Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wiki_schilderkunst
    blog.seniorennet.be/wiki_sc
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    10-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderd vrouwen uit Antwerpen zwoeren trouw aan ISIS”

    Honderd vrouwen uit Antwerpen zwoeren trouw aan ISIS”

    Foto: Joris Herregods

    Antwerpen -            

    “In Antwerpen wonen honderden moslima’s die Islamitische Staat (ISIS) steunen, en trouw hebben gezworen aan de leider Abu Bakr Al-Baghdadi”. Dat zegt een jonge Antwerpse moslima, die vroeger lid was van Sharia4Belgium en zwaar geradicaliseerd raakte. Ze stond op het punt om zelf naar Syrië te trekken, tot de aanslagen van Parijs haar ruw wakker schudden. Met een boek wil ze andere vrouwen waarschuwen voor het kwaad dat haar drie jaar lang meesleurde.
    Meer lezen op:
    nieuwsblad.be


    09-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand azc Düsseldorf aangestoken door boze bewoners: niet op tijd gewekt voor ramadan

    Brand azc Düsseldorf aangestoken door boze bewoners: niet op tijd gewekt voor ramadan

    Iraanse bewakers leven al maanden op voet van oorlog met Arabische bewoners

      

    Een zeer grote brand dinsdag in een congreshal die dienst doet als onderkomen voor asielzoekers in het Duitse Düsseldorf is mogelijk opzettelijk aangestoken door boze bewoners. De Arabische brandstichters zouden woedend zijn geweest omdat ze door Iraanse beveiligers bewust niet op tijd waren gewekt voor de ramadan. De Arabische bewoners zouden al tijden op voet van oorlog leven met de Afghaanse bewoners en de Iraanse beveiligers, zo meldt Express.
    Mee lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meeste asielzoekers in Duitsland geen paspoort; waarschijnlijk groot aantal criminelen

    Meeste asielzoekers in Duitsland geen paspoort; waarschijnlijk groot aantal criminelen

    Duitsland, 2015 / 2016

      Merkel en asielzoekers
    Ongeveer 80% van de asielzoekers die tussen januari en april dit jaar Duitsland binnenkwamen, heeft geen geldige papieren: het gaat om 114,255 asielzoekers en 91.000 heeft geen identiteitsbewijs. Veel van deze asielzoekers willen hun familie over laten komen, dat zou om nog eens honderdduizenden gaan.
    Van januari tot maart vond de Duitse grenspolitie 1306 valse papieren, waarbij het in 145 gevallen zou gaan om Syrische asielzoekers.  In 2015 vond de politie 4973 valse identiteitsbewijzen bij asielzoekers.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    08-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henk Kamp (VVD) gaat multinationaal om windmiljarden aan nationale controle te onttrekken

    Henk Kamp (VVD) gaat multinationaal om windmiljarden aan nationale controle te onttrekken

    1984 revisited in 2016. Wij leven nu George Orwell

    Ik zie hier een defensie-mechanisme in tegen een Parlementaire Enquete wanneer de Nijpelitaanse maffia (VVD) ter verantwoording wordt geroepen over de maatschappelijke diefstal van +100 miljard euro genaamd windflop. De Nationale Propaganda Organisatie (NPO), ziet het anders. Zij papegaaien Henk Kamp (VVD), dat je kosten bespaart door samen met andere landen de klimaattoren van Babel te bouwen.  “Nederland
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radia belaagd omdat ze géén hoofddoek draagt

    Radia belaagd omdat ze géén hoofddoek draagt

    De liberale Radia wordt vaak uitgescholden voor ongelovige.

    De liberale Radia wordt vaak uitgescholden voor ongelovige. © Frans Kanters

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadan is Allah’s geweld tegen het menselijk lichaam

    Ramadan is Allah’s geweld tegen het menselijk lichaam


    Afshin Ellian 8-6-2016

    Er is geen enkele reden om blij te zijn met de ramadan, die deze week is begonnen. Deze traditie verheerlijkt een behoorlijk gewelddadig boek. Bovendien is het erg ongezond.

    Het Jeugdjournaal, het NOS Journaal en alle andere staatsmedia brachten met veel eerbied, nederigheid en enthousiasme de blijde boodschap: het is ramadan, o, het is weer ramadan!
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    07-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Code R, ramadan

    Code R, ramadan

    Screenshot_132
    (Door: Wim van Schaik)

    De R in de maand betekent tegenwoordig dat de ramadan weer is begonnen. Eigenlijk wil ik dat helemaal niet weten en ik wens er ook geen rekening mee te houden. Ik snap die aandacht voor ramadan niet. En anders dan de Telegraaf beweert, bewonder ik de deelnemers aan de ramadan helemaal niet. Men doet alsof het topsport is of zo. Maar vasten stelt toch eigenlijk niks voor als er na zonsondergang schranspartijen zijn? Die ramadan is ook helemaal niet gezond. Om de schadelijke gevolgen enigszins te beperken, komen werkgevers met flexibele werktijden, ziekenhuizen met voorlichting in meertalige brochures en moet iedereen rekening houden met korte lontjes die tijdens ramadan nog korter zijn. Maar ik zal het wel allemaal verkeerd zien.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leon de Winter: Wat vindt Sylvana van Turkse slaven?

    Leon de Winter: Wat vindt Sylvana van Turkse slaven?

    leon DDS Nieuw

    Foto:

    In november 2014 kon de huidige president van Turkije, Recep Erdogan, de wereld verblijden met de mededeling dat niet Columbus maar moslims Amerika hadden ontdekt. Dat is kolder, maar mensen als Erdogan laten zich niet per se door feiten leiden: het gaat hysterici zoals de Turkse leider om het delirium van het eigen gelijk. Er is op de Amerikaanse continenten nooit iets ontdekt wat op een islamitische aanwezigheid zou duiden voordat Columbus er landde, maar Erdogan zwelgt in de almacht van zijn fantasieën, en wie houdt hem tegen?
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    06-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De liberale islam bestaat niet!

    De liberale islam bestaat niet!

    image

    Op 4 juni j.l. vond in Utrecht de jaarlijkse Vrijdenkersmiddag plaats. Samen met Dennis Honing, Jan Jaap de Ruiter, Tineke Bennema en Gert Jan Geling mocht ik onder leiding van Joep Schrijvers mijn licht laten schijnen over de stelling “De liberale islam bestaat niet”. Hieronder kunt u lezen wat ik daarover heb gezegd in de mij toebedeelde spreektijd.
    Meer lezen op:
    opniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Angst en paniek” onder christelijke vluchtelingen door agressie moslims

    “Angst en paniek” onder christelijke vluchtelingen door agressie moslims

    Screen Shot 2016-06-05 at 15.59.07

    Foto:

    De massa-immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten zorgt voor steeds meer problemen in Europa. 

    Duitsers zijn, terecht natuurlijk, bijzonder gevoelig wat racisme betreft vanwege de Tweede Wereldoorlog. Je kunt je er iets bij voorstellen als je als natie zoiets op je geweten hebt als de holocaust. Het is logisch dat je dan voorzicht wordt.

    Helaas gaan onze oosterburen tegenwoordig wel erg ver in hun tolerantie. Zo verwelkomen ze tegenwoordig mensen met open armen die daar allerminst recht op hebben.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    05-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag herdenking 49ste Jeruzalem Dag: ‘Jeruzalem zal voor eeuwig en altijd verenigd blijven’

    Vandaag herdenking 49ste Jeruzalem Dag: ‘Jeruzalem zal voor eeuwig en altijd verenigd blijven’

    yom-yerushalayim

    Vandaag, zondag 5 juni 2016 wordt voor de 49ste maal de Dag van Jeruzalem gevierd, in het Hebreeuws Yom Yerushalayim genoemd. Nadat de stad in 1948 werd veroverd door het Jordaanse leger en 19 jaar lang door de Arabieren bezet werd gehouden, geplunderd en vernield, slaagde het IDF erin om tijdens de Zesdaagse Oorlog de stad weer te heroveren op de Arabieren. Tegelijk werd de halve Arabische bevolking van de stad onder de controle van Israël gebracht.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse jongeren bang voor Arabische jongeren

    Duitse jongeren bang voor Arabische jongeren

    Duitsland, juni 2016

     Moslimjongeren
    Onlangs hield geweldsonderzoeker Jörg Baberowski bij het Keulse Filosofie Festival, een speech naar aanleiding van de gebeurtenissen op het Keulse station op oudjaarsnacht, waarin hij stelde dat jonge Duitsers simpelweg vergeten zijn hoe ze moeten vechten en zichzelf verdedigen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    04-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam in Nederland beschermen? Een ex-moslima reageert.

    De islam in Nederland beschermen? Een ex-moslima reageert.

    autouitDuitsland
    De kamer nam een motie aan om de islam te beschermen tegen ‘discriminatie.’ Wat dit alles in de praktijk gaat betekenen is nog  niet duidelijk, want er wordt in de motie niet gevraagd om concrete stappen naar nieuwe rechtsvorming. Maar het is wel een duidelijk signaal van de meerderheid van de Kamer. Dat signaal is: De islam is in ons land bedreigd. En de bedreiging die van de islam uitgaat ten aanzien van de Nederlandse samenleving, wordt dus niet als een probleem gezien. Wat ook niet als een probleem wordt gezien is de bedreiging die er van dezelfde islam uitgaat naar ex-moslims en moslima’s, die in stilte en angst moeten leven, ook in dit land.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regeert de leugen? Deze hoogleraar zegt dat je niet moet geloven wat er in de krant staat

    Regeert de leugen? Deze hoogleraar zegt dat je niet moet geloven wat er in de krant staat

    Moet je geloven wat er in de krant staat? Emeritus hoogleraar Cees Hamelink roept al jaren van niet. Hij schreef meerdere boeken waarin hij probeert het grote publiek de ogen te openen voor manipulaties van spindoctors, voorlichters, politici en bedrijven, die in zijn ogen veel te gemakkelijk door journalisten worden overgenomen.

    “Goede journalistiek heeft een ontzettend goed publiek nodig,” zegt hij in een online college. “Een publiek dat een beetje argwanend en achterdochtig is. En dat met enige regelmaat zegt: klopt het verhaal wel? Zou het ook anders kunnen zijn?”
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    03-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minipogrom tegen "ongelovige hoer" op basisschool

    Minipogrom tegen "ongelovige hoer" op basisschool

    topicklapjesvoorhoofddoek.png
    Meneer (Nederlander) wordt verliefd op mevrouw (Tunesisch). Mevrouw verhuist naar Nederland, leert Nederlands, maakt Nederlandse kindertjes. Ze komt echter uit een moslimland en een aantal moslimmoekes op school vindt het niet kunnen dat ze zonder hoofddoek en met kortrok zomaar de kinderen van school waagt te halen, want dan ben je volgens de regels van de kamelenhandelaar een hoer. Op geheel islamitische wijze werd dit middels klapjes te kennen gegeven: een Somalische kalifaatpinguïn viel haar aan op het schoolplein.
    Mer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland heeft een groot probleem: DENK angstaanjagend populair onder jonge moslims

    Nederland heeft een groot probleem: DENK angstaanjagend populair onder jonge moslims

    Screen Shot 2016-05-19 at 09.13.00

    Foto: vlnr Sylvana Simons, Tunahan Kuzu, Farid Azarkan en Selçuk Öztürk. Bron: DENK.

    Jonge moslims zijn laaiend enthousiast over de Nederlandhaters van DENK: de partij is inmiddels groter op Facebook dan de PvdA.

    Slecht nieuws voor Nederland, goed nieuws voor Erdogan. DENK, de partij van de Nederturkse ex-PvdA’ers Kuzu en Öztürk, is razend populair onder jonge Nederlandse moslims. Op Facebook heeft de pagina van DENK inmiddels meer likes dan de CDA- en de PvdA-pagina’s bij elkaar. Een zorgwekkend signaal, omdat die likes vooral van jongeren afkomstig zijn.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezuinigingen op Nederlandse bejaarden en zieken, maar duizenden euro’s welkomspremie voor migranten

    Bezuinigingen op Nederlandse bejaarden en zieken, maar duizenden euro’s welkomspremie voor migranten

    Oud hoofdredacteur FAZ: ‘Etnische Nederlanders worden opzettelijk gediscrimineerd’ – Sociaal paradijs Zweden: Slechts 0,3% migranten werkt, rest geniet van uitkeringen – Steeds meer Duitse burgerwachten beschermen mensen tegen criminele asielzoekers


    Inmiddels deels achterhaald, aangezien de meeste migranten inmiddels met NAVO marineschepen veerboten naar Europa worden gehaald.

    Bij onze Oosterburen is doorgedrongen dat het Nederlandse asielbeleid in sommige opzichten nog krankzinniger is dan bij hen. Vol ongeloof en verbijstering reageert men op de inmiddels beruchte 10.602 euro welkomspremie voor iedere migrant in Oisterwijk. In omliggende Brabantse plaatsen is het iets minder, en in Tilburg is het ‘slechts’ 3182 euro. Tegelijkertijd worden bejaarden, chronisch zieken en mensen die afhankelijk zijn van een uitkering geconfronteerd met de ene (on)aangekondigde bezuiniging en korting na de andere. ‘Etnische Nederlanders worden opzettelijk gediscrimineerd,’ constateert de bekende Duitse auteur, onderzoeksjournalist en oud hoofdredacteur van de FAZ, Udo Ulfkotte.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.com


    02-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de schokkende documentaire die realiteit van islam in Denemarken laat zien

    Over de schokkende documentaire die realiteit van islam in Denemarken laat zien

    Verrassend: imams die kwetsende dingen zeggen over vrouwen en kinderen

    Omdat we er een miljoen miljard linktips over kregen en omdat het inderdaad, zoals veel linktippers zeggen, nogal onderbelicht blijft in de Nederlandse media (maar wat niet…) willen we toch nog even, postuum, een artikeltje wijden aan de nu al legendarische Deense vierdelige documentaire Moskeerne bag sløret. Samenvatting: het Deense TV 2 liet een aantal ingehuurde moslims met verborgen camera beelden maken van de werkelijkheid binnen de moskeeën in Denemarken.

    Grote verrassing, het blijkt dat extremistische imams hele nare gemene dingen zeggen over vrouwen danwel kinderen en dat gematigde, als verbindend en vreedzaam bekend staande imams ook hele nare gemene dingen zeggen over vrouwen danwel kinderen. Verrassend, niet?
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankondiging eerstvolgende PEGIDA-demonstratie

    Aankondiging eerstvolgende PEGIDA-demonstratie

    Screenshot_22

    PEGIDA-Nederland op Facebook


    31-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders.

    Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders.

    P1020466
    Door Joost Niemöller

    Marcouch, Kamerlid van de PvdA heeft samen met Sjoerdsma (D66) een motie ingediend waarin gevraagd wordt voor een speciale wettelijke bescherming van de islam. Althans, van ‘godsdienst’, en dit omdat er sprake zou zijn van ‘moslimdiscriminatie.’ Het woord ‘godsdienst’ valt dus, maar er hoeven geen zielige Jehovah getuigen of zielige gereformeerden beschermd te worden, want dat is niet de achtergrond van de motie.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!