Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    snellebirthy
    blog.seniorennet.be/snelleb
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewonde Britse militair wordt in verlaten hoek ziekenhuis gezet omdat zijn uniform “andere patiënten van streek kan maken

    Gewonde Britse militair wordt in verlaten hoek ziekenhuis gezet omdat zijn uniform “andere patiënten van streek kan maken


    27-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf jaar geleden werd Elin Krantz verkracht en vermoord

    Vijf jaar geleden werd Elin Krantz verkracht en vermoord

    Ephrem-Tadele-Yohannes-Elin-Krantz-300x197

    Op 26 september 2010 werd Elin Krantz verkracht en vermoord in Gotenburg. Een eerder veroordeelde Afrikaan werd veroordeeld voor de misdaad.

    Vandaag is het vijf jaar geleden dat Elin Krantz werd verkracht en vermoord in Länsmansgården bij Hisingen in Gotenburg. Ze was pas 27 jaar oud.
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Géén aitum bij DWDD: Moslimbroeder Obama vermoordt Christenen

    Géén aitum bij DWDD: Moslimbroeder Obama vermoordt Christenen

    Van Obama zijn ze allemaal idolaat, de linkse idioten, vooral het soort paljassen dat regelmatig bij het gesubsidieerde linkse aflikcentrum DWDD tegen een ruime vergoeding aanzit als “tafelheer” of “tafeldame”: Marc-Marie Huijbregts, Claudia de Breij, Jan Mulder, Paul de Leeuw, enzovoort. Je bent natuurlijk links, net als megaverdiener Matthijs van Nieuwkerk, en dan heb je het niet alleen fijn in je hoofd maar ook fijn in je portemonnee en je manifesteert jezelf regelmatig op tv als moreel superieur mens. De a’s in de naam van Obáámáá hoor ik het liefst uitgesproken door dat díép zelfvergenoegde genotsverkneukelende mekkerende nichtenstemmetje van Marc-Marie Huijbregts.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: De Verkrachtingsepidemie door Migranten

    Duitsland: De Verkrachtingsepidemie door Migranten

    door Soeren Kern  •  26 September 2015

     

    • Hoewel de verkrachting plaatsvond in juni heeft de politie het incident bijna drie maanden stilgehouden, totdat de locale media een artikel publiceerde over het misdrijf. Volgens een hoofdartikel in de Westfalen-Blatt weigert de politie misdaden vrij te geven waar vluchtelingen en migranten bij betrokken zijn, omdat ze geen aanleiding willen geven voor kritiek op massamigratie.
      Meer lezen op:
      gatestoneinsitute.org


    26-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechts 5 procent van ALLE Syriërs heeft een academische opleiding…..

    Slechts 5 procent van ALLE Syriërs heeft een academische opleiding…..

    uni

    … en om het sprookjesverhaal van COA baas Gerard Bakker  en zijn meehuiler VNO-NCW Hans de Boer gelijk maar verder kort te sluiten, blijkt dat van alle zgn. vluchtelingen die Europa bereiken slechts 20 procent de Syrische nationaliteit hebben, of althans zeggen dat zij die hebben!
    Meer lezen op:
    geennieuws.com






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordanië: Palestijnen zijn niet welkom [Khaled Abu Toameh]

    Jordanië: Palestijnen zijn niet welkom  [Khaled Abu Toameh]

    unrwamachine3a

    De vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, United Nations Relief and Works Agency (UNRWA), heeft recent de beslissing gemaakt om te bezuinigen op hun diensten. Hierdoor zijn Jordanië en andere Arabische landen erg bezorgd over dat ze mogelijk gedwongen zullen zijn staatsburgerschap toe te kennen aan miljoenen Palestijnen.Meer leze op:
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratiedeskundige’: Bewoners boos door hetze Wilders #AZC

    Migratiedeskundige’: Bewoners boos door hetze Wilders #AZC

    autouitDuitsland
    Door Joost Niemöller

    Het tempo waarmee de illegale immigranten onze ‘grenzen’ overschrijden is niet meer te behappen. Niemand weet waar het einde is. Van zelfs maar de illusie van een immigratiebeleid is al geen sprake meer.

    De gevolgen worden beetje bij beetje zichtbaar.

    Vannacht bijvoorbeeld een massale vechtpartij in AZC Overberg, Utrecht. De media blijven duister over de achtergronden van deze vechtpartij. ‘Twee groepen’ stonden tegenover elkaar. Maar welke ‘twee groepen’ waren dat? We hoeven het kennelijk niet te weten.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Zweden escaleert de situatie – dagelijks 4000 asielzoekers

    In Zweden escaleert de situatie – dagelijks 4000 asielzoekers

    Screenshot_47

    (Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

    De lokale Zweedse bevolking begint te morren: burgers in twee kleine Zweedse steden zijn het beu dat immigranten uit andere landen zich in hun steden vestigen en dreigen nu met wapens. Het was altijd rustig geweest in de beide kleine steden Högfors en Mossgruvan ten noorden van Örebro en ten westen van Stockholm. Nadat de mijnen in de beide steden gesloten werden en de bevolking vertrok, was het behoorlijk rustig en vreedzaam geweest onder de resterende 100 inwoners, die de bevolking van de beide stadjes vormde. Uiteraard was er sprake van sociale problemen, maar die waren behapbaar geweest.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    25-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vraag het aan gewone mensen

    Vraag het aan gewone mensen

    Vraag het aan gewone mensen,
    de moeder achter de kinderwagen in de straat,
    de WAO´ers, die maar één ding wensen,
    dat hun inkomen niet verder naar beneden gaat,
    de zieken, die hun zorg haast niet meer kunnen betalen
    Meer lezen op:
    1970bolo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aartsbisschop Irak waarschuwt Europa: Ons lijden is voorproefje van wat jullie te wachten staat

    Aartsbisschop Irak waarschuwt Europa: Ons lijden is voorproefje van wat jullie te wachten staat

    ‘Als jullie niet snel ingrijpen zullen jullie het slachtoffer worden van de vijand die jullie zelf hebben verwelkomd’


    8 door ISIS gekruisigde christenen. Voor dezelfde moorddadige religieuze ideologie die dit veroorzaakt heeft Europa –nota bene inclusief veel christelijke partijen en kerken- de poorten juist nog verder opengezet.

    De Aartsbisschop van Irak, Amel Shimon Nona, waarschuwde al vorig jaar dat als Europa niet snel zijn grenzen op slot gooit, het lijden van de christenen in het Midden Oosten nog maar een voorproefje is van wat ons ook hier te wachten staat. ‘Want jullie liberale en democratische waarden en politiek zijn hier helemaal niets waard.’ Helaas blijft Europa een jaar later de woorden van de bisschop nog altijd negeren en hebben onze regeringen juist het tegendeel gedaan.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was mooi in Iran toch, Bert?

    Het was mooi in Iran toch, Bert?

    Screenshot_24

    (Door: Leon de Winter)

    Beste Bert, het was een mooi bezoek aan Iran, toch? Genoten van de paleizen en de brede grijnzen van de gastheren? Enig idee hoeveel mensen er zijn opgehangen of zijn doodgemarteld tijdens jouw bezoek? Je weet ’t, sinds de ’hervormer’ Rohani president is, is het aantal ophangingen catastrofaal gestegen. Shahrokh Zamani, de vakbondsman, stierf vorige week in zijn cel na vier jaar gevangenisstraf; hij streed voor onafhankelijke vakbonden en werd daarvoor gestraft. Ach, voetnootje is hij.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in verzet tegen „christelijke” hulp aan vluchtelingen

    Moslims in verzet tegen „christelijke” hulp aan vluchtelingen

    Moslims in verzet tegen „christelijke” hulp aan vluchtelingen -  Vluchtelingen in de noodopvang bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. beeld ANP

      Vluchtelingen in de noodopvang bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. beeld ANP 

    Je bent vluchteling en je krijgt bezoek van een christen die om je geeft. Niets bijzonders; dat gebeurt al tientallen jaren. Maar de islamitische gemeenschap komt nu in verzet. „De islam mag ons niet door christelijke opportunisten worden afgenomen.”

    Woedt er een geestelijke strijd in de Nederlandse opvangcentra? Voor een christelijke vrijwilliger uit Rotterdam is dat geen vraag. „Die strijd is gigantisch”, zegt ze. „Ik werk al jaren onder moslims, maar ik ben compleet verbaasd over wat hier gaande is.”
    Meer lezen op:
    refdag.nl


    24-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwenemancipatie: het nieuwe offer op het altaar der multiculturalisme

    Vrouwenemancipatie: het nieuwe offer op het altaar der multiculturalisme


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU: “De grootste golf vluchtelingen moet nog komen”

    EU: “De grootste golf vluchtelingen moet nog komen”

    Auteur


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers in Herk-de-Stad weigeren OCMW-woning te poetsen en op te ruimen

    Asielzoekers in Herk-de-Stad weigeren OCMW-woning te poetsen en op te ruimen

     
    Asielzoekers in Herk-de-Stad weigeren OCMW-woning te poetsen en op te ruimen

     Sven Dillen                                      

    Dat de integratie van duizenden vreemdelingen geen sinecure is, wijst de praktijk uit. Neem nu Herk-de-Stad, waar sinds begin augustus acht asielzoekers zijn ondergebracht in het lokaal opvanginitiatief (LOI). “Wij doen ontzettend veel voor die mensen. En terecht, want we willen solidair zijn. Maar ze weigeren te poetsen en hun afval op te ruimen. In hun cultuur is dat vrouwenwerk, hé”, zucht OCMW-voorzitster Karolien Grosemans (N-VA). “Om hen alsnog te overtuigen, ga ik voorstellen hun leefgeld van 60 euro per week in schijven uit te betalen. Dat bedrag verminderen mag immers niet.”
    Meer lezen op:
    hbvl.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije: Erdoğan, de hoofdsmokkelaar

    Turkije: Erdoğan, de hoofdsmokkelaar

    Screenshot_18

    (Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

    Welke rol speelt het NAVO-land Turkije in het huidige “vluchtelingen”drama? Niemand kan de boel zo goed verneuken als de Turken zelf! Lange tijd werd er gezegd dat Ankara zou proberen de Syriërs de vlucht naar Europa te verhinderen. Nu wil Erdoğan zijn macht demonstreren en opent alle deuren van zijn buitengrens. Veel Turken hebben onder de ogen van de Turkse autoriteiten goed verdiend aan de verkoop van rubberboten, reddingsvesten en vervalste paspoorten – het ging om de zeeroute over de Middellandse Zee. Nu zullen duizenden “vluchtelingen” ook uit Irak en Iran bovendien de route over land nemen (bijvoorbeeld bij Erdine – zie foto boven), en, last but not least, kunnen nu “vluchtelingen” uit Afrika met Turkish Airlines de grens overwinnen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com

    (


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewelddadige asielzoekersrellen bij Hongaars-Servische grens uitgelokt door Tablighi Jamaat?

    Gewelddadige asielzoekersrellen bij Hongaars-Servische grens uitgelokt door Tablighi Jamaat?

    Hongarije, september 2015

    Relschoppers bij Röszke

    De Hongaarse veiligheidsdienst pakte afgelopen weekend Ahmed H. op, die er van wordt verdacht de leider te zijn van de groep agressieve asielzoekers van de rellen bij de Hongaars-Servische grens in Röszke op 16 september. H. zou lid zijn van de terroristische islamitische organisatie Tablighi Jamaat die terroristen naar Europese landen stuurt.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net

      

                                                  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse media weigeren te berichten over verkrachtingen door moslim migranten

    Duitse media weigeren te berichten over verkrachtingen door moslim migranten

    ‘Media op last van regering vastbesloten om iedere oppositie tegen de massa immigratie te breken’ – Nu 4200 migranten naar NL per week = straks instorting sociale zekerheid voor ouderen, chronisch zieken, werklozen en bijstandsgezinnen


    Vorige week nog eens 4200 erbij = op jaarbasis bijna 220.000.

    De Duitse media weigeren te berichten over verkrachtingen door moslims, naar verluid omdat ze bang zijn dat de honderdduizenden migranten in het land zich mogelijk beledigd zullen voelen en de spanningen met het Duitse volk verder zullen oplopen. Zoals we vorige week schreven luidden welzijnsorganisaties in Duitsland de noodklok, omdat tal van vrouwen en zelfs kinderen in asielzoekerscentra letterlijk loslopend wild blijken te zijn voor moslim mannen, die behalve hen verkrachten hen in sommige gevallen ook prostitueren
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    23-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedi-Arabië gaat jonge betoger kruisigen en onthoofden

    Saoedi-Arabië gaat jonge betoger kruisigen en onthoofden
    Door: redactie 23-9-15 - 13:23
      
    Ali Mohammed al-Nimr. © Archieffoto.

    De jongen die in Saoedi-Arabië werd opgepakt omdat hij deelnam aan een demonstratie voor meer democratie, is ter dood veroordeeld. Ali Mohammed al-Nimr was pas 17 jaar toen hij in de boeien werd geslagen. De rechtbank besliste dat hij moet worden gekruisigd en onthoofd.

    De laatste strohalm van Ali Mohammed al-Nimr, een hoger beroep, is door de rechtbank afgewezen, meldt de Huffington Post. Zijn afgewezen beroep zou in het geheim zijn behandeld en heeft al zijn juridische mogelijkheden uitgeput. Dat betekent dat hij op elk moment kan worden geëxecuteerd.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youp van ‘t Hek is een latente homo

    Youp van ‘t Hek is een latente homo

    Afbeeldingsresultaat voor joep hek

    Door Blondemevrouw

    “Ze zijn stoer, slank, slim, hebben iets meegemaakt, hebben een echte baard, kijken begeerlijk en willen iets van hun toekomst maken; het zijn mooie jonge mannen met een oosters temperament”. Youp zwijmelt bij het droombeeld dat hij heeft van de zevenhonderd (700) – voornamelijk islamitische – asielgelukzoekers die per dag Nederland binnen stromen. Youp van ‘t Hek is een latente homo.

    Naar aanleiding van de islamitische rituele slacht van Theo van Gogh, liet Youp van ‘t Hek weten, grappen over islam en moslims voortaan achterwege te laten. “Ik heb geen zin om te sterven voor zoiets”, was zijn verklaring voor die keuze. Zonder de vrijheid van meningsuiting kan een cabaretier niet bestaan.
    Meer lezen op:
    dutchfreepress.nl
     

     




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!