Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eliza
    blog.seniorennet.be/eliza
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    18-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antidemocraten willen dat rechter politicus elimineert

    Antidemocraten willen dat rechter politicus elimineert


    Door Afshin Ellian -18 March 2016

    Het vervolgingscircus begint vandaag. De ‘minder-minder’-uitspraak van PVV-Kamerlid Geert Wilders wordt onderworpen aan een strafrechtelijk onderzoek. Er zouden 6.400 aangiftes zijn gedaan tegen Geert Wilders, al was reeds snel duidelijk dat de meeste aangiftes niet bepaald spontaan tot stand kwamen.

    Het Nijmeegse college van burgemeester en wethouders liep demonstratief in een optocht naar het politiebureau om aangifte te doen. In een andere stad deed alleen de burgemeester zelf aangifte. Het was een vrolijk geheel. Lokale politici fungeerden als prins carnaval, en hadden een heldere wens: Wilders moet op brandstapel!
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland , een verloren land

    Nederland , een verloren land

    ned        

    Na het tumult om de regiezitting die vanochtend wordt gehouden aan het begin van de rechtszaak tegen Geert Wilders, de zg. ‘ Wilt u minder Marokkanen’ oproep, is bij ons het dat kleine stukje vertrouwen dat wij nog in de Nederlandse rechtspraak  en daaraan gekoppeld de Nederlandse politiek hebben, tot onder het nulpunt gedaald. Uit eigen ervaring kunnen wij u vertellen dat de rechtspraak in de door ons zo verfoeide ondemocratische landen in Azië of Afrika in vele gevallen nog gunstig afsteken t.o.v. wat er nu in ons land gebeurt.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buma: walgelijk

    Buma: walgelijk

    Onsmakelijk01 1

    Vanochtend bij het nieuws kwam Van Haersma Buma ons vertellen hoe walgelijk hij de vraag van Wilders aan zijn aanhang had gevonden of ze meer of minder Marokkanen wilden zien in Den Haag en Nederland.

    Ik heb een tijd geleden aan een paar buitenlandse advocaten gevraagd of een dergelijke vraag in hun land als een strafrechtelijke belediging van Marokkanen zou kunnen worden opgevat. Een paar antwoordden nee en de rest begreep überhaupt niet hoe zoiets aan de orde kon komen. Al helemaal niet als minder Marokkaanse misdaad onderdeel was van het programma van de politicus in kwestie.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    17-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijden met je bus, hoer!

    Rijden met je bus, hoer!

    Zweden – Een buschauffeuse die werd bedreigd, uitgescholden, en de bus gevandaliseerd, vertelt over haar ervaring. De busrit die Anna reed was de laatste van de avond en ging tussen de twee meest multiculturele gebieden in Orebro – Brickebacken en Vivalla.

    Het was voor Anna de eerste dag na haar  zomervakantie dat zij haar laatste rit voor die avond tussen Brickebacken en Vivalla reed. Op 23.47 begon de busreis naar Vivalla met “twee vriendelijke en rustige passagiers” die ze van een bushalte oppikte. Bij de volgende bushalte begon het gedonder.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    16-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El HEMA net zo dom als el PvdA. Moslims leven niet in multicultiland!

    El HEMA net zo dom als el PvdA. Moslims leven niet in multicultiland!

    Door Joost Niemöller

    HEMA commercial
    Nieuwe commercial HEMA

    Vroeger was de HEMA een grote winkel waar je handige dingen voor weinig geld kon kopen die op Nederlandse wijze mooi waren in hun eenvoud. En ze hadden er natuurlijk de HEMA worst. Eigenlijk net zo’n grote winkel als Blokker, maar dan weer net wat stijlvoller. Zonder door te slaan.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vrijheid onder vuur Over de invloed van islamitische terreuraanslagen

    De vrijheid onder vuur Over de invloed van islamitische terreuraanslagen

                                

    Het islamitisch terrorisme heeft Europa, en de hele vrije wereld, in de tang. Terrorisme werkt: de terreuraanslagen leiden tot angst en angst leidt tot het toegeven aan de terroristen. De vrijheid van expressie staat onder druk. Wie de islam bekritiseert loopt het risico vermoord te worden.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

    15-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 feiten waarom de “migratiecrisis” niet zal eindigen

    16 feiten waarom de “migratiecrisis” niet zal eindigen
    Geplaatst op door

    (Door: Alex Charles – Vertaling: E.J. Bron)

    Geef het gerust toe. Diep van binnen bent u bang. U hebt veel video´s en beelden gezien en de krantenkoppen gelezen. Miljoenen “vluchtelingen” zijn op weg naar de westerse landen. Miljoenen. Naar uw stad, gemeente, wijk. Daarbij voelt er iets niet echt goed. Het is een exodus die niet alleen Europa betreft, maar alle landen in het Westen. En hoewel u wilt geloven dat alles goed komt, bent u verbaasd . . . wanneer zal er een einde aan komen en wat zijn de ware redenen?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicaal islamitische agenten werken bij politiecorps Parijs

    Radicaal islamitische agenten werken bij politiecorps Parijs

    Frankrijk, maart 2016

     Politie Parijs
    Volgens een uitgelekte nota van de politieprefectuur van Parijs,  gepubliceerd in ‘Le Parisien’ zijn een aantal agenten beïnvloed door islam-fundamentalisme.  Allochtone agenten zouden tijdens de patrouilles naar extreme islamitische radiozenders luisteren. Ook weigeren sommige agente om de Israelische ambassade en Joodse instellingen te bewaken.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    14-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachtingscrisis door Migranten verergert

    Verkrachtingscrisis door Migranten verergert

    Vrouwen en kinderen lopen gevaar in het openbaar

    door Soeren Kern  •  13 Maart 2016


    Het seksuele geweld in Duitsland is enorm gestegen sinds Angela Merkel meer dan een miljoen, voornamelijk mannelijke, migranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten het land binnen heeft gelaten. De delicten worden gebagatelliseerd door de autoriteiten, waarschijnlijk om het verspreiden van anti-immigratiesentiment te voorkomen.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professor die oproept tot bombarderen van Israël mag Israël gaan “onderzoeken” voor VN-Mensenrechtenraad

    Professor die oproept tot bombarderen van Israël mag Israël gaan “onderzoeken” voor VN-Mensenrechtenraad

    penny-green

    Een nieuw dieptepunt voor de partijdige VN-Mensenrechtenraad.

    Waar zouden we toch zijn zonder de VN-Mensenrechtenraad? De meeste Nederlanders kennen dit VN-orgaan van de beruchte Verene Shepherd, die een aantal jaar geleden Nederlanders kwam vertellen dat Zwarte Piet racistisch is, en dat we het Sinterklaasfeest maar gewoon moeten inruilen voor de Kerstman.

    Maar het kan nog veel gekker. De VN-Mensenrechtenraad wil nu namelijk een radicaal anti-Israëlische professor benoemen tot speciale rapporteur over… Israël. Na gesprekken met tien kandidaten, kwam de Britse Penny Green als nummer één naar voren.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuurminister Bussemaker blijft ontkennen dat islam verkrachtingsexplosie veroorzaakt

    Cultuurminister Bussemaker blijft ontkennen dat islam verkrachtingsexplosie veroorzaakt

    Zweedse stad ‘verbijsterd’ over ‘onwerkelijke’ stijging seksuele aanvallen op vrouwen en jonge meisjes door islamistische asielzoekers

     
    Deze 16 jarige Zweedse meisjes (vlnr: Josefine, Gry en Lovis) durven in het voorheen rustige Östersund niet meer ’s avonds alleen de straat op. Sinds de komst van een AZC met 900 islamitische asielzoekers is er een enorme stijging in het aantal seksuele aanvallen. ‘Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt,’ gaf de commissaris toe.

    Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker (PvdA) geeft in een interview met NU.nl schoorvoetend toe dat ‘de combinatie van Arabische cultuur en de islam vrouwen een andere positie toekent dan wij in het Westen doen’. Dan hoop je eindelijk op een stukje erkenning en realiteitsbesef, maar vervolgens gaat ze onmiddellijk op de bekende politiek-correcte wijze verder door te stellen dat ‘dit een wereldwijd probleem’ is dat ‘in alle culturen en lagen van de bevolking voorkomt, ook in Nederland’. Waarmee ze de aangetoonde feiten dat de explosie van verkrachtingen en andere (seksuele) wandaden en misdaden in Europa vrijwel uitsluitend wordt veroorzaakt door de komst van miljoenen jonge moslimmannen, compleet negeert, en met dit beschermen van de daders opnieuw bijdraagt aan de verdere islamisering van onze samenleving, iets waar de PvdA zoals bekend altijd al in voorop heeft gelopen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    13-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam verandert in Raqqah. Maar de krant durft er niet over te schrijven.

    Amsterdam verandert in Raqqah. Maar de krant durft er niet over te schrijven.

    borstenDoor Joost Niemöller

    De media worden steeds raadselachtiger. Er staan elke dag weer nieuwe geheime boodschappen in. Zo zou er afgelopen week het hoofd van een ‘Amsterdammer’ op straat zijn geplaatst. Wat is dat toch met die Amsterdammers de laatste tijd. De beroven oude vrouwtjes, ze slaan een bejaard Joods echtpaar halfdood en bezigen daarbij antisemitische taal. Ze lopen rond in hoofddoeken. Ze steken zakenmannen overhoop. Amsterdammers. Het is me wat.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Hamas de bevolking van Gaza schaamteloos uitbuit om de oorlog tegen Israël te bekostigen

    Hoe Hamas de bevolking van Gaza schaamteloos uitbuit om de oorlog tegen Israël te bekostigen

    truck

    Een bediende van Israël’s ministerie van Defensie heeft enkele (kostbare) kogelvrije platen ontdekt in een lading auto onderdelen die op 29 december 2015 via de grensovergang van Kerem Shalom op weg was naar de Gazastrook [beeldbron: Defense Ministry]
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UvA zwicht voor millennialgedram: vijf stilteruimtes

    UvA zwicht voor millennialgedram: vijf stilteruimtes

    Want ja, je komt op school om te bidden

      

    Wie in de millennial safe space wat ooit de Universiteit van Amsterdam was, eens lekker een potje wil bidden, kan vanaf 1 april terecht in één van de maar liefst vijf stilteruimtes die de kapotgepolicorde onderwijsinstelling gaat inrichten.
    Meer lezen op:
    nieuwstpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke vrijdagmiddag gaat de azan klinken in Enschede

    Elke vrijdagmiddag gaat de azan klinken in Enschede

    Nederlanders doen weer stapje terug.

    Ondanks protest van de inwoners van Enschede en tot afgrijzen van de mensen die hier in de buurt wonen heeft de gemeente Enschede besloten nog maar weer een stapje verder te gaan met de islamisering van Enschede.

    Elke vrijdag middag gaat de sirene in de haatkazerne klinken om de gelovige moslims, die kennelijk nog nooit van werken hebben gehoord en hier dus alle tijd voor hebben op vrijdagmiddag, op te roepen om met de reet naar Mekka te buigen en gezamenlijk het Wilhelmus te schijten om hun vorm van respect voor de Nederlanders en de Nederlandse normen en waarden te tonen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    12-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin.

    Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin.

    Screenshot_1

    (Door: “Boilingpoints”)

    Landgenoten, Nationalisten,

    Wat betreft de vluchtelingenwaanzin hebben we het plafond wel bereikt, dacht ik zo. Zie het eerdere topic over de op handen zijnde dansavond met vluchtelingen… Maar het kan nog vele malen gekker! Wat dacht u van een schattig asielhuisje in uw achtertuin? Op papier bestaat het al en het kan zo in productie worden genomen. Een zekere Jan Borkent (architect) heeft het huisje ontworpen. Leest u zelf maar:
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepsaanranding door migranten in winkelcentrum Kiel

    Groepsaanranding door migranten in winkelcentrum Kiel

    Duitsland, februari 2016

     Sophienhof Kiel
    Eind februari werden drie meisjes in winkelcentrum Sophienhof in Kiel lastig gevallen door twee Afghanen. Nadat de Afghanen foto’s van de meisjes via hun smartphone hadden verspreid, kwamen er snel nog zo’n 30 migranten bij. Ze belaagden de meisjes in de vorm van groepsaanranding of Al-Taharush. Toen de politie wilde ingrijpen, werd die uitgescholden en aangevallen. Een paar agenten raakten daarbij gewond. Pas na twee uur werd de rust hersteld.  
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    11-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer Turkse mannen kopen Syrische kindbruiden

    Steeds meer Turkse mannen kopen Syrische kindbruiden

    Door:  

    10/03/16 - 17u43  Bron: Augsburger Allgemeine, OE24

    © afp.

    Turkse mannen buiten de schrijnende armoede van Syrische vluchtelingen heimelijk uit om zich een kindbruid aan te schaffen.

    De vluchtelingencrisis is een humanitaire catastrofe. Vooral vrouwen en kinderen hebben zwaar te lijden. Bijzonder precair is de situatie in de Turkse grensstad Kilis. Daar maken steeds meer Turkse mannen van de noodtoestand misbruik om een ware koehandel op te zetten in Syrische meisjes. Dat bericht de Duitse krant Augsburger Allgemeine.
    Meer lezen op:
    hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als PVV-aanhanger vrijuit mag spreken, dan Wilders ook

    Als PVV-aanhanger vrijuit mag spreken, dan Wilders ook

    ANP           

    Door Afshin Ellian11 March 2016

    De Amsterdamse rechter gunde een aanhanger van de PVV de vrijheid om zich kritisch, desnoods beledigend uit te laten over moslims. Als politici niet dezelfde vrijheid van meningsuiting krijgen, is dat een ernstige ondermijning van de democratie.

    De vrijheid van meningsuiting is typisch zo’n moderne uitvinding. De moderne parlementaire democratie functioneert en leeft dankzij de vrijheid. Zij biedt de noodzakelijke ruimte waarbinnen de moderne democratie überhaupt kan bestaan.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    10-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-moslim waarschuwt: Word wakker Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!

    Ex-moslim waarschuwt: Word wakker Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!

    Screenshot_62

    (Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

    Beste landgenoten, beste lezers, Michael Mannheimer (blogger) kreeg een wekroep van een ex-moslim aan de Duitsers en Europeanen toegestuurd. Neem hiervoor de tijd alsjeblieft. Lees de waarschuwende woorden en verinnerlijk deze. Verbreid dit bericht alsjeblieft zoveel mogelijk, opdat het zoveel mogelijk mensen bereikt die wakker gemaakt kunnen worden. Velen van ons zijn al wakker en hebben het gevaar herkend, maar dat zijn er nog altijd te weinig. De eisen en inmengingen van de moslims in onze waardesamenleving nemen dagelijks toe, de integratie vindt maar van één kant plaats, want wij Duitsers en Europeanen moeten ons aanpassen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com

     




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!