Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mariandel59
    blog.seniorennet.be/mariand
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlogsverklaring door migranten: “De politie zou de strijd met ons niet winnen.

    Oorlogsverklaring door migranten: “De politie zou de strijd met ons niet winnen.

    screenshot_85

    Beelden, waarop de meute de overhand over de staatsmacht krijgt, zijn helaas ook bij ons steeds vaker te zien.(Vertaling: E.J. Bron)

    De steekpartij in Wenen-Favoriten is al bijna dagelijks ritueel, en dat buitenlandse bendes met ijzeren stangen en messen op elkaar los gaan, maken de buurtbewoners van het metrostation U6 bij de Handelskai regelmatig mee. Parallelsamenlevingen zijn al lang niet meer te ontkennen – maar het wordt echt dramatisch als er zogenaamde “No-Go-Areas” ontstaan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mail van een leraar: Kwestie Israel/Palestina geschrapt uit vmbo geschiedenisboeken

    Mail van een leraar: Kwestie Israel/Palestina geschrapt uit vmbo geschiedenisboeken

    LdeJong_12delencompleet_0.jpg
    Uit de stijlloze mailbox. Knip, plak & opdat wij nooit vergeten.

    Beste mannen van GeenStijl,
    Al meer dan 10 jaar sta ik inmiddels voor de klas. Op een leuke middelbare school ergens in het midden van ons landje. Gemixte populatie, de helft van de kids uit omliggende dorpjes, de helft uit 'de grote stad'. Het is een leuke, sfeervolle school, openbaar ook. Dus aan God hoeven we in ieder geval geen verantwoording af te leggen. Dit zorgt er echter wel voor dat we iedereen, ongeacht afkomst, seksuele voorkeur, freaky opvoeding of wat dan ook aan MOETEN nemen. Maar goed, ook dat hoort bij de job laten we maar zeggen.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    18-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandbrief. Voormalig ambtenaar klapt uit de school over geldkraan voor allochtonen

    Brandbrief. Voormalig ambtenaar klapt uit de school over geldkraan voor allochtonen

    allochtonen
    Patricia (volledige naam bij mij bekend) werkte als ambtenaar voor een callcenter, en kreeg daar te maken met  de werkelijkheid van de multiculturele samenleving. Als vrouw werd ze door allochtonen uitgescholden en op haar plaats gezet. Klagen daarover mocht niet. Intern werden allochtonen altijd voorgetrokken, bijvoorbeeld bij ramadan. Gefrustreerd schreef ze deze
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan 100.000 christenen wegens hun geloof vermoord

    Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan 100.000 christenen wegens hun geloof vermoord

    screenshot_67
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Over een week vieren we Kerstmis. Al meer dan 2.000 jaar zijn er vergaan sinds de geboorte van Jezus Christus, maar wereldwijd worden er meer christenen vanwege hun geloof vervolgd en vermoord dan ooit tevoren.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist Arnold Karskens veegt de vloer aan met DENK-voorman Kuzu: “verrader van onze vrijheid”

    Journalist Arnold Karskens veegt de vloer aan met DENK-voorman Kuzu: “verrader van onze vrijheid”

    arnold_karskens

    Foto:

    Karskens vindt Kuzu de slechtste politicus van 2016 – en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

    Oorlogsverslaggever Arnold Karskens is een bijzonderheid in het Hilversumse medialandschap. De onverschrokken correspondent is niet bang om zijn mening te uiten, ook niet als die indruist tegen de politiek correcte mainstream. Dat Karskens een tegendraads geluid niet schuwt, bleek wel uit een uitzending bij Pauw waar hij keihard uithaalde naar de in zijn ogen corrupte journalistiek.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    17-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN - Nederland Deugland anno 2016

    INGEZONDEN - Nederland Deugland anno 2016

    bestevaer100.jpg
    Hoewel amper terug te vinden in de nieuwsberichten van de afgelopen tijd, wordt Nederland nog steeds overspoeld met 'vluchtelingen'. En dit zijn alleen nog maar de legale illegalen. Maar dan nu ook vooral vanuit Marokko. Asociaal tuig dat op zoek is naar meer meer meer economische rijkdom. Ze randen vrouwen aan of verkrachten ze, weigeren voor een buskaartje te betalen en zetten hele regio's op stelten met hun criminele activiteiten en onaangepaste gedrag. Na een aanranding worden ze voor straf uit een club of discotheek gezet, om zwartrijden (mag dat woord nog wel?) en geweld tegen de chauffeur of medepassagiers te voorkomen deelt de politie preventief buskaartjes uit.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrisch gezin van 31 mensen komt Duitsland binnen via gezinshereniging; minderjarigen reizen vooruit

    Syrisch gezin van 31 mensen komt Duitsland binnen via gezinshereniging; minderjarigen reizen vooruit

    Duitsland, december 2016

     Gezinshereniging
    De 21-jarige Syrische Hussein Abu Kaschif vluchtte met twee jongere broers per tractor naar Europa. De reis duurde een maand en kostte 2000 euro. De drie hebben inmiddels een verblijfsvergunning in Duitsland.
    Omdat twee van de drie minderjarig zijn, hebben ze recht op gezinshereniging.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-studenten kraken AlFitrah-moskee: ‘je mag moslims niet aangeven’

    Ex-studenten kraken AlFitrah-moskee: ‘je mag moslims niet aangeven’


    De dubieuze AlFitrah-moskee in de Utrechtse wijk Overvecht leert zijn studenten om moslims die misdrijven begaan niet aan te geven. Een aantal oud-studenten, die elkaar verder niet kennen, zijn het niet eens met de werkwijze van de salafistische moskee en willen dat AlFitrah ‘gestopt’ wordt.

    Voormalige studenten doen een boekje open over de moskee in het AD: ‘De intolerantie die zij prediken is gevaarlijk voor de samenleving’.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    16-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beledigd? Get a life, zielepoten

    Beledigd? Get a life, zielepoten


    Leven / 16-12-2016  Door

    In mijn eigenste Volkskrant las ik dat 2016 het Jaar van de Belediging is. Nou heb ik mij nog nooit beledigd gevoeld want een belediging is namelijk een krenkende uiting die iemands eer en goede naam kan aantasten. Ik heb en ken geen eer en en mijn goede naam, ach, heeft u even?

    Alleen zielige, primitieve en bijgelovige mensen en keeping up appearances-non-valeurs kunnen beledigd worden. Eer is een volstrekt hol begrip dat je vooral in primitieve landen als Afghanistan en Pakistan tegenkomt maar ook in Noord-Afrika en de Levant.
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldplegers welkom!

    Geweldplegers welkom!

    screenshot_72
    (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

    De Duitsers sporen niet meer goed en alle andere landen kan men alleen maar aanraden, hun grenzen mooi voor zulke geweldplegers gesloten te houden. Want anders vergaat het hen net zo als de Duitsers. Dezen werden ten prooi gegeven aan de gewelddadigste elementen ter wereld. Het is voor alle geweldplegers overal ter wereld een buitenkansje als ze zonder herkend te worden in een land kunnen binnenkomen en weer vertrekken en door dit land ook nog volledig worden verzorgd. Zó ’n kans laten de geweldplegers zich niet ontgaan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminologisch Onderzoeksinstituut bewijst opvallend verband tussen islam en criminaliteit

    Criminologisch Onderzoeksinstituut bewijst opvallend verband tussen islam en criminaliteit

    Zo worden de statistieken gemanipuleerd om criminaliteit moslimmigranten te verdoezelen – Marokkanen 500% crimineler, Algerijnen 1200% - Ook bij opgeloste misdaden: aandeel migranten ruim 4 x hoger dan autochtonen

     

    Bitter spotprentje, dat helaas wordt ondersteund door de statistieken.

    U kunt er regelmatig in de media over lezen: officiële statistieken waaruit zou blijken dat het met de criminaliteit van asielzoekers en migranten reuze meevalt. In Nederland worden daarvoor dezelfde trucs als in Duitsland gebruikt, zoals het afzetten van het aantal misdaden tegen de complete bevolking, wat een sterke vertekend (bagatelliserend) beeld oplevert. Uit een recent onderzoek van criminoloog Christian Pfeiffer, gepubliceerd door het Criminologisch Onderzoeksinstituut Niedersachsen, is echter een overduidelijk en onlosmakelijk verband bewezen tussen de volgelingen van de islam en crimineel gedrag. Vooral onder Arabieren, Noord Afrikanen (Marokkanen, Algerijnen, Tunesiërs, Egyptenaren en Libiërs) en Turken is de acceptatie van het gebruik van geweld buitengewoon hoog.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse Straten Vervallen in Wettenloosheid We verliezen de controle over onze straten."

    Duitse Straten Vervallen in Wettenloosheid
    We verliezen de controle over onze straten.

    De Duitse politie wordt ingezet bij een massagevecht tussen migranten om ze uit elkaar te halen (Bron van afbeelding: screenshot van een SATI-video)

    • Volgens de Federale Politiedienst hebben migranten tijdens de eerste zes maanden van 2016 hebben 142,500 misdaden gepleegd. Dit staat gelijk aan 780 misdaden van migranten per dag, een stijging van bijna 40% vergeleken met 2015. De data bestaat alleen uit de misdaden waarin een verdachte ook is gepakt.

    • Duizenden migranten die het land binnenkwamen als 'asielzoekers' of 'vluchtelingen' worden vermist. Ze zijn, waarschijnlijk, economische migranten die naar Duitsland zijn gekomen onder valse voorwaarden. Er wordt gedacht dat velen zich mengen in diefstal en criminele geweldsmisdaden.
      Meer lezen op:
      gatestoneinstitute.org


    15-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zweedse jihad kookt over: Agenten aangevallen te midden van een vuurzee

    De Zweedse jihad kookt over: Agenten aangevallen te midden van een vuurzee

    Speciale eenheden moesten uitrukken om de politie van Gothenburg te ontzetten nadat die aangevallen werd door moslimitische bendes.

    De gewelddadige aanval op de politie kwam nadat ze geprobeerd hadden een huis te doorzoeken in het Noordoosten van de stad.

    Het is niet bekend hoeveel agenten waren ingezet voor de huiszoeking, het waren er in ieder geval niet genoeg want ze konden hun werk niet doen doordat ze teruggeslagen werden door het islamitische gajes.

    Rond de vijftig bandieten hadden zich verzameld en smeten vuurwerk naar de politie en hun vervoersmiddelen.
    Meer lezen op:
    fubar.mobi


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Europa is het illegaal om kritiek te spuien op Islam [Judith Bergman]

    In Europa is het illegaal om kritiek te spuien op Islam [Judith Bergman]

    Islam-East-West

    Verscheidene Europese regeringen hebben het aan hun onderdanen duidelijk gemaakt dat het bekritiseren van het Europese migrantenbeleid of migranten an sich, wordt gezien als crimineel overschrijdend gedrag dat kan leiden tot arrestatie, vervolging en zelfs veroordelingen. Hoewel deze praktijken symptomatisch zijn voor een politiestaat, stoppen Europese regeringen daar nog niet. Ze gaan nog verder door ervoor te zorgen dat de Islam in het algemeen ook niet mag bekritiseerd worden.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam is het meest mensenverachtende wat er ooit op deze planeet geweest is

    De islam is het meest mensenverachtende wat er ooit op deze planeet geweest is

    screenshot_56
    (Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

    Niet alleen dat de islam grondig mens-verachtende wetten, zoals het geselen, de steniging en het onthoofden voor Goddelijk verklaard heeft, nee, hij heeft ook nog een mens tot profeet verklaard die vrouwen onderdrukt, kinderen ontmaagd, ongelovigen afgeslacht en Joden onthoofd heeft. Aldus is de islam het meest mensen-verachtende wat er ooit op deze planeet geweest is. Meer dan 2 miljard mensen op deze planeet hangen deze bloedige religie aan en hen wordt door deze bloedige cultus nog aangepraat dat ze daarvoor ook nog in het Paradijs komen. De Koran, net als Mohammed zelf, druipt gewoonweg van het bloed. De islam legitimeert het afslachten van iedere “ongelovige”, vooral als hij de islam in de weg zit.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    14-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vrouwen worden verbannen uit Franse moslimwijken’

    'Vrouwen worden verbannen uit Franse moslimwijken’

    Een reportage van de nieuwszender France 2 heeft ophef veroorzaakt in Frankrijk. Uit de korte documentaire blijkt dat in specifieke straten en plaatsen in Frankrijk vrouwen niet welkom zijn.

    Het gaat in veel gevallen om buurten met een hoog aantal moslimmigranten. Zo werd gefilmd in Saint-Denis, waar meer dan eenderde van de bewoners in het buitenland is geboren. ‘Je kunt beter buiten wachten,’ zegt bijvoorbeeld de uitbater van een winkel. ‘Binnen mogen alleen mannen komen.’
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend! (Of niet) Noord-Afrikaanse ‘asielzoekers’ zorgen voor enorme overlast in Schalkhaar

    Schokkend! (Of niet) Noord-Afrikaanse ‘asielzoekers’ zorgen voor enorme overlast in Schalkhaar

    Foto ter illustratie: in 2013 marcheerden 'immigranten' in een antisemitisch protest naar een synagoge.

    Foto: Foto ter illustratie: in 2013 marcheerden 'immigranten' in een antisemitisch protest naar een synagoge.

    In het Overijsselse Schalkhaar hebben winkeleigenaren het he-le-maal gehad met de overlast die veroorzaakt wordt door ‘asielzoekers’ uit Noord-Afrika en de Balkan.

    De reden? De ‘vluchtelingen’ misdragen zich massaal. Zo stelen ze sinds de zomer alles dat los en vastzit. Dat bericht… het politiekcorrecte en linkse Algemeen Dagblad (ja echt!):
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    13-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitroeiingsoorlog door islam: Al 10 tot 15 miljoen christenen verjaagd of vermoord

    Uitroeiingsoorlog door islam: Al 10 tot 15 miljoen christenen verjaagd of vermoord

    Opnieuw bomaanslag op christelijke kerk in Egypte: 25 doden en 35 gewonden

     

    Bij een bomaanslag op de belangrijkste Koptische christelijke kerk in Caïro (foto) zijn vandaag 25 christenen omgekomen en raakten er nog eens 35 gewond. De aanslag is nog niet opgeëist, maar algemeen wordt aangenomen dat de Moslim Broederschap terreurorganisatie, dat na de val van hun president Mohammed Morsi aankondigde zich te zullen wreken op christenen, de dader is. De bomaanslag is slechts één van de vele handelingen in een ware uitroeiingsoorlog die de islam tegen het christendom voert. Van de 22 miljoen christenen die in 1948 in het Midden Oosten leefden zijn er inmiddels 10 tot 15 miljoen verjaagd of vermoord. Zoals u weet heeft Europa vooral de afgelopen jaren zijn grenzen wijd opengezet voor de religieuze haatideologie die dit veroorzaakt heeft.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse krant waarschuwt voor burgeroorlog in 2017!

    Britse krant waarschuwt voor burgeroorlog in 2017!

    screenshot_21
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Schokkende krantenkop: het Britse dagblad de “Daily Star” waarschuwt voor op burgeroorlog lijkende toestanden in de metropolen van de EU. Volgens de krant zou het komende jaar al “het einde van Europa kunnen inluiden zoals wij haar kennen”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechters Wilders gevaarlijk bezig met betreden politiek debat

    Rechters Wilders gevaarlijk bezig met betreden politiek debat


    Afshin Ellian

    De rechters in het Wildersproces begaven zich op glad ijs met hun intrede in het politieke debat, vindt Afshin Ellian. Hoewel de rechter ook gewoon een mens is, is het geven van een mening in strijd met het recht.

    Het vonnis is uitgesproken. Kamerlid Geert Wilders (PVV) is schuldig bevonden aan groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie. We moeten het gezag van de rechter respecteren. Wie de rechterlijke uitspraken negeert, plaats zich al dan niet bewust buiten de rechtsorde.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!