Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sabrina
    blog.seniorennet.be/sabrina
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 10 weken en 1700 gewonden zetten #GiletsJaunes door (#ActeX)

    Na 10 weken en 1700 gewonden zetten #GiletsJaunes door (#ActeX)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen

    Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen


    Aan de eindeloze stroom nepnieuws van de massamedia over Donald Trump is weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    Ook de Nederlandse media waren er deze week zoals altijd als de kippen bij om het bericht van BuzzFeed over te nemen waarin werd beweerd dat president Trump zijn advocaat Michael Cohen opdracht had gegeven om tegen het Congres te liegen. Dit blijkt wederom nepnieuws te zijn geweest, deze keer zelfs bevestigd door het team van de speciale aanklager Robert Mueller, dat een in een officiële verklaring stelt dat BuzzFeeds bericht over ‘het getuigenis van Cohen tegen het Congres niet correct is.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    19-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.https://fenixx.org/2019/01/18/aantal-immigratiejihadisten-dat-de-eu-binnenvalt-bijna-verdubbeld-in-de-eerste-weken-van-dit-jaar/
    Aantal immigratiejihadisten dat de EU binnenvalt bijna verdubbeld in de eerste weken van dit jaar

    Aquarius foto via die NGO immigratie.

    In totaal zijn dit jaar 4.216 migranten Europa binnengekomen over zee, wat bijna twee keer zo veel is als in dezelfde periode in 2018, aldus de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) op vrijdag.

    “Het VN-migratieagentschap meldt dat 4.216 migranten en vluchtelingen Europa over zee zijn binnengekomen gedurende de eerste 16 dagen van 2019, een stijging die bijna het dubbele is van het totaal (2.365) dat vorig jaar in dezelfde periode aankwam,” zei de IOM in een verklaring.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    18-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”

    Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”

     

    Hans Hillen, screenshot video

    Foto: Hans Hillen, screenshot video

    De PVV kreeg alleen maar de schuld om die partij electoraal te verzwakken. Het was dus puur verkiezingsstrategie.

    Tijdens het kabinet Rutte I, dat tot stand kwam na de verkiezingen van 2010, reageeren de VVD en het CDA met elkaar. Het was voor Mark Rutte een geweldige ervaring; hij was immers de eerste liberale premier in honderd jaar tijd. Aangezien VVD en CDA geen meerderheid hadden in de Tweede Kamer werden ze gedoogd door de PVV. Voor Geert Wilders was dat óók belangrijk omdat hij hoopte dat dit de aanzet kon zijn tot échte regeringsdeelname na de volgende verkiezingen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Karskens: 'Ik geloof het NOS Journaal niet meer’

    Arnold Karskens: 'Ik geloof het NOS Journaal niet meer’

    Voor Nieuwe Revu was Arnold Karskens (64) jarenlang oorlogsverslaggever, tegenwoordig staat hij ook aan een ander front: dat van het nepnieuws. Op zijn website The Karskens Times houdt hij een Zwartboek NOS Journaal bij.

    Je hebt een eigen website: The Karskens Times, waarop je als een soort factchecker ageert tegen in jouw ogen gecorrumpeerde media.

    ‘Ja, de eenduidige Nederlandse media. Ik heb met name mijn pijlen gericht op het NOS Journaal.’

    Waarom?

    ‘Omdat het een staatsonderneming is die wordt betaald met jouw belastinggeld. Of je het nou wil of niet, je betaalt. Dat is het grote verschil met een krant. De Telegraaf moet je kopen, het NRC moet je kopen, en het is juist goed dat al die verschillende kranten er zijn, want daardoor is er meer keuze. Het NOS Journaal is geen keuze, het is een staatsonderneming die belastinggeld ontvangt. Ze hebben de verplichting om onafhankelijk, objectief nieuws te verspreiden en dat vanuit alle hoeken te belichten. Als je goed kijkt bij de NOS, dan is dat gewoon niet zo. Het is een zeer vooringenomen, discriminerende, anti-blanke, anti-christelijke, anti-Israël manier van nieuws verspreiden. Dat irriteert me.’
    Meer lezen op:
    revu.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'

    'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'

    17 januari 2019 22:55

    'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'

    De Nederlandse correspondent Ans Boersma (31) die donderdag door Turkije is uitgezet wordt verdacht van valsheid in geschrifte, melden bronnen donderdag aan Nieuwsuur.

    Boersma zou haar ex-vriend, een Syriër die onlangs in Nederland is gearresteerd omdat hij lid is geweest van de terroristische organisatie Jabhat Al Nusra, aan valse papieren hebben geholpen.
    Meer lezen op:
    nu.nl

     


    16-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken

    Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken

    screenshot_930
    (Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

    Tienduizenden Finnen hebben een “nultolerantie”-benadering geëist ten aanzien van migranten uit de Derde Wereld die seksuele delicten plegen, nadat nieuwe gevallen van buitenlandse mannen die op kinderen azen aan het licht zijn gekomen.

    De steun voor een burgerinitiatief dat de regering opriep om asiel in te trekken voor migranten die schuldig werden bevonden aan seksuele misdrijven, steeg in het weekend en kreeg meer dan 79.000 handtekeningen in het land van 5,5 miljoen mensen, na het nieuws dat er vorige week meer buitenlanders waren gearresteerd in verband met de verkrachting en het misbruik van minderjarigen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen

    Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen

    Rapport meldt alarmerende stijging, Noord Korea koploper gevolgd door Midden Oosten, Afrika

    Door:  , 11:23, 16 januari 2019

    Pakistaanse moslims eisen de dood van de katholieke vrouw Asia Bibi - ARIF ALI / AFP

    In 73 landen worden christenen op extreme wijze vervolgd vanwege hun geloof. Dat meldt de organisatie Open Doors, die zich wereldwijd inzet voor vervolgde kinderen, in haar jaarlijkse ranglijst over christenvervolging. Open Doors onderzocht 150 landen.

    Maarten Dees, directeur van Open Doors, maakt zich zorgen om de cijfers. “Vervolging wordt intenser en gruwelijker. Tegelijkertijd blijft het aantal christenen dat wordt vervolgd stijgen. We schatten dat nu 1 op de 9 christenen wordt vervolgd”, stelt Dees. Dat zijn ongeveer 245 miljoen mensen. Vorig jaar was dat 1 op de 11.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
    Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
     
    Waarschuwing voor minderjarige asielzoekersbluf

    “Ik kreeg een zeer onaangenaam gevoel. Als ik niet was achteruitgedeinsd had hij in mijn keel gestoken”. Zo beschrijft een personeelslid van het asielcentrum in Halland voor alleenstaande minderjarige asielzoekers de aanval van de 16-jarige.

    Weer een krankzinnige asielzoeker met een mes die close was om een medewerker te vermoorden op een asiel accommodatie voor zogenaamde “alleenstaande minderjarige asielzoekers”.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    15-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’

    ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’

    Andere natuurverschijnselen: Seismische activiteit blijft toenemen, massale insectensterfte – ‘Potentieel catastrofaal’ voor voedselketen: Aantal Monarchvlinders VS daalt in één jaar met 86%

     
    Noorderlicht in Alaska (afbeelding: Getty Images (3)).

    In de media werd het afgelopen weekend uitgebreid geschreven over de steeds snellere verschuiving van de magnetische Noordpool van het noorden van Canada richting Siberië, inmiddels met zo’n 55 kilometer per jaar. Bijna overal wordt erbij gezegd dat wetenschappers niet weten wat de gevolgen hiervan zullen zijn, maar dat klopt niet. Zo plaatsten we in 2014 een artikel over Deense en Britse wetenschappers die onder meer waarschuwden dat een ‘poolomkering’ al lang ‘over tijd’ is en het magnetische veld van de Aarde steeds zwakker wordt, waardoor onze atmosfeer almaar gevoeliger wordt voor de zonnewind en andere kosmische straling. Dat zou de echte reden zijn van klimaatverandering, niet door mensen veroorzaakte CO2 uitstoot.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Moslimbroeders krijgen nieuwe vaart door tandem met Erdogan

    Europese Moslimbroeders krijgen nieuwe vaart door tandem met Erdogan

    Door Carel Brendel, 9 januari 2019

    Diyanet-conferentie met uiterst links Hussein Halawa. Khaled Hanafy is zevende van links. Vijfde van links is Diyanet-topman Ali Erbas.

    De Duitse autoriteiten reageren zeer geïrriteerd op een door de Turkse religieuze instantie Diyanet in Keulen belegde Europese islamconferentie. De bijeenkomst vond van 2 tot 4 januari plaats in de vorig jaar door de Turkse president Erdogan geopende Centrale Moskee in Keulen. Ze kenmerkte zich volgens de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) door “geheimzinnigheid en de deelname van sprekers uit het radicaal-islamistische spectrum”.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    14-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen
    Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen

    De politie arresteerde in Erfurt de verdachte uit Afghanistan. De "asielzoeker" had eerder in Jena een gepensioneerde, 87, in koelen bloede vermoord.
    Een afschuwelijke misdaad, maar waarschijnlijk alleen van “regionaal belang”: Na de ontdekking van de gewelddadige dood van een 87-jarige gepensioneerde vrouw in het stadsdeel Winzerla van Jena, werd op zondagavond een arrestatiebevel “voor doodslag” uitgevaardigd tegen een 23-jarige asielzoeker uit Afghanistan.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Iran Palestijnse terroristen financiert

    Waarom Iran Palestijnse terroristen financiert


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Islam is niets om trots op te zijn; 1400 jaar lang heeft het niets dan ellende en moord gebracht

    De Islam is niets om trots op te zijn; 1400 jaar lang heeft het niets dan ellende en moord gebracht

    De Islam is een politiek systeem, met een religieus ‘jasje’, dat miljoenen ophitst tot een leven waarin men bereid is te moorden:„Ongelovigen-niet-moslims- zijn de vijanden van moslims.” (Koran 4:101.)…„Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!” (Koran 60.4).…„Bestrijd hen tot er geen Kerk meer is en de religie alleen nog die van Allah alleen zal zijn!” (Koran 2.193).…„Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” (Koran- 8:12)…„Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.”(Koran2:9question… „Wie vrienden wordt met ongelovigen/niet-moslims is Allah ongehoorzaam” (Koran 5:81.)… „Vermijd vriendschap met joden of christenen. Doet u dit toch, dan zal Allah u beschouwen als een van hen” (Koran 5:51)….„De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld” (Koran 4:76, 60:4)..enz,enz…VERSCHRIKKELIJK!…
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Hoe Nederland zich steeds meer politiek correct aan het aanoassen is (wordt aangevuld).

    schoolnieuw

    2005: Koekfabrikant Van der Breggen verandert na 86 jaar de lekkernij ‘Negerzoenen’ in ‘Buys Zoenen’.

    2005: Columnisten, politici en cabaretiers passen vaker zelfcensuur toe, uit angst voor bedreigingen. Cabaretier en columnist Youp van ’t Hek verklaart dat hij al enige tijd regelmatig het mes van de zelfcensuur hanteert.

    2006: In Amsterdam wordt het kruis op de mijter van Sinterklaas vervangen door de drie andreaskruisen uit het wapen van Amsterdam, aangezien het kruis aanstootgevend is voor moslims.
    Meer lezen op:
    gerard1945.com


    13-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbaars! Ziekelijk tuig sleept vastgebonden man achter hun auto aan in Luik

    Barbaars! Ziekelijk tuig sleept vastgebonden man achter hun auto aan in Luik

     

    Belgische politie in actie. Bron: YouTube / 
Emergency Responses Netherlands

    Foto: Belgische politie in actie. Bron: YouTube / Emergency Responses Netherlands

    Een voor Europese begrippen onbekend fenomeen: dat voortrekken van lichamen achter auto’s. Waar kennen we het ook al weer van? Ah ja, van de bloedige IS-video’s en van het ‘terechtstellen van dissidenten in de Palestijnse gebieden’. Maar nu gebeurt het in ‘ons mooie Europa’! In Luik heeft de politie twee personen opgepakt, die in verband worden gebracht met deze afschuwelijke misdaad. Het slachtoffer ligt met kritieke verwondingen in het ziekenhuis.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén moslim, maar twee gezichten: ‘Geweld vind ik geen probleem’

    Eén moslim, maar twee gezichten: ‘Geweld vind ik geen probleem’




    © Jeroen Nissen

    Radicale moslims worden in Arnhem scherp in de gaten gehouden. Maar dat systeem is niet waterdicht, beweert Yasin*, die sympathiseert met Arnhemse jihadisten en voor het kalifaat is. Naar eigen zeggen leidt hij de instanties met succes om de tuin. ,,Anders had ik nu nog vastgezeten.

    Yasin blijft onder de radar. Daar doet hij in ieder geval zijn best voor. Hoe hij denkt over de islam, over het kalifaat, dat gaat hij de instanties niet aan de neus hangen als ze ernaar vragen. Nee, hij kleurt keurig binnen de lijntjes van de rechtstaat. Voor het oog dan.
    Meer lezen op:
    gelderlander.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan de VVD

    Aan de VVD


    12-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Elektrische auto’s gaan broeikaseffect niet dempen’ Mannus van der Laan
    ‘Elektrische auto’s gaan broeikaseffect niet dempen’   Mannus van der Laan

     
     Groningen 12-1-2019

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel in Frankrijk: staatssecretaris schrijft stoute boekjes, begrijpt democratie niet

    Enkel in Frankrijk: staatssecretaris schrijft stoute boekjes, begrijpt democratie niet




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!