NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Weer klimaatwaanzin! Binnenkort verplicht E10-brandstof tanken: het is onzuinig en milieuonvriendelijk
 • EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE
 • Meerdere scholieren bedreigd, mishandeld en beroofd in Leidsche Rijn
 • Franse neger maakt raplied over het “vermoorden van alle blanke baby’s en hun ouders ophangen”
 • Het nieuwe "München" van Europa: Iran
 • Asieladvocaten zijn NSB’ers
 • De toekomstige samenwerking tussen PVV en FVD
 • Blokkeermoslims slopen wijk na Pegida-demo
 • Duitse ISIS-bruid kocht meisje van 5 jaar als slaaf en liet haar vervolgens omkomen van de dorst
 • Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  gilbertruud
  blog.seniorennet.be/gilbert
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  07-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U bent een idioot -1-

  U bent een idioot -1-

  idioot
  Voor GertJan Mulder is de tijd van loze woorden ten einde. Iedereen moet wakker worden: vriend, vijand en idioot. Desnoods ietwat ruw.

  Toen ik aankondigde weer te gaan schrijven koos 33% in mijn twitterpeiling  voor dit onderwerp voor de eerste in de korte serie “giftige columns”. In de aanloop naar de verkiezingen van maart – PS2019 (Provinciale staten/Eerste Kamer) – en EP2019 (Verkiezingen Europees Fop-parlement) in mei zult u vaker van me horen.

  Een van de laatste gesprekken met mijn vader vlak voor zijn overlijden, zei ik dat ik dacht dat 90% van alle mensen uitgesproken dom waren. Hij keek me aan. Een sterk vermagerde oude man, maar nog altijd met diezelfde scherpe blik. Hij grijnsde gemeen en zei: “ik denk dat dit percentage aanmerkelijk hoger ligt”.
  Meer lezen op:
  verenoflood


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duurzame warmtepomp goedkoper? ‘Dat gaat echt niet gebeuren’

  De duurzame warmtepomp goedkoper? ‘Dat gaat echt niet gebeuren’

  De prijzen van warmtepompen gaan niet dalen als de vraag naar deze apparaten verdubbelt. ‘Forget it’, zegt de man die het kan weten. 

  Arthur van Schayk, CEO van Remeha verwarmingsketels. Beeld Raymond Rutting / De Volkskrant

  Warmtepompen, de hoop voor het klimaat, zijn nog duur, maar dat zal niet lang meer duren, zo luidt de heersende theorie. ‘Ze worden in snel tempo beter én goedkoper’, zei Diederik Samsom onlangs nog tegen het AD, en hij verwoordde daarmee het algemene gevoelen aan de Klimaattafel voor de Bebouwde Omgeving, en van veel deskundigen.


  » Reageer (0)
  06-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gele vesten naar Macron: Stop met het behandelen van mensen als bedelaars of met het zien van haat

  Gele vesten naar Macron: Stop met het behandelen van mensen als bedelaars of met het zien van haat

     

    gele hesjes   
  Een groep verbonden aan gele hesjes in Frankrijk heeft een vurige open brief geschreven aan Emmanuel Macron, die de Franse president waarschuwt tegen mensen als bedelaars te behandelen, zijn landelijke debat afwijst en een grote belastingvermindering eist.

  Het bericht werd gepost in de Angry France-groep op Facebook, die bijna 300.000 aanhangers van de Yellow Vest-beweging verenigt, en werd ook laat op donderdag naar de lokale media gestuurd.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com

                      

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gejammer op Sea-Watch3, maar Italiaanse minister ‘laat zich niet chanteren door mensensmokkelaars’

  Gejammer op Sea-Watch3, maar Italiaanse minister ‘laat zich niet chanteren door mensensmokkelaars’

  Migrant uit ‘Ebola’ Kongo: ‘Wij hebben ons leven gewaagd om naar Europa te gaan, waarom worden we dan afgewezen?’

   
  Afbeelding: Getty Images (2)).

  Al zo’n twee weken probeert het mensensmokkelschip Sea-Watch3 haar 32 ‘geredde’ Afrikaanse migranten in Europa af te zetten. Italië en Malta weigeren het schip echter te accepteren. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Lega leider Matteo Salvini, reageerde dat ‘wij al teveel valse vluchtelingen hebben begroet en teveel smokkelaars hebben verrijkt... Het is klaar met deze chantage.’ Echte asielzoekers kunnen volgens hem per vliegtuig komen en de officiële procedure doorlopen. De illegale route via de Middellandse Zee naar Italië blijft gesloten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  05-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We moeten weer dijkenbouwers worden met ambitie en visie

  We moeten weer dijkenbouwers worden met ambitie en visie

  Tijd om op te houden met elkaar de schuld te geven

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam erkent – we hebben bepaalde stadsdelen niet langer onder controle
  Amsterdam erkent – we hebben bepaalde stadsdelen niet langer onder controle

  In samenspraak met leidinggevenden mijden handhavers de islamitische enclave Nieuw-West en de negerjungle Zuid-Oost rond Oud en Nieuw.

  Volgens hun vakbond was dit “om te voorkomen dat ze een schietschijf werden”, meldt de NOS.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  04-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn: 75% van de verdachten in voorarrest heeft geen Duits paspoort

  Berlijn: 75% van de verdachten in voorarrest heeft geen Duits paspoort

  Screenshot_349

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Berlijn kan het ene na het andere negatieve record melden. 51% van de veroordeelde criminelen en 75% van de verdachten in voorarrest, die in gevangenissen in Berlijn zitten, bezitten niet het Duitse staatsburgerschap.

  In Berlijn zitten op dit moment ongeveer 3930 mensen in zeven gevangenissen. Het aandeel buitenlandse gevangenen, die afkomstig zijn uit ongeveer 90 landen, is hier enorm. Zo is in de gevangenis Moabit (foto) 73% van de gevangenen buitenlander. In de gevangenis Heidering heeft ongeveer 57% van de gevangenen geen Duits paspoort. Dat staat in een nieuwsbrief van het gevangeniswezen Berlijn, waaruit de “Berliner Morgenpost” citeert. De meeste buitenlandse gevangenen zijn van Turkse herkomst.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bibberen, maar wel 'n hoge energierekening: bewoners complex Spijkenisse zijn het zat

  Bibberen, maar wel 'n hoge energierekening: bewoners complex Spijkenisse zijn het zat


  Bewoners Anne Korf, Perry Claesen en Cor van der Wiel hebben een deken nodig om het zich behaaglijk te maken. © john de pater

  Bewoners van appartementencomplex De Zomertuinen in Spijkenisse pikken het niet langer. Ze krijgen hun huizen met aardwarmte al tien jaar lang niet warm, maar ontvangen wel elke maand een gepeperde energierekening. ,,We hebben zo vaak geklaagd bij huisbaas Woonbron, maar nog altijd wordt het in huis niet behaaglijk'', zegt bewoner Cor van der Wiel (72).

  Het probleem geldt voor de bewoners op de bovenste etage van het complex en mensen die lager wonen maar geen buren boven zich hebben. Bij hen blijft de warmtepomp de hele dag draaien omdat nooit de gewenste kamertemperatuur wordt gehaald. De kou trekt omlaag, de warmte ook.
  Meer lezen op:
  ad.nl 


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan de politieke elite

  Aan de politieke elite


  » Reageer (0)
  03-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Onomstotelijke bewijs van Oekraïnes schuld staat in het onderzoeksrapport van het door Nederland geleide Joint Investigation Team’

  ‘Onomstotelijke bewijs van Oekraïnes schuld staat in het onderzoeksrapport van het door Nederland geleide Joint Investigation Team’

  Screenshot_663

  Deel van het wrak van vlucht MH-17. Eric Zuesse: ‘De 298 MH-17 slachtoffers op 17 juli 2014 werden vermoord door Barack Obama, via zijn agenten zoals Victoria Nuland, die Obama’s Oekraïne (illegale CIA-) operatie runde.’ 

  (Door: “Xander”)

  ‘Dit is bewijs dat absoluut aantoont dat het officiële, door Nederland geleide onderzoek naar de (MH-17) zaak een opzettelijke en totale fraude is,’ schrijft analist Eric Zuesse voor The Strategic Culture Foundation. In een uitgebreid artikel zet hij het volgens hem ‘door beide partijen geaccepteerde bewijs’ op een rij waaruit onomstotelijk blijkt dat niet Rusland, maar Oekraïne op 17 juli 2014 vlucht MH-17 van Amsterdam naar Maleisië heeft neergeschoten met de bedoeling om de Russen de schuld te geven. ‘Deze massamoord werd uitgevoerd wegens de extreme obsessie van één leider. Het moest voor hem gewoon gebeuren, en precies op dat moment.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpdiensten pikken geweld in Molenbeek niet meer:

  Hulpdiensten pikken geweld in Molenbeek niet meer:

  “We zijn deze nieuwjaarstraditie werkelijk kotsmoe” Stéphanie Romans  

   
  Amias Stijn Tshibangu Ngalula

   Drie keer moest een brandweerploeg in Brussel wegvluchten voor Molenbeekse jongeren die stenen en vuurpijlen naar hen gooiden. Er brandde zelfs een huis af omdat de brandweer moest wachten op politiebegeleiding. “We zijn deze ‘nieuwjaarstraditie’ werkelijk kotsmoe”, zegt de brandweervakbond.

  31 december 2017. Jongeren gooien stenen naar een bluswagen van de brandweer die een vuilnisbakbrand komt doven in de Piersstraat in Molenbeek. Ze steken nadien de kerstboom aan de wijk Zwarte Vijvers in brand. 31 december 2018. Opnieuw brandt de kerstboom.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  02-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote steden groeien door immigratie, autochtonen verdrongen uit eigen stad

  Grote steden groeien door immigratie, autochtonen verdrongen uit eigen stad

  Autochtone randstedelingen trekken naar randgemeenten, 2 steden groeiden door AZC

  Door:  , 10:03, 02 januari 2019

  Een vrouw passeert een muurschildering van Coen Moulijn in de Rotterdamse Bloklandstraat. ANP JERRY LAMPEN

  De grote steden zijn in 2018 groter geworden. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag hebben meer inwoners gekregen. Dat komt vooral door immigratie vanuit het buitenland. Tegelijk vertrokken veel inwoners van de drie steden naar de voorsteden.

  Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft Amsterdam er netto bijna 10.000 inwoners bijgekregen. Rotterdam groeide met 5570 mensen en Den Haag met 6252 mensen.
  Meer lezen op:
  tpo.nl

  » Reageer (0)
  31-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daadkrachtige hulp: Trump ondertekent wet ter bescherming van christenen in Irak en Syrië

  Daadkrachtige hulp: Trump ondertekent wet ter bescherming van christenen in Irak en Syrië

  Screenshot_612
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Daarover berichten de westerse “kwaliteitsmedia” met geen letter: de Amerikaanse president Donald Trump ondertekende op 11 december de “Iraq and Syria Genocide Relief and Accountabilty Act” (HR390). De wet erkent de vervolging van christenen en Jezidi´s in de beide landen nadrukkelijk als volkerenmoord.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De val van Brussel en Mekka kan niet snel genoeg beginnen

  De val van Brussel en Mekka kan niet snel genoeg beginnen

  2019 wordt het jaar van dwang en ingeperkte vrijheden

  Titelfoto: De socialistische Spitzenkandidat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie Frans Timmermans. Bron: tweet @TimmermansEU

  Onze cultuur wordt onttakeld. Tradities overboord gegooid. Taal gezuiverd en standbeelden van hun sokkels gestoten. Sociologisch geschoolde imitatiewetenschappers bepalen het publieke debat. De rede is in de martelkamers van Franse en Duitse filosofen de tong uitgerukt.

  In een vruchtbare bodem van gelijkheidsdenken, koloniaal schuldgevoel en oud Europees-antisemitisme heeft een Arabische veroveringsreligie wortel geschoten en zich met geweld en chantage een onaantastbare positie verworven.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  30-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 300 mensen in Europa door asielzoekers vermoord

  Ruim 300 mensen in Europa door asielzoekers vermoord

  Europa, juni 2018

     Angela Merkel
  Uit onderzoek van de Amerikaanse denktank Heritage Foundation blijkt dat sinds 2014 ruim 1000 mensen in Europa zijn vermoord of gewond als gevolg van aanslagen door islamitische asielzoekers.
  Van de 194 islamitische aanslagen van de laatste vier jaar in Europa, waren er bij 32 daarvan asielzoekers betrokken. Deze 32 aqanslagen leidden tot 357 doden en 1678 gewonden.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juncker haalt uit naar EU-leiders: ‘Hemeltergend hypocriet’

  Juncker haalt uit naar EU-leiders: ‘Hemeltergend hypocriet’

  Buitenlandredactie

  De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, zegt dat uitgerekend de leiders die de grootste kritiek hadden op de gebrekkige bescherming van de Europese buitengrenzen zich nu niet willen committeren. © AFP

  De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, heeft de Europese lidstaten in een interview met de Duitse krant Welt am Sonntag ,,hemeltergende hypocrisie’’ verweten in de discussie over een sterkere Europese grensbewaking. 

  ,,Alle Europese staatshoofden en regeringsleiders hebben meer dan twee jaar lang geëist dat de Europese buitengrenzen beter zouden worden beschermd. En nu komen er plots van overal bedenkingen. Dat ze een aanslag zijn op de nationale soevereiniteit, dat alles veel te snel gaat en dat de aantallen te hoog gegrepen zijn. Dat is toch van een hemeltergende hypocrisie’’, aldus Juncker in de krant.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maurice de Hond – Den Haag is niet in staat tot een aanpak te komen die in het belang is van ons allen

  Maurice de Hond – Den Haag is niet in staat tot een aanpak te komen die in het belang is van ons allen

  'Waar blijven de Maatschappijtafels?'

  Door:      , 9:45, 30 december 2018


  Geert Wilders en Premier Mark Rutte, ANP/Bart Maat

  Bij iedere jaarwisseling schrijf ik een stuk over een thema, dat me bezig houdt en waarvan ik het belang met u wil delen. Het is gebaseerd op de resultaten van mijn onderzoeken en/of ontwikkelingen in de samenleving, die ik zie.

  Waarbij ik hoop, dat hetgeen ik daarbij vaststel een vorm van impact heeft en vervolgens tot een vorm van verbetering zal leiden.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  29-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiligheidsexpert: Zweden is onderweg naar een burgeroorlog
  Veiligheidsexpert: Zweden is onderweg naar een burgeroorlog
   
  foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

  Internationale veiligheidsdeskundige Olle Fjordgren waarschuwt dat Zweden “op weg is naar een burgeroorlog” als gevolg van het zachte rechtssysteem en het onvermogen om de groeiende “no go zones” van het land aan te pakken waar de misdaad welig tiert.

  In een interview met de Ingrid & Maria nieuwsblog, stelt Fjordgren, die door de regeringen van Pakistan, Ethiopië en Mongolië is ingehuurd als veiligheidsadviseur: “We hebben in principe de macht opgegeven en de criminelen hebben de macht gegrepen. Op dit moment verzetten we ons niet en laten we het gebeuren en ik zie niet in dat we de ontwikkeling kunnen keren”.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luisteren! Leon de Winter wil burgerinspraak om klimaathysterie en meer migratie te voorkomen: ‘Richt forum op!’

  Luisteren! Leon de Winter wil burgerinspraak om klimaathysterie en meer migratie te voorkomen: ‘Richt forum op!’

   

  leondewinter-eerdmans

  Foto: Leon de Winter in de studio bij Joost Eerdmans. Bron: PowNed / Twitter.

  Er moet meer, véél meer burgerinspraak komen om te zorgen dat de politieke elites niet kunnen doorgaan met hun van de werkelijkheid losgezongen plannen rondom het klimaat en migratie. Daarvoor pleitte gisteravond columnist Leon de Winter bij PowNed-programma De diepte in (PowNed) met Joost Eerdmans. De Winter zag representatieve fora voor zich, waar burgers inspraak en veto-recht krijgen over wetten uit de Tweede Kamer. “Gruwelen in de oren van de elite,” zo becommentarieerde Eerdmans de plannen meteen…
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  28-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onmisbare rol van CO2 bij het leven op aarde

  De onmisbare rol van CO2 bij het leven op aarde

  Een bijdrage van Dick Thoenes en Guus Berkhout.

  De discussie over de rol van CO2 op onze planeet moet niet alleen gaan over opwarming maar ook over een groenere aarde.

  Dit verhaal gaat over kooldioxide (chemische formule CO2) dat ook wel koolzuurgas wordt genoemd. Wij kennen het uit het dagelijks leven als het gas dat opborrelt uit bier of frisdrank wanneer we het flesje openmaken. Het komt in de atmosfeer voor in concentraties van ongeveer 0,04% oftewel 400 ppm (parts per million).

  CO2 heeft in de afgelopen decennia een slechte naam gekregen door de mainstream klimaatmodellen. In die rekenmodellen wordt verondersteld dat meer CO2 de oorzaak is voor opwarming van de aarde. Maar het gaat niet alleen om CO2; ook de grote natuurkrachten doen mee. De hamvraag is nu: wordt opwarming veroorzaakt door CO2, door natuurkrachten of door beide? Die vraag is nog volop in discussie.
  Meer lezen op:
  groenerekenkamer.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • how to make cannabis tincture (how to make cannabis tincture)
      op
 • full spectrum CBD (full spectrum CBD)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!