Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wiki_schilderkunst
    blog.seniorennet.be/wiki_sc
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist Le Figaro: ‘Pre-burgeroorlogklimaat in Frankrijk’

    Journalist Le Figaro: ‘Pre-burgeroorlogklimaat in Frankrijk’

    'Het verzet tegen de Westerse samenleving wordt gedragen door geradicaliseerd links en de politieke islam'

     
        19-5-2016

    “Een pre-burgeroorlogsklimaat installeert zich in Frankrijk. De politici en de media doen – nog maar eens – of ze niets zien en niets horen. Het zijn niet langer de CRS (Het Franse politiekorps Compagnies Républicaines de Sécurité, nvdr.) die de lakens uitdelen, het zijn de herrieschoppers die een politieman willen doden. Bij elke betoging moet de politie 400 tot 1.000 ‘ontsluitingsgranaten’ gebruiken om de omsingelingen van wie ze zelf het slachtoffer zijn te doorbreken.

    Wat stilaan maar zeker zichtbaar wordt, is wat ik mijn boek ‘La guerre civile qui vient’ voorspelde: het gewelddadige protest tegen het westerse, kapitalistische en liberale samenlevingsmodel. Het verzet wordt gedragen door geradicaliseerd links en de politieke islam, die de moslim voorstelt als de nieuwe verdoemde van deze aarde.
    Meer lezen op:
    nieuwstpo.nl

                                   


    18-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang willen jullie nog slapen?

    Hoe lang willen jullie nog slapen?

    Screenshot_68
    (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

    Zo ver is het intussen al gekomen. Waarom zijn jullie toch zo verdómd ongeïnteresseerd wanneer het er om gaat het land veilig te stellen voor jullie kinderen? Waarom interesseren jullie je er liever voor hoe jullie voetbalclub heeft gespeeld, hoe Bibi zich opmaakt of wie in Duitsland de nieuwe superster wordt dan dat jullie je beginnen af te vragen welke politiek er in dit land tegen jullie wordt bedreven?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helaas voor antisemieten: de Joodse staat zal niet wijken

    Helaas voor antisemieten: de Joodse staat zal niet wijken


    Afshin Ellian  18-5-2016

    De staat Israël is 68 jaar geworden. Al 68 jaar eisen de meeste islamitische landen de vernietiging van Israël. Israëliërs maakten in de afgelopen 68 jaar oorlog, geweld en terreur mee.

    In de jaren negentig van de vorige eeuw werden grote stappen gezet richting vrede met de Palestijnen. Helaas koos een deel van het Palestijnse volk, onder leiding van de islamitische terreurbeweging Hamas, voor het gewapende conflict. De massale terreuraanslagen ten tijde van premier Yitzhak Rabin (1922-1995) brachten een voorlopig einde aan het wederzijdse vertrouwen.
    Meer lezen op:
    elservier.nl


    17-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

    Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

    Screenshot_47
    (Door: Carel Brendel)

    In Nederland wordt het PvdA-Kamerlid Keklik Yücel bedreigd door Erdogan’s Klik-Turken omdat ze het opnam voor de door de Turkse autoriteiten vervolgde columniste Ebru Umar. Yücel krijgt allerlei verwensingen over zich heen, ook omdat ze kritiek leverde op de door het Turkse consulaat ingestelde kliklijn.

    In Groot-Brittannië haalt de Labour Party na een reeks schandalen eindelijk de bezem door antisemitische stofnesten in de partij. Minstens 18 Labour-leden, onder wie de Londense oud-burgemeester Ken Livingstone, hebben een schorsing aan de broek.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leger België wijst radicale moslims niet de deur

    Leger België wijst radicale moslims niet de deur


    Belgische soldaten patrouilleren voor het federaal parlement in Brussel na de aanslagen - Foto: AFP

    Zo’n 60 radicale moslims die in het Belgische leger dienen worden ‘in de gaten gehouden’ door de militaire inlichtingendienst. Ze worden niet meer gewapend ingezet, maar mogen vooralsnog wel gewoon aanblijven.

    ‘Het leger is een weerspiegeling van de maatschappij, en een kenmerk van onze westerse maatschappij is dat wij vrijheid van gedachten hebben. Op basis van gedachten kunnen wij niemand aan de deur zetten (de deur wijzen, red.)’, zegt de Belgische minister van Defensie Steven Vandeput.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    16-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo bedreigend is het leven voor een autochtoon in de Haagse Schilderswijk

    Zo bedreigend is het leven voor een autochtoon in de Haagse Schilderswijk

    Door Joost Niemöller

    Van een vertrouwde bron uit Den Haag kreeg ik het volgende bericht binnen. De naam ‘Robert’ is fake. De rest is naar waarheid:

    Robert woont aan de overkant vd Schilderwijk, Den Haag. Is een keurige nette  58-jarige man die altijd in een jasje gekleed is.

    Een ouderwetse heer die de deur voor je open houdt, je stoel aanschuift en de wijn uitkiest.

    Nu is er al weken een groepje allochtone kinderen dat belletje trekt en door de gangen rent, op de deur bonst etc.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Kamervoorzitter Arib blijkt een regelrechte tiran

    Nieuwe Kamervoorzitter Arib blijkt een regelrechte tiran

    khadija arib

    Foto: PvdA / Flickr

    Nu de stuntelende en blunderende oud-Kamervoorzitter Anouschka van Miltenburg haar biezen heeft gepakt, lijkt de rust onder haar opvolgster Khadija Arib wedergekeerd. Maar dat is schone schijn.

    Het is een hele eer om de voorzitter te mogen zijn van ons hoogste democratische orgaan: de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Maar ben je als aanvoerder van 150 democratisch gekozen Kamerleden daarmee dan zelf ook de officieuze opperdemocraat?
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Duitse Veiligheidsdienst slaat alarm voor aanstaande grote ISIS aanslagen

    President Duitse Veiligheidsdienst slaat alarm voor aanstaande grote ISIS aanslagen

    Opnieuw keiharde leugens media: ‘Verwarde’ man die in Beieren man op station doodstak was wel degelijk een moslim - Nieuwe Duitse Wapenbond roept burgers op zich te bewapenen – Nederlandse overheid laat burgers weerloos tegen komende terreuroorlog


    Alle Europese veiligheidsdiensten waarschuwen dat er al grote aantallen als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa zijn.

    De president van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaβen, slaat alarm en waarschuwt dat er aanwijzingen zijn dat ISIS, dat inmiddels vele tienduizenden als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa heeft, binnenkort grote aanslagen zal plegen. ‘Brussel en Parijs waren slechts het begin. Wij moeten meervoudige aanslag-scenario’s incalculeren, door meerdere cellen tegen verschillende doelen en mogelijk over meerdere dagen.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    15-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthuld: Londen’s East End waar de (originele) Cockneys vluchten voor de migratie invasie

    Onthuld: Londen’s East End waar de (originele) Cockneys vluchten voor de migratie invasie

    Een schokkende documentaire laat zien hoe blanke Londenaren in grote aantallen de buurt Cockney East End verlaten nadat duizenden invasanten er binnentrokken.

    Meer dan de helft van de blanke bevolking heeft Newham verlaten de afgelopen 15 jaar, terwijl een overweldigende hoeveelheid van 70.000 kolonisten zich er vestigde in dezelfde periode.Een verbijsterende 73% van de lokale bevolking bestaat nu uit etnische minderheden en Britse zwarten volgens de BBC documentaire “De laatste blanken van East End”.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

    Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

    Door Carel Brendel, 14 mei 2016

    Image517

    In Nederland wordt het PvdA-Kamerlid Keklik Yücel bedreigd door Erdogan’s Klik-Turken omdat ze het opnam voor de door de Turkse autoriteiten vervolgde columniste Ebru Umar. Yücel krijgt allerlei verwensingen over zich heen, ook omdat ze kritiek leverde op de door het Turkse consulaat ingestelde kliklijn.

    In Groot-Brittannië haalt de Labour Party na een reeks schandalen eindelijk de bezem door antisemitische stofnesten in de partij. Minstens 18 Labour-leden, onder wie de Londense oud-burgemeester Ken Livingstone, hebben een schorsing aan de broek. Het is een moeizame taak voor de partijleiding want steeds weer duiken figuren op die ISIS als een zionistisch complot zien of “De Joden” beschuldigen van genocide op de Engelsen.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa maakt nu deel uit van de “dar ul-islam”, het huis van de islam

    Europa maakt nu deel uit van de “dar ul-islam”, het huis van de islam

    https://i2.wp.com/www.paulusma.nl/wp-content/uploads/2016/03/Nederland-Zaanse-Schans-3-molens-720x480.jpg
    De kloof tussen autochtonen en allochtonen groeit.Veel groepen immigranten die naar Europa zijn gekomen in de negentiende en twintigste eeuw, hebben zich daaraan aangepast,maar moslims niet.In heel Europa is een nieuwe werkelijkheid aan het ontstaan: hele islamitische buurten waar nauwelijks inheemse bevolking woont of zelfs ooit wordt gezien.En als ze er zijn, zouden ze er spijt van krijgen. Dit geldt ook voor de politie….
    De moslims hebben hun eigen wereld hier. Het is de wereld van de hoofddoek, waar vrouwen lopen rond in figuurloze tenten, met baby kinderwagens en een groep kinderen. Hun mannen, of slavenhouders zo u wilt, lopen drie stappen voor hen. Er zijn moskeeën op vele straathoeken. De winkels hebben tekens die u en ik niet kunnen lezen. U zult moeite moeten doen om economische activiteit te vinden. Dit zijn moslim getto’s, gecontroleerd door religieuze fanatici.
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse regering berekent kosten migratie: 94 miljard euro

    Duitse regering berekent kosten migratie: 94 miljard euro


    Emile Kossen

    Het Duitse ministerie van Financiën is momenteel aan het onderhandelen met de zestien deelstaten over het benodigde budget voor de komende jaren en komt in een berekening die in handen is van tijdschrift Der Spiegel uit op 93,6 miljard euro. Dat moet genoeg zijn om tot 2020 grote aantallen asielzoekers op te vangen, ze te integreren en om de oorzaken van de migratiestromen aan te pakken.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    14-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.-mail voor burgemeester Cees van der Knaap van Ede

    E-mail voor burgemeester Cees van der Knaap van Ede

    Screenshot_1
    (Door: T. van E.)

    Beste mevrouw Hagenbeek,

    Ik schrijf u deze email, omdat ik begrepen heb dat als ik rechtstreeks contact met burgemeester C. (Cees) van der Knaap wil opnemen ik hem op Twitter moet gaan volgen. Dat laatste was ik niet van plan. Enerzijds omdat ik niet door allerlei systeemhoeren valselijk voor stalker wil worden aangemerkt, en anderzijds omdat ik dergelijk laag spul als Van der Knaap nog niet eens onder de zool van mijn schoenen wil hebben. Laat staan dat ik mijzelf als ‘volger’ van hem zal aanmerken.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zijn geen echte mannen meer in het Westen. Daarom wint de islam.

    Er zijn geen echte mannen meer in het Westen. Daarom wint de islam.

    Door Joost Niemöller

    Hier ziet u een foto van een reconstructie van een Neanderthaler. Schrijver en ex NRC Journalist Hans Moll (Twitter) heeft een Neanderthaler hobby. Die heb ik ook. Ik lees er boeken over. Hij ook. Volgens Hans Moll is het iets voor mannen om een Neanderthaler hobby te hebben. Dat zou best wel eens kunnen. Het is sowieso iets voor mannen om een hobby te hebben.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam-aanhangers gaan in Stockholm een Brusseltje doen

    Islam-aanhangers gaan in Stockholm een Brusseltje doen


    God in de islam

    “Allah is ons doel, de Koran is onze grondwet, de Profeet onze leider, strijd onze weg, en dood voor Allah onze hoogste aspiratie.”

    Zes mensen zijn gearresteerd op verdenking van het smokkelen van wapens aan moslimterroristen in Zweden, melden de Bosnische autoriteiten. Twee andere verdachten worden nog gezocht door de politie in Bosnië. De inzet is onderdeel van een internationale politie-operatie die bekend staat als “Wolf RS”.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bussen in Londen gaan reclame maken voor Allah

    Bussen in Londen gaan reclame maken voor Allah

    Engeland, mei 2016

     Islamic Relief
    Honderden bussen in Engeland dragen vanaf 23 mei advertenties met de tekst 'Subhan Allah'. Dit betekent 'Allah zij geprezen'. De advertenties zijn onderdeel van een campagne van Engelands grootste islamitische charitatieve instelling en zijn bedoeld om geld op te halen voor slachtoffers van de burgeroorlog in Syrië. De liefdadigheidsinstelling die de campagne bedacht en financiert, Islamic Relief Worldwide (IRW), hoopt dat de advertenties de islam in een goed daglicht stellen en veel geld op brengen voor de Syrische vluchtelingen. De advertenties verschijnen op bussen in Londen, Birmingham, Manchester, Leicester en Bradford, omdat deze steden de grootste moslimpopulatie hebben. Het bedrijf dat het openbaar vervoer in Londen regelt, kan de advertenties nog stopzetten als er veel mensen aanstoot aan nemen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net

    13-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijke Kuzu vergelijkt op 4 mei Nederturken met nazi-slachtoffersDelen

    Walgelijke Kuzu vergelijkt op 4 mei Nederturken met nazi-slachtoffersDelen

    kuzu_nieuwsuur_27-4-2016

    Foto: Screenshot Nieuwsuur / NOS-NTR

    Want je bent pas echt een compleet fatsoenloze opportunist als je de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor je mekkerverhaaltje aangaande de zogenaamde tenenkrommende behandeling van Nederlandse Turken.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beruchte 'jihadsjeik' Chouaa in het geniep aanwezig tijdens Berberse conferentie:

    Beruchte 'jihadsjeik' Chouaa in het geniep aanwezig tijdens Berberse conferentie:


    Weet je wie d'r donderdagavond in Den Haag z'n ziel stond te reinigen op een berberconferentie in de Shariadriehoek? De Belgische haatsheik Abdelkader Chouaa! Op een berberstalige conferentie in het bekende haatpaleis As Soennah (achtergrond), waarvan de namen van de sprekers zo lang mogelijk geheim werden gehouden, stond Appie Cholera dus op de verbale planken van het heilige strijdtoneel.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar jaarlijkse gewoonte is ‘t weer tijd voor ‘Nakba Dag’ nonsens uit de toverdoos van Pallywood

    Naar jaarlijkse gewoonte is ‘t weer tijd voor ‘Nakba Dag’ nonsens uit de toverdoos van Pallywood

    nakba1948
    “Nakba??? Israël gaat niet rouwen omdat jullie poging
    om ons
    uit te roeien in 1948 compleet de mist inging!”

    Terwijl we ons andermaal schrap zetten voor de jaarlijks weerkerende Nakba Dag “viering” – dat wil zeggen massaal rellen en boosaardige anti-Israël demonstraties zogenaamd ter herdenking van de Palestijns-Arabische uittocht uit het land van Israël – is het belangrijk om te begrijpen wat deze dag écht vertegenwoordigt.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    12-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemdeling in eigen stad ; wat er van Rotterdam nog over is.

    Vreemdeling in eigen stad ; wat er van Rotterdam nog over is.

    istanbu        

    Nee, geen ooggetuigenverslag van een oude Rotterdammer, die nog eens wat oorlogsherinneringen ophaalt, nadat de Moffen Rotterdam had plat gegooid. Nee, een ooggetuigenverslag van een GeenNieuws lezer, maar wel een echte Rotterdammer die ons een brief stuurde, waar u toch eens over na moet denken.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!