Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    domenica
    blog.seniorennet.be/domenic
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa!

    Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa!

    Screenshot_61

    Niet alleen Sinterklaas staat ter discussie, maar ook de christelijke feestdagen zoals Kerstmis en Pasen worden verboden! Europa blijft buigen voor de eisen van de islam! En het gaat nog veel verder! Ik heb een paar artikelen verzameld, waarin duidelijk staat dat deze eisen in diverse Europese landen reeds zijn ingewilligd! Het is te krankzinnig voor woorden, zij het niet dat deze culturele- en maatschappelijke verloedering van Europa in feite IN- en INTRIEST is! Leest u onderstaande maar en zeg of ik ongelijk heb!:
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar. Moslimterrorist Kopenhagen krijgt heldenbegrafenis

    Bizar. Moslimterrorist Kopenhagen krijgt heldenbegrafenis


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar. Moslimterrorist Kopenhagen krijgt heldenbegrafenis

    Bizar. Moslimterrorist Kopenhagen krijgt heldenbegrafenis


    20-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE STAAN MACHTELOOS

    WE STAAN MACHTELOOS

    Screenshot_15

    (Door: Martha N.)

    Staan we inderdaad machteloos en moeten we toezien hoe ons Vaderland, gedwongen door de EU, vol stroomt met mensen die zich vluchtelingen noemen? Wat denkt u als kiezer van Nederland? Is het niet beter de grenzen te sluiten, weer baas in eigen land te worden en het geld in de eigen zak te houden? Nederland kan opnieuw een rijk land worden, nu zijn er alleen maar schulden en verplichtingen. Grenzen dicht voor nog meer vreemdelingen, dat wil zeggen “vluchtelingen”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qatar, IS, voetbal en KAS Eupen: een paar dingen die je moet weten over ’s werelds grootste financier van terrorisme

    Qatar, IS, voetbal en KAS Eupen: een paar dingen die je moet weten over ’s werelds grootste financier van terrorisme

    Raar, ogenschijnlijk nieuwtje-in-de-marge vanochtend: Qatar roept z’n ambassadeur terug uit Egypte nadat dat land bombardementen uitvoerde op stellingen van IS in Libië als vergelding voor het gruwelijk vermoorden van 21 christenen vorige week.

    Qatar is een bondgenoot en lid van de coalitie tegen Islamitische Staat, niet? We gaan er zelfs het WK voetbal organiseren! Het staat op de truitjes van FC Barcelona en is eigenaar van PSG!
    Meer lezen op:
    newsmonkey.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hogeschool voor journalistiek haalt Charlie Hebdo-cartoons weg om moslimstudenten

    Hogeschool voor journalistiek haalt Charlie Hebdo-cartoons weg om moslimstudenten


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS wil in één klap half miljoen bootvluchtelingen op Europa afsturen
    ISIS wil in één klap half miljoen bootvluchtelingen op Europa afsturen


    Hoe reageert Europa als er tegelijkertijd vele honderden van dit soort boten afgeladen met vluchtelingen –en als zodanig vermomde terroristen- op ons af worden gestuurd?

    Inlichtingendiensten hebben brieven en telefoongesprekken onderschept waaruit blijkt dat ISIS van plan is om Europa in één klap met een half miljoen immigranten te ‘bestormen’. De immigranten, waaronder een groot aantal als vluchtelingen vermomde terroristen, zouden gelijktijdig met boten vanuit Libië naar Italië gaan varen. ISIS ziet dit als een effectief ‘psychologisch’ wapen om de Europeanen ervan te weerhouden opnieuw militair in te grijpen in Libië, iets dat Italië op dit moment serieus overweegt.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    19-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogste tijd voor nieuwe sterke Europese leiders tegen ISIS

    Hoogste tijd voor nieuwe sterke Europese leiders tegen ISIS

    isis
    Door Joost Niemöller

    Wie de berichten van de afgelopen dagen volgt, ziet dat ISIS in Irak kennelijk niet onder de indruk is van de bombardementen van ‘de coalitie.’ Ze zijn een offensief westwaarts begonnen richting de stad Erbil, waar zich ook Nederlandse militairen bevinden. Meer zuidelijk, op vijf mijl afstand van een enorme Irakese legerbasis, waar zich ook honderden Amerikaanse trainers zouden bevinden, heeft ISIS 45 mensen levend verbrand, als teken van hun macht, en als afschrikking.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam in Nederland: angsthazen, opportunisten en zachte heelmeesters verkwanselen westerse kernwaarden’

    Islam in Nederland: angsthazen, opportunisten en zachte heelmeesters verkwanselen westerse kernwaarden’

    femkehalsemahedydanconapetrastienen         
    'Zoek geen nuance of relativering, onthef linkse kerk uit posities'
    : 18-02-2015 13:57 uur

    Met goedgelovigheid, naïviteit en humanisme werden moslims in Europa ontvangen. De linkse kerk heeft ze vertroeteld en met voorrang behandeld ten koste van de eigen bevolking. In Nederland komt er nog een ingrediënt bij dat het geheel tot een explosief mengsel maakt. Gevoel voor urgentie ontbreekt totaal in de Lage landen. Vandaar het spreekwoord ‘de put dempen nadat de kalf is verdronken’. En het is bijna zover waar het gaat om islamisering en islamterreur.
    Meer lezen op:
    thepostonline.nl


    18-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmaskerd: plannen van “Geheime asielgroep” om 400.000 nieuwe immigranten naar Zweden te halen

    Ontmaskerd: plannen van “Geheime asielgroep” om 400.000 nieuwe immigranten naar Zweden te halen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn wetten van inkt en papier bestand tegen het jihadisme?

    Zijn wetten van inkt en papier bestand tegen het jihadisme? 
    door Afshin Ellian   1            

         
    Democratische staten mogen onder specifieke omstandigheden een 'maar' ofwel een beperking stellen aan de vrijheid van meningsuiting. Het grote MAAR wordt nu door het islamitische terrorisme geïntroduceerd.
    Kopenhagen rouwt. De Zweedse kunstenaar Lars Vilks was niet het eerste doelwit van een islamitische aanslag in Denemarken. Hij tekende in  2007 een cartoon waarin de profeet Mohammed als hond werd neergezet.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijftig mensen betogen tegen islamisering in Sint-Niklaas, volgende maandag opnieuw actie

    Vijftig mensen betogen tegen islamisering in Sint-Niklaas, volgende maandag opnieuw actie


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfcensuur: boekhandel durft geen cursus cartoontekenen te geven

    Zelfcensuur: boekhandel durft geen cursus cartoontekenen te geven


    17-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jyllands Posten: “We moeten ophouden moslims als slachtoffers te zien”

    Jyllands Posten: “We moeten ophouden moslims als slachtoffers te zien”

    Jyllands Posten: “We moeten ophouden moslims als slachtoffers te zien”

    In een haarscherp opiniestuk dat vandaag in De Standaard verscheen, laat de redactie van de Deense krant Jyllands Posten geen spaander heel van het gevoerde immigratiebeleid van de afgelopen decennia.

    Hoewel De Standaard een stalinistische censuurreputatie heeft als het aankomt op politiek incorrecte opiniestukken, heeft de nieuwsluwte van de Krokusvakantie blijkbaar een positieve invloed op de redactie.
    Meer lezen op:
    vlaamsbelang.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De religie van de vrede?

    De religie van de vrede?

    Screenshot_2

    De aanslagen in Denemarken en Libië waren volgens de weldenkende media en politici weer eens het werk van enkele ‘enkelingen’.

    Nog voor afscheid kon worden genomen van de slachtoffers die extremistische moslims afgelopen weekend in Denemarken en Libië maakten, haastte het politiek-correcte wereldje van beroepsjournalisten en politici zich om er op te wijzen ‘dat het niets met de islam te maken heeft’. Wie dat echter nog gelooft, mag Joost weten
    Meer lezen op:
    vlammsbelang.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden 'imam-gala' Rijswijk vooralsnog niet verboden

    Omstreden 'imam-gala' Rijswijk vooralsnog niet verboden

    Een aantal omstreden imams zou komen spreken op het evenement in Rijswijk

    door Elif Isitman  
                                         
    Het controversiële ‘imam-gala’ in Rijswijk volgende maand gaat vooralsnog door. De gemeente blijft 'in gesprek met alle partijen', waaronder de organiserende stichting, politie en het Openbaar Ministerie.
    De gemeente Rijswijk was urenlang in beraad over het evenement maar neemt langer de tijd om een besluit te nemen. 'Het is nu van belang dat vanuit alle perspectieven gekeken wordt naar de ontstane situatie en de voorliggende vragen die de gemeente heeft ontvangen,' aldus de gemeente in een verklaring maandagavond.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders is een geboren leider en wel hierom

    Wilders is een geboren leider en wel hierom


    16-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koranverzen, die al 1400 jaar lang (van Mohammed tot ISIS) oproepen tot haat en moord op “ongelovigen”

    Koranverzen, die al 1400 jaar lang (van Mohammed tot ISIS) oproepen tot haat en moord op “ongelovigen”

    Voor alle twijfelaars, besluitelozen, onwetenden en diegenen die nog steeds denken dat de islam een “religie van de vrede” zou zijn:

    Screenshot_60

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    De koran is het boek van het kwaad. Het spoort al 1400 jaar aan tot moord- en doodslag op niet-moslims. Tot op de dag van vandaag! De koran geldt als de letterlijke boodschap van Allah aan de moslims. Daar zijn z´n soera´s voor eeuwig geldig. William Muir, een van de belangrijkste Britse islamwetenschappers, schrijft hierover:

    “Mohammed´s zwaard en de koran zijn de dodelijkste vijanden van de civilisatie, de waarheid en de vrijheid die de mens tot nu toe heeft meegemaakt.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte bombardeert ISIS-moordenaars de grond in

    Egypte bombardeert ISIS-moordenaars de grond in


    15-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas voert opnieuw testen uit en vuurt raketten richting Middellandse Zee

    Hamas voert opnieuw testen uit en vuurt raketten richting Middellandse Zee

    hamastunnel03

    Plaatje op de website van de Al-Qassam Brigades, het doodseskader van Hamas, van donderdag 18 september 2014, vier weken nadat een staakt-het-vuren bestand inging. Sindsdien worden kosten noch middelen gespaard om het wapenarsenaal weer aan te vullen en nieuwe wapens en raketten uit te testen in de aanloop van de hervatting van de strijd om de vernietiging van Israël. [bron]
    Meer lezen op:
    brabosh.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!