Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    chamanouke
    blog.seniorennet.be/chamano
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPO-website (VARA) pleegt karaktermoord op vrouw na verschijnen in ‘Pauw’ (VARA/NPO)

    NPO-website (VARA) pleegt karaktermoord op vrouw na verschijnen in ‘Pauw’ (VARA/NPO)

    Bang moeten zijn dat de NPO je kapot maakt nadat je in Pauw te gast was: 'verbinden' volgens de NPO

    Een website van de publieke omroep VARA (NPO) heeft zaterdag karaktermoord gepleegd op een vrouw die vrijdag te gast was in het televisieprogramma Pauw (eveneens VARA, eveneens NPO). In de bewuste uitzending vertelde de vrouw, een buurthuisvrijwilligster uit Zaandam waar een buurt momenteel gebukt gaat onder terreur door Turkse jongeren, dat de Turkse jongeren in kwestie beter geen buurthuis kunnen krijgen omdat ze ‘dat toch alleen maar slopen’.

    Voor de NPO-haatzaaiwebsite in kwestie was dit kennelijk reden onderzoek te doen naar uitlatingen die deze buurthuisvrijwilligster in haar verleden via Twitter heeft gedaan. Uit dat onderzoek blijkt dat de buurthuisvrijwilligster regelmatig keiharde meningen over onder andere moslims, vluchtelingen, de boerkini en de multiculturele samenleving Twitterde.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlin-Kreuzberg verzinkt in chaos – Politiestaat geëist: Berlijnse burgemeester voor sterke aanwezigheid van de politie

    Berlin-Kreuzberg verzinkt in chaos – Politiestaat geëist: Berlijnse burgemeester voor sterke aanwezigheid van de politie

    screenshot_53
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Drugsdealers, roofovervallen, maffiacriminaliteit, dat is allemaal al normaal geworden in Berlin-Kreuzberg. Met gebruikelijke politieacties en razzia´s zou men het probleem niet meer de baas worden. Daarom eist de burgemeester van Kreuzberg nu meer en permanente aanwezigheid van de politie.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Saudiërs vechten tegen wetten die ‘vrouwen tot slaven maken’

    Deze Saudiërs vechten tegen wetten die ‘vrouwen tot slaven maken’


    Bauke Schram

    Vrouwen in Saudi-Arabië verzetten zich tegen het mannelijke voogdijsysteem, dat ervoor zorgt dat ze in huis worden opgesloten en vrijwel geen vrijheden hebben. Onder de voorwaarde van anonimiteit, sprak een aantal vrouwen met elsevier.nl over hun leven in Saudi-Arabië en hun werk als activisten.

    ‘We vragen echt om heel weinig, het enige wat we willen is een klein beetje vrijheid.’ Het zijn de bijna wanhopige woorden van Nadia (25), een Saudische activist. Via sociale media, in het diepste geheim, hoopt zij een einde te brengen aan de wetten over mannelijke voogden in Saudi-Arabië.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    10-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië wil fundamentele hervorming EU

    Italië wil fundamentele hervorming EU

    gentiloni1

    Dat de EU ernstig in het slop zit, kan niemand zijn ontgaan. Het samenwerkingsverband is volkomen uit zijn jasje gescheurd. Brussel heeft geen enkele binding met de Europese bevolking. De grenzen zijn zo lek als een mandje en het continent wordt overspoeld door gelukszoekers.

    Maar weinig politieke leiders durven zich hierover uit te spreken. Als politicus wil je immers invloed blijven houden op het reilen en zeilen binnen de Unie. Verspreek je je, ben je op enig moment onvoorzichtig of uit je je eerlijk dan ben je al snel een paria. Excommunicatie door Juncker, de hogepriester van de EU, ligt op de loer. 
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde generatie moslims zal op puinhopen Europa het Kalifaat oprichten’

    Derde generatie moslims zal op puinhopen Europa het Kalifaat oprichten’

    Leider Duitse coalitiepartij CSU erkent dat er 9 miljoen moslimmigranten kunnen worden toegelaten, en dat zij het aanzien van Duitsland voorgoed zullen veranderen – Slechts 2% migranten blijkt taalcursus af te maken


    Pedofilie wordt in Europa streng bestraft, behalve als je de juiste religie aanhangt. Dan mag je plotseling met zeer jonge meisjes getrouwd zijn. ‘Onze’ leiders spreken zich er weliswaar tegen uit, maar ondernemen er actief helemaal niets tegen.

    De Franse islamwetenschapper Gilles Kepel waarschuwt dat uitgerekend de derde generatie moslimmigranten –u weet wel, in Nederland vooral de Marokkaanse jongeren die voor enorm veel problemen zorgen, maar waar niet over gepraat mag worden, omdat men bang is dat ze nog agressiever worden- in heel Europa burgeroorlogen zullen veroorzaken, en op de puinhopen van ons ooit zo stabiele en welvarende continent het Kalifaat zullen oprichten. In Duitsland heeft de leider van coalitiepartij CSU inmiddels voor de camera’s erkend dat er wel eens 9 miljoen migranten kunnen worden toegelaten, en dat zij het aanzien van Duitsland voorgoed zullen veranderen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam in luxe appartementen schuilen.

    Amsterdam in luxe appartementen schuilen.

    De Amsterdamse recherche heeft dit jaar al zestig Albanezen aangehouden op verdenking van serieuze drugshandel en witwassen. Ze verbleven in dure appartementen verspreid over de stad. Daar en in een auto zijn 200 kilo cocaïne en bijna drie miljoen euro gevonden.

    De Amsterdamse recherche heeft dit jaar al zestig Albanezen aangehouden op verdenking van serieuze drugshandel en witwassen. Ze verbleven in dure appartementen verspreid over de stad. Daar en in een auto zijn 200 kilo cocaïne en bijna drie miljoen euro gevonden.
    Meer lezen op:
    parool.nl


    09-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hakenkruis in prullenbak verboden.

    Hakenkruis in prullenbak verboden. 

    Moslims mogen wel met hakenkruizen zwaaien in Nederland en ‘Dood aan de Joden’ roepen

    Vorige maand hadden we een stukje:

    In Nederland mag je geen hakenkruis in een prullenbak gooien

    En daar hoort de headerfoto bij. Pegida-leider Edwin Wagensveld moest vandaag voor het gerecht verschijnen vanwege dat spandoek en had een t-shirt aan met diezelfde tekening er op.

    Hakenkruis in prullenbak verboden. Moslims mogen wel met hakenkruizen zwaaien in Nederland en ‘Dood aan de Joden’ roepen Posted on september 8, 2016 by Fubar in Artikelen // 11 Comments Vorige maand hadden we een stukje: In Nederland mag je geen hakenkruis in een prullenbak gooien En daar hoort de headerfoto bij. Pegida-leider Edwin Wagensveld moest vandaag voor het gerecht verschijnen vanwege dat spandoek en had een t-shirt aan met diezelfde tekening er op.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nee, Likoed: Denk-partij heeft niet denkwijze van kleuters maar van nazi’s

    Nee, Likoed: Denk-partij heeft niet denkwijze van kleuters maar van nazi’s

    ***********************************************************
    “Ik heb jaren geleden al eens gezegd dat er in het Westen een “apokalyptische scheiding der geesten” aan de gang is en wel op de brandpunten islam en Israël. Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat een gloeiend hete oorlog op de loer ligt waarin die tegenstelling opgelost zal worden. De islam is het nieuwste en oudste nazisme, het is een quasi-religie van en voor psychopaten. De enige weg om een oorlog in Europa te voorkomen is: de islam definiëren als wat hij is, namelijk een 1400 jaar oude dreiging van een totalitair anti-humanisme, elke immigratie van moslims naar het Westen stoppen, een klassieke politiek van Kennan-containment contra de islam voeren zoals dat tegen het communisme is gebeurd en Israël volledig steunen. Maar de linkse suïcidale waanzin die West-Europa in zijn greep heeft, zal waarschijnlijk niet betijen. En als de apokalyps er is dan zullen de linksen zeggen: kijk, dat heb je nou van dat islam-bashen.”

    *********************************************************************
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    08-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuzu’s populistische scoringsdrift tegenover Netanyahu

    Kuzu’s populistische scoringsdrift tegenover Netanyahu

    by Peter van Duyvenvoorde 7 Sep 2016

    kuzu_netanyahu
    Het kan de meeste mensen niet ontgaan zijn dat Netanyahu het land bezoekt. Netanyahu, premier van Israël: het land van de start-ups en het land waar homoseksuelen zich onbedreigd kunnen voelen. Het enige land dat een werkbare democratie heeft weten te vormen in een kruitvat; ook al is de democratie zeker niet perfect, het is wel een democratie. Het land dat potentieel een belangrijke economische partner kan zijn voor Nederland
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegida-voorman vlak voor rechtszaak opnieuw opgepakt

    Pegida-voorman vlak voor rechtszaak opnieuw opgepakt
    Victor Schildkamp & Tomas Riemens

    Edwin Wagensveld tegenover twee politie-agenten bij de rechtbank in Amsterdam
    Edwin Wagensveld tegenover twee politie-agenten bij de rechtbank in Amsterdam © anp

    UpdateEdwin Wagensveld, de voorman van anti-islambeweging Pegida, is vanochtend vlak voor zijn rechtszaak opnieuw gearresteerd door de politie. Wagensveld droeg een T-shirt waarop een hakenkruis te zien was. ,,De rechtszaak is voor onbepaalde tijd uitgesteld", zegt AD-verslaggever Victor Schildkamp.
    Wagensveld zou voor de rechter verschijnen omdat hij in februari gearresteerd werd vanwege het tonen van een hakenkruis. De Pegida-voorman weigerde daarna een boete te betalen
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil de VVD Wilders vermoorden?

    Wil de VVD Wilders vermoorden?

    wilders1
    Door Joost Niemöller

    Sybe Schaap is Eerste Kamerlid van de VVD. Hij komt met een boek en daarin vergelijkt hij de PVV met de NSB. Dat gaat gepaard met allerlei omzichtige bewegingen, zo lees ik nu in Trouw:

    Schaap: “Natuurlijk bedoel ik niet dat Wilders een massamoordenaar is als Hitler, maar wel dat hij met zijn partij een gevaarlijke structuur neerlegt. Als Wilders de macht krijgt, zou dat weleens heel akelig kunnen uitpakken. Een dictatuur? Zou zomaar kunnen. De PVV is op zich al een dictatuur.” De PVV zaagt volgens Schaap aan de fundamenten van de rechtsstaat door democratische instituties voortdurend belachelijk te maken: nep-parlement, nep-parlementariërs, neprechters.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    07-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben nu in politiebureau Meer en Vaart osdorp om aangifte te doen tegen Ebru Umar en tegen Geen Stijl.

    Ben nu in politiebureau Meer en Vaart osdorp om aangifte te doen tegen Ebru Umar en tegen Geen Stijl.

    Huseyin Sayilgan, vuistdiep in de UETD (Europese tak van Erdogans AK-partij), gaat aangifte doen tegen het media- en entertainment weblog www.geenstijl.nl. Iets met een Nederlands adresje dat we door al die Turkse woorden over het hoofd zagen, en allang zwart geblokt is. Hadden jullie maar gewoon moeten integreren, en jullie aangiftes in het Nederlands moeten doen, dan hadden we ook niet gedacht dat er tussen al die Turkse onzin door, ook nog het adres van een AKP-safe house stond.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denk-Kamerlid Kuzu weigert premier Israël de hand te schudden

     Denk-Kamerlid Kuzu weigert premier Israël de hand te schudden


    Gepubliceerd: 07 september 2016

    Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu heeft de uitgestoken hand van de bezoekende Israëlische premier Benjamin Netanyahu woensdag niet geschud. Kuzu, die eerder in de PvdA-fractie zat, is nu actief in de beweging Denk.        

    Netanyahu bracht een bezoek aan het parlement in Den Haag. Toen hij de hand uitstak naar Kuzu, bleef die geste onbeantwoord. Netanyahu draaide daarop zijn gezicht weg.
    Meer lezen op:
    nu.nl

      


    06-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joden zijn vogelvrij in Nederland

    Joden zijn vogelvrij in Nederland

    image

    Antisemitisme is bon ton in Nederland. De meeste Nederlanders halen hun schouders er over op, vinden het wel best of doen er zelf actief aan mee. Een kleine minderheid durft zijn mond nog open te trekken, op straffe van een tsunami aan MosLinkse hetzers die helemaal losgaan op diegenen die de moed hebben het probleem aan de orde te stellen.
    Meer lezen op:
    opinez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EenVandaag (Kees Boonman, Jojanneke van den Berge, Willem Jan Bloem, Johann de Graaf) geeft de antisemiet Dries van Agt weer eens podium

    EenVandaag (Kees Boonman, Jojanneke van den Berge, Willem Jan Bloem, Johann de Graaf) geeft de antisemiet Dries van Agt weer eens podium

    Dries van Agt verstrengelt vroom de handjes als hij zijn . . . . . eh . . . . . Israël-irrationalisme ten beste geeft

    Dries van Agt verstrengelt vroom de handjes als hij zijn . . . . . eh . . . . . . . Israël-irrationalisme ten beste geeft

    *************************************************************
    “Kijk, Kees Boonman, als je dat zegt na 100 jaar Arabische agressie jegens Israël en nadat overduidelijk is geworden dat de Palmaffia’s alléén maar een eigen staat willen als de voorwaarden zodanig zijn dat ze vandaaruit Israël op termijn kunnen vernietigen, dan deug je niet of dan ben je dom. Of allebei. Luister, rotzak Boonman, ietsiepietsie vuile hufter: waarom zou Netanyahu moeten “opschuiven” als de Palmaffia’s, Hamas én Abbas, weigeren om zelfs maar het bestáánsrecht van Israël te erkennen? Het geestelijk klimaat in Nederland verhardt! Het debat ontspoort steeds meer! Hoe zou dat nou komen, Jan Lul?”
    *************************************************************
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries van Agt verdient geen serieus podium

    Dries van Agt verdient geen serieus podium

    Maandag, September 5, 2016

    Gezamenlijke verklaring van het Simon Wiesenthal Instituut en Likoed Nederland, 5

    EenVandaag Van Agt

    In een uitzending van EenVandaag op 5 september 2016 werd de heer Dries van Agt uitgebreid aan het woord gelaten.
    Hij vond dat de Israëlische premier Netanjahoe opgepakt moest worden als “oorlogsmisdadiger”.

    Waaruit bestonden die oorlogsmisdaden? Uit het bouwen van woningen voor Joden.

    Het bouwen van woningen voor Joden oorlogsmisdaden noemen, is uiteraard volstrekt bespottelijk.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    05-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS-aanslag Bataclan, Parijs, had moeten worden opgevolgd door aanslagen in andere steden

    ISIS-aanslag Bataclan, Parijs, had moeten worden opgevolgd door aanslagen in andere steden

    Screenshot_40
    (Door: Bert Brussen)

    Islamitische aanslagen in Nederland, UK, Frankrijk gepland – Terroristen kwamen binnen via vluchtelingenroute

    De islamitische aanslagen in Parijs vorig jaar november waren nog maar het begin van wat een grote en gewelddadige islamitische terreurcampagne had moeten worden in meerdere Europese steden, waaronder Nederlandse steden. De ISIS-terroristen, die tussen de vluchtelingen via de Turkije-route naar Europa kwamen, onderhielden contact met ISIS via een geavanceerd en uiterst goed georganiseerd netwerk. Dit blijkt uit voorheen geheime documenten in bezit van CNN.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte nieuwe hotspot voor mensensmokkelaars

    Egypte nieuwe hotspot voor mensensmokkelaars

    Egypte, september 2016

     Egyptische vissersboten
    Vissers in Noord-Egypte hebben een winstgevender stiel gevonden: mensensmokkel. Ze verkopen of verhuren hun boot aan een Egyptische maffia van zo’n tien mensensmokkelaars. Door de deal van de EU met Turkije en de sluiting van de Balkanroute is de route over de Middellandse Zee belangrijk geworden. De EU-grensbewakingsdienst Frontex richt zich vooral op Libië. Frontex-chef Fabrice Leggeri: 'Egypte ontwikkelt zich tot een nieuwe hotspot, de route wordt steeds belangrijker’. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt nachtmerrie werkelijkheid in Ruslands islamitische achtertuin?

    Wordt nachtmerrie werkelijkheid in Ruslands islamitische achtertuin?


    Afshin Ellian

    De situatie in centraal Azië lijkt op die in de fictieve republiek Abbudin in de Amerikaanse dramaserie Tyrant. In Tyrant (te zien op Netflix) wordt het land geleid door de familie Al-Fayeed, een lokale tiran.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    04-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NRC als spreekbuis voor Palestijnse propaganda

    NRC als spreekbuis voor Palestijnse propaganda

    Pallywood3

    De Mossad-spionageserie van de NRC afgelopen maand (geschreven door journaliste Leonie van Nierop en van commentaar voorzien door de NRC-hoofdredactie) kreeg op 1 september een grotesk vervolg. Oud-sportjournalist en huidig Midden-Oosten verslaggever Derk Walters schreef een stuk met de suggestieve titel Wie bewijs verzamelt in Gaza, wordt tegengewerkt. Een artikel opgebouwd uit de bekende NRC-mix van halve waarheden, opgeklopte emoties en weglating van feitelijk bewijs.
    Meer lezen op:
    opiniez.com
    En
    NRC journalist gaat undercover in Jeruzalem




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!