Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    schalulleke
    blog.seniorennet.be/schalul
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een boerkini heeft niets met mode te maken

    Een boerkini heeft niets met mode te maken

    Theodor Holman

    Theodor Holman © Wolff

    Door:  

    Opeens is daar de boerkini. Moeten we die op de stranden verbieden zoals op sommige plekken in Frankrijk is gebeurd? Hoe verhoudt zich dat met mijn 'ik wil zo veel mogelijk vrijheid'?

    Met je kleding druk je iets uit, het zegt iets over je identiteit: 'Ik ben deze kleding, of ik wil zijn wie deze kleding draagt.' Kleding toont bij welke groep je wilt horen en dus tegelijkertijd welke groep je afwijst.

    Een boerkini hoort bij de islam. Waarom dragen ze in de islam een boerkini?
    Meer lezen op:
    parool.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Naar Turkije kan ik niet meer'

    'Naar Turkije kan ik niet meer'

    UTRECHT

    Utrechter Ahmet Taskan is Gülen-aanhanger: "Als ik op straat loop, merk ik dat mensen mijn blik ontwijken."

    YELLE TIELEMAN

    Zakenblad Quote bestempelt de in Trabzon geboren Ahmet Taskan, voorzitter van een grote Turkse ondernemersvereniging, als de Nederlandse onderkoning van de Hizmetbeweging. Die is geïnspireerd door het gedachtegoed van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen, die sinds de mislukte staatsgreep in Turkije staatsvijand nummer één is. Aanhangers zijn ook in Nederland niet veilig: het regent bedreigingen.
    Meer lezen op:
    krant.BD.nl


    18-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse kerk: ‘moslims niet provoceren door kruis te dragen’

    Zweedse kerk: ‘moslims niet provoceren door kruis te dragen’

    Zweden, augustus 2016

    Zweedse Lutherse kerk
    Het initiatief voor Facebookgroep ‘Mijn kruis’ door priesters Annika Borg en Helena Edlund om solidariteit te tonen met de vervolgde christenen wereldwijd, wordt niet op prijs gesteld door de Zweeds Lutherse staatskerk die vindt je moslims niet mag ‘provoceren’ door het dragen van kruisen.
    Dominee Gunnar Sjöberg, woordvoerder van de kerk in Uppsala, schrijft op zijn Facebook dat het ‘opruiend en onchristelijk’ is om mensen aan te sporen om een kruis te dragen als een daad van solidariteit met vervolgde christenen. Hij vindt de toon bij christelijke commentatoren en bloggers onfris en ziet ‘Mijn Kruis’ als aanstichter van een godsdienstoorlog. Sjöberg vindt dat alleen de juiste christenen een kruis mogen dragen.
    Zijn mening wordt gedeeld door dominee Anna-Karin Hammar, die vindt dat de initiatiefnemers van ‘Mijn kruis’ een verborgen agenda hebben. Ook zij vindt dat alleen degenen die op de juiste wijze christen zijn een kruis mogen dragen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noors politie onderzoek: 90% misdaden tegen kinderen gepleegd door migranten

    Noors politie onderzoek: 90% misdaden tegen kinderen gepleegd door migranten

    ‘Xenofobie tegen mensen van deze groep is zeer rationeel en gerechtvaardigd’

     

    De Noorse hoofdinspecteur Thomas Utne Pettersen heeft op spectaculaire wijze de linkse politieke correctheid in zijn land doorbroken, door openlijk te erkennen dat de misdaad- en verkrachtingsexplosie in zijn land vrijwel uitsluitend is te wijten aan buitenlanders, voornamelijk (moslim)migranten. Volgens Pettersen zijn dan ook niet xenofoben het probleem, maar de politici en burgers die weigeren te erkennen dat migranten en asielzoekers verantwoordelijk zijn voor de meeste misdaden, niet alleen in Noorwegen, maar in heel Europa.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    07-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen

    .De Preekstoel Noorwegen

    Afbeeldingsresultaat voor noorwegen

    Zo'n tien dagen geen berichten ik ga naar Noorwegen.

    Even mijn zinnen verzetten

    Groeten

    Harrie


    06-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam

    Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam

    react0582016koengeensbuigtvoorimamUit een beeld dat werd uitgezonden door het internationale Tv-kanaal voor Marokkanen, MRE24TV, blijkt dat de Belgische minister van Justitie Koen Geens op 27 juni ll. een imam wel op een héél bijzondere manier begroet heeft.

    In plaats van de man gewoon hoffelijk een hand te geven, zoals dat bij een officiële ontmoeting gebruikelijk is, heeft de Belgische Minister van Justitie Koen Geens een diepe buiging gemaakt.  Een duidelijk symbool van dhimmitude of onderworpenheid, dat door de aanwezige moslims meteen naar waarde geschat is; merk de brede lach van de jongere Marokkaan die erop staat te kijken…
    Meer lezen op:
    rechtsactueel.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije staat seks met kinderen toe: Constitutioneel gerechtshof annuleert misbruikwetgeving!

    Turkije staat seks met kinderen toe: Constitutioneel gerechtshof annuleert misbruikwetgeving!

    Screenshot_17
    (Vertaling: E.J. Bron)

    In Turkije gold seks met kinderen jonger dan 15 jaar tot nu toe als misbruik. Nu werd deze wettelijke bepaling door het constitutioneel gerechtshof afgeschaft. Intellectuelen en activisten voor vrouwenrechten zijn geschokt: seksueel misbruik en kinderhuwelijken zullen in de toekomst zonder straf floreren, vrezen zij, als er geen nieuwe wet voor hun verbod wordt uitgevaardigd.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfels over Obama’s islambeleid blijken terecht te zijn geweest

    Twijfels over Obama’s islambeleid blijken terecht te zijn geweest


    Afshin Ellian 6-8-2016
    De Amerikaanse president Barack Obama heeft in het Midden-Oosten een serie aan inschattingsfouten gemaakt, uit angst om zijn campagnebeloften te verbreken. Maar een politicus die openbaar en gemotiveerd zijn belofte aan de burgers verbreekt ten faveure van het algemeen belang, is een waardiger politicus dan iemand die gevangen zit in zijn campagnebeloftes.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fractievoorzitters, uw sussende platitudes over islam en terrorisme stellen mij niet gerust

    Fractievoorzitters, uw sussende platitudes over islam en terrorisme stellen mij niet gerust
    Ik ben bezorgd over de toekomst van mijn (klein)kinderen


      

    Geachte fractievoorzitters,

    Vandaag ontspon zich op Twitter een korte gedachtewisseling tussen Wierd Duk en mij over een artikel dat op de website van Die Welt is verschenen. Zijn advies aan mij, dat hij tevens heeft gedeeld met de heren Klaver, Pechtold en Buma, was mijn vragen aan u door te spelen. Helaas geven diverse respondenten op de tweet mij weinig kans. U gaat niet reageren zo is de algemene opvatting van twitterend Nederland. Dat lijkt me nu toch een mooie uitdaging voor u.

    Ik heb de dringende behoefte om ‘iets’ te doen voor een veilige toekomst voor mijn kinderen en kleinkinderen. U deelgenoot maken van mijn gedachten en gevoelens is wel het minste dat ik kan doen, vandaar mijn hartekreet.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    05-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hillary Clinton gaf wapens aan jihadi’s en ISIS

    Hillary Clinton gaf wapens aan jihadi’s en ISIS

    VS, 2008/2012

     Julian Assange
    Volgens WikiLeaks oprichter Julian Assange voorzag Hillary Clinton gedurende haar ambtsperiode als minister na buitenlandse zaken, jihadi’s en ISIS-aanhangers in Syrië van wapens.
    De 30.000 mails die van en naar Clintons privé-server zijn gestuurd, zijn ondergebracht in een database
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Financiering van terreur’: jihadisten Brussel en Parijs kregen uitkering

    Financiering van terreur’: jihadisten Brussel en Parijs kregen uitkering

    Terwijl zij thuis de aanslagen op Brussel en Parijs voorbereidden, kregen de terroristen verantwoordelijk voor de massamoorden een forse uitkering. Frankrijk en België betaalden samen meer dan vijftigduizend euro aan bijstand en bijvoorbeeld studiefinanciering.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    03-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen

    Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen

    ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’ - Weer een prominente onderzoeksjournalist die onthullende boeken schreef over de Clintons dood aangetroffen


    Nog iets meer dan 3 maanden, en we weten of deze ijskoude, leugenachtige en gewetenloze vrouw door de elite in staat wordt gesteld om als president van de VS de hele wereld naar de absolute ondergang te leiden.

    De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zegt dat hij bang is dat de presidentsverkiezingen in november zullen worden vervalst, zodat Hillary Clinton president kan worden. Zijn waarschuwing is beslist niet overdreven, want behalve het feit dat de nomimatie van Clinton door de Democratische Partij doorgestoken kaart bleek, hebben ook de grote, voornamelijk door links gecontroleerde massamedia, hun opiniepeilingen ‘bijgesteld’, waardoor de voorsprong die Trump bij allen op Clinton had, van de ene op de andere dag in een flinke achterstand veranderde.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CBS: omvolking NL in 2016 stad ter grootte van Nijmegen

    CBS: omvolking NL in 2016 stad ter grootte van Nijmegen

    CBS
    Door Joost Niemöller

    ‘Omvolking’ is het proces van bevolkingsvervanging. Het vindt in de hele EU plaats. Het achterliggende idee is het laten verdwijnen van de oorspronkelijke, autochtone, bevolking van de Europese landen. Een van de eerste ideologen achter deze theorie was Richard Coudenhove Kalergi, de oprichter van de Pan-Europese Unie, een voorloper van de EU. Een bekende uitspraak van Kalergi was:
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    02-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERDORVEN GEESTEN

    VERDORVEN GEESTEN

    Screenshot_37
    En daar staan die barbaren verlekkerd naar te kijken.
    (Door: “Driek”)

    Die ongelooflijke rijkdom aan huiveringwekkende ideeën om mensen in naam van een barbaarse quatsch-profeet te martelen, doet mij dagelijks bijna schuimbekken van woede. U moogt gerust weten, spitse lezer van E.J. Bron, dat sinds de komst van dien verderfelijke islam mijn levensvreugd aanzienlijk is verdampt. Vroeger, ver in den tijd, kon ik stilstaan bij een oud grachtenhuis met donker glanzende ruiten bij een inktzwart grachtje, waarlangs statig oprijzen de bemorste pakhuizen met spitse gevels. En de lichtval op een zonnige middag op het roerloos grijze water in bochtige grachten.
    Meer lezen op:
    elbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stem van de machtelozen

    De stem van de machtelozen

    leon DDS Nieuw

    Foto:

    De haat en weerzin ten aanzien van Donald Trump spatten van alle media af. Wanneer dat zo massaal gebeurt, heb ik de neiging – het spijt me dat ik zo ben – vol in de wind te gaan staan. Daar kun je het best de stank opsnuiven.

    De afgelopen week klonken op Radio 1 en op alle tv-zenders commentatoren die hijgerig hun morele superioriteit tentoonspreidden. The Donald was gek, gevaarlijk, achterlijk, racistisch, antisemitisch, dom.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse geestelijke verdedigt huwelijk met zesjarige: "Ze was religieus offer"

    Afghaanse geestelijke verdedigt huwelijk met zesjarige: "Ze was religieus offer"

    Door: redactie 1/08/16
     

    De Afghaanse geestelijke, een zestiger, lijkt zich van geen kwaad bewust. © Kos.

    Een Afghaanse geestelijke heeft zijn huwelijk met een meisje van zes jaar verdedigd door te stellen dat hij haar als een "religieus offer" van haar ouders had ontvangen. Mohammed Karim, een zestiger, werd vorige week gearresteerd. De ouders van het meisje verklaren echter dat hun dochter zonder hun toestemming werd meegenomen.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teruglees-bonusquote: socioloog Ruud Koopmans legt het probleem met islam uit

    Teruglees-bonusquote: socioloog Ruud Koopmans legt het probleem met islam uit

    'De overtuiging dat moslims vooral slachtoffer zijn van discriminatie zit heel erg diep'


       

    “In 2015 kwam hij [Ruud Koopmans] in het nieuws door de uitkomsten van een eerder uitgevoerd onderzoek onder zesduizend moslims van Turkse en Marokkaanse komaf […] Daaruit bleek dat maar liefst 44 procent van de ondervraagde moslims fundamentalistische ideeën zou aanhangen. […] Een strikte, orthodox-plus geloofsopvatting, want een fundamentalist voert het geloof terug tot de wortels van de leer.

    In de definitie van Koopmans worden bovendien de religieuze regels belangrijker gevonden dan seculiere wetten en kent de oorspronkelijke leer maar één uitleg. Van de fundamentalistische moslims stemde zeventig procent in met de stellingen ‘ik wil geen homoseksuelen als vrienden’, ‘joden zijn niet te vertrouwen’ en ‘het Westen wil de islam vernietigen’.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl

                                    


    01-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven

    Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven

    Screenshot_19J
    ean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie.

    (Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en Henk V.)

    Jean-Claude Juncker heeft gezworen dat het niet uitmaakt hoe erg het terrorisme of de migrantencrisis ook worden, de Europese Unie (EU) zal de open grenzen nooit opgeven. De voorzitter van de Europese Commissie zei dat het terrorisme kan worden tegengegaan door een betere uitwisseling tussen de lidstaten van informatie waarover de veiligheidsdiensten beschikken.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socioloog doet onderzoek naar islam, resultaten bevallen Duitse studenten niet, hoogleraar moet kapot

    Socioloog doet onderzoek naar islam, resultaten bevallen Duitse studenten niet, hoogleraar moet kapot
    'Onderzoek naar islamitische radicalisering = fascisme, nationalisme, islamofobie, racisme'

     Had u misschien nog niet meegekregen omdat de Nederlandse media er nauwelijks aandacht aan hebben besteed, maar de Nederlandse socioloog Ruud Koopmans wordt door Duitse studenten van de Humboldt-Universität op klassiek linkse sociale en verschillige edoch solidaire wijze helemaal kapotgemaakt (vooral op social media, want zo zijn ze, die drammende millennials a.k.a. social justice warriors, gekscherend ook wel eens ‘studenten’ genoemd) omdat hij het heeft gewaagd iets te onderzoeken waarvan de onderzoeksresultaten niet in het straatje van de verwende linkse millennials passen.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl
                                      

    31-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks congres van Europese Hamas-aanhang volgend jaar in Rotterdam

    Jaarlijks congres van Europese Hamas-aanhang volgend jaar in Rotterdam

    Door Carel Brendel, 27 juli 2016

    Amin Abou Rashed spreekt de vrijwilligers toe, Achter de bestuurstafel Majed Al-Zeer (rechts) en Ahmad Skineh.

    Amin Abou Rashed spreekt de vrijwilligers toe, Achter de bestuurstafel Majed Al-Zeer (rechts) en Ahmad Skineh.

    De Maasstad wordt volgend jaar mei voor één dag de Hamas-stad. Dat blijkt uit foto’s, die deze week op social media werden gedeeld door de organisatoren van de jaarlijkse Palestinians in Europe Conference. Dit evenement, bedoeld om het wij-gevoel te versterken onder Palestijnen in de Europese diaspora, wordt al weer voor de 15de keer gehouden.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!