Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    stamboom_knaepkens_eyskens
    blog.seniorennet.be/stamboo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse antisemitische T-shirts stellen Trump voor als een chassidische Jood en Obama als een Pal-Arabier

    Palestijnse antisemitische T-shirts stellen Trump voor als een chassidische Jood en Obama als een Pal-Arabier

    trump-obama

    Hoe de Palestijnen en Arabieren zelves naar de verkiezingsstrijd in de Verenigde Staten keken was bijvoorbeeld te merken aan deze T-shirts met antisemitische opdruk die deze Arabier te koop aanbood in zijn anti-Israël souvenirwinkel in Oud-Jeruzalem. [beeldbron: Gulf Eyes/AP]

    President-elecht Donald Trump wordt hier afgebeeld als “Jodenknecht” – een stereotypisch geklede chassidische Jood compleet met Jodenhoed en peies (haarlokken) – en huidig president Barack Obama daarentegen met een Arafatsjaaltje als symbool voor zijn uitgesproken pro-Palestijns [lees: anti-Israël] beleid van de voorbije acht jaren.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alina Sedee: “Hoe Sint Maarten in Emmen zijn onschuld verloor”

    Alina Sedee: “Hoe Sint Maarten in Emmen zijn onschuld verloor”

    Wikimedia Commons. Fotograaf: onbekend.
    Foto: Wikimedia Commons. Fotograaf: onbekend.

    Journalist en columnist Alina Sedee heeft haar buik vol van de oorlog van links tegen traditionele kinderfeesten. In dit stuk, dat ze voor De Dagelijkse Standaard schreef, legt ze uit hoe Sint Maarten óók al kapotgemaakt wordt.

    Argelozer dan Sint Maarten kom je kinderfeesten niet tegen. Weken ervoor maak je op school een mooie lampion en oefen je liedjes. Durfals checken YouTube voor naughty varianten. Zodra het op 11 november donker wordt, pak je jas, tas en lampion en ga je deuren langs om liedjes te zingen en zoveel mogelijk snoep te scoren
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    12-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelopen maanden zeker 60 kindbruiden in Nederland gekomen

    Afgelopen maanden zeker 60 kindbruiden in Nederland gekomen

    YoungMoslima
    In de laatste 4 maanden van 2015 zijn ongeveer 60 kindbruiden uit Syrië naar Nederland gekomen. Ze reisden mee met een vaak meerderjarige man.

    “Deze meisjes bevinden zich vaak in een sociaal isolement waardoor eventueel misbruik en uitbuiting langdurig kunnen aanhouden. Het risico bestaat dat zij op lange termijn verworden tot huisslaaf of verborgen vrouw…”
    Meer lezen op:
    powervrouwen.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika

    Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika

    Groot aantal oproepen van Hillary supporters om Trump te vermoorden – Complottheorieën: Verkiezingsuitslag wordt alsnog veranderd / Elite zal Trump laten vermoorden / Inauguratie wordt vanwege massale rellen opgeschort

     
    De haat die links Amerika ook na de verkiezingen aan de dag legt kent geen grenzen.

    Duizenden linkse Amerikanen gingen de afgelopen dagen de straat op, richtten vernielingen aan, staken auto’s in brand en mishandelden mensen en zelfs kinderen die met bijvoorbeeld stickers of T-shirts lieten zien dat ze achter de nieuwe president Donald Trump staan. Hiermee toont ‘links’ opnieuw zijn ware, bedrieglijke gezicht: hun mond is altijd vol van ‘tolerantie’, maar in werkelijkheid blijken het ook nu weer de meest intolerante, haatdragende figuren, die iedereen die niet in hun pas loopt bedreigen met het grofste geweld, en die een vrije, open en echt tolerante samenleving daarom kan missen als kiespijn.
    Meer lezen op:
    xandernieuwes.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Veel mensen zijn liever ziende blind'

    'Veel mensen zijn liever ziende blind'

    Wierd Duk

    Psychiater Kaspar Mengelberg

    Psychiater Kaspar Mengelberg © Marco Okhuizen

    Stemming NederlandWierd Duk peilt de stemming. Nederland behoort tot de gelukkigste landen ter wereld. Toch zijn veel mensen ontevreden. Deze week: de stand van het debat. Angst voor uitsluiting beheerst het maatschappelijke debat in Nederland. 'Zo erg als nu was het nog nooit'.
    In de Amsterdamse kunstenaarssociëteit De Kring praat een klein gezelschap over de stand van het debat in Nederland. Onder hen een psychiater, een filmregisseur en ik. Mannen van boven de vijftig, blank ('wit'), hoogopgeleid. We maken ons zorgen. ,,Niet eerder in mijn leven was de politiek-correcte druk zo groot als nu," zegt Kaspar Mengelberg (70), psychiater in Amsterdam.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    11-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.USA2016 – NO, you can not!

    USA2016 – NO, you can not!

    USA2016 0

    In veel Amerikaanse steden gingen na USA2016 afgelopen dagen meutes diep teleurgestelde jonge mensen de straat op om te protesteren tegen de keuze voor Donald Trump. Niet zelden heel militant.

    De protesten afgelopen dagen van allerlei teleurgestelden dat de Democraten er niet in zijn geslaagd een president te doen kiezen die het optische sprookje van gelijkheid en kansen voor iedereen nog enige tijd had kunnen laten voortduren is letterlijk deplorable. Tegen wie protesteren deze mensen eigenlijk?
    Meer lezen op:
    verenoflood.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brekend onderzoek; Boze Blanke Man achter Trump mediahoax!

    Brekend onderzoek; Boze Blanke Man achter Trump mediahoax!

    431px-lewis_hine_power_house_mechanic_working_on_steam_pump
    Door Joost Niemoller

    Al twee dagen worden we via de media murw gebeukt met het beeld dat de aanhang van Trump bestaat uit boze, werkloze, blanke mannen uit de Amerikaanse industriegebieden. Domme, racistische blanke mannen, die bang zijn voor vernieuwing, minderheden enz enz. Vrouwen, latino’s, zwarten, zouden allemaal op Clinton stemmen.

    Er is inmiddels onderzoek gedaan naar de exit polls, waarbij gevraagd is waar men op stemde en wie men was. Het beeld van de Boze Blanke Man met de lage opleiding moet danig bijgesteld worden. Ik ga hier maar even wat verder op in, want zoals gewoonlijk zult u hierover via de media niets horen. Die houden het liever bij hun vooroordelen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    10-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hillary Gate

    Hillary Gate

       1hillary-632x250          

    De beerput rondom de Clinton’s is momenteel met de dag verder aan het openbarsten. De informatie is zo schokkend, dat het nauwelijks te bevatten is. De eerste grote scheur ontstond in september met de ontdekking dat de Clinton Foundation rechtstreeks het onderwerp was in de grootste fraudezaak uit de geschiedenis. Het lijkt om een bedrag te gaan van ongeveer 100 miljard dollar. Vrijwel al het geld wat uit liefdadigheidsacties bij elkaar is gebracht, is rechtstreeks in de kas van de Clinton Foundation beland en dus nooit bij de slachtoffers aangekomen. Slechts 5,7% ging daadwerkelijk naar goede doelen en de rest verdween in salarissen, werknemersvoordelen, fondsenwerving en “ander kosten”. Zo blijkt Haïti na de zware aardbeving van 2010 zo goed als geen financiële hulp te hebben ontvangen.
    Meer lezen op:
    cooperatiedevrijemedia.nl


    09-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komen andere tijden…

    Er komen andere tijden…

    donald-trump

    De overwinning van Donald Trump heeft de heersende politieke elite, de leugenachtige media en zowat alle peilingsbureaus flink voor schut gezet. Het is, op korte tijd, de tweede keer dat dit gebeurt. Ook de ‘Brexit’ had blijkbaar niemand van hen zien aankomen. Het bewijst alleen maar hoe deze – voorlopig nog – machtige en arrogante elite haar eigen grote gelijk koppig naar voren blijft schuiven, terwijl ze de keuze en de stem van het volk hooghartig afdoet als ‘populistisch’ en ‘extreemrechts’. Maar, zoals de kersverse Nobelprijswinnaar Literatuur, ooit zong: ‘The Times they are a changin’.
    Meer lezen op:
    kvermeiren.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag begint de nieuwe tijd

    Vandaag begint de nieuwe tijd

    p1470149
    Door Joost Niemoller

    Wat is er nu eigenlijk gebeurd vannacht? Dat is het moeilijkste vast te stellen op een moment waarvan iedereen in de hele wereld beseft dat het ‘historisch’ is. Maar historisch hoe?

    Het was geen strijd tussen twee presidentskandidaten, maar een strijd tussen twee ideologieen. De oude wereldorde heeft een enorme dreun gekregen, en er is een nieuwe gekomen. De frauderende boevenbende achter de schermen, met name die uit moslimlanden die de VS opgekocht dachten te hebben, van de multinationals en de banken die de volkeren van de landen wilden verpletteren tot niets meer dan willoze consumenten, ziet nu een ongemeen grote kracht tegenover zich.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk: Ongeveer 1000 “minderjarige asielzoekers” ontmaskerd als volwassenen

    Oostenrijk: Ongeveer 1000 “minderjarige asielzoekers” ontmaskerd als volwassenen

    screenshot_100
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Het Oostenrijkse Rijkskantoor voor Vreemdelingenwezen en Asiel (BFA) heeft samen met de Oostenrijkse politie 951 zogenaamde minderjarige asielzoekers als volwassenen ontmaskerd. Dankzij medische testen kon de ware leeftijd van de asielzoekers achterhaald worden. In 2015 werden er in totaal 2.200 personen van verdacht een valse leeftijd te hebben opgegeven. Als reden worden uitbuiting van de welvaartsstaat en betere kansen in de asielprocedure vermoedt.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese gevangenissen zitten vol Marokkanen en Roemenen

    De Europese gevangenissen zitten vol Marokkanen en Roemenen

    Journalistiek onderzoek toont aan dat veel van de vreemdelingen in gevangenissen in de Europese Unie de Roemeense nationaliteit hebben. Wereldwijd gezien zijn de gevangenen met een Marokkaanse nationaliteit oververtegenwoordigd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    07-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte "per toeval" opgepakt

    Verdachte "per toeval" opgepakt

    Onwaarschijnlijke agressie in Brussel: man de ogen uitgestoken op straat

    Foto: Photo News

    Brussel - Een onwaarschijnlijk agressieve daad op straat heeft Brussel opgeschrikt. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 33-jarige man met bloedend hoofd aangetroffen op straat in Elsene. Zijn beide ogen waren uitgestoken. De politie heeft intussen een verdachte opgepakt, meldt het Brusselse parket. "Hij heeft gedeeltelijke bekentenissen afgelegd".
    Het Brusselse parket meldt maandag dat er een verdachte werd opgepakt. "Het gaat om een Nederlandse man van Afrikaanse origine die in België woont." Ook het slachtoffer, een 33-jarige man met de Belgische nationaliteit, heeft Afrikaanse roots.
    Meer lezen op:
    nieuwsblad.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alarm Rood! Protestants paar is een "bedreiging" voor Turkije!

    Alarm Rood! Protestants paar is een "bedreiging" voor Turkije!

    door Burak Bekdil  •  6 November 2016


    Erdogan moet eens uitleggen waarom hij hardnekkig vraagt om steeds meer tolerantie voor moslims die wonen in de niet-islamitische landen, met inbegrip van de bouw van moskeeën in elke hoofdstad, terwijl zijn regering twee protestanten kan deporteren op valse gronden dat zij een bedreiging vormen voor de veiligheid naar zijn land. De islamofobie waarover Erdogan nooit ophoudt dingen te beweren dat die bestaan in de westerse wereld, mag dan wel dan niet een echte sociale kwaal zijn, maar de niet-islamfobie in Turkije is een toenemende besmettelijke ziekte.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showproces Wilders ondermijnt de rechtsstaat

    Showproces Wilders ondermijnt de rechtsstaat

    img_1328

    Het is verbazingwekkend dat nu toe geen enkele nieuwsredactie of onderzoeksjournalist heeft onderzocht hoe de ‘minder, minder’ uitspraak van Geert Wilders kon leiden tot onbeteugelde massahysterie, doodsbedreigingen en een middeleeuws aandoend aangiftecircus.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    06-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alternatieve Kristallnachtherdenking wordt pro-Palestijnse-Zwarte-Piet-manifestatie

    Alternatieve Kristallnachtherdenking wordt pro-Palestijnse-Zwarte-Piet-manifestatie

    Wie had dat gedacht? Van een Hamasknuffelaar als spreekster bij een Kristallnachtherdenking in 2015, naar een Zwarte Piet activist bij de Kristallnachtherdenking in een synagoge, in 2016. De schandalige reeks van incidenten bij deze herdenking is blijkbaar nog niet gestopt.  
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LONGREAD: De politieke verkrachting van Zweden

    LONGREAD: De politieke verkrachting van Zweden

     screenshot_61
    (Door: “Fjordman” – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

    De eerste tekst die ik ooit, op 20 februari 2005, onder het pseudoniem Fjordman schreef, ging over de geïmporteerde verkrachtingsgolf in Zweden. Hoewel ik uit Noorwegen kom, heb ik waarschijnlijk meer teksten over Zweden in het Engels geschreven. Sommige essays die ik in 2005 of 2006 schreef, worden, vele jaren later, nog steeds op het internet  verspreid en aangehaald. Waarom deze interesse in Zweden? Misschien is dit te wijten aan het sterke “merk”. Veel buitenstaanders hebben nog steeds een erg positief beeld van Zweden. Ze zijn geschokt wanneer iemand beschrijft hoe het er eigenlijk vandaag de dag met het land voorstaat.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asscher, sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur

    Asscher, sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur

    asscher
    Door Joost Niemöller

    Ik vraag me af hoe het toch komt dat ik elke keer weer woedender word als ik merk hoe het establishment een onschuldig kinderfeestje criminaliseert, door het voor ‘racistisch’ te verklaren. Is die Zwarte Piet nu zo’n steunpilaar van de Nederlandse cultuur? Zou ik niet zeggen in eerste instantie. In tweede instantie wel. Want het gaat over een belangrijk element van onze cultuur; de speelsheid. Dat is ook het spelen met beelden, zoals dat gebeurt met carnaval. Dat spelen met sjablonen en cliché’s is een essentieel onderdeel van de Westerse maatschappij. Het gaat over iets veel verders dan alleen de vrijheid van meningsuiting. Het is ook de vrijheid om grapjes te kunnen maken, over jezelf en over anderen. Het is het beperken van die vrijheid om eventjes adem te kunnen halen die zo woedend maakt.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksschandaal in Deens asielcentrum: medewerksters vergrijpen zich aan jongens

    Seksschandaal in Deens asielcentrum: medewerksters vergrijpen zich aan jongens
    Bewerkt door Eric Belsack 
    3/11/16 - 21u13  Bron: Radio 24syv


    Directrice Sisi Eibye is op staande voet ontslagen. © kos.

    In Denemarken is een onverkwikkelijk seksschandaal aan de oppervlakte gekomen. De directrice van een asielcentrum voor niet-begeleide minderjarigen is op staande voet ontslagen nadat minstens twee personeelsleden zich zouden vergrepen hebben aan enkele bewoners. Dat meldt het radiostation Radio 24syv.
    Het schandaal in het Børnecenter Tullebølle-centrum in Langeland was volgens de radiozender al maanden aan de gang. Erger nog: minstens drie leden van de beheerraad, onder wie directrice Sisi Eibye, waren op de hoogte van de seksuele uitspattingen.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims protesteren tegen gouverneur Jakarta

    Moslims protesteren tegen gouverneur Jakarta


    Tienduizenden conservatieve moslims hebben vrijdag in Jakarta gedemonstreerd tegen de gouverneur van de Indonesische hoofdstad. Ze beschuldigen Basuki Tjahja Purnama van het beledigen van de Koran.

     Hij had volgens de demonstranten als christen zijn mond moeten houden over Koranverzen.

    ''Ahok moet worden vastgezet'', riepen de in het wit geklede betogers. Ahok is de bijnaam van de gouverneur. Hij hoopt volgend jaar te worden herkozen. Enkele politieke tegenstanders proberen kiezers met religieuze argumenten er echter van te weerhouden op hem te stemmen. Moslims zouden niet op niet-moslims mogen stemmen.
    Meer lezen op:
    nu.nl

     




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!