Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    knorreke_boefke
    blog.seniorennet.be/knorrek
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slechtste overeenkomst in de Amerikaanse diplomatieke geschiedenis

    De slechtste overeenkomst in de Amerikaanse diplomatieke geschiedenis

    Donderdag, Juli 9, 2015

    Door Charles Krauthammer, politiek columnist van The Washington Post en winnaar van de Pullitzer prijs. Vertaling: Ananda Klopstra, 9 juli 2015.

    Death to Israel April 18 2015“Dood aan Israël” in de militaire parade op 18 april 2015 in Teheran.

    Het probleem zit hem niet in de details. Het is het gehele concept van de Iran-deal.

    Die is bezield door het onwaarschijnlijke geloof van president Obama dat hij als enige ontspanning zou kunnen bereiken met een fanatiek Islamistisch regime, wiens fundamentele streven is om het Midden Oosten te reinigen van het venijnige verderf van Amerikaanse macht en invloed.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa

    Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa

    Tolerantie voor islam keert als een boemerang terug: Steun voor ISIS onder moslims in Europa veel hoger dan in Arabische landen

     

    Londen: Vorige week liep een in een ISIS vlag gewikkelde moslim met een kind op zijn schouders, dat met een klein ISIS vlaggetje zwaaide, bij de Big Ben. De politie liet hem ongemoeid omdat ISIS ‘geen verboden groepering’ zou zijn.

    Uit een wereldwijd onderzoek blijkt dat ruim 50 miljoen moslims achter de extreem wrede en gewelddadige islamitische terreurgroep ISIS staan, véél meer dan de Westerse elite ons wil doen geloven. Een Britse peiling laat zien dat het aantal mensen dat negatief denkt over ISIS fors is gestegen naar 80%, maar dat de steun voor ISIS onder de moslims in het land juist toeneemt. Misschien nog wel het meest bizar is dat ISIS veel meer steun geniet onder moslims in Europa dan in Arabische landen zoals Saudi Arabië en Egypte.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    10-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewoners:'Gemeente kan hangtuig Hillesluis niet aan'

    Bewoners:'Gemeente kan hangtuig Hillesluis niet aan'

    7 juli 2015 om 12:00 door Lucette Mascini

    Bewoners:'Gemeente kan hangtuig Hillesluis niet aan'  

    Hangjongeren in Hillesluis brandden in mei  de speeltoestellen op het Stichtseplein af

    Het lukt de gemeente niet om de problemen met de hangjongeren in Hillesluis op te lossen. Daarom moet het clubhuis van de bewonersvereniging D.E.S. 76 verhuizen naar een andere locatie. Dat zegt de penningmeester van de vereniging, ‘Door Eendracht Samengebracht’, Herman Visser (59).

    Een projectleider die namens de directie Veiligheid van de gemeente in de wijk werkt, Klaas Notenboom, vindt de redenering van Visser „erg kort door de bocht”. Maar helemaal ontkennen dat het zo is, kan hij niet, zegt hij. „Er zit wel een kern van waarheid in."
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    09-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNESCO beschuldigt Israël van bedreiging van de Oude Stad van Jeruzalem

    UNESCO beschuldigt Israël van bedreiging van de Oude Stad van Jeruzalem

    Screenshot_21

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De culturele organisatie van de Verenigde Naties (UNESCO) verwijt Israël de Oude Stad van Jeruzalem te bedreigen. Arabische landen zoals Algerije, Libanon en Qatar hebben deze week een resolutie bij de UNESCO ingediend. “De bezettingsmacht en extreme groepen kolonisten voeren steeds opnieuw illegale opgravingen in de historische Oude Stad uit”, klaagt men in de resolutie. Bovendien wordt Israël er in de resolutie van beschuldigd heilige islamitische plaatsen zoals de Al-Aqsa moskee te ontwijden. Ook wordt de joodse staat voor de bouw van de tramlijn in de buurt van de oude stadsmuren bekritiseerd.
    Meer lezen op:
    elbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep tot 'jihadbendes' in Europa

    Oproep tot 'jihadbendes' in Europa

     

     door Bart Olmer   8-7-2015

    Amsterdam - Militante moslims in Europa moeten gewapende straatbendes vormen, net als criminele organisaties en motorclubs, om machtige jihadbewegingen van de grond te krijgen. Deze huiveringwekkende oproep staat in het e-book ’Moslimbendes: de toekomst van moslims in het westen’ dat sinds enkele dagen circuleert op verborgen jihadwebsites zoals Shumukh al-Islam en ook wordt verspreid via Scribd, een internetplatform om documenten te delen.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl

                                  


    08-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leiders eurozone zijn goede praters maar dramatische beslissers

    Leiders eurozone zijn goede praters maar dramatische beslissers

      

    door Afshin Ellian                                        

    De levensvatbaarheid van een gezamenlijke munt staat of valt met het bestaan van een ultieme macht die op een cruciaal moment knopen doorhakt. Ziedaar de fundamentele zwakte van de eurozone.            

    Ze zouden met een voorstel komen, echt waar. Ze kwamen wel, maar zonder voorstel. Het nee-volk uit Griekenland doet mij denken aan wijlen Hugo Chávez, de oud-president van Venezuela.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU hoofd Buitenlandse Zaken: Politieke Islam is de toekomst van Europa

    EU hoofd Buitenlandse Zaken: Politieke Islam is de toekomst van Europa

    Islam expert Robert Spencer: EU stuurt Europa op toekomst vol chaos en bloedvergieten af


    Het EU-hoofd van Buitenlandse Zaken twitterde zelfs in het Arabisch, alsof ze daarmee wilde zeggen dat ze aan de kant van de islamisten en jihadisten staat.

    Federica Mogherini, hoge vertegenwoordiger Buitenlandse Zaken en Veiligheid namens de Europese Commissie, heeft voor de nodige consternatie gezorgd door te zeggen dat de ‘politieke islam’ een belangrijk onderdeel is van de toekomst van Europa. Mocht u nog twijfelen of Brussel de Europese landen inderdaad bewust ondermijnt met de massale immigratie van moslims, dan heeft u hier het ondubbelzinnige antwoord van één van de hoogste eurocraten.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    07-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zaadjes van het islamitisch extremisme - Zibar Omar Auteur: Zibar Omar

    De zaadjes van het islamitisch extremisme - Zibar Omar Auteur: Zibar Omar


    di 07/07/2015 - 08:32 Zibar Omar De auteur zoekt een antwoord op de radicalisering onder de jonge moslims in het Westen en merkt op dat weinig aandacht gaat naar onderwijs en cultuur en de drang om als gelovige je zelf te kunnen blijven.

    Het behartigen van religieuze extreme standpunten door jonge moslims die hier zijn geboren en getogen en hun migratie naar jihad-gebieden onder controle van de terreurorganisatie Islamitische Staat, “IS”, doen veel vragen rijzen over de dieperliggende oorzaken van het islamitische extremisme onder de moslims in het Westen. Er wordt geprobeerd dit fenomeen toe te lichten door allerlei verklaringen lukraak naar voren te schuiven.

    Hierbij is op te merken dat er weinig nadruk wordt gelegd op de pedagogische en culturele benadering van het radicaliseringsfenomeen. Dat is ondanks het feit dat die benadering ons een beduidende uitleg kan leveren voor het ontstaan en ontwikkelen van dit verschijnsel.
    Meer lezen op:
    deredactie.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emerson Vermaat: nieuw boek over dreiging van islamitische haat & terreur in Westerse straten

    Emerson Vermaat: nieuw boek over dreiging van islamitische haat & terreur in Westerse straten

    VERMAAT DE HAAT
    Ik heb één nooit gelezen boek in mijn kast staan van Emerson Vermaat (geboren 1947): “Misdaad, Migratie en Cultuur”, uit 2004. De aanhalingstekens in de titel van zijn nieuwste boek – zie illustratie van de cover hier boven – betekenen natuurlijk dat het een quote betreft, en wel eentje uit een troonrede van Willem Alexander.

    In een artikel in Elsevier – “IS is de zoveelste moordmachine die de politieke islam voortbracht” – maakt Afshin Ellian attent op een site waarop korte samenvattingen staan van alle hoofdstukken van dit nieuwe boek. Deze hoofdstukken:
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 zeer onaangename Feiten over ‘(boot)Vluchtelingen’

    15 zeer onaangename Feiten over ‘(boot)Vluchtelingen’

    Omdat er naast ideologische motieven, hoog oplopende ’emoties’ en nog veel meer ‘argumenten’ ook nog zoiets bestaat als de kille koude feiten hieronder een kleine opsomming van bezwaren.

    • Europa heeft in velerlei opzichten geen plaats voor ‘bootvluchtelingen’. Niet fysiek, niet qua werkgelegenheid, niet qua huisvesting en niet in economische zin. De Europese landen zitten als vele jaren ver boven hun kunnen,
    • Veruit de meeste ‘bootvluchtelingen’ vluchten niet voor een aldaar woedende oorlog maar uit economische overwegingen omdat nog altijd het idee bestaat dat de straten van Europa geplaveid zijn met gouden klinkers.
      Meer lezen op:
      personanongrata.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES

    ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES

    Screenshot_6

    Sadika Arab, beleidsmedewerker gemeente Lelystad

    (Door: “Thomas Jefferson”)

    In mijn laatste stukje van 16 juni gaf ik aan dat ik wel eens wat dieper in de wondere (en duistere) wereld van zogenaamde zelforganisaties, van de islamitische  overtuiging wilde duiken, al wordt vaak gezegd dat zo´n organisatie echt seculier is en empowerment geeft aan een brede bevolkingsgroep. De achternamen van de oprichters zijn nagenoeg altijd min of meer Arabisch klinkend. Natuurlijk zijn  er ook altijd de obligate Gretta Duisenberg-types met  gekleurde sjaal die zich er op voorstaan begaan te zijn met de integratie van de o-zo krachteloze islamitische  medemens (!).
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    06-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS is de zoveelste moordmachine die de politieke islam voortbracht

    IS is de zoveelste moordmachine die de politieke islam voortbracht

                
    door Afshin Ellian       

    Op veel plekken in het Midden-Oosten biedt de politieke islam meer mogelijkheden om aan de macht te komen en wraak te nemen op de wereld dan de seculiere ideologie. Dat hebben de oprichters van het IS-kalifaat angstaanjagend goed begrepen.
    Islamitische Staat is één jaar oud. De islamitische blitzkrieg oogstte bewondering en angst in de wereld. ISIS was al in 2010 actief als opvolger van de Iraakse Al-Qa'ida.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru - Verwend meisje is criminele allochtonen zat

    Ebru - Verwend meisje is criminele allochtonen zat

    buuurrrrrnn.jpeg
    Het is een zegen om in Nederland als allochtoon geboren te worden. Ergens in de Nederlander zit een gen dat Duitsers haat en ter compensatie daarvan – haten mag niet hé? – allochtonen lief vindt. Hoewel er een gradering in die liefde zit. Een ranking. Top Dog allochtonen zijn diegenen die zo zwakzinnig zijn dat ze in een willekeurig ander land niet serieus genomen zouden worden, maar bij ons wél. Waarbij ‘bij ons’ gelijk staat aan de grachtengordel en ‘allochtoon’ aan Marokkaan of Turk, bij voorkeur met een criminele staat van verdienste.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kijk op ABC naar IS, maar moet steeds denken aan het boek van Martin Bosma en het smoel van Federica Mogherini

    Ik kijk op ABC naar IS, maar moet steeds denken aan het boek van Martin Bosma en het smoel van Federica Mogherini

    Twee “Australische” Jihadisten: Khaled Sharrouf and Mohamed Elomadie

    Twee “Australische” Jihadisten: Khaled Sharrouf and Mohamed Elomadie

    Wat de Australian Broadcasting Corporation over IS uitzendt, ga je in Nederland niet zien bij de “Publieke Omroep”. Niet bij het NON-journaal en zelfs niet bij de VPRO waar ze de hogere moraal, het better-than-thou-isme, toch zo’n beetje hebben uitgevonden. Beide met ongetelde miljoenen gesubsidieerde Publieks-Omroepen zijn vooral bezig Israël te demoniseren en te zorgen dat deze Frontlijnstaat in de Eindstrijd tussen Absolute Barbarij en Relatieve Humaniteit net zo hard kapot zal gaan als Europa zelf.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het centrum van Londen, nabij de Big Ben, is een man gespot die samen met een klein kindje een IS-vlag draagt.

    In het centrum van Londen, nabij de Big Ben, is een man gespot die samen met een klein kindje een IS-vlag draagt.
    Permalink voor ingesloten afbeelding

    Het meisje zit op de schouders van de man en wappert enthousiast met haar op maat gemaakte vlag, schrijft Mirror. De foto's werden gepost op een Koreaans forum, nadat een toerist de actie gisteren zag.

    De politie wees de man op zijn actie, maar kon er niks tegen doen omdat hij de wet niet overtrad.
    Meer lezen op:
    pownet.tv


    05-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Von Aartsen legitimeert Marcouch’ sharia-politie van de Van Gogh en Hirsi Ali doodwensende As-Soenah-Kazerne

    Ramadanrellen door ramadannazi’s in Von Aartsens Haagsche kalifaat, de jihadstad achter de duinen.

    Onder dat linkje van twee dagen geleden zei ik in de eerste zin nog;

    “En dan is er geen shariapolitie van Marcouch en Van Doorn te zien.” Ik had het mis.

    Het zijn racistische rellen, niet helemaal als in Ferguson in de VS, maar dat komt nog wel, net als twee jaar geleden in Londonistan, en dagelijks in de Parijse banlieus. Opgejut door linkse AFA’s en de Nederland hatende Anti-Zwarte-Pieten-Kliek, die de jihadi’s voor hun eigen belang inzetten. Hun gemene deler? Ze hebben de pest aan alles dat Nederlands, Blank, Westers, Christelijk of Joods is.
    Meer lezen op:
    fuba.mobi


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bagdad opgeschrikt door twee aanslagen

    Bagdad opgeschrikt door twee aanslagen


    Een tank van het Iraakse leger, vlak buiten Bagdad. © reuters.

    Zeker elf mensen zijn om het leven gekomen toen zaterdag twee autobommen afgingen in de Iraakse hoofdstad Bagdad. Tientallen mensen raakten gewond, meldden de hulpdiensten.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    04-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Geert Wilders gelijk heeft over de euro

    Waarom Geert Wilders gelijk heeft over de euro

    Screenshot_12

    (Door: Yvonne Hofs)

    De euro disciplineert helemaal niemand. Een zwakke economie krijgt door de euro alle kans op de pof te leven. De muntunie is mislukt, dat is duidelijk, vindt Yvonne Hofs. Er zit niets anders op dan die af te bouwen.
    ja, u leest het goed: dit wordt een betoog dat de PVV-leider met plezier zal lezen. Wilders roept al jaren dat de euro een misbaksel is. Hij beweert ook dat Nederland en Duitsland beter af zullen zijn als ze de gulden en de D-mark weer invoeren. Beide beweringen zijn waar. Maar omdat ze worden verkondigd door een populist dan wel rechts-extremist, worden Wilders' opinies door het zogenaamd weldenkende deel van de bevolking haast gedachteloos als onzin afgedaan.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Waar is de verontwaardiging en woede wegens vermoorde Joden?

    Screenshot_4

    (Door: David Harris – Vertaling: E.J. Bron)

    Onlangs had ik de gelegenheid om weer eens te kijken naar de grandioze speech van de Franse minister-president Manuel Valls voor het parlement in Parijs, die hij in januari, vlak na de dodelijke aanvallen in Parijs, hield. Zijn hartstochtelijke uiteenzettingen over de toename van het antisemitisme en het gevaar dat deze voor Frankrijk met zich meebrengt, zouden regelmatig bekeken moeten worden. Eén zin heeft mij vooral geraakt: “We hebben niet genoeg verontwaardiging en woede getoond!”, verkondigde de eerste man van Frankrijk.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen Eurotunnel na bestorming migranten

    Problemen Eurotunnel na bestorming migranten

    © reuters.

    Het treinverkeer in de Eurotunnel tussen Frankrijk en Engeland is een tijd lang stil komen te liggen, nadat zo'n 150 migranten in de nacht van vrijdag op zaterdag de terminal in het Franse Calais hebben bestormd.

    De tunnelbeheerder wil dat de autoriteiten ,,onmiddellijk actie'' ondernemen om een eind te maken aan het migrantenprobleem. Daarover berichtte de BBC zaterdag.
    Meer lezen op:
    ad.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!