Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hildeinselimiye
    blog.seniorennet.be/hildein
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa-immigratie betekent ‘unsustainable’ bevolkingsgroei en een ENORME waslijst aan problemen, politiek ZWIJGT

    Massa-immigratie betekent ‘unsustainable’ bevolkingsgroei en een ENORME waslijst aan problemen, politiek ZWIJGT

     

    Rotterdam. Bron: Flickr / Rick Ligthelm
    Foto: Rotterdam. Bron: Flickr / Rick Ligthelm

    De titel is een mond vol, maar alles hangt met elkaar samen. Zo ook de massa-immigratie, de bevolkingsexplosie en haar uitwassen. En dat is eigenlijk een vreemde zaak. Zeker als we ‘klimaat en milieu’ meenemen in het plaatje.
    In 2016 groeide de bevolking met 230.000 personen, met name door migratie. Dat betekent concreet dat een stad zo groot als Groningen ieder jaar erbij wordt gebouwd. Dat het milieu, de huisvesting en de infrastructuur hierdoor onder druk staat is logisch. Toch durft bijna niemand in de Tweede Kamer dit te zeggen. Het is eigenlijk onhoudbaar. Niet duurzaam en dat terwijl de politiek voortdurend spreekt over ‘duurzaamheid’.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte universiteitsprofessor benoemt blankheid als terrorisme: “Niet controversieel in de academische wereld”
    Zwarte universiteitsprofessor benoemt blankheid als terrorisme: “Niet controversieel in de academische wereld”
    De Afrikaan Johnny Eric Williams haat blanken, hoewel ze nog nauwelijks bestaan.

    De Afro-Amerikaanse professor Johnny Eric Williams bestempelt blanken als terroristen. Een normale mening op de universiteit, verdedigt hij zichzelf.

    – Laat ze sterven, voor h-e!, verkondigde Professor Johnny Eric Williams aan het Trinity College in Washington D.C. toen de Republikein Steve Scalise en drie andere blanke mensen in juni 2017 tijdens een liefdadigheidswedstrijd in de stad met vuurwapens werden aangevallen.

    De zwarte Black Live’s Matter-lid Williams is van mening dat men de neergeschoten mensen had moeten laten sterven – omdat ze blank zijn.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    29-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Londen zijn officieel 100 sharia-rechtbanken

    In Londen zijn officieel 100 sharia-rechtbanken

    Screenshot_64

    Onlangs in het Hyde Park in Londen . . .

    (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

    Het huidige Londen krijgt steeds meer een islamitisch gezicht. Honderden moskeeën en sharia-rechtbanken drukken hun stempel op het land en de hoofdstad. De ontwikkeling op weg naar de islam gaat onverminderd door.

    Al in 2016 maakte de in Pakistan geboren islamitische prediker Maulana Syed Raza Rizvi in een interview bekend dat hij zich in Groot-Brittannië zo goed zou voelen, omdat hij daar zijn geloof volledig vrij en zonder enige belemmering zou kunnen uitoefenen. De Britse hoofdstad zou islamitischer zijn dan vele andere islamitische landen bij elkaar, voegde hij er aan toe.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk verijdelt ‘extreem gewelddadige terreuraanslag’ Minderjarige verdachte eerder veroordeeld voor uitreizen naar Syrië

    Frankrijk verijdelt ‘extreem gewelddadige terreuraanslag’ Minderjarige verdachte eerder veroordeeld voor uitreizen naar Syrië

    Door:  , 11:39, 29 april 2019


    Politie in Parijs. KENZO TRIBOUILLARD / AFP

    De Franse autoriteiten hebben vier mensen opgepakt vanwege een geplande aanslag. Het gaat om drie volwassenen en een tiener, zeggen aanklagers.
    De verdachten zijn vrijdag al ingerekend. Het is onduidelijk wat ze precies van plan zouden zijn geweest. Minister Christophe Castaner (Binnenlandse Zaken) zei alleen dat het de bedoeling was een ‘extreem gewelddadige terreuraanslag’ te plegen.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    28-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

    'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

    Wierd Duk

    PREMIUM

    Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman

    InterviewNederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen.  ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom deze allochtoon het Forum voor Democratie steunt

    Waarom deze allochtoon het Forum voor Democratie steunt

    Linkse Kerk is gewetenloze propagandamachine

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

    Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

    En dat moeten we toch voornamelijk onze media aanrekenen. Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is al Judenrein en is hard op weg om ook compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. Vermoord, verjaagd of gevlucht, en niet alleen voor en door ISIS. Bij onze bondgenoot Turkije bestond de bevolking 100 jaar geleden nog voor 20% uit christenen, nu nog voor minder dan 1%.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    27-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zijn tikkende tijdbommen’ – Moeder wil geradicaliseerde dochter en kleinkinderen niet terug

    Het zijn tikkende tijdbommen’ – Moeder wil geradicaliseerde dochter en kleinkinderen niet terug

     

    isisbruiden
    Foto: ISIS-bruiden in noordoost Syrië. Bron: Quentin Sommerville / Twitter.

    Maya Bolder, moeder van geradicaliseerde dochter Mandy, wil haar dochter en vijf kleinkinderen niet terug naar Nederland halen. “Het zijn tikkende tijdbommen,” zegt ze.

    Maya verloor zo’n vier jaar geleden haar dochter aan een Egyptische vent genaamd Yasser. Beide waren in eerste instantie totaal niet met het geloof bezig maar binnen de kortste keren raakte zij geradicaliseerd vanwege Yasser. Van het ene op het andere moment vertrokken Mandy, Yasser en de kinderen naar Islamitische Staat, want Gouda legde het toch af tegen Syrië.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    26-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelijke verkrachter die al twee keer tbs kreeg, krijgt na derde horrorverkrachting weer tbs
    Gruwelijke verkrachter die al twee keer tbs kreeg, krijgt na derde horrorverkrachting weer tbs

    Gruwelijke verkrachter was 'voorwaardelijk vrij', geen gevaar meer, 'alle seinen stonden op groen', 'model-tbs'er'
    Door:  , 19:15, 25 april 2019

    Update: zuchterdezuchterdezucht…

    Ja, dit is Nederland zoals u het gewend bent. Terwijl de top van het immer integere OM nog maar net begonnen was met schaamteloos liegen, buiten de deur (elkaar) neuken en elkaars ego krenken werd in Groningen een vrouw ‘op sadistische wijze’ verkracht. Door ‘de klusjesman’.

    Niet zomaar een klusjesman. Want voordat hij klusjesman werd was hij namelijk full time tbs’er. Die tbs kreeg hij in 2010 voor ‘een zedenmisdrijf’ (lees: hij had iemand op sadistische wijze verkracht). Wat hij pas deed nádat hij al eens eerder was “””genezen”””, met dank aan het immer deskundige tbs-personeel, van nóg een ‘zedenmisdrijf’ (lees: iemand op sadistische wijze verkracht), reeds in 1995. (Zucht.)
    Meer lezen op:
    tpo.nl

     


    25-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Potsierlijk! Politie Limburg gaat op Ramadantoernee, organiseert ifardiners in negen plaatsen

    Potsierlijk! Politie Limburg gaat op Ramadantoernee, organiseert ifardiners in negen plaatsen

     

    snapshot

    Foto: Politie iftar in 2017. Bron: Screenshot YouTube.

    Binnenkort begint de jaarlijkse ramadan weer voor moslims, en dat betekent dat iedereen en z’n politiekcorrecte neefje weer direct in het gelid springen om deze islamitische traditie vooral heel erg veel eer te bewijzen. Onder de ramadanfeestvierders dit jaar ook de Politie Limburg, die hun eigen ramadanmaalt (‘iftar’) gaan organiseren om de islamitische gemeenschap te pleasen. Niet één keer, twee keer of drie keer: maar maar liefst negen keer.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke 3 uur een slachtoffer: In Berlijn steken Merkel’s mesmigranten elke dag 8 mensen neer
    Elke 3 uur een slachtoffer: In Berlijn steken Merkel’s mesmigranten elke dag 8 mensen neer

    In de straten van Berlijn zijn er steeds meer mesaanvallen. Vorig jaar werden bijna 3.000 gevallen geregistreerd waarin een mes als wapen werd gebruikt. Dienovereenkomstig wordt er bijna 8 keer per dag in de Duitse hoofdstad iemand met een mes gestoken. De vraag naar de gebruikelijke verdachten die gewoonlijk messen bij zich dragen hoeft men niet echt te stellen.

    Berlijn is terug in de krantenkoppen. Maar het zijn geen positieve gebeurtenissen die de Duitse hoofdstad in de schijnwerpers zetten. In plaats daarvan is het opnieuw de toename van de criminaliteit die in Berlijn de kop opsteekt. Het aantal mesaanvallen is de afgelopen jaren gestaag toegenomen en bereikte een triest hoogtepunt in 2018.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.List of Killings in the Name of Islam: 1-1/29-4 2019

    List of Killings in the Name of Islam: 
    1-1/29-4 2019



    This is part of the list of killings in the name of Islam maintained by TheReligionofPeace.com.  Most of these incidents are terror attacks.  A handful are honor killings or Sharia executions.

    During this time period, there were 536 Islamic attacks in 37 countries, in which 3189 people were killed and 3609 injured. 

    (TROP does not catch all attacks. Not all attacks are immediately posted). 

    Lijst bekijken klik hier.
    thereligionofpeace.com


    24-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brunei stuurt brief aan EU-parlement: wil graag ‘tolerantie, respect en begrip’ voor stenigen homo’s

    Brunei stuurt brief aan EU-parlement: wil graag ‘tolerantie, respect en begrip’ voor stenigen homo’s

    Ook doodstraf voor overspel en beledigen profeet typisch iets voor 'tolerantie, respect en begrip'

    Door:  , 12:25, 23 april 2019

    Ook in Iran, net als Brunei een islamitisch land van vrede, gaan ze respectvol, begripvol en heel erg tolerant om met homoseksuelen. AFP PHOTO/STR

    Brunei blijft achter de invoering van de doodstraf voor homoseksuelen staan. In een brief aan het Europees Parlement verdedigt het Aziatische land de wens van het land, zijn traditionele waarden en familiewaarden en roept het op tot “tolerantie, respect en begrip”, citeert het Britse links ideologische agendagestuurde main stream print medium The Guardian.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: “We zijn in oorlog, de situatie is dramatisch”
    Zweden: “We zijn in oorlog, de situatie is dramatisch”

    De veiligheidssituatie in Zweden wordt steeds nijpender. De Zweedse politieagent Jale Poljarevius heeft over de situatie in het land gezegd: “Wij zijn in oorlog, de situatie is dramatisch”, citeert de Thüringer Allgemeine de ambtenaar.

    In de afgelopen jaren hebben politieagenten uit Zweden al verschillende soortgelijke verklaringen afgelegd over de toenemende criminaliteit en het toenemende brute geweld op straat. In sommige gevallen zouden de omstandigheden in de vorm van een burgeroorlog de overhand hebben. Steeds weer worden vuurwapens en handgranaten gebruikt.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    23-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links college Amsterdam draait ambachtelijke viswinkel definitief de nek om The Seafood Shop weggepest uit binnenstad

    Links college Amsterdam draait ambachtelijke viswinkel definitief de nek om The Seafood Shop weggepest uit binnenstad

    Door:  , 13:35, 23 april 2019


    The Seafood Shop in Amsterdam. (Screenshot Google Maps)

    De door de gemeente Amsterdam geplaagde viswinkel op de Leidsestraat, The Seafood Shop, sluit zijn deuren. Dat meldt de winkel zojuist op zijn Facebook-pagina. Het wordt de eerste viswinkel van Nederland die de zaak moet stoppen omdat er broodjes haring en kibbeling worden verkocht voor directe consumptie.

    Na een hoop duw- en trekwerk heeft het College van B&W besloten dat de winkel binnen vier weken definitief zijn deuren moet sluiten. Een rapport van een bezwaarcommissie, die oordeelde dat de winkel open mocht blijven, werd terzijde gelegd door het hoofdstedelijke bestuur. Amsterdam probeert sinds enige tijd de explosie aan winkels gericht op toeristen in te perken. Deze ambachtelijke viswinkel is nu slachtoffer geworden van die oorlog tegen Nutella-, donut- en ticketwinkels.
    Meer lezen op:
    tpo.nl 

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nexit nu, want – illegale criminelen beschermd door linkse elites

    Nexit nu, want – illegale criminelen beschermd door linkse elites

    DOOR  · 9 APRIL 2018

    Nexit

    Uitgeprocedeerde invasiërs moeten ons land zo spoedig mogelijk verlaten. Zij zijn hier illegaal en Nederland is hen niets verschuldigd. Toch denken de linkse elites hier anders over. Net als hun – voornamelijk islamitische – invasievrienden hebben zij het niet zo hoog op met de Nederlandse rechtsstaat en Nederlandse wetten. 

    In Amsterdam escaleert de situatie enorm. 22 woningen van Ymere zijn in Amsterdam Oost door uitgeprocedeerde invasiërs gekraakt. Huurders en medewerkers van Ymere zijn bedreigd en geïntimideerd. Ook is een woning opengebroken van een vrouw, terwijl zij aan het douchen was. De politie kwam, maar kon niet ingrijpen. Bij andere bewoners worden ramen ingegooid en wordt ‘s nachts op de deur gebonkt. Dit heeft een enorme impact op het gevoel van veiligheid van deze Nederlanders.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vuur in de Notre Dame en de vernietiging van christelijk Europa

    Het vuur in de Notre Dame en de vernietiging van christelijk Europa


    22-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschapper: “Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren”
    Wetenschapper: “Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren”

    Ruud Koopmans. Fotocollage © Samhällsnytt.

    Een wetenschapper stelt dat geen enkele westerse samenleving erin geslaagd is moslims te integreren. Hij baseert zijn uitspraak op meer dan twintig jaar studie en gelooft dat de oorzaak in de religie zelf ligt.

    Het is het Noorse dagblad Document dat de aandacht vestigt op een interview met de Nederlandse onderzoeker Ruud Koopmans waarin hij de islam in de westerse wereld aanroert. Koopmans is hoogleraar sociologie en migratieonderzoek aan het Instituut voor Sociale Wetenschappen aan de Humboldt Universiteit in Berlijn.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het Westen moet zich veel weerbaarder opstellen'

    'Het Westen moet zich veel weerbaarder opstellen'

    Ruud KoopmansVolgens de Nederlandse socioloog Ruud Koopmans (55) wordt het gevaar van de radicale islam in het Westen nog altijd onderschat. ,,Wereldwijd zijn 50 miljoen moslims bereid geweld te gebruiken."


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek-correct links kan het niet verdragen dat de verschrikkelijke islam bekritiseerd wordt

    Politiek-correct links kan het niet verdragen dat de verschrikkelijke islam bekritiseerd wordt

    herdenking_fortuyn
    Racisme is altijd fout en moet keihard worden bestreden. Maar wie weerzin tegen de islam of angst voor moslims bestempelt als racisme, probeert een zinnig debat te smoren.Pim Fortuyn heeft de strijd voor vrijheid van meningsuiting wel met de dood moeten bekopen.“Als mij iets overkomt, en ik ben blij dat u mij de gelegenheid geeft om het zeggen, dan zijn ZIJ medeverantwoordelijk. Ze hebben dan misschien niet de trekker overgehaald, maar ZIJ hebben het klimaat geschapen,” zei Pim Fortuyn in de uitzending van Robert Jenssen.En net als Fortuyn tijdens zijn opkomst, wordt de PVV partij ook door een deel van de linkse media in de hoek van extreem-rechts en het nazisme geduwd.Geert Wilders staat al meer dan tien jaar onder permanente bewaking omdat zijn leven niet veilig is door dreiging van moslims en links extremisten vanwege zijn kritiek op de islam. De demonisering van Thierry Baudet is in volle gang….
    Meer lezen op:
    zij13051967




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!