Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    quadriga
    blog.seniorennet.be/quadrig
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    27-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clingendael: Geert Wilders heeft gelijk

    Clingendael: Geert Wilders heeft gelijk

    GreetWilders.jpg

    De NRC is gehackt, of hoofdredacteur Vandermeersch is op vakantie, want wat gaan ze bij Het Avondblad volledig over de schreef. Ze laten Clingendael's Peter van Ham aan het woord, en daar hadden ze na de eerste alinea waarschijnlijk al spijt van, maarja, toch maar afdrukken, want Clingendael. Kop van het NRC-artikel: WILDERS HEEFT GELIJK Echt waar, er staat gewoon wat er staat. Lees de PDF en juich.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    26-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Besnijdenis van meisjes: honderden gevallen in één maand in Engelse ziekenhuizen

    Besnijdenis van meisjes: honderden gevallen in één maand in Engelse ziekenhuizen

    Engeland, januari 2015

    Het Health and Social Care Information Centre (HSCIC) rapporteert 466 gevallen van meisjes besnijdenis in de maand november in Engelse ziekenhuizen. Per dag ging het om ongeveer 15 meisjes. De eerste maand dat telling van besnjdenissen plaatsvond, was oktober 20124. Toen werden 455 meisjes besneden. Omdat een kwart van de aangesloten HISC-leden geen cijfers aanlevert, ligt het werkelijke aantal besnijdenissen waarschijnlijk hoger.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims moeten zich bevrijden van wanen

    Moslims moeten zich bevrijden van wanen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom het Joodse volk al eeuwen wordt gebruikt als fictieve vijand

    Waarom het Joodse volk al eeuwen wordt gebruikt als fictieve vijand

    001_rb-image-1691297

    Zeventig jaar na Auschwitz worstelen veel Joden nog altijd met de Shoah. Tragisch genoeg moet worden vastgesteld dat antisemitisme een heel oud fenomeen is.
    Europa herdenkt de Shoah. Zeventig jaar geleden werd concentratiekamp Auschwitz bevrijd. Er worden honderdtwintigduizend Nederlandse namen voorgelezen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    25-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Suurland: Antisemieten als helden ingehaald in de Moslimwereld

    David Suurland: Antisemieten als helden ingehaald in de Moslimwereld

    In maart 2012 drong de 23-jarige Mohammed Merah gewapend met een geweer en een zorgvuldig gekweekte haat voor Joden in het Franse Toulouse een Joodse basisschool binnen. Daar schoot hij een rabbijn en drie kinderen dood. De zevenjarige Myriam Monsonego tilde hij aan het haar omhoog, waarna hij een geweer op haar slaap zette en haar door het hoofd schoot.

    Inleiding door Martien Pennings

    De website van  de universiteit Leiden meldt: “Op 27 september 2012 promoveert mr. D.J. Suurland op zijn proefschrift Secular Totalitarian and Islamist Legal-Political Philosophy.”
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Waarom juist nu?

    Hans Jansen - Waarom juist nu?

    hj.png

    Revoluties breken niet uit omdat achtergestelden het ellendig hebben en het steeds ellendiger krijgen. Revoluties breken uit wanneer het beter gaat dan tevoren, en er uitzicht bestaat op verdere verbeteringen. Dr Karl Marx daarentegen zag dat anders. Hij profeteerde dat revoluties noodzakelijkerwijze moesten losbarsten vanwege de steeds verder gaande Verelendung van de achtergestelden. Dat is gedegen onderzocht wat de Franse Revolutie van 1789 aangaat. Op de basisschool leerde ik nog dat die revolutie door de honger veroorzaakt was, op de middelbare school was die revolutie juist het gevolg van de kleine verbeteringen in de toestand van wie vroeger honger had geleden en die nu op nog meer verbetering hoopte. Maar ter zake: over naar de recente revolutionaire terreuracties tegen Charlie Hebdo.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    24-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom pikken we dit potverdorie nog langer?

    Waarom pikken we dit potverdorie nog langer?

    stand up

    Wij het volk van Nederland zijn de afgelopen decennia door onze regeringen bedrogen, uitgebuit en de grond ingeboord! Ook zijn wij door de staatsmedia constant vals voorgelicht en gehersenspoeld.
    Vraagt NIEMAND zich ooit af waar al onze afgeperste miljarden naar toe gaan?
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas vormt ‘Bevrijdingsleger’ in Gaza, dankzij de steun van de EU [Khaled Abu Toameh]

    Hamas vormt ‘Bevrijdingsleger’ in Gaza, dankzij de steun van de EU [Khaled Abu Toameh]

    recrutering
    “Mijn droom is om een jihadist te worden en veel Joden te doden.” Inschrijvingskantoor van Hamas in Gaza, januari 2015. Een moeder brengt haar zoon binnen om hem in te tekenen bij het ‘Bevrijdingsleger’ van Hamas.

    Gesterkt door het recente besluit van de hoogste hof van de Europese Unie om Hamas te verwijderen van de EU-lijst van terreurgroepen, heeft de Palestijnse islamistische beweging in de Gazastrook haar streven opgevoerd naar de vernietiging van Israël. Hamas werd verder aangemoedigd door het laatste besluit van het Internationaal Strafhof [ICC] tot het starten van een voorafgaand onderzoek naar vermeende Israëlische ‘oorlogsmisdaden’ in de Palestijnse gebieden.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertigtal jongeren valt MIVB-veiligheidsagenten aan

    Dertigtal jongeren valt MIVB-veiligheidsagenten aan

    Bron: Belga

    1 ©PHOTO NEWS

    Een dertigtal jongeren heeft maandag twee veiligheidsagenten van de MIVB aangevallen in het Weststation in Sint-Jans-Molenbeek. De twee MIVB-medewerkers raakten lichtgewond en voorlopig werden nog geen verdachten opgepakt. Dat meldt de krant La Dernière Heure en wordt bevestigd door de MIVB.
    Meer lezen op:
    demorgen.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims
    Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims

    Bekende Franse moslimgeestelijke: ‘Stad Roubaix en noorden van Marseille zijn nu mini islamitische staatjes’


    Franse straten bezet door biddende moslims. Grote delen van Franse steden zijn ontaard in poelen van chaos en geweld waar geen Fransman of agent meer durft te komen, en moeten als verloren worden beschouwd.

    De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet meer te komen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    23-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de bres voor godsdienstvrijheid

    Op de bres voor godsdienstvrijheid

    christenen vervolging niger

    In de stroom aan berichtgeving rond de brute aanval op Charlie Hebdo, het gijzeldrama in de joodse supermarkt en arrestaties in België werden in de afgelopen weken een reeks aan ander – minder zichtbaar – nieuws naar de marges van de krant verdrongen. Op de dag van de aanval op de redactie van Charlie Hebdo legde de islamitische terreurorganisatie Boko Haram naar schatting 2.000 mensen het zwijgen op. De meeste slachtoffers kwamen om vanwege een ander al even fundamenteel recht als de vrijheid van meningsuiting; namelijk de vrijheid van geloofsovertuiging. Volgens verschillende lokale en internationale hulporganisaties waren de meerderheid van de 2.000 burgers die om brute wijze om het leven werden gebracht christen. Ze zijn niet de enige.
    Meer lezen op:
    moniquesamuel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de respectbrigade, een georganiseerde campagne om islamcritici het zwijgen op te leggen.

    Maak kennis met de respectbrigade, een georganiseerde campagne om islamcritici het zwijgen op te leggen.

    Asra Q. Nomani

     














    Maak kennis met de respectbrigade, een georganiseerde campagne om islamcritici het zwijgen op te leggen. 

    Door Asra Q. Nomani, voormalig journalist Wall Street Journal, auteur van "Standing Alone: An American Woman's Struggle for the Soul of Islam"
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Art Rooijakkers en Eva Jinek zwijgen 2 uur lang over de Allahfant in de kamer, maar “Appa” mag zijn vuiligheid vrijelijk spuien

    Appa
    Dit is “Appa”, verdediger van het Geloof van de Vrede, “anti-Zionist”, maker van de meest smerige zwarte gangsta-rap-filmpjes én uitgenodigd voor beschaafde collaboratie-discussies bij de Publieke Omroep

    Onder de titel “Jouw vrijheid, mijn vrijheid” was er gisteravond, donderdag 22 januari 2015, twee uur lang “bezinning” te bekijkluisteren op de Publieke Omroep. Door Pritt Stift van GeenStijl werd het aldus aangekondigd:
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicale moslim: 'Sharia en jihad horen erbij'

    Radicale moslim: 'Sharia en jihad horen erbij'

    Hanne Obbink − 22/01/15,
    © Werry Crone. Shabir Burhani: Ik ben iemand die zich heeft overgegeven aan zijn schepper, Allah. Iemand die de Profeet volgt.

    Interview Wie wil begrijpen waar terreur en jihadisme vandaan komen, kan maar beter kennisnemen van geluiden uit radicaal-islamitische hoek. Shabir Burhani - geen terrorist, geen jihadist - legt uit. 'Wij moeten de mensheid bevrijden uit ongeloof.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa moet nu het salafisme en de salafisten aanpakken

    Europa moet nu het salafisme en de salafisten aanpakken  
     001_rb-image-1690454

    door  Afshin Ellian   

    Bij de laatste terreuraanslagen in Europa zijn grove fouten gemaakt door inlichtingendiensten. Het is belangrijk dat religiekritiek wordt bevorderd, dat is een groot onderdeel in de bestrijding van terrorisme.            

    De Europese inlichtingendiensten hebben naar alle waarschijnlijkheid ernstige fouten gemaakt bij de laatste terreuraanslagen. Een cumulatie van fouten zien we bij de terreuraanslagen in Frankrijk. Of deze ernstige gebeurtenissen tot een fundamentele beleidswijziging leiden, betwijfel ik.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    22-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik gisteren niet op de Dam stond!

    Waarom ik gisteren niet op de Dam stond!

    Een onomwonden artikel!

    DAM-amsterdam

    Allereerst omdat zowel op de Dam als in Utrecht als in Den Haag als in Rotterdam het woord islam zorgvuldig vermeden werd. Zo ook in alle journaals en praatprogramma’s. Het had vooral helemaal niks met islam van doen. Het had zoveel niks met islam, nee echt niet, helemaal niks, met islam van doen dat islam niet eens genoemd hoefde te worden. Vervolgens werd in elk praatprogramma het bekende blik imam’s uitgenodigd, omdat het niks met de islam van doen had, en kwamen dezelfde islamitische politici weer prominent in beeld omdat het niks met islam van doen had.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een brug te ver

    Een brug te ver

    Door iemand

    Ik spreek dan graag over ‘bruggen’ (a-la een brug te ver).

    De eerste brug is belediging. Daar vind je links-gekkies, die menen dat je de islam niet mag beledigen. Maar andersom wel. De islam mag mij wel beledigen. Dan zwijgen de linksgekkies in alle talen.

    Dan is er een brug verderop. De brug van de bedreiging. Waar de beledigingen verandert zijn: in keiharde bedreigingen. Wij, islamcritici, mogen niet eens KIJKEN naar die brug van de linksgekkies, terwijl de islam ons aan de lopende heilige band bedreigt, en er dan he-le-maal niets tegen gedaan word.
    Meer lezen op:
    vrijechroniquers.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PEGIDA? – NEGIDA? – ISLAM – WEG ERMEE!!!

    PEGIDA? – NEGIDA? – ISLAM – WEG ERMEE!!!

    Screenshot_153

    (Door: M.A.L. Sion)

    Er moet duidelijkheid komen. Het kan zo niet langer. De laatste tweehonderd jaar heeft Nederland een ontwikkeling doorgemaakt van VRIJHEID. Ja, we hadden ons ontworsteld aan de DWANG en de benepenheid van de kerk. We mochten protestant zijn, maar het hoefde niet. We mochten rooms-katholiek zijn, maar het hoefde niet. We mochten zelfs atheïst zijn, maar ook dat hoefde niet. Die vrijheid dreigt verloren te gaan. Een barbaarse, middeleeuwse ideologie, vermomd als godsdienst bedreigt onze vrijheid: de islam.We zijn verraden door onze volksvertegenwoordigers, die als domme ganzen de motie van het Groen-Linkse schreeuwertje Femke Halsema volgden en uitspraken dat de bestrijding van de islam geen onderdeel van beleid zou mogen zijn. Wat een gotspe.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Brussels lyceum ‘Jodenvrij’ door pesten en bedreigingen door moslimleerlingen

    L'athénée Emile Bockstael " judenfrei "

    "Le réseau public ne parvient plus à garantir le "vivre ensemble" entre ses murs."

    België, januari 2015

    De laatste Joodse leerlinge – Sarah - van het Athénée Emile Bockstael in Laeken werd door islamitische medeleerlingen zo erg gepest, dat ze moest vertrekken. Ze behoort daarmee tot de groep van 30 – 40 Joodse leerlingen die om veiligheidsredenen vertrokken bij een openbare middelbare school.
    Tijdens de Gaza-oorlog kreeg Sarah op haar Facebook 288 beledigingen en bedreigingen van medeleerlingen en hun vrienden, die Sarah vaak niet eens kende.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    21-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kubitschek: Waarom ik bij LEGIDA spreek

    Kubitschek: Waarom ik bij LEGIDA spreek

    Screenshot_119

    (Door: Götz Kubitschek – Vertaling: E.J. Bron)

    Sinds PEGIDA haar manifestatie heeft afgezegd, concentreren de deelstaat Sachsen en de aangrenzende delen van de wereld zich op de grote woensdagdemonstratie in Leipzig. LEGIDA is tot nu toe de grootste tak van PEGIDA, maar beschouwt zichzelf als zelfstandige beweging met eigen zwaartepunten – en heeft in de links-autonome stad een gevaarlijke tegenstander. Morgen zullen Jürgen Elsässer (Compact-Magazin) en ik een toespraak houden. Mijn motivering:
    Meer lezen op:
    ejbron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!