Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    karpaten
    blog.seniorennet.be/karpate
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    05-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse leraar ontslagen voor “islamofobe” uitspraken op Facebook

    Brusselse leraar ontslagen voor “islamofobe” uitspraken op Facebook

    Screenshot_24

    Een geschiedenisleraar van het Dachsbeck Lyceum in Brussel is ontslagen omdat hij op Facebook verklaringen had gedaan die als islamofoob worden beschouwd. Dat melden de kranten van Südpresse en La Dernière Heure.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse druk op Belgische politiek

    Turkse druk op Belgische politiek


    De dochter van de Turkse president Erdogan, Sümeyye Erdogan, wil dat de Belgische consul-generaal in Turkije Henri Vantieghem druk uitoefent om het ontslag van het Brussels parlementslid Mahinur Özdemir van het CDH terug te draaien. Vantieghem is bereid dit over te brengen aan de Belgische staat en het CDH. CDH is de Franstalige christendemocratische partij. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


      


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie ouders van jihadisten wél moeten aanklagen

    Wie ouders van jihadisten wél moeten aanklagen

     
    door Afshin Ellian                                         

    In de sociale verzorgingsstaat denken ouders vaak dat de staat verantwoordelijk is voor schade aan de kinderen. Ouders van jihadkinderen kunnen de schuld beter zoeken bij salafisten.            

     Het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen kinderen en hun gedrag lijkt bij sommigen ver te zoeken. De oorzaak hiervan ligt niet alleen bij de ouders. De cultuur van de sociale verzorgingsstaat leidt er toe dat je de staat en de samenleving verantwoordelijk acht voor de materiële en immateriële zorg voor kinderen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

         


    04-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem Alexander beledigt de Nederlandse burgers

    Willem Alexander beledigt de Nederlandse burgers

    ase

    Misschien heeft u het gemist, maar tijdens een interview met de pers tijdens het bezoek dat W.A. en zijn Evita aan de VS brachten, stelde een verslaggever de vraag naar  de mening van Willemsen  over de exhorbitante verbouwingskosten van paleis Huis ten Bosch. Deze waren aanvankelijk geraamd op 35 miljoen , maar dat wordt nu 60 miljoen.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran niet te vertrouwen: Voorraad verrijkt uranium Iran toegenomen tijdens onderhandelingen

    Iran niet te vertrouwen: Voorraad verrijkt uranium Iran toegenomen tijdens onderhandelingen

    Voorraad verrijkt uranium Iran toegenomen tijdens onderhandelingen

    De hoeveelheid verrijkt uranium van Iran is toegenomen tijdens het internationale overleg over Teherans nucleaire programma. In de afgelopen anderhalf jaar is de voorraad laag verrijkt uranium gegroeid met 20 procent. Dit blijkt uit een rapport van het IAEA, de nucleaire waakhond van de VN, waarover The New York Times vandaag bericht.
    Meer lezen op:
    fubar.mobi


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jan-Mulder-dimensie in de Jodenhaat

    De Jan-Mulder-dimensie in de Jodenhaat

    Ook als jonge voetballer was Jan Mulder in staat tot diepe gevoelens: kijk eens naar die ogen! Dat zie je tegenwoordig niet meer, een voetballer die voldoende hersens heeft om depressief te worden!

    Ook als jonge voetballer was Jan Mulder in staat tot diepe gevoelens: kijk eens naar die ogen! Dat zie je tegenwoordig niet meer, een voetballer die voldoende hersens heeft om depressief te worden!

    ‘Hebben ze in de Knesset al aan een atoombom gedacht?’ Maar Jan toch! ***Hoe moet ik dit verklaren? Er is een mijnheer in Iran, Amedien Jihad geheten, die de grote helper van Hamas in de Gaza is, en die mijnheer hééft waarschijnlijk al een atoombom en hij heeft uitbundig duidelijk gemaakt dat hij daarmee het liefst Joden wil massavermoorden
    Meer lezen op:
    martienpenning.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wekelijks sermoen op de Tempelberg: ‘De Joden aanbidden Satan en bakken Paasbrood van kinderbloed’

    Wekelijks sermoen op de Tempelberg: ‘De Joden aanbidden Satan en bakken Paasbrood van kinderbloed’

    khaled-al

    Jeruzalem, 29 mei 2015. Sjeik Khaled Al-Mughrabi, die twee maal per week zijn volgelingen in de Al Aqsa Moskee op de Tempelberg in Jeruzalem onderwijst in de leer van Islam, heeft het weer bont gemaakt.

    Zijn laatste preek trok de aandacht van PMW en tevens van het Simon Wiesenthal Center nadat zijn preek op Youtube werd geplaatst waarin hij van leer trekt, nee, niet tegen Israël of de Zionisten, maar tegen het Joodse volk, hier en nu en in alle tijden.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS beschiet Israël

    ISIS beschiet Israël


    03-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bolzano het nieuwe Lampedusa

    Bolzano het nieuwe Lampedusa

    Bolzano

    Ging of gaat u met de auto op vakantie naar Italië, dan is de kans groot, mits u over de Brenner pas rijdt, dat u eenmaal in Italië aangekomen het Noord Italiaanse plaatsje Bolzano passeert. Wilt u dan zien hoe de EU grenscontroles aan alle kanten falen en Italië, dobbernegers uit Zuid Italië gewoon door laat reizen naar het noorden, ZONDER dat er vanuit Brussel geprotesteerd wordt, neem  dan even een kijkje bij het station van Bolzano.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welja. Schoonzus Fatima Elatik rooft gemeentekas

    Welja. Schoonzus Fatima Elatik rooft gemeentekas

    DadiwilGeld.jpg

    Hey. Een door de Amsterdamse PvdA geïnstalleerde Amsterdamse topambtenaar die de Amsterdamse gemeentekas leegtrekt. Je verzint het niet, maar 't staat er echt (PDF). Naam van beklaagde: Faïza Dadi, de onlangs gejoriste Stadsdeelsecretaris van Zuidoost. Maar, Dadi had het niet van een vreemde. Sterker nog, ze heeft het waarschijnlijk geleerd van de beste. Volgens bronnen is zij namelijk - met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid - de schoonzus is van Fatima Elatik, gepromoveerd op de verdampingsgraad van belastinggeld en getrouwd met de broer van Faïza Dadi, Mounir Dadi.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw boek van Udo Ulfkotte: “Mekka Duitsland – De stille islamisering”

    Nieuw boek van Udo Ulfkotte: “Mekka Duitsland – De stille islamisering”

    Screenshot_20

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Zijn we nog te redden? Of hebben we al voor de islam gecapituleerd? En wat komt er op ieder van ons af? Wist u bijvoorbeeld dat op dit moment het Openbaar Ministerie een onderzoek instelt, omdat Duitse verzorgingspatiënten op hun etensrantsoenen gekort zouden worden ten gunste van moslims? We doen nu dingen die we tien jaar geleden nog als krankzinnig beschouwd zouden hebben. In vooruitsnellende gehoorzaamheid tegenover moslims hebben wij volgens een zwijgende meerderheid niet alleen het recht op vrije meningsuiting opgegeven – en daarmee de kern van de democratie. In de plaats van onze voormalige vrijheid is angst gekomen. De angst voor het feit de religieuze gevoelens van een geïmmigreerde minderheid te kwetsen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar Nederlands geschiedenisboek over Israël

    Onderzoek naar Nederlands geschiedenisboek over Israël


    02-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De papieren van een Syrische-asiel-jihadi-sociale-huurwoning-bezetter-met-voorrang-dankzij-de-asielindustrie

    De papieren van een Syrische-asiel-jihadi-sociale-huurwoning-bezetter-met-voorrang-dankzij-de-asielindustrie

    Dat ongeveer.

    Van de week fietste ik langs de Westermoskee. Vroeger hadden we een Westerkerk met een Westertoren. Waar vlak naast dat meisje woonde die nu weer een politiepost voor der deur heeft. Omdat de nieuwe nazi’s in het land zijn. En we weten allemaal wie de nieuwe nazi’s zijn. En we weten ook dat de Von Aartsens dat geen probleem vinden. Ik bespaar u de linkjes, u weet het allemaal wel. Het zijn de mohammedanen die “dood aan de Joden” scanderen. Het is de profeet van de mohammedanen die eigenhandig bij Khaybar honderden Joden de keel doorsneed. Het is de ‘oom’ van Arafat de Egyptenaar, mufti al-Husseini, die de beste maatjes met Adolf was. De kul dat de mohammedanen de nieuwe Joden zouden zijn is Orwelliaanse propaganda van zéér kwaadaardigen. Nazi’s. De nieuwe nazi’s, én dat zijn niet de Joden.
    Meer lezen op:
    fubar.mobi


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ophitsing tegen Israel zich tegen de PA en Jordanië keert

    Hoe ophitsing tegen Israel zich tegen de PA en Jordanië keert


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers kostten Nederland vorig jaar meer dan 860 miljoen

    Asielzoekers kostten Nederland vorig jaar meer dan 860 miljoen

       

     door Elif Isitman                                       

    De overheid was vorig jaar in totaal ruim 860 miljoen euro kwijt aan asielzoekers. Meer dan de helft daarvan ging naar het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).            

    Dit schrijft het kabinet in antwoord op vragen van de PVV.
    Eerder berekende Elsevier dat de staat jaarlijks minstens 26,509 euro per asielzoeker kwijt is. Vooral de zorgkosten lopen hoog op: deze liggen gemiddeld op 6,160 euro per asielzoeker per jaar.
    Meer lezen op:
    elsvier.nl

           

      


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Befaamd Egyptisch historicus: ‘Vergeet de Palestijnen, normaliseer met Israël.’ + video

    Befaamd Egyptisch historicus: ‘Vergeet de Palestijnen, normaliseer met Israël.’ + video

    egypt-prof2

    In een opmerkelijk interview van 26 mei 2015 op het Egyptische televisiekanaal Mehwar TV pleit de Egyptische historicus Majed Farag voor een meer pragmatische benadering van de Egyptisch-Israëlische betrekkingen.

    De beelden van het interview werden opgevist door Memri.org en voorzien van Engelstalige ondertitels. Het script kan u hier vinden en de bewuste uitzending in originele Arabische setting is hier te bekijken en te beluisteren.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mali ziet naar Europa vluchtende inwoners vooral als melkkoe

    Mali ziet naar Europa vluchtende inwoners vooral als melkkoe

    Malinese bootvluchtelingen leveren honderden miljoenen op

                                                                                                                 

    BAMAKO-MALI – Malinezen zoeken om economische reden hun heil in Europa. ‘Het zijn gelukzoekers, geen politieke vluchtelingen,’ meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken in Bamako. In zijn kantoor in ‘La cité administrative’, het regeringscentrum van de hoofdstad Bamako, nuanceert ambtenaar Burklei Keta de dramatische woorden van PvdA-eurocommissaris Frans Timmermans over bootvluchtelingen van enkele weken geleden: “People are dying. We cannot remain silent.” Zo’n 200.000 Malinese migranten hebben de laatste jaren hun heil elders gezocht, waarvan velen in Europa middels de beruchte route over de Middellandse Zee, weet de dertiger casual gekleed in een wit overhemd in een kantoor bezaaid met kranten.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    01-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het feest van Martin Bosma

    Het feest van Martin Bosma

    P1460544Door Rob Kern

     In de Ridderzaal nam Saskia Stuiveling op 28 mei jl. afscheid van de Algemene Rekenkamer. Tegelijkertijd werd in de Oude Zaal van de Tweede Kamer het belangwekkende boek van Martin Bosma ‘Minderheid in eigen land’ gepresenteerd.

    Voor de deur van het gebouw stond een zwaar bewapende marechaussee en vormde zich een grote rij goed geklede mannen en vrouwen. Wie niet beter wist, zou denken dat het ging om een boekpresentatie van de VDD of D66. De toegang tot het gebouw was beveiligd als Fort Knox en de veiligheidscontroles waren zoals op Schiphol. Ook hier moesten voor de detectiepoortjes de schoenen uit.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EBRU UMAR - IS DIT HALSEMA GENOEG VOOR U?

    EBRU UMAR - IS DIT HALSEMA GENOEG VOOR U?

    ANP-32707934.jpg
    Het zal wel weer niet de juiste reactie geweest zijn maar het bericht dat zwarte scholen op zoek zijn naar witte leerlingen, was toch wel een grap. Zeker als later dezelfde week het bericht de wereld in werd geslingerd dat op islamitische scholen (variant op zwarte scholen) een stijging van het aantal leerlingen wordt geconstateerd. De problemen van een kinderloze zijn totaal anders dan die van ouders die ‘het beste’ voor hun kinderen willen. Subjectiever dan ‘het beste’ wordt het niet – of het moet om Apple speelgoed gaan, de prioriteiten van de kinderloze. Maar dat zowel die zwarte, witte als islamitische ouder ‘het beste’ wil, kun je gerust van uitgaan. Soort zoekt soort, het verklaart waarom wijken blank, zwart, rijk, arm of tokkie zijn.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.islamisering: Marokko stuurt Nederland 45 imams

    islamisering: Marokko stuurt Nederland 45 imams

    NRC:

    Marokko is zo tevreden met haar aanpak van radicale moslims, dat ze die naar Nederland exporteert. Dit jaar met meer imams dan ooit.

    Laat dat “aanpak van” maar weg, en wat er dan staat komt een stuk dichter bij de waarheid:

    Marokko is zo tevreden met haar  radicale moslims, dat ze die naar Nederland exporteert.

    Ik neem het hele stuk over. Punt 1 omdat je je moet registreren en het dan nu leesbaar is voor mensen die daar geen trek in hebben. En punt twee omdat ik het vanavond later zin voor zin ga toelichten.
    Meer lezen op:
    fubar.mobi




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!