Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dukje
    blog.seniorennet.be/dukje
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    01-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de oplettende lezer : inderdaad hier werd nog met geen woord gerept over de ‘kwestie’ in Turkije.

    Voor de oplettende lezer : inderdaad hier werd nog met geen woord gerept over de ‘kwestie’ in Turkije.

    Wanneer er een aanslag in welk Europees land dan ook is gepleegd door de islamitische moordenaars, verkrachters en zwakzinnige onmensen van ‘isis’ dan is dat hier bij Fenixx te vinden. Juist wie van de redactieleden of schrijvers er dan ook aanwezig is een berichtje komt er altijd redelijk snel aan om ons medeleven te betuigen, onze verontwaardiging te uiten en om onze lezers te informeren, ook een doel van een webblog zoals dat van ons. Wanneer dezelfde kloothommels aanslagen plegen in die grote zandbak op steden vol Koerden, Yezidy, christenen of welke andersdenkende dan ook dan maken wij hier met enige regelmaat melding van om U als lezer op de hoogte te houden van de verschrikkingen die her en der gebeuren.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans bankensysteem op omvallen: EU pompt ¤ 150 miljard ‘om paniek te voorkomen’

    Italiaans bankensysteem op omvallen: EU pompt € 150 miljard ‘om paniek te voorkomen’

    Brussel doodsbang voor Italeave referendum - Regering Rutte stelt met steun van D66 en GroenLinks de facto honderden miljarden in Nederlandse pensioenfondsen ter beschikking aan Brussel = aan de failliete banken


    Dit treffende plaatje maar weer eens uit het archief getrokken. Omdat het zo toepasselijk is op wat er nu wéér gebeurt.

    De Europese Commissie heeft achter de schermen de Italiaanse overheid toestemming gegeven om maar liefst € 150 miljard in het compleet failliete bankensysteem te pompen, om te voorkomen dat dit instort, de bevolking in paniek raakt en er een massale run op de banken ontstaat. Nu weten we gelijk waarom de Nederlandse regering in alle stilte de honderden miljarden uit de Nederlandse pensioenpotten de facto ter beschikking heeft gesteld aan Brussel, waardoor er in de niet al te verre toekomst voor werkelijk niet één Nederlander die dit artikeltje nog met zijn volle verstand kan lezen, ook nog maar een cent pensioen over zal zijn.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    30-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertienjarig meisje door Palestijnse terrorist doodgestoken in Kiryat Arba nabij Hebron in Judea

    Dertienjarig meisje door Palestijnse terrorist doodgestoken in Kiryat Arba nabij Hebron in Judea

    abbas-mes

    Een tienermeisje werd deze donderdagochtend van 30 juni vermoord in Kiryat Arba nabij Hebron in Judea, toen een terorist haar huis binnenbrak en het meisje neerstak terwijl ze in haar bed lag te slapen. Een tweede slachtoffer werd zwaar gewond.

    Een woordvoerder van Kiryat Arba vertelde dat een Palestijnse terrorist erin geslaagd was om over het veiligheidshekken te klauteren van de Israëlische gemeente en toesloeg in een privéwoning in de wijk Ramat Mamre (Givat Harsina).
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatssecretaris Klijnsma probeert Kamer buitenspel te zetten over EU-pensioenrichtlijn, wordt in de hoek gezet

    Staatssecretaris Klijnsma probeert Kamer buitenspel te zetten over EU-pensioenrichtlijn, wordt in de hoek gezet

    Rijksoverheid (bron: Wikimedia Commons). Staatssecretaris Klijnsma heeft niet zoveel met het begrip 'parlementaire democratie.'
    Foto: Rijksoverheid (bron: Wikimedia Commons). Staatssecretaris Klijnsma heeft niet zoveel met het begrip 'parlementaire democratie.'

    De Tweede Kamer pikt het niet dat Jetta Klijnsma de richtlijn van 100 pagina’s pas daags voor het besluit beschikbaar maakt.

    Eerder vandaag berichtte DDS al over de schandalige actie van staatssecretaris Klijnsma om een belangrijk EU-besluit pas 24 van tevoren beschikbaar te maken voor de Tweede Kamer. Het probleem? Het gaat om een richtlijn over pensioenfondsen in de EU met ingrijpende veranderingen, een document van wel 100 pagina’s lang. Het is natuurlijk volstrekt onmogelijk dat Kamerleden alle ins en outs van zo’n enorm stuk tekst binnen een dag kunnen analyseren.Wat het nog erger maakt, is dat de actie van Klijnsma bewust lijkt te zijn geweest: de informatie was al op 15 juni bekend, maar pas gisteren maakte ze het bekend aan de Kamer. Ze heeft er dus zo lang mogelijk mee gewacht – je zou bijna denken dat er dingen in die EU-pensioenwet staan die Klijnsma liever verborgen wil houden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS plant na Istanbul aanslagen op nog 3 andere Europese luchthavens’

    ISIS plant na Istanbul aanslagen op nog 3 andere Europese luchthavens’

    ‘Amerika en Europa weigeren nog steeds Soennitische religieuze oorlog tegen Shi’iten, christenen en Joden onder ogen te zien’

     

    De zoveelste massale slachtpartij in de naam van Allah en zijn profeet, deze keer in Istanbul. Who's next?

    Volgens de doorgaans zeer goed ingelichte defensiespecialisten van het Israëlische DEBKAfile staat de aanslag op de luchthaven Ataturk (Istanbul), waarbij gisterenavond minstens 41 mensen zijn omgekomen en 239 anderen gewond raakten, niet op zichzelf. ISIS zou namelijk op nog 2 of 3 andere Europese luchthavens terroristen hebben geplaatst, die op ieder moment vergelijkbare bloedige zelfmoordaanslagen kunnen gaan plegen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    29-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar zijn de eurocraten met hun vage taal over solidariteit?

    Waar zijn de eurocraten met hun vage taal over solidariteit?


    Afshin Ellian            

    De Europese Unie streefde naar een veilige Europese ruimte voor vrijheid, solidariteit en gerechtigheid. De Unie zou haar volkeren leiden in de geest van Europese lotsverbondenheid en solidariteit. Er wordt gezegd dat de EU, na de Tweede Wereldoorlog, de echte vredesbewaker van Europa is geweest.

    Het idee wordt in stand gehouden dat Europa zonder de EU door oorlogen en andere conflicten ten onder zou zijn gegaan. De EU is van ons allemaal. Jullie, wij zijn de EU, werd ons voorgehouden. Om prachtige pompeuze woorden hebben de eurocraten nooit verlegen gezeten.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    28-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru moet verhuizen na-nanananaaaa”

    Ebru moet verhuizen na-nanananaaaa”

    28 juni 2016 om 08:00 door Ebru Umar

    “Ebru moet verhuizen na-nanananaaaa”  

    Sta je dan, je Mini in te laden. Op straat voor je huis. De echte huisraad is allang door professionele verhuizers weggebracht, wat rest zijn spullen die naar anderen gaan, vandaag is de hulp de gelukkige.

    En dan komen ze uit het niets. Twee keer twee Mocro’s. Een setje op de scooter en een setje lopend. Ze lopen langs de Mini, roepen ‘hey Ebru Umar’ en ik negeer ze. Negeren. Gewoon negeren. Ik bén Ebru Umar. Hoef je me niet aan te herinneren, tief op. Totdat het getreiter begint: Ebru moet verhuizen hahahah Ebru moet verhuizen, na-nanananaaanaa.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald Trump: Binnen tien jaar desintegreert de EU als gevolg van immigratie

    Donald Trump: Binnen tien jaar desintegreert de EU als gevolg van immigratie


    Foto: Gage Skidmore (bron: Wikimedia Commons). Binnen tien jaar is de Europese Unie verdwenen, volgens Donald Trump.

    De EU zal binnen een decennium volledig instorten als gevolg van de immigratie uit de derde wereld. De instroom zal er ook voor zorgen dat Europa binnenkort “onherkenbaar” is, aldus Donald Trump.

    In een interview met The Times heeft de Amerikaanse presidentskandidaat zijn voorspelling naar voren gebracht voor de toekomst van de supranationale Europese Unie.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    27-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland betaalt ¤ 5 miljard per jaar en ontvangt ¤ 2 miljard per jaar

    De EU: Nederland betaalt € 5 miljard per jaar en ontvangt € 2 miljard per jaar. De rest gaat naar Zuid- en Oost-Europa

    Screenshot_88

    Bron:
    https://twitter.com/houthum/status/747109093530279936

    h/t Ton van Kesteren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dictator Pechtold bralt maar wat. Een tekstanalyse.

    Dictator Pechtold bralt maar wat. Een tekstanalyse.

    491px-Pechtold_29_03_048b_(2)

    Door Joost Niemoller

    Vandaag gaf Pechtold een interview een het dagblad Trouw. Een goede aanleiding om zijn woorden eens te analyseren:

    Bent u niet vooral geschrokken van de onvrede zelf?

    “Wat nu dreigt is dat we door het vele praten over de mensen met onvrede, te weinig praten over de oplossing. Ik vind het triest dat het debat nu alweer wordt teruggebracht tot de vraag of er in Nederland ook een referendum moet komen. Ik hoor VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra daar al ruimte voor laten.”

    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg met Juncker en zijn ancien regime!

    Weg met Juncker en zijn ancien regime!
    Afshin Ellian



    De Europese Unie gedraagt zich als een dronkenman - Foto: AFP           

    De Black Friday kwam er toch. Natuurlijk vraagt iedereen zich af voor wie precies vrijdag 24 juni 2016 een Black Friday was. Premier David Cameron is het eerste slachtoffer van de Black Friday.

    Hij won dertien maanden gelden de Britse verkiezingen, maar daarbij nam hij nog een gok: een referendum, een mogelijke Brexit.

    Strijd

    Cameron koos voor onderhandelingen met de Europese Unie om met een aanvaardbaar pakket terug te gaan naar de Britse kiezers. Daarna vroeg hij aan de Britten om Brexit af te wijzen. Op één ding had hij niet gerekend: Boris Johnson. De ervaren Johnson koos ervoor om zich niet pas na vier jaar kandidaat te stellen voor het leiderschap van de Conservatieve Partij. Johnson koos voor nu: de Brexit moest ook de exit van premier Cameron worden. Dat is eigenlijk een Shakespeareaanse strijd.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

             
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru op straat beroofd door kutmarokkanen

    Ebru op straat beroofd door kutmarokkanen

    ebruberoofd.png

    Columniste Ebru Umar is gisteravond in Amsterdam van haar telefoon beroofd. Daders zijn Marokkaanse kutmarokkanen van streepjesnederlandse komaf. Umar was bezig haar laatste spullen van 020 naar 010 te verhuizen (wegens terror van Kutmarokkanen) toen ze gemolesteerd werd door Handtastelijke Kutmarokkanen die haar iPhone klauwden - op klaarlichte dag, in Amsterdam. Mejuffrouw Umar werd daarbij uitgescholden voor "hoer", en de Kutmarokkanen voegden daar nog "Ebru moet verhuizen.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese conferentie ter bestrijding van “islamofobie”

    Europese conferentie ter bestrijding van “islamofobie”

    ISLAMOFIELE JONGEDAMES

    Dit bestaat dus echt. Wat zou er toch in die koppen omgaan? Op de website van E. J. Bron staat een artikel over de “anti-islamofobie-top” waarop deze foto blijkbaar is genomen

    “Op dit moment komen in Sarajevo, gesponsord door Erdoğan, invloedrijke culturele marxisten en moslims bij elkaar om onder de dekmantel van ‘islamofobie’ een strategie te bedenken die de islamisering van West-Europa moet versnellen. Nederland wordt vertegenwoordigd door Ineke van der Valk, een corrupt en leugenachtig links loeder. Zij wordt betaald door Nederlandse moslimorganisaties en zal gaan pleiten voor een Europees verbod op ‘islamofobie’.”
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    26-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de ban van Islam – parlementslid Yair Lapid: ‘De Verenigde Naties zijn compleet het noorden kwijt’

    In de ban van Islam – parlementslid Yair Lapid: ‘De Verenigde Naties zijn compleet het noorden kwijt’

    lapid

    “De UNHRC is een anti-Israëlisch circus geworden met hun aanvallen op de enige democratie in het Midden-Oosten en hun minachting voor de grove schendingen in Iran, Syrië en Noord-Korea.” [premier Benjamin Netanjahoe, 24 maart 2016 – bron]

    Op maandag 20 juni 2016 sprak Yair Lapid op de conferentie van het Israel Law Center (Shurat Hadin) in Jeruzalem. Yair Lapid is parlementslid in de Israëlische Knesset en voorzitter van de Yesh Atid partij. [bron: blog van Yair Lapid in The Times of Israel].
    Meer lezen op:
    brabosch.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU voert speciaal migrantenpaspoort in; asielzoekers kunnen nu makkelijker naar EU-landen reizen

    EU voert speciaal migrantenpaspoort in; asielzoekers kunnen nu makkelijker naar EU-landen reizen

    Europa, juni 2016

     Asielzoekers
    Terwijl alle ogen waren gericht op het Britse referendum, besprak het Europarlement een speciaal reisdocument voor migranten, waarmee ze van buiten de EU naar alle lidstaten kunnen reizen. Het moet de entree in Europa voor asielzoekers uit Turkije, Syrië, Egypte en andere landen makkelijker maken.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    25-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedspoor aan de Kaap: Overvallen op blanke boeren nemen toe – gezinnen werden afgeslacht

    Bloedspoor aan de Kaap: Overvallen op blanke boeren nemen toe – gezinnen werden afgeslacht

    Screenshot_61

    (Door: Sanna Hill – Vertaling: E.J. Bron)

    Overvallen op blanke boeren in Zuid-Afrika nemen toe – ook al zwijgen de Europese media hier over. Complete gezinnen werden afgeslacht. Daarbij ging het de daders niet om geld, maar om de lust om te doden.
    De kleine ruimte is gevuld met de onmiskenbare geur van bloed. Vier met boter en jam besmeerde broodjes wachten nog op het aanrecht. Maar Monty McCormack, 73, en zijn negen jaar oude kleinkind Kayla zullen ze niet meer opeten. Nu zit de muur bij Kayla´s bed onder het bloed, precies op de blek waar zij met een breekijzer werd doodgeslagen. Het donkere bloed zit ook op het kussen van het meisje, waar daarvoor nog een afbeelding uit de Disney-film “Frozen” op te zien was.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europarlement klapte handen stuk voor liegende terrorist Abbas op dag van Brexit

    Europarlement klapte handen stuk voor liegende terrorist Abbas op dag van Brexit

    Abbas spreekt het europarlement toe en de reclame eronder kon niet toepasselijker zijn

    Abbas spreekt het europarlement toe en de reclame eronder kon niet toepasselijker zijn

    Mahmoud Abbas, de baas van “de Palestijnse Autoriteit”, heeft onder groot applaus een lang leugenverhaal afgestoken in het Europese parlement en natúúrlijk is hij beloond met donderend applaus. Als de “bezetting” zou ophouden, zo zei hij, zou het terrorisme in het Midden-Oosten en de hele wereld ophouden.
    Meer lezen op:
    martinpennings.com


    24-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afbraak van nationale identiteiten

    Afbraak van nationale identiteiten

    migratie
    Lees goed mensen! Dit is “The Smoking Gun” wat de migratie betreft. De Europese Unie wil helemaal geen (illegale) migratiestop. Ze zijn al sinds 2008 van plan om ongeveer 60 miljoen mensen uit onder andere derde wereld landen op te nemen vóór 2050 om zogenaamde redenen als ‘vergrijzing.’ In het rapport van het Europese Parlement (zie links beneden dit artikel) staat ook duidelijk omschreven hoe ze van illegale mensen legalen willen maken. Dit allemaal in het belang van “internationale mobiliteit” of met andere woorden: het opdringen van globalisme en open grenzen om zo nationale identiteiten en grenzen af te breken.
    Meer lezen op:
    gewoon-nieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe spannende Zweden: 150 immigranten in Borås omcirkelen twee politieagenten en steken politieagente neer

    Het nieuwe spannende Zweden: 150 immigranten in Borås omcirkelen twee politieagenten en steken politieagente neer

    Zweden – Het politierapport over de aanval in de immigranten getto Hässleholmen in Borås is schokkend en beangstigend. De politieagente werd bijna  in haar keel gestoken door een met een mes gewapende allochtoon, maar gelukkig kon ze de messteek in haar armholte opvangen. De immigranten waren erg agressief en vernielden ook de politieauto.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    22-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; Experts: Topje van de ijsberg

    Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; Experts: Topje van de ijsberg

    Openbaar ministerie Hamburg: Aantal moslims dat gewelddadige jihad steunt, neemt snel toe – Greep uit schokkende lijst van ‘Eén maand (buigen voor de) islam in Duitsland’ – Protestantse Kerk Hamburg houdt rouwdienst voor in Syrië omgekomen ISIS-terrorist – Dalai Lama: Duitsland laat teveel migranten toe


    De ME zal straks weinig kunnen uitrichten als (tien)duizenden als vluchtelingen vermomde, door oorlog geharde moslimstrijders het startsein krijgen voor massale terreuraanslagen op de Europese bevolking.

    Een speciale ME-eenheid van de politie in onze ‘buurstaat’ Nordrhein Westfalen heeft vorige week een geheime operatie bij een moskee uitgevoerd waarbij een groot aantal zware oorlogswapens in beslag zijn genomen. Volgens experts waren deze nog maar het topje van de ijsberg, en wordt gevreesd dat tal van andere moskeeën in Duitsland en Europa illegaal vuurwapens en mogelijk ook explosieven hebben opgeslagen. De lang gevreesde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking lijkt dan ook steeds dichterbij te komen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!