Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mindervaliden
    blog.seniorennet.be/minderv
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    01-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan Matthijs van Nieuwkerk

    Aan Matthijs van Nieuwkerk

    Briefje van Jan

     
    Door   

    Beste Matthijs,

    Wat ben jij een smerige rat.

    Ja, sorry, ik kan het niet mooier maken.

    Op woensdag laat je Badr Hari’s advocate Benedicte Ficq – onder instemmend geknik van tafeldame Hanneke Groenteman – Ayaan Hirsi Ali op een vreselijke manier slopen. Ze mag Hirsi Ali zelfs medeschuldig verklaren aan het islamitisch geweld dat de wereld teistert. Op geen enkele manier intervenieer je in de tirade.

    Dan merk je dat weldenkende mensen op social media helemaal losgaan op Ficq en op donderdag besluiten jij en je hoofdredacteur Dieuwke Wynia dat het misschien niet zo heel netjes was wat jullie deden. Dus zit schrijfster Jessica Durlacher die avond in je programma om te doen wat jij woensdag had moeten doen: de nuance aanbrengen.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beschamende tuchtiging van Ayaan bij DWDD

    De beschamende tuchtiging van Ayaan bij DWDD


    Door Afshin Ellian 1-4-2016

    De linkse kerk binnen de publieke omroep dreigt een bolwerk van onredelijkheid te worden. Het tv-programma De Wereld Draait Door (DWDD) wil een lijst samenstellen van belangrijke Nederlandse vrouwen in sport, wetenschap, entertainment en politiek. Ook Ayaan Hirsi Ali was per ongeluk op deze lijst beland.

    Woensdag was advocaat Bénédicte Ficq kwam DWDD aan het woord over de lijst. Zij mocht een van die vrouwen verwijderen uit de lijst. ‘Ik vind dat Hirsi Ali eruit moet. Zij is de enige donkere vrouw, wat natuurlijk bizar is. Gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren zou je toch hebben mogen verwachten dat er meer donkere dan wel gekleurde Nederlanders in staan.’ Dit waren de woorden van mevrouw Ficq.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische journalist: 'De terreur komt uit de islam'

    Egyptische journalist: 'De terreur komt uit de islam'

    31 maart 2016

    Egyptische journalist: 'De terreur komt uit de islam'

    De terreur komt uit de islam. Dit stelt de islamitische televisiejournalist Omer Adib na de aanslagen in Brussel.

    De aanslagen, waarbij 35 mensen omkwamen en driehonderd gewonden vielen, zijn opgeëist door Islamitische Staat. In zijn uitzending 'Caïro vandaag' zei Adib op 22 maart dat er geen uitvluchten zijn: "De terroristen zijn moslims. Ze handelen volgens de islam, of wij dat leuk vinden of niet. Jullie haten de waarheid." Allen zouden roepen dat de terroristen geen moslims zijn. "Nee, jullie liegen, het zijn moslims onder ons."
    Meer lezen op:
    katholieknieuwsblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote Franse minister: vrouwen die kiezen voor hoofddoek zijn als negers die kiezen voor slavernij

    Bonusquote Franse minister: vrouwen die kiezen voor hoofddoek zijn als negers die kiezen voor slavernij

    Vrouwen uitgummen is prima, zomaar 'neger' zeggen MAG NIET

     
    Le Ophef! Franse minister voor Kinderen, Families en Vrouwenzaken Laurence Rossignol heeft gereageerd op de toenemende verkoop van islamitische vrouwenkleding als hijabs en boerkini’s door ketens als H & M, Marks en Spencer en door luxemerk Dolce & Gabbana. Vertaling uit het Frans via FD:
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel: Islam heeft doel bereikt – demonstratieverbod voor islamcritici

    Brussel: Islam heeft doel bereikt – demonstratieverbod voor islamcritici

    Screenshot_64

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De Franse moederorganisatie van de Identitaire Beweging, Génération Identitaire, had voor aanstaande zaterdag in het radicaalislamitische bolwerk, het Brusselse stadsdeel Molenbeek, een demonstratie tegen de islamitische terreur aangekondigd. Zoals de minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Rudi Vervoort, nu bekendmaakte, werd de manifestatie op initiatief van de Molenbeekse burgemeester Françoise Schepmans verboden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse rechter verbiedt kind naar kerk te gaan omdat zijn moeder moslim is

    Britse rechter verbiedt kind naar kerk te gaan omdat zijn moeder moslim is

    Gevestigde politieke orde in Europa kiest steeds duidelijker partij voor de islam en tegen het christendom – Christian Legal Centre: ‘Rechterlijke macht onderdrukt christelijke geloof en straft christenen’


    Het zoveelste bewijs dat deze religieuze ideologie en zijn volgelingen in Europa steeds opzichtiger worden beschermd en voorgetrokken, en met name christenen het daarbij moeten ontgelden.

    De islamisering van Europa bestaat niet, is onzin, zo houden bijna al ‘onze’ politici nog steeds vol. Wat dacht u dan hiervan: een ‘liberale’ Britse rechter heeft een gescheiden vader (ex-moslim) verboden om zijn 9 jarige zoon mee naar de kerk te nemen, omdat zijn moeder hiertegen had geprotesteerd. Het kind moet volgens haar, en dus ook volgens de rechter, verplicht worden opgevoed tot vrome moslim. Tal van christelijke organisaties reageerden ontzet, en wijzen erop dat als de situatie omgekeerd was geweest – het kind door de rechter verboden zou worden om naar de moskee te gaan– de gevestigde orde moord en brand, en vooral ‘islamofobie!’ en ‘discriminatie!’ had geschreeuwd.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    31-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom België de springplank voor Europese Jihadisten is

    Waarom België de springplank voor Europese Jihadisten is

    België – scenes van de jihad: beelden van de aanslagen op de luchthaven en een metrostation in Brussel.

    Een toenemend aantal Belgische moslims woont in de randgebieden van de steden – geïsoleerde getto's, die bepaald worden door armoede, werkloosheid en criminaliteit. In Molenbeek bedraagt het werkloosheidspercentage ongeveer 40%. Radicale imams, die op zoek zijn naar jongeren die niets te doen hebben, maken daar op agressieve wijze propaganda voor de jihad tegen het Westen."
    Als we contact opnemen met deze mensen of onze mensen [Belgische veiligheidsautoriteiten] naar hen toesturen voor gesprekken, dan praten we in principe met mensen die – om het onverbloemd te zeggen – kinderen zijn.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Jambon: De media zwegen toen honderden Belgische moslims feestvierden na de aanslagen in Brussel

    Premier Jambon: De media zwegen toen honderden Belgische moslims feestvierden na de aanslagen in Brussel

    belgium sweets-8.jpg
    ISIS gaf foto’s vrij van Jihadis die snoepgoed uitdelen om de terreuraanslagen in Brussel te vieren. De foto’s werden op de dag van de aanslagen genomen in Deir Ezzor, Syrië, waar militanten in de straten chocoladerepen en snoepjes uitdeelden aan kinderen en ouderlingen. Meer foto’s hier.

    In de dagen die volgden op de terreuraanslagen van 22 maart te Brussel braken in verscheidene plaatsen in België straatfeesten uit om het succes van de Jihadisten te vieren, aldus vertelde de vice-premier van België, Jan Jambon.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noem België een failed state en je bent een Hollandse racist met grote waffel

    Noem België een failed state en je bent een Hollandse racist met grote waffel


    Door  25-03-2016

    Niets is makkelijker dan het beledigen van een Belg. Oh, oh, oh, wat is hij snel op zijn teentjes getrapt. Ik zet failed state Belgium boven dit stuk en de rapen zijn gaar, vooral als ik het land vergelijk met een gendarmekomedie van Louis de Funès. Alleen vallen er in de epische klassiekers met de Franse grootmeester als maréchal des logis-chef Ludovic Cruchot nooit doden.

    Ik resumeer: de politie doet een routinecontrole bij een etage in Vorst en wordt finaal van de sokken geschoten. Drie zwaar bewapende moslimgangsters vluchten, een vierde krijgt een keurig gaatje tussen zijn ogen (dat dan weer wel). Vervolgens blijkt een van de voortvluchtigen geheel toevallig Salah Abdeslam te zijn, de meest gezochte islamitische moslimterrorist ter wereld. Abdeslam blijkt achteraf al sinds de aanslagen in Parijs bij zijn moeder in Molenbeek te wonen. De politie mocht daar tussen 6 uur ‘s avonds en 8 uur ‘s ochtends geen huisvredebreuk plegen en overdag was de politie ook niet welkom omdat het ouwe mensje last heeft van migraine.
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Trojaanse varken

    Het Trojaanse varken

    Pig of Troy01

    Dinsdag tijdens het de debat over de aanslagen in Brussel, zagen we een directe clash tussen Geert Wilders en alle andere fractievoorzitters over de ideologische rol van de islam bij het jihadistische terrorisme.

    “Maar ze steunen het” riep Wilders uit over de overgrote meerderheid van de moslims in Molenbeek en elders. Dat is precies de kern van de zaak. Van mensen uit het communistische verzet heb ik ooit geleerd hoe moeilijk de onderduik is. Verdwijnen in een safehouse, de logistiek van geld, bonnen, eten, valse persoonsbewijzen, het vergt een grote groep toegewijde mensen die hun leven op het spel zetten om een paar mensen te verbergen en te redden.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er werken minstens 50 ISIS-sympathisanten op Zaventem

    Er werken minstens 50 ISIS-sympathisanten op Zaventem

    België, maart 2016

     Vliegveld Zaventem
    De Belgische Luchthavenpolitie oordeelt in een open brief aan vakbonden en veiligheidsverantwoordelijken vernietigend over de veiligheid op luchthaven Zaventem. Er is sprake van een groot gebrek aan controles, waardoor iedereen zomaar binnen kan  komen en onder het personeel zitten ISIS-sympathisanten. De terroristen kregen hulp van verkenners die de veiligheid van de luchthaven hebben getest bij de voorbereiding van de aanslagen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    30-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is de islamitische meerderheid dichterbij dan u denkt?

    Is de islamitische meerderheid dichterbij dan u denkt?

    Toekomstvraagteken01 

    Om de toekomstige verhouding tussen moslims en niet-moslims te zien moet je kijken naar de groep jongeren, zeg tussen 18 en 35 jaar oud.

    Indien in deze groep een islamitische meerderheid gevormd is, is het zeker dat de toekomst aan de moslims is. In Duitsland zou, als de huidige instroom doorzet, deze meerderheid in het jaar 2020 bereikt kunnen worden. Dit onderzoek lijkt er op te wijzen dat dit al zo snel zo ver zou kunnen zijn.

    Tel daarbij op dat de meerderheid van aangespoelde vluchtelingen mannen zijn.

    Tel daarbij op dat soldaten en politiemannen uit de leeftijdsgroep 18 – 25 jarigen worden gerekruteerd.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchtelingen’ blijken Albanezen. Meer maffia, meer terrorisme.

    Vluchtelingen’ blijken Albanezen. Meer maffia, meer terrorisme.

    Door Joost Niemöller

    image7
    Vandaag werd bekend dat de grootste groep ‘vluchtelingen’, zoals de illegale immigranten in de Nederlandse media worden genoemd, niet bestaat uit de zo aanbeden zielige Syrische vrouwen en kinderen die op de vlucht zouden zijn voor oorlog, maar uit Albanezen.
    Het aantal asielaanvragen van Albanezen is sinds de zomer explosief gestegen. Tot en met 2014 vroegen jaarlijks enkele tientallen Albanezen asiel aan. Vorig jaar waren dat er 1010, en de eerste twee maanden van dit jaar al 480. Volgens het ministerie is het aantal in maart opnieuw toegenomen. Hoeveel Albanezen precies in maart asiel hebben aangevraagd kan het ministerie nog niet zeggen. Op 14 maart zaten 1074 Albanezen in de asielopvang.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisme is onvergelijkbaar met andere terreur

    Jihadisme is onvergelijkbaar met andere terreur


    Afshin Ellian

    Al veertien jaar worden pogingen gedaan om het islamitische terrorisme te duiden als een mineur fenomeen. Na de aanslagen van 9/11 ging het over het aantal doden dat in Amerika viel: dat waren er niet veel. In het verkeer vallen meer doden.

    Daarnaast werd de schuld van de aanslagen bij de Amerikanen zelf gelegd. Het Amerikaanse buitenlandbeleid had de aanslagen van Al-Qa’ida veroorzaakt. Daarna kwam de tweede Golfoorlog, die leidde tot de verwijdering van Saddam Husseins regime. En toen was het feest van de ontkenners van het islamitische terrorisme compleet.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    29-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: De multiculti-hel

    Zweden: De multiculti-hel

    Screenshot_131

    In Zweden klaaglijk mislukt: multiculti.

    (Door: Werner Reichel – Vertaling: E.J. Bron)

    Een Derde Wereldland met vorst en sneeuw.

    Åsa Romson huilt. De Zweedse viceminister-president krijgt tranen in haar ogen als ze in november verleden jaar samen met de socialistische minister-president Stefan Löfven de verscherping van het asielrecht verkondigt. Nog in de zomer had de politica van de Groenen de migratiegolf via de Middellandse Zee en het gedrag van Europa met Auschwitz vergeleken. Enkele weken later staat ze voor de puinhopen van haar politiek. Het waanzinnige neo-socialistische maatschappijexperiment van de Zweden met meer dan tien miljoen menselijke proefkonijntjes is mislukt.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ooggetuigeverslag vanuit Brussel

    Een ooggetuigeverslag vanuit Brussel

    Een ooggetuigeverslag dat men niet zal tegenkomen bij de NOS:

    “Brussel, 27 maart 2016. Een aantal dagen na de verschrikkelijke aanslagen in Brussel, besluit ik om met mijn zoontje van 8 jaar naar de rouwplaats aan het Beursplein te gaan. Dit om onze steun te betuigen en om mijn zoontje meer uitleg te geven over het hoe en wat van de laatste dagen… Want zeg nu zelf, hoe leg je al deze terreur uit aan een kind van zo jonge leeftijd die al met moeilijke vragen durft af te komen? Vragen gelijk “papa, waarom doen die mensen dat?” En toegegeven, als vader zie ik de toekomst somber in.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    28-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieptriest: Nederlandse rabbijn belaagd door stenengooiers in Brussel

    Dieptriest: Nederlandse rabbijn belaagd door stenengooiers in Brussel

    Afbeeldingsresultaat voor markt brussel

    De jonge rabbijn liep over straat in Brussel toen hij werd bekogeld met stenen. 

    De aanslagen in Brussel hebben geleid tot meerdere arrestaties, maar dat betekent niet dat de Belgische hoofdstad nu veilig is. Niet voor Joden, in ieder geval. Een jonge rabbijn uit Amsterdam werd dit weekend aangevallen in Brussel, alleen omdat hij herkenbaar is als Jood. Terwijl hij over straat wandelde, werd hij plotseling bekogeld met stenen. Op Facebook doet hij zijn verhaal:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op “zonnig” Sardinië . . .

    Welkom op “zonnig” Sardinië . . .

    (Vertaling: Z.B.)

    De Europese Unie heeft de Balkan-route voor afgesloten verklaard, heeft feestelijk een document tussen Turkije en de Europese top ondertekend en doet alsof het grootste probleem met de “migranten” opgelost is. In werkelijkheid stromen er nog steeds duizenden “vluchtelingen” Europa binnen. Niet alleen uit Azië, maar ook uit Afrika. En de situatie wordt beslist niet rustiger, wat de gebeurtenissen van deze week op het Italiaanse eiland Sardinië bewijzen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    27-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcheer, landsknecht, marcheer… niet!

    Marcheer, landsknecht, marcheer… niet!

    mars tegen de angst

    HLN  –  Nieuwsblad  –  De Tijd


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen paasoptocht van school vanwege ‘vragen van ouders met andere geloofsovertuigingen’

    Geen paasoptocht van school vanwege ‘vragen van ouders met andere geloofsovertuigingen’

    Nederland, maart 2016

    Rapenland Eindhoven
    Rooms-katholieke en christelijke basisschool ‘Rapenland’ in Eindhoven heeft een paasoptocht met versierde kruisen afgelast. In een brief aan de ouders stelt directeur Frans Verberne dat de tocht niet doorgaat, omdat een paastocht op witte donderdag ‘vanuit de christelijke traditie niet acceptabel zou zijn’. Bovendien: ‘Vanuit andere geloofsovertuigingen zijn er door enkele ouders vragen gesteld over het teken 'kruis'.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!