Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    obc2006
    blog.seniorennet.be/obc2006
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    12-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting

    Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting

    Screenshot_2

    Begenadigd: De immigratiedienst, die toen geleid werd door de huidige politiechef van Zweden, Dan Eliasson, dat lelijke ingenomen slinkse smoelwerk op rechts, deed gemene zaken met Amnesty, en kreeg de regering zo gek om de Freddy Krueger van de gevaarlijke neuknegers in huis te houden.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa-aanrandingen Arabisch verschijnsel: El-taḥarrush

    Massa-aanrandingen Arabisch verschijnsel: El-taḥarrush

    Aanranding Keulen

    Georganiseerde groepsaanrandingen tijdens grote evenementen zijn in Arabische landen al langer een bekend probleem. De naam ervoor is El-taḥarrush of 'Taharush ginsy'. De aanrandingen, verkrachtingen en berovingen worden veelal georganiseerd via sociale media.
    'Taharrush Ginsy' verwijst vooral naar seksuele intimidatie van vrouwen in Egypte. Het probleem werd vóór 2011, toen de massaverkrachtingen op het Tahrir-plein plaatsvonden, nauwelijks benoemd. De aanrandingen werden veelal 'moaksa' oftewel 'flirten' genoemd. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse media en politie verzwegen massa-aanranding door asielzoekers

    Zweedse media en politie verzwegen massa-aanranding door asielzoekers

    ohohdiezweeden.jpg
    Zweden. Europa's ultra-etatistische dystopie waar alles nog kudter is dan het op het eerste gezicht al lijkt. En het lijkt al enorm kudt. Uit dat land kwam vandaag een nieuwtje. Een massa-aanranding afgelopen augustus tijdens een festival door zo'n 90 jongens, voornamelijk minderjarige asieleisers uit Aanrandië Afghanistan, is door de Zweedse media bewust onder het tapijt gejörist. Dat blijkt uit de correspondentie tussen een journaliste van het grootste Zweedse ochtendblad, Dagens Nyheter, en een psychologe van de Zweedse politie.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    11-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Beste politicus van Rotterdam’ steeds meer in vaarwater van Moslimbroeders

    Door Carel Brendel, 7 januari 2016

    Nourdin el Ouali spreekt tijdens een Gaza-betoging in Amsterdam.

    Nourdin el Ouali spreekt tijdens een Gaza-betoging in Amsterdam.

    Dit artikel is een update met nieuwe feiten van het artikel ‘Nida Rotterdam is geen islamitisch CDA, maar eerder een islamitische AKP’ dat op 29 juli 2015 op deze website verscheen.

    NIDA Rotterdam, de “frisse, dwarse, diverse en moderne” islampartij in de Maasstad, krijgt een enthousiaste pers. Fractievoorzitter Nourdin el Ouali werd zelfs uitgeroepen tot “de beste politicus van Rotterdam 2015″. Minder aandacht is er voor de deelname van NIDA-prominenten aan acties voor het door Hamas geregeerde Gaza.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'We gingen er vanuit dat het verhaal was bedacht door extreem-rechts'

    'We gingen er vanuit dat het verhaal was bedacht door extreem-rechts'

     

    Massale aanrandingen van jonge vrouwen door een groep van zo’n 90 jonge mannen, de meesten alleenstaande minderjarige asielzoekers, tijdens een concert in Zweden afgelopen augustus is door Zweedse media bewust onder de pet gehouden. Dat blijkt althans uit emails, sms’jes en telefoongesprekken tussen een journaliste van de Zweedse courant Dagens Nyheter (DN), het grootste ochtendblad van Zweden, en een medewerker van de Zweedse politie die getuige was van de aanrandingen waar het Zweedse online medium Nyheteridag de hand op heeft weten te leggen.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije levert eerste maatregel in stoppen asieleisers

    Turkije levert eerste maatregel in stoppen asieleisers

    turkijegrenzsyrie.jpg
    Is Erdo nou zo slim of is de EU gewoon achterlijk? Dat antwoord laat zich natuurlijk raden aan de hand van de deal die de twee partijen sloten. Erdogan krijgt 3 miljard euro kleedgeld, vanaf oktober 2016 een visumvrije regeling met de EU voor 75 miljoen Turken, en een doorstart van EU- toetredingsgesprekken. Een Turkse tegenprestatie zou vervolgens moeten zijn om "vanaf juni alle migranten terug te nemen die illegaal via Turkije de EU binnenkomen." En dat is prachtig bedongen door Erdo, want hier kan hij op tig manieren onderuit, terwijl hij de deal niet officieel schendt en dus gewoon cadeautjes blijft krijgen.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khadija Arib en Ahmed Aboutaleb dienen afstand te doen van hun Marokkaanse nationaliteit

    Khadija Arib en Ahmed Aboutaleb dienen afstand te doen van hun Marokkaanse nationaliteit

    aap1        

    Er zijn al heel wat discussies over geweest, mogen personen met een tweede en dan hebben wij het met name over de Marokkaanse of Turkse nationaliteit een hoge al dan niet gekozen positie innemen in de Nederlandse politiek ? De kreet discriminatie duikt dan weer gelijk op, want wat als er een Rus(sin) er in slaagt een prominente positie in te nemen in de vaderlandse politiek, kan dat dan wel of niet ? Of is daar ook nog aan verbonden het geloof en dan hebben wij het over de islam en om het nog moeilijker te maken, wat doen wij met een Russische moslim ?
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ze sleurden vrouwen met geweld naar de club'

    'Ze sleurden vrouwen met geweld naar de club'


    De berovingen en aanrandingen rond de jaarwisseling bij het station in Keulen, leidden in de Duitse stad tot diverse demonstraties. © epa.

    Niet alleen in Keulen en Hamburg, ook in Bielefeld zouden tijdens de jaarwisseling vrouwen zijn aangerand. Zo'n vier- tot vijfhonderd mannen hebben daar een discotheek bestormd en vrouwen aangerand. De politie in Bielefeld bevestigt in Duitse media dat er diverse aangiften van seksueel geweld zijn gedaan.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veel islamitische mannen zo vrouwonvriendelijk zijn

    Waarom veel islamitische mannen zo vrouwonvriendelijk zijn


    door Afshin Ellian                                        

    In islamitische verhalen worden moslimmannen vaak bijzondere eigenschappen toegedicht. In Keulen bleek tot welke barbaarse ontsporingen dit kan leiden.            

    Een beleid zonder breed draagvlak wankelt bij incidenten. Het migratiebeleid van welvarende Europese landen heeft geen reëel draagvlak. Gastvrijheid is niet afdwingbaar. Het recht op gastvrijheid was er niet en is er niet.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    10-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen afspraken in alleen opvang van mannelijke statushouders in Steenbergen’

    Tegen afspraken in alleen opvang van mannelijke statushouders in Steenbergen’

    Inwoners van Steenbergen protesteerden eerder al tegen de komst van 'n azc. (Foto: Marcel van Dorst)

    Inwoners van Steenbergen protesteerden eerder al tegen de komst van 'n azc. (Foto: Marcel van Dorst)

    STEENBERGEN - Initiatiefnemers van een voorgenomen demonstratie in Steenbergen zijn boos. Tegen de afspraken in zou de gemeente Steenbergen vrijwel alleen maar mannelijke vluchtelingen in de gemeente opvangen, terwijl was beloofd dat er vooral gezinnen zouden komen.
    Meer lezen op:
    omroepbrabant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe democratische Poolse mediawet moet ook in Nederland komen!

    Nieuwe democratische Poolse mediawet moet ook in Nederland komen!

    Door Joost Niemöller

    In Polen is per onmiddellijke ingang nu een nieuwe mediawet van kracht. Met deze wet wordt het mogelijk dat hoofdredacties bij de publieke omroep ontslagen en benoemd kunnen worden door de regering. Dat lijkt me volkomen terecht. De publieke omroep wordt namelijk betaald door de bevolking, via de belasting. Er zou dan ook democratische controle op deze staatsomroep moeten kunnen plaatsvinden.Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Duitse politie: Wij hebben bevel van politiek misdaden migranten te verzwijgen

    Niet alleen in Köln, Hamburg en Stuttgart, maar tal van andere Duitse steden massale aanvallen en aanrandingen door grote groepen asielzoekers – Twee meisjes van 14 en 15 door Syrische ‘vluchtelingen’ verkracht – Criminoloog: Door regering Merkel opgelegde censuur geldt ook voor de media: Nooit negatief over ‘vluchtelingen’ praten


    Nadat het niet meer lukte de misdaadexplosie tijdens oud-en-nieuw in de doofpot te stoppen, logen politiek, politie en media dagenlang om te verdoezelen dat verreweg de meeste daders asielzoekers en migranten waren.

    Een hoge politiefunctionaris in Frankfurt bevestigt wat de meeste burgers al lang vermoeden, maar wat door politiek-correcte links/liberale elite altijd wordt ontkend: de politie heeft van de politiek al jarenlang het bevel om misdaden die worden gepleegd door migranten en asielzoekers onmiddellijk opzij te leggen en niet aan de media door te geven. Omdat dergelijke misleidende praktijken ongetwijfeld niet tot onze Oosterburen beperkt zullen zijn, hebben we nu tevens een verklaring waarom migranten- en allochtonencriminaliteit ook in de Nederlandse officiële statistieken kunstmatig laag wordt gehouden, terwijl steeds meer burgers op straat iets heel anders ervaren.
    Meer lezen op:
    xanderniews.nl


    09-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen ik elf jaar oud was verhuisde mijn familie naar Damascus in Syrië

    Toen ik elf jaar oud was verhuisde mijn familie naar Damascus in Syrië


    Dan Park in Zweden (Terrorist Welcome)

    (Door: Hanna Bocander – Vertaling: rommel)

    De vreselijke gebeurtenis tijdens nieuwjaarsnacht in Keulen verbaast Hanna Bocander niets, zij heeft haar eigen ervaringen met islamitische seksuele intimidatie.

    We kozen altijd zorgvuldig uit waar we ons begaven en hoe we ons verplaatste. En natuurlijk vertoonde we geen huid tussen onze hals en tenen, dat zou een uitnodiging betekenen, een aanmoediging zijn. Hanna Bocander, gemeenteraadslid van de Moderaten (conservatieven) in Danderyd, die in Syrië heeft gewoond, is op zijn zachts gezegd niet verbaasd van de nieuwsrapporten uit Keulen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hafid Bouazza: “We zijn zo tolerant dat het kruiperig wordt.”

    Hafid Bouazza: “We zijn zo tolerant dat het kruiperig wordt.”

    Screenshot_41

    Hafid Bouazza: ‘Charlie Hebdo, de aanslagen in Parijs, en nu dit weer: er zullen nog meer erge dingen gebeuren.’

    (Door: Ine Roox)

    We moeten ophouden naïef te zijn, zegt Hafid Bouazza. De aanrandingen in Keulen hebben wél alles met de islam te maken. ‘Want dat is niet alleen een religie, maar ook een cultuur, een geheel van opvattingen en gedragingen. En volgens de islam is de vrouw het bezit van de man.’
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudjaarsavond Düsseldorf: ‘De smalle straat werd een fuik voor vrouwen, aan beide kanten allochtone mannen’

    Oudjaarsavond Düsseldorf: ‘De smalle straat werd een fuik voor vrouwen, aan beide kanten allochtone mannen’

    Duitsland, januari 2016

    Cabaretier Kees van Amstel vertelt in een gesproken column op De Nieuws BV d.d. 8 januari over zijn ervaringen op oudejaarsavond in Düsseldorf.
      Kees van Amstel
    ‘Het plein Burgplatz in Düsseldorf, was ingenomen door agressieve groepen allochtonen, zij gooiden actief vuurwerk in de menigte, autochtonen schuilden in een soort safezone achter drie politieauto’s, rest van plein vol met halfdronken, met vuurwerk gooiende, Arabisch-ogende mannen. De kleine politiemacht greep niet in.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    08-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PEGIDA-manifestatie in Keulen! (zaterdag 09-01-2015)

    PEGIDA-manifestatie in Keulen! (zaterdag 09-01-2015)

    Screenshot_9

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Utrechtse Al-Fitra-moskee wordt betaald door aan Al-Qaida gelieerde organisatie

    Utrechtse Al-Fitra-moskee wordt betaald door aan Al-Qaida gelieerde organisatie

    Mcmuslim.jpg
    Een Koeweitse liefdadigsheidsintelling met de naam Revival of Islamic Heritage Society (RIHS). Klinkt lekker toch? In 2008 werd deze club door het Amerikaanse MinFin op de 'slechte moslimlijst' gemieterd, omdat ze Al-Qaida zouden steunen. Niemand weet waarom, maar in 2015 werd de Koeweitse tak weer van die lijst afgegooid, de Pakistaanse en Afghaanse tak staan er nog wel op. Ook op Europese lijstjes.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers worden wakker: Eerste burgerwachten in Düsseldorf en Sachsen

    Duitsers worden wakker: Eerste burgerwachten in Düsseldorf en Sachsen

    Oud-directeur CIA voorspelde het al in 2008: Duitsland en Europa uiterlijk in 2020 onbestuurbaar door immigratie en islamisering, uitlopend op burgeroorlogen in alle grote stedelijke gebieden

     

    Meer dan 1000 burgers in Düsseldorf hebben zich reeds aangesloten bij deze Facebook-groep en vormen een burgerwacht ‘om onze vrouwen te beschermen’. Inzet (illustratief): steeds meer wijken en stedelijke gebieden worden beheerst door criminele moslimbendes.

    Aangezien de regering Merkel nog steeds niets onderneemt om de eigen burgers te beschermen tegen het volledig uit de hand lopende migrantengeweld –sterker nog, SPD-minister van Nordrhein-Westfalen Ralf Jäger schreef dat hij critici van het immigratiebeleid ‘minstens zo erg’ vindt als de islamitische verkrachters! (2)- is de maat voor sommige Duitsers vol. In Düsseldorf en Sachsen zijn inmiddels de eerste burgerwachten ontstaan, in wat hopelijk uitgroeit tot een grote Europese vrijheidsbeweging die eens en voor altijd de islam –en al zijn voorstanders en goedpraters in de politiek en media- van ons continent verwijderd voordat het te laat is.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre wending Keulen: agenten vertellen ander verhaal

    Bizarre wending Keulen: agenten vertellen ander verhaal

    door Servaas van der Laan   

      Probeerde de politietop Syrische vluchtelingen in bescherming te nemen door een ander verhaal te vertellen?                                   
    Politieagenten die betrokken waren bij de misstanden op het stationsplein van Keulen tijdens de jaarwisseling zijn het zat dat er continu een onjuist beeld wordt gegeven van de avond. Ze zeggen de daders wel degelijk te hebben geïdentificeerd. Het ging bovendien niet om Noord-Afrikanen, maar om Syriërs.            

    De jaarwisseling in Keulen dreigt uit te lopen op een regelrechte ramp voor politiebestuurders en politici in de Duitse stad.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    07-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik walg van gutmenschen

    Waarom ik walg van gutmenschen

    NieuwsuurDraaitDoor01 

    Tsjonge, wat heb ik een hekel aan gutmenschen. Met hun voortdurende claim op morele superioriteit. Met hun zelfbenoemde patent op beschaving en fatsoen. Met hun zelfgenoegzame glimlach en hun afgemeten flauwe grapjes, die getuigen van goede smaak, zo vinden ze zelf. En met de standaard minachting waarmee andersdenkenden tegemoet worden getreden. De publieke omroep puilt ermee uit.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!