Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    alix
    blog.seniorennet.be/alix
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    29-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpleegkundige moet Arabisch kennen… in Aalst!

    Verpleegkundige moet Arabisch kennen… in Aalst!

    Foto: Aalsterse verpleegkundigen gevraagd... maar ze moeten ook het Arabisch machtig zijn! Zo ver is het hier gekomen...

    Het is echt geen grap.  Hoewel de vacature in de Aalsterse regio moet ingevuld worden. We hebben het opgezocht.  Er wordt inderdaad een “verpleegkundige m / v”  gezocht die “zowel de Nederlandse als de Arabische taal moet beheersen” .
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    28-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd in Syrië verdeelt de vrienden van Palestina
    Strijd in Syrië verdeelt de vrienden van Palestina 













    Dat de pro-Palestina activisten samen met Harry van Bommel (SP) bij een grote supermarkt staan te protesteren tegen het eten van sinasappels uit "bezet gebied", of in Castricum een picketline tegen het gebruik van schoonheidsproducten uit de Dode Zee houden, terwijl ze zwijgen als er honderden Syriërs bij een gifgasaanval sterven, we hebben het geregistreerd. Je kan niet overal tegelijkertijd zijn. Het ene leed bestrijden, maakt het andere niet goed. Meer lezen op:
    keesjemaduraatje.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Syrië begint een wereldoorlog

    In Syrië begint een wereldoorlog

    Geplaatst door Joost Niemoller op 28 augustus, 2013

    Het is precies als bij de aanloop van de Eerste Wereldoorlog.

    Essentieel voor de burgeroorlog in Syrië is dat het hier niet gaat om een nationaal conflict, zoals het wel wordt voorgesteld door de zogenaamde Syrische oppositie; De opstand van een volk tegen zijn dictator. Ook is het niet zoals Assad het neerzet: De strijd van een seculiere regering tegen islamisering. 
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfbroer Obama heeft banden met Moslim Broederschap

    Halfbroer Obama heeft banden met Moslim Broederschap

    VS, augustus 2013

    De halfbroer van president Obama, Malik Obama is uitvoerend secretaris van de Islamic Da’wa Organization (IDO), een organisatie die onder auspiciën staat van de omstreden Soedanese president Al-Bashir die wordt gezocht door het International Criminal Court. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken is IDO een terroristische organisatie. Een van de doelstellingen van IDO is de verspreiding van het wahabisme in Afrika.

    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    27-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonheidswedstrijd = verboden

    Schoonheidswedstrijd = verboden

    Miss world
    Wij hebben het herhaaldelijk over de islam.  Officieel is het een godsdienst, een geloof.  Iets dat ieder voor zich moet uitmaken. 

    Godsdienstvrijheid.  Een hoog goed.  Maar islam is niet slechts een godsdienst, het is een doctrine.  Het schrijft voor hoe ieder van ons moet leven, zich moet gedragen, zich onderwerpen aan de wil van Allah.
    En het zijn de islamisten die bepalen wat de wil van Allah zoal inhoudt.  Dat moet nogal een triestigaard zijn, die Allah.  Hij is tegen alles wat prettig of mooi is: afbeeldingen, muziek, dans, toneel, kunst, het leven genieten…  Niet moeilijk dat islamisten zonder aarzelen naar het hiernamaals willen verhuizen.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    26-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel, in 2030 de nieuwe hoofdstad van de Islamitische Republiek Eurabia?

    Brussel, in 2030 de nieuwe hoofdstad van de Islamitische Republiek Eurabia?

     


    'Het ziet er naar uit dat Brussel de nieuwe hoofdstad kan worden van de Islamitische Republiek Eurabia. Moslims zullen er de meerderheid van de bevolking uitmaken tegen 2030. En het Europese Continent zal volledig islamitisch zijn tegen het eind van de volgende eeuw indien de huidige demografische trend aanhoudt', schrijft een Belgische universiteitsprofessor in een van zijn recente boeken. 'Er is de algemene indruk dat er te veel moslims zijn in het land, dat ze te veel eisen stellen, en dat Islam een godsdienst van onverdraagzaamheid is', is de conclusie van het Duitse Friedrich Ebert Stichting na een onderzoek in de EU-landen.
    Meer lezen op:
    express.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimbroeders krijgen Saoedische steun voor nieuw centrum in Rotterdam

    Moslimbroeders krijgen Saoedische steun voor nieuw centrum in Rotterdam

    Door Carel Brendel, augustus 2013

    JeugdkampBruinisse

    De Islamic Development Bank in Jeddah (Saoedi-Arabië) heeft 650.000 euro geschonken voor de bouw van een nieuw islamitisch centrum ‘in de buurt van de luchthaven van Rotterdam’. Dat verklaart Kamis Gacha, directeur van de Stichting Sociaal Cultureel Centrum Nederland (SSCCN) in een interview, dat is te vinden op de website van het Koeweitse ministerie van liefdadigheid (Awqaf) en islamitische zaken.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-kolonialisme en anti-kapitalisme drijfveer voor steun Moslimbroeders

    Anti-kolonialisme en anti-kapitalisme drijfveer voor steun Moslimbroeders

    Geplaatst door Michael van der Galien op 25 augustus, 2013

    Waarom westerse progressieven radicale moslims steunen, vraagt u? Hier het antwoord.

    De afgelopen dagen zijn steeds meer klassiek liberalen, realisten, conservatieven en wat dies meer zij zich hardop gaan afvragen waarom progressieven de Moslimbroeders en andere radicale moslims zo gepassioneerd steunen. Hoe kan het toch dat Petra Stienen pro-Moslimbroeders propaganda verspreidt op de Publieke Omroep, Bram van Ojik van de pacifistische partij GroenLinks oproept tot een militaire interventie in Syrië, en Barack Obama vliegdekschepen naar de regio stuurt om de extremistische Syrische rebellen aan de macht te brengen?
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    25-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russen kopen Bank of Cyprus, ABNAMRO de volgende ?

    Bank of Cyprus
    Toen de EU leiders in al hun “wijsheid” en uit eigenbelang belsoten de banksector van Cyprus te helpen redden, zo werd o.a. de LAIKI bank overgenomen door de Bank of Cyprus ( B.o.C.) en introduceerden Jeroen Dijsselbloem c.s. de term

    “bailing in ” , waarmee aandeelhouders en spaarders  met hun in een bank geïnvesteerde geld of door middel van het confiskeren van hun spaar tegoeden ( met een uitzondering van de zgn. € 100.000 garantie) werden gedwongen mee te helpen aan de redding van een bank , ontstond er een golf van protest met name bij Russische spaarders die vele miljarden bij o.a. de B.o.C. hadden ondergebracht. Een laatste reddingspoging om nadat de bank tegoeden waren geblokkeerd toch een gedeelte van het gespaarde geld te redden via o.a. het kantoor in Londen van de B.o.C. lukte maar gedeeltelijk en zo moesten talloze Russen toezien hoe hun spaartegoeden verdampten.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie durft nog te beweren dat Nederland niet geïslamiseerd is?

    Wie durft nog te beweren dat Nederland niet geïslamiseerd is?

    Screenshot_1

    (Door: Henk Lomax)

    Vanaf het begin van de 21e eeuw versnelt de dhimmificering van Nederland zich met een sneltreinvaart. Na 11 september 2001 wordt het officiële regeringsstandpunt dat er geen relatie bestaat tussen (moslim!)terrorisme en de islam. Het wordt beleid bij de mainstream media om systematisch nieuwsfeiten te negeren die een negatieve indruk over de islam zouden kunnen wekken. In toenemende mate worden islamcritici bestempeld tot islamofoben, xenofoben of racist. Op velerlei gebied worden kwaliteitstandaarden en toelatingseisen naar beneden bijgesteld ter bevordering van integratie en arbeidsparticipatie van moslims.Tegen haatpredikende imams wordt zelden opgetreden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    21-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordaanse koning waarschuwt voor etnisch en sektarisch geweld dat moslimwereld bedreigt

    Jordaanse koning waarschuwt voor etnisch en sektarisch geweld dat moslimwereld bedreigt

    no-democracy

    De koning van Jordanië waarschuwde dinsdag dat etnisch en sektarisch geweld dat veegt doorheen verschillende Arabische landen, zou kunnen leiden tot de ‘vernietiging’ van de moslimwereld.

    De verklaringen van Abdoellah II kwamen op een conferentie in de Jordaanse hoofdstad waaraan werd deelgenomen door 100 religieuze geleerden, zowel soennieten en sjiieten, uit 35 landen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halal middel tegen overspel

    Halal middel tegen overspel

    Halal middel tegen overspel

    Vanuit de Prachtlanden is er elke dag nieuws.  Innoverend nieuws.  Niet alleen bekend, beroemd en benijd om hun wetenschappers, , technici en innoverend onderzoek, maar ook om hun politieke durvers, schrijvers, filosofen en suffragettes.
    Salwa El Matayiri is er zo eentje die de route uitstippelt en barricades uit de weg baant.  Zij is een voorvechtster van vrouwenrechten in Koeweit en zij maakt zich zorgen om de huwelijkse (on)trouw van de man.  Zij wil hem beschermen tegen ‘de afschuwelijke val van het overspel”.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    19-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Egyptische waarheid dringt niet door tot westerse media
    De Egyptische waarheid dringt niet door tot westerse media

    door Afshin Ellian 19 aug 2013

    De meerderheid van de Egyptenaren steunt de Moslimbroeders niet
    De meerderheid van de Egyptenaren steunt de Moslimbroeders niet - Foto: EPA

    Nieuwe verkizeingen zouden in Egypte alleen maar meer ellende veroorzaken. Het Westen moet zich vooral inzetten om vrede te bewerkstelligen.
    Egypte heeft de wereld verrast. Generaal Abdel Fattah al-Sisi, de opperbevelhebber van de Egyptische strijdkrachten, verscheen aan zijn manschappen met een keiharde boodschap: desnoods grijpen we weer in als er met geweld wordt gedreigd.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video's bewijzen aanvallen op kerken door Moslim Broederschap
    Video's bewijzen aanvallen op kerken door Moslim Broederschap

    Getuige: 'Satanische aanvallen' op christenen en 'ergste vervolgingen sinds het Romeinse Rijk' - Peiling: Egyptenaren verlangen massaal terug naar president Mubarak


    Broederschapaanhangers staken onder andere de kerk van Bisschop Moussa in brand.

    Zoals we al eerder schreven schilderen de schaamteloze media en politici in het Westen de Moslim Broederschap 'demonstranten' in Egypte als onschuldige burgerslachtoffers van wrede veiligheidstroepen af, terwijl het plunderen en in brand steken van christelijke kerken door diezelfde Broederschap vrijwel geheel wordt genegeerd. In deze video is te zien hoe de Kerk van Bisschop Moussa in vlammen opgaat, en dit is een opname van de geplunderde en vernielde Prins Tadress Kerk in Minya (1). Inmiddels zijn er al tientallen kerken in brand gestoken (2) en wordt gesproken van de 'ergste vervolgingen sinds de Romeinen'.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    18-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen de leugenmachine van het NOS-journaal is geweld eigenlijk morele plicht, maar toch af te raden

    Tegen de leugenmachine van het NOS-journaal is geweld eigenlijk morele plicht, maar toch af te raden

    Screenshot_14

    (Door: Martien Pennings)

    Dat tegen de leugen-en-verzwijg-machine van het NON-journaal zelfs geen geweld helpt, geldt natuurlijk voor alle systeem-media: geweld tegen hun liegende en verzwijgende vertegenwoordigers of tegen hun faciliteiten zou zwaar op de plegers van het geweld terugslaan. De enorme machinerie van het monopolie-mechanisme zou de geweldplegers  demoniseren.  Tegen de gecoördineerde propaganda-krachten van Knevel & Van den Brink (of Pauw & Witteman) in samenwerking met het NON-journaal, Volkskrant, NRC en Trouw is verzet zinloos.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irak kan Al Qaeda niet aan

    Irak kan Al Qaeda niet aan

    Geplaatst door Michael van der Galien op 18 augustus, 2013

    Irak heeft nog steeds hulp nodig van Amerika.

    Wat is dit een belediging voor de regering van Nouri al-Maliki zeg:

    De Irakese regering wijst de inzet van Amerikaanse drones tegen terreurgroep al-Qaeda niet af. Dat zei de Iraakse minister van Buitenlandse Zaken, Hoshiyar Zebari, vrijdag (plaatselijke tijd) in Washington. Een voorwaarde voor de inzet van de onbemande vliegtuigjes is wel dat de Amerikanen

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    17-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw centrum promoot islam in Rotterdam
    Nieuw centrum promoot islam in Rotterdam

    16-8-13 - 06:44  bron: AD/Rotterdams Dagblad 

     

    Nieuwe instelling betaald met ’oliegeld’ uit Saoedi-Arabië

    © thinkstock.

    Er komt een groot nieuw islamitisch centrum in Rotterdam. De instelling die erachter zit, krijgt een flink bedrag toegeschoven uit het Midden-Oosten. 'De wereld moet vertrouwd raken met de positieve rol die moslims spelen.'
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim Broederschap promoot jihadhuwelijken en incest
    Moslim Broederschap promoot jihadhuwelijken en incest

    Bewapende milities van Broederschap vallen publieke voorzieningen en openbare gebouwen aan, plunderen deze en steken ze in brand - Burgers vormen menselijk schild om christenen om hen tegen Broederschap te beschermen


    Met onder andere gedwongen jihadhuwelijken voeren de door het Westen gesteunde islamisten een ware oorlog tegen vrouwen.

    Terwijl de Westerse politiek en media zoals gebruikelijk de valse propaganda volhouden dat de Moslim Broederschap demonstranten in Egypte weerloze slachtoffers van wrede veiligheidstroepen zijn, is er nog een onderwerp dat de gevestigde orde, die geheel aan de leiband loopt van de huidige man in het Witte Huis, liever niet aan de grote klok hangen. De Broederschap staat namelijk openlijk achter de fatwa van Sheikh Arifi, die gedwongen 'jihadhuwelijken' en zelfs incest met de eigen moeder, zus of andere familieleden toestaat. (1)
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    16-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTOSHOPPER “Zandvoort”

    FOTOSHOPPER “Zandvoort”

    Screenshot_38

    Geplaatst door:

    E.J. Bron


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidsdienst van Jaap Mollema (prof. G.B.J. van Frikschoten, Amsterdam Post) in kleine kring

    Afscheidsdienst van Jaap Mollema (prof. G.B.J. van Frikschoten, Amsterdam Post) in kleine kring

    Geplaatst door Ben Kok op 16 augustus, 2013

    Bericht over de crematie/afscheidsdienst van  Jaap Mollema in kleine kring.

    De nabestaanden van Jaap ( moeder, broer en zus en  April, partner van Jaap) geven met verdriet kennis van het overlijden van Jaap op 8 augustus in Amsterdam.

    Jaap was bekend als  webmaster van “Amsterdam Post” en had daardoor veel sympathisanten.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!