Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    krewinkel
    blog.seniorennet.be/krewink
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge moslims worden vromer

    Jonge moslims worden vromer

    Van onze verslaggeefsters Janny Groen, Annieke Kranenberg
    gepubliceerd op 13 november 2008 08:05, bijgewerkt op 13 november 2008 08:05

    AMSTERDAM - Religie wordt steeds belangrijker voor moslimjongeren. Turkse en vooral Marokkaanse jongeren zullen steeds meer eisen stellen op scholen en de werkvloer, zoals het recht om te bidden, geen hand te geven, een hoofddoek te dragen, het recht op een eigen religieuze vrije dag.

    Dat leidt tot spanningen in de samenleving, omdat autochtonen juist minder bereid zijn ruimte te bieden aan religieuze uitingen. De spanningen kunnen worden verminderd, als die jongeren worden gesteund bij pogingen actief Nederlands burgerschap te combineren met hun moslimidentiteit.

    Dit is de belangrijkste uitkomst van een onderzoek naar religieuze beleving van moslimjongeren in Nederland door Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling Forum en het Verwey-Jonker instituut.
    meer lezen op:
    de volkskrant


    12-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debat '˜Marokkaanse rotjochies en respectloze Hollanders'

    Debat ‘Marokkaanse rotjochies en respectloze Hollanders’

    Radio Nederland Wereldomroep organiseert op zaterdag 15 november in Rabat (Marokko) het debat ‘Marokkaanse rotjochies en respectloze Hollanders’. Kopstukken uit de Marokkaanse en Nederlandse mediawereld debatteren over beeldvorming en stereotypen in Arabische en westerse media. Voorafgaand aan het debat verzorgt staatssecretaris Aboutaleb de officiële lancering van het dagelijkse Arabischtalige radioprogramma ‘Huna Amsterdam’ (Hier Amsterdam), dat de Wereldomroep sinds 27 oktober in het Midden-Oosten en de Maghreb uitzendt.

    De kloof tussen de Arabische en westerse wereld lijkt groter dan ooit. Hoe zien beide werelden elkaar in de eigen media? Kloppen deze beelden wel met de werkelijkheid? En hoe kunnen media bijdragen tot het dichten van de kloof? Daarover debatteren onder anderen Sanaa el Aji, journaliste van toonaangevend opinieblad Nichane, Ibrahim Gharbi, eindredacteur nieuwsstation Medi 1 en Mohammed Abdulrahman, eindredacteur Wereldomroep/Huna Amsterdam.meer lezen op:
    maghreb


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer christenen gedood in Mosul

    Weer christenen gedood in Mosul

    ANP/RTR
    gepubliceerd op 12 november 2008 08:53, bijgewerkt op 08:55

    MOSUL - Gewapende mannen hebben woensdag twee christelijke zussen gedood in de Noord-Iraakse stad Mosul. Hun moeder raakte gewond. Dat heeft de politie gemeld.

    De mannen schoten een vrouw op straat dood, renden toen haar huis in waar ze de zus van de vrouw doodschoten en hun moeder verwondden. Vervolgens werd een bom in huis geplaatst, waardoor drie agenten gewond raakten.

    Ongeveer 12.000 Iraakse christenen ontvluchtten vorige maand de stad vanwege een golf van geweld gericht tegen deze minderheid. Ze werden opgevangen in dorpen in door Koerden gecontroleerd gebied.

    Dinsdag meldde de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties (Unhcr), dat gezinnen geleidelijk terugkeren naar Mosul ‘met beloftes van hun Arabische buren over een verbeterde veiligheidssituatie in de stad’, aldus een Unhcr-woordvoerder.
    meer lezen in de:
    Volkskrant


    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse politici over de Cultus van de Dood.

    Nederlandse politici over de Cultus van de Dood.


    Bottehond        10 november 2008

    Onderzoeken tonen steeds weer aan dat een meerderheid van de Nederlanders de islam niet verenigbaar acht met de moderne open samenleving. Meer dan de helft vindt de islam zelfs een grote bedreiging voor Nederland. En een meerderheid is van mening dat de islam en democratie niet samengaan. Op geen enkel ander dossier komt de kloof tussen politiek establishment en de Burger duidelijker tot uiting dan als het om de islam gaat. Hier een korte bloemlezing van meningen van Nederlandse politici over de islam.

    Jan Peter Balkenende: "Het doet me pijn om te zien dat mensen de islam zien als een gevaar. De islam is geen gevaar. De mensen die de islam misbruiken om terreur te verspreiden, zijn het gevaar.'' 

    Henk Kamp:  "De islam is een wereldgodsdienst; dat moet erkend worden. Zoals voor andere culturen is er ook ruimte voor de islamitische cultuur in Nederland, In Nederland participeren de meeste moslims volwaardig in de niet-islamitische samenleving. Zij waarderen de welvaart, de politieke vrijheid, de rechtszekerheid, de democratie en de vrijheid van godsdienst."
    Wouter Bos: "Het alternatief is dat we de islam afzonderen omdat we die religie minder vertrouwen dan de andere. Dat wil ik niet."
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook geil: de Louka.

    Ook geil: de Louka.

    Lectori Salutem!

    We schrijven 28 juli 1940. De allereerste uitzending van “Radio Oranje - De stem van strijdend Nederland.” Koningin Wilhelmina begon de uitzending steevast met; “Landgenoten… ” Sommige onfrisse webloggers hebben dit schaamteloos overgenomen, maar dit terzijde.

    Anno 2008 is “Oranje” nog steeds in het nieuwsch, alleen met een zeer verontrustende lading. We schrijven alvast Koninginnedag 2009. Lees en ween:

    “De SAMSPRIJS Haarlem 2008 gaat naar project Louka! De eerste prijs van 3.000,- euro gaat naar het beste idee voor een open en tolerante Haarlemse samenleving. In de Haarlemse binnenstad worden op Koninginnedag 2009 gratis oranje hoofddoekjes uitgedeeld…”

    Dit oranje kopvod, wat ook als sjaal gedragen kan worden, (maar dat is natuurlijk niet de bedoeling!) zal een brug slaan tussen autoch’s en alloch’s.
    Volgens Stichting Oranje Samenleving hebben mensen in onze huidige samenleving niet genoeg kennis over andere koeltoeren… Mag ik dat gvd eventjes zelf uitmaken? Ik vond een bos wortelen op je hoofd, ten tijde van een of ander achterlijk WK-foebalgebeuren al tenenkrommend, maar dit slaat werkelijk alles.
    Dit Islamitisch vlagvertoon wordt door heel Nederland verspreid door vrijwilligers en heeft de naam, zoals gezegd, “Louka

    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onontkoombare dilemma's in de evolutie van de beschaving

    Onontkoombare dilemma’s in de evolutie van de beschaving




    Hans Besseling        11 november 2008

    Toch zal men het onontkoombare dilemma niet kunnen ontlopen.

          

    ‘Obama wil Guantánamo-gevangenen naar VS brengen en eerlijk berechten’, kopt Trouw van 11 november. Er is wel een probleem: wat wordt voor deze gevangenen als ‘eerlijk’ beschouwd als het wetboek van strafrecht niet voorziet in het berechten van personen, die er voor hebben gekozen de Westerse beschaving met terrorisme te gaan bestrijden. Ongetwijfeld zullen vele advocaten bij uitvoering van Obama’s voornemen een zeer profijtelijke toekomst open zien gaan, maar zonder aanpassing van de rechtspraak aan het nieuwe verschijnsel van islamitisch radicalisme zal Obama dit onberaden voornemen nog wel eens ernstig gaan betreuren. Zelfs van de felste tegenstanders van Bush heb ik tot dusver geen uitvoerbare aanpak gehoord van het probleem van ‘krijgsgevangenen’, opgepakt in een strijd waar geen einde aan zal komen. Ook John McCain wilde het probleem aanpakken, zonder dat hij aangaf hoe
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tachtig procent (80%) Amerikanen NIET op Obama gestemd

    Tachtig procent (80%) Amerikanen NIET op Obama gestemd

    Het is nuttig voor nuchter denkende mensen om zich te realiseren dat maar 20 % van de Amerikanen gestemd heeft voor het presidentschap van Obama. Zeker na al dat gedoe over “landslides” van de politici en de pers.

    Volgens de gegevens die nu bekend zijn, hebben iets van 60 miljoen Amerikanen gestemd op Obama. In totaal zijn er in Amerika meer dan 300 miljoen inwoners. Zestig miljoen is dus 20 %.


    Die 20 % maken dat Obama een heel grote macht krijgt. En zijn belangrijkste concurrent, John McCain, die iets van 17 % van de stemmen kreeg, valt buiten de boot. Terwijl hij toch ook iets van 55 miljoen stemmen kreeg!
    meer lezen op:
    vrijspreker


    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen pesten lesbiennes weg

    Marokkanen pesten lesbiennes weg

    In de Utrechtse probleemwijk Zuilen is onlangs een lesbisch stel weggepest. De vrouwen zijn in juni gaan samenwonen en sindsdien door Marokkaanse jongeren bedreigd en geïntimideerd. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag

    Schuiladres

    De ruiten van de slachtoffers zijn al twee keer ingegooid. Zij verblijven daarom op een schuiladres. De daders zijn nog niet opgepakt, omdat getuigen niet praten en de jongeren nog niet op heterdaad zijn betrapt
    meer lezen in de:
    spits


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Beledigen van moslims is aan de orde van de dag'

    'Beledigen van moslims is aan de orde van de dag'

    AMSTERDAM -  Oud-minister van Binnenlandse Zaken Ed van Thijn heeft zondag gewaarschuwd voor racisme in de huidige samenleving. Vooral moslims zijn daar volgens hem het slachtoffer van. Hij zei dat in Amsterdam tijdens een van de herdenkingsbijeenkomsten van de Kristallnacht, die dit jaar zeventig jaar geleden plaatsvond.

    Oud-minister van Binnenlandse
    Uitingen van moslimhaat zijn, ook in het parlement, aan de orde van de dag”, aldus Van Thijn. „Je mag de rechtsradicalen in dit land niet demoniseren, ook al doen ze het zelf. Je mag het begrip racisme eigenlijk niet gebruiken, want het haatzaaien tegen moslims is iets heel anders.” De film Fitna van Geert Wilders noemde hij „stigmatiserend en haatzaaiend”.

    Ook oud-Tweede Kamerlid Mohamed Rabbae trok van leer tegen „de extreemrechtse hooligans in de Tweede Kamer”. „Racistisch extreemrechts is de betonrot van de samenleving.”
    meer lezen op:
    de telegraaf

    De herdenking van de Kristallnacht werd opgeluisterd door 2 speeches: een van Van Thijn en een van Rabbae.

    Die van Rabbae was gelukkig nogal kort, die van Van Thijn helaas nogal lang. Ik bespaar u even de moeite van het lezen: moslims nu = joden toen, Holocaust toen = Wilders nu. Gevaar = rechts, oplossing = liefde voor de islam.

    En wanneer heeft de Gideonsbende van Geert Wilders ook alweer de laatste razzia op een moskee uitgevoerd?

    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheim rapport: duizenden terroristen actief in Groot-Brittannië

    Geheim rapport: duizenden terroristen actief in Groot-Brittannië

    maandag 10 november 2008 17:22

    In Groot-Brittannië zijn duizenden aan Al-Qa'ida gerelateerde moslimextremisten actief, ze plannen aanslagen in binnen- en buitenland. Vooral in de steden Londen en Birmingham groeit het aantal extremisten.
    De meeste extremisten zijn in Groot-Brittannië geboren De meeste extremisten zijn in Groot-Brittannië geboren

    Dat blijkt uit een document over internationaal terrorisme van de Britse geheime dienst (MI5), meldt de Britse krant Sunday Telegraph.

    Gewelddadige jihad
    Het precieze aantal extremisten is ‘moeilijk te schatten’ maar de ‘gemeenschap is divers en wijdverbreid’.

    In het gelekte document concludeert het Joint Terrorism Analysis Centre dat er ‘duizenden extremisten in het Verenigd Koninkrijk zijn die jihadistische activiteiten in binnen- en  buitenland ondersteunen’.meer lezen op:
    elsevier


    09-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse verzoeningsgesprekken afgeblazen

    Palestijnse verzoeningsgesprekken afgeblazen

    CAIRO - 

    De Palestijnse verzoeningsgesprekken die maandag in de Egyptische hoofdstad Caïro zouden worden gehouden, gaan niet door. Dat heeft een woordvoerder van de Egyptische regering, die bij de onderhandelingen bemiddelt, zaterdag gezegd.

    De militante organisatie Hamas boycot de ontmoeting. Hamas is boos, omdat veiligheidstroepen van de Palestijnse president Mahmud Abbas honderden Hamasleden vasthouden.

    De relatie tussen Hamas en de rivaliserende Fatahbeweging van Abbas is sterk verslechterd sinds de militante organisatie vorig jaar de macht overnam in de Gazastrook.
    meer lezen op:
    noordhollandsdagblad


    08-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De somalisering van Nederland

    De somalisering van Nederland

    Encina Navan        8 november 2008

    Nederland dreigt langzaam maar zeker een falende staat te worden
     
    Het gevoel dat Nederland afglijdt naar de status van falende staat wordt steeds sterker. De overheid verliest de greep op buurten die veranderen in no-go-area’s voor blanken en is een paar dagen geleden niet in staat gebleken de veiligheid te kunnen waarborgen tijdens een lampionnenoptocht in Den Haag.
     
    Een lampionnenoptocht in de omgeving van de Scheepersstraat is woensdagavond [5 november 2008, E.N.] ruw verstoord door een groep van vijftien tot twintig jongens in de leeftijd van twaalf tot zestien jaar. [Uit andere nieuwsbronnen is gebleken dat het gaat om Marokkanen, E.N.]
    meer lezen op:
    het vrije volk

    07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongemakkelijke Kristallnacht herdenking

    Ongemakkelijke Kristallnacht herdenking

    Door Keesjemaduraatje
    Zeventig jaar geleden vond in nazi-Duitsland de Progromnacht plaats, een door de SA georganiseerde aanval op joden en joodse winkels en bedrijven. Deze aanval wordt door de nazis als Kristallnacht aangeduid, vanwege het vele glas dat sneuvelde. De herdenking van deze nacht in Amsterdam wordt georganiseerd door extreem-linkse personen en groeperingen. Een ongemakkelijke samenwerking.

    De nagedachtenis aan de slachtoffers van het nazi regiem wordt niet alleen bezoedeld door de ontkenners van de Holocaust. Ook de groepering en personen die de eenmaligheid van deze periode in twijfel trekken, brengen schade aan. Door te ontkennen dat de vervolging en vernietiging van joden en zigeuners op een zo grote schaal en met geindustrialiseerde methodes zijn weerga in de geschiedenis tot nog toe niet kent, wordt geprobeerd de Holocaust tot een geschiedkundige gebeurtenis van normale proporties terug te brengen. Het verdwijnen van deze grote ramp uit het collectieve geheugen is dan de volgende stap.  De derde aanval op de nagedachtenis aan de slachtoffers wordt gevormd door de zogenaamde vervangingstheorie. Het lijden van het Joodse volk wordt geleidelijk, maar consequent vervangen door het lijden van andere volkeren. 
    nog veel meer lezen op:
    keesjemaduraatje


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haags SP-raadslid is website Fawaz goed zat

    Haags SP-raadslid is website Fawaz goed zat

    donderdag 6 november 2008 17:17

    Imam Fawaz Jneid Imam Fawaz Jneid

    ‘Moe word ik ervan.’ Het Haagse gemeenteraadslid Hiek van Driel (SP) klopt bij mij aan. ‘Nu heb ik weer een mail ontvangen van de website al-yaqeen.com, waarin ze dreigen met gerechtelijke stappen. Eerder al werden mijn collega-raadslid Ingrid Gyömörei en ik, op de bewuste website weggezet als heksen. Alleen omdat we kritische vragen over de Haagse As Soennah-moskee hadden gesteld. Ik vond dat intimiderend.’

    Zij laat me het epistel zien (mail bijgevoegd). Het begint met de (foute) aanhef: ‘Beste heer van Driel’. Tussen de fouten doorlezend, blijkt dat de medewerkers van de site van sjeik Fawaz vooral verbolgen zijn over de woorden ‘vreselijk’ en ‘radicaal’, die Van Driel eerder over de website uitsprak.
    meer lezen in:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuters zijn zelfs niet meer veilig voor tuig

    Peuters zijn zelfs niet meer veilig voor tuig

    WANNEER HOUDT HET OP?

    Lieke Jongbloed
    DEN HAAG -  Een groep Marokkaanse jongeren heeft de toch al zwaarbewaakte lampionnenoptocht van woensdagavond door de Haagse Transvaalbuurt volledig verziekt.

    Zo werden eieren gegooid naar de kinderen die met hun felgekleurde lampjes achter de muziekband aanliepen. Een vrouw die met haar hond stond te kijken, werd getreiterd terwijl de jongeren haar hond wilden schoppen. Agenten die hierop in actie wilden komen, werden bekogeld. Alleen een van de jongens (15) kon na een flinke achtervolging in de kraag worden gevat.

    Aai over de bol
    De organiserende stichting Haagse Hopjes is het aanhoudende gepest van de groep meer dan zat en hoopt dat er eindelijk eens iets aan wordt gedaan. "Ze krijgen hier van de gemeente steeds een aai over hun bol. Maar ze moeten allemaal worden opgepakt en mét hun ouders naar een opvoedingskamp worden gestuurd", zegt Joke van den Boomen van de organisatie fel.
    meer lezen in:
    de telegraaf


    06-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat steeds beter met Nederland!

    Het gaat steeds beter met Nederland!

    Dankzij onze 'daadkrachtige' en 'vooruitziende' regeringen blijkt de groei van het aantal zwarte wijken in ons land niet te stuiten. Grote groepen vooral Marokkaanse en Antilliaanse jongeren doorlopen er een volledige criminele loopbaan. Dat staat in het Jaarrapport Integratie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat vandaag wordt gepresenteerd. Maar er zijn ook positieve ontwikkelingen. Hoogopgeleide allochtonen hebben inmiddels net zo vaak een baan als autochtonen, grote bedrijven hebben vaak gemengd personeel en afgelopen jaren is het gemiddelde inkomen gestegen voor de tweede generatie allochtonen.

    De meest verontrustende cijfers uit het rapport in opdracht van PvdA-minister Ramen, Kozijnen en Schotels, Ella Vogelaar, hebben betrekking op de, 
    meer lezen op:
     uitkijk.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CDA: positieve rol islam in Midden-Oosten

    CDA: positieve rol islam in Midden-Oosten

    Dit artikel komt voor in dossier: Godsdienstvrijheid

    Geplaatst: 05 november 2008 22:40, laatste wijziging: 06 november 2008 06:37

    van onze redactie politiek

    DEN HAAG - De islam kan een positieve bron zijn voor democratische ontwikkeling in het Midden-Oosten. Ook de sharia bevat niet enkel verwerpelijke ideeën. ,,Het is op zichzelf goed dat een godsdienst zich met recht bezighoudt.''

    Dat zei voormalig Europarlementariër Arie Oostlander woensdag bij de presentatie van een CDA-studie naar democratische ontwikkeling in het Midden-Oosten, welke onder zijn leiding is geschreven. Oostlander verzet zich sterk tegen de zogeheten seculariseringsthese, die meent dat democratische ontwikkeling gebaat is bij minder religieuze betrokkenheid. ,,Ik neem krachtig stelling tegen de gedachte dat islam onverenigbaar zou zijn met democratie. Met die gedachte spelen we juist extremistische groeperingen in de kaart. De islam kan een bron zijn voor de bevordering van de democratische rechtstaat.''
    meer lezen in:
    nederlands dagblad


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie supermarkten in 24 uur beroofdGolf aan overvallen in Almere

    Drie supermarkten in 24 uur beroofd

    Golf aan overvallen in Almere

    door Thijs Wartenbergh
                                           
    ALMERE -  Almere wordt momenteel geteisterd door een golf van overvallen op supermarkten. Vanochtend was het voor de derde maal in 24 uur raak. Dit keer ging het om een Albert Heijn-filiaal aan de Oldewierde in Almere Haven.

    Het Albert Heijn-filiaal aan de Oldewierde in Almere Haven in vannochtend overvallen. Foto: Bob Friedlander

    Details over de laatste overval ontbreken op dit moment nog. De twee andere keren drongen gemaskerde mannen supermarkten van Albert Heijn en Super de Boer binnen. Daarbij moest het personeel geld en persoonlijke bezittingen afstaan. Voor zover bekend deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor.

    De politie heeft in geen van de drie gevallen daders van de overvallen kunnen aanhouden. “Ze zijn nog maar kort geleden gepleegd”, aldus een woordvoerster van de politie. “Ons speciale Overvallenteam is druk met het onderzoek naar de daders bezig. Het is nog te vroeg om te kunnen spreken van een bepaalde overeenkomst tussen deze serie misdaden.”
    meer lezen in de:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Volgende keer trap ik er een in elkaar'

    'Volgende keer trap ik er een in elkaar'

     door Jouke Schaafsma
    AMSTERDAM -  Televisiemaker Prem Radhakishun, bekend van Premtime en als voorvechter van allochtonen, is mentaal geknakt nu hij opnieuw door een groep Marokkaanse straatjongeren is bedreigd. "Ik vrees dat ik er eentje helemaal in elkaar trap de volgende keer", aldus de geëmotioneerde Amsterdammer.

    Foto: JANSEN, LEENDERT

    Altijd als links betiteld, voelt de televisiemaker zich meer en meer verrechtsen: "Een tasjesdief die wordt doodgereden. Ik vind het inmiddels perfect. Maar dat wil ik niet. Ik wil van alle mensen blijven houden. Maar ik wil ook gewoon met de trein en de tram kunnen. Gewoon op straat kunnen lopen en mijn werk doen zonder dat de norm is dat ik belaagd kan worden." In een radiodagboek op Radio 1 vertelde hij gisterochtend van het meest recente incident, dat ditmaal in de Haagse Stuwstraat plaatsvond, afgelopen dinsdagavond.

    Tijdens het filmen in een woning, vormde zich op straat een groep van zo'n twintig Marokkaanse jongeren die de NPS-presentator bedreigden. Hij wist uiteindelijk zonder kleerscheuren weg te komen
    meerlezen in de:
    telegraaf


    05-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Albayrak wil lekkende IND-ambtenaren straffen

    DEN HAAG -  Staatssecretaris Nebahat Albayrak van Justitie neemt mogelijk disciplinaire maatregelen tegen ambtenaren van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) die interne stukken hebben gelekt. Ze vindt het ongepast dat een of meer medewerkers vertrouwelijke gegevens openbaar hebben gemaakt door ze naar de PVV-fractie te sturen.

    Foto: ANP

    Albayrak heeft dat dinsdag aan de Tweede Kamer geschreven. De IND onderzoekt de gang van zaken, mede met het oog op eventuele strafmaatregelen. De anonieme ambtenaren geven in de gelekte stukken aan dat Albayrak misbruik maakt van haar speciale bevoegdheid om verblijfsvergunningen te verlenen aan afgewezen asielzoekers.

    De briefschrijvers suggereren dat ze al 3500 verblijfsvergunningen heeft verstrekt in schrijnende gevallen.
    meer lezen in de:
    de telegraaf




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!