Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    majumau
    blog.seniorennet.be/majumau
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vragen die de VRT niet durft stellen aan Dyab Abou Jahjah

    De vragen die de VRT niet durft stellen aan Dyab Abou Jahjah
    Donderdag 24 Maart 2016 16:27

    jahjah

    De VRT spendeert de laatste tijd opvallend veel zendtijd aan activist en oprichter van Movement X, Dyab Abou Jahjah. En dat zowel op de radio als op TV. Spijtig genoeg verleent de VRT hem daarmee de status van een mainstream-opiniemaker met gematigde opinies en wordt hij met fluwelen handschoenen aangepakt.

    Abou Jahjah krijgt vooral open vragen voorgeschoteld zoals ‘wat doet  dit met u?’ en ‘welke oplossingen zijn er?’ terwijl de moeilijke vragen over zijn  eigen extremisme worden vermeden.
    Meer lezen op:
    joodsactueel.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO: Moslims verwijderen Israëlische vlag van herdenkingsplek

    VIDEO: Moslims verwijderen Israëlische vlag van herdenkingsplek

    Screenshot_13

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Burgers van Brussel hebben op verschillende plaatsen in hun stad herdenkingsplekken voor de slachtoffers van de aanslagen ingericht. Daar liggen bloemen, kaarsen en vlaggen uit alle landen. Onder de slachtoffers van de islamterreur van dinsdag bevonden zich ook Israëli´s, zodat op de centrale herdenkingsplek op de Place de la Bourse, voor het voormalige beursgebouw in het centrum van Brussel, ook de Israëlische vlag was uitgespreid.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische politiek keek weg van radicale islam. Lid Parti Socialiste: ‘electoraat van Molenbeek konden we niet negeren’

    Belgische politiek keek weg van radicale islam. Lid Parti Socialiste: ‘electoraat van Molenbeek konden we niet negeren’

    België, maart 2016

    Bernard Snoeck

    De Belgische oud-inlichtingenofficier Bernard Snoeck die tot drie jaar geleden werkte bij de contra-inlichtingendienst, wijst in een open brief op de jarenlange desinteresse voor de gevaren van de radicale islam door de Belgische politiek. Electorale overwegingen motiveerden hen om politiek correct te zijn. De veiligheidsdiensten kregen jarenlang onvoldoende middelen en menskracht. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnen de terroristen? Brussel vraagt Joodse gemeenschap om traditionele feesten te schrappen

    Winnen de terroristen? Brussel vraagt Joodse gemeenschap om traditionele feesten te schrappen

    Joden kunnen anno 2016 niet meer volop genieten van de vrijheid die zo lang zo vanzelfsprekend is geweest: vanwege de aanslagen in Brussel wordt de Joodse gemeenschap gevraagd om te stoppen met het vieren van traditionele feesten.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de Europeanen nog niet klaar zijn om te leven zoals de Israëliërs [Hugh Ash]

    Waarom de Europeanen nog niet klaar zijn om te leven zoals de Israëliërs [Hugh Ash]

    brussel-security2
    Brussel, 21 november 2015. Gewapende soldaten en politie patrouilleren in de hoofdstad na de aanslagen in Parijs. Hoe onzichtbare kleine terreurcellen bestrijden, daar hebben ze in België (en in de rest van de EU) duidelijk geen kaas van gegeten. Ze zouden veel kunnen opsteken van Israël, maar inherente haat jegens de Joodse staat en zijn volk verduistert de geesten. Intussen beginnen de lijken zich op te stapelen, reigen de blunders zich aan elkaar, mort het volk en neuzelen vooraanstaande politici zich een weg richting uitgang. Bloed-hunkerende Belgische jihadis scoren keer op keer en wanen zich ongenaakbaar.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe eens betere aanslagen, deze zijn kennelijk niet erg genoeg

    Doe eens betere aanslagen, deze zijn kennelijk niet erg genoeg

    En ze vervelen mij bovendien


     

    De aanslagen in Brussel vervelen mij. De moordpartij roept niets van de strijdlust en woede op die mij beving na Hebdo, er is geen verdriet en fel oplaaiende levenslust zoals na Bataclan. Ook de na een aanslag gebruikelijke nieuwshonger wilde mij maar niet in zijn greep krijgen; de verveling was sterker dan mijn interesse en overwon zelfs de beroepsdeformatie die mij steevast de klok rond aan een beeldscherm gekluisterd houdt.

    De daad zelf, de aftermath, de binnendruppelende informatie, de moraalridders, altijd meteen de moraalridders die uit hun holen kruipen, de moslims die de slachtofferrol kapen zoals hun geloofsgenootjes de vliegtuigen op 9/11: been there, done that.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

                              


    24-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaarsjes zijn niet het antwoord op moslimterreur

    Kaarsjes zijn niet het antwoord op moslimterreur


    Afshin Ellian
      
    Kaarsjes, bloemetjes en knuffelbeertjes zijn geen antwoord op het islamitische terrorisme. De jihadisten worden niet geraakt door het verdriet van het Westen. De jihadisten kunnen we niet ter verantwoording roepen, onze politici wel voor hun nalatigheid.

    Weer gaan we rouwen: kaarsjes, bloemetjes, knuffelbeertjes! Maar ditmaal gebeurde het om de hoek, in de Belgische hoofdstad Brussel.
    De aanslagen in Londen in 2005 hadden ook niet ver van ons plaats. Ook Parijs is evenmin ver van Nederland. Maar het verdriet van België was en is ook ons verdriet. Wij zijn, voor wat de Vlamingen betreft, taalgenoten. Zo zijn wij ook elkaars lotgenoten.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe groot moet een bloedbad zijn om Jeroen Pauw uit zijn knusse niche te jagen?

    Hoe groot moet een bloedbad zijn om Jeroen Pauw uit zijn knusse niche te jagen?


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse professor verbaasd over de weelde in Gaza Stad; 900 moskeeën en amper 2 bibliotheken

    Amerikaanse professor verbaasd over de weelde in Gaza Stad; 900 moskeeën en amper 2 bibliotheken

    huwelijk
    Huwelijk in Gaza: “Wie het breed heeft laat het breed hangen.” Echter, als we de mensenrechtenorganisaties moeten geloven zouden er geen huwelijken meer plaatsvinden in Gaza omdat niemand zich dat financieel nog kan permitteren. Onzin natuurlijk. Overigens heb ik net de lijst van 5 armste landen van de wereld bekeken en Gaza komt daar niet in voor. Komen er wel in voor (in volgorde): Eritrea, Burundi, Zimbabwe, Liberië en de Democratische Republiek Congo. Maar daar wonen nergens Joden dus dat interesseert geen kat.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveiliging Ben Goerionluchthaven in Israël als voorbeeld voor Brussels Airport

    Beveiliging Ben Goerionluchthaven in Israël als voorbeeld voor Brussels Airport

    Dinsdag 22 Maart 2016

    ben gurion

    De vraag of Europese luchthavens en andere publieke ruimten moeten overstappen op het ‘Israëlisch model’ om aanslagen te voorkomen is na de recente gebeurtenissen brandend actueel.

    Guido Joris

    In Israël zouden de aanslagplegers niet binnen in het luchthavengebouw geraakt zijn, stellen experts. Want het staat als een paal boven water: niet alleen is El Al de veiligste luchtvaartmaatschappij op deze aardbol, de Israëlische luchthaven Ben Goerion is de veiligste luchthaven ter wereld. En ja, er is sprake van een zekere ethnic profiling, maar zowel Joodse als Arabische passagiers hebben daar geen problemen mee als ze weten dat dit hun veiligheid ten goede komt.
    Meer lezen op:
    joodsactueel.be


    23-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willen we eindelijk wakker worden?

    Willen we eindelijk wakker worden?

    DE MENING. Mia Doornaert is columniste

    Willen we eindelijk wakker worden?

    Het grootste deel van de moslimwereld kent de scheiding van kerk en staat niet. Daarom moeten we vooral luisteren naar moslims die wel gedijen in een seculiere maatschappij.


    22-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo liegt het CPB u vandaag voor over kosten grenscontrole

    Zo liegt het CPB u vandaag voor over kosten grenscontrole

    bellingwolde grens 1967Door Joost Niemöller

    Het werd vandaag door de kranten in Nederland triomfantelijk gebracht: De herinvoering van de grenscontrole kost ons geld, en niet zo’n beetje. Het CPB zegt het zelf in een nieuw rapport. Zeker negen miljard kost het ons, en wel anderhalf procent groei minder.

    Wat veel mensen zich bij dat soort cijfers niet realiseren is hoe je kunt liegen met cijfers door het doorrekenen van sommige aspecten en het achterwege laten van andere.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na serie gewelddaden: Zweedse stad laat verlichting branden om vrouwen te beschermen

    Na serie gewelddaden: Zweedse stad laat verlichting branden om vrouwen te beschermen

    Screenshot_5

    De stad Östersund in Zweden.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Zaterdag jongstleden schakelden steden in de hele wereld de verlichting uit in het kader van “Earth Hour”. Östersund in Zweden zegde de actie af om vrouwen en meisjes te beschermen. In de stad was het de afgelopen weken tot veertien verschillende overvallen op vrouwen gekomen.  
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    21-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider Nida Rotterdam associeert zichzelf opnieuw met pro-Hamas-activisten

    Leider Nida Rotterdam associeert zichzelf opnieuw met pro-Hamas-activisten

    Door Carel Brendel, 18 maart 2016

    Nourdin el Ouali (links) met pro-Hamas actvist Zaher Birawi (midden) en Ibrahim Akkari, voorman van de Moslim Broederschap in Nederland.

    Nourdin el Ouali (links) met pro-Hamas actvist Zaher Birawi (midden) en Ibrahim Akkari, voorman van de Moslim Broederschap in Nederland.

    De islamitisch geïnspireerde partij Nida Rotterdam weerlegt opnieuw geen feiten, maar roept “guilty by association” bij vragen over de dwarsverbanden van sommige leden met de Moslim Broederschap (MB). Ondertussen associeert partijleider Nourdin el Ouali zichzelf opnieuw met Britse Hamas-activisten.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 1400 jaar, de mensheid heeft nog steeds grote problemen met de islam

    Na 1400 jaar, de mensheid heeft nog steeds grote problemen met de islam

    https://i1.wp.com/renegadetribune.com/wp-content/uploads/2015/09/crusades.jpg
    De islam is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen!Heel erg veel mensen denken dat Allah, de God van de moslims, dezelfde is als de God van de christenen en de joden. Er wordt beweerd, dat het gaat om dezelfde God en dat het verschil vooral ligt in de manier waarop mensen hun god dienen en aanbidden.Het is niet waar! God acht het leven kostbaar en Hij wil ontzettend graag dat we ons leven aan Hem geven. Dat we voor Hem gaan leven en een relatie met Hem aan willen gaan. Dat is de grootste eredienst voor hem. In de islam is echter sterven omwille van Allah de grootste eredienst. Dit komt dus totaal niet overeen met wat de God van de christenen als eredienst ziet.
    Meer lezen op:
    zi13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akelige details uit politierapport tonen hoe terreurdreiging nog niet voorbij is: "Met 90 kamikazes naar Europa gereisd"

    Akelige details uit politierapport tonen hoe terreurdreiging nog niet voorbij is: "Met 90 kamikazes naar Europa gereisd"

    Door:
    20/03/16 - 17u00  Bron: The New York Times

     
    Een slachtoffer van de gijzeling in de concertzaal Bataclan op 13 november in Parijs. © reuters.

    Met de arrestatie van Salah Abdeslam staan de onderzoekers voor een unieke kans: ze hopen heel wat onbeantwoorde vragen over het netwerk van IS in Europa op te klaren. Een rapport van de Franse politie dat The New York Times onlangs in handen kreeg, onthult hoe de terreurdreiging in Europa met de arrestatie van Abdeslam nog niet voorbij is. Terrorist Abdelhamid Abaaoud is samen met 90 kamikazes naar Frankrijk gereisd en veel van hen zouden nog in Europa rondlopen.
    Meer lezen op:
    hln.be


    20-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Belgisch knoeiwerk: anti-terreurdiensten kunnen beter terug naar school gaan… in Israël


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Kwaad was veilig in Molenbeek

    Het Kwaad was veilig in Molenbeek

    Terrorist profiteerde van Vito Corleone-bonus

     In sfeervolle maffiafilms vinden we het mooi: alle inwoners van de in sepiatinten gefilmde New Yorkse achterbuurt weten van de hoed en de rand als het gaat om het lokale geboefte. Maar iedereen houdt zijn mond stijf dicht tegen de politie, de pers en buitenstaanders. Soms omdat de schurk een Robin Hood is, zoals Vito Corleone die in Godfather II de brute afperser Don Fanucci van de troon stoot. Soms ook omdat ze bang zijn; in A Bronx Tale kan boss Sonny LoSpecchio op klaarlichte dag een moord plegen in een drukke straat. Zodra de politie arriveert is iedereens naam Haas.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verraders zijn onder ons, leert #Molenbeek

    De verraders zijn onder ons, leert #Molenbeek

    FortuynDoor Joost Niemöller
    “We hebben hier godverdomme een vijfde colonne! Laat ik nu maar alles zeggen! Van mensen die dit land naar de verdommenis willen brengen! En daar ga ik niet voor! Ik zeg u mag hier blijven, maar u past zich aan! Ik moet daar horen ‘Allah is groot’, ‘U ben een vies varken!’ ‘U bent een christenhond!’ Dat zeggen zij! En u vindt dat goed! U laat over zich lopen! En dat doe ik niet meer!”
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl
     


    19-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen ik, een Wilders-stemmer, Marokkanen wilde vermoorden

    Toen ik, een Wilders-stemmer, Marokkanen wilde vermoorden

    Afbeeldingsresultaat voor marokkaantjes
    Ja, ik heb meer dan eens Marokkanen willen vermoorden. Niet allemaal natuurlijk. Net zo min als Geert Wilders alle Marokkanen het land wil uitzetten of heeft beweerd dat alle Marokkanen slecht zijn. In het bovenstaande filmpje treedt het soort Marokkanen op waarvan ik denk dat Wilders er minder van wil en waarvan ik zeker weet dat ik wel eens heftige neiging heb gehad ze te vermoorden.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!