NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken
 • Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen
 • Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
 • ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
 • Europese Moslimbroeders krijgen nieuwe vaart door tandem met Erdogan
 • Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen
 • Waarom Iran Palestijnse terroristen financiert
 • De Islam is niets om trots op te zijn; 1400 jaar lang heeft het niets dan ellende en moord gebracht
 • Barbaars! Ziekelijk tuig sleept vastgebonden man achter hun auto aan in Luik
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  gipfelstuermer
  blog.seniorennet.be/gipfels
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  07-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-official, wiens dochter door migrant werd verkracht en vermoord, haalt geld op voor migranten

  EU-official, wiens dochter door migrant werd verkracht en vermoord, haalt geld op voor migranten

  Na de moord: Duitse overheid waarschuwt bevolking tegen islamofobie in plaats van tegen islam – Burgemeester München nodigt migranten uit op jongerenfeest, die randen vervolgens talloze meisjes aan – Sharia rukt op: Moslims vernielen in tientallen warenhuizen kerstbomen en kerstartikelen 


  Hoe politiek-correct gehersenspoeld moet je zijn als je zelfs je eigen dochter postuum offert op het altaar van de islamisering van je land?

  De brute verkrachting van en moord op de 19 jarige dochter van een Duitse EU official door een Afghaanse moslimmigrant deed veel stof opwaaien. Wat er daarna gebeurde grenst echter aan het ongelooflijke, om niet te zeggen waanzinnige: de ouders van het vermoorde meisje grijpen haar begrafenis aan om geld op te halen voor een pro-migrantenorganisatie, die ervoor ijvert om het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers geheel stop te zetten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders kiest de beste weg

  Wilders kiest de beste weg

  hadjememaar
  Door Joost Niemoller

  Als journalist heb ik destijds de chaos bij de LPF van heel dichtbij kunnen bestuderen. Later heb ik de geschiedenis van de Centrumbeweging van dichtbij bekeken. Mijn conclusie was steeds dezelfde: Er is voor iedereen zichtbaar een gat in de politiek, omdat de zittende politiek een element niet benoemt, wat wel het meest prangende punt is bij een heel groot deel van de kiezers; de immigratie en de gevolgen daarvan. Dat gat schreeuwt erom gevuld te worden en daar gaat het steeds mis.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  06-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Amerikaanse volk neemt op geheel eigen wijze afscheid van oorlogs-aanstichter Obama

  Het Amerikaanse volk neemt op geheel eigen wijze afscheid van oorlogs-aanstichter Obama

  screenshot_53
  “Tot nooit-meer-ziens, jij moordenaar!
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Vele voorbarige lofprijzingen, niets nagekomen: Obama was de slechtste president van de moderne tijd.

  Obama is niet één van zijn beloftes, waarvoor hij door de linksen op deze wereld als de vleesgeworden Messias werd bejubeld, nagekomen. Te midden van deze Obama-hype, qua pathologisch gehalte vergelijkbaar met de reacties van het publiek bij de optredens van de Beatles of de Rolling Stones in de jaren-60, kenden de linksen van de wereld hem al eens de Nobelprijs voor de Vrede toe, vóór Obama ook maar één voet in het Oral Office had gezet. Noch kwam onder Obama de beloofde algemene ziektekostenverzekering voor alle Amerikanen, noch werd Quantánamo gesloten. Er vonden niet minder, maar meer militaire acties door de VS plaats en 8 jaar na Obama´s regeringsperiode is de wereld niet veiliger, maar nóg gevaarlijker geworden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen zonder Grenzen veerdienst brengt duizenden Afrikanen naar Europa

  Artsen zonder Grenzen veerdienst brengt duizenden Afrikanen naar Europa

   Dignity I
  De NGO Médecins sans Frontières (MSF) waarvan Artsen zonder Grenzen deel uitmaakt, bracht de afgelopen maanden duizenden Afrikaanse migranten van Libië naar Italiaanse havens. Veel van deze immigranten voldoen niet aan de vereisten voor een legale verblijfsvergunning.
  Meestal wordt van te voren contact opgenomen met de Italiaanse kustwacht, vaak als degenen die ‘gered’ moeten worden nog in Libië aan wal zijn. De schepen varen vervolgens vanuit verschillende Italiaanse havens naar een ‘reddingspunt’ binnen de Libische territoriale wateren. Deze boten varen dan niet naar de Tunesische haven Zarzis, 90 km verderop, maar naar Italiaanse havens op een afstand van zo’n 400 km.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zit beruchte Marokkaanse bende achter reeks plofkraken?

  Zit beruchte Marokkaanse bende achter reeks plofkraken?

  Drie plof- en ramkraken in twee dagen: nadat het aantal overvallen op pinautomaten het afgelopen jaar leek af te nemen, richten criminelen zich weer op Nederland. Daarbij wordt steeds meer geweld gebruikt.

  In de nacht van zondag op maandag was het raak in Kerkdriel: een groep criminelen liet een pinautomaat ontploffen, waardoor een grote brand ontstond in een boekhandel en drogist. De eigenaar van de boekwinkel ging in gevecht met de daders en liep daarbij gebroken ribben op.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  05-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS dacht ‘leuk’ te zijn en Israël aan te vallen. Nou, dat hebben die jihadistische kneuzen geweten ook!

  ISIS dacht ‘leuk’ te zijn en Israël aan te vallen. Nou, dat hebben die jihadistische kneuzen geweten ook!

  ISIS bastards

  Foto: ISIS-strijders.

  Een aanval op de enige ware democratie in het Midden-Oosten? Dat leek ISIS wel wat afgelopen weekend. Maar de vreugde was slechts van korte duur.

  Ja, dat was geen bijster handige actie. Terwijl overal in Israël branden woedden, dacht ISIS-clubje Yarmouk ten onrechte dat niemand zou opletten als ze snel Israël zouden aanvallen op de Golan-hoogvlakte.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders:”Islam is oorlog, geweld,jihad, sharia.Waarom importeren we dat?”

  Geert Wilders:”Islam is oorlog, geweld,jihad, sharia.Waarom importeren we dat?”


  Volgens Wilders, wordt het tijd om intolerant te worden tegen de intoleranten. Wat Wilders betreft betekent dat dat de grenzen in Nederland dichtgaan en er moet werk gemaakt worden van de de-islamisering van Nederland om de Nederlandse cultuur te beschermen.Wilders sluit niet uit dat er wat hem betreft in Nederland een verbod op de Islam zal komen. “Misschien komt dat er ooit nog wel van.Islam is een totalitaire ideologie, die tirannieke macht over niet-moslims wil krijgen. Islam beveelt zijn volgelingen om alle landen te onderwerpen aan de islamitische sharia wet, desnoods door gebruik van geweld en terreur.Als we hen niet stoppen, wacht ons een catastrofe. We zullen worden gekoloniseerd en geïslamiseerd. We zullen ophouden te bestaan.” …
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

  Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

  Mogelijke motieven: Het levert veel geld op, het versnelt de ‘Umvolkung’ van Europa tot een totaal geïslamiseerd continent

   
  Met dit schip smokkelt de Stichting Bootvluchteling illegalen uit Afrika naar Europa.

  De in Zeewolde gevestigde Nederlandse Stichting Bootvluchteling is één van de NGO’s die met vaak voor symbolische bedragen gehuurde schepen tienduizenden illegalen voor de kust van Afrika oppikken en naar Europa smokkelen. Deze migranten maken doorgaans geen enkele kans op een verblijfsvergunning, maar worden desondanks met deze ‘veerboten’ opgehaald en naar Italië gebracht, wat een sterk aanzuigende werking heeft. Dit alles gebeurt met medeweten van de EU, dat zelfs een speciale wet voor deze NGO’s heeft opgesteld, zodat ze nooit kunnen worden vervolgd voor deze illegale mensensmokkel.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Rapport: duizenden Britse moslims leven in moslimenclaves, hebben geen idee van rest wereld

  'Sommige moslims denken dat Groot-Britannië een islamitisch land is'


  Duizenden Britse moslims wonen in stedelijke islamitische enclaves waar ze naar islamitische scholen gaan, islamitische televisie kijken en uitsluitend mede-moslims ontmoeten zonder dat ze veel afweten van de rest van Groot-Britannië. Sommigen leven zo geïsoleerd dat ze er van overtuigd zijn dat Groot-Britannië islamitisch is. Dit staat in een binnenkort te verschijnen rapport over de integratie in Grot-Britannië waarop de Sunday Times de hand wist te leggen.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeurs buslijn Emmen – Ter Appel zijn terreur Noord-Afrikaanse asielzoekers helemaal zat

  Chauffeurs buslijn Emmen – Ter Appel zijn terreur Noord-Afrikaanse asielzoekers helemaal zat
  'Het is dweilen met de kraan open, een boete verscheuren ze vaak gelijk'

  Buschauffeurs van maatschappij QBuzz in Drenthe hebben hun buik vol van asielzoekers die voor problemen zorgen. Dat gebeurt vooral op een buslijn van Emmen naar Ter Apel, zeggen ze tegen RTV Drenthe. Volgens de chauffeurs stappen vooral Noord-Afrikaanse jonge mannen steeds vaker zonder kaartje in de bus en gedragen ze zich agressief als ze daar op worden aangesproken.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl


  » Reageer (0)
  04-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders-hater Ahmed Marcouch doet er nog schepje bovenop: bijna alle PVV-stemmers zijn racisten

  Wilders-hater Ahmed Marcouch doet er nog schepje bovenop: bijna alle PVV-stemmers zijn racisten

  marcouchlol
  Foto: Ahmed Marcouch op een partijbijeenkomst van de PvdA. Bron: PvdA / Flickr

  Marcouch noemde eerder PVV-kiezers al ongeschikt voor het werk van politieman, nu geeft het PvdA-Kamerlid nog wat extra gas: PVV-kiezers, dat zijn eigenlijk racisten.

  PVV-kiezers zijn niet geschikt voor politiewerk, zo oordeelde PvdA-parlementariër en voormalig politieman Ahmed Marcouch vorige. Het kwam de man op een storm aan kritiek te staan, aangezien hij daarmee de Grondwet – artikel 3: “Alle Nederlanders zijn op gelijke voet in openbare dienst benoembaar.” – lijkt te schenden.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’

  Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’


  Elsevier Emile Kossen 4-12-2016

  Nadat vier agenten in een Parijse voorstad werden bekogeld met molotovcocktails, proberen Franse politici de problemen in achterstandswijken te bagatelliseren. Politieagenten vertellen een ander verhaal: ‘Frankrijk zit vol met no-go zones.’

  De vier agenten waren zaterdag in de wijk La Grande-Borne, een voorstad van Parijs berucht om zijn criminaliteit, drugshandel en armoede, om een beveiligingscamera te installeren. Zeker tien jongeren kwamen kijken en gooiden brandbommen naar de agenten en hun auto’s. Twee agenten raakten zwaar gewond.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bendecriminaliteit – Zweden heeft zich er bij neergelegd

  Bendecriminaliteit – Zweden heeft zich er bij neergelegd

  screenshot_165
  (Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

  Zweden bevindt zich steil naar beneden in de afgrond, het wordt een land van wetteloosheid. In Stockholm is het aantal moorden tot recordhoogte gestegen, Malmö schreeuwt om hulp; maar in het hele zuiden van het land is geen rechercheur meer te vinden. Het ontbreekt de politie aan bronnen en daarom neemt het aantal opgeloste zaken steeds meer af. De bendecriminaliteit blijft maar toenemen, in de centra van de grote steden worden op klaarlichte dag moorden gepleegd, de ontwikkeling is meer dan ernstig.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste meneer Terlouw

  Beste meneer Terlouw

  Zondag 4 Dec 2016
  h gale boettischer

  Beste meneer Terlouw,

  Het leek wel of heel Nederland deze week ontroerd was door uw speech bij De Wereld Draait Door. Ik was dat niet. Ik vond u vooral erg vergeetachtig.

  In de jaren zestig hadden mensen een touwtje uit de brievenbus hangen, zei u. Nu niet meer, want mensen vertrouwen elkaar niet langer. Dat vindt u jammer.
  Meer lezen op:
  vrijspreker.nl


  » Reageer (0)
  03-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA maakt nu al politiek rare sprongen – niets lijkt nog te werken

  PvdA maakt nu al politiek rare sprongen – niets lijkt nog te werken

  politiek 

  De ondergang van de PvdA is vaker en met intens genoegen voorspeld, en niet alleen hier. Maar het begint er nu op te lijken dat de incrowd van de partij zelf niet meer gelooft in een goede afloop.

  Interne democratie
  Nu de belangstelling voor de leiderschapsverkiezing van de PvdA minimaal blijkt, slaat de paniek toe bij de partij. Het zal toch niet zo zijn, dat de kiezers eindelijk onze inhoudsloosheid en hypocrisie volledig begrepen hebben en daarnaar handelen? Daarop lijkt het nu juist wel. En de signalen die deze politieke Titanic uitzendt liegen er dan ook niet om. Basisgedachte: SOJ (Save our Jobs). Wat is er de afgelopen dagen allemaal langsgekomen?
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  02-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na uitspraak Marcouch krijg ik echt medelijden met PvdA

  Na uitspraak Marcouch krijg ik echt medelijden met PvdA


  Afshin Ellian 2-12-2016

  De uitspraken van PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch over agenten met een PVV-voorkeur brengen zijn partij in verlegenheid. Net als DENK bevordert hij het wantrouwen van autochtone Nederlanders in landgenoten met Turkse en Marokkaanse afkomst, schrijft Afshin Ellian.

  Het denken is vrij. Er waren regimes die daarmee moeite hadden. De totalitaire staten streefden ernaar om zelfs gedachten te controleren: ook het hoofd van mensen was niet gevrijwaard van controle.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan Lodewijk Asscher

  Aan Lodewijk Asscher

  Beste meneer Asscher,

  Gisteren ging het bij @z op RTL Z over het feit dat al uw plannen altijd mislukken, maar dat dat niet op u afstraalt, omdat u doorgaans vertrokken bent voor dat blijkt. Ik zei toen, ongeveer: “Nou, er is één plannetje van Asscher dat wel geslaagd is: het verdrijven van Zwarte Piet”. Daar schijnt u nogal druk mee te zijn, achter de schermen.
  Meer lezen op:
  briefje van jan.nl


  » Reageer (0)
  01-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer aanslagen op komst?

  Nog meer aanslagen op komst?

  In 't verzet Kerstmis STOP7
  Politiebaas Catherine De Bolle vreest een nieuwe aanslagengolf in Brussel (Newsweek)

  Zij verwacht problemen doordat ISIS ‘militanten‘ (noteer Newsweeks poco  woordkeuze) naar het land b zullen terugkeren wegens de verslechterende situatie rond Mosoel, Irak, en Raqqa, Syrië.

  “Tijdens de eerste 6 maanden van dit jaar hebben we al 163 mensen gearresteerd, die nu in de gevangenis zitten.  We hebben dus nog altijd een probleem.  Velen komen terug of zullen nog terugkomen, hun vrouwen zullen terugkomen, hun kinderen zullen terugkomen.  Hoe zullen we ermee omgaan?  Wat gaan ze doen na hun terugkomst?
  Meer lezen op:
  golfbrekers.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef rond Marcouch: ‘PVV’ers niets te zoeken bij politie’

  Ophef rond Marcouch: ‘PVV’ers niets te zoeken bij politie’

  PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch baart opzien door uitspraken over de achtergrond van politieagenten. Nederlanders die de PVV van Geert Wilders aanhangen, zouden ‘niets te zoeken’ hebben bij de politie.

  Marcouch, zelf een oud-agent, zat aan tafel bij Pauw om te praten over nieuwe maatregelen die politieagenten moeten beschermen tegen treitervloggers, door het te verbieden om agenten herkenbaar in beeld te brengen. Maar even later ging het gesprek over de handelswijze en achtergrond van politieagenten.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  29-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen: Kindermishandeling in Jihadi-stijl

  Palestijnen: Kindermishandeling in Jihadi-stijl
  Waar zijn nu de "Mensenrechten" groepen?

  door Khaled Abu Toameh  •  26 November 2016

  • Kinderen in deze wereld dromen niet over hoe ze artsen, piloten of technici kunnen worden. Een hele generatie van Palestijnen, met name die in de Gazastrook, is ingesteld op de verheerlijking van zelfmoordaanslagen, en van iemand die een Jood doodt.

  De Islamitische Jihad-beweging in Gaza heeft onlangs een rally gehouden waarin kinderen in militaire camouflage outfits verschenen, sommigen met echte en met valse automatische geweren. Men trots werd aangekondigd dat een meisje, de één maand oude baby genaamd Sham Al-Zaq, de jongste Palestijnse was die de rally bijwoonde.

  Kinderen zijn een integraal onderdeel van de "militaire" optochten die worden gehouden in de Gazastrook door de verschillende Palestijnse groepen. Maar deze vorm van misbruik van kinderen lijkt mensenrechtenorganisaties of het Verenigde Naties Children's Fund (UNICEF) niet te storen, hoewel hun aangegeven doel is om te "werken voor een wereld waarin ieder kind een eerlijke kans krijgt in het leven en het recht heeft om te overleven, om te bloeien en zijn potentieel te vervullen - ten gunste van een betere wereld." Het lijkt erop dat UNICEF niet van mening is dat haar mandaat zich ook uitstrekt tot de Palestijnse kinderen, die worden uitgebuit voor de belangen van islamistische groeperingen.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd (buy cbd)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!