Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tony2005
    blog.seniorennet.be/tony200
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    05-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtone jongens slaan vader in elkaar bij turnwedstrijd dochter

    Allochtone jongens slaan vader in elkaar bij turnwedstrijd dochter


    Het had een fijne zondag moeten worden. Vader Dave Agemans ging met het gezin zijn dochter (7) bezoeken tijdens haar turnwedstrijd van de Hasseltse club ‘Sta Paraat’ in de sporthal van Runkst. Maar enkele geweldenaars hadden andere plannen. Dave werd terwijl hij zijn wagen parkeerde bekogeld met projectielen door enkele jongens. Nadat hij de jongemannen hierop aansprak, werd hij brutaal in elkaar gemept. Dat brengt de krant Het Nieuwsblad, die echter verzweeg dat de vechtersbazen van allochtone afkomst zijn. “Ik heb dat nochtans uitdrukkelijk gevraagd aan de pers om dat te vermelden.”
    Meer lezen op:
    scepr.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse IS-weduwen dwepen nog steeds met IS, ze gaan er zelfs voor op de vuist

    Antwerpse IS-weduwen dwepen nog steeds met IS, ze gaan er zelfs voor op de vuist

    Antwerpse weduwen zitten in Koerdisch kamp in de cel

    Guy Van Vlierden   

    Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal blijven IS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi trouw. 
    RV Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal blijven IS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi trouw

    Ze hebben spijt van hun vertrek naar Syrië, zo verkondigen de gevangengenomen Antwerpse IS-weduwen Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal aan al wie het horen wil. Maar bij de Koerden die hen vasthouden, klinkt een heel ander verhaal. Daar heet het dat de vrouwen IS vurig blijven verdedigen en daar zelfs al voor op de vuist zijn gegaan.

    Een tweetal weken geleden trok ‘Knack’-journaliste Joanie de Rijke naar het gevangenenkamp van Al-Hol in het noorden van Syrië. Ze hoopte daar te spreken met de twee 26-jarige vrouwen die het van een Brusselse rechter gedaan kregen om hun terugkeer af te dwingen van de Belgische staat. De schoonzussen maakten deel uit van de terreurgroep Islamitische Staat, keerden vijf jaar geleden terug om hier te bevallen en vertrokken daarna weer.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatverandering door toedoen van de mens?

    Klimaatverandering door toedoen van de mens? . . .

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)


    04-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Iedere kritiek op de islam wordt afgedaan als islamofobie; het is net een boekverbranding!’

    ‘Iedere kritiek op de islam wordt afgedaan als islamofobie; het is net een boekverbranding!’

     

    oostenrijksepolitie
    Foto: De Oostenrijkse politie met enkele radicale moslims. Bron: OE24.TV / YouTube.

    Later deze maand publiceert de Leidse hoogleraar Paul Cliteur zijn nieuwe boek over de strijd tussen het islamisme en de vrijheid van meningsuiting; Theoterrorism v. Freedom of Speech: from incident to precedent. Frits Bosch heeft het alvast gelezen en geeft zijn mening over het boek én de inhoud ervan. Frits: “Zoals president Eisenhower al zei: don’t join the book burners!

    ‘Waarom haten ze ons eigenlijk’? vroeg Jeroen Pauw in zijn tv-programma pal na de aanslagen op vliegveld Zaventem en de metro te Brussel op 22 maart 2016. Onthutst kijken zijn tafelgenoten hem aan. Moeilijke vraag. Een echt antwoord komt er niet. Er wordt geopperd dat het een represaille is voor de Belgische deelname aan de oorlog in Syrië. Een ander zegt dat veel jongeren van niet-westerse afkomst vervreemd is geraakt en vatbaar is voor radicalisering, ‘lone wolves’.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    CO2-reductie leidt tot grote problemen

    Marjan Minnesma. Cartoon: Mirjam Vissers Artwork.

    Een bijdrage van Ap Cloosterman.

    Op 9 oktober 2018 bekrachtigde het Haagse Hof het vonnis van de rechter van 24 juni 2015 over de klimaatzaak, die de directeur van Urgenda, mevrouw Marjan Minnesma, tegen de Nederlandse Staat had aangespannen. De uitspraak luidde:

    ‘De overheid moet de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 25% t.o.v. 1990 verminderd hebben.’

    De rechter deed deze uitspraak op grond van het feit dat de Nederlandse Staat haar burgers moet beschermen tegen de gevaarlijke klimaatverandering.
    Je kunt je hierbij afvragen of er voldoende zorgvuldigheid door de rechters in acht is genomen: hadden zij, gezien de toenemende kritiek en bezwaren tegen het IPCC-rapport, zich op de hoogte moeten laten brengen van deze andere opvattingen en hadden zij dit ook in hun uitspraak moeten meenemen?
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen loslopend wild voor islamitische macho´s

    De islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen loslopend wild voor islamitische macho´s

    Screenshot_221.png

    (Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

    Er komt een brandmelding, die aantoont hoever de islamisering in enkele grote Europese steden dankzij ongebreidelde immigratie en welkomstcultuur is voortgeschreden, uit Wenen. Marcus Franz vertelt in gesprek met de hoofdredacteur van “oe24”, Nikki Fellner, en activiste Lena Jäger over Weense vaders, die hun dochters hoofddoeken meegeven om in bepaalde stadsdelen van Wenen niet als autochtone Oostenrijkse, maar als moslima te gelden. Reden daarvoor zouden enorme seksuele intimidaties door meest illegale immigranten zijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondraaglijke stank rond de Holocaust Remembrance Day

    Ondraaglijke stank rond de Holocaust Remembrance Day

    Weerzinwekkend misbruik van de Shoa voor persoonlijk gewin

    Hoewel sommigen van u de gebeurtenissen in de aanloop naar de International Holocaust Remembrance Day (IHRD) op 27 januari wellicht weer vergeten zijn, ben ik nog altijd kotsmisselijk. Bij de gedachte aan de vele vrome tronies en hun valse teksten moet ik dezelfde golven van onpasselijkheid zien te onderdrukken die je overvallen bij de allesoverheersende stank van rottende afvalbergen aan de rand van tropische miljoenensteden.

    Hypocriet

    De IHRD is in 2005 in het leven geroepen door de Verenigde Naties (VN); op afstand de allergrootste en meest invloedrijke antisemitische organisatie ter wereld. Het is een dag die samenvalt met de Russische bevrijding van het vernietigingskamp Auschwitz dat na de mensonterende dodenmarsen in de bittere koude van januari 1945 op een aantal doodzieken na vrijwel verlaten was. Voor wie de VN een beetje volgt hoeft het geen betoog dat de IHRD de meest hypocriete herdenkingsdag is die de Verenigde Jodenhaters ooit verzonnen hebben.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    03-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

    Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

    Handboek voor moslims in Europa verklaart dat jihad ‘gewapende strijd tegen de ongelovigen’ is – Finland: Iraakse en Afghaanse migranten 40 x vaker zedenmisdadigers dan autochtonen

     
    Moskee in België (illustratief). (Afbeelding: Getty Images (4)).

    Volgens de Belgische staatsveiligheidsdienst VSSE circuleren er in zowel binnenlandse als buitenlandse moskeeën handboeken waarin Jodenhaat wordt gepredikt en wordt opgeroepen om homo’s te stenigen of van gebouwen af te gooien. Tevens worden moslims in Europa aangezet om ‘oorlog’ te voeren tegen alle niet-moslims. Ook in Finland dringt islam steeds dieper in de samenleving door, en opereren net als in Groot Brittannië migranten verkrachtingsbendes die zo lang mogelijk door de media en politiek worden genegeerd.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syp Wynia – Nederland is een land met machteloze kiezers

    Syp Wynia – Nederland is een land met machteloze kiezers

    Waar kan een kiezer anno 2019 nog terecht?

    Door:      , 19:14, 02 februari 2019


    Vak K tijdens een schorsing van de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer, die traditioneel volgen op Prinsjesdag. ANP BART MAAT

    In Nederland wordt alsmaar doorgeregeerd alsof verkiezingen en zelfs nieuwe kabinetten er niet toe doen. Het is koekkoek-éénzang: voor diversiteit, voor duurzaamheid en wie kritiek op Brussel heeft is een populist. Waar kan een kiezer anno 2019 nog terecht?

    Het oogt zo mooi, het ministerschap. Een dienstauto met chauffeur, een heel ministerie dat doet wat jij zegt. En op vrijdag samen naar de Trèveszaal, de mooiste vergaderzaal van het land. Maar heeft zo’n minister eigenlijk wel wat te vertellen? Neem nu het kabinet RutteDrie.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCP: Veruit meeste moslims negatief over Nederland

    SCP: Veruit meeste moslims negatief over Nederland

    Veruit de meeste moslims in ons land hebben een weinig positief beeld van de Nederlandse samenleving.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klokkenluider: Berlijnse Politieacademie sjoemelt met toelatingseisen om allochtonen in het korps te brengen

    Klokkenluider: Berlijnse Politieacademie sjoemelt met toelatingseisen om allochtonen in het korps te brengen


    Snelheidscontrole in Zuid-Afrika.

    Volgens een klokkenluider heeft de politieacademie in Berlijn met de toelatingseisen gesjoemeld voor het toelaten van raciale vreemdelingen in het politiekorps.

    De klokkenluider, die zichzelf Lee Roy noemt, beweert dat men kandidaten toelatingsexamens af laat leggen tot men erin slaagt een goedgekeurd cijfer te behalen en dat men aan de allochtonen memo’s met de antwoorden erop geeft.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    02-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand in de wereld maalt om Palestijnen zolang er maar geen Jood in de buurt is
    Niemand in de wereld maalt om Palestijnen zolang er maar geen Jood in de buurt is

    Plaatje hierboven: Het is van bittere armoë sta bij in het Nahr al-Bared vluchtelingenkamp in het noorden van Libanon, augustus 2012. Hier leven sinds 1948 zowat 30.000 (nakomelingen van) Palestijnse vluchtelingen dicht opeen gepakt in  krotten. Het patent op deze politieke ‘open zweer’ in Arabistan berust bij het Westen, de Arabische Liga, de Moslimwereld en de Verenigde Naties [beeldbron]

    Een Palestijn die probeert een zak cement of ander bouwmateriaal in een vluchtelingenkamp te brengen om een ​​huis te bouwen, wordt onderworpen aan arrestatie, ondervraging, berechting door de militaire rechtbank en een boete.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    01-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekent ook massale import van besmettelijke ziektes!

    Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekent ook massale import van besmettelijke ziektes!

    At least 10 dead, as over 4,200 migrants rescued in Mediterranean

    In Duitsland en Nederland is het niet-politiek correcte onderwerp absoluut taboe, maar in Polen wordt er openlijk over de gevaren van de massa immigratie gediscussieerd. President Andrzej Duda eiste gisteren op TV dat de huidige regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. Zowel de materiële, fysieke als gezondheidsveiligheid van de Poolse burgers is volgens hem ‘het allerbelangrijkste’.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekent ook massale import van besmettelijke ziektes!

    Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekent ook massale import van besmettelijke ziektes!

    At least 10 dead, as over 4,200 migrants rescued in Mediterranean

    In Duitsland en Nederland is het niet-politiek correcte onderwerp absoluut taboe, maar in Polen wordt er openlijk over de gevaren van de massa immigratie gediscussieerd. President Andrzej Duda eiste gisteren op TV dat de huidige regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. Zowel de materiële, fysieke als gezondheidsveiligheid van de Poolse burgers is volgens hem ‘het allerbelangrijkste’.
    Meer lezen op:


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurabië - Geheime banden tussen Europa en de Arabische wereld?

    Eurabië - Geheime banden tussen Europa en de Arabische wereld?

    (Bron: http://www.arabistjansen.nl)

    GEPUBLICEERD IN AMEN 76 - JANUARI 2008

    Afbeeldingsresultaat voor Bat ye or

    Eurabia is een naam waarmee wordt aangegeven, dat Europa politiek en cultureel steeds meer onder invloed van de Islam zal komen te staan door een toenemend percentage moslims en een toenemende invloed van het islamitische gedachtengoed, onder politieke druk van de Arabische wereld. Feit of fictie?

    Volgens aanhangers van deze theorie is deze beweging in de jaren ´70 op gang gekomen door (geheime) overeenkomsten tussen de toenmalige Europese Gemeenschap en vertegenwoordigers van de Arabisch Liga. In ruil voor een gegarandeerde aanvoer van Arabische olie naar de lidstaten van de EG, zouden immigranten uit de Arabische wereld worden gestimuleerd hun eigen taal en cultuur te behouden.
    Meer lezen op:
    amen.nl


    31-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse minister van Defensie: “Migratie de grootste bedreiging voor Europa”
    Hongaarse minister van Defensie:  “Migratie de grootste bedreiging voor Europa”

    Migratie is de grootste bedreiging voor de veiligheid van de Europeanen, zei de Hongaarse minister van Defensie Tibor Benko voorafgaand aan een tweedaagse ontmoeting met zijn tegenhangers van de Europese Unie in Boekarest.

    Europa, en Hongarije in het bijzonder, zijn een nieuwe fase ingegaan in termen van veiligheidsbeleid, vertelde Tibor Benko aan MTI. De veiligheid van Europa is aanzienlijk verslechterd, zei hij, toevoegend dat de routinematige oplossingen niet adequaat waren voor het omgaan met de nieuwe types van veiligheidsuitdagingen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Blanke man in het Westen tot legitiem doelwit van racisme verklaard’

    ‘Blanke man in het Westen tot legitiem doelwit van racisme verklaard’

    ‘Minderheden hebben inmiddels voorkeursstatus gekregen boven blanke mannen’ – ‘Ondergang Westerse beschaving doordat samenleving tegen zichzelf is gekeerd’

     
    Bijvoorbeeld de Coentunnel (hier de ingang van de 2e) in Amsterdam zou een voor minderheden ‘kwetsende’ naam hebben, omdat die is vernoemd naar een VOC gouverneur-generaal. (Afbeelding: WikiMedia Commons (3)).

    In tal van universitaire minderheden-, multiculti- en diversiteits studies in het Westen wordt de blanke man al sinds de jaren ‘80 gedemoniseerd als de hoofdschuldige van zo ongeveer al het onrecht op onze planeet, zo schrijft Institute for Political Economy voorman Paul Craig Roberts. ‘Maar waar hebben deze vol met haat gevulde speciale belangengroepen hun macht aan te danken? Aan decadente (of ‘verwijfde’) blanke mannen.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duistere kanten van de Klimaatkerk

    De duistere kanten van de Klimaatkerk


    30-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABOUTALEB VROEG GELD VOOR MOSKEE

    ABOUTALEB VROEG GELD VOOR MOSKEE

    Aboutaleb vroeg geld voor moskee

    Burgemeester Aboutaleb blijkt in december 2016 de Al-Maktoum Foundation uit Dubai een brief te hebben gestuurd met daarin de vraag om een financiële bijdrage voor de Essalam Moskee op Zuid.
    Leefbaar Rotterdam vindt niet dat een burgemeester zich zo exclusief met werving moet bezig houden en gaat hem daar donderdag in de Raad over bevragen. Ook het antwoord is al bekend, want Aboutaleb zal zeggen geen geld te hebben gevraagd voor religieuze zaken, maar voor de aanleg van een groentuin rondom deze moskee.
    Meer lezen op:
    dagblad010.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kijkje in de ziel van de VVD

    Een kijkje in de ziel van de VVD

    DOOR  · 30 JANUARI 2019

    ziel van de VVD

    Wie wil weten wat er in ons land politiek mis is, ontkomt niet aan denken over de ziel van de VVD. Dus dat doet GertJan Mulder. Met tegenzin.

    Wat er aan vooraf ging
    Ik ben er weken mee bezig geweest zonder iets op papier te hebben gesteld, en gaande werd ik steeds bozer. Ik hoef in de deze column geen opsomming te geven van wat u op andere plaatsen kunt lezen aan negatieve berichtgeving over de VVD. Mijn poging is u mee te nemen naar de ziel van de VVD en hoe het kan dat ondanks alle schandalen, ondanks al het gelieg van Rutte, Opstelten, Teeven, Zijlstra en Keizer de VVD tot de dag van vandaag in alle peilingen nog steeds de grootste partij van Nederland is.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!