Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    thea
    blog.seniorennet.be/thea
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    27-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE Karskens Time

    Op 27 februari 2019 heeft The Karskens Times aangifte gedaan tegen de Nederlandse Omroep Stichting en tegen hoofdredacteur Marcel Gelauff van NOS Nieuws wegens discriminatie en misbruik van overheidsgelden vastgelegd in de volgende drie wetsartikelen:

    Aangifte

    1 -Overtreding van Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet. (Gelijke behandeling)Meer lezen op:
    Meer lezen op:
    thekarskenstime.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk stopt met onmiddellijke ingang alle asielimmigratie – opvangcentra worden deportatiecentra
    Oostenrijk stopt met onmiddellijke ingang alle asielimmigratie – opvangcentra worden deportatiecentra

    Foto: Oostenrijk's parlement in Wenen. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Peter Wuttke
    Oostenrijk heeft aangekondigd dat vanaf het begin van de maand het immigratiebeleid verder wordt aangescherpt en dat in principe de mogelijkheid om asiel aan te vragen in het land stopt.

    – Ik kan u mededelen dat er vanaf 1 maart van dit jaar geen opvangcentra meer zullen zijn in Oostenrijk, maar dat er wel remigratiecentra zullen zijn, kondigde de minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) tijdens een persconferentie op maandag aan.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    26-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgens “Tegenlicht” is Trump ’n would-be Poetin

    Volgens “Tegenlicht” is Trump ’n would-be Poetin

    Martien Pennings 26-2-2019


    Het had op zich ‘n intelligente docu kunnen zijn over Poetins propaganda-machine. Maar Poetin-specialist Peter Pomerantsev maakt van de gelegenheid vooral gebruik om voortdurend Trump te framen als een would-be Poetin. En ja: daar zal Peter Pomerantsev door Tegenlicht-regisseur Shuchen Tan echt wel op gekozen zijn.

    Volgens “Tegenlicht” en Kremlin-watcher Peter Pomerantsev is Trump ’n Poetin die  . . . . . . in samenwerking met Amerika’s Deep State nieuws en politiek manipuleert. U zegt natuurlijk nu meteen: hé, ik dacht nu juist dat de Amerikaanse Deep State al twee jaar alles doet om Trump kapot te maken. En dat is natuurlijk ook zo. Maar de islamofiele Israël-bashers van “Tegenlicht” en die Pomerantsev zijn blijkbaar dermate vervuld van Trump-haat, dat ze dit soort blinde waanzin met droge ogen debiteren.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'
    'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'

    Met haar bestseller over geweld door jonge moslims doorbrak politieagente Tania Kambouri in Duitsland een taboe. Over de toekomst is ze pessimistisch: 'Steeds meer burgers bewapenen zich'.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MONA OF DE MOORDENDE MOSLIM

    MONA OF DE MOORDENDE MOSLIM

    Opeens zijn ze overal: Europese meisjes die afreisden naar ‘het kalifaat’ en nu terug willen omdat er geen hagelslag en pampers te koop zijn. En omdat het allemaal een beetje tegenvalt natuurlijk.

    Ook de mannen die niet dood zijn, willen terug. Het is hier toch net iets prettiger om als crimineel te leven dan daar. En toch reisden deze Europese mannen uit om moordenaartje te spelen in den vreemde. Op de meest sadistische manier vermoordden ze Europeanen, Amerikanen, Koerden en nog veel meer moslims van allerlei nationaliteiten. Enkel en alleen omdat de uitgereisde mannen genoegdoening haalden uit mensen levend verbranden, levend verdrinken, de keel doorsnijden, van daken afgooien en dat allemaal naast de meest voor de hand liggende manier: kogels op ze afvuren. 
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren trappen zwangere vrouw in buik na ruzie over kinderstep; ook toegesnelde ambulancier krijgt klappen

    Buren trappen zwangere vrouw in buik na ruzie over kinderstep; ook toegesnelde ambulancier krijgt klappen

    Patrick Lefelon  

    De zwangere Tatiana (27 weken zwanger)  moest in het ziekenhuis op controle. Gelukkig bleek alles in orde met haar baby’tje. 
    Klaas De Scheirder De zwangere Tatiana (27 weken zwanger) moest in het ziekenhuis op controle. Gelukkig bleek alles in orde met haar baby’tje.

     Twee vrouwen en hun vrienden hebben zondag een zwangere buurvrouw aangevallen. Eén van de mannen gaf de vrouw een trap in de buik. Een ambulancier die de gewonde dame wilde beschermen, kreeg ook klappen en is een week werkonbekwaam.  “Zoveel haat in de ogen van die aanvallers, had ik nog nooit gezien”, getuigt een ambulancier.

    Maandagmiddag ligt Tatiana Leirs op een donker gemaakte kamer van de materniteit in AZ Monica in Deurne. Het felle zonlicht kan zij nog niet verdragen. Zij is net terug van een echografie.
    Meer lezen op:
    hln.nl






    25-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiegeweld in Frankrijk – Het ergste geweld in Frankrijk sinds de Algerijnse oorlog !
    Politiegeweld in Frankrijk – Het ergste geweld in Frankrijk sinds de Algerijnse oorlog !

    Elke zaterdag heb ik hier op Fenixx verslag gedaan van de protesten van de Gele Vesten in Frankrijk. Toen de protesten begonnen kon ik niet vermoeden dat ze inmiddels al 15 weken zouden aanhouden.

    Mijn zogenaamde vasthoudendheid valt vanzelfsprekend in het niet bij al die tien- en honderdduizenden die elke week weer de straat op gaan en het risico nemen om hun ledematen en ogen te verliezen. Ik denk dat het de enige manier is om relatief vreedzaam regime-change te bewerkstelligen.

    ‘Relatief vreedzaam’, want het gaat er lang niet altijd vreedzaam aan toe. Het niveau van geweld waartoe het dictatoriale EU-regime bereid is, is schokkend.
    Heel veel meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Soros heeft een derde van Europees Parlement in handen

    George Soros heeft een derde van Europees Parlement in handen

    De meeste mensen hebben wel een onderbuik gevoel over dat de Europese Unie nu niet echt democratische is, maar het fijne begrijpen ze er toch ook niet van. 

    We kiezen toch zeker met z’n allen een Europees Parlement, dus veel democratischer dan dat kan niet, toch?

    De werkelijke machthebbers maken gebruik van allerlei werktuigen die hen ter beschikking staan en vaak zijn dit instituten zoals veiligheidsdiensten, overheden en religies, maar soms gaat dit ook via mensen, zoals de beruchte Joods Hongaarse rijkaard George Soros.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baas Telegraaf: ‘In 2008 werd overheid al geadviseerd burger functioneel klimaatbang te maken’

    Baas Telegraaf: ‘In 2008 werd overheid al geadviseerd burger functioneel klimaatbang te maken’

    'Voorspellingen over zeespiegelstijging werden expres overdreven, dat moest urgentie bij burger garanderen'

    Door:  , 13:11, 23 februari 2019


    Jongeren spijbelen om actie te voeren tegen klimaatverandering. In Belgie gingen de afgelopen tijd tienduizenden scholieren de straat op voor een reeks klimaatmarsen. Ze eisen dat hun regering meer actie onderneemt om klimaatverandering tegen te gaan. ANP REMKO DE WAAL

    “Angst is misschien een slechte raadgever, maar het is een machtig politiek wapen.

    Dat bleek in 2008, toen de Deltacommissie onder leiding van oud-minister Cees Veerman ervan werd beschuldigd voorspellingen over de zeespiegelstijging expres te overdrijven. Dat moest urgentie bij de burger garanderen.

    Ik was in die dagen chef van de parlementaire redactie. In een uitgelekt communicatieadvies aan de commissie ging de trukendoos helemaal open. Het advies repte van ’functioneel bang maken’ en ’geef de urgentie zo weer dat de pijn in de buik wordt gevoeld’.

    Ook werd geadviseerd wetenschap, bedrijven en bestuurders te mobiliseren, Nederland als ’proeftuin’ te verkopen en mensen duidelijk te maken dat ’WIJ’ een probleem hebben.”
    Meer lezen op:
    tpo.nl

     


    24-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge illegalen houden rooftocht aan de kust

    Jonge illegalen houden rooftocht aan de kust

    Jonge illegalen houden rooftocht aan de kust

    Drie jonge illegalen moesten zich donderdag in de rechtbank verantwoorden voor een reeks diefstallen in Blankenberge en Zeebrugge. Ze hadden al één of meerdere uitwijzingsbevelen ontvangen. Het groepje illegalen riskeert celstraffen van 40 tot 51 maanden. Dat meldt Het Laatste Nieuws

    De problematiek van illegalen en transitmigranten (illegalen die geen asiel willen aanvragen in ons land maar willen doorreizen) sleept al jaren aan in ons land. Momenteel zouden er in België ruim 200.000 illegalen verblijven, wat in bepaalde regio’s voor veel overlast zorgt. Vooral in West-Vlaanderen (maar ook in Brussel) ondervindt men de gevolgen van het talrijke aantal illegalen, zoals zwaar geweld en talrijke diefstallen.
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giulio Meotti: ‘Dag Brussel. Tot nooit meer. Je bent al veroverd!’

    Giulio Meotti: ‘Dag Brussel. Tot nooit meer. Je bent al veroverd!’

    Wat is Brussel toch een prachtige stad. De Art Deco en de Grote Markt zijn spectaculair om te zien in de avond. De NAVO en de Europese Unie hebben hun kantoren daar. 39.715 mensen werken in het Europees Parlement. Maar Brussel is niet alleen deze enorme transnationale tearoom.
    “56 procent van de Brusselaars is van buitenlandse origine”, zei de Belgische liberale senator Alain Destexhe (MR) tegen het Franse tijdschrift Causeur. Destexhe publiceerde zojuist het boek ‘Immigration et Intégration: avant qu’il ne soit trop tard’ (Immigratie en integratie: vooraleer het te laat is).
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    23-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische geleerde en moslim: ’Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?’
    Syrische geleerde en moslim: ’Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?’

    Door 

    22-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Sylvana Simons

    Open brief aan Sylvana Simons

    Terugblik op bizar optreden in Amsterdamse gemeenteraad

    Hallo Sylvana, het spijt me als ik je stoor bij je pogingen om de samenleving te verbeteren, maar ik heb een paar mededelingen. Dit naar aanleiding van de abjecte reacties van jou en je discriminatoire naaikransje Bij1 op het schietincident in Amsterdam waarbij een amokmaker doodgeschoten werd.

    We weten het allemaal: dit is Nederland. We hebben hier een premier die af en toe liegt en zijn beloften breekt, het regent veel en we hebben Sylvana Simons. In het begin was je zowaar nog leuk; je presenteerde bij TMF, deed een dansje bij Strictly Come Dancing, en we zagen je in tv-programma’s als De Bus en RTL Live. En Nederland was het erover eens: je was een raspresentatrice. Maar ergens moet er bij jou een ommekeer hebben plaatsgevonden. Helaas niet in positieve zin.
    Meer lezen op:
    opiniez,com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.https://fenixx.org/2018/07/20/een-in-duitsland-werkende-vrouwelijke-arts-waarschuwt-de-wereld/
    Een in Duitsland werkende vrouwelijke arts waarschuwt de wereld
    Gisteren hebben we in het ziekenhuis in Duitsland waar ik werk vergaderd over de vraag hoe de instroom van moslimimmigranten uit het Midden-Oosten gewoonweg onhoudbaar is. De spoedeisende hulp kan niet omgaan met noodgevallen, wordt overweldigd door de enorme aantallen ernstige gezondheid noodgevallen, ze sturen alles naar de ziekenhuizen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden

    CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden

    ‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’ - ‘Hiermee pleeg ik beroepsmatige zelfmoord’

     
    Omschrijvingen die juist van toepassing zijn op het leeuwendeel van de Westerse reguliere media: ‘schijnwaarheid en desinformatie, volgepakt met alternatieve feiten, nepverhalen en fictie, speculaties en verzinsels.’ (Afbeelding: Getty Images (2).

    Lara Logan, tot vorig jaar het hoofd van de afdeling buitenlandse zaken van CBS News, heeft in een openhartig interview erkend dat de Westerse zenders en verslaggevers al hun objectiviteit zijn kwijtgeraakt en ‘politieke activisten’ zijn geworden. Net als in Europa is 85% journalisten in de VS links, waardoor de massamedia vrijwel uitsluitend nog linkse propaganda verspreiden. 
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeente Utrecht betaalt schade slachtoffers Pegida-demonstratie

    Gemeente Utrecht betaalt schade slachtoffers Pegida-demonstratie

    Inwoners van Zuilen die zijn gedupeerd door de vernielingen na afloop van de Pegidademonstratie in januari, krijgen hun schade vergoed. De gemeente Utrecht trekt hiervoor 30.000 tot 35.000 euro uit. 


    20-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politica weigert hand te geven: ‘Dit is provocatie’

    Politica weigert hand te geven: ‘Dit is provocatie’


    PREMIUM  Liesbeth Hofman © Partij van de Eenheid

    ,,Dit is ongekend in een Nederlandse raadzaal’’, zegt raadslid Pieter Grinwis van ChristenUnie/ SGP. ,,Handen schudden behoort tot de normale omgangsvormen in ons land. Wie mannen weigert een hand te geven is wat mij betreft moedwillig aan het provoceren.’’

    Ook andere partijen nemen aanstoot aan de onwil van moslima Liesbeth Hofman. ,,Idioot gedrag’’, noemt VVD’er Frans de Graaf het. De Haagse PVV is zeker zo stellig: ,,Misschien kunnen we haar in Saoedi Arabië installeren’’, aldus fractieleider Sebastiaan Kruis vorige week.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije en Erdogan in problemen – geeft schuld van inflatie aan handel

    Turkije en Erdogan in problemen – geeft schuld van inflatie aan handel

    DOOR  · 19 FEBRUARI 2019

    Erdogan5

    Vorig jaar al was de Turkse president razend over zogenaamde woekeraars en profiteurs die de prijzen van e pistachenoten (geïmporteerd uit Iran)  verhoogden on een extra winstje te maken.Dit jaar zijn het ‘voedselterroristen’.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    19-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijkste Britse industrieel: Europa verliest door extreem klimaatbeleid internationale concurrentieslag

    Rijkste Britse industrieel: Europa verliest door extreem klimaatbeleid internationale concurrentieslag

    Bedrijven lopen nu al weg naar VS, China en Midden Oosten: ‘Niemand doet meer serieuze investeringen in Europa’


    Ineos raffinaderij in Antwerpen (afbeelding: WikiMedia Commons (3)).

    In een open brief aan EU-president Jean-Claude Juncker heeft de rijkste man van Groot Brittannië, industrieel en multi-miljardair sir Jim Ratcliffe, gewaarschuwd dat Europa door het extreme klimaatbeleid de concurrentieslag met andere economische grootmachten zoals China en de VS aan het verliezen is. Zo worden er wereldwijd honderden miljarden in de chemische industrie geïnvesteerd, maar is de leidinggevende positie die Europa met 30% marktaandeel ooit had ingestort naar 15%. Op nationaal niveau verliest de haven van Rotterdam de concurrentiestrijd met Antwerpen, waar de internationale chemische industrie enorme investeringen doet, terwijl Rotterdam die bedrijven –en dus werkgelegenheid- juist wegjaagt met volslagen zinloos CO2 beleid.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenlanders bedreigen en bepotelen kleine meisjes in zwembad – politie verzwijgt de aanval
    Buitenlanders bedreigen en bepotelen kleine meisjes in zwembad – politie verzwijgt de aanval

    Fürstenwalder zwembad

    Volgens een persbericht werden twee Duitse meisjes – 12 en 13 jaar oud – voor het eerst bedreigd en betast door een groep jonge buitenlanders in het Fürstenwalde-zwembad.

    De twee meisjes zouden vervolgens naar het buitenterrein zijn gegaan en daar opnieuw door de groep seksueel worden lastiggevallen. Uiteindelijk vluchtten ze naar de kleedkamer en belden de politie. Die plukte de meisjes uit het zwembad en bracht ze naar de bewaker voor een aangifte-opname.
    Meer lezen op:
    fenixx.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!