Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mam
    blog.seniorennet.be/mam
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    26-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is El-Andaloes een baken van islamitische tolerantie en beschaving geweest?

    Is El-Andaloes een baken van islamitische tolerantie en beschaving geweest?

    Beelden zijn de heer een gruwel. Enfin, dus toch de beelden. Na de Ster. Maar echt pas zondag 28 juni.

    Beelden zijn de Heer en de Calvinist en George Harinck een gruwel. Enfin, dus toch de beelden. Na de Ster. Maar echt pas na de Ster op zondagavond 28 juni 2015.

    De publicatie van dit oude (ergens uit 2007, 2008?) en nooit eerder gepubliceerde artikel heeft een aanleiding: ik stuitte erop toen ik van de week charlatan en Israël-hater en “professor” en “historicus” George Harinck in de ex-moskee van Córdoba een tenenkrommend statement hoorde maken in de trailer van aflevering 8 van “Rond de Oude Wereldzee” van de IKON. Ik ging op zoek naar wat ik ook al weer wist van “Al-Andaloes”, want in die context hoort de kathedraal en ex-moskee van Córdoba.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megamoskee en 'maatschappelijk belang': een Goudse façade

    Megamoskee en 'maatschappelijk belang': een Goudse façade

    door Nikki Sterkenburg                                       

    Het moskeebestuur van de nog te realiseren Goudse ‘megamoskee’ El Wahda blijft volhouden dat het complex enkel het ‘maatschappelijk belang’ zal dienen. Maar achter de schermen is het wel degelijk de bedoeling dat er geld zal worden verdiend.
    Want naast een gebedsruimte moet El Wahda vooral een islamitisch centrum worden, bevestigen bronnen uit de Marokkaanse gemeenschap tegenover weekblad Elsevier.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOS Eurabië – Allah´s stille inbezitneming van land

    SOS Eurabië – Allah´s stille inbezitneming van land

    Screenshot_11

    (Door: redactie KOPP-Verlag – Vertaling: E.J. Bron)

    Volgens voorzichtige schattingen zullen er alleen al dit jaar ongeveer 400.000 jonge mannelijke moslims nieuw naar Duitsland komen – de meeste van hen uit Noord-Afrika en het Nabije Oosten. Spoedig zullen ze om humanitaire redenen de mogelijkheden tot gezinshereniging krijgen. En die 400.000 worden dan meer dan een miljoen. En dat zal zich ieder jaar herhalen. Gebeurt dat werkelijk toevallig?
    Meer lezen op:
    ejbron.com

     


    25-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is een Europese islam echt goed?

    Is een Europese islam echt goed?

    In de strijd tegen moslimextremisme zou een 'Europese islam' één van de nodige maatregelen zijn. Zeggen veel politici, academici en opiniemakers. Of is dat eerder een blijk van onwetendheid en net een gevaarlijke piste? Wat hebben we namelijk aan lokaal opgeleide extremisten die hun waanzin ook goed in onze taal kunnen verwoorden en hier verspreiden?
    Meer lezen op:
    express.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La dolce vita , immigranten in Italië

    La dolce vita , immigranten in Italië

    Kulm2

    Stelt u zich eens voor dat u een weekje door mag brengen in dit hotel, wij citeren uit de Arke gids : Gelegen in het natuurpark van Portofino met panoramisch uitzicht op de Tigullio en Paradiso-golf. Het hotel uit het begin van de 20e eeuw, in klassieke Liberty-stijl gebouwd ligt in een groene oase en is een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen in Cinque Terre maar ook een uitstapje naar Genua of Pisa. Wij hebben het dan over het Kulm Hotel 
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een buschauffeur van Arriva weigert een burqadraagster

    Een buschauffeur van Arriva weigert een burqadraagster


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EBRU UMAR - IK HAAT JANKERDS

    EBRU UMAR - IK HAAT JANKERDS

    ebrupica100pix11.jpeg 

    Er is een Nederlands woord wat je niet mag gebruiken. Een woord waarmee je je ‘buiten de discussie’ plaats. Een emotie waardoor je gesprekspartner af bent. In Nederland zijn we dol op woorden waarmee je ‘af’ bent. Want woorden, mensen, woorden zijn het helemaal. Als ik dat woord zou mogen gebruiken zou ik gewoon opschrijven dat ik de PvdA en haar onwaarschijnlijke talent om talentloze allochtonen te rekruteren háát. Herstel: ik zou opschrijven dat ik de PvdA en haar onwaarschijnlijke talent om talentloze allochtonen te rekruteren, vanuit mijn tenen met alles wat ik in me heb, háát. En de ideologie van waaruit een medium als de Volkskrant dit soort mensen dan ook nog eens een zieligheidspodium geeft, íntens haat.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    24-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat en wie verbergt zich achter de asielzoekersstroom ?

    Wat en wie verbergt zich achter de asielzoekersstroom ?

    acde

    En gelijk een eerste correctie op de titel. De enorme toevloed van mensen die momenteel Europa en dan met name de landen waar de sociale honingpotten open staan trachten te bereiken zijn geen asielzoekers in de traditionele zin van het woord. Immers een asielzoeker is  iemand die politiek asiel vraagt. Dit kan iemand zijn die gevlucht is en stelt dat terugkeer naar het land van herkomst gevaar oplevert door schending van zijn rechten volgens het Vluchtelingenverdrag of het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. 
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onafwendbare werelddominantie van de islam demografisch voorspeld

    De onafwendbare werelddominantie van de islam demografisch voorspeld

    2islamDoor Joost Niemöller

    Als iets onze toekomst voorspelt, dan zijn het wel de demografische processen. Het aantal kinderen per vrouw van vandaag voorspelt de wereld van morgen. Dit zijn onafwendbare processen. En de wereld waar we heen gaan is die van de onvermijdelijke moslimdominantie.

    Misschien denkt u dat ik me baseer op allerlei ‘extreme’ inzichten. Maar dat is helemaal niet het geval. Vandaag bracht het keurige, beetje conservatieve, Duitse dagblad Die Welt een omslagartikel waarin heel precies, onder andere naar aanleiding van berekeningen van het Amerikaanse onderzoeksbureau Pew, een feitelijke voorspelling werd gedaan.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoofdzaak is haat op Israël (+ video)

    De hoofdzaak is haat op Israël (+ video)

    Screenshot_126

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De Amerikaanse journalist en joodse activist Ami Horowitz ontmaskert in zijn nieuwste actie de ten hemel schreiende dubbele moraal van de BDS-beweging, die staat voor boycot, desinvestering en sancties tegen Israël.
    BDS stelt zich in naam van zogenaamde “mensenrechten” op tegen Israël en negeert of verontschuldigt tegelijkertijd veel grotere mensenrechtencrises in de wereld. Om dat een keer heel duidelijk te demonstreren, is Horowitz naar Ierland gevlogen, een land dat hij een soort broeinest van de BDS-beweging noemt.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs christenen in Midden-Oosten keerden zich tegen Joodse staat

    Zelfs christenen in Midden-Oosten keerden zich tegen Joodse staat

        

    door Afshin Ellian                                        

    Het is een wonder dat Israël na zeventig jaar nog bestaat. Zelfs christelijke minderheden in het Midden-Oosten vestigden hun hoop liever op het Arabisch nationalisme dan op de Joods staat.            

    Israël bestaat al zeventig jaar. Het is eigenlijk een wonder dat het land nog bestaat, in een door en door vijandig gebied. De Joodse staat werd al bij de oprichting geconfronteerd met oorlogsgeweld van omringende Arabische landen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

         


    23-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cartoonactie werkt averechts voor topman ministerie Veiligheid & Justitie

    Cartoonactie werkt averechts voor topman ministerie Veiligheid & Justitie

    Door Carel Brendel, 20 juni 2015

    Aissa Zanzen (rechts) met Issam al-Bashir (midden), topman in de Moslimbroederschap.

    Aissa Zanzen (rechts) met Issam al-Bashir (midden), topman in de Moslimbroederschap.

    Met aanvulling en nieuwe foto’s

    Was het wel zo’n goed idee van de Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland (RMMN) om een cartoon uit te brengen en op 500 tot 1000 plaatsen op te hangen als tegenreactie op de Mohammed-cartoons die PVV-leider Geert Wilders wil tonen in de zendtijd van politieke partijen?
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willen we ISIS eigenlijk wel verslaan?

    Willen we ISIS eigenlijk wel verslaan?

    ISIS flag

    We tasten nog altijd in het duister als het gaat om de grootte van ISIS. Eind 2014 maakte de CIA bekend dat de troepensterkte van de terreurorganisatie tussen de 20.000 en 31.500 bedraagt. Toch klinkt dit als een onrealistisch aantal. ISIS vecht een oorlog uit op meerdere fronten tegelijk, heeft geen luchtmacht en heeft ondanks de militaire successen al zeer veel manschappen verloren. Voor ieder leger zou dit een nachtmerriescenario zijn. Desalniettemin blijft de groep in zowel Syrië als Irak oprukken. Worden we soms voorgelogen over de sterkte van ISIS?
    Meer lezen op:
    curialis.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIË – Sint-Agatha-Berchem: een straat wordt afgesloten, zodat de gelovigen kunnen bidden (+video)

    BELGIË – Sint-Agatha-Berchem: een straat wordt afgesloten, zodat de gelovigen kunnen bidden (+video)

    Screenshot_102

    (Vertaling: “delamontagne”)

    Doordat er gebrek aan ruimte is in de moskee Al-Inaba, die aan de weg van Gent naar Sint-Agatha-Berchem (Brussel) staat, moeten de gelovigen wel op straat bidden. Dit initiatief is bedacht  door de burgemeester en de plaatselijke politie, die er voor zorgt dat dit kleine straatje voor het verkeer wordt afgesloten op de tijden van het gebed.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    22-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen mogen geen pech meer hebben

    Marokkanen mogen geen pech meer hebben.

    Photo published for Ramadan Talks: 'Marokkanen mogen geen pech hebben'

    klik hier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegenstanders moskee de mond gesnoerd

    Tegenstanders moskee de mond gesnoerd          

    door Alexander Bakker   

    Gouda - 
    Tegenstanders van de omstreden megamoskee op de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne in Gouda mogen niet meer meepraten over de plannen.
    Komende dinsdag is er op het stadhuis van Gouda een derde rondetafelgesprek over het nieuw te openen islamitisch centrum El-Wahda (De Eenheid). Tegenstanders zitten in tegenstelling tot de eerdere praatavonden niet meer aan tafel.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS waarschuwt christenen in Mosul: bekeer je, of sterf

    IS waarschuwt christenen in Mosul: bekeer je, of sterf

    Islamitische Staat

    Een foto van enige dagen geleden: strijders van de Islamitische Staat Irak houden krijgsgevangenen onder vuur.  Foto AP

    door
    De islamitische extremisten van de Islamitische Staat in Irak (IS, voorheen bekend als ISIS) hebben christenen in de stad Mosul in het noorden van het land een ultimatum gesteld. Christenen moeten zich tot de islam bekeren, een religiebelasting betalen of sterven.
    nrc.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apartheid in Israël

    Apartheid in Israël

    download

    Apartheid is wereldwijd het meest bekende Nederlandse woord. Door de Zuid-Afrikaanse nazaten van de Nederlanders bedacht om gekleurd en blank van elkaar te scheiden. Nu door Nederlanders vooral gebruikt om Joden en mensen van elkaar te scheiden, want Apartheid in Israël.

    Nou, de Apartheid in Israël ziet er dus zo uit:
    Meer lezen op:
    filantropius.com


    21-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste snelweg naar het einde: de Corruptocratie

    Laatste snelweg naar het einde: de Corruptocratie

    19-6-2015
    h NachthemelG

    Via de samenwerking met nachthemel: Waarom zijn moderne westerse leiders zo verbeten om ‘de democratie’ tot in de verste uithoeken van de wereld te verspreiden? En waarom zien wij tezamen met die verspreiding, de algehele leefbaarheidstatus van die zelfde wereld juist afnemen? Oorlog, hongersnood, dood, werkeloosheid, vluchtelingenstromen en armoede, je kunt geen plekje op de wereldkaart aanwijzen of het is er wel. En samen met de verspreiding van ‘de democratie’ lijkt het alleen maar van kwaad tot erger te gaan. De kans op een wereldwijde gewelddadige revolutie en/of Wo3 neemt volgens velen daarom dan ook met elke nieuwe dag in een progressief tempo toe.
    Meer lezen op:
    vrijspreker.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie Aissa Zanzen is een antisemiet, denkt dat de Mossad achter ISIS zit

    Hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie Aissa Zanzen is een antisemiet, denkt dat de Mossad achter ISIS zit

    Yasmina Haifi werd daar bijna voor ontslagen, ware het niet dat de islamiseerder van Amsterdam, de Jood Job Cohen, haar de hand boven het antisemitische hoofd hield. Maar een antisemiet als hoofd algemene zaken op het ministerie van veiligheid en justitie?
    Meer lezen op:
    fubar.mobil




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!