Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wereldhumor
    blog.seniorennet.be/wereldh
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    01-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Islamisering van Frankrijk in 2015

    De Islamisering van Frankrijk in 2015
    "We zijn in oorlog tegen jihadistisch terrorisme, dat een dreiging is voor de hele wereld"

    door Soeren Kern  •  1 Februari 2016


    Een geschat aantal van 40,000 auto's worden er per jaar in brand gestoken in Frankrijk – een vernieling die vaak gericht is op concurrerende moslimbendes. Er worden dagelijks meer dan 80 auto's verbrand.
    Het hoofd van de Grote Moskee in Parijs, Dalil Doubakeur, heeft een verzoek gedaan om het aantal moskeeën in Frankrijk de komende twee jaar te verdubbelen. Volgens Boubakeur zijn 2,200 moskeeën "niet genoeg" voor "de zeven miljoen moslims in Frankrijk." Hij eiste dat leegstaande kerken omgebouwd moeten zouden worden tot moskeeën.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    31-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tineke Ceelen erkent: ‘vluchtelingen’ zijn gelukzoekers

    Tineke Ceelen erkent: ‘vluchtelingen’ zijn gelukzoekers

    01

    De tweet van Ceelen lijkt me duidelijk. Daar hoef ik geen woord aan toe te voegen. Als je iedereen hier naar binnen wilt halen die geen of minder perspectief heeft dan hier, dan wordt het hier heel erg druk. Dat is onmogelijk. Ik heb al eens uitgerekend hoe druk het zou worden als we 7 miljard mensen binnenlaten. Maar er van uit gaande dat toch zeker 5 miljard mensen minder perspectief hebben dan wij, omdat onze voorouders wel de moeite genomen hebben iets te maken van dit land, dan gaat het sommetje zo:
    Meer lezen op:
    fubar.mobi




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij hebben liever seksueel über actieve vluchtelingen dan Duitse racisten”

    Wij hebben liever seksueel über actieve vluchtelingen dan Duitse racisten”

    "Wij hebben liever verkrachters dan racisten" Deze walgelijk foto werd al weer snel verwijdert  van het facebook account van de Duitse socialistische jongeren partij International Sozialistische Antifa en toont ons het ware gezicht van de parasieten fanclub in Duitsland.  Hadden we hier in Nederland al het achterlijke groen links konijn Linda Voortman met haar "Ik ben een marokkaan" t-shirtje, die overigens opvallend veel gelijkenis vertoont met bovenstaande hamster van het Rote Antifa Front, nu dus de Duitse socialisten die liever verkracht willen worden door de pedofiele allah schreeuwkoppen dan dat ze er voor gaan zorgen dat in eigen land men de eigen regels, wetten, normen en waarden kan behouden en respecteren. De zwakzinnigheid zit bij de gutmensch kennelijk in het bloed en zorgt ervoor dat er door de reeds geïnfecteerde pro islamitische ziekte door deze mensen eenvoudigweg niet meer logisch kan worden nagedacht en ze elke vorm van realiteitszin hebben verloren.
    Meer lezen op:
    1970blogspot.nl

    30-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieagenten staan doodsangsten uit bij betreden islamitische parasietenopvangclubs Duitsland en Zweden

    Politieagenten staan doodsangsten uit bij betreden islamitische parasietenopvangclubs Duitsland en Zweden

    Terwijl Duitse agenten terecht kwamen in een massale vechtpartij tussen asieleisers onderling omtrent het al dan niet op de juiste manier leven als moslim onder de  sharia wetgeving kunnen hun Zweedse collega’s ternauwernood ontsnappen aan een horde islamitische pedofielen die door de Zweedse agenten werden gestoord terwijl ze probeerde een tien jarige jongen, die herhaaldelijk werd verkracht in een opvangcentrum, te bevrijden.
    Meer lezen op:
    finixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Baden-Württemberg: 30.866 delicten door “asielzoekers” in 2015

    Screenshot_8

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In 2015 werden in Baden-Württemberg 30.866 delicten met “asielzoekers” als daders geregistreerd, in 2014 waren dit 16.784.
    De minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Reinhold Gall (SPD), wil dit bagatelliseren. Al dit mooipraten haalt echter niks uit. Als we deze “asielzoekers”, die allemaal uit veilige landen komen, die dus asielbedriegers zijn, niet zouden hebben binnengelaten, dan zouden we 30.000 delicten minder hebben, dan zou de politiek minder belast worden en zouden we vele miljarden hebben kunnen besparen. Maar dat interesseert de losgeslagen CDU-bondskanselier geen reet.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeente Schiedam randt 14-jarig meisje aan

    Gemeente Schiedam randt 14-jarig meisje aan

    Ingezonden en in zijn geheel overgenomen.

    ‘Aangerand in Oost, ik smeek jullie, opvang niet voor mijn deur’

    Zoals vele anderen volgt ook ondergetekende het nieuws over asielzoekerscentra. De manier waarop gemeentebesturen bij onderwerpen over asielzoekers reageren op burgers schokt ook mij vaak. Bijvoorbeeld toen op dinsdagavond 26 januari 2015 een 14-jarig meisje emotioneel vertelde over een eerdere aanranding en de Gemeenteraad  van Schiedam smeekte geen asielzoekerscentrum tegenover haar huis te plaatsen.
    Meer weten op:
    fubar.mob


    29-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek correcte verkrachtingen

    Politiek correcte verkrachtingen

    Politiek correcte verkrachtingen

    In mei 2013 werden zeven mannen uit Oxford veroordeeld in een zaak van seksueel misbruik van minderjarigen, verkrachting, mensenhandel, gedwongen prostitutie en seksuele folteringen.

    De slachtoffers waren minderjarige blanke meisjes die door de autoriteiten in zorgcentra waren geplaatst. De jongste was elf jaar oud. De politie kon éénentwintig slachtoffers identificeren, maar er waren er zeker veel meer. Enkele meisjes hadden klacht ingediend bij de politie, maar daar was geen gevolg aan gegeven. De daders waren immers moslims, en niemand durfde hen een strobreed in de weg leggen, zelfs niet als zij meisjes kwamen oppikken in de zorgcentra zelf.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval ook kapot

    Carnaval ook kapot

    Jheronimus_Bosch_011Door Joost Niemöller

    Ik draai er niet omheen: Ik kom van ver boven de rivieren en dit carnaval, het is gewoon niet mijn ding. Hossen, massaal vrolijk zijn, ik voel dat aan als een  verkrampende verplichting. Ik houd ook niet van meezingen trouwens, en niet van volksdansen.

    Maar dat is het punt niet.

    Het punt is dat carnaval bij Nederland hoort. Juist omdat Nederland bestaat uit verschillen die toch bij elkaar horen. Het verschil tussen de Zuid-Nederlandse rituelen en de Noord-Nederlandse rituelen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump is gestoord, gevaarlijk én geniaal

    Trump is gestoord, gevaarlijk én geniaal
    Nederlanders vinden Donald Trump oppervlakkig. Maar ze zijn zelf oppervlakkig, met hun makkelijke oer-Hollandse oordeel. Want de analyse die onder Trumps herrie schuil gaat, klopt, constateert Charles Groenhuijsen.











    Donald Trump. Foto Joshua Roberts / AP

    Regelmatig verdedig ik energiek de stelling dat Donald Trump ‘gestoord, gevaarlijk en geniaal’ is. Met de eerste twee kwalificaties zijn mijn toehoorders het gretig eens. Ze vinden Trump een bombastische branieschopper en seksistische schreeuwlelijk. Minder fans zijn er voor mijn compliment ‘geniaal’. Een politicus met wie je het zó oneens bent, noem je niet geniaal.

    Maar stel dat de marketingmanager van Coca-Cola, Marlboro of McDonalds met weinig geld wel bakken publiciteit binnenhaalt, (het product is ‘the talk of the town’) en dat hij de omzet verdubbelt. Zo’n marketingbaas is geniaal, al is zijn product allesbehalve gezond. Donald Trump is een politieke marketingmanager: ongezonde ideeën, maar hij verkoopt ze op geniale wijze.
    Meer lezen op:
    nrc.nl







    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegtuigkaapster Leila Khaled spreekt, met subsidie van Democratie en Media

    Vliegtuigkaapster Leila Khaled spreekt, met subsidie van Democratie en Media

    Door Carel Brendel, 29 januari 2016

    Image510

    Twee maanden na de eerste onthullingen op mijn website, en van Elma Verhey bij ThePostOnline zijn de Nederlandse media wakker geworden. NRC Handelsblad meldde gisteren dat Marjan Sax en Heikelien Verrijn Stuart, bestuursleden en tevens beheerders van de subsidiekraan van Stichting Democratie en Media (SDM), in de afgelopen jaren geld uitdeelden aan projecten waar ze zelf bij betrokken waren.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 minderjarige vluchtelingen vallen medewerkers asielcentrum aan met zelfgemaakte wapens

    19 minderjarige vluchtelingen vallen medewerkers asielcentrum aan met zelfgemaakte wapens
    Door:
    28/01/16 - 12u16  Bron: The local

    © afp.

    Zweden Medewerkers van een tehuis in Zweden hebben zich gisteravond moeten barricaderen in een ruimte toen ze werden aangevallen door een groep minderjarige asielzoekers. De politie kon het zorgpersoneel ontzetten.

    De 19 niet-begeleide minderjarigen waren woest omdat de medewerkers van het opvangcentrum in Emmaboda snoep weigerden te kopen op vraag van één van hen.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Almere: Haatpredikers, wees welkom

    Almere: Haatpredikers, wees welkom

    De provincie Flevostan krijgt dit weekend bezoek van twee in radicaalislamitische kringen prominente imams. Haitham al-Haddad en Ahmad Salam mogen zondag namelijk hun haatvolle boodschap verkondigen in Almere, iets waartegen de stad geen actie zegt te kunnen ondernemen.

    "Na uitvoerige gesprekken en onderzoek blijkt dat er geen enkele juridische grond is om deze sprekers te weigeren", aldus burgemeester Franc Weerwind.
    Meer lezen op:
    powned.tv


    28-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders, Nederland en Europa

    Wilders, Nederland en Europa

    cat-looking-in-a-mirror

    Het Nederlandse parlement doet erg zijn best om de kwalificatie nepparlement van Wilders waar te maken. Het gedraagt zich tegenover diens partij onverantwoordelijk. Wie uit principe geen moties meer steunt – ongeacht de inhoud – omdat de partij die de motie indient hem tegen staat, vertegenwoordigt niet meer de bevolking maar uitsluitend zich zelf of zijn eigen partij.

    Dit parlement en de rest van de Haagse wereld is duidelijk te veel in zich zelf gekeerd. Ze weten niet meer wat er bij de bevolking leeft en hebben geen idee meer van hun taak, die toch in de eerste plaats is om in wetten om te zetten wat het land aan regelgeving en besluiten nodig heeft.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse bendes terroriseren centra en stations Stockholm en Salzburg

    Marokkaanse bendes terroriseren centra en stations Stockholm en Salzburg

    Wanhopige Zweedse regering overweegt criminele straat’kinderen’ te deporteren – Moslimmigranten randen meisjes München aan, maar bouw mega moskee gaat door


    Leden van moslimbendes in Stockholm. Inzet: het zoveelste dodelijke slachtoffer van de islamitische jihad tegen vrouwen, de 22 jarige AZC-hulpverlener Alexandra Mezher.

    Het begon vorige week in Salzburg, sloeg over naar Linz (4), en naar nu blijkt ook naar (hoe kan het ook anders) Stockholm: Marokkaanse moslimbendes die de omgeving van het centraal station dermate terroriseren, dat steeds minder mensen er nog durven komen. De bendes bestaan uitsluitend uit soms zeer jonge Marokkaanse jongens die meisjes aanranden, mensen en winkels beroven en beveiligers aanvallen. De islamitische anarchie begint langzaam maar zeker steeds meer steden in Europa over te nemen, maar in Den Haag wil men nog steeds niets weten van het sluiten van de grenzen hiervoor.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    27-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Beieren dreigt Merkel aan te klagen

    Premier Beieren dreigt Merkel aan te klagen

    demoedervandenatie.jpgHet borrelde er natuurlijk al een tijdje. Begin deze maand zei een van Duitslands hoogste rechters, Udo di Fabio, dat het open grenzenbeleid van Merkel de Duitse grondwet schendt, en dat de federale overheid in moet grijpen om de grenzen te herstellen.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ondergangswaanzin van Merkel

    De ondergangswaanzin van Merkel

    Angela-Merkel-young
    Door Joost Niemöller

    Thilo Sarrazin berekende dat de illegale immigratie de Duitse belastingbetaler anderhalf biljoen euro gaat kosten. Een biljoen is duizend miljard. Dit is een zo duizelingwekkend bedrag dat het ook het arbeidzame Duitsland in de ondergang trekt.

    Het openen van de Duitse en Europese grenzen vond plaats door de drang van wat de machtigste vrouw ter wereld wordt genoemd: Angela Merkel. Ze nam een volstrekt irrationele beslissing, en ook toen duidelijk werd dat iedere controle over het probleem verdwenen was, hield ze vol: Wir schaffen das. En ze bleef dat herhalen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangerand meisje krijgt mogelijk celstraf of boete wegens gebruik pepperspray

    Aangerand meisje krijgt mogelijk celstraf of boete wegens gebruik pepperspray

    Denemarken, januari 2016

    Pepperspray
    Een 17 jarig meisje dat werd aangerand door een ‘donkere, Engelssprekende’ man in de plaats Sønderborg, verdedigde zichzelf met pepperspray. Toen de immigrant haar broek naar beneden trok en haar probeerde te verkrachten, spoot ze naar haar aanvaller met pepperspray. Ze wordt nu mogelijk vervolgd omdat het gebruik van pepperspray strafbaar is in Denemarken volgens de Vuurwapen Wet.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thilo Sarrazin: “Vluchtelingen” zullen de belastingbetaler ¤ 1,5 biljoen kosten!

    Thilo Sarrazin: “Vluchtelingen” zullen de belastingbetaler € 1,5 biljoen kosten!

    Screenshot_2

    Thilo Sarrazin

    (Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

    De voormalige senator van Financiën van Berlijn en bestsellerauteur Thilo Sarrazin heeft zijn scherpe potlood tevoorschijn gehaald en de toekomstige kosten van de ongecontroleerde massa-immigratie berekend. Hij schat de vervolgkosten van de “vluchtelingen” voor de Duitse staat en de belastingbetaler op een ongelooflijke € 1,5 biljoen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwedens Afghaanse "Verkrachtelingen"

    Zwedens Afghaanse "Verkrachtelingen"

    door Ingrid Carlqvist  •  26 Januari 2016

    Beelden van een muziekfestival in Malmö in de zomer... Links: vier jongemannen omsingelen een jongedame en randen haar aan. Rechts: De politie arresteert een verdachte, terwijl de aangerande slachtoffers huilen op de achtergrond. De fotograaf meldde dat Zweedse meisjes seksueel zijn misbuikt door jonge mannen "met een buitenlandse achtergrond."
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    26-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draagvlak vluchtelingen flinterdun door politici als Timmermans

    Draagvlak vluchtelingen flinterdun door politici als Timmermans

    door René van Rijckevorsel                                        

    Waarom heeft zijn Europese Commissie niet vanaf vorige zomer alles op alles gezet om de buitengrenzen van het Schengen-gebied te bewaken, in plaats van alleen maar te hameren op solidariteit?

    Iedereen die een beetje zijn ogen en oren de kost heeft gegeven, weet dat een flink deel van de migrantenstroom die sinds 5 september vorig jaar ('Wir schaffen das') Europa overspoelt, geen echte vluchteling is.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!