Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    goldstar
    blog.seniorennet.be/goldsta
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    15-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was

    VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was


     De Tweede Kamer debatteerde donderdag over het islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam. Zo bleek dat de onderwijsinspectie zich niet veilig voelde tijdens een verrassingsbezoek aan de school met banden met jihadisten. Ergens in het debat deed PVV-Kamerlid Machiel de Graaf twee opmerkelijke onthullingen over zijn oud-collega Arnoud van Doorn. Van Doorn blijkt 9 jaar lid geweest te zijn van D66 en is in Haagse klaslokalen aan het ronselen voor een salafistisch netwerk.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    14-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar

    Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enquête onder agenten: ‘Misdaadcijfers kloppen niet’

    Enquête onder agenten: ‘Misdaadcijfers kloppen niet’

    Petra Vissers 


    © ANP XTRA

    Volgens platform voor onderzoeksjournalistiek Investico kloppen de misdaadcijfers niet. De Nationale Politie ontkent alle aantijgingen.

    De misdaadstatistieken kloppen niet. Agenten zouden burgers ontmoedigen om aangifte te doen, ernstige misdaden zouden als minder ernstige geregistreerd worden en in de statistieken gelden zaken als opgelost die dat helemaal niet zijn. Dat meldt platform voor onderzoeksjournalistiek Investico dinsdagavond op basis van een enquête onder bijna 1500 agenten.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen
    China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen

    Chinese corporaties zijn van plan om maar liefst 1.171 nieuwe kolencentrales te bouwen. 80 procent van de centrales komt in China te staan, de rest in het buitenland. Op moment van schrijven zijn er zelfs al 471 Chinese kolencentrales in aanbouw, zo blijkt uit gegevens van de Global Coal Plant Tracker. 700 centrales staan in de planning.

    Ondertussen is het sluiten van één enkele centrale in Nederland groot nieuws en tegelijkertijd een druppel op de gloeiende plaat als we kijken naar netto CO2-reductie wereldwijd.
    Meer lezen op:
    energievergelijk.nl


    13-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!

    Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!

    “Het pas vrijgegeven Black and White Book of Terrorism in Europa heeft aangetoond dat radicale islamitische terroristen sinds het jaar 2000 91 procent van de totale terreurslachtoffers hebben gemaakt.” Naar verluidt is 20 procent vermoord door jihad-zelfmoordterroristen. We weten dat de rest omkwam bij mesaanvallen, truckaanvallen, vuurwapenaanvallen, enz. Alle middelen worden gebruikt om de ongelovige te vermoorden en schade toe te brengen.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rabbijn: Ik werd bedreigd met een fietsketting

    Rabbijn: Ik werd bedreigd met een fietsketting

    Gerard ten Voorde 12-3-2019


    12-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld
    Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

    Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.
    Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamal Badawi, topman Noord-Amerikaanse Moslimbroeders, komt naar Rotterdam

    Jamal Badawi, topman Noord-Amerikaanse Moslimbroeders, komt naar Rotterdam

    Door Carel Brendel, 4 maart 2019


    Jamal Badawi (links) en Jacob van der Blom tijdens de Nationale Bekeerlingendag 2012.

    Met aanvulling: Badawi treedt ook op in Blauwe Moskee Amsterdam

    Hoog bezoek in De Middenweg, islamitisch centrum in Rotterdam-Blijdorp. Op 9 maart zal de Canadees Jamal Badawi, een topman uit de Moslimbroederschap in Noord-Amerika, een lezing houden over de relaties tussen moslims en niet-moslims.

    Badawi is al tientallen jaren betrokken bij alles wat in de Verenigde Staten en Canada te maken heeft met de Moslimbroeders. De omstreeks 1940 in Egypte geboren Badawi week in de jaren 60 van de vorige eeuw uit voor het Nasser-regime. Na zijn studie in de Verenigde Staten vestigde hij zich in Halifax (Canada), waar hij hoogleraar werd. Inmiddels is hij daar met pensioen. In de afgelopen 50 jaar speelde Badawi een leidende rol in minstens acht belangrijke organisaties van de Moslimbroederschap.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renaud Camus – De opstand tegen de “grote vervanging”

    Renaud Camus – De opstand tegen de “grote vervanging”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers (2/10)

    BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers (2/10)

    Mooi toch, dat een journalist van de Staatsomroep een politicus núl keer een zin laat afmaken?

    Door:  , 9:01, 12 maart 2019



    Beste kiezers,

    Jullie moeten het interview dat Jojanneke van den Berge in EenVandaag hield met PVV-voorman Geert Wilders echt even terugkijken.

    Tijdens het interview twitterde de man van Jojanneke, AD-journalist Thijs Zonneveld, “Go Jo”.

    Nou, dat deed ze!

    Mooi toch, dat een journalist van de Staatsomroep een politicus núl keer een zin laat afmaken? Iemand laten uitpraten is zo 1982. En die verbetenheid! Alsof een bij haar ondergedoken Syriër hoogstpersoonlijk door Wilders uit het achterhuis werd gesleept. Schitterend!
    Meer lezen en kijken op:
    tpo.nl


    11-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Censuur op Twitter

    DOOR  · 11 MAART 2019

    Twitter5

    Binnen 24 uur had ik meer dan 3000 volgers en de volgende dag toen ik weer keek was het aantal inmiddels opgelopen tot 3823.

    En toen zei de App op de Iphone voor de tweede keer binnen enkele dagen dat mijn account “temporarily suspended” was. Suspended wil zeggen geblokkeerd en in dit geval betekent temporarily levenslang. Het account was dus wederom dood. Je kunt nog als enige de mentions zien, maar verder niets.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Meerdere nachten op rij allochtone rellen in Grenoble

    Frankrijk: Meerdere nachten op rij allochtone rellen in Grenoble


    10-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog

    Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog

    ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’

     
    GroenLinks en D66 leiden een partijkartel, waar behalve de VVD, het CDA en de CU bijna alle andere partijen –met uitzondering van de PVV en het FvD- toe gerekend moeten worden, dat hetzij onwetend, hetzij opzettelijk een klimaatbeleid aan ons opdringen dat door de mede oprichter van Greenpeace, dr. Patrick Moore, een ‘totale hoax en bedrog’ wordt genoemd, ‘waarin wetenschap is vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie.’ Zelfs de regeringspartijen met ‘christelijk’ in hun naam lijken hun traditionele God te hebben ingeruild voor de linksliberale afgod van ‘het klimaat’ en in bredere zin ‘de planeet’. Moore waarschuwde een paar dagen geleden al dat dit beleid, dat enkel rust op ideologische verzinsels -maar desondanks speerpunt is van het kabinet Rutte-, diepe ellende, armoede en massasterfte zal veroorzaken.
    Meer lezen op:
    |xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op mars naar het noorden

    Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op mars naar het noorden

    Screenshot_110

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Wat betreft de Balkanroute staan de signalen op alarmfase rood. Niet minder dan 70.000 illegale migranten zouden er in Griekenland op wachten om op weg te gaan naar het noorden. Tegelijkertijd bevinden zich meerdere duizenden illegalen in Bosnië om zich eveneens aan te sluiten bij een massale bestorming in de richting van Midden-Europa, en zodoende naar Oostenrijk en de Bondsrepubliek Duitsland.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef om uitspraak vooraanstaand Duits politicus: “Een moslim als bondskanselier? Dat is denkbaar”

    Ophef om uitspraak vooraanstaand Duits politicus: “Een moslim als bondskanselier? Dat is denkbaar”

    KVE    Bron: Bild, Die Welt, Focus

    Angela Merkel met Ralph Brinkhaus, fractievoorzitter van de ‘Union’ in de Bondsdag. 
    EPA Angela Merkel met Ralph Brinkhaus, fractievoorzitter van de ‘Union’ in de Bondsdag.

    Ook een moslim kan voor de Duitse partij CDU bondskanselier worden. Dat stelt althans Ralp Brinkhaus, fractievoorzitter van de CDU/CSU in de Duitse Bondsdag. Zijn uitlatingen hebben bij onze oosterburen voor opschudding gezorgd.

    De 50-jarige Ralp Brinkhaus (CDU) deed zijn omstreden uitspraken tijdens een interview met het evangelische persbureau Idea. Hij houdt het voor mogelijk dat een moslim tegen 2030 voor de CDU en zusterpartij CSU bondskanselier kan worden. “Waarom ook niet?”, zegt hij. “Indien die persoon een goede politicus is en onze waarden deelt, dan kan ook een moslim in het jaar 2030 bondskanselier worden.”
    Meer lezen op:
    hln.be


    09-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wantoestanden in detentiecentrum: vreemdelingen vallen personeel aan

    Wantoestanden in detentiecentrum: vreemdelingen vallen personeel aan

    Illegale vreemdelingen misdragen zich herhaaldelijk in het detentiecentrum in Rotterdam. Dieptepunt was een opstand tegen het personeel, in januari. In het afgelopen kwartaal raakten meerdere medewerkers gewond.

     


    08-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote machtsovername van het Westen

    De grote machtsovername van het Westen

    Waarom moeten mensen het sociale contract respecteren wanneer politici dat niet doen?

    door David Brown  •  8 Maart 2019



    • De vastbeslotenheid van supranationale organisaties met een focus op mondiale beleidsvorming vormt een directe bedreiging voor de soevereiniteit van de natiestaat en een verwatering van de macht van de individuen binnen die staat.

    • Het meest alarmerend, zoals EP-lid Marcel de Graaff netjes veronderstelde vanuit het Migratiepact: "Kritiek op migratie zal een misdrijf worden." Op welk moment hebben we alle voorwendsels van de democratie achter ons gelaten en zijn we in de sfeer van de dictatuur terechtgekomen, welke zichtbaar is op supranationaal niveau?
      Meer lezen op:
      gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Lieve stad


    Ik hoop dat het de lieve stad blijft die het is,” zei burgemeester Eberhard van der Laan in het Zomergasten-interview waarin hij afscheid nam van zijn burgers. En omdat hij toen al doodziek was of vanwege het verbod op lastige vragen aan linkse politici bij onze overheidsomroep, bleef de stelling die in deze wens centraal staat onweersproken. Maar ik weet wat elke niet-Amsterdammer en elke hoofdstedeling die zich weleens aan reflectie (niet bepaald een gangbare karaktereigenschap van de 020’ers) durft over te geven op dat moment dacht: ‘Hebben we het nu over dezelfde stad?’
    Meer lezen op:
    niw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnhemmers krijgen maanden in plaats van jaren cel voor urenlange verkrachting jonge vrouw
    Arnhemmers krijgen maanden in plaats van jaren cel voor urenlange verkrachting jonge vrouw

    De Arnhemmers Badder B. (26) en Jabir R. (20) hebben van de rechtbank veel mildere straffen gekregen voor de brute verkrachting van een 23-jarige vrouw in Nieuwegein dan geëist. Ze moeten respectievelijk 9 en 3 maanden de cel in.


    07-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video – Hamas is hartstikke blij met GroenLinks

    Video – Hamas is hartstikke blij met GroenLinks

    Fondsenwerver terreurorganisatie Amin 'eenarm' Abou Rashed erg ingenomen met anti-Israël motie

    Door:  , 15:00, 05 maart 2019


    Screenshot van EPAL

    Wellicht herinnert u zich dat het GroenLinks-congres eind vorige maand een anti-Israël motie heeft aangenomen. Dat is het European Palestinian Media Center (EPAL) ook niet ontgaan. Deze organisatie waar de in Nederland woonachtige eenarmige Hamas-fondsenwerver Amin Abou Rashed bij is betrokken vindt het in ieder geval geweldig nieuws en gooit deze week een juichende video ten faveure van GroenLinks online.
    Meer lezen op:
    tpo.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!