Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    roger_maria
    blog.seniorennet.be/roger_m
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici belonen radicaal gedrag met iftartoerisme en jongerenwerk

    Politici belonen radicaal gedrag met iftartoerisme en jongerenwerk

    Door Carel Brendel, 18 juli 2016

    Fouad el Bouch achter een geel bord bij de Belgische ambassade. Links organisator Azzedine Choukoud.

    Fouad el Bouch achter een geel bord bij de Belgische ambassade. Links organisator Azzedine Choukoud.

    De Pakistaanse moslimgemeenschap viel het afgelopen jaar op door de verheerlijking van Mumtaz Qadri, de terdoodveroordeelde pleger van een terroristische moord, en het uitnodigen van dubieuze predikers. Politici (onder wie Ahmed Aboutaleb) belonen dit radicale gedrag met iftartoerisme naar de betrokken moskeeën. Nog bonter bij de beloning van radicalisme maakt het de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes. Hij bombardeert de jihadverheerlijker Fouad el Bouch tot officieus jongerenwerker.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd om migranten te gaan opvoeden

    Tijd om migranten te gaan opvoeden

    leon DDS Nieuw
    Door   

    Afgelopen zaterdag deed het NOS Journaal alsof zijn reporters niets hadden gezien of gehoord, maar bij RTL Nieuws hadden ze de uitbarsting van etnisch chauvinisme perfect geregistreerd. Bij een ongeoorloofde demonstratie van Turken in Rotterdam vertelde een vloeiend Nederlands sprekende vrouw gepassioneerd, tegen het hysterische aan, terwijl ze de Turkse vlag vasthield en kuste: ’Wij houden van deze vlag en daar hou ik van! Dit is mijn vlag [ze drukt de vlag tegen haar voorhoofd]! Dit is mijn vlag! En daar ben ik trots op!’

    Ook de Nederlandse taal had haar Turkse ziel niet kunnen transformeren. Zij was een Turkse, en zij was trots. Definitief markeerde zij het einde van de multiculturele samenleving.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Soros: EU moet jaarlijks minstens 300.000 moslimmigranten toelaten

    George Soros: EU moet jaarlijks minstens 300.000 moslimmigranten toelaten

    Top-30 Duitse bedrijven konden van 1,5 miljoen moslimmigranten tot nu toe slechts 54 aan het werk zetten = 0,0036% - De rest leeft permanent van uitkeringen


    Op de zo typerende linkse-progressieve wijze zeggen dat je voorstellen bedoeld zijn om een instorting te voorkomen, heel goed wetende dat die dat juist zullen veroorzaken.

    De ultralinkse miljardair George Soros (foto), één van de gevaarlijkste globalisten ter wereld die enorm veel invloed in Brussel heeft, eist dat de Europese Unie ieder jaar minimaal 300.000 migranten uit het Midden Oosten opneemt, en daar jaarlijks € 30 miljard voor uittrekt. Wat een zeer lage schatting is, aangezien alleen al de Duitsers de komende jaren € 94 miljard kwijt zullen zijn aan de massa immigratie van miljoenen moslims. Daarnaast zou Europa nog eens miljarden moeten uitgeven aan de opvang en ‘verwerking’ van asielzoekers in hun eigen landen, zodat ze ‘niet meer hun leven hoeven te wagen op zee’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    21-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische misogyne dystopie: wereld zonder islam zou een betere wereld zijnVisioen van Houellebecq materialiseert langzaam

    De islamitische misogyne dystopie: wereld zonder islam zou een betere wereld zijnVisioen van Houellebecq materialiseert langzaam
    Tags:                              

    “zo veel intellectuelen hadden in de loop van de twintigste eeuw Stalin, Mao of Pol Pot gesteund zonder dat het hun ooit echt kwalijk was genomen; een intellectueel hoefde in Frankrijk niet verantwoordelijk te zijn, dat lag niet in zijn natuur.

    Zo merkt een personage in de roman Onderworpen van Houellebecq op. En zo zijn er in de 21ste eeuw intellectuelen die het islamisme steunen of het indirect steunen door kritiek op de islam scherp te veroordelen. Hoe kan het toch dat zoveel intellectuelen steeds maar weer verdwalen in het woud der ideeën en terecht komen bij onderdrukkende ideologieën en epistemologische idiotismen?
    Meer lezen op:
    cult.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Nederland hoef je dus geen respect te hebben

    Voor Nederland hoef je dus geen respect te hebben


    Door: Tahmina Akefi)

    Geef je steeds toe aan je kind, dan respecteert het je niet meer. Bij migranten is dat niet anders, meent Tahmina Akefi.

    Dat de Turks-Nederlandse journaliste Ebru Umar, onlangs aangeklaagd wegens belediging van president Erdoğan, op een geheim adres moet verblijven wegens bedreigingen, maakt pijnlijk duidelijk hoe zwak de verbondenheid van Turkse Nederlanders is met het land waar zij leven.
    Meer lezen op:
    nrc.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieman onthult: Kreeg orders om niet op te treden tegen criminele relschoppers in Uppsala

    Politieman onthult: Kreeg orders om niet op te treden tegen criminele relschoppers in Uppsala

    Politieagenten mochten van de politieleiding niet ingrijpen tegen criminele relschoppers. Foto: Pixabay

    (Door: Chang Frick – Vertaling: rommel)

    Zweden – Een man stierf in een appartement dat in brand stond omdat de hulpdiensten als gevolg van de gewelddadige rellen niet konden ingrijpen. Eén van de politieagenten die in het gebied werkzaam was vertelt dat hij alleen maar mocht toekijken hoe auto’s in de brand werden gestoken. “We moesten op de dialoogpolitie wachten”, schrijft Erik, politie hondengeleider.
    Meer lezen op:
    finixx.org


    20-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Dit verzwijgen de media!

    Screenshot_69
    Viktor Orbán verraadt wat hij in Brussel te horen kreeg:

    “Niet 150.000, niet 500.000, maar miljoenen en zelfs tig miljoenen migranten uit het islamitisch gebied moeten volgens de Eurocommissarissen de komende jaren ´solidair´ verdeeld worden over alle landen van de EU.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    19-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan het?

    Hoe kan het?

    19 julin 2016 door Ebru Umar

    Hoe kan het?

    Natuurlijk ga je aan jezelf twijfelen als je de beelden ziet van demonstrerende Nederturken in Rotterdam.  Dit zijn mensen die opgegroeid zijn in dezelfde stad als ik. De stad van niet lullen maar poetsen. De daadkracht van onmiddellijk demonstreren, jezelf laten zien én horen, pleit voor ze. Maar de zaak waarvoor ze dat doen? Hoe dan?!
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinds 1400 jaar zijn moslims nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd!

    Sinds 1400 jaar zijn moslims nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd!

    https://i2.wp.com/metronieuws.tcdn.nl/field/image/62ddb6add7a6241a8b4098fa26086183-1424512772.jpg
    Shabir Burhani,student bestuurskunde in Leiden, van Afghaanse komaf,in een interview zegt:”We moeten de islam in Europa in zijn geheel accepteren, niet aanpassen aan de tijdgeest. De sharia hoort erbij, de jihad en de islamitische staat ook. De Profeet is het voorbeeld. Dertien jaar heeft hij vreedzame dawa gedaan in Mekka, toen is hij uitgeweken naar Medina, waar hij de islamitische staat opgericht heeft. Dat moet ook ons doel zijn.Hier en nu, met moslims als minderheid in Europa, ben ik voorstander van dawa. Net als de Profeet in Mekka, toen hij nog geen militaire macht had om zich te verdedigen tegen ongelovigen. Maar er is ook een tweede methode, de jihad.Wij hebben de opdracht gekregen van Allah om de mensheid te bevrijden uit ongeloof, uit slavernij – slavernij van je begeerte, van een ander mens, van een afgodsbeeld. Soms is jammer genoeg geweld nodig. ‘ ….
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    18-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent van de geheime dienst over de vrachtwagen van Nice: “Gepantserde voorruit – goed voorbereid”

    Agent van de geheime dienst over de vrachtwagen van Nice: “Gepantserde voorruit – goed voorbereid”

    Screenshot_44
    (Vertaling: E.J. Bron)

    De vrachtwagen waarmee de terreuraanslag in Nice werd gepleegd, was blijkbaar geen gebruikelijke vrachtwagen: de kogelgaten in de ruiten van het voertuig duiden op bepantsering, bericht de Israëlische geheime dienst website “DEBKAfile”. Ondanks meerdere kogelgaten versplinterde het glas niet.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Critici van Erdogan in België gedwongen om onder te duiken

    Critici van Erdogan in België gedwongen om onder te duiken

    Screenshot video: Erdogan-loyalisten vallen Gülen-organisaties aan in België.

    Foto: Screenshot video: Erdogan-loyalisten vallen Gülen-organisaties aan in België.


    Belgisch-Turkse aanhangers van Erdogan laten zich weer eens van hun meest fascistische kant zien.

    Moeten we dit tegenwoordig dan maar normaal vinden?

    De wraak van Erdogan na de mislukte staatsgreep in Turkije laat zich ook in ons land voelen. In verschillende Belgische steden worden aanhangers van Fethullah Gülen – volgens Erdogan het brein achter de coup – fysiek en verbaal bedreigd. Verschillende onder hen zijn ondergedoken na bedreigingen. De politie van Beringen beschermt ook enkele woningen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellende in de zwarte getto’s onbesproken

    Ellende in de zwarte getto’s onbesproken

       

    leon-dds-nieuw11111

    Veel mensen denken dat in Ferguson, Missouri, waar de beweging ’Black Lives Matter’ ontstond, twee jaar geleden een schattige zwarte jongen genaamd Michael Brown zomaar midden op straat door een weerzinwekkend racistische agent is doodgeschoten. De werkelijkheid luidt: het slachtoffer was een straatschoft die high was en na een winkel te hebben beroofd een politieman uitdaagde. Na grondig onderzoek oordeelden de FBI en het ministerie van Justitie, dat geleid werd door een progressieve zwarte jurist, dat de politieman gerechtvaardigd had geschoten. Dat laatste hebben de media zuinigjes gemeld. Dus blijven velen onterecht denken dat in Ferguson een onschuldige jongen zijn handen opstak en ’don’t shoot’ riep. Racisme is volstrekt verwerpelijk – maar laten we wel de feiten uit elkaar houden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Erdogan-aanhangers bedreigen tegenstanders

    Nederlandse Erdogan-aanhangers bedreigen tegenstanders


    De onrust na de mislukte coup in Turkije heeft Nederland bereikt en de Turkse gemeenschap zichtbaar verdeeld. Erdogan-aanhangers nemen het op tegen iedereen die tegen ‘hun president’ is.

    In onder meer Amsterdam zouden sinds zaterdag lijsten circuleren waarop Turkse ondernemers staan die kritiek hebben op Erdogan. Ahmet Taskan, een medeoprichter van de Turkse ondernemersvereniging HOGIAF, zegt tegen De Telegraaf dat zeker twintig Turkse ondernemingen op de zwarte lijst staan.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    17-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media verdoezelen feiten islamitisch terrorisme

    Media verdoezelen feiten islamitisch terrorisme

    bataclan

    Hoewel het nieuws gedomineerd wordt door islamitische moordaanslagen op onschuldige burgers menen de media ons de gruwelijke gevolgen daarvan te moeten onthouden. “Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden”, luidt het vrome mantra.

    Islamitische gelukzoekers die verdrinken in de Middellandse Zee, zwarte criminelen die in de VS worden neergeschoten of terroristen die in Israël tijdens hun terreuracties worden uitgeschakeld wacht een andersoortige piëteit. Hun verwondingen, hun bloed en hun doodstrijd worden full colour geprint op de voor- en webpagina’s van onze kwaliteitskranten en desnoods in slow motion getoond in alle TV-journaals.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vicepresident Franse imams treedt af omdat moskeeën haat tegen Westen zaaien

    Vicepresident Franse imams treedt af omdat moskeeën haat tegen Westen zaaien

    Franse topimam, kandidaat voor Grote Moskee Parijs, erkent dat ‘extremisme een probleem van de islam is, omdat islam en islamisme niet meer te onderscheiden zijn’‘Moslimjongeren worden massaal tegen Westerse samenleving gemobiliseerd’


    Imam Drouiche waarschuwt dat vooral in Europa moslimjongeren massaal door hun imams worden aangespoord om het Westen te haten, en dat er geen onderscheid meer is tussen de islam en het (radicale) islamisme.

    De islam is een religie van vrede, en slechts een klein groepje extremisten en terroristen verpesten het voor de rest. Dat is zo ongeveer de standaard reactie die Nederlandse en Europese politici en media geven als een moslim weer eens een gruwelijke terreuraanslag heeft gepleegd, zoals eergisteren in Nice. Maar wat is hun antwoord nu de vicepresident van de Franse imams, Hocine Drouiche, is afgetreden, juist omdat er in de moskeeën haat tegen het Westen wordt gepredikt, en wordt beweerd dat het extremisme niet bestaat? ‘De islam is niet meer te onderscheiden van het islamisme,’ waarschuwt hij.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    16-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan organiseerde eigen coup. Reconstructie.

    Erdogan organiseerde eigen coup. Reconstructie.

    CnekPmKWAAAfAEzDoor Joost Niemöller

    We keken vannacht naar een merkwaardig spektakel. Het leek in eerste instantie op een klassieke militaire coup. De vergelijking met Egypte werd al snel getrokken. Maar, zoals AfshinEllian zojuist uiteenzette op de website van Elsevier: Dit leek helemaal nergens op. Het was op zijn hoogst een wanhoopspoging. En het is vooral een uitgelezen moment voor Erdogan om zijn dictatorschap nog steviger te vestigen. En dus zijn islamiseringsagenda verder door te voeren.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadistisch Terrorisme: Denk Je dat het Alleen de Joden Zijn? Dan Heb Je het Mis.

    Jihadistisch Terrorisme: Denk Je dat het Alleen de Joden Zijn? Dan Heb Je het Mis.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politiek correcte waanzin loopt uit de hand

    De politiek correcte waanzin loopt uit de hand                

    21 JUN 2016 Leon de Winter


    Afgelopen maandag publiceerde het Amerikaanse ministerie van Justitie de transcriptie van de telefoongesprekken die Omar Mateen, de moordenaar van homo’s in Orlando, met de telefonisten van 911 (onze 112) had gevoerd.
    Afgelopen maandag publiceerde het Amerikaanse Ministerie van Justitie de transcriptie van de telefoongesprekken die Omar Mateen, de moordenaar van homo’s in Orlando, met de telefonisten van 911 (onze 112) had gevoerd. Die transcriptie zag er zo uit:
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog in onze steden: In Frankrijk dreigt nu burgeroorlog

    De oorlog in onze steden: In Frankrijk dreigt nu burgeroorlog

    Screenshot_56
    (Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

    Nog maar enkele dagen geleden heeft de chef van de Franse binnenlandse geheime dienst, Calvar, in het parlement het woord van de dreigende burgeroorlog in de mond genomen. Hij zei openlijk dat nog meer terreuraanslagen en de islamitische radicalisering de samenleving in Frankrijk dreigden te splijten. Na de jongste aanslag door moslims in Nice is duidelijk: Frankrijk zal een ruk naar rechts beleven – en stuurt dankzij een hulpeloos overkomende president rechtstreeks op een burgeroorlog af.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    15-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Europeanen poseren met afgeslagen hoofden

    De nieuwe Europeanen poseren met afgeslagen hoofden

    Screenshot_40
    (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

    50 jaar geleden had niemand in Duitsland gedacht dat Duitsland ooit het thuisland zou worden van mensen die een man als profeet volgen die ongelovigen, zoals de Duitsers, bij bosjes heeft onthoofd. Deze mensen hebben thans met 20 miljoen Duitsland veroverd en zien zichzelf, in tegenstelling tot de vroegere Europese inwoners, als betere mensen, omdat zij een vrouwen-onderdrukker, Joden-onthoofder, ongelovigen-afslachter en kinder-ontmaagder als profeet volgen. Aan zulke mensen heeft Duitsland – en heel Europa – ruim baan gegeven. De vroegere waarden van de Europeanen werden aldus op de schroothoop van de geschiedenis gegooid.
    Meer lezen op:
    ejbron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!