaren bij immigratie'. De immigratie naar Nederland heeft volgens hem 'in alle tijden geleid tot een groei van de economie' en trouwens ook bijgedragen aan 'de ontwikkeling van de Nederlandse samenleving'. Meneer gaf toe dat er 'wel wat problemen' waren hier en daar, ook al omdat 'een cultuurgemeenschap' als Nederland 'ook een zekere samenhang' nodig heeft - een samenhang die kennelijk toch wat heeft geleden onder de massale immigratie van uitkeringshunkerende gelukszoekers.

    De Zeergeleerde Heer Donner redeneerde dat die immigratie steeds tot doel heeft gehad arbeid te laten verrichten die anders niet was gedaan. En de gezinshereniging en de huwelijksmigratie die er vanzelfsprekend op volgden, waren er volgens deze minister niet alleen omdat de betrokkenen daar recht op hadden, maar ook omdat ze daardoor konden 'functioneren'.
    meer lezen op:
    uitkijk

    02-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geweld in winkels neemt bizarre vormen aan'

    'Geweld in winkels neemt bizarre vormen aan'

    Gepubliceerd: vandaag 13:47
    Update: vandaag 14:06


    'Geweld in winkels neemt bizarre vormen aan'

    Winkels en supermarkten in Nederland hebben te maken met een geweldsspiraal die bizarre vormen begint aan te nemen. De vele gewapende overvallen en bedreigingen zijn voor winkeliers inmiddels niet meer te hanteren.

    Winkel bedreigd na aangifte

    Dat zei Jules van Well, hoofd veiligheid van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) donderdag. Hij luidt de noodklok naar aanleiding van een incident in Amsterdam, waarbij een groep van vijftien jongeren supermarktpersoneel bedreigde nadat de werknemers aangifte hadden gedaan van winkeldiefstal. "Het geweld in winkels neemt fors toe. Wapenbezit is gemeengoed geworden en het aantal overvallen stijgt. Nu word je zelfs al bedreigd als je bij de politie aangifte van diefstal doet, het is bizar'', aldus Van Well.
    meer lezen op:
    de pers


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse jeugd plundert filiaal AH

    Marokkaanse jeugd plundert filiaal AH

    door Gijsbert Termaat en Tjerk de Vries
    AMSTERDAM -  Een groep van ongeveer vijftien Marokkaanse jongeren heeft een Albert Heijn-supermarkt in Amsterdam geplunderd en kort daarna het personeel bedreigd, omdat er melding van was gemaakt bij de politie. De PVV gaat Kamervragen stellen aan minister Vogelaar over het incident.
     
    AH-filiaal aan de Kleine Wittenburgerstraat in Amsterdam.
    Foto: Richard Mouw

    Vijf van de jonge criminelen zijn opgepakt. Drie van hen zitten nog vast op verdenking van bedreiging, diefstal in vereniging en openlijke geweldpleging. Het incident, dat door de politie niet naar buiten is gebracht, vond anderhalve week geleden plaats bij de AH-vestiging in de Kleine Wittenburgerstraat in het centrum.

    De jongens in de leeftijd van veertien tot en met zeventien jaar kwamen op een zaterdag de zaak binnen en pakten wat ze wilden uit de schappen. Als groep verdwenen ze ook weer snel zonder een cent te betalen. Ze sprongen daarbij zelfs over de kassa's heen.
    meer lezen op:
    telegraaf


    01-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Overlast Marokkaanse jeugd neemt toe'

    'Overlast Marokkaanse jeugd neemt toe'

    door John Graat. maandag 29 september 2008 | 02:45 | Laatst bijgewerkt op: maandag 29 september 2008 | 15:09

    Het Marokkaanse vadercomité van Vaartbroek hield zaterdag de jaarlijkse Iftar-avond ter ere van de ramadan.foto Fotopersbureau Van de Meulenhof

    Het Marokkaanse vadercomité van Vaartbroek hield zaterdag de jaarlijkse Iftar-avond ter ere van de ramadan.foto Fotopersbureau Van de Meulenhof

    Zie ook Misdaadblog
    EINDHOVEN - De overlast van Marokkaanse jongeren op straat in Eindhoven neemt toe. Dat zei Marriët Mittendorff, wethouder van veiligheid en handhaving, zaterdag op een bijeenkomst met de Marokkaanse gemeenschap in de wijk
    Volgens Mittendorff speelt 'het probleem met de Marokkaanse jeugd' in vijf of zes wijken in de stad. "De criminaliteitscijfers zijn nog niet verontrustend te noemen, maar het straatbeeld is wel zorgelijk", verklaarde de wethouder van CDA-huize.
    meer lezen op:
    ED


    30-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse reljeugd wil ook geld en aandacht

    Turkse reljeugd wil ook geld en aandacht

    Door: Kamran Ullah
    Gepubliceerd: gisteren 23:31
    Update: gisteren 23:27

    Veertig Turkse jongeren veroorzaken veel overlast in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. En iedereen maakt zich alleen druk om de Marokkanen, klagen de Turkse ouders.

    De Stichting Turkse Ouders (STO) heeft er genoeg van. De Utrechtse wijk Kanaleneiland kwam de afgelopen jaren diverse malen negatief in het nieuws door problemen met Marokkaanse jeugd, die zelfs leidden tot een samenscholingsverbod. Maar volgens de belangenorganisatie zijn ook Turkse tieners structureel betrokken bij (gewelds-)incidenten. Vorige week is er daarom nog spoedoverleg geweest met de gemeente. STO-voorzitter Halil Nalbantoglu: ‘We hebben de gemeente hiervoor gewaarschuwd, maar die negeerde herhaaldelijk ons verzoek om aandacht.’

    De Turkse ouders zijn niet verbaasd over de criminaliteit van hun kroost. ‘Natuurlijk zijn er nu incidenten, onze jongeren zijn zwaar gefrustreerd’, stelt Turkan Boran, die zich als case manager bezighoudt met het Turks Ouder Comité. ‘De jeugdigen weten dat ze problemen moeten veroorzaken om aandacht te krijgen.
    meer lezen op:
    de pers


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tariq Ramadan wil islamisering Europa


    Religie | Religie | 29 September 2008 | 13:21:42

    Tariq Ramadan wil islamisering Europa

    ‘Westerse moslims en de toekomst van de islam’. Dat is het debat in Europa. Tariq Ramadan is een diepgelovige moslim. Hij schrijft niet zomaar boeken om een aantal onderzoeksvragen te beantwoorden. Wat hij schrijft, is een levensopdracht in de vorm van preken voor de moslims.

    De revolutionair Ramadan heeft een onverzadigbaar verlangen naar Gerechtigheid. Dit laatste hebben alle revolutionairen - links, fascistisch of islamitisch - met elkaar gemeen. Ramadans boeken zijn niet bestemd voor de gemeenschap van geleerden. Zijn boeken zijn bedoeld om de moslims het rechte pad te wijzen.

    Millimeter
    Wat is het fundament van
    Ramadans theorieën? Vaak is  zijn argumentatie gebaseerd op de geopenbaarde wil van Allah. Overal wil hij aantonen dat hij geen millimeter afwijkt van de wil van Allah.
    meer lezen op:
    wees waakzaam



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse politie arresteert complete kerk

    Turkse politie arresteert complete kerk

     
    MA 29 sep 2008 | 12.00
    Turkije blijft de Europese Unie – waarvan ze lid wil worden – verzekeren dat het met de vrijheid van godsdienst in het land wel goed zit. De praktijk wijst echter regelmatig anders uit. Afgelopen weekend werden letterlijk alle bezoekers van een kerkdienst gearresteerd.

    Het voorval vond plaats in het dorpje Cevizli in de provincie Artvin, in het noordoosten van het land. Daar bestormde de politie een kerk, terwijl er een dienst in volle gang was. De voorganger en alle 22 aanwezige gemeenteleden werden in de boeien geslagen en afgevoerd. Onder hen waren vrouwen en kinderen.
    meer lezen op:
    ikon rtv




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!