Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fotografica
    blog.seniorennet.be/fotogra
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bajesklanten Heerhugowaard filmen feest en vernieling keuken

    Bajesklanten Heerhugowaard filmen feest en vernieling keuken

    Nederlandse gevangenissen: áls je in dit land al een celstraf krijgt, kom je in een soort hotel

    Door:      , 11:48, 28 januari 2019


    Een man steekt een joint op in een cel. - ANP XTRA ALEXANDER SCHIPPERS

    De gevangenis van Heerhugowaard wordt cel voor cel doorzocht. Die zoektocht moet de telefoons boven water brengen waarmee gedetineerden wangedrag hebben gefilmd en de wereld in hebben gestuurd, meldt het ministerie van Justitie en Veiligheid. Het departement noemt de beelden van dansende gedetineerden die een gevangeniskeuken kort en klein slaan “onacceptabel”.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko wil verkrachter niet terug, dus gaat hij vrijuit: “Gedeald, verkracht, geradicaliseerd, vrijgelaten”

    Marokko wil verkrachter niet terug, dus gaat hij vrijuit: “Gedeald, verkracht, geradicaliseerd, vrijgelaten”

    IVDE/SRB/GVV   

    Archiefbeeld ter illustratie.
    Thinkstock Archiefbeeld ter illustratie.

     Hoewel hij niet tegenstribbelde, slaagde ons land er niet in om de geradicaliseerde Mustapha Bali uit te wijzen. Marokko, zijn herkomstland, weigert hem terug te nemen. Dus zat er uiteindelijk niks anders op dan de dealer/ verkrachter vrij te laten.

    Vorige week dinsdag gingen de deuren van het gesloten centrum Caricole in Steenokkerzeel open voor Mustapha Bali. Daarmee is een notoire zware jongen op vrije voeten. Bali zat een celstraf van 17 jaar uit, vooral voor drugsfeiten, maar in mei vorig jaar kreeg hij nog eens drie jaar cel voor het verkrachten van een jonge, zwakbegaafde vrouw
    Meer lezen op:
    hln.be


    27-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU maakt met “solidariteitsclausule” militaire operaties tegen burgers mogelijk

    EU maakt met “solidariteitsclausule” militaire operaties tegen burgers mogelijk

    screenshot_86
    EU legitimeert militaire operaties tegen burgers.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Met de zogenaamde “solidariteitsclausule” nam de EU-Raad voor Algemene Aangelegenheden een wettelijke bijlage aan, die een juridisch kader voor een militaire en politionele operatie in de hele EU biedt. Zodoende heeft Brussel voor zichzelf de mogelijkheid geschapen om in heel Europa militair en politioneel tegen de eigen burgers op te treden. De “solidariteitsclausule” is quasi de basis voor het EU-leger, dat volgens de Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen, “vorm begint te krijgen”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV Groningen: “Van gas-ellende naar duurzaamheidsellende”

    PVV Groningen: “Van gas-ellende naar duurzaamheidsellende”

    screenshot_77
    (Door: Ton van Kesteren)

    GRONINGEN – Hieronder kunt u een opiniestuk lezen, dat is ingezonden en geschreven door Ton van Kesteren (foto), fractievoorzitter van de PVV in de gemeenteraad van de gemeente Groningen en Provinciale Staten van de provincie Groningen.

    Een burgemeester dient zich te onthouden van politiek getinte standpunten. Uitlatingen van burgemeester den Oudsten van de gemeente Groningen onlangs in een Shell-interview, waarin hij pleit voor versnelling van de energietransitie en daarin een hoofdrol ziet voor m.n. Shell, zijn onverstandig.
    Meer lezen op:
    westerwoldeactueel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe linkse regering Zweden zet grenzen nog verder open voor migranten

    Nieuwe linkse regering Zweden zet grenzen nog verder open voor migranten

    Regeerakkoord sociaaldemocraten en linksgroenen (die nu niet eens meer de kiesdrempel zouden halen) verzekert totale ondergang van ooit stabiele Scandinavische natie – Zweden Democraten ondanks uitsluiting door alle andere partijen nu virtueel op één na grootste van het land

     
    Afbeelding: (3).

    Ruim vier maanden na de verkiezingen heeft Zweden sinds 18 januari eindelijk een nieuwe regering. Het is een (extreem)links minderheidskabinet geworden van sociaaldemocraten en linksgroenen, dat slechts een derde van de Zweedse kiezers achter zich heeft staan. In het regeerakkoord wordt alleen op de allerlaatste pagina even aandacht besteed aan binnenlandse veiligheid, een item waar Zweden vanwege het ontbreken hiervan wereldwijd berucht voor is geworden, en gaan er twee volle pagina’s over het klimaat en hoe de samenleving daar nog veel meer voor moeten gaan bloeden. Wat immigratie betreft gaan de grenzen ondanks vele tienduizenden illegalen en enorme problemen met gewelddadige moslimmigranten nog verder open.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden imam en zoon 'in het vizier' bij gemeente Den Haag

    Omstreden imam en zoon 'in het vizier' bij gemeente Den Haag

    De omstreden imam El Alami Amaouch en zijn zoon worden door de gemeente Den Haag in de gaten gehouden. Beiden zijn België uitgezet en wonen nu in Den Haag.


    26-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Dominique van der Heyde

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Dominique van der Heyde

    Jij had ook eens een Wierd Duk-dagje, waarin het Twitter-riool zich opende

    Door:  , 9:01, 26 januari 2019



    Beste Dominique,

    Welkom in onze wereld.

    Die van mensen die niet als chef van de parlementaire redactie van de NOS denken dat het Binnenhof Nederland is.

    Die van mensen die wel dagelijks contact hebben met keurige, doodnormale, maar vreselijk bezorgde burgers (en met minder keurige).

    Je kreeg dus thuis een internetmonteur op bezoek.

    En die vertelde jou wat mensen buiten jouw bubbel al een jaartje of wat weten.

    En je dacht: laat ik dat eens met de wereld delen.

    En je twitterde: “Kreeg zojuist internetmonteur langs. Werkt in heel Noord-Holland, maar kan geen huis krijgen. 6 jaar ingeschreven. Zo schrijnend. ‘Alle nieuwe woningen gaan naar asielzoekers’, zei hij.”
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO! Amsterdams straattuig scheldend de stad door: “Hamas, Hamas, alle Joden aan de gas!”

    VIDEO! Amsterdams straattuig scheldend de stad door: “Hamas, Hamas, alle Joden aan de gas!”

     

    jodenhatergas
    Foto: Het straattuig in Amsterdam dat schreeuwt dat "alle Joden aan het gas" moeten. Bron: Michael Jacobs / YouTube.
    Onze hoofdstad heeft gisteren opnieuw de dubieuze eer gehad het gehad opnieuw het centrum van jodenhaat in ons land te zijn. Joodse Nederlanders kregen op De Dam te horen dat ze “aan het gas” moesten.

    Dat het treurig gesteld is met het Amsterdam, waar tot voor de oorlog nog een bloeiende Joodse wijk was, dat bewijst een nieuwe video van de pro-Israëlactivist Michael Jacobs wel weer. Tegenwoordig is Amsterdam niet meer de stad die met open armen klaarstaat voor Joden, maar ze actief wegjaagt. Antisemitisch straattuig maakt de dienst uit, tot op het plein van de Dam nog aan toe. Zelfs daar kan je niet meer veilig staan met zichtbare Joodse kenmerken, zonder uitgescholden te worden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    25-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving
    Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

    JDreport in AlgemeenVideo'sop 1 oktober 2017

    ‘Officiële verklaringen na terreuraanslagen dat ‘wij niet bang zijn’ slechts holle woorden’ – ‘Zorgen volk over immigratie worden niet serieus genomen’ – Integratiecursussen zijn ‘naïef’ en zullen neiging tot ‘waanzinnig geweld’ niet wegnemen.

    De Duitse toppsychiater Christian Dogs heeft in een talkshow van de publieke zender ZDF zowaar een kritisch geluid mogen laten horen over Berlijns ‘4M’ programma (‘Merkels Massa Moslim Migratie’).  Volgens hem is de huidige politiek naïef door te denken dat de migranten te integreren zijn, en waarschuwt hij dat zij met hun ‘enorme geweldspotentieel’ als een ‘tijdbom onder de samenleving’ worden gelegd. Ook klopt het volgens hem van geen kant dat mensen met een kritisch geluid gelijk als extreemrechts en ziek worden weggezet, omdat niet zij, maar bondskanselier Merkel zelf gebruik maakt van het zaaien van angst om haar politieke doelstellingen door te drukken.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.182 terroristen en radicale gedetineerden alweer vrij

    182 terroristen en radicale gedetineerden alweer vrij

     - IB - Bron: Belga

    182 terroristen, handlangers van terroristen, haatpredikers en geradicaliseerde gevangenen zijn alweer vrijgelaten uit de gevangenis. Allemaal waren ze veroordeeld voor terreurmisdrijven sinds de opmars van IS en het begin van de Syrische burgeroorlog in 2011. 

    Dat blijkt uit cijfers die minister van Justitie Koen Geens gaf aan sp.a-Kamerlid Annick Lambrecht en die vrijdag in De Tijd staan.
    Het gros (74) zijn mensen die in de terrorismedatabank staan en die de veiligheidsdiensten dus prioritair moeten opvolgen
    Meer lezen op:
    demorgen.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socialistische regering zet grenzen open voor bootvluchtelingen

    Socialistische regering zet grenzen open voor bootvluchtelingen

    Het open grenzenbeleid van de EU blijft illegale migranten welkom heten. De toegangspoorten zijn alleen verschoven van het oostelijke naar het westelijke bekken van de Middellandse Zee. De stroom illegale migranten houdt aan. Nu de Balkanroute vrijwel dichtzit en Italië geen migrantenboten meer toelaat, is Spanje het belangrijkste land van aankomst geworden.

    De migranten reizen veelal via Marokko. Ze worden na aankomst in Spanje kortstondig opgevangen en vervolgens in bussen vervoerd naar een locatie van hun keuze. De meesten kiezen voor een bestemming zo dicht mogelijk bij de grens met Frankrijk en grijpen vervolgens elke gelegenheid aan om door te reizen naar landen in Noord-Europa.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITVRETERS…

    UITVRETERS…

    screenshot_36
    Het lijken wel vakantiegangers

    (Door: “Driek”)

    Wederom ben ik met stomheid geslagen. Dien Amsterdamsche Deugmensen gaan weer vol op het orgel. Want wat wil het geval? Welnu, wijl veel van onzen bejaarden en behoeftige burgers van een schamel inkomen moeten rondkomen en de grond der gemeenteambtenaren moeten kussen om een extra penning los te krijgen, worden honderden illegalen na jaren te hebben geprocedeerd van ons belastinggeld, gastvrij ondergebracht in daarvoor geschikte ruimten. Een ruime meerderheid van Groen Links en zes andere Deugpartijen –  D66, PVDA, SP, DENK, CU en Bij1 – steunt de plannen van wethouder Groot Wassink voor opvang van uitgeprocedeerde asielzoekers. Wassink zal niet toestaan dat gedwongen uitzettingen vanuit Amsterdam gaan plaatsvinden. “Wij jagen niet op illegalen”, aldus dezen mafketel.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’

    Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’

    Directe toekomst gewone volk in groot gevaar omdat ‘groene opperheren’ zowel overheid, media als onderwijs hebben overgenomen, en hard werken aan de afbraak van onze welvaart en voedselvoorziening

     
    Klimaatdemonstratie in Brussel van linkse jongeren, duidelijk niet gehinderd door enige actuele en historische feitenkennis. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    Donald Trump in de VS, de Brexiteers in het VK, Marine Le Pen in Frankrijk, een politieke ommezwaai in Denemarken, de verkiezing van de populistische Braziliaanse president Bolsonaro en de ‘Gele Hesjes’ in Frankrijk zijn volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong allemaal duidelijke signalen dat ‘een groeiend aantal mensen helemaal klaar zijn met de ‘Groene Opperheren’, zoals ze door velen worden genoemd. Zij willen de bevolking en de levensstandaard van de gewone man verlagen.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    24-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ans Boersma gaat Staat der Nederlanden aanklagen 'Ik ben nu een week hier en mijn leven staat helemaal op zijn kop, ik wil mijn leven terug'

    Ans Boersma gaat Staat der Nederlanden aanklagen 'Ik ben nu een week hier en mijn leven staat helemaal op zijn kop, ik wil mijn leven terug'

    Door:  , 17:25, 24 januari 2019

    Portret van journaliste Ans Boersma. ANP NIELS WENSTEDT

    Journaliste Ans Boersma spant een rechtszaak aan tegen de Nederlandse staat. Dat zegt ze tegen de NOS. Boersma werd vorige week Turkije uitgezet na een aantal informatieverzoeken van Nederland aan dat land. Ze wordt in verband gebracht met een voormalig lid van Al-Nusra, een 32-jarige Syriër met wie ze in het verleden een relatie had.

    “Ik ben nu een week hier en mijn leven staat helemaal op zijn kop. Ik wil mijn leven terug. Ik wil naar Turkije terug ook”, zei ze tegen de NOS. De politie heeft haar verhoord omdat ze wordt verdacht van valsheid in geschrifte.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martelde lesbische vrouw terwijl ze door zijn vriend verkracht werd – na zes maanden vrijgelaten en beging meteen nieuwe misdaden
    Martelde lesbische vrouw terwijl ze door zijn vriend verkracht werd – na zes maanden vrijgelaten en beging meteen nieuwe misdaden

    "Bro, ze menstrueert!" schreeuwden de asielzoekers en lachten haar uit voordat ze aan de folterverkrachting begonnen. Abokor werd later gestraft door het Hof van Beroep - een half jaar gevangenisstraf. Zijn metgezel kwam weg met slechts drie maanden gevangenisstraf.

    De Afrikaan Abokor, 24, nam deel toen een jonge lesbische vrouw op brute wijze werd verkracht door asielzoekers in Örebro. Toen de vrouw door een raam probeerde te vluchten, verbrandde Abokor haar met een sigaret. Maar de Afrikaan ontsnapte met slechts zes maanden gevangenisstraf – en toen hij weer vrijgelaten werd, begon hij onmiddellijk nieuwe misdaden te plegen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer klimaatwaanzin! Binnenkort verplicht E10-brandstof tanken: het is onzuinig en milieuonvriendelijk

    Weer klimaatwaanzin! Binnenkort verplicht E10-brandstof tanken: het is onzuinig en milieuonvriendelijk

     

    super-95-e10

    Foto: Een pomp waar Super 95-E10-diesel wordt verkocht. Bron: Publicdomainpictures.net.

    Nog niet bekomen van alle warmtepompen, elektrische auto’s en alle andere peperdure milieumaatregelen die Den Haag u binnenkort laat nemen? Pech gehad! De volgende dient zich al aan: E10-brandstof. Een nieuwe “biobrandstof” waar zo’n beetje alles aan schort, maar u zal het tóch moeten gaan tanken. Energie-expert RPML legt uit waarom dat een stompzinnig idee is.

    Het blijft dweilen met de kraan open met de huidige politiek. Wiebes stopt de subsidies op elektrische auto’s omdat ze alleen maar geld kosten en niets opleveren, en twee jaar later wil hij de subsidies op dezelfde elektrische auto’s weer introduceren terwijl er in de tussentijd niets veranderd is.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    23-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE

    EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE


    Vrouwenrechtenactiviste Darya Safai (43) vluchtte achttien jaar geleden uit Iran, waar zij na de revolutie ineens haar haren moest bedekken. Dat ook hier steeds meer hoofddoekjes te zien zijn, baart haar grote zorgen. ‘Waarom geven we toe aan extreme, orthodoxe gevallen?’

    “Ik was vier jaar toen in Iran, in 1979, de revolutie plaatshad en zes toen ik voor het eerst naar school moest. Mijn moeder gaf me een wijd, lelijk, donkerblauw schooluniform met een vormeloze broek. Ze deed me ook een hoofddoek om, die mijn haren en m’n nek bedekte, want alleen mijn gezicht mocht zichtbaar zijn. Eind september komt haar boek 'Plots mocht ik niet meer lachen' uit. 
    Meer lezen op:
    vrouw.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerdere scholieren bedreigd, mishandeld en beroofd in Leidsche Rijn

    Meerdere scholieren bedreigd, mishandeld en beroofd in Leidsche Rijn

    Foto: RTV Utrecht / Timo Anceaux

    UTRECHT - In Leidsche Rijn zijn meerdere kinderen het slachtoffer geworden van brute berovingen. De jonge slachtoffers werden na schooltijd tot stoppen gedwongen en moesten spullen en geld afstaan aan de daders.

    Een van de incidenten gebeurde afgelopen donderdag. Twee scholieren werden tussen het winkelcentrum Vleuterweide en de Europaweg tot stoppen gedwongen door twee jongens op fietsen. Vervolgens werd een van de slachtoffers bedreigd en ontving een van hen een paar klappen. Een onbekende man in een Opel schoot te hulp, waarop de daders er met kledingstukken en geld vandoor gingen via de Ruiterberg.
    Meer lezen op:
    rtvutrecht.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse neger maakt raplied over het “vermoorden van alle blanke baby’s en hun ouders ophangen”
    Franse neger maakt raplied over het “vermoorden van alle blanke baby’s en hun ouders ophangen”

    Screenshot YouTube

    Nick Conrad’s raplied ‘Hang White People’ roept op tot het vermoorden van blanke baby’s en het ophangen van hun ouders. Het is door YouTube verwijderd vanwege het overtreden van de communityrichtlijnen van het bedrijf en anti-racismegroepen noemen het een aansporing tot geweld en rassenhaat, rapporteert BBC News.

    “Ik ga naar crèches en vermoord blanke baby’s. Vang ze snel en hang hun ouders op.”

    Meer lezen op:> fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe "München" van Europa: Iran

    Het nieuwe "München" van Europa: Iran




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!