Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    molens_jean
    blog.seniorennet.be/molens_
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De migratiewaanzin

    De migratiewaanzin

    Screenshot_15

    (Door: “Fjordman”)

    In het jaar 2010 verliet Kingsley Okoro zijn vaderland Nigeria in West-Afrika en reisde door de Sahara. Met hulp van mensensmokkelaars stak hij in een rubberboot de Middellandse Zee over, op zoek naar een beter leven in Europa. Vijf jaar later is zijn droom van een beter leven in Denemarken niet in vervulling gegaan. Nu heeft hij een nieuwe droom: terugkeren naar Nigeria om weer samen te zijn met zijn 5-jarige zoontje, dat hij achtergelaten heeft. “Het leven in Denemarken heeft gemengde gevoelens bij me opgeroepen. Denemarken zelf is niet het probleem. De mensen zijn heel vriendelijk. Het probleem is dat ik me niet aan het systeem kan aanpassen”, zegt de flessenverzamelaar Okoro. “Ik wist niet dat het zo moeilijk zou zijn om te krijgen wat men in Europa wilde hebben. Ik dacht dat het een paar maanden zou duren voordat ik een huis en een auto zou krijgen. Daar heb ik me op verkeken.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    23-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help, ik radicaliseer!

    Help, ik radicaliseer!

    Screenshot_7

    (Door: Peter van Dijken)

    Ik val maar meteen met de deur in huis. Ik radicaliseer. De reden van mijn radicaliseren is de volgende, wellicht herkent u het gevoel: Europa wordt kapotgemaakt door een labbekakkerige EU die volkomen machteloos staat om de grote groepen alleenstaande, ongewenste islamitische migranten te weren. Er gebeurt weinig tot niets om het tij te keren.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit bestond er een Palestijnse staat!

    Nooit bestond er een Palestijnse staat!

    https://zlj13051967.files.wordpress.com/2015/10/cfbc0-israel-flag-graafix-blogspot-com-flags-of-86079.jpg?w=875&h=585

    Israel is historisch uniek. Israel is het enige land ter wereld dat nog bevolkt wordt door hetzelfde volk, met dezelfde taal en dezelfde religie, als duizenden jaren geleden..…Het conflict in het Midden-Oosten staat bekend om zijn vele mythen. Daarom is goede voorlichting van belang. Een van de mythe is dat velen menen dat Palestijnen een eigen staat hadden die door de Joden is ingepikt.De hele regio- door de Britten het mandaadgebied Palestina genoemd- bestond eeuwenlang uit niets anders dan woestijn en uitgestrekte moerasgebieden,dat niemand wilde hebben,maar dat betekent echter niet dat er niet altijd een sterke joodse aanwezigheid was in dit gebied.Jeruzalem, het hart en de ziel van het Joodse volk, speelt al sinds de stichting van Koning David in 1004 v. Chr. een centrale rol in de Joodse cultuur, geschiedenis en religie.Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat “Palestina”.
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    22-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemaskerde man valt Zweedse scholieren aan met zwaard

    Gemaskerde man valt Zweedse scholieren aan met zwaard

    image.php

    Het is niet bekend of het gaat om een ISIS-sympathisant. 

    In de Zweedse stad Trollhättan heeft een gemaskerde man scholieren aangevallen met een groot zwaard. De aanvaller is doodgeschoten door de politie. Bij de aanval raakten vier scholieren en één volwassene gewond. De leerlingen op de school zijn tussen de zes en vijftien jaar oud.
    Meer lezen op:
    dagelijklsestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhopige brief burgemeesters aan Merkel: 'We zitten vol'

    Wanhopige brief burgemeesters aan Merkel: 'We zitten vol'

     door Elif Isitman                                       

    De asielopvang is vol, er kunnen bijna geen vluchtelingen meer bij. Migranten uit veilige landen moeten zo snel mogelijk weer teruggestuurd worden. 
    Dat schrijven meer dan 200 burgemeesters uit de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen woensdag in een brief aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    21-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We staan echt nog maar aan het begin van iets enorm: elke dag komen er 42.500 vluchtelingen bij

    We staan echt nog maar aan het begin van iets enorm: elke dag komen er 42.500 vluchtelingen bij

    Toen Antonio Guterres, de Hoge Commissaris voor Vluchtelingen van de VN, een poosje geleden waarschuwde dat we voor een ongezien probleem staan en dat we niet beseffen hoe groot de vluchtelingencrisis echt is, was dat geen paniekzaaierij.  “An unchecked slide into an era of massive forced global displacement” noemde Guterres het.
    Meer lezen op:
    newsmonkey.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna de helft van alle moslims in Denemarken willen sharia wetgeving invoeren

    Bijna de helft van alle moslims in Denemarken willen sharia wetgeving invoeren

    Islam-Denemarken

    Denemarken / Islamisering Vier van de tien moslims in Denemarken wil de wetgeving van het land gewijzigd zien en wordt gebaseerd op de koran, de sharia. Bewijst een recente opiniepeiling. Een meerderheid van de Deense moslims verwerpt het idee dat de islam op enige manier zou moeten worden hervormd om in een westerse democratische samenleving te passen. Beangstigende cijfers worden in de enquête gerapporteerd.
    Meer lezen op:
    rommelig.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weggegooid geld

    Weggegooid geld

    Pixabay Pixabay

    Dat was de titel van een documentaire vanavond over Israël en de Palestijnen in de “bezette gebieden” op de Westelijke Jordaanoever en (in mindere mate in Gaza) door de IKON.

    De hele documentaire lang komen er beschuldigingen langs dat Israël de grote boosdoener is, de boeman om het zo maar eens te zeggen, tegelijkertijd komt er in het hele verhaal niet één Israëliër aan het woord.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zat een held bij #Pauw

    Er zat een held bij #Pauw

    P1460937
    Door Joost Niemöller

    Er wordt van alles beweerd over Edwin, de organisator van Pegida Nederland. Volgens Powned is hij een ‘wapenhandelaar met neonazistische connecties.’

    Hij zat zojuist bij Pauw en reageerde relaxed op de een na andere aantijging van Jeroen Pauw. Alles werd ontrafeld. Wapenhandelaar? Ach, hij verkoopt paintballspulletjes. Volkomen legaal spul.  Neonazistische contacten? Niks van waar. En moest dan natuurlijk eerst nog maar eens aangetoond worden. Er werden beelden vertoond van een gewelddadige demonstratie van Duitse hooligans. Was hij daarbij? Nee. Kende hij Wilders persoonlijk? Nee. (Alsof dat trouwens kwalijk zou zijn.)
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de leugen dat Israël Palestijns land bezet!

    Over de leugen dat Israël Palestijns land bezet!

    Screenshot_10

    (Door: “Henoch”)

    Ik wil toch nog even ingaan op de leugengeest die vanuit de islam en het moslimgeloof uitgaat. De valse profeet Mohammed heeft destijds bevolen dat liegen voor een moslim een voorrecht en een opdracht is om voor Allah en de islam een voordeel te behalen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    20-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het NOS-journaal ons opvoedt inzake het “vluchtelingenprobleem”

    Hoe het NOS-journaal ons opvoedt inzake het “vluchtelingenprobleem”

    HART ALS JULLIE HEBBEN
    Ik ben niet van de samenzwerings-theorieën, maar anderzijds: waarom wordt er aan de hartverscheurende toestanden in het grensgebied van Kroatië en Servië niks gedaan? Zit hier een plan achter? Namelijk zoveel medelijden opwekken in de bevolkingen van West-Europa dat ze alle verzet tegen de komst van “vluchtelingen” opgeven? Ik kan de afschuwelijke beelden op de Nederlandse en Vlaamse journaals niet met droge ogen doorstaan. Deze mensenmassa’s, waaronder kleine kinderen, in de regen en de kou en de modder zonder enige beschutting. Ze gaan West-Europa onvermijdelijk een keer bereiken en ze zullen het Westen zijn gaan haten als ze dat al niet deden. Ze worden inderdaad als dieren, als vee behandeld. Kan wel zijn dat het gelukszoekers zijn die zelf de risico’s opgezocht hebben door per se naar de uitkerings-paradijzen te willen, terwijl ze in veilige landen waren. Maar dit verdient niemand. Nou ja, alleen de IS-terroristen die zich er tussen gemengd hebben.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alternatieve Kristallnachtherdenking wordt anti-Israëlische manifestatie

    Alternatieve Kristallnachtherdenking wordt anti-Israëlische manifestatie

    Sunday, October 18, 2015

     
    "Maak de Tempelberg Jodenvrij"; "Boycot Israël"; "Israël voert een onmenselijke politiek, geweld moet stoppen". Het zijn drie provocerende uitspraken, die op zondag 8 november bij de alternatieve Kristallnachtherdenking zo maar eens geuit zouden kunnen worden, door achteréénvolgens Haneen Zoabi, Anya Topolski en Markha Valenta.
    Meer lezen op:
    keesjemaduraatje.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse en Westerse leiders: Bloed aan hun handen

    Palestijnse en Westerse leiders: Bloed aan hun handen

    De Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken John Kerry heeft op schokkende wijze de laatste Palestijnse moordcampagne in Israël gerechtvaardigd. Zijn commentaar deze week op de Harvard Universiteit zullen de voortzetting van geweld stimuleren en leiden tot de verdere dood van zowel Israëli's als Palestijnen.

    De opmerkingen van de Minister Kerry zijn bijzonder verontrustend, want het is onvoorstelbaar dat hij ooit een dergelijke rechtvaardiging zou bieden, dan voor het doden van Israëli's. Zijn verklaring voor de wijdverbreide steekpartijen, zelfmoordaanslagen, schietpartijen, brandstichting, vuurbommen, aanvallen met een voertuig en het dodelijke gooien met rotsen is ofwel naïef of leugenachtig; misschien wel beide.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse media zwijgen over in eigen land losgebarsten moslimoorlog tegen christenen

    Britse media zwijgen over in eigen land losgebarsten moslimoorlog tegen christenen

    ‘Pakistaanse christenen hoeven niet meer hun land te ontvluchten, want Engeland is inmiddels net zo erg’ – Veel Britse moskeeën hebben inmiddels hun eigen geheime politie, vormen samen een landelijk netwerk


    De Britse politie beschermt agressieve moslimdemonstranten die met ISIS-vlaggen zwaaien tegen woedende reacties van omstanders. Ingegrepen wordt er alleen tegen de Britten, niet tegen de moslims.

    In tal van Engelse steden is dezelfde oorlog die moslims in het Midden Oosten en Noord Afrika tegen het christendom voeren losgebarsten. Vooral christenen die afkomstig zijn uit moslimlanden worden veelvuldig aangevallen, bekogeld met stenen en brandbommen, neergestoken en soms bijna vermoord. Pakistaanse christenen zeggen zelfs dat de vervolgingen door moslims net zo erg zijn als in hun thuisland. Wat ook overeenkomt is dat de politiek-correctie Britse media, de autoriteiten en zelfs de politie er geen enkele aandacht aan besteden. In grote delen van West Europa, waaronder Nederland, gebeurt exact hetzelfde.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    19-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat willen de Palestijnse terroristen? [Bassam Tawil]

    Wat willen de Palestijnse terroristen? [Bassam Tawil]

    tamil
    Fadi Alloun, misschien wel de knapste man in Jeruzalem, stak vorige week een willekeurige 15-jarige Jood in de straat neer. De politie heeft Alloun doodgeschoten enkele momenten na de aanval. [beeldbron]

    In de afgelopen dagen had ik de gelegenheid om de huizen van enkele Palestijnse mannen en vrouwen te bezoeken, die betrokken zijn bij de aanhoudende golf van terrorisme tegen Israël – het geweld dat sommigen een ‘intifada’ of opstand noemen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchtelingencrisis – De burger ziet een herhaling van de oude, arrogante politiek

    Vluchtelingencrisis – De burger ziet een herhaling van de oude, arrogante politiek

    18-10-2015, 13:42

       
    Hoe groot zal de PVV worden? En ten koste van wie? Dat zijn de bange vragen die de Haagse politiek momenteel beheersen. VVD en PvdA beseffen donders goed dat een groot deel van hun eigen kiezers een einde wil aan de vluchtelingenstroom, en dat een iets te vriendelijke houding tegenover vluchtelingen, of het eerstvolgende gewelddadige incident, hen electoraal de kop kan kosten. Ondertussen zoekt men steun bij de gedachte dat er een grens zou bestaan aan Geerts aantrekkingskracht. Ook al stijgt de PVV nog voortdurend in de peilingen, bij verkiezingen, zo hoopt men, zal het allemaal meevallen. De PVV zit op haar maximum, heet het geruststellend. Twee derde van de Nederlanders zegt immers dat ze nóóit op de PVV zouden stemmen. Maar er is natuurlijk geen enkele garantie dat die grens het zal houden. En mocht de PVV angstwekkend groot worden, dan hoef je daar natuurlijk nog geen rekening mee te houden. Zoals Aad Kosto zegt, in NRC Handelsblad (Blendle-link) zaterdag:
    Meer lezen op:
    tpo.nl

                             

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop de scheldpartijen en het geweld in het asieldebat

    Stop de scheldpartijen en het geweld in het asieldebat


    doo Afshin Ellian                                       

    Al lopen de gemoederen in het asieldebat nog zo hoog op: het is cruciaal dat iedereen, ook politici, zich aan wetten en fatsoensnormen houdt. Niemand hoeft te zwijgen, en bij velen leven terechte zorgen, maar emoties zijn niet de oplossing.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    18-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevent Europa af op een burgeroorlog?

    Stevent Europa af op een burgeroorlog?


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemming om weg te gaan: Nu wil heel West-Afrika naar Duitsland naar “mama Merkel”

    Stemming om weg te gaan: Nu wil heel West-Afrika naar Duitsland naar “mama Merkel”

    Screenshot_38

    Een Nigeriaan in Berlin-Kreuzberg, 2014

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Niet alleen in Duitsland – ook in West-Afrika is de vluchtelingencrisis thema nr. 1. Nu wordt deze ook daar als stellige belofte waargenomen. Televisiebeelden van zwaaiende Duitsers die op stations staan en geschenken bij zich hebben, hebben inmiddels ook een aantrekkelijk effect op diegenen die eigenlijk niet van plan waren om te emigreren, bericht een reportage in de krant “Die Welt” vanuit Mali.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfbenoemde 'sharia-politie' in Duitse Wuppertal

    Zelfbenoemde 'sharia-politie' in Duitse Wuppertal

    6 Sept 2014

    In de Duitse stad Wuppertal in de deelstaat Noordrijn-Westfalen is 's nachts een 'sharia-politie' actief: radicale islamisten patrouilleren door de straten, met oranje hesjes met de opdruk 'Shariah Police'.         

    Dat heeft de Duitse politie vrijdag laten weten.
    Meer lezen op:
    nu.nl



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!