NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • https://fenixx.org/2019/01/18/aantal-immigratiejihadisten-dat-de-eu-binnenvalt-bijna-verdubbeld-in-de-eerste-weken-van-dit-jaar/
 • Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
 • Arnold Karskens: 'Ik geloof het NOS Journaal niet meer’
 • 'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'
 • Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken
 • Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen
 • Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
 • ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
 • Europese Moslimbroeders krijgen nieuwe vaart door tandem met Erdogan
 • Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  haentjen
  blog.seniorennet.be/haentje
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  27-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na verijdelde aanslag op synagoge: ‘Nederland inmiddels zeer onveilig voor Joden’

  Na verijdelde aanslag op synagoge: ‘Nederland inmiddels zeer onveilig voor Joden’

  AIVD: Al duizenden Nederlandse moslimjongeren zijn jihad sympathisanten - Volkskrant plaatst opiniestukje: ‘Willen jullie meer of minder Joden?’  - Wordt de islam dankzij D66, GL en de PvdA in de toekomst de staatsgodsdienst van Nederland?

   
  Antisemitisme kan vrijwel ongehinderd oprukken omdat de politiek nog altijd weigert de islam als bron te erkennen. Dit doet sterk denken aan dezelfde soort naïviteit van de politiek in de jaren ’30, toen het gevaar van de opkomst van de Nazi’s jarenlang werd gebagatelliseerd – totdat het te laat was.

  De Telegraaf berichtte deze week dat de criminele inlichtingendienst een ‘James Bond-achtig’ plan voor aanslagen op een Amsterdamse synagoge en een geldinstelling heeft ontdekt (1). De daders zijn voornamelijk Marokkanen, waarvan zeker een is verbonden aan de extremistische Arrayan moskee. Gisteren hield de Tweede Kamer een debat over het Nederlandse antiterreurbeleid, dat volgens een meerderheid van de partijen schromelijk tekort schiet (4). Awi Cohen, lid van de Nederlandse tak van de Israëlische Likud partij, weet wel waarom: ‘(Islamistische terreur) wordt vanwege de grote invloed van links en extreemlinks in Nederland niet series genomen. Ze willen de problemen die immigratie en multiculturalisme veroorzaken, niet erkennen.’ Degenen die hier wel op wijzen worden als ‘islamofoben’ weggezet.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  26-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk! Bij DWDD worden ze steeds banger!

  Leuk! Bij DWDD worden ze steeds banger!

  266px-vara_logoDoor Joost Niemoller

  Er is iets heel raars aan de hand. Matthijs van Nieuwkerk blijft zich uitzending na uitzending maar afvragen; doen wij het wel goed? Bereiken wij de gewone man wel? Wij, als publieke omroep bedoelt hij dan.

  En om die vraag te beantwoorden nodigt hij telkens iemand uit de eigen kring uit. En die zegt dan; “Er is niks aan de hand hoor, Matthijs, je hoeft je nergens druk over te maken.” En telkens weer zie je dat Matthijs er toch niet gerust op is.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  25-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons vir jou

  Ons vir jou

  430714_359394907404917_553441154_n

  Blanke studenten schminken zich zwart uit protest tegen het kleine aantal blanken dat toegelaten wordt tot Diergeneeskunde aan University of Pretoria. Foto: AfriForum Jeug.

  “Een [Afrikaner]studente werd toegelaten tot een medische studie in aan de University of Stellenbosch. Een paar weken later nam een medewerkster van de universiteit contact met haar op en vroeg naar haar ras. Nadat zij aangaf blank te zijn, kreeg ze van de medewerker te horen dat de universiteit een fout had gemaakt en ze dachten dat ze donker was. Tot hun spijt was het voor de student niet meer mogelijk om de medische studie te volgen.”
  Meer lezen op:
  golfbrekers.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV-stemmende ambtenaren: het grote taboe

  PVV-stemmende ambtenaren: het grote taboe

  twee_vrouwelijke_ambtenaren_die_assistentie_verlenen3

  Het instituut dat onterecht volledig buiten schot is gebleven in de recente media-ophef over eenzijdigheid en gekleurdheid is de ambtenarij. Als de Trias Politica de weg kwijt is – net als de media, de Vijfde Macht – dan ligt het erg voor de hand dat er ook iets loos is in de Vierde Macht. Met deze aanname heb ik een tweet gestuurd om in contact te komen met (rijks-)ambtenaren die PVV stemmen om te leren van hun visie op de vierde macht. Het resultaat is schokkend.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws

  Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws

  EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling

   
  En zo holt het Europese schijnparlement op ‘democratische’ wijze de toch al onder grote druk staande democratie nog verder uit.

  Stap voor stap schaft de Europese Unie de persvrijheid, één van de vier traditionele pijlers van de democratie, af. Gisteren stemde het Europese Parlement in met het censureren van (nieuws)sites die ‘Russische propaganda’ zouden verspreiden. Het is nu nog maar een kleine stap om alle sites die tegen de heersende politiek-correcte standpunten (pro-immigratie, pro-islam, pro-Europese Superstaat, anti-Rusland, anti-populisme) ingaan, te blokkeren. De Belgische eurofederalist Guy Verhofstadt wil dat er nu al actie wordt ondernomen tegen de nieuwe Europese tak van het conservatieve Amerikaanse Breitbart, dat een grote rol heeft gespeeld bij de overwinning van Donald Trump (3). Ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de brengers van wat zij ‘fake nieuws’ noemt gaan regulieren. Kortom: de DDR is terug, en heeft in ieder geval wat de persvrijheid betreft alsnog de Koude Oorlog gewonnen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.No-go wijken? Postbodes gaan delen van Berlijn niet meer in

  No-go wijken? Postbodes gaan delen van Berlijn niet meer in

  Pakketdienst DHL heeft een opvallende maatregel genomen in Berlijn: bezorgers met waardevolle spullen mogen de wijk Wedding niet meer in, na een reeks overvallen. Duitse media schrijven over no-go areas die zijn overgenomen door criminelen.

  Mensen in bepaalde delen van Berlijn die een pakket bestellen, moeten die voortaan bij een postkantoor komen ophalen, kondigde DHL woensdag aan. Dat er niet meer wordt bezorgd op sommige adressen is het gevolg van een reeks gewelddadige overvallen op bezorgers en gevallen van identiteitsfraude, weet de regionale krant Berliner Kurier.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  24-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knettergek! Commando die zijn dochter beschermde tegen Marokkaanse reljeugd mogelijk de gevangenis in!

  Knettergek! Commando die zijn dochter beschermde tegen Marokkaanse reljeugd mogelijk de gevangenis in!

  Screenshot video: de Marokkaanse jeugd in kwestie mag dankbaar zijn dat ze niet in Marokko leven. Dit is een foto van de Marokkaanse autoriteiten in actie.

  Foto: Screenshot video: de Marokkaanse jeugd in kwestie mag dankbaar zijn dat ze niet in Marokko leven. Dit is een foto van de Marokkaanse autoriteiten in actie.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Er is een veenbrand en die woedt van jewelste'

  'Er is een veenbrand en die woedt van jewelste'

  Theo Hiddema, de meest uitgesproken advocaat van Nederland, over de Islam, politieke correctheid en hoe hij zich zorgen maakt over de toekomst: 'in mijn strafrechtpraktijk merk ik dat het helemaal niet goed komt. Sterker nog, het wordt steeds erger​.'

  'Als je jezelf aanzet om een kritische beschouwing te wagen over de manier waarop het er over vijftig jaar aan toe is, en ik wist dat ik nog vijftig jaar te leven had, dan zou je bijna in opstand moeten komen, om te voorkomen dat – wat ik denk dat zich dan heeft voltrokken – te voorkomen.'

  Hoe ziet die veenbrand, zoals u het noemt, eruit?

  'Dat is de Islam en dat vind ik doodeng. Als overal waar de Islam opduikt en zich manifesteert, als dat een gemeenschap van mensen zou creëren waarin iedereen zich in zijn eigen setting, rustig, bedaard en intens genietend van het geloof dat hij beleeft, zich op zijn eigen leven zou kunnen richten zonder de directe omgeving ermee te affronteren, dán was er niks aan de hand geweest. 
  Meer lezen op:
  esquire.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Libanon bouwt Veiligheidsmuur nabij Palestijns vluchtelingenkamp om terreur in te dammen

  Libanon bouwt Veiligheidsmuur nabij Palestijns vluchtelingenkamp om terreur in te dammen

  libanon-muur

  Een nieuwe Veiligheidsmuur onder constructie. Nee, niét in Israël maar in Libanon om de locale Palestijnse islamistische terreur in te dammen [beeldbron: E.J. Bron]

  Terwijl de halve wereldbol zich blauw ergert aan de Veiligheidsmuur die Israël sinds begin jaren 2000 bouwt om Palestijnse terroristen en zelfmoordbommenleggers buiten te houden, lijkt ook Libanon thans het nut in te zien van een dergelijke radicale anti-terreurconstructie.Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijk! Linkse website zet GeenStijl en DDS weg als racistische neo-nazi’s

  Walgelijk! Linkse website zet GeenStijl en DDS weg als racistische neo-nazi’s

  Screenshot Dumpert: Sylvana Simons maakt heel wat los in het land. Vaak wordt ze terecht bekritiseerd, maar soms gaan mensen ook écht te ver. Dat kan en mag niet gebeuren.

  Foto: Screenshot Dumpert: Sylvana Simons maakt heel wat los in het land. Vaak wordt ze terecht bekritiseerd, maar soms gaan mensen ook écht te ver. Dat kan en mag niet gebeuren.


  » Reageer (0)
  23-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders in vurig betoog: ‘Spreek ons vrij’

  Wilders in vurig betoog: ‘Spreek ons vrij’

  Tom Reijner 23-11-2016


  Na een verklaring van zijn advocaat Geert-Jan Knoops is het de beurt aan de beklaagde zelf. Geert Wilders houdt in de streng beveiligde rechtszaal op Schiphol een emotioneel slotbetoog.

  ‘Mensen die me willen stoppen, zullen mij eerst moeten vermoorden,’ zegt de PVV-voorman. ‘Ik weet heel goed wat onvrijheid is,’ zegt hij.

  Wilders noemt zijn beschermde leven ‘een hel’

  ‘Ik leef samen met mijn vrouw in kazernes. Vanochtend werd ik nog wakker in een safehouse.’ Wilders noemt zijn hevig beschermde leven ‘een hel’, maar zegt er tegelijkertijd ook blij mee te zijn. De beveiliging geeft hem de vrijheid ergens naartoe te gaan. Zijn vrijheid van meningsuiting is feitelijk de enige vrijheid die hij nog heeft.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Sylvana jankmodel

  Het Sylvana jankmodel

  Door Joost Niemoller

  Moslims zijn in onze wereld altijd gekwetst. Negers doen ook vaak gekwetst. (Gelukkig niet allemaal.) Er zijn trouwens ook veel Nederlanders die graag gekwetst doen. Oeps, zei ik nu ‘Nederlanders’? Dat is natuurlijk weer heel kwetsend voor al die ‘gekleurde Nederlanders met een andere achtergrond’ (zeg geen ‘allochtonen’ want dat is kwetsend) die nu het gevoel krijgen dat ze ‘eigenlijk niet echt mogen meedoen om wat ze zijn.’
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe deze verkrachter vrijgeleide kreeg om opnieuw toe te slaan

  Hoe deze verkrachter vrijgeleide kreeg om opnieuw toe te slaan

  "Waarom zat hij niet gewoon in de gevangenis?"

  Hoe deze verkrachter vrijgeleide kreeg om opnieuw toe te slaanFoto: rr
        Sint-Niklaas -      
  Hoewel hij vorig jaar nog veroordeeld werd tot drie jaar cel voor een verkrachting, heeft een 36-jarige illegaal afgelopen zomer in Sint-Niklaas een nieuw slachtoffer kunnen maken. De 19-jarige C. werd er door de man meermaals misbruikt. Ze kon haar vader nog één sms'je sturen en de hulpdiensten bellen voor ze werd belaagd. Daardoor is de bewijslast tegen de man, Azrak F., overweldigend, maar toch blijft hij voor de rechtbank ontkennen.
  Meer lezen op:
  nieuwsblad.be

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw onderzoek: Juist geïntegreerde, goed opgeleide moslims worden extremisten

  Nieuw onderzoek: Juist geïntegreerde, goed opgeleide moslims worden extremisten

  Meeste nieuwe terroristen voor ISIS komen uit rijkste landen – Britse MI5: Verdachten van zelfmoordaanslagen vaak hoog opgeleid – Links idee dat investeren in banen en sociale integratie moslimterrorisme kan voorkomen, blijkt een mythe

   
  De Westerse gevestigde orde wil nog altijd maar niet begrijpen dat de islam oorlog tegen onze samenleving voert, en moslims niet vanwege armoede of discriminatie, maar hun religieuze haatideologie terroristen worden.

  Uit nieuwe onderzoeken van onder andere de Rotterdamse Erasmus Universiteit blijkt dat  alle door de politiek en media verspreide stereotypes over het ontstaan van islamitisch extremisme overboord moeten worden gegooid. Armoede, werkloosheid en sociale achterstelling blijken nauwelijks iets te maken te hebben met radicalisering – integendeel. Hoe beter geïntegreerd moslims in het Westen zijn, en hoe hoger opgeleid, des te eerder blijken ze voor de jihad te kiezen. ‘Het Westen schijnt er moeite mee te hebben dat terroristen niet door ongelijkheid worden gedreven, maar door haat tegen de Westerse beschaving en de Joods-christelijke waarden,’ schrijft de Italiaanse journalist Giulio Meotti als commentaar.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shula, de Publieke Omroep en ‘laagopgeleiden’

  Shula, de Publieke Omroep en ‘laagopgeleiden’

  22 november 2016 om 07:15 door Ebru Umar
  Shula, de Publieke Omroep en ‘laagopgeleiden’  
  Groot respect voor ‘laagopgeleiden’. Voor Niels die afgelopen week de pomp in de verwarmingsruimte dusdanig instelde dat ik niet meer midden in de nacht wakker word door de resonantiebrom. Ik stond erbij en probeerde te begrijpen wat hij zei: „Op standje 80 procent hebben ze bovenin bij -10 graden geen warm water, dus dat doen we niet.” Voor Gert-Jan, de vloerenman die het gepruts van Slowaken kwam overdoen en precies uitlegde wat hun gepruts was: „Ze hebben met 120 mm geschuurd en dan krijg je ’m nooit meer glad, maar krijg je strepen op je visgraatvloer.”
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerse uitgevers dienen de islam

  Westerse uitgevers dienen de islam

  door Giulio Meotti  •  21 November 2016


  Kritiek op de islam, Hamed Abdel-Samad leeft onder politiebescherming in Duitsland, en zoals bij Rushdie hangt hem een fatwa boven het hoofd. Na de fatwa komen de beledigingen: er wordt gecensureerd door een gratis uitgeverij.

  Vanwege kritiek op de islam leeft Abdel-Samad onder politiebescherming in Duitsland, en net zoals met Rushdie hangt hem een fatwa boven het hoofd. Na de fatwa komen de beledigingen, en wordt er gecensureerd door een vrije uitgeverij. Dit is wat de Sovjets deden voor het vernietigen van schrijvers: het vernietigen van hun boeken.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als “vluchteling” in Duitsland heeft men reden tot lachen

  Als “vluchteling” in Duitsland heeft men reden tot lachen

  screenshot_26
  (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

  Ik zou ook zo lachen als de “vluchteling” op de foto hierboven als ik zonder scholing, zonder opleiding en zonder geld een land binnenkom, mij daar voorstel en zeg: “Hier ben ik, zorgen jullie nu maar naar behoren voor mij.” Als de mensen mij daar dan een woning bezorgen en bekostigen, eten bekostigen, al het noodzakelijke om te leven bekostigen, voor een opleiding zorgen, mijn ziektekostenverzekering betalen, het rijbewijs voor mij financieren, als mijn kinderen meteen naar de kinderopvang mogen, als er een baan voor mij geregeld wordt, een taalcursus voor mij wordt betaald, verdere cursussen voor mij worden betaald en ik voor niets, maar dan ook helemaal niets hoef te zorgen, behalve te zeggen dat ik een “vluchteling” ben, dan zou ik ook de hele dag zo lachen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisme rukt op in Marokkaanse moskeeën in Amsterdam

  Salafisme rukt op in Marokkaanse moskeeën in Amsterdam

  Nederland, november 2016

   Al Ummah moskee Amsterdam
  In de Al-Ummah moskee in Amsterdam is de 80-jarige muezzin met geweld op de grond gewerkt door de broer van de imam. Volgens bestuurswoordvoerder Lahcen Farah staat het geweld niet op zich. Een groep jongeren probeert de macht in de moskee over te nemen. De dader zou een salafistische imam zijn die actief is in moskeeën in Osdorp en Geuzenveld.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  21-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaduw van Hitler hangt boven de vrije meningsuiting

  De schaduw van Hitler hangt boven de vrije meningsuiting


  Afshin Ellian 21-11-2016

  Onze politici komt minder vrijheid van meningsuiting toe dan Amerikaanse politici, schrijft Afshin Ellian. De lange angstaanjagende schaduw van het Hitler-regime beheerst hier nog steeds de grens van de vrijheid van meningsuiting voor politici en de reikwijdte van onze democratie.

  Demagogische omgang met de taal en het organiseren van haat jegens minderheden is de erfenis van het nationaalsocialisme. Door de onnodige beperking van de vrijheid van meningsuiting voor politici wordt ook de democratie ingeperkt: de inperking van de vreedzame strijd tussen politieke meningen. Dit blijkt nu weer eens uit de vervolging van Kamerlid Geert Wilders.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zaak tegen Brigitte Bardot, de zaak tegen Geert Wilders

  De zaak tegen Brigitte Bardot, de zaak tegen Geert Wilders

  'Een volksdeel dat erop uit is ons te vernietigen, ons land te vernietigen en ons hun wil op te leggen'

   
   

  Een van de dingen die mij wat onbevredigd achterlaten bij het maandag voortgezette proces van Geert Wilders is dat zo weinigen zich lijken te realiseren dat het hier gaat om een veel bredere kwestie dan die ene figuur Geert Wilders en die ene uitspraak “minder, minder, minder”. Het is een Europees fenomeen.

  Geert Wilders hoorde 5000 euro tegen zich eisen. Voormalig filmster Brigitte Bardot heeft inmiddels een lange geschiedenis van vervolgingen achter de rug vanwege het “aanzetten tot rassenhaat” en het “beledigen van moslims”.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

                            


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd (buy cbd)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!